Page 1

productie publicitara profesionala


Profilul Companiei

productie publicitara profesionala

Inca de la infiintare ne-am propus sa oferim servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor clientilor nostri. Cu o traditie de peste 17 ani in industria de semnalistica din Romania, compania Amulette a evoluat si s-a dezvoltat, punand totodata bazele industriei publicitare autohtone. Va intalniti cu noi zi de zi, pretutindeni, prin sutele de reclame pe care le-am instalat cu succes in Romania. Echipa noastra formata din profesionisti cu o vasta experienta in domeniul productiei publicitare va ofera servicii si produse inovative, atent studiate, pentru a va oferi impactul maxim: semnalistica corporate & retail, productia de displayuri POSM, amenajari si standuri pentru expozitii, printuri de mari dimensiuni si proiecte speciale dezvoltate impreuna cu dumneavoastra, clientii nostri. Suntem mereu pregatiti sa va oferim cea mai buna solutie. Nu ezitati sa ne contactati.

Profilul companiei Clientii Nostri Dotari si tehnologie Semne si litere volumetrice Casete luminoase Totemuri Inscriptionari Autocolant Displays & POSM shop.amulette.ro Tipar digtal si offset Print outdoor de mari dimensiuni Inchiriere panouri outdoor

pag. 2 pag. 3 pag. 4 pag. 5 - 7 pag. 8 - 9 pag. 10 pag. 11 pag. 12 pag. 13 pag. 14 pag. 14 pag. 15

we

signmaking


Clientii Nostri

Prin calitate, relatii de prietenie si parteneriate solide, serviciile si produsele noastre au ajuns sa fie preferate de o gama variata de clienti cu domenii diferite de activitate. Suntem hotarati sa le oferim clientilor nostri informatii clare si directe care sa-i ajute sa ia deciziile optime pentru interesele si nevoile lor de semnalistica si productie publicitara. Le multumim clientilor nostri pentru increderea care ne-au acordat-o si ne angajam ca si in continuare sa le oferim nu doar produse si servicii, ci solutii complexe la toate nevoile lor publicitare.

3


productie publicitara profesionala

Print de mari dimensiuni Printer profesional OCE Olanda Cerneala: Eco-solvent Rezolutie: max 1440 x 1440 dpi

Finisari printuri outdoor Laminator din rola 1,62 m latime Aparat de aplicat capse Trimmer pentru taiere printuri

Taiere-gravura mecanica CNC Router profesional CNC Supr. utila: 4.050 mm x 2.150 mm Rezolutie mecanica: 0,0005 mm

Taiere-gravura Laser Router laser profesional Raison Supr. utila: 900 mm x 600 mm Acuratete la repetare: 0,01 mm

Tipar digital laser SRA3 - A3+ Echipament Xerox DC 252 Rezolutie: 2.400 x 2.400 dpi Capsare, biguire, perforare

4

Dotari si Tehnologie

Ghilotina electrica Ghilotina Ideal 4850-95 EP Lungimea de taiere: 475 mm Actionare: complet automata

Sudura Aluminiu, Inox MIG Aparat profesional DECA 250 Tehnologie Synergic microprocesor Al-Si, Al-Mg, Otel, Inox

Sudura Otel MAG Aparat profesional Sincosald Metal Active Gas Otel, Otel Inoxidabil

Indoire mase plastice Utilaj indoire mase plastice Lungime indoire: max 1.500 mm Materiale: Pmma, Pvc, Abs, Pe, etc.

Vopsire profesionala Vopsire in camp electrostatic Vopsire si lacuire lemn, mdf Vopsire materiale plastice


Semne si Litere Volumetrice

we

signmaking

5


productie publicitara profesionala

6

Semne si Litere Volumetrice


Semne si Litere Volumetrice

we

signmaking

7


productie publicitara profesionala

8

Casete Luminoase


Casete Luminoase

we

signmaking

9


productie publicitara profesionala

10

Totemuri


Inscriptionari Autocolant

we

signmaking

11


productie publicitara profesionala

12

Displays & POSM


NOU t incercati lansa

shop.amulette.ro

solutii de afisare si promovare

Am dezvoltat un concept cu totul nou pentru dumneavoastra, un concept unic in România. Un proiect de amploare, un instrument care vine în ajutorul nevoilor dumneavoatra de signalistica, publicitate si promovare. Acum aveti la îndemâna un set de instrumente create special pentru a va facilita promovarea companiei dumneavoastra, a produselor si serviciilor.

Display-uri de Plexic

Rame click & Tablouri

Info Boards

Placute gravate

Semne de Avertizare

People Stoppers

Cutii si Urne

Sisteme de expunere

Vitrine Produse

Ecusoane

Sisteme Directionale

Sisteme Prolight

Am investit in tehnologia de ultima generatie si putem oferi o gama larga de produse pentru promovare, din stoc sau la comanda in functie de necesitatile dumneavoastra.

13


productie publicitara profesionala

Tipar Digital si Offset & Large Format Printing

carti de vizita, fluturasi, pliante, brosuri, mape cataloage, coli cu antet afise, postere, tipizate

Am investit in tehnologia de ultima generatie si putem oferi printuri pe orice material cu o rezolutie de exceptie, care poate urca pana la 1440 dpi. Cerneala folosita de tip eco-solvent este in conformitate cu toate normele internationale in vigoare si asigura culori vii si naturalete imaginilor tiparite, indiferent de materialul ales Sistemele de procesare a imaginilor si calibrarea echipamentelor va ofera siguranta calitatii produsului final. Printre cele mai comune aplicatii ale printului de format mare se gasesc: bannere, mesh-uri pentru evenimente sau campanii publicitare - electorale, afise, panouri, backlit pentru casete luminoase, decoruri pentru vitrine, magazine, showroom-uri, inscriptionarea autoturismelor, afise pentru sisteme expozitionale, decoratiuni pentru conferinte si evenimente, amenajari de standuri expozitionale, wallart, tapet personalizat si multe altele.

14


Locatii outdoor de inchiriat

Publicitatea Outdoor - cel mai eficient mod de promovare Am dezvoltat in judetul Timis o retea de peste 50 de panouri outdoor cu doua fete pe principalele cai de acces in orase. Solutia constructiva aleasa " in V " face ca vizibilitatea ambelor fete sa fie maxima. De ce Outdoor ? • Vedere - Nimic nu intrece superbele imagini posibile astazi datorita tehnologiilor avansate de printare. • Eficienta - Outdoor-ul a fost intotdeauna modalitatea de promovare la cel mai bun pret si departamentul de marketing Amulette va va oferi cu placere comparatii cu alte suporturi media individuale. Alte Beneficii • cele mai mici costuri de promovare comparate cu alte medii (online, presa, radio, TV) • expunere 24h din 24h (vizualizare si pe timp de noapte folosind folii reflectorizante) • adresare directa catre conducatorii auto si pentru pietoni • suprafata mare de afisare

Daca un panou publicitar amplasat pe o artera de mare trafic obtine usor un CPM(cost per mia de afisari) apropiat de 0.1 EUR, in cazul unui singur spot TV cu costuri de 5000 EUR / 30 de secunde este nevoie de o audienta de 8.000.000 de persoane in cele 30 de secunde. La o populatie de 23.000.000 de locuitori acest nivel de audienta este destul de dificil de obtinut si va exista in permanenta riscul ca o mare parte din audienta sa rateze exact spotul publicitar prin schimbarea canalului.

we

signmaking

15


we

0356.179.248 | 0356.409.031 office@amulette.ro www.amulette.ro shop.amulette.ro

signmaking

Catalog Amulette - Produse si Servicii  

Amulette Romania: - litere volumetrice - casete luminoase - inscriptionari - totemuri publicitare - print de mari dimensiuni outdoor - tipar...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you