Page 1

Catalogul articolelor sanitare pentru baia ta! 2012 / 13

Oaza ta de liniște!


Stimate client, Baia devine oaza ta de relaxare şi pentru aceasta, pe lângă dotările şi tehnica actuale, este bineînţeles necesară şi crearea unei ambianţe, în care să se reflecte personalitatea ta. Acest catalog este gândit să te inspire şi să te ajute în realizarea băii de vis. În magazinele bauMax consilierii specializaţi îţi oferă cu plăcere sfaturi legate de amenajarea băii, de produsele de care ai nevoie şi în plus prin intermediul serviciului de planificare 3D poţi vizualiza cum va arăta baia ta după amenajare. Practic, îţi alegi produsele din magazin și, datorită tehnologiei computerizate, consilieri noştri îţi realizează schiţa băii, putând să o vizualizezi în 3D chiar înainte de a o construi sau renova! În acest fel, te asiguri că ai luat cele mai bune decizii și că ai cumpărat exact atâtea materiale cât este nevoie pentru baia ta. Succes în realizarea băii tale de vis!

CĂZI SIMPLE ŞI CU HIDROMASAJ Experimentează relaxarea.

– de la pag. 34

ACCESORII PENTRU CAMERA DE BAIE Lucruri mici, efecte mari: accesorii pentru camera ta de baie.

– de la pag. 78

Peter Eszényi Director general România

Preturile sunt valabile pana la data de 31.10.2012. Preţurile pot suferi modificări în funcţie de ofertele din cataloagele lunare. TVA-ul este inclus în preţ. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele erori şi/sau greşeli de tipar sau ale pozelor. Dimensiunile pozelor nu corespund cu realitatea. Pozele anumitor produse sunt asemănătoare cu produsul real. Din motive de tipar culorile din pliant pot fi diferite de culorile reale ale produselor. Decoraţiunile şi accesoriile din catalog nu sunt incluse în preţul produsului. Produsele sunt disponibile în limita stocului existent. Garanţiile pentru produse se acordă numai în condiţiile specificate pe certificatele de garanţie ale produselor. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să vă adresaţi biroului nostru de informaţii. Accesul liber fără legitimaţie de client. SC bauMax, Romania SRL, J 40/20414 /2004, RO 17021393, Bd. Dimitrie Pompei, nr.10 A, etaj 1, clădirea III, sector 2, 020337, Bucureşti RO 58 BACX 0000 0000 7013 2310 UniCredit Ţiriac Bank, Romania, Capital social 43860100.

de la pag.

06

Proiectare 3D / Renovare

Imaginaţia se numeşte planificare 3D.


DUŞURI

Cabine ŞI paneluri DE DUŞ

Ideale pentru încăperi de baie mici

– de la pag. 44

Înviorarea nu a fost niciodată mai plăcută.

– de la pag. 46

Saune / cabine InfraroŞu Căldura din nordul extrem revigorează trupul.

Economiseşti apă şi reglezi cu precizie temperatura acesteia.

– de la pag. 66

bucătăria în prim-plan – de la pag. 116

– de la pag. 90

Mobilier de baie

Calorifere pentru baie

Aspect atractiv şi funcţionalitate ridicată.

de la pag.

18

Articole sanitare din ceramică

Suprafeţele exterioare high-tech facilitează curăţarea lavoarelor.

BATERII

Prosoape calde şi temperaturi plăcute în încăperea de baie.

de la pag.

de la pag.

de la pag.

62

Faiantă şi gresie Alege dintr-o multitudine de culori şi modele.

84

94


Servicii

CELE MAI BUNE PRODUSE PENTRU NOUA ta BAIE DE VIS

În zilele noastre, baia nu mai este doar o simplă încăpere destinată îngrijirii corpului, ci mai mult decât atât, un spaţiu de manifestare a unei noi culturi a destinderii. Dacă pe vremuri se avea în vedere dotarea băii doar cu o cadă, o chiuvetă şi eventual, un vas de toaletă, în prezent camera de baie este folosită din ce în ce mai mult ca un loc în care omul să-şi dorească să petreacă mai mult timp. Ce poate fi mai frumos decât a te bucura, într-o seară de iarnă cu un ger pătrunzător, de o baie la lumina lumânărilor? Ce poate fi mai înviorător decât un duş rece, într-o zi caniculară de vară? Apa simbolizează sfera emoţiilor şi a subconştientului. Bucură-te de efectele estetice şi de vo4

luptatea pe care le oferă camera de baie şi petrece aici clipe minunate de relaxare! Noţiunea de cultură a băii are o istorie îndelungată. Încă din antichitate, oamenii apreciau plăcerea pe care le-o ofereau clipele petrecute în baie. Astfel că, încă din jurul anului 4.500 î.Hr., cârmuitorii Mesopotamiei beneficiau de camere de baie în care erau amplasate căzi din lut. Şi vechii romani se bucurau de plăcerea oferită de băile publice şi de terme, care au devenit posibile ca urmare a dezvoltării continue a apeductelor şi prin descoperirea sistemului de încălzire cu aer cald. Pe vremea Imperiului Roman, scopul băii nu era doar curăţarea corpului, ci mai ales

asigurarea sănătăţii şi a stării de bine. Băile publice s-au transformat într-un loc propice pentru socializare. Romanii veneau aici pentru a face sport, pentru a se întâlni cu prietenii şi pentru a discuta probleme de afaceri sau politice. Cu toate acestea, majoritatea populaţiei europene a beneficiat de băi private abia începând cu secolul 20. De ce să nu îţi transformi propria baie într-o oază personală de relaxare? Indiferent că este vorba despre o cadă de baie simplă sau de una cu hidromasaj – inspirăte din tendinţele în materie de amenajare a băii şi creează baia visurilor tale!


Bine ai venit în lumea bauMax! Totul din acelaşi loc Reprezentanţii comerciali te sprijină… …în realizarea proiectelor tale de construcţii.

Planificarea 3D a băii. În acest mod vei şti cum va arăta chiar înainte de a aşeza prima placă de faianţă. Proiectează-ţi baia de vis direct în magazin sau on-line, la adresa www.bauMax.ro Pentru montaj uşor bauMax îţi recomandă ajutor! Vrei să îţi amenajezi curtea cu pavaj şi nu ai timpul necesar? Profesioniştii bauMax îţi vin în ajutor!

• Ofertă variată de produse, preţuri excelente. Uneori nu este deloc uşor să te hotărăşti. În acest caz îți vin în ajutor consilierii noştri, pentru a găsi împreună acele produse care corespund cel mai bine necesităţilor şi dorinţelor tale.

• Un serviciu perfect începe cu o consiliere optimă. Pentru ca proiectul băii tale de vis să fie transpusă în realitate profesional şi rapid, îţi stau la dispoziţie consilierii de vânzări de la bauMax.

Reprezentanţii comerciali te sprijină…

Servicii

Misiunea noastră este mulţumirea ta deplină

…în realizarea proiectelor tale de construcţii. Tot ce trebuie să faci este să intri în contact cu reprezentanţii din judeţul tău. Lista o găseşti pe www.bauMax.ro. În plus dacă doreşti poţi intra în posesia profesionistului. Te aşteaptă multe avantaje!

Ce ţie îţi place cu finanţare se face! Obţii finanţare avantajos şi rapid direct în magazin. Beneficiezi de produse imediat!

5


PLANIFICAREA 3D A BĂII –ÎN MAGAZIN SAU ON-LINE

Baia ta de vis este doar la un click distanţă

6

Proiectarea realistă a băii tale în 3D Orice durm începe cu primul pas. În cazul de faţă, este vorba des-pre un proiect profesionist realizat în 3D, care să permită să-ţi imaginezi şi mai bine cum va arăta viitoarea ta baie. Pentru ca rodul imaginaţiei tale să se realizeze în condiţii optime, consilierii departamentului Sanitare de la bauMax iţi dau cu plăcere o mână de ajutor. Ideile tale prind primele forme concrete în proiectul tridimensional pus la punct împreună cu aceştia. Cel mai bine este să ai la tine o schiţă a camerei de baie. Elementele importante sunt forma (planul) încăperii cu

cotele aferente, precum şi poziţia şi dimensiunea ferestrelor şi uşilor. Îţi recomandăm să indici consilierilor şi unde sunt amplasate conexiunile la apă şi curent – sau marchează-le tu însuţi în schiţă. Aceste date sunt suficiente pentru ca experţii noştri să realizeze proiectul tridimensional al băii. Aceştia te vor consilia, bineînţeles, pe larg şi cu privire la orice alte detalii. În pagina următoare găseşti lista cu toate magazinele bauMax din România care beneficiază de serviciul de planificare 3D a băii.

TREI PAŞI PENTRU REALIZAREA PROIECTULUI TRIDIMENSIONAL AL NOII TALE CAMERE DE BAIE cu mensiunile, ii, cu toate di apă, electricitate, bă ţa hi sc ilor la • Vino cu tul conexiun strelor, amplasamen ecum şi al uşilor şi fere pr , aerisire etc. iliere. pentru cons

Experţii în sanitare. Experţii noştri îţi stau la dispoziţie la departamentul Sanitare.

l Sanitare sau unul • Expertul bauMax din departamentu în calculator. e datel feră trans ili din consilierii mob

• R  ealizaţi proiectul 3D împreun


Planifică-ţi baia de vis alături de expeţii noştri sau online la www.bauMax.ro. Mobilă de baie, ceamică, baterii, căzi, duşuri ... totul personalizat în funcţie de dorinţele tale!

Magazine cu planificare 3D a băii: Bacău

Calea Republicii nr. 181 Hello Shopping Park Tel. 0234 / 206 250

Braşov

Calea Griviţei 1L, DN 13 Tel. 0268 / 406 216

Bucureşti

Sun Plaza Calea Văcăreşti nr. 391 sector 4 Tel. 0217 / 807 010

Bucureşti II

Şos. Chitilei nr. 242 A Tel. 0213 / 010 350

Cluj- Napoca

Calea Turzii nr. 186 Tel. 0264 / 480 025

Cluj-Napoca II

Bd Aurel Vlaicu nr. 182 Tel. 0264 / 207 131

Constanţa

Bd Aurel Vlaicu nr. 207 Tel. 0241 / 524 021

Iaşi

Calea Chişinăului nr.23 Tel. 0232 / 246 810

Piteşti

DN65, comuna Albota Tel. 0248 / 206 229

Ploieşti

DN1, comuna Blejoi Tel. 0372 / 791 054

Sibiu

DN1, km. 306 Şelimbăr Shopping City Sibiu Tel. 0269 / 207 480

Suceava

Calea Unirii nr. 27 B Tel. 0230 / 257 702

Târgu Mureş

Str. Gheorghe Doja nr. 243 European Retail Park Tel. 0265 / 307 866

PLANIFICAREA 3D A BĂII –ÎN MAGAZIN SAU ON-LINE

nă.

Imaginaţia se numeşte planificare 3D

Timişoara

Calea Şagului, DN 59 Tel. 0256 / 249 650

Craiova

Calea Severinului nr. 36 A Tel. 0251 / 506 151 7


PROIECTAREA 3D ÎN MAGAZIN

BAIE MICĂ, de cca. 5 m2. Cu cât este mai mică încăperea, cu atât este mai important un concept general bine gândit.

Totul inclus. Chiar şi în cele mai mici încăperi de baie se pot include, cu o proiectare corectă, toate dotările, începând de la duş până la cada de baie.

CAMERA DE BAIE UNGHIULARĂ, de cca. 4 m2 În camerele în formă de L, căzile pe colţ, în nişă, reprezintă adesea cea mai bună soluţie.

În acest fel se realizează o zonă separată, care transmite sentimentul de securitate. Pe peretele lung se vor aşeza lavoarul şi mobila de baie, colţul din spate este ideal pentru instalarea unui duş.

8


SUGESTII DE PROIECTARE Acestea sunt punctele cărora trebuie să le acorzi atenţie, atunci când începi proiectarea:

• Măsurarea dimensiunilor: nu te grăbi! La măsurarea camerei este necesară exactitatea. Ia-ţi timp suficient şi vei fi mulţumit de rezultat.

Proiectarea tridimensională în culorile reale. Proiectarea 3D bauMax oferă posibilitatea să îţi vizualizezi camera de baie dorită în mod realist din punct de vedere al formelor şi culorilor. Alege mobilierul, cada, lavoarul şi bateriile şi noi îţi sugerăm cum să le aranjezi. Bineînţeles că în reprezentare pot fi incluse şi accesoriile. Compară diversele forme ale articole-

lor sanitare şi hotărâşte-te pentru cele care se potrivesc cel mai bine în camera ta de baie. Nu eşti sigur dacă obţii cu adevărat efectul dorit prin culorile de faianţă alese? Cu un simplu click poţi încerca diverse forme şi culori pâna când vei fi mulţumit de imaginea viitoarei tale băi. În cazul în care vei dori să mai faci modificări acestea vor fi introduse imediat în proiect. ››

• Iluminarea: o lumină fără reflexii, fără umbre şi uniformă, spre exemplu cu lumini de plafon, reprezintă alfa şi omega în camera de baie. Accente de lumină mai puternice în zona lavoarului şi a oglinzii asigură în plus luminozitatea necesară la cosmetică şi ras. Ai grijă ca atunci când alegi sursa de iluminare culoarea luminii să fie cea corectă, astfel nuanţele pielii vor părea cât mai naturale. • Culorile: este bine cunoscut faptul că ochiul uman trebuie să vadă culori pentru ca creierului să îi fie transmise informaţii pozitive. De aceea, culorile sunt un mijloc simplu şi extraordinar, pentru creşterea sentimentului de bine, iar utilizarea lor selectivă aparţine tratamentelor tradiţionale de wellness. Efectul culorilor asupra unui spaţiu: podelele închise şi pereţii deschişi la culoare fac ca baia să pară mai mare, plafoanele închise fac încăperea să pară, din punct de vedere optic mai mică. Un perete posterior întunecat cu pereţi laterali deschişi lungeşte încăperea.

PROIECTAREA 3D ÎN MAGAZIN

Proiectarea 3D. Împreună cu profesioniştii bauMax îţi proiectezi baia de vis pas cu pas..

Aşa facem lucrurile perfect. Reprezentarea grafică 3D ajută la alegerea fiecăruia din obiectele din camera de baie şi a mobilei, pe care le poţi admira în departamentul Sanitare din magazinul tău bauMax.

9


PROIECTAREA 3D ÎN MAGAZIN

BAIE UNGHIULARĂ, de cca. 13m2. Un perimetru dificil la prima vedere oferă posibilitatea unei amenajări individuale, deosebite.

Conceptul spaţial. Este bine ca băile unghiulare să fie împărţite în zone separate. Prima secţiune a încăperii a fost amenajată pentru necesităţile zilnice de igienă cu un spaţiu pentru lavoar, iar cea de-a doua invită la relaxare prin zona de wellness în care se află o cadă generoasă.

BAIE ALUNGITĂ, de cca. 8,5 m2. Compartimentarea inteligentă a încăperii şi soluţiile de dotare cu lăţime redusă transformă baia lungă şi îngustă într-una spaţioasă.

Cabină din sticlă. Cabina de duş din sticlă oferă foarte mult spaţiu, confort şi siguranţă, precum şi posibilitatea de a amplasa un scaun. În plus, sticla securizată transparentă dă impresia unui spaţiu deschis.

10


Punctul de atracţie. Tăblia lată a lavoarului şi forma armonioasă a chiuvetei, încadrată de canturile de încheiere drepte, reduc impresia de rigiditate creată de forma alungită a căzii de baie.

PROIECTAREA 3D ÎN MAGAZIN

Sfaturi perfecte pentru instalare. După ce s-a finalizat proiectarea şi ai ales faianţa şi gresia, mobilierul pentru baie, lavoarele, căzile şi bateriile, experţii bauMax îţi oferă cu plăcere numeroase sfaturi utile pentru instalarea profesională a acestora. În acest scop, în magazinele noastre găseşti toate materialele de construcţii necesare, de cea mai bună calitate – de la blocuri din beton uşor pentru suportul de cadă şi duş, până la adezivul pentru faianţă şi uneltele pentru prelucrare. Dacă doreşti, poţi apela la serviciile noastre de montaj. Consilierii noştri îţi stau la dispoziţie pentru detalii referitoare la acestea. n

Proiectare. Alegerea combinaţiei corecte de culori este decisivă pentru aspectul băii tale.

11


O baie mică, dar cu mult stil

Baia cea veche complet renovată este acum mai luminoasă şi prietenoasă

Reabilitarea locuinţelor de bloc. Consilierii bauMax au soluţii inteligente şi pentru băile mici.

RENOVAREA BĂII

Locuitul într-un apartament mic şi vechi poate să aibă numeroase dezavantaje, printre care şi baia de dimensiuni reduse şi dotările învechite. Consilierul de proiect bauMax a avut soluţia perfectă şi pentru baia de aproape patru metri pătraţi. Deoarece nu exista loc disponibil pentru un duş separat, cada din baie a fost dotată cu un panou rabatabil, iar pe peretele de la cadă a fost instalat un panel de duş modern. Faianţa albă şi gresia de culoarea nisipului dau impresia că încăperea este mai mare.

Potrivită pentru a fi expusă într-un muzeu. Această încăpere de baie a rezistat deja mai multor generaţii de locatari.

2

Faianţă albă de la meseriaşii proprii. Pentru ca încăperea de doar câţiva metri pătraţi să pară mai mare, consilierii de vânzări bauMax au recomandat faianţă albă pentru pereţi şi cadă. Lucrările au fost executate de către un faianţar recomandat prin serviciul de montaj bauMax.

1

Demolarea completă a dotărilor vechi. Pentru obţinerea efectului dorit experţii în renovări recomandă demolarea completă a faianţei, gresiei, căzii şi a tuturor celorlalte obiecte.

12


RENOVAREA BĂII

4

Duş în cada de baie. Deoarece nu exista spaţiu disponibil pentru un duş separat, cada şi duşul au fost combinate. Un panou rabatabil solid din sticlă protejează zona lavoarului de stropii de la duş. Prin înlocuirea şapei, se asigură suportul perfect pentru gresie.

3

Un lavoar îngust. Pentru a obţine în baie un spaţiu suficient, s-a instalat un lavoar foarte îngust, inclusiv dulăpiorul de dedesubt. 13


LUMEA MĂRCILOR

MĂRCI DE TOP

Cele mai bune mărci la cele mai avantajoase preţuri

14


15

MÄ‚RCI top-marken DE TOP


CALITATE DE TOP

CELE MAI BUNE ARTICOLE PENTRU BAIA TA DE VIS CALITATE DE TOP. De la faianţă şi gresie până la baterii – la bauMax găseşti cele mai bune produse pentru baia ta ... Dacă te-ai săturat de vechea ta cameră de baie, la bauMax ai nimerit exact unde trebuie. În departamentul Sanitare din magazinele bauMax găseşti cele mai bune produse pentru baia visată de tine, la cele mai bune preţuri. Pentru aceasta, consilierii departamentului Sanitare îți stau la dispoziţie pentru orice întrebare legată de baie. Cea mai bună proiectare. Prin intermediul planificării 3D a băii poţi planifica pe computer, împreună cu consilierii departamentului Sanitare ai bauMax, baia la care visezi până în cele mai mici detalii, în imagine tridimensională.

16

Calitate garantată. La bauMax găseşti numai produse cu calitate garantată.

Acest lucru este verificat de experţii bauMax încă din faza de achiziţie. Astfel, la bauMax găseşti numai căzi de baie şi cădiţe de duş doar din acrilat

PRODUSE DE TOP Mobilier de baie Design trendy, suprafeţe moderne şi sisteme inteligente pentru spaţii de depozitare. 

Pagina 18

vopsit în masă. Acestea sunt rezistente la zgârieturi şi au o culoare durabilă, astfel încât se păstrează mulţi ani de zile în stare foarte bună. Lambriurile moderne pentru duş sunt ideale pentru a transforma vechea ta baie într-o oază de wellness. Consi-

Dulapuri cu oglinzi Idei noi pentru dulapuri cu oglinzi. Oglinzi, care fac ca baia ta să pară mai mare. 

Pagina 32

lierul de vânzări din departamentul Sanitare îţi poate oferi şi cele mai bune sfaturi pentru recondiţionarea

modernă, în culori trendy, până la

Căzi de baie şi cădiţe de duş Cele mai frumoase căzi de baie din acrilat vopsit în masă

tehnica inteligentă a camerelor de baieîncăperilor de baie existente, începând de la faianţa nouă şi deosebit de

pentru căzi şi duşuri.

Pagina 34


CALITATE DE TOP Duşuri şi paravane de duş Cele mai inteligente soluţii pentru zona ta de duş.

Canule şi paneluri de duş Canule de duş şi soluţii inovative complete pentru reamenajarea cu succes a camerelor de baie.

Baterii Calitate şi design modern al bateriilor.

Calorifere De la uscătorul pentru prosoape şi până la soluţiile de încălzire pentru băile de dimensiuni mici .

Pagina 44

Pagina 56

Pagina 66

Pagina 84

Cabine de duş Transformă-ţi camera de baie într-o oază de wellness.

Vase de WC Design modern pentru chiuvetele de baie, vase de WC sau bideuri.

Accesorii De la suportul pentru prosoape până la savonieră.

Faianţa şi gresia Faianţă şi gresie în tendințele 2012/2013.

Pagina 46

Pagina 62

Pagina 78

Pagina 94

17


MOBILIER DE BAIE

STRĂLUCIRE ŞI TONURI CALDE PENTRU 2013 Noua teorie a culorilor pentru baie. Designul băilor este într-o continuă evoluţie. Acest lucru este valabil în special în privinţa formelor şi a culorilor mobilierului de baie. Spaţiile simple de depozitare a prosoapelor de mâini şi de baie, până in prezent cu un rol pur funcţional, însă foarte puţin atractive din punct de vedere optic, au devenit acum obiecte decorative, superioare calitativ, cu un design de top. Mobilierul simplu şi funcţional cu suprafeţe exterioare lăcuite, în culori calde de pământ, combinate cu accesorii metalice, din oţel sau aluminiu periat constituie moda anului 2013. Important la alegerea mobilierului de baie: intrarea în încăperea de baie ar pu

18

tea să echivaleze cu o zi care începe bine. Însă o alegere greşită a culorilor poate avea rapid un efect contrar. bauMax îți oferă o varietate de mobilier de baie în diferite culori şi forme. Începând de la combinaţii precum culoarea prunei/alb şi până la wenge/portocaliu, există numeroase seturi de culori asortate. Cu siguranţă vei găsi culorile tale preferate şi ai putea începe ziua cu bună dispoziţie. O bună planificare este deosebit de importantă, în special la amenajarea încăperii de baie. Deoarece cada, duşul şi lavoarul nu sunt obiecte mobile, trebuie ca amplasarea acestora să fie făcută cu atenţie pentru a rămâne suficient spaţiu pentru celelalte obiecte de mo-

bilier. În acest scop, desenaţi pe hârtie milimetrică, la scală, obiectele de decor şi cele ceramice pentru a vedea dacă mobilierul dorit se potriveşte. Pentru încăperile de baie înguste şi cu multe colţuri folosești un mobilier de baie simplu, cu linii drepte, astfel încât camera să ofere o senzaţie de armonie. O încăpere va părea mai spaţioasă dacă vei placa pardoseala cu materiale deschise la culoare şi rosturile vor fi înguste, de asemenea folosirea oglinzilor este recomandată pentru spaţiile mici. În magazin vei găsi numeroase informaţii, iar consilierii de vânzări te vor ajuta cu plăcere cu sfaturi utile pentru alegerea mobilierului de baie.


3 4

5

MOBILIER DE BAIE

2

1

Mobilier de baie Savini „Rigo“ material: MDF , decor: MDF lăcuit/alb , baza: MDF lăcuit / alb , 1 sertar, 1 ușă, cu piciorușe cromate Articol

dimensiune

Nr. articol

1

Dulap suspendat Savini „Rigo“

l × H × a: 22 × 73 × 35 cm

xx 23087798 249 lei

Preţ

2

Dulap inferior Savini „Rigo“

l × H × a: 34 × 87 × 34 cm

xx 23087743 399 lei

3

Dulap înalt „Rigo“

l × H × a: 34 × 193 × 34 cm xx 23087781 699 lei

4

Coloană cu picioruşe cromate Savini „Rigo“ l × H × a: 43 × 187 × 43 cm xx 23087774 799 lei

5

Mobilier de baie „Rigo“

l × H × a: 75 × 195 × 48 cm xx 22847263 899 lei

19


Nou şi exclusiv la

2

1

Mobilier de baie 3 piese „Level“ lăţime: 80 cm, montare separată, material: Pal melaminat, decor: albastru, bază: alb lucios, 2 sertare cu sistem soft-close, conţine: dulap inferior, lavoar ceramic, oglindă cu iluminare Articol 1

Lavoar ceramic

dimensiune

Nr. articol

l x L x h: 83 × 21 × 46 cm

xx 23358584

Preţ

449 lei

2

Dulap înalt „Level“

l × H × a: 30 × 23,7 × 150 cm

xx 23358591

599 lei

3

Set mobilier de baie 3 piese „Level“

l × H × a: 79,5 × 45 × 56,6 cm

xx 23358621

1099 lei

2

1

Mobilier de baie 3 piese „Level“ lăţime: 80 cm, montare separată, material: PAL melaminat, decor: melamină/gri, bază: melamină / gri, conţine: dulap inferior, lavoar ceramic, oglindă cu iluminare Articol

dimensiune

Nr. articol

1

Lavoar ceramic

l x L x h: 83 × 21 × 46 cm

xx 23358584

Preţ

2

Dulap înalt „Level“

l × H × a: 30 × 23,7 × 150 cm

xx 23358614

569 lei

3

Set mobilier de baie 3 piese „Level“

l × H × a: 79,5 × 45 × 56,6 cm

xx 23358638

1099 lei

449 lei


CULT: Design funcţional şi elegant 2

Mobilier de baie „Marika“

1

decor: Pal melaminat stejar gri, front: Pal melaminat stejar gri, 2 sertare, 2 uşi, oglindă cu LED, lavoar din ceramică, dimensiuni oglindă: l × a × î: 81 × 10 × 70 cm, design stejar gri Articol

dimensiune

Nr. articol

1

Dulap de baie

l × H × a: 27 × 92 × 34 cm

xx 23332423

399 lei

Preţ

2

Mobilier de baie „Marika“

l × H × a: 81 × 53 × 47 cm

xx 23332416

1749 lei

7 1

6

5

Mobilier de baie „A-Vero“ lxHxa: 170 × 179 × 50 cm, separat, pentru montaj suspendat, material: stejar, conţine: lavoar ceramic, dulap inferior, dulap suspendat, dulăpior, dulap înalt, dulăpior cu oglindă, design stejar gri Articol

dimensiune

Nr. articol

3 2 Preţ

1

Dulap suspendat „A-Vero“

l × H × a: 35 × 79,5 × 21,5 cm

xx 23324008

599 lei

2

Dulap inferior „A-Vero“

l × H × a: 35 × 69 × 32 cm

xx 23324015

799 lei

3

Lavoar ceramic „A-Vero“

l × H × a: 101 × 18,5 × 50 cm

xx 23322882

899 lei

4

Dulap inferior „A-Vero“

l × H × a: 98,5 × 64 × 35 cm

xx 23322899

1499 lei

5

Dulap înalt „A-Vero“

l × H × a: 35 × 179 × 31,5 cm

xx 23324022

1699 lei

6

Dulap cu oglindă „A-Vero“

l × H × a: 105 × 79,5 × 15,5 cm

xx 23324039

1999 lei

7

Mobilier de baie „A-Vero“

l x H x a: 170 × 179 × 50 cm

xx 23322875

7499 lei

4


1 1

3

4

2

MOBILIER DE BAIE

2

Mobilier de baie „Profi 55“ cu spot şi priză, Articol

dimensiune

Nr. articol

1

Oglindă cu iluminare

50 cm

xx 22139146

Preţ

149 lei

2

Oglindă cu iluminare

60 cm

xx 23199729

149 lei

Articol

dimensiune

Nr. articol

3

Bază cu lavoar „Profi 55“

55 cm

xx 22137920

249 lei

1

Oglindă „Flory 65“

65 cm

xx 23199750

329 lei

4

Bază cu lavoar „Profi 65“

65 cm

xx 22137937

299 lei

2

Bază cu lavoar „Flory 65“

60 × 70 × 14 cm

xx 23199743

379 lei

Mobilier de baie „Flory 65“

1

Preţ

2

1

3 3

Mobilier de baie „Profi 55“ Articol

22

dimensiune

Nr. articol

1

Oglindă cu dulap „Profi 55“

l × H × a: 55 × 70 × 15 cm

xx 22139153

199 lei

Preţ

2

Oglindă cu dulap „Profi 65“

lăţime: 65 cm

xx 22139160

249 lei

Articol

dimensiune

Nr. articol

3

Dulap înalt „Profi“

l × H × a: 30 × 70 × 30 cm

xx 23199798

249 lei

1

Oglindă cu dulap „Roma“

60 × 70 × 15 cm

xx 22704405

249 lei

4

Bază cu lavoar „Profi 55“

l × H × a: 55 × 80 × 40 cm

xx 22137944

329 lei

2

Dulap înalt „Profi“

34 × 70 × 25 cm

xx 22158741

299 lei

5

Bază cu lavoar „Profi 65“

lăţime: 65 cm

xx 22137968

379 lei

3

Bază cu lavoar „Profi 65“

65 × 80 × 30 cm

xx 23199736

399 lei

Mobilier de baie „Profi“ Preţ


1

1

2

Mobilier de baie „Roma“ cu iluminare, Mobilier de baie „Dot 65“ Articol

Articol dimensiune

Nr. articol

dimensiune

Nr. articol

Preţ

1

Oglindă cu dulap „Roma“

60 × 70 × 15 cm

xx 22704405

249 lei

Preţ

1

Oglindă

65 × 90 cm

xx 23199774

349 lei

2

Bază cu lavoar „Roma“

60 × 80 × 50 cm

xx 22703187

499 lei

2

Bază cu lavoar „Dot 65“

65 × 80 × 30 cm

xx 23199767

399 lei

3

Mobilier de baie „Roma“

70 × 190 × 45 cm

xx 22139115

999 lei

1

MOBILIER DE BAIE

2

2

Mobilier de baie „Colora 120“ Mobilier de baie „Serena 90“ l × H × a: 90 × 150 × 50 cm xx 22704429 1299 lei

Articol

dimensiune

Nr. articol

1

Oglindă „Dream“

120 × 90 × 3 cm

xx 23199828

449 lei

Preţ

2

Bază cu lavoar „Colora 120“

120 × 80 × 50 cm

xx 23199804

1299 lei

23


Mobilier de baie

Mobilier de baie „Eco 55“

Mobilier de baie „Triumph“

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Preţ

Oglindă cu ramă

55 cm

xx 22739216

99,90 lei

Articol

dimensiune

Nr. articol

Oglindă „Triumph“

68 × 84 cm

xx 22738691

Bază pentru lavoar „Eco 55“

55 cm

albastru

xx 30234031

Bază pentru lavoar „Eco 55“

55 cm

roşu

xx 23205352

Preţ

299 lei

Bază pentru lavoar „Triumph“

64 cm

xx 30234093

449 lei

299 lei

Mobilier de baie „Triumph“

84 cm

xx 23205383

1199 lei

199 lei

Mobilier de baie „Minerva“ Mobilier de baie „Austria 2“ l × L × a: 70 × 110 × 43,4 cm, conţine: lavoar compozit, oglindă, dulap inferior, xx 30224384 1499 lei

24

Articol

dimensiune

Nr. articol

Dulap suspendat „Minerva“

73 cm

xx 23205567

249 lei

Preţ

Coloană suspendată „Minerva“

160 cm

xx 23205598

349 lei

Mobilier de baie „Minerva“

64 cm

xx 23205529

899 lei


Articol

dimensiune

Nr. articol

Lavoar „Cersania New 60 - 1G“

60 cm

xx 23171107

129 lei

Preţ

Articol

dimensiune

Nr. articol

Oglindă „Alpina“

55 cm

xx 23170889

149 lei

Lavoar „Cersania 55-1G“

55 cm

xx 23170896

129 lei

Lavoar „Emilia E70-1G“

70 cm

xx 30064812

149 lei

Oglindă „Alpina“

55 cm

xx 23170889

149 lei

Mobilier de baie „Madea“

60 cm

xx 23171015

349 lei

Bază pentru lavoar „Olivia“

57 × 78,5 × 34 cm

xx 23170667

279 lei

Bază pentru lavoar „Madea“

60 cm

xx 23170698

479 lei

Preţ

Mobilier de baie „Dahlia“ 2 sertare,

Mobilier de baie

Mobilier de baie „Madea“

Mobilier de baie „Olivia“ 2 uşi, xx 23412361

Mobilier de baie „Catania“

Articol

dimensiune

Nr. articol

Preţ

Articol

dimensiune

Nr. articol

Lavoar „Omega“

65 cm

xx 22706591

149 lei

Lavoar „Emilia E70-1G“

70 cm

xx 30064812

149 lei

Preţ

Oglindă „Alpina“

55 cm

xx 23170889

149 lei

Oglindă „Catania“

70 × 72 × 12,5 cm

xx 23170872

279 lei

Bază pentru lavoar „Dahlia“

60 × 77 × 31,4 cm

xx 23170681

549 lei

Bază pentru lavoar „Catania“

60 × 79 × 35,8 cm

xx 23170865

399 lei

25


1

2

MOBILIER DE BAIE

1

Mobilier de baie material: MDF, picioruşe şi mânere cromate, conţine: lavoar ceramic, bază şi oglindă, Articol

dimensiune

Nr. articol

1

Mobilier de baie

laţime: 55 × 159 × 44,5 cm

xx 22339515

349 lei

Preţ

2

Mobilier de baie

lăţime: 65 cm

xx 22305916

449 lei

2

fără baterie şi decoraţiuni Ofertă limitată! 1

2

Mobilier de baie „Millenium“ lăţime: 75 sau 85 cm, 2 lămpi cu halogen: 20 W / 12 V, conţine: 1 oglindă cu iluminare, dulăpior, lavoar ceramic, Articol

26

Mobilier de baie material: MDF, 2 uşi, picioruşe şi mânere cromate

dimensiune

Nr. articol

1

Mobilier de baie „Millenium“

l × h × a: 75 × 189 × 48 cm

xx 21670978

849 lei

Preţ

2

Mobilier de baie „Millenium“

lăţime: 85 cm

xx 22330314

899 lei

Articol

dimensiune

Nr. articol

Preţ

1

Mobilier de baie

lăţime: 55 cm

roşu

xx 22340115

449 lei

2

Mobilier de baie

lăţime: 55 cm

vernil

xx 22340122

449 lei


10

MOBILIER DE BAIE

11

1

3

2

7

Mobilier de baie „Eleonora“ material: lemn masiv plop,rezistenţă la umiditate, Articol

Nr. articol

9

Preţ

1

Savonieră

xx 22188199

44,99 lei

2

Suport hârtie igienică

xx 22188540

59,90 lei

3

Savonieră

xx 22188502

59,90 lei

4

Suport de pahare

xx 22188526

59,90 lei

5

Etajeră baie

xx 22188618

59,90 lei

6

Suport de prosop

xx 22188564

69,90 lei

7

Dozator de săpun

xx 22188533

89,90 lei

8

Inel suport pentru prosoape

xx 22188595

119 lei

9

Set perie WC

xx 22188588

149 lei

10 Coloană „Eleonora“

xx 22700292

999 lei

11 Mobilier de baie „Eleonora“

xx 22700285

1699 lei

5

8

6

27


3

Mobilier de baie

2

Mobilier de baie „Fantasy“ l × H × a: 40 × 47 × 22 cm, decor: maro, Articol

dimensiune

Nr. articol

1

Baterie lavoar „SanoMaxim“

xx 22157249

139 lei

Preţ

2

Bază pentru lavoar „Fantasy“

40 × 47 × 22 cm

xx 21811432

499 lei

3

Bază pentru lavoar „Fantasy“

40 × 47 × 22 cm

xx 21811487

549 lei

Mobilier de baie „YG 484“ l × a: 60 × 40 cm, conţine: oglindă cu iluminare, lavoar, dulap lateral, dulap inferior, incl. o lampă halogen, xx 30229679 1499 lei

disponibil la comandă Mobilier de baie „Wood Yg 369“ conţine: bază cu lavoar, oglindă, incl. o lampă halogen, xx 22985811 1499 lei/set

28

Articol

dimensiune

Nr. articol

Dulap lateral „Wood Yg 369“

30 × 140 × 20 cm

xx 22282194

359 lei

Preţ

Mobilier de baie „Wood Yg 369“

80 cm

xx 30225183

1299 lei

Mobilier de baie „Fun“ lăţime: 60 cm, conţine: dulap inferior,   lavoar ceramic, dulăpior   cu oglindă, incl. o lampă halogen, xx 22281692 999 lei


Mobilier de baie „Fiora“ material: MDF lăcuit, 2 uşi, include iluminare, Mobilier de baie „Paris“ Articol

dimensiune

Nr. articol

Preţ

Articol

dimensiune

Nr. articol

Dulap cu oglindă „Sweet“

70 × 70 × 17 cm

xx 22758453

Preţ

699 lei

Oglindă cu iluminare „Paris“

60 cm

xx 23157910

599 lei

Dulap înalt „Fiora“

35 × 190 × 28 cm

xx 21553509

699 lei

Bază cu lavoar „Paris“

60 cm

xx 23157903

799 lei

Mobilier de baie „Fiora“

70 × 51 × 52 cm

xx 23126046

1399 lei

Mobilier de baie

disponibil la comandă şi în culorile alb şi bordeaux

Mobilier de baie „Sweet“ incl. iluminare, Articol

dimensiune

Nr. articol

Dulap suspendat „Sweet“

35 × 35 × 150 cm

xx 23009219

Preţ

Dulap cu oglindă „Sweet“

90 cm

xx 23126022

799 lei

Mobilier de baie „Sweet“

90 cm

xx 23162792

1599 lei

699 lei

29


1

3

4

Mobilier de baie

2

Mobilier de baie „Paris“ incl. o lampă halogen Articol

dimensiune

Nr. articol

1

Dulap suspendat „Paris“

l × H × a: 33,5 × 65 × 20 cm

xx 23025127

349 lei

2

Dulap de baie „Paris“

l × H × a: 33,5 × 82 × 30 cm

xx 23025141

449 lei

3

Dulap înalt cu coş de rufe „Paris“ l × H × a: 33,5 × 170 × 30 cm xx 23025158

799 lei

4

Mobilier de baie „Paris“

l × h × a: 120 × 63 × 52 cm

Preţ

xx 23023789 2499 lei

2

5

3

1

4 Mobilier de baie „Bordeaux“ incl. o lampă halogen xx 22985828 5499 lei/set Articol

30

dimensiune

Nr. articol

1

Dulap suspendat

l × H × a: 35 × 70 × 20 cm

xx 22282439

699 lei

Preţ

2

Dulap inferior

lăţime: 35 cm

xx 22282446

849 lei

3

Oglindă cu iluminare

l × H: 80 × 70 cm

xx 22282422

999 lei

4

Bază pentru lavoar

lăţime: 80 cm

xx 22282415

1499 lei

5

Dulap înalt

lăţime: 35 cm

xx 22282453

1499 lei


1 1

2

2

3

conţine: oglindă, lavoar şi dulap inferior

Articol

dimensiune

Nr. articol xx 22872203

Preţ

999 lei

Oglindă cu iluminare „Dark Berry“ cu poliţă

1

Oglindă cu iluminare „Melbourne“ l × H: 90 × 69 cm

2

Lavoar „Melbourne“

l × h × L: 88,5 × 50 × 49 cm xx 22872197 1399 lei

1

Oglindă cu iluminare „Dark Berry“ l × H: 90 × 90 cm xx 22872173

3

Dulap inferior „Melbourne“

l × H × a: 50 × 90 × 14 cm

xx 22872180 1499 lei

2

Bază cu lavoar „Dark Berry“

Articol

dimensiune lăţime: 90 cm

Nr. articol xx 22872166

Preţ

749 lei 1899 lei

disponibil şi pe componente

Mobilier de baie „Leon“ suspendat, conţine: 4 dulapuri suspendate, dulăpior cu sertare, bază cu lavoar, lavoar compozit, oglindă cu dulap şi etajeră Articol

1

6

5

Mobilier de baie

poză asemănătoare

Mobilier de baie „Melbourne“ incl. o lampă halogen xx 23327924 3499 lei/set

4

2

3

dimensiune

Nr. articol

1

Dulap suspendat „Leon“

l × h × a: 30 × 90 × 24 cm

xx 21424946

499 lei

Preţ

2

Dulăpior cu sertare „Leon“

l × h × a: 60 × 30 × 44 cm

xx 21427312

499 lei

3

Dulap inferior „Leon“

l × h × a: 30 × 60 × 44 cm

xx 21424977

499 lei

4

Bază pentru lavoar „Leon“

l × h × a: 60 × 30 × 44 cm

xx 21424984

599 lei

5

Dulap suspendat „Leon“

l × h × a: 60 × 90 × 24 cm

xx 21424960

699 lei

6

Oglindă cu dulap şi etajere „Leon“

l × h × a: 90 × 90 × 13,5 cm xx 21424953 1199 lei

7

Mobilier de baie „Leon“

l × a: 80 × 50 cm

8

Mobilier de baie „Leon“

l × h × a: 190 × 150 × 50 cm xx 21425127 3999 lei

xx 22557230 2499 lei

fără baterie şi decoraţiuni

31


Dulapuri

DULAP CU OGLINDĂ Elegant, practic şi compact Ajutoarele inteligente. Soluţiile inteligente pentru depozitare constituie elemente indispensabile mai ales în amenajarea camerelor de baie de dimensiuni reduse şi care pot, totodată, influenţa în mod determinant senzaţia de spaţialitate. Astfel, dulapurile cu oglinzi de dimensiuni mari conferă încăperilor de baie mici mai multă profunzime. 32

Ai însă grijă la adâncimea dulapului cu oglinzi, ca să îţi rămână suficient spaţiu liber pentru chiuveta de baie. Cea mai recentă generaţie de dulapuri cu oglinzi constituie, totodată, şi o soluţie perfectă pentru ordinea din orice cameră de baie. De la cosmetice şi pânăla priza electrică pentru foen, sistemul de igienă orală şi aparatul

de ras electric, totul îşi are locul bine stabilit în spatele uşilor acoperite cu oglinzi. Datorită celor mai moderne sisteme de iluminare cu LED şi cu corpuri de iluminat economice, dulapurile cu oglinzi s-au transformat şi într-o sursă de iluminare perfectă, care îți oferă luminozitatea dorită acolo unde ai nevoie de cea mai multă lumină.


Dulăpior cu oglindă „Start“ l × H × a: 92 × 63 × 16 cm, material: structură MDF/lemn, decor: alb lăcuit, front: alb lăcuit, cu două uşi, incl. două lampi halogen xx 21567049 349 lei

Dulăpior cu oglindă „Rano“ l × H × a: 59 × 51 × 16 cm, material: plastic, decor: alb, cu 3 uşi, incl. o lampă halogen xx 3220146 149 lei

Dulăpior cu oglindă „Junior“ l × H × a: 32 × 40 × 14 cm, material: plastic, decor: alb, 1 uşă, incl. o lampă halogen xx 70311396 99,90 lei

Dulăpior cu oglindă „Start“ l × H × a: 69 × 63 × 16 cm, material: MDF, decor: alb lăcuit, cu o uşă, lampă cu halogen, incl. o lampă halogen xx 21639364 349 lei

Oglindă cu dulap l × H × a: 60 × 57 × 15,5 cm, material: MDF, conţine: oglindă cu iluminare , incl. o lampă halogen xx 22332783 179 lei

Oglindă serigrafiată „Clou“ cu cant, diametru de lucru: 50 cm, incl. lose beigelegter Aufhängung, culoare: crom/antracit xx 21160325  99,90 lei culoare: roşu xx 21160387  119 lei

Oglindă „Jump“ l × H: 40 × 50 cm xx 1276961 39,99 lei

Oglindă „Opal“ l × H: 50 × 70 cm, cu ramă xx 3279090 99,90 lei

Dulapuri

fără decoraţiuni Dulăpior cu oglindă „Ergo“ l × H × a: 62 × 51 × 16,5 cm, material: plastic, cu 3 uşi, incl. o lampă halogen xx 1179538 149 lei

33


CĂZI Întotdeauna curat. Conform unor sondaje recente ale marilor producători, căzile de baie constituie pentru majoritatea dintre noi un punct central al camerei de baie. Mulţi dintre noi asociem cada de baie cu 34

perioade de relaxare şi contemplaţie, pe care dorim să le petrecem într-o cadă perfectă. Oferta de forme şi dimensiuni este variată. Există soluţii minunate pentru camera de baie de patru metri pătraţi, ca şi pentru baia luxoasă de zece

metri pătraţi sau chiar mai mult. Consilierul de vânzări de la departamentul sanitare îţi va prezenta cu plăcere numeroasele posibilităţi. La achiziţionarea unei căzi de baie ar trebui să soliciţi, în orice caz, un model din


CĂZI

SUPRAFEŢE UŞOR DE ÎNTREŢINUT DE ÎNALTĂ TEHNOLOGIE acrilat, pentru că aceasta oferă o gamă întreagă de avantaje faţă de modelele din tablă din oţel emailat. În plus, numeroşi producători oferă suprafeţe deja special tratate cu efect de floare de lotus, pe care apa şi murdăria

rămân în perle, aceasta facilitând curăţarea. Căzile cu folosire economică a spaţiului oferă soluţii inteligente pentru încăperi mici şi sunt utilizate peste tot acolo unde este la dispoziţie un spaţiu mic. Datorită

formelor sofisticate, precum colţuri tăiate sau rotunjite, laturi oblice, model romboidal sau special pentru montarea în colţ, practic pentru orice situaţie constructivă există un model de cadă potrivit, indiferent cât de complicat. 35


Cadă „Klassik“ l × L × H: 70 × 120 × 38 cm,   material: din acril, capacitate apă: 110 l  xx 50005093 499 lei

Cadă „Alea“ l × L × H: 70 × 140 × 44 cm,   material: din acril  xx 22714411 599 lei

Căzi

disponibil la comandă

Cadă „Elba“ l × L × H: 70 × 160 × 41 cm, material: din acril, culoare: alb xx 81006274 599 lei

Cadă de colţ „Island“ l × L: 120 × 120 cm, material: din acril, culoare: alb, xx 80305408 899 lei

Cadă „Marbella“ l × L × H: 75 × 170 × 44 cm, material: din acril xx 22708601 799 lei

Cadă „Brac“ l × L × H: 83 × 185 × 45,5 cm, material: din acril, fără picioare xx 50291182 1199 lei

disponibil la comandă

Uşă de vizitare xx 22684448 xx 22684455

36

 15,99 lei  16,99 lei

Uşă de vizitare xx 22684462 xx 22684486 xx 22684479

 18,99 lei  21,99 lei  24,99 lei

Uşă de vizitare xx 22684493 xx 22684608

 28,99 lei  34,99 lei


Căzi Căzi de baie „Bari“ fără picioare, cu mască, capacitate apă: 170 l Articol

poză asemănătoare

dimensiune

Nr. articol

Preţ

1

Cadă de baie - Acril „Bari“

l × L × H: 75 × 170 × 39 cm

xx 22641366

299 lei

2

Cadă de baie - Acril „Bari“

l × L: 70 × 160 cm

xx 22641342

299 lei

3

Cadă de baie - Acril „Bari“

l × L: 70 × 150 cm

xx 22641335

299 lei

Cadă de baie - Acril „Vital“ l × L × H: 75 × 170 × 49,5 cm, material: din acril, cu uşă din sticlă securizată de 10 mm, capacitate apă: 220 l, xx 23094512 9999 lei

Cadă de colţ „Florida“ l × L × H: 140 × 140 × 40 cm, fără picioare, mască şi suport incluse, capacitate apă: 225 l xx 22641502 799 lei

poză asemănătoare

disponibil la comandă

37


Cadă „Artemide“ l × L: 100 × 150 cm, cu mască

CĂZI

Articol Cadă stânga „Artemide“ Cadă dreapta „Artemide“

atribut

Nr. articol

Preţ

stânga

xx 22521071

399 lei

dreapta xx 22521088

399 lei

Cadă „Talia“ l × L: 70 × 170 cm, material: din acril, cu mască xx 22520920 379 lei

Cadă „Nikoss“ l × L × H: 80 × 180 × 42 cm, mască şi suport incluse ,xx 22724533 899 lei

Cadă pe colţ „Pallas“ din acril,mască,

38

Articol

dimensiune

Putere

Nr. articol

Cadă pe colţ „Pallas“

l × L: 150 × 150 cm

xx 22521286

799 lei

Preţ

Cadă cu hidromasaj „Pallas“

l × L: 150 × 150 cm

pompă hidromasaj: 750 W

xx 22521293

1599 lei

Cadă cu hidromasaj „Galatea“ l × L: 80 × 180 cm, 8 duze, pompă hidromasaj: 700 W, mască, include suport de fixare xx 22724519 1999 lei


IMAGINAŢIA SE NUMEŞTE PLANIFICARE 3D

Cadă „Bali“ l × L: 70 × 170 cm material: din acril cu mască xx 23205673 449 lei

Cadă „California“ l × L: 75 × 170 cm, material: din acril, cu mască ,xx 30133167 449 lei

2D

CĂZI

Schiţă

Cadă „Lorena“ l × L: 70 × 160 cm, material: din acril, cu mască ,xx 23174207 599 lei

3D Cadă „Lorena“ l × L: 90 × 150 cm cu mască, culoare: alb Articol

atribut

Nr. articol

Cadă „Lorena“

dreapta

xx 23174221

649 lei

Preţ

Cadă „Lorena“

stânga

xx 23174238

649 lei

39


CĂZI cu hidromasaj

Masajul subacvatic Integrate într-un ambient plăcut cu plante decorative şi o iluminare fascinantă, căzile cu hidromasaj te introduc în atmosfera Caraibelor. Acestea dispun de o gamă largă de dotări şi accesorii: combinaţia de jeturi de aer şi apă care, în funcţie de model, este reglabilă chiar pentru fiecare duză în parte, ca şi numeroase anexe, precum suporţii pentru ceafă, îmbrăcămintea demontabilă a părţilor laterale, mânerele şi multe altele. Pe durata hidromasajului, din duză se emit, pe lângă un amestec de apă şi aer, unde de ultrasunete de înaltă frecvenţă. Aceste unde ultrascurte se răspândesc în apă şi exercită un efect în profunzime asupra corpului, activând metabolismul şi oxigenând mai bine epiderma.

Sfatul bauMax Iată de ce ar trebui să ţii cont atunci când decizi să achiziţionezi o cadă cu hidromasaj: • Instalaţia electrică: pentru a funcţiona, cada cu hidromasaj necesită o priză care să fie conectată la reţeaua electrică! Acest lucru trebuie avut în vedere încă din faza de proiectare a băii. • Service-ul: duzele căzii cu hidromasaj trebuie curăţate de calcar şi dezinfectate la intervale regulate, pentru că altfel pot apărea bacterii. • Montajul: zidirea căzii cu hidromasaj pe laterale, cu cărămizi din beton uşor conferă o stabilitate crescută şi o funcţionare mai silenţioasă.

40

Cadă „Retro“ l × L: 85 × 172 cm, material: din acril inclusiv picioare, baterie inclusă xx 70865677 4499 lei

Cadă cu hidromasaj „Nassau“ l × L: 90 × 170 cm, tetieră, include mască şi baterie, 6 duze, xx 30192058 2999 lei

Cadă cu hidromasaj „Havanna“ l × L: 150 × 150 cm, 2 tetiere, suport prosop/accesorii, geam frontal, include mască şi baterie, 8 duze, xx 21219023 3799 lei


Cadă cu hidromasaj „YG9002“ l × L × H: 89 × 185 × 60 cm, regulator aer,12 duze hidromasaj spate, 2 duze de podea,Radio, xx 22723352 4499 lei

Cadă cu hidromasaj „Costa Rica WG9012“ l × L × H: 159 × 159 × 72 cm din acril, 2 tetiere, iluminare   subacvatică, mască,   regulator aer, Radio, Ozonator xx 30158528 8849 lei

disponibil la comandă

CĂZI cu hidromasaj

Cadă cu hidromasaj „YG9011“ l × L × H: 153 × 184 × 83 cm, din acril,tetieră,mască,culoare: albă, 4 duze de podea, dezinfecţie cu ozon, xx 22723369 7999 lei

disponibil la comandă

disponibil la comandă

41


căzi cu hidromasaj

Cadă cu hidromasaj „Talia“ l × L × H: 70 × 170 × 59 cm, pompă hidromasaj: 500 W, din acril, mască, 7 duze, xx 22521064 1199 lei

Cadă cu hidromasaj „Opal“ l × L: 140 × 140 cm pompă hidromasaj: 750 W mască 8 duze xx 22521279 1299  lei

42


căzi cu hidromasaj Mini-piscină de exterior „Barbados“ l × H × a: 203 × 92 × 203 cm,   echipament de încălzire 3 W,   control computerizat, dezinfecţie cu ozon, 3 tetiere,   12 duze de aeromasaj,52 duze de hidromasaj,   cromoterapie cu LED-uri, 3 regulatoare de aer, pompă de apă 3HP, pompă de aer, pompă recirculare, filtru, mască, Radio, scara, capac,   alimentare: 220V/50-60Hz xx 30158528 29599 lei

43


Duşuri

BUCURĂ-TE DE CLIPELE PETRECUTE SUB DUŞ! Destindere. Spălatul sub duş te menţine în formă şi te destinde. Chiar şi după puţin timp petrecut sub jetul de apă, te vei simţi împrospătat şi, totodată, vei economisi o mare cantitate de energie şi de apă în comparaţie cu îmbăiatul în cadă. Dar chiar făcând abstracţie de consumul de apă şi de energie, există numeroase alte argumente în favoarea montării unui duş: acesta poate fi amplasat, de cele mai multe ori, chiar şi într-un colţ, acolo unde montarea unei căzi de baie ar fi imposibilă din punct de vedere tehnic. 44

Un avantaj semnificativ pentru montaj este conferit şi de greutatea redusă a cădiţei de duş.

ce poziţie şi cele pentru colţ, în execuţie rotundă şi unghiulară, cu lungimea laturilor de până la 170 cm.

Cădiţele de duş sunt fabricate, la fel ca şi căzile de baie, din fontă sau tablă din oţel, din ceramică, acrilat şi din mineral turnat, având diverse culori asortate cu accesoriile sanitare. În funcţie de înălţimea de montare, există cădiţe plate, cuve şi căzi de duş, iar din punct de vedere al formei se poate alege între variantele dreptunghiulare, care pot fi amplasate în ori-

Pentru a obţine băi fără dificultăţi de acces se montează fie cădiţe de duş foarte plate încastrate în pardoseală, fie suprafeţe de duş coplanare cu pardoseala. În cazul în care acestea sunt prevăzute cu un jgheab pentru scurgerea apei sau elemente de pardoseală pentru scurgerea apei, se poate renunţa complet la cădiţa de duş.


Asamblare individuală! Alege dintr-o gamă largă de variante de asamblare! bauMax îţi îndeplineşte dorinţa de a avea baia mult visată! Ce formă trebuie să aibă cădiţa de duş?

Cabine de duş „Ronda“ 2 uşi batante, cromat Cădiţă de duş marmură xx 40108612  799 lei Cabină de duş semirotundă xx 23137998  1599 lei

Modalităţi de încadrare a duşului:

Duşuri

Pentru cabina de duş şi în 4 colţuri

Cabine de duş „Vega“ l × L × H: 90 × 90 × 195 cm, sticlă 6mm, 2 uşi batante, cromat, intrare pe colţ, pătrat Cădiţă de duş marmură xx 40108605  799 lei Cabină de duş pătrată xx 23137974  1399 lei

Pentru cabina de duş în 5 colţuri Pentru cabine de duş semirotunde

Alegerea designului geamului decorativ:

Paravane de duş cu suporţi telescopici „Venus“ cromat Cădiţă de duş marmură, l × a: 80 × 120 cm xx 40108582  899 lei Paravan duş, l × H: 120 × 195 cm xx 23137837  1099 lei

45


Cabine de duş 46

Cabine de duş pătrate „Young“ sticlă cu model, sticlă securizată 4 mm, design cu dungi 80 × 80 × 190 cm xx 23080072  449 lei 90 × 90 × 190 cm xx 23080096  499 lei

Cabină de duş ovală l × L × H: 120 × 80 × 160 cm, sticlă securizată 5 mm, suport pentru prosop, cădiţă cu sifon, variantă stânga/dreapta 120 × 80 × 160 cm xx 21988370  1299 lei 120 × 80 × 160 cm xx 21988929  1299 lei

Cabină de duş semirotundă sticlă securizată 4 mm, uşă dublă, cădiţă de duş, incl. mască, design - dungi satinate, culoare: alb 80 × 80 × 195 cm xx 50358335  749 lei 90 × 90 × 195 cm xx 50349500  799 lei

Cabină de duş dreptunghiulară „E129 + P129“ l × L × H: 90 × 145 × 190 cm, sticlă albastră 6 mm, profile cromate, cădiţă din acril xx 21986413 1299 lei


Beneficiezi gratuit timp de două ore de remorcă. Detalii în magazin.

Cabină de duş semirotundă „Tesalia CR90 ICE“ 90 × 90 × 180 cm xx 23173996  299 lei Cabină de duş semirotundă xx 23173972  899 lei

Cabine de duş

Închiriere remorci

Cabină de duş semirotundă „Toscana 90CR Ice“ xx 23173996  299 lei Cabină de duş semirotundă xx 23173989  999 lei

47


Cabine de duş

disponibil şi pe culoarea albă Montaj în 5 minute

Cabină de duş completă „Mozart“ l × L × H: 90 × 90 × 212 cm, sticlă securizată 5 mm, 6 duze hidromasaj, dispersor fix/ mobil, role duble, etajeră, profile din aluminiu cromat, cap de duş, cap de duş reglabil, culoare: negru/alb, suport de sticlă, montare fără şuruburi şi fără silicon xx 23123724 1999 lei

48


Cabină cu hidromasaj „TR40“ l × L × H: 80 × 120 × 215 cm, sticlă securizată transparentă,   deschisă 5 mm, Variantă stânga şi dreapta,   6 duze reglabile, ventilator, touch screen, radio Cabină cu hidromasaj „TR40“ xx 21994982 Cabină cu hidromasaj „TR41“ xx 21995200 2499 lei

Cabină cu hidromasaj dreptunghiulară „TR150“ sticlă securizată transparentă,   deschisă 5 mm, 8 duze de masaj, ventilator, aparat pentru masajul picioarelor,   duş fix şi mobil, baterie cu comutator de funcţii, radio Cabină cu hidromasaj dreptunghiulară „TR150“ xx 22712271  2999 lei Cabină cu hidromasaj „TR170“ xx 22712240  3499 lei

Cabine de duş

Cabină de duş completă „TR50“ l × L × H: 90 × 90 × 205 cm,   sticlă securizată 5 mm,   6 duze hidromasaj, ventilator,   canulă duş şi cap de duş,   panel cu iluminare prin LED-uri, comandă electronică, radio, xx 21988967 1599 lei

disponibil la comandă Cabină de duş cu hidromasaj „Orlando“ l × L × H: 140 × 140 × 220 cm, 8 duze de masaj,   ventilator, sistem de masaj la picioare,   baterie tip cascadă, touch screen,   generator de abur, difuzor, ozon xx 40117607 5999 lei

49


Paravane de duş

Paravane de duş

Există duşuri individuale cu o cădiţă de duş, dar şi duşuri care sunt   integrate în cada de baie, iar cu un sistem despărţitor corespunzător aproape orice cadă poate fi folosită şi ca duş. O protecţie împotriva stropirii încăperii este neapărat necesară. Pentru aceasta poţi alege între perdele de duş, uşi glisante sau pliabile,   respectiv sisteme de uşi şi paravane rotative. Asemenea despărţituri transparente arată şic, se pot curăţa uşor, iar montajul se efectuează simplu. În privinţa materialelor există două posibilităţi: fie se utilizează sticlă securizată dintr-o foaie, sau elemente din plastic ranforsat (sticlă din plexiglas sau din acrilat). Ambele materiale sunt disponibile în diverse designuri şi mai multe durităţi ale materialului.

Paravan lateral pentru cadă l × H: 130 × 140 cm, sticlă 4 mm, culoare: alb, decor: serigrafiant xx 10123430 449 lei

Paravan lateral pentru cadă l × H: 75 × 130 cm, sticla 5 mm, decor: serigrafiant, rame crom xx 21281440 329 lei

Paravan lateral l × H: 75 × 130 cm, sticla 5 mm xx 70867312 349 lei

»

disponibil la comanda

Paravan pliant l × H: 138 × 120 cm, sticla 5 mm xx 70902891 499 lei

50

Paravan lateral pentru cadă 2 piese „D 1130“ l × H: cca. 70–118 × 140 cm, sticlă, rotire pentru ambele sensuri, culoare: alb alpin, decor dungi orizontale, incl. suport pentru prosoape xx 3252871 1499 lei

disponibil la comanda

Paravan lateral pentru cadă 3 piese „D 1410“ l × H: 151,8 × 140 cm, plexiglas, culoare: alb, decor: Softline luminos, pentru căzile de baie xx 2960067


disponibil la comanda

Paravan lateral pentru cadă o piesă „D 1650“ l × H: 80 × 140 cm, sticlă, rotire pentru ambele sensuri, se pliază numai parţial, culoare: alb alpin, fără cadru, decor dungi orizontale xx 3127339 649 lei

disponibil la comanda

Paravan lateral pentru cadă 7 piese „D 1317“ l × H: 159 × 140 cm, plexiglas, culoare: aluminiu natur, decor: Softline luminos, pentru căzile de baie xx 2960067

disponibil la comanda

Paravan lateral pentru cadă 3 piese „D 1300“ l × H: 127 × 140 cm, plexiglas, culoare: aluminiu natur, cadru de aluminiu, decor: Softline luminos, pentru căzile de baie xx 23184220 719 lei

disponibil la comanda

Paravan lateral pentru cadă 3 piese „D 1511“ l × H: 128,8 × 140 cm, plexiglas, culoare: alb,   decor: Softline luminos, cu perete lateral, pentru căzile de baie, xx 2960067

disponibil la comanda

Paravan lateral pentru cadă 2 piese „D 3353“ l × H: cca. 112 × 140 cm, sticlă, culoare: alb alpin, decor: Depoli light, numai deschidere stânga xx 21366352 999 lei

După cum s-a menţionat deja, o despărţire pentru duş sau un paravan pliabil pentru cadă poate fi montat uşor cu efort propriu. Ai grijă pentru aceasta ca toate părţile componente să fie perfect aliniate pentru a se putea asigura ulterior funcţia de închidere.  La găurirea sistemelor de fixare în perete trebuie verificată cu atenţie poziţia conexiunilor la instalaţie, pentru a nu fi perforată din neatenţie o conductă de apă sau un cablu de curent.

Paravane de duş

Ramele pentru paravanele despărţitoare şi pliabile sunt realizate din materiale care nu ruginesc şi sunt uşor de întreţinut, în general fiind utilizat aluminiul care este uşor şi totuşi îşi menţine forma.

disponibil la comanda

Paravan lateral pentru cadă 2 piese „D 853“ l × H: 114 × 140 cm, sticlă securizată 6 mm, fără cadru, decor: transparent, rame crom, pentru căzile de baie, cu mecanism de ridicare xx 2960067

51


Totul pentru plăcerea clipelor petrecute sub duş!

Cădiţe de duş

Pentru toate tipurile de baie şi stilurile de amenajare poți beneficia acum de cădiţele de duş potrivite.

52

Din gama noastră de produse poți alege nu numai diverse forme, materiale şi culori, ci şi o variantă cu o acoperire anti-murdărire şi anti-alunecare sau poți opta pentru o intrare extraplată. Astfel de duşuri la nivelul podelei sunt deosebit de practice şi nu au niciun fel de canturi care ar putea constitui un pericol de împiedicare. ››

Cădiţă de duş „Dita“ pătrată , l × a: 90 × 90 cm xx 40108612 799 lei

Cădiţă de duş „Anita“ l × a: 90 × 90 cm xx 40108605 799 lei

Cădiţă de duş l × H: 90 × 90 cm, marmură, xx 23274181 549 lei

Cădiţă de duş „Viva“ pătrată l × a: 80 × 120 cm xx 40108582  899 lei l × a: 90 × 120 cm xx 22716842  999 lei


Cădiţele din acrilat au o suprafaţă rezistentă, nu sunt afectate de chimicale şi oferă o senzaţie plăcută de căldură la atingere. De asemenea, sunt mult mai uşoare decât modelele din metal emailat, ceea ce face montarea mai simplă.

Înainte de achiziţionarea şi instalarea căzii de baie trebuie verificate neapărat, pe lângă conexiunea la apă, şi posibilităţile de scurgere şi rezistenţa podelei, iar la nevoie să se realizeze, în funcţie de caz, o podea din şapă de beton cu o izolare corespunzătoare. Pentru montare există suporţi pentru cadă din spumă dură care se pot monta simplu şi se pot faianţa direct.

Cădiţe de duş

Gama de culori este foarte diversificată, existând în acelaşi timp posibilitatea de a comanda orice culoare specială.

Din motive de siguranţă, căzile din metal trebuie să fie neapărat împământate de către un electrician. Cădiţe de duş din acril pătrată 80 × 7 × 80 cm xx 3562079  229 lei 90 × 7 × 90 cm xx 3562062  249 lei

Cădiţă de duş din acril „P29 W“ l × H: 90 × 16 cm, semirotundă, incl. cu cadru şi sifon, cu sistem anti-alunecare xx 50327195 349 lei

Cădiţă de duş din acril „TT90W“ pătrată, incl. cu cadru şi sifon, culoare: alb l × H × a: 80 × 15 × 80 cm xx 30166141  329 lei l × H × a: 90 × 90 × 15 cm xx 30166134  349 lei

Cădiţe de duş din acril „Zlarin“ pătrată , culoare: alb l × H × a: 80 × 80 × 16 cm xx 909648  399 lei l × H × a: 90 × 90 × 16 cm xx 349840  449 lei

53


Rigole de duş 54

Sortiment disponibil din 2013

Rigolă duş „ShowerDrain Self“ l × a: 68,5 × 7 cm, cu scurgere:   DN 40 / 50 orizontal şi cu opritor miros, inox, xx 23157989 949 lei

Rigolă duş „ShowerDrain Self“ l × a: 78,5 × 7 cm, cu scurgere:   DN 40 / 50 orizontal şi cu opritor miros, inox, xx 23157996 999 lei

Rigolă duş „ShowerDrain Self“ l × a: 88,5 × 7 cm, cu scurgere:   DN 40 / 50 orizontal şi cu opritor miros, inox, xx 23158306 1049 lei

Rigolă duş „ShowerDrain Self“ l × a: 98,5 × 7 cm, cu scurgere:   DN 40 / 50 orizontal şi cu opritor miros, inox, xx 23158313 1099 lei


Nou la bauMax

Rigole de duş

transformaţi baia dumneavoastră

55


NOU şi exclusiv la

Experimentează stilul CULT


Canulă „Basic White“ canulă: 1 funcţie, l × L: 6,7 × 20,5 cm, potrivită pentru furtunele obişnuite, alb, material plastic cu aspect cromat xx 23044760 27,99 lei

Canulă „Basic“

Canulă „Stick“ canulă: 1 funcţie, l × L: 4 × 37 cm, crom, material plastic cu aspect   cromat xx 23044746 29,99 lei

Canulă „Basic“

Canulă „Single“

canulă: 1 funcţie, l × L: 6,7 × 20,5 cm, potrivită pentru furtunele obişnuite, crom, material plastic cu aspect cromat xx 23044777 29,99 lei

canulă: 1 funcţie, l × L: 9 × 21,4 cm, potrivită pentru furtunele obişnuite, crom, material plastic cu aspect cromat xx 23044722 39,99 lei

Canulă „Square“

Canulă „Shine“

canulă: 1 funcţie, l × L: 7 × 24,6 cm, potrivită pentru furtunele obişnuite, crom, material plastic cu aspect cromat xx 23044197 39,99 lei

canulă: 1 funcţie, l × L: 12 × 23 cm, potrivită pentru furtunele obişnuite, crom, material plastic cu aspect cromat xx 23044715 49,99 lei

canulă: 3 funcţii, l × L: 7,4 × 20,7 cm, potrivită pentru furtunele obişnuite, alb, material plastic cu aspect cromat xx 23044661 29,99 lei

Canulă „Silver“

Canulă „Duo“

Canulă „Trio“

Canulă „Uno“

canulă: 2 funcţii, l × L: 6,7 × 20,5 cm, potrivită pentru furtunele obişnuite, crom, material plastic cu aspect cromat xx 23044753 69,90 lei

canulă: 1 funcţie, l × L: 8,5 × 22,2 cm, potrivită pentru furtunele obişnuite, crom, material plastic cu aspect cromat xx 23044814 69,90 lei

canulă: 1 funcţie, l × L: 9,5 × 27,3 cm, potrivită pentru furtunele obişnuite, crom, material plastic cu aspect cromat xx 23044821 59,90 lei

canulă: 3 funcţii, potrivită pentru furtunele obişnuite, crom, material plastic cu aspect cromat xx 23044654 39,99 lei

Canulă „Grey“

Canulă „Blacky“

canulă: 5 funcţii, l × L: 13 × 24,8 cm, potrivită pentru furtunele obişnuite, gri, material plastic cu aspect cromat xx 23044678 49,99 lei

canulă: 5 funcţii, l × L: 9,5 × 24,5 cm, potrivită pentru furtunele obişnuite, crom, material plastic cu aspect cromat xx 23044630 79,90 lei

Canulă „Triple“ canulă: 3 funcţii, potrivită pentru furtunele obişnuite xx 23044692 49,99 lei

Pară de duş pentru montaj de perete „Komfort Triple“ canulă: 3 funcţii, l × L: 6,5 × 20 cm, potrivită pentru furtunele obişnuite, crom, material plastic cu aspect cromat xx 23044906 64,90 lei

Canulă „Five“ canulă: 5 funcţii, l × L: 26,3 × 11,7 cm, potrivită pentru furtunele obişnuite, crom, material plastic c u aspect cromat xx 23044708 59,90 lei


PANELURI DE DUŞ

Duşurile moderne oferă mai mult Varietate. Canulele de duş moderne sunt mici instalaţii concepute printr-o tehnologie de vârf. Stratul special anticalcar al canulelor de duş previne depunerea calcarului şi apariţia bacteriilor pentru o perioadă îndelungată şi permite obţinerea celor mai fine jeturi de apă pentru masarea în profunzime a musculaturii. Sunt utilizate frecvent şi baterii de duş combinate, care împrăştie apa ca o ploaie, având canule de duş prevăzute cu numeroase duze, în timp ce un mic duş de mână asigură un jet de apă puternic pentru un masaj înviorător. Un panel de duş răsfaţă corpul cu jeturi de apă din toate direcţiile. Canulele de duş pot fi reglate individual ca înălţime şi înclinare. Cele mai plăcute băi de duș pot fi experimentate cu ajutorul modelelor cu canule de duş laterale, care au duze speciale pentru masajul spatelui şi chiar canule de duş integrate pentru picioare – după ce le-ai încercat o dată, vei dori să repeţi la nesfârşit această experienţă extraordinară. Modernizare. Câştigă un plus de confort prin instalarea unui panel de duş pe care se găsesc toate dotările, de la canule de duş, până la duze de masaj, etajere şi CD-player etanş la apă. Montarea unui panel de duş este şi o metodă simplă de ›› 58

Panel de duş „Siena“ l × H × a: 35 × 112 × 17 cm, 6 duze hidromasaj xx 50349074 399 lei

Panel de duş „Palma“ l × H × a: 26 × 105 × 7 cm, aluminiu, 4 duze, canulă, canulă mobilă xx 30018846 499 lei

Panel de duş „Atol“ l × H × a: 23 × 135 × 16 cm xx 40108339 599 lei

Panel de duş „Sansibar“ l × H: 22 × 122 cm, panel de duş din sticlă securizată, baterie monocomandă cromată pentru cantitatea de apă şi reglarea temperaturii, 3 duze, canulă mobilă, din sticlă xx 30233492 769 lei

Panel de duş „Lyon“ l × H × a: 22 cm × 140 × 5 cm, panel de duş din sticlă securizată, 6 duze hidromasaj, canulă reglabilă, robinet cromat cu 3 căi, din sticlă xx 22550316 699 lei

Panel de duş l × H: 22 × 140 cm, suprafaţa de scurgere, 6 duze hidromasaj, din sticlă xx 22550361 699 lei


a conferi o nouă imagine vechii încăperi de baie. În funcţie de execuţie şi de spațiul disponibil, poţi monta panelul de duş atât pe un perete drept, cât şi într-un colţ. Printre numeroasele caracteristici de echipare se numără şi bateria cu termostat, pentru o temperatură constantă a apei, precum şi duşul de mână cu mai multe tipuri de jeturi, un ventil combinat de închidere / comutare pentru reglarea cantităţii de apă sau selecţia sursei de apă.

Panel de duş „Nimes“ l × H × a: 22 × 140 × 2 cm, 6 duze hidromasaj, robinet   cromat cu 3 căi, din sticlă, prindere  variabilă de perete, negru xx 22711977 699 lei

Panel de duş „Castelo“ l × H × a: 22 cm × 140 × 2 cm, 6 duze hidromasaj, robinet   cromat cu 3 căi, din sticlă, prindere variabilă de perete xx 22711991 699 lei

Panel de duş „Barcelona“ l × H × a: 22 × 150 × 2 cm, 6 duze hidromasaj, robinet  cromat cu 3 căi, din sticlă, xx 22584960 899 lei

Panelurile de duş moderne transformă vechiul tău duş într-un salon de wellness. • Necesarul de spaţiu: pe lângă preferinţele tale personale, la instalarea panelului în vechiul spaţiu de duş trebuie să ţii cont de spaţiul disponibil. Cu cât dotările panelului sunt mai complexe, cum ar fi ca, pe lângă duzele de masaj, să existe și un scaun pliabil sau un CD-player, cu atât avansează panelul mai mult în incinta de duş. În cazul cădiţelor de duş clasice, de 90x90 cm, panoul nu ar trebui să iasă în faţă în raport cu peretele cu mai mult de 15 cm.

PANELuri DE DUŞ

Panel de duş „Ischia“ l × H × a: 25 cm × 185 × 18 cm, aluminiu, 8 duze xx 81073887 999 lei

disponibil la comandă

disponibil la comandă

Panel de duş „Torino“ l × H: 22 × 140 cm, 6 duze hidromasaj, din sticlă xx 22550378 699 lei

Panel de duş „Verona“ l × H × a: 22 cm × 140 × 2 cm, 3 duze, canulă, canulă reglabilă, robinet cromat cu 3 căi, din sticlă, prindere variabilă   de perete xx 22711960 699 lei

disponibil la comandă

Sfatul bauMax

• Modernizarea: cu un panel de duş poţi moderniza foarte simplu vechiul duş. • Curăţirea: curăţirea panelului de duş se face simplu şi rapid. Pentru aceasta îţi recomandăm un burete moale, apă şi, eventual, un detergent fără alcool. Nu folosi în niciun caz produse care conţin praf de curăţat! 59


Garnituri de duş

Relaxare şi plăcere!

60

Un duş îţi va permite să te relaxezi cu adevărat chiar şi în acele spaţii unde o cadă de baie nu are loc şi, în comparaţie cu o cadă, va genera un consum de apă, respectiv de energie, mai redus. Duşurile de tip confort, wellness sau fitness oferă numeroase funcţii inovative: introducerea în jeturile de apă a unui adaos de aer în proporţii bine stabilite produce un jet deosebit de plăcut economisind apă în proporţie de până la 50%.

Set de duş „Nelaa“ furtun din metal 1  ⁄ 2": 150 cm, canulă masaj: 5 funcţii Canulă: Ø 15 cm, incl. suport prindere, bară culisantă: 88,5 cm, furtun 150 cm, potrivit pentru boiler, 57 duze, racord 1  ⁄ 2"şi articulaţie cu bilă, comutare manuală pară/ canulă de duş, crom xx 22532459 249 lei

Set de duş „Kuba“ furtun din metal 1  ⁄ 2": 150 cm, Canulă: Ø 25 cm, bară pentru duş cu pivotare şi reglaj de înălţime, inclusiv accesorii de fixare, ţeavă telescopică reglabilă, 102 duze, baterie monocomandă cu cartuş ceramic, anticalcar prin EasyClean-Function, crom xx 10120071 799 lei

Set de duş „Bahamas“ furtun din metal 1  ⁄ 2": 150 cm, Canulă: Ø 19,5 cm, bară pentru duş cu pivotare şi reglaj de înălţime, inclusiv accesorii de fixare, cromat, 112 duze, racord 1  ⁄ 2"şi articulaţie cu bilă, baterie monocomandă cu cartuş ceramic, comutare manuală pară/ canulă de duş, Design-pară de duş, alamă cromată xx 10120064 899 lei

Set de duş „Vitalo Trend“ furtun pentru duş: 175 cm, canulă: 3 funcţii, bară culisantă: 70 cm, crom, xx 3528617

Set de duş „Vitalio Trend“ 1 funcţie, canulă reglabilă, xx 22334411

Set de duş „Vitalio Joy Eco“ 1 funcţie, tijă 60 cm, xx 22282958

299 lei

199 lei

499 lei


Pară de duş „Abaco“ Diametru: Ø 9,5 cm, efect ploaie, efect ceaţă și funcţie masaj, EasyClean, Aquastop, filet racord 1⁄ 2", crom xx 22646149 69,90 lei

Pară de duş „Trinidad“ rază super largă, Easy-Clean, l × L: 7,9 × 23 cm, crom, 72 duze xx 22646064 99,90 lei

Pară de duş cu hidromasaj „Samui“ canulă masaj: 1 funcţie, Easy-Clean xx 10120200 29,99 lei

Pară de duş „Taola“ canulă: 3 funcţii, Diametru: Ø 20 cm, Easy-Clean, articulaţie bilă, 96 duze xx 22646095 119 lei

Pară de duş „Samoa“ Diametru: Ø 25 cm, efect ploaie, Easy-Clean, articulaţie bilă, cromat, 102 duze xx 10120125 89,90 lei

Pară de duş „Palau“ Diametru: Ø 9,5 cm, efect ploaie, efect ceaţă și funcţie masaj, Easy-Clean, Aquastop, cromat, potrivit pentru boiler, 72 duze, xx 10120088 89,90 lei

Pară de duş „Maya“ Diametru: Ø 22,5 cm, 1 funcţie,cromat, potrivit pentru boiler, 93 duze, xx 10120118 89,90 lei

Pară de duş „Navassa“ Diametru: Ø 40 cm, efect ploaie, 140 duze, racord 1  ⁄ 2"şi articulaţie cu bilă xx 22672056 999 lei

Cot de duş „Toco“ l × L: 9 × 23 cm, cromat, filet racord 1⁄ 2", rotund, montaj incastrat xx 10138830 19,99 lei

Cot de duş 35 cm „Sabana“ lungime: 35 cm, filet racord 1⁄ 2",rotund, montaj la suprafaţă xx 10120163 79,90 lei

Cot de duş UP „Exuma“ lungime: 35 cm, filet racord 1⁄ 2", pătrat, montaj incastrat xx 22646156

Cot de duş „Fitts“ l × L: 48 × 15 cm, cromat, filet racord 1⁄ 2", pătrat, montaj la suprafaţă xx 22646101

Cot de duş l × L: 9,5 × 12,5 cm, cromat, schimbător pentru ţeavă verticală, filet racord 1⁄ 2", crom xx 10120170

149 lei

149 lei

79,90 lei

Set de duş cascadă „Mauritius“ curgere cascadă, filet racord 1⁄ 2", crom, montaj incastrat xx 10138816 199 lei

Pară de duş termorezistentă „Papua“ 1 funcţie, l × L: 20 × 20 cm, cromat, 100 duze, anticalcar prin Easy-Clean-Function xx 10120132 129 lei

Pară de duş termorezistentă „Naxos“ canulă: 1 funcţie, cromat, racord 1  ⁄ 2"şi articulaţie cu bilă, anticalcar prin EasyClean-Function, material plastic cu aspect cromat, xx 10120231 199 lei

Duzele speciale difuzează apa în diverse moduri, spre exemplu sub formă de ploaie sau de ceaţă fină, producând un efect răcoritor deosebit. Temperatura apei este de la bun început cea corectă, fără a mai fi nevoie să se facă risipă de apă până la reglarea temperaturii potrivite a amestecului de apă caldă şi rece. Bineînţeles că se acordă o atenţie deosebită şi unor aspecte precum utilizarea zilnică şi păstrarea uşoară a igienei. Canulele de duş sunt uşor de curăţat pentru îndepărtarea calcarului şi a murdăriei, iar unele modele au prevăzută chiar o funcţie de autocurăţare.

Garnituri de duş

Canulă „Aruba“ efect ploaie, Easy-Clean xx 22646132 49,99 lei

Pară de duş cu hidromasaj „Hawaii“ canulă masaj: 1 funcţie, 1⁄ 2“-racord utilizabil cu orice tip de furtun, design nou, anticalcar prin Easy-Clean-Function xx 10120217 26,99 lei

Bară de duş „Antigua“ incl. con prindere, suport prindere, l × L: 25 × 98 cm, filet racord 1⁄ 2" Bară de duş „Antigua“ xx 10120156  349 lei Bară de duş „Tobago“ xx 10120149  399 lei

61


CERAMICĂ

SERIA Solari

Set ceramică „Solari“ xx 21893049 xx 21893018

Vas WC S10 „Solari“ evacuare laterală xx 21893056 89,90 lei

 74,90 lei  94,90 lei

SERIA Family

Lavoar S 60 „Solari“ xx 22696069 99,90 lei

Vas WC „Solari“ scurgere verticală xx 21894367 99,90 lei

Pisoar „President“ xx 22672544 84,90 lei

Bideu „Eko“ xx 22672582 179 lei

Vas WC „Rustic“ xx 22703002 119 lei

Set ceramică „Family“ Piedestal xx 30064782  79,90 lei Lavoar xx 22898616  89,90 lei

incl. rezervor, capac WC

Set complet WC „Solari“ evacuare laterală xx 22872623 299 lei

62

Set complet WC „Solari“ xx 23005280 329 lei

Vas WC Combi „Koral“ evacuare laterală xx 22883452 279 lei

Vas WC Combi „Family“ evacuare laterală xx 23005242 339 lei


Sfatul bauMax

Aspectele de care ar trebui să ţii seama la alegerea chiuvetei de baie şi a WC-ului. ■■Numărul

Design De Top

Set ceramică „Iryda“ Piedestal xx 22696090  139 lei Lavoar xx 22696083  199 lei

Bideu „Iryda“ xx 22702630 399 lei

SERIA Olimpia

Vas WC suspendat „Iryda“ xx 22702654 379 lei

Lavoar „Olimpia O60-1G“ xx 22701848 199 lei

Piedestal suspendat „Olimpia“ xx 22702623 149 lei

Bideu suspendat „Iryda“ xx 22702647 399 lei

Piedestal „Olimpia“ xx 23171114 149 lei

Bideu „Olimpia“ xx 23171121 379 lei

Bideu suspendat „Olimpia“ xx 22701824 399 lei

Vas WC suspendat „Olimpia“ xx 22701831 379 lei

Set complet WC „Olimpia“

Set WC „Iryda“ Articol

Nr. articol

Preţ

Capac WC „Iryda“

xx 22696250

79,90 lei

Rezervor WC „Iryda“

xx 22696243

299 lei

xx 22696229

349 lei

Vas WC „Iryda“

CERAMICĂ

SERIA Iryda

şi dimensiunea chiuvetelor de baie instalate depind în primul rând de dimensiunea băii tale. Pentru băile cu formă îngustă, prelungă, există chiuvete de baie speciale, foarte înguste, care iţi asigură spaţiul de mişcare necesar. ■■În cazul WC-urilor, ai posibilitatea de a opta, la aproape toate modelele, între varianta pe picior sau fixată în perete. Avantajul variantei fixate în perete: este foarte uşor de făcut curat pe dedesubt.

Articol

Nr. articol

Preţ

1

Capac WC „Olimpia“

xx 23171169

179 lei

2

Rezervor pentru WC „Olimpia OL010 3/6 l“

xx 23171145

349 lei

3

Set complet WC „Olimpia“ xx 23171138

379 lei

63


Rezervoare WC

incl. robinet de colţ şi furtun flexibil

Rezervor WC semiînălţime l × H × a: 42 × 42 × 14 cm, capacitate: 6–9 l, izolat împotriva condensului, culoare: alb , xx 3216095 86,90 lei

Rezervor WC Merox „Start Stop“ l × H × a: 42 × 39 × 13,5 cm, izolat împotriva condensului, zgomot redus, racordare pe trei părţi, rezervor 3-9 l, culoare: alb , xx 23074712 149 lei

incl. robinet cu ventil de colţ, țeavă de legătură din crom, conductă de scurgere, material de prindere Rezervor WC Merox „Design“ l × H × a: 37 × 41,5 × 13 cm, sistem start-stop, izolat împotriva condensului, zgomot redus, racordare pe 2 părţi, rezervor 6 l, xx 23074774 169 lei

64

Rezervor WC l × H × a: 39 × 42 × 13,5 cm, izolat împotriva condensului, zgomot redus, racordare pe trei părţi, xx 23074705 159 lei


incl. conductă de scurgere, furtun flexibil, material de prindere

Rezervor WC încastrat l × H × a: 52 × 75,4 × 12 cm, izolat împotriva condensului, zgomot redus, racordare pe 2 părţi, 2 trepte de spălare, xx 23074699 299 lei

Rezervor WC încastrat „Kombifix“ izolat împotriva condensului, rezervor 6–9 l, pentru instalare pe perete sau încastrat, xx 21668159 599 lei

Pompă subsol „WGC“ înăţime de refulare: 3 m, DIN-EN 12050-3, l × H × a: 120 × 80 × 200 cm, xx 23072305 1299 lei

Rezervor încastrat Duo uscat l × H × a: 53 × 115 × 12 cm, izolat împotriva condensului, zgomot redus, racordare pe 2 părţi, 2 trepte de spălare, xx 23074682 549 lei

clapeta nu este inclusă în preţ

Rezervor WC încastrat „UP 182“ pentru vas WC suspendat, xx 23157255 769 lei

poză asemănătoare

Pompă subsol „Watersan Plus“ înăţime de refulare: 6 m, DIN-EN 12050-3, l × H × a: 52,9 × 35,3 × 22,1 cm, xx 23072312 1699 lei

Clapă de acţionare Merox l × H × a: 25,5 × 17 × 1,8 cm, xx 23074606 149 lei

Clapă de acţionare Merox l × H × a: 25,5 × 17 × 1,8 cm, xx 23074620 149 lei

Clapă de acţionare Merox l × H × a: 25,5 × 17 × 1,8 cm, xx 23074668 169 lei

Clapă de acţionare Merox l × H × a: 25,5 × 17 × 1,8 cm, xx 23074675 169 lei

Clapă de acţionare „Delta 21“ 2 trepte de spălare, culoare: alb , xx 21668319 199 lei

Clapă de acţionare „Delta 50“ 2 trepte de spălare, culoare: alb , xx 22335791 179 lei

Clapă de acţionare „Delta 21“ 2 trepte de spălare, culoare: cromat/lucios, xx 21668326 249 lei

Clapă de acţionare „Delta 50“ 2 trepte de spălare, culoare: cromat/lucios, xx 22336002 299 lei

Rezervoare WC

incl. conductă de scurgere, furtun flexibil, material de prindere

Pompă subsol „Watersan 4“ înăţime de refulare: 6 m, DIN-EN 12050-3, l × H × a: 52,9 × 35,3 × 22,1 cm, xx 23072329 1699 lei

65


BATERII

CONSUM MAI MIC, UTILIZARE FACILĂ

66

Apa este cea mai preţioasă resursă care

Astfel, există canule de duş cu mixare prin

există pe Pământ. Apa potabilă a devenit

care utilizatorul beneficiază, chiar şi la un

un bun limitat în multe părţi ale lumii, chi-

debit de apă redus, de acelaşi confort ca

ar şi în Europa. Cu toate acestea, în special

şi atunci când face duş cu un consum mai

în baie, o risipim în cantităţi foarte mari. De

mare de apă. Cele mai noi tehnologii de

aceea există de mult baterii moderne care

economisire a apei sunt oferite de bateriile

ajută la limitarea pierderilor de apă fără

cu termostat, la care se poate stabili cu

diminuarea confortului.

exactitate temperatura dorită a apei. În

acest fel se înlătură procedura neplăcută şi generatoare de risipă de reglare manuală a combinaţiei dintre apa rece şi cea caldă. Comparativ cu reglarea normală a amestecului prin robinet, se pot realiza astfel economii la consumul de apă de până la 50%. În cazul rezervoarelor fără presiune trebuie să ai grijă să utilizezi o baterie pentru presiune redusă a apei.


Nou şi exclusiv la

CULT: Sunetul relaxant al apei SERIA FLIGHT

Baterie lavoar „Flight“

SERIA CONCORDE

SERIA WATERFALL

SERIA DUO

Baterie lavoar „Waterfall“

Baterie lavoar „Duo“

Ieşire: cu scurgere cascadă, cartuş ceramic de 35 mm, mâner din metal, potrivită pentru boiler, furtun racord flexibil 350mm, cu garnitură, culoare: crom, include set pentru montaj xx 23017320 419 lei

Ieşire: racord flexibil, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, potrivită pentru boiler, furtun racord flexibil 350mm, cu garnitură, culoare: crom, include set pentru montaj xx 23018518 499 lei

Baterie duş „Waterfall“

Baterie duş „Duo“

cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23039803 399 lei

cartuş ceramic de 35 mm, mâner din metal, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23017344 379 lei

cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23018532 449 lei

Baterie cadă cu mâner „Flight“

Baterie cadă „Concorde“

Ieşire: include racorduri excentrice, cartuş ceramic de 40 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, cu garnitură, xx 23017221 449 lei

Ieşire: include racord flexibil, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23039490 499 lei

Baterie cadă „Waterfall“

Baterie cadă „Duo“

Ieşire: include racorduri excentrice, cartuş ceramic de 40 mm, mâner ceramică, potrivită pentru boiler, furtun racord flexibil 350mm, cu garnitură, culoare: crom, include set pentru montaj , cu funcţie de economisire apă şi energie xx 23017214 349 lei

Baterie duş cu mâner „Flight“ cartuş ceramic de 40 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23017238 329 lei

Baterie lavoar „Concorde“ Ieşire: include racord flexibil, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, potrivită pentru boiler, furtun racord flexibil 350mm, cu garnitură, culoare: crom, include set pentru montaj xx 23039483 399 lei

Baterie duş „Concorde“

Ieşire: cu scurgere cascadă, cartuş ceramic de 35 mm, mâner din metal, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23017337 449 lei

Ieşire: racord flexibil, cartuş ceramic de 35 mm,mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23018525 579 lei


Design 503

Baterie lavoar „Design 503“ coroiata, cartuş ceramic de 40 mm, mâner ceramică, potrivită pentru boiler, cablu racord flexibil, cu garnitură, culoare: crom, include set pentru montaj , xx 23017467 279 lei

Design 643

Baterie lavoar „Design 643“ include racord flexibil, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, potrivită pentru boiler, cablu racord flexibil, cu garnitură, culoare: crom, include set pentru montaj , xx 23017245 349 lei

Baterie duş „Design 503“ cartuş ceramic de 40 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23017481 189 lei

Waterway

Baterie lavoar „Design 881“ Baterie lavoar „Waterway“ include racorduri excentrice, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, potrivită pentru boiler, cablu racord flexibil, cu garnitură, culoare: crom, xx 23018372 349 lei

Baterie duş „Waterway“ cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23016484 349 lei

cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23018501 349 lei

Baterie cadă „Design 503“

Baterie cadă „Design 643“

Baterie cadă „Waterway“

include racorduri excentrice, cartuş ceramic de 40 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23017474 299 lei

include racorduri excentrice, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23016477 479 lei

include racorduri excentrice, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23018396 599 lei

Baterie duş „Design 643“

Design 881

racord flexibil, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, potrivită pentru boiler, cablu racord flexibil, cu garnitură, culoare: crom, include set pentru montaj , cu funcţie de economisire apă şi energie, xx 23039889 349 lei

Baterie duş „Design 881“ cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, cu funcţie de economisire apă şi energie, xx 23039902 329 lei

Baterie cadă „Design 881“ include racorduri excentrice, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, cu funcţie de economisire apă şi energie, xx 23039797 449 lei


Nou şi exclusiv la

Trezitul de dimineață nu a fost niciodată mai CULT Rondo Veneziano

Design 286

Baterie lavoar „Rondo Veneziano“

Baterie lavoar „Design 286“

include racorduri excentrice, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, potrivită pentru boiler, cablu racord flexibil, cu garnitură, culoare: crom, include set pentru montaj , xx 23017412 379 lei

racord flexibil, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, potrivită pentru boiler, cablu racord flexibil, cu garnitură, culoare: crom, include set pentru montaj, cu funcţie de economisire apă şi energie, xx 23039926 449 lei

Baterie duş „Rondo Veneziano“ cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri xcentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23017436 349 lei

Baterie cadă „Rondo Veneziano“ include racorduri excentrice, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23017429 449 lei

Baterie duş „Design 286“ cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, cu funcţie de economisire apă şi energie, xx 23039964 499 lei

Modern Art

Baterie lavoar „Modern Art“ furtun scurgere arcuit în jos, cartuş ceramică 25 mm, mâner ceramică, potrivită pentru boiler, cablu racord flexibil, cu garnitură, culoare: crom, include set pentru montaj , xx 23016491 479 lei

Design 2012

Baterie lavoar „Design 2012“ include racorduri excentrice, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, potrivită pentru boiler, cablu racord flexibil, cu garnitură, culoare: crom, include set pentru montaj, cu funcţie de economisire apă şi energie, xx 23039858 549 lei

Baterie duş „Design 2012“ Baterie duş „Modern Art“ cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23017313 449 lei

Baterie cadă „Design 286“

Baterie cadă „Modern Art“

racord flexibil, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, cu funcţie de economisire apă şi energie, xx 23039940 549 lei

include racorduri excentrice, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, distanţă axă, xx 23017306 749 lei

include racorduri excentrice, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, cu funcţie de economisire apă şi energie, xx 23039872 499 lei

Baterie cadă „Design 2012“ include racorduri excentrice, cartuş ceramic de 35 mm, mâner ceramică, inclusiv racorduri excentrice, inclusiv capace protecţie, culoare: crom, cu funcţie de economisire apă şi energie, xx 23039865 599 lei


Seria START Echipată cu GROHE SilkMove® şi cu GROHE StarLight®, Start nu oferă doar un aspect impresionant, ci şi performanţe în exploatarea de lungă durată.

Seria Get

Baterii

GROHE Get personifică valorile de bază ale minimalismului şi face accesibil designul arhitectonic unui grup mai larg de clienţi. Trecerea conică dintre corpul bateriei la pârghia de acţionare este proiectată rafinat, fără a influenţa astfel rezistenţa.

70

Maneta ovală rotunjită din metal masiv este înclinată la 7 grade şi face posibilă o manevrare deosebit de uşoară. Tehnologia GROHE StarLight® oferă o suprafaţă exterioară cromată, iar GROHE SilkMove® face posibil un reglaj precis şi fin al debitului de apă şi al temperaturii.

START

Get

Baterie bucătărie Start“ Ieşire: pipă pivotantă, culoare: crom xx 3576885 369 lei

Baterie lavoar „Get“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM, lavoar, garnitură de scurgere 5  ⁄ 4", culoare: crom xx 22416421 359 lei

Baterie bucătărie „Get“ Ieşire: scurgere arcuită, cartuş EPDM, mâner ceramică, cu aerator, culoare: crom xx 22416476 415 lei

Baterie duş „Start“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM, culoare: crom xx 3565223 299 lei

Baterie bideu „Start“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM, culoare: crom xx 30169173 299 lei

Baterie duş „Get“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM, culoare: crom xx 22416452 415 lei

Baterie bideu „Get“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM, mâner din metal, culoare: crom xx 22416445 359 lei

Baterie cadă „Start“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM, culoare: crom xx 3565230 349 lei

Baterie cadă „Start“ aliaj alamă, cu racord pentru canulă, cu canulă, culoare: crom xx 30169180 499 lei

Baterie cadă „Get“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM, culoare: crom xx 22416469 499 lei

Baterie cadă „Get“ aliaj alamă, compus din: furtun pentru duş, canulă de duş, culoare: crom, xx 22986849 699 lei

Baterie lavoar „Start“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM, garnitură de scurgere 5  ⁄ 4", culoare: crom xx 3565186 269 lei


Seria Wave Wave convinge prin calitatea de vârf GROHE SilkMove® şi GROHE StarLight®. Calitatea de top şi designul sofisticat oferite la un preţ avantajos fac ca această baterie cu durată mare de exploatare să satisfacă toate exigenţele.

Wave

Baterie lavoar „Feel“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM, lavoar, garnitură de scurgere 5  ⁄ 4", culoare: crom xx 3564981 469 lei

Baterie bucătărie „Feel“ aliaj alamă, Ieşire: cu scurgere înaltă, cartuş ceramic de 35mm, culoare: crom xx 21550454 699 lei

Baterie lavoar „Wave“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM,lavoar, culoare: crom xx 3565131 449 lei

Baterie bideu „Wave“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM, culoare: crom xx 21609459 489 lei

Baterie duş „Feel“ aliaj alamă,Ieşire: gură scurgere, cartuş ceramic 46 cm, culoare: crom xx 3564998 499 lei

Baterie bideu „Feel“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM,culoare: crom xx 21609466 499 lei

Baterie bucătărie „Wave“ Ieşire: pipă pivotantă, culoare: crom xx 3576892 519 lei

Baterie bucătărie „Wave“ xx 3629406 549 lei

Baterie cadă „Feel“ aliaj alamă, cartuş ceramic 46 cm, culoare: crom xx 22360335 719 lei

Set termostat duş „Precision Joy“ siguranţă de închidere SafeStop la 38°C xx 22481603  899 lei xx 22399526  1249 lei

Baterie duş „Wave“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM, culoare: crom xx 3565162 479 lei

Baterie cadă „Wave“ aliaj alamă, cartuş ceramic 46 cm, culoare: crom xx 22360090 699 lei

Baterie lavoar „Touch“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM, lavoar, culoare: crom xx 3565018 849 lei

Baterie bucătărie „Touch“ Ieşire: pipă pivotantă, culoare: crom xx 3576908 849 lei

Baterie duş „Touch“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM, culoare: crom xx 3565056 899 lei

Baterie cadă „Touch“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cartuş EPDM, culoare: crom xx 3565094 999 lei

Colecţia Feel se remarcă în special prin utilizarea GROHE StarLight® – suprafaţa cromată testată în timp. Împletirea tehnologiei GROHE SilkMove® cu pârghia de manevrare lungă permit o acţionare uşoară.

Baterii

Feel

Seria Feel

71


Baterii

D-VISE

Caracteristici ale produselor

Baterie lavoar „D-Vise“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23213487 289 lei

Baterie bucătărie „D-Vise“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23213920 379 lei

Baterie lavoar „D-Core“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23213937 449 lei

Baterie duş „D-Vise“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23213906 339 lei

Baterie bideu „D-Vise“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23213913 359 lei

Baterie bideu „D-Core“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23213548 499 lei

Baterie cadă „D-Vise“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, culoare: crom xx 23213494 449 lei

Sifon lavoar tubular „D-Zire“ xx 23214323  64,90 lei xx 23214316  79,90 lei

Baterie duş „D-Core“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23213951 449 lei

Baterie duş „D-Zire“ aliaj alamă, cu canulă, culoare: crom xx 23213586 299 lei

Set de duş „D-Zire“ cromat xx 23213593 399 lei

Baterie cadă „D-Core“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23213944 599 lei

Kludi

Baterie lavoar şi bideu: instalare rapidă, cartuş ceramic cu limitator de apă fierbinte, debit eco 9l/ min, perlator din abs - nu aderă calcarul şi bacteriile; Baterie cadă-duş: instalare rapidă, cartuş ceramic cu limitator de apă fierbinte, perlator din abs -nu aderă calcarul şi bacteriile; Baterie duş: instalare rapidă,cartuş ceramic cu limitator de apă fierbinte; Baterie bucătărie: instalare rapidă, cartuş ceramic cu limitator de apă fierbinte, debit eco 9l/ min, perlator din abs - nu aderă calcarul şi bacteriile.

72

D-CORE


GAMA DE BATERII CASABLANCA - RIMINI: Gama Rimini de la Casablanca include baterii cu design clasic şi finisaj de crom lucios ce îi conferă fineţe şi eleganţă.

BANC

Baterie lavoar „Rimini“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23176577 99,90 lei

Baterie lavoar „Banc2“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23176522 169 lei

Baterie duş „Rimini“ aliaj alamă xx 23176706  159 lei xx 23176560  199 lei

Baterie bucătărie „Banc4“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23176539 169 lei

Baterie bucătărie „Bri4“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23176584 99,90 lei

Baterie bideu „Banc6“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23176546 189 lei

Baterie bucătărie „Bri5“ aliaj alamă, culoare: crom, de montat pe perete xx 23176591 149 lei

Baterie cadă „Banc11“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23176553 259 lei

Cartuşul ceramic de 40 de milimetri, durabilitatea ridicată şi garanţia de 5 ani fac din această gamă o alegere potrivită pentru amenajarea băii şi a bucătăriei din orice locuinţă.

Baterii

RIMINI

73


Baterii

ALFA

KUBISTA

Baterii

cu temporizator/senzor

Baterie lavoar „Alfa“ culoare: crom xx 22724670 189 lei

Baterie lavoar „Beta“ lavoar, 2 coturi, culoare: crom xx 22724694 249 lei

Baterie lavoar „Kubista“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, culoare: crom xx 22725110 259 lei

Baterie lavoar „Z200“ aliaj alamă, cu temporizator, culoare: crom xx 23176713 199 lei

Baterie bucătărie „Alfa“ aliaj alamă, culoare: crom xx 22725257 145 lei

Baterie bucătărie „Beta“ aliaj alamă, culoare: crom xx 22725240 155 lei

Baterie bucătărie aliaj alamă, Ieşire: cu scurgere înaltă, culoare: crom xx 22725264 259 lei

Baterie cu senzor „Buttler“ aliaj alamă, inox culoare: crom xx 23062894 599 lei

Baterie cadă „Beta“ aliaj alamă, culoare: crom xx 22725301 299 lei

Baterie cadă aliaj alamă, cu canulă şi furtun de duş, culoare: crom xx 22725325 359 lei

Baterie lavoar „Carlito“ aliaj alamă, cu senzor, culoare: crom xx 22725936 599 lei

Baterie cadă „Alfa“ aliaj alamă, Ieşire: gură scurgere, cu canulă şi furtun de duş, culoare: crom xx 22725295 299 lei

74

Beta


luxor

Baterie cadă „Olimpus“ aliaj alamă, cu canulă şi furtun de duş, culoare: crom xx 23176515 199 lei

Baterie cadă „Luxor“ aliaj alamă, cu canulă şi furtun de duş, culoare: crom xx 22725288 259 lei

Baterie bideu „Olimpus“ aliaj alamă, mâner din metal, culoare: crom xx 23176508 159 lei

Baterie bucătărie „Luxor“ aliaj alamă, cu canulă de bucătărie cu furtun retractibil, 40 mm, culoare: crom xx 22726315 199 lei

Baterie lavoar „Olimpus“ aliaj alamă, Ieşire: scurgere arcuită, culoare: crom xx 23175396 169 lei

Baterie lavoar „Luxor“ aliaj alamă, culoare: crom xx 22724632 199 lei

bonanza

Baterii

cu termostat

Baterie cadă „Bonanza“ aliaj alamă, Ieşire: scurgere arcuită, cu canulă şi furtun de duş, 40 mm, culoare: arămiu xx 22725318 389 lei

Baterie duş cu termostat „Vitalis“ ieşire duş sub 1  ⁄ 2" xx 23062887 349 lei

Baterie bucătărie „Bonanza“ aliaj alamă, Ieşire: cu scurgere înaltă, culoare: arămiu xx 22725271 239 lei

Baterie duş cu termostat „Biotherm“ ieşire duş sub 1  ⁄ 2", alamă, funcţie de economisire apă şi energie xx 23062870 449 lei

Baterie lavoar „Bonanza“ aliaj alamă, culoare: arămiu xx 22725127 259 lei

Baterie duş cu termostat „Sanotermo“ aliaj alamă, culoare: crom xx 30177758  179 lei xx 30177338  249 lei

Baterii

olimpus

75


Economisirea apei. Economisirea energiei Redu emisiile de CO2 cu produsele NEOPERL

Economisiţi energie Economisiţi bani

Fie că este vorba despre spălatul pe mâini, duş sau spălatul vaselor, economizorul de apă NEOPERL reduce debitul de apă în baterie, indiferent de presiunea pe conductă. În acest mod te asiguri că vei consuma doar atât de multă apă cât este necesar. O mare parte din această economie se face la apa caldă. Prin aceasta se economiseşte energie în procesul de preparare a apei calde, ceea ce duce la reducerea emisiilor de CO2. Cu toate că curge mai puţină apă, confortul se menţine acelaşi: pentru că apa este amestecată suplimentar cu aer.

Fără economizor Ohne de apă

Debit Durchfluss l/min l/min

Wassersparer

ECONOMISIREA APEI

15 13

Potențial de Einsparpotential

economisire a apei

11

Cu economizor Mit de apă NEOPERL® NEOPERL® Wassersparer (7,5-–99l/min) l/min) (7.5

9 7 5 3 1

0

1

2

3

4

5

6

Presiune Druck bar bar

Bateria: Regulatorul de jet NEOPERL SLC pentru masa lavoarului. Înşurubat simplu la ieşirea bateriei, economizorul de apă limitează debitul la circa 7,5 l/min la o presiune de 3 bari. Un regulator de jet fără funcţia de economizor de apă consumă la chiuvetă, la o presiune de 3 bari, cca. 5 l/min. Pentru comparaţie: dacă dintr-un robinet de apă curg zilnic, în 4 minute, 60 litri de apă, atunci tehnica de economisire a apei NEOPERL reduce cantitatea de apă, la o presiune de 3 bari, la circa 30 litri şi aceasta, asigurându-ţi confortul deplin. Astfel, economiseşti anual circa 11.000 litri de apă!

Duşul: Economizorul de apă NEOPERL pentru duş Economizorul de apă NEOPERL pentru duş dispune de o tehnologie, care reglează cantitatea de apă la o capacitate litrică determinată. Mulţumită acestei tehnologii, economizorul de apă pentru duş furnizează independent de presiunea conductei o cantitate constantă de apă, de exemplu 12 l/min. Fără economizor de apă

Debit l/min

Duşul: Regulatorul de debit ½“ PCW Dozator PCW cu funcţie dublă: Reglează debitul şi, în acelaşi timp, izolează. Elementul de economisire a apei este uşor de montat şi de aceea este perfect pentru ataşarea ulterioară. Pur şi simplu se înlocuieşte garnitura existentă a furtunului de duş cu dozatorul ½“ PCW. 76

Potențial de economisire a apei

Cu economizor de apă NEOPERL® (7,5 – 9 l/min)

Presiune bar


Nou şi exclusiv la

Capac WC „Green“ material: plastic, culoare: verde, universal, cu suporţi inox, xx 22907714 149 lei

Capac WC „Blue“ material: plastic, culoare: albastru, universal, cu suporţi inox, xx 22906960 149 lei

Capac WC design valuri „Stripes“

Capac WC „Flower“

Capac WC „Stone“

Capac WC „Palmieri“

material: MDF, culoare: alb/ roşu, universal, cu sistem de prindere din oţel inoxidabil, decor: flori roşii, xx 22907691 99,90 lei

material: MDF, culoare: verde, universal, cu mecanism metalic de închidere lentă, xx 22907684 125 lei

material: Duroplast, culoare: alb , universal, cu capac din material plastic, neted, xx 10141236 74,90 lei

Capac WC „Scoică“ material: MDF, culoare: bej/ alb, universal, cu mecanism metalic de închidere lentă, xx 22907783 125 lei

Capac WC „Water“

Capac WC „Trandafir“

Capac WC „Valuri“

material: plastic, culoare: gri, universal, cu suporţi inox, xx 21350764 149 lei

material: MDF, culoare: alb , universal, cu accesorii de prindere incluse, xx 10076750 79,90 lei

material: plastic, culoare: alb/ gri/ albastru, universal, cu suporţi inox, decor: maritim, xx 22907905 149 lei

Capac WC „Fag“

Capac WC „Scoică“

material: plastic, universal, cu suporţi inox, decor: farbige Streifen, xx 22907752 149 lei

culoare: maro, universal, cu suporţi inox, decor: lemn, xx 10019177 99,90 lei

material: MDF, culoare: alb , universal, cu suporţi inox, xx 10122402 84,90 lei

Capac WC „Comic“

Capac WC „Holiday“

Capac WC „Shine“

material: plastic, universal, cu suporţi inox, neted, decor: model multicolor, pe fond alb, xx 22906977 149 lei

material: plastic,culoare: albastru/ bej,universal,cu sistem de prindere din oţel inoxidabil, xx 10141397 149 lei

material: MDF,culoare: maro, universal,cu suporţi inox, neted,decor: cireş, xx 10141267 89,90 lei

Capac WC figurine colorate „Frosch“

Capac WC „Subacvatic“

material: plastic, culoare: galben/ verde,universal, cu suporţi inox, xx 22907738 149 lei

material: MDF, culoare: albastru, universal, cu suporţi inox, xx 10104439 99,90 lei

Capac WC material: lemn, stejar, culoare: maro, universal, neted, decor: lemn, xx 254922 99,90 lei

Capac WC material: Duroplast,culoare: alb , universal,coborâre lentă, xx 21671241 149 lei

Capac WC material: MDF, culoare: alb , universal,cu scaun pentru copii integrat, xx 21863448 99,90 lei


ACCESORII

SERIA Varese

78

SERIA Rimini

Etajeră din sticlă „Varese“ material: sticlă/oţel, lungime: 60 cm xx 2452388 149 lei

Suport pentru periuţe de dinţi „Varese“ culoare: transparent, material: plastic/metal xx 2452425 54,90 lei

Suport sticlă „Rimini“ culoare: transparent material: sticlă/oţel xx 21285424 79,90 lei

Suport prosop dublu „Varese“ culoare: argintiu, montaj rapid şi uşor, material: alamă, suprafaţă cromată, l × H × L: 110 × 70 × 670 mm xx 2452753 149 lei

Savonieră „Varese“ culoare: argintiu, montaj rapid şi uşor, material: sticlă, suprafaţă cromată, l × H × L: 110 × 50 × 140 mm xx 2452463 54,90 lei

Suport pentru hârtie igienică cu capac „Rimini“ xx 21285615 99,90 lei

Suport prosoape „Varese“ culoare: argintiu, montaj rapid şi uşor, material: alamă, suprafaţă cromată, l × H × L: 40 × 50 × 430 mm xx 2452531 99,90 lei

Inel suport pentru prosoape „Varese“ culoare: argintiu, material: crom xx 2452586 74,90 lei

Suport pentru săpun „Rimini“ xx 21285639 79,90 lei

Accesorii camera de baie „Varese“ culoare: argintiu, cu capac, material: inox, suprafaţă cromată, diverse dimensiuni xx 2452685  59,90 lei xx 2452678  79,90 lei

Perie WC cu suport „Varese“ culoare: argintiu, cu suport,material plastic, suprafaţă cromată xx 2452500 99,90 lei

Mâner de cadă „Varese“ culoare: argintiu, material: crom, H × L: 2,5 × 30 cm xx 2452746 99,90 lei

Cuier „Rimini“ xx 21285493 49,99 lei

Set perie WC „Rimini“ xx 21285455 89,90 lei


SERIA MADAGASKAR

Savonieră „Oregon“ culoare: transparent, material: sticlă/oţel xx 30161177 59,90 lei

Dozator de săpun Oregon „Oregon“ culoare: alb, incl. cu suport prindere xx 30161252 69,90 lei

Savonieră „Madagaskar“ material: lemn cu nichel satinat, sticlă xx 22284013 49,99 lei

Dozator de săpun „Madagaskar“ material: lemn cu nichel satinat, sticlă xx 22284044 89,90 lei

Savonieră mare Oregon „Retro“ culoare: argintiu, material: inox pentru duş, xx 30161191 69,90 lei

Pahar pentru periuţe de dinţi „Oregon“ culoare: alb, cu suport, dublu xx 30161160 74,90 lei

Inel suport pentru prosoape „Madagaskar“ material: lemn cu nichel satinat xx 22284174 79,90 lei

Suport dublu de pahare „Madagaskar“ material: lemn/sticlă xx 22283801 79,90 lei

Cuier „Oregon“ culoare: argintiu, material: oţel, incl. 4 agăţători xx 30161146 34,99 lei

Inel suport pentru prosoape „Oregon“ culoare: argintiu, material: oţel xx 30161207 49,99 lei

Cârlig prosop „Madagaskar“ culoare: argintiu, material: oţel xx 22284303 29,99 lei

Suport dublu pentru prosoape „Madagaskar“ culoare: maro, material: l emn cu nichel satinat xx 22284198 99,90 lei

Suport hârtie igienică „Oregon“ culoare: argintiu, material: oţel xx 30161122 39,99 lei

Perie WC cu suport „Oregon“ culoare: alb, material: sticlă/oţel xx 30161245 99,90 lei

Suport hârtie igienică „Madagaskar“ culoare: maro, material: lemn cu nichel satinat xx 22284068 39,99 lei

Perie WC cu suport „Madagaskar“ culoare: alb, material: lemn/sticlă xx 22284310 99,90 lei

ACCESORII

SERIA OREGON

79


Accesorii

Pahar pentru periuţe de dinţi „Move“ culoare: albastru, material plastic, l × H × L: 75 × 80 × 125 mm xx 71001494 9,99 lei

Covor de baie „Fondo“ l × L: 60 × 90 cm, material: 100 % Polistier, culoare: albastru, cu dungi xx 23120402 179 lei

Pahar pentru periuţe de dinţi „Retro“ culoare: alb, material: ceramică xx 21239663 22,99 lei

Covor de baie „Kiwi“ l × L: 60 × 90 cm,material: 100 % acril, culoare: verde,cu dungi xx 21671883 129 lei

Covoraş antiderapant cadă „Bubble“ l × L: 36 × 92 cm,material: 100 % Polistier,culoare: albastru xx 23120297 149 lei

Dozator de săpun „Retro“ culoare: alb, material:   ceramică,neted, l × H: 76 × 195 mm xx 21239625 59,90 lei

Covoraş baie Kiwi „Sibirien“ l × L: 55 × 55 cm, material: 100% acril, culoare: verde xx 22328489 69,90 lei

Coş gunoi „Move“ culoare: albastru, cu capac, material plastic, l × H × L: 20 × 20 × 28 cm xx 71001555 59,90 lei

Perdea de duş acqua „Lumba“ l × L: 180 × 200 cm, material: textil, culoare: ocean, delfini xx 2965338 119 lei

Coş gunoi „Retro“ culoare: alb, cu capac, material plastic xx 21239687 99,90 lei

Perdea de duş Kiwi „Eliette“ l × L: 180 × 200 cm, material: 100 % Polistier, culoare: verde, flori xx 22322739 99,90 lei

Perie WC „Move“ culoare: albastru, material plastic xx 71001531 34,99 lei

Perdea de duş „Aruba“ l × L: 180 × 200 cm,   material: PVC, xx 2461717 59,90 lei

Perie WC „Retro“ culoare: alb xx 21239649 99,90 lei

Perdea de duş l × L: 180 × 200 cm, material: PVC xx 2706368 44,99 lei

Dozator de săpun „Move“ culoare: albastru, material: plastic, l × H: 77 × 180 mm xx 71001500 24,99 lei

80


Covor de baie „Montana“ l × L: 60 × 90 cm, material: 100 % Polistier, culoare: roşu xx 23120228 229 lei

Pahar pentru periuţe de dinţi „Max Acryl“ culoare: gri, material: acril xx 22323637 27,99 lei

Covor de baie „Vintage“ l × L: 60 × 90 cm, material plastic, culoare: gri xx 23119772 199 lei

Covor de baie „Guana“ l × L: 60 × 90 cm xx 21445040 149 lei

Dozator de săpun „Max Acryl“ culoare: gri, material: acril, lucios xx 22323491 49,99 lei

Covoraş baie „Stepstone“ l × L: 55 × 55 cm,material plastic, culoare: natur/crem xx 23120327 119 lei

Coş pentru gunoi „Savanna“ culoare: maro cu capac material plastic xx 21514029 119 lei

Perdea de duş „Motion“ l × L: 180 × 200 cm, material: PVC xx 3075678 99,90 lei

Coş gunoi „Atlanta“ culoare: argintiu, cu capac, material plastic xx 23120457 99,90 lei

Perdea de duş „Lovecats“ l × L: 180 × 200 cm, material: PVC, culoare: gri, cu model pisici, xx 23120372 149 lei

Perie WC „Quadro“ culoare: maro material: ceramică xx 22325143 79,90 lei

Perdea de duş „Promo“ l × L: 180 × 200 cm, material: PVC xx 3075685 59,90 lei

Perie WC „Max Acryl“ culoare: gri, material: acril xx 22323644 84,90 lei

Perdea de duş blue „Nulu“ l × L: 180 × 200 cm xx 21551666 64,90 lei

Dozator de săpun „Quadro“ culoare: maro material: ceramică xx 22325051 29,99 lei

Accesorii

Pahar pentru periuţe de dinţi „Quadro“ culoare: maro material: ceramică xx 22325129 17,99 lei

81


mă simt bine

Mâner cadă culoare: alb, de montat pe perete, potrivit pentru orice tip de perete de baie, 30, 45 sau 60 cm, xx 23104150  44,99 lei xx 23104174  59,90 lei xx 23104167  74,90 lei

 de   la

44,99 lei

Taburet pentru baie culoare: alb, potrivit pentru orice tip de perete de baie, l × H × a: 8 × 405 × 32 mm, xx 23104211

149  lei

Nou şi exclusiv la bauMax: Pro Comfort. Trăieşte sentimentul de confort şi relaxare cu noile produse Pro Comfort. Prin acest sortiment disponibil exclusiv în magazinele bauMax îţi oferim produse inovative, care îţi asigură confortul şi siguranţa în propria baie. Cu produsele Pro Comfort te simţi bine!


Mâner cadă culoare: crom mat, de montat pe perete, potrivit pentru orice tip de perete de baie, 30, 45 sau 60 cm, xx 23103993  69,90 lei xx 23104105  79,90 lei xx 23104129  84,90 lei

 de   la

69,90 lei

Mâner cadă culoare: crom lucios, de montat pe perete, potrivit pentru orice tip de perete de baie, 30, 45 sau 60 cm, xx 23104112  69,90 lei xx 23104143  79,90 lei xx 23104136  84,90 lei  de

  la

69,90 lei

Scară de baie culoare: alb, potrivit pentru orice tip de perete de baie, l × H × a: 250 × 450 × 130 mm, xx 23104181

119  lei

Scaun pentru cadă

Scăunel pentru duş

culoare: alb, potrivit pentru orice tip de perete de baie, l × H × a: 65 × 405 × 210 mm, xx 23104198

culoare: alb, sarcină maximă până la 150 kg, potrivit pentru orice tip de perete de baie, l × H × a: 65 × 360 × 375 mm, xx 23104204   lei

179  lei

119


ÎNCĂLZIRE

PROSOAPE USCATE ŞI O ATMOSFERĂ PERFECTĂ Pentru asigurarea unei atmosfere plăcute, de siguranţă şi confort, trebuie ca la refacerea instalaţiei de încălzire să fie luate în considerare neapărat şi caloriferele. Caloriferele noi sunt mult mai practice decât predecesoarele lor, economisesc energie şi, în plus, arată şi mult mai bine. Nu trebuie să te temi de montaj – producătorii specializaţi livrează un concept elaborat, care invalidează orice gânduri referitoare la lucrări laborioase de etanşare, lipire şi sudură. Vechile radiatoare se deşurubează după golire, se înşurubează pur şi simplu noile conexiuni, se umplu caloriferele – şi gata! Uneori schimbarea caloriferelor se poate efectua chiar şi fără golire. Apropo, şi 84

micile neetanşeităţi ale conexiunilor pot fi reparate fără a fi scoase. Pentru aceasta conexiunile sau boilerele sunt acoperite cu un material de etanşare, iar locurile neetanşe, respectiv corodate sunt închise. Află mai multe de la consilierul de vânzări bauMax. Design proporţionat. Producătorii de sisteme de încălzire au descoperit de multă vreme caloriferul ca obiect de design şi oferă, în special pentru spaţiul camerei de baie o multitudine de forme şi culori. Foarte practice sunt caloriferele port-prosop, de ale căror ţevi poţi usca rapid şi optim prosoapele de baie. Iarna poţi să te bucuri şi de plăcerea de a avea după duş sau baie prosoape preîncălzite.

Temperatura perfectă a încăperii. În special pentru spaţiul sensibil din punct de vedere al temperaturii camerei de baie se recomandă instalarea unui termostat electronic pentru calorifer, care independent de temperatura din alte încăperi, să asigure o temperatură plăcută în baie, fără să fie necesar reglajul manual al caloriferului. La caloriferele noi se recomandă şi instalarea unor robinete cu termostat presetate şi a unor valve de retur pentru echilibrarea hidraulică. Diferenţa de preţ este minimă, dar avantajele sunt mari. În continuare, la schimbarea caloriferelor poţi folosi prilejul să izolezi nişele, ţinând cont că izolarea aduce avantaje doar de la o valoare nominală mai mare de trei centimetri.


ÎNCĂLZIRE

Radiator port prosop l × H: 400 × 700 mm xx 22607898  119 lei l × H: 400 × 700 mm xx 21767913  129 lei l × H: 500 × 1000 mm xx 22608536  169 lei l × H: 500 × 1000 mm xx 21788727  195 lei l × H: 600 × 1000 mm xx 22608727  199 lei l × H: 600 × 1000 mm xx 22600134  219 lei l × H: 500 × 1200 mm xx 21788796  235 lei l × H: 500 × 1200 mm xx 22608567  249 lei

Sfatul bauMax Radiatoare oţel l × H: 400 × 700 mm xx 22608512  199 lei l × H: 400 × 700 mm xx 21767579  219 lei l × H: 500 × 1000 mm xx 22608543  329 lei l × H: 500 × 1000 mm xx 21788673  329 lei l × H: 600 × 1000 mm xx 22608734  349 lei l × H: 600 × 1000 mm xx 22608741  369 lei l × H: 500 × 1200 mm xx 22608598  399 lei l × H: 500 × 1200 mm xx 21788772  439 lei

Caloriferele portprosop se potrivesc în orice încăpere de baie. • caloriferele portprosop se pot instala în orice cameră de baie şi ulterior, fără ca pentru aceasta să fie necesare acţiuni de renovare şi intervenţii mari în sistemul de încălzire existent. 85


ÎNCÂLZIRE

Încălzire conform principiilor solare Radiaţiile infraroşii emise de sistemul de încălzire Vital asigură o temperatură plăcută în cameră şi îmbunătăţesc climatul din încăpere. Folosiţi încălzirea prin radiaţiile termice naturale, similare cu cele provenite de la soare, de la sobele de teracotă sau de la căminele suedeze. Avantajele tehnicii de radiaţii cu infraroşii: • tehnica specială cu carbon asigură o degajare uniformă a căldurii pe o suprafaţă mare. • costuri de instalare şi funcţionare reduse. • eliberează căldură numai în funcţie de necesităţi şi economiseşte energie. • îmbunătăţeşte climatul din încăpere: fără emisii de microparticule şi CO2. • dezumidifică pereţii şi previne formarea mucegaiului • fără pierderi de energie prin conducte. • nu este necesar un spaţiu pentru cămin sau camera de încălzire. • fără întreţinere, nu sunt necesare controale ale emisiilor de gaze • fără zgomote de funcţionare deranjante • sistemul de încălzire poate fi mutat pur şi simplu la schimbarea locuinţei

Panouri de încălzire

Coloane de încălzire

Sticlă

Detalii tehnice: indicat pentru încăperi umede, clasă de protecţie până la IP65, tensiune de funcţionare 230V

Încălzire cu design: Panourile de încălzire pot fi decorate cu vopsele acrilice sau pot fi imprimate cu un model la alegerea ta. În acest mod, panoul de încălzire dobândeşte un rol decorativ în amenajarea spaţiilor locuibile din căminul tău. 86

Marmură


CÂND CONSTRUIEŞTI NU CUMPERI CU PLASA! Ai nevoie de ajutor pentru transportul produselor cumpărate?

Închiriere remorci

Servicii

La cererea ta livrăm produsele cumpărate la preţuri avantajoase! Pentru informaţii suplimentare şi tarife te rugăm să te adresezi Biroului de informaţii!

Beneficiezi gratuit timp de două ore de remorcă. Detalii în magazin.

87


SISTEME DE ÎNCĂLZIRE

ÎNCĂLZIRE EFICIENTĂ Moda amenajărilor cu stil a locuinţelor

apartamentului o tentă a luxului vremu-

utile, precum bare, rafturi sau cârlige

include şi caloriferul care, pe vremuri, era

rilor trecute. Astfel, caloriferele devin o

şi posibilităţi de fixare pentru oglinzi

doar un simplu obiect utilitar. Variantele

componentă adaptată stilului locuinţei

şi corpuri de iluminat. Şi din punct de

actuale se prezintă în baie ca adevărate

şi conferă amenajării interioare, fie o

vedere al eficienţei energetice, multe

elemente sculpturale individuale, care

notă severă, simplă şi decentă, fie una

dintre caloriferele actuale sunt superioare

conferă o serie de facilităţi suplimentare.

îndrăzneaţă şi plină de fantezie.

modelelor anterioare, deoarece au fost proiectate special pentru a funcţiona cu

Modelele în formă de spalier asigură, prin calitatea lor de port-prosoape, păstrarea

Uneori designul se poate adapta cu aju-

sisteme de încălzire la temperaturi joase,

ordinii şi uscarea rapidă a prosoapelor

torul unor elemente de decor interschim-

pompe de căldură şi tehnologie solară.

sau pot să servească şi ca separatoare

babile, adaptate la gustul individual şi

Acest lucru implică o economie de energie

de spaţiu atractive. Pe lângă designul

stilului apartamentului. Prin poziţionarea

şi o reducere a costurilor cu întreţinerea

adesea îndrăzneţ, acestea sunt disponibile

variabilă a capului termostatat (pentru

în medie cu 15 procente – cu condiţia unui

şi în numeroase culori. Culorile cromate,

montaj dreapta, stânga sau în poziţia de

calcul corect al necesarului de căldură şi

metalice sau cele la modă conferă o notă

mijloc) această unitate funcţională poate

al capacităţii de încălzire.

de eleganţă încăperilor tale.

fi amplasată fără probleme. O asemenea modificare este relevantă atunci

Determinarea acestor parametri teh-

În paleta largă a caloriferelor cu design

când, spre exemplu, la un moment dat

nici se efectuează în acelaşi mod ca la

există atât unele modele care pot fi utili-

încăperile primesc o altă utilizare sau

modelele standard. Condiţia constă, în

zate foarte bine ca elemente moderne de

sunt amenajate diferit.

ambele cazuri, în existenţa unei suprafeţe exterioare suficient de mari, care să fie

decorare a încăperilor, dar şi altele care,

88

datorită liniilor lor clasice şi a detaliilor

Unele dintre noile modele prezintă în plus

capabilă să radieze cantitatea necesară

realizate cu multă atenţie, oferă

avantajul unor dispozitive auxiliare

de căldură.


SISTEME DE ÎNCĂLZIRE Convector electric termostat reglabil, protecţie antiîngheţ , montaj pe perete Articol

dimensiune

Putere

Nr. articol

1

Radiator cu quarz „QH-1200 B“

l × H × a: 60,5 × 14 × 13 cm

1200 W

xx 21258053

59,90 lei

Preţ

2

Convector electric „CH-500“

l × H × a: 29 × 53 × 36 cm

500 W

xx 21628139

69,90 lei

3

Aerotermă electrică „FH 06“

l × H × a: 25 × 22,5 × 12,5 cm

2000 W

xx 10140741

79,90 lei

4

Radiator cu halogen „HH 100“

l × H × a: 38 × 63,5 × 18,5 cm

1200 W

xx 10140710

129 lei

89


SAUNE CU INFRAROŞu

RELAXARE CA ÎN NORDUL EXTREM Când afară este foarte frig, ne dorim să

cabinei pentru saună din elemente de

cu 150 x 200 cm, dar pentru o saună de

stăm la căldură. În asemenea cazuri, o

construcţie nu durează decât trei până la

familie trebuie să iei în calcul o suprafaţă

baie de aburi în saună este foarte plăcută.

patru ore.

de minim 200 x 250 cm. Înălţimea utilă

Folosirea cu regularitate a saunei este

a camerei nu trebuie să fie mai mică

indicată nu numai pentru asigurarea

Prospeţimea naturii conferită de lemn.

necesarului de căldură, ci mai ales pentru

Molidul netratat reprezintă materialul

a pune corpul în mişcare, pentru a-i spori

clasic pentru orice saună. Acest lucru e

capacitatea imunitară şi a creşte starea

valabil şi pentru saunele gata pregătite

generală de bine. Mai mult, transpiraţia

pentru a fi montate imediat în propria

curăţă corpul din interior spre exterior şi

încăpere de baie, pe care le puteţi găsi

contribuie la detoxifiere.

la bauMax într-o diversitate de dimensiuni. Aceste saune modulare constau din

mai spaţioasă este necesar şi un cuptor pentru saună mai mare, cu o putere energetică mai ridicată şi o alimentare corespunzătoare cu energie, care trebuie asigurată înainte de montare. Planifică din timp instalarea unei conexiuni electrice de 400 volţi, cu o secţiune a cablului de

Cel mai plăcut mod de face o saună este,

module din lemn izolate termic, care se

cu siguranţă în propria locuinţă. Pentru

montează în numai câteva ore şi sunt gata

minim 5 x 2,5 milimetri pătraţi. Saunele

bricoleri construirea unei saune este ade-

de utilizare.

necesită întotdeauna aer proaspăt şi, de aceea, este necesar ca înainte de a începe

sea mai simplă decât se presupune, iar

90

de 190 cm. Pentru o cabină de saună

costurile se menţin în limite rezonabile.

Necesarul de spaţiu. Saunele pot fi insta-

construcţia să te asiguri că sauna poate fi

După ce totul este pregătit, amenajarea

late pe o suprafaţă de bază începând

bine aerisită.


Saună cu infraroşu „Diamant 2“ l × H × a: 122 × 190 × 104 cm, lemn: brad canadian interior şi exterior, pentru 2 persoane, 2 tetiere, sticlă securizată,   MP3-Player + difuzor, Radio, Ventilator, 5 plăci de încălzire Carbon-Magneziu, 1800 W, cromoterapie roşu, verde, albastru, galben, alb xx 30158528 6899 lei

disponibil la comandă

SAUNE CU INFRAROŞu

Cabină cu infraroşu „Zirkon 2“ l × H × a: 150 × 200 × 125 cm, lemn de cedru interior şi exterior, pentru 3–4 persoane, sticlă securizată, 10 rezistenţe Carbon-Magneziu,   CD-Player şi radio, iluminare în interior şi exterior, 2100 W, cromoterapie roşu, verde, albastru, galben, alb xx 30158528 9499 lei

disponibil la comandă

91


Listă de verificare pentru planificarea băii

Baia mult visată în câţiva paşi! Planifică-ți baia de vis cu ajutorul planificatorului nostu 3D! Planificare 3D fie online, fie direct în magazinele bauMax. Experţii bauMax în domeniul sanitar îți vor oferi sfaturi profesionale şi te vor ajuta mai departe cu planificarea pas cu pas a băii tale de vis. La cerere te pot ajuta şi cu intermedierea montajului.

Planificator 3D

Răspunsurile la următorul chestionar te vor conduce la necesităţile detaliate şi exacte ale planificării băii. (Te rugăm să iei cu tine acest formular completat în momentul în care consulţi un expert sanitar).

92


Evaluarea nevoilor pentru planificarea băii perfecte camerei de baie este:

■■ o construcţie nouă ■■ o reabilitare ■■ o renovare ■■ un schimb al mobilei/ articolelor sanitare ■■ …

■■ 3 şi mai multe ■■ o mare parte dintre oaspeţi

.................................... Pentru mine, baia reprezintă...

■■ o cameră de relaxare şi wellness ■■ o cameră pentru scurte escale ■■ ...

Ce doriţi să aveţi în noua baie?

■■ cadă de baie ■■ jacuzzi ■■ duş ■■ duş cu aburi ■■ saună ■■ cabină cu infraroşu ■■ chiuvetă pentru o singură persoană ■■ chiuvetă dublă ■■ WC ■■ bideu ■■ maşină de spălat ■■ uscător de rufe ■■ climatizare ■■ boiler ■■ dulapuri/ spaţii de depozitare ■■ dulap cu oglindă ■■ etajeră ■■ posibilitate aşezare în duş ■■ posibilităţi de aşezare/ scaune ■■ corpuri încălzite electric pentru prosoape ■■ corpuri termice pentru prosoape ■■ …

Cine foloseşte camera de baie?

■■ copii ■■ tineri ■■ adulţi ■■ persoane vârstnice ■■ persoane cu dizabilitaăţi ■■ …

Ce caracteristici trebuie să conţină baia?

■■ spoturi în tavan ■■ nişe luminoase ■■ mult spațiu pentru mişcare ■■ scări şi piedestale

■■ 1 ■■ 2

Cum trebuie să fie încadraţi pereţii/ Cu ce trebuie să fie acoperiţi pereţii ?

■■ complet cu gresie ■■ parţial cu gresie ■■ decoraţi cu piatră naturală ■■ parţial cu oglindă ■■ parţial cu lemn ■■ parţial văruiţi cu vopsea colorată ■■ ... Ce stil de produs preferaţi?

Ce obiect trebuie să îţi sară în ochi în momentul în care intri în baie?

■■ mască/suport chiuvetă ■■ cadă de baie ■■ duş ■■ WC ■■ fereastră ■■ plante ■■ …

Ce fel de dispozitive de iluminat preferi?

■■ discrete ■■ foarte luminoase ■■ romantice ■■ variabile ■■ ...

■■ permanent ■■ elegant ■■ modern ■■ practic/ funcţional ■■ luxos ■■ ... În baia mea îmi doresc să am mereu..

■■ linişte ■■ un întreg corp de oglindă ■■ aparate de sport/ fitness ■■ muzică ■■ un televizor ■■ un loc pentru machiaj ■■ plante ■■ o mică garderobă ■■ ... Alte specificaţii importante pentru mine:

Ce culori trebuie să domine în cameră?

Câte persoane vor folosi baia?

■■ culori diverse ■■ o anumită culoare:

Listă de verificare pentru planificarea băii

Motivul pentru planificarea

■■ negru/alb ■■ tonuri pastelate ■■ tonuri naturale

______________________________ ______________________________ ______________________________ ______________________________ ______________________________ ______________________________ 93


PLĂCI CERAMICE

PLĂCILE CERAMICE ÎNTOTDEAUNA ÎN TENDINŢE Plăcile ceramice din faianţă şi gresie pentru pereţi şi podea au fost apreciate dintotdeauna. Materialul din care sunt realizate sunt pământurile cu conţinut mineral, de care amintesc şi astăzi adesea culorile calde şi texturile vii. Cu atât mai uimitor este că din materii prime simple şi cu tehnici uşor de stăpânit se poate obţine o asemenea abundenţă de produse pline de caracter. 94

Atractivitatea practică a faianţei rezidă pe de o parte în durabilitate şi uşurinţa prelucrării – chiar şi pentru bricoleri – iar pe de altă parte, în multitudinea de opţiuni a variantelor, culorilor, formelor şi decorurilor, astfel încât, cu siguranţă, se poate găsi tipul potrivit pentru orice gust şi stil. Avantajele faianţei în baie, bucătărie şi în zona spaţiilor sanitare sunt incontestabile, însă ele pot

constitui, pe lângă aceste utilizări practice, şi un punct de atracţie în sufragerie sau camera de zi. Paleta rustică familiară a culorilor de pământ şi clasice este completată astăzi de o gamă largă de variante monocrome sau multicolore, adesea pline de viaţă. Modelele variază de la glazurările şi reliefurile


PLĂCI CERAMICE realizate mecanic, până la picturi unicat. Pe lângă formatele în toate dimensiunile imaginabile – fostul format standard 15 x 15 cm este acum doar unul dintre multe altele – există dimensiuni speciale, care sunt folosite adesea ţintit drept completare şi decor. Astfel, bordurile dreptunghiulare se utilizează ca încheieri ale peretelui, pentru realizarea de frize sau dungi de contrast cu

scopul de a creşte efectul încăperii şi de a completa structurile. Redescoperitul mozaic constă în plăcuţe de faianţă de format foarte mic, care astăzi, pentru a putea fi montate mai uşor, sunt aşezate sub formă de panouri prefabricate pe folii autocolante sau din material textil. Înainte de a te decide pentru un anumit tip de faianţă sau gresie trebuie să te gândeşti la ce eforturi se presupune

că va fi supus ulterior peretele, respectiv podeaua. Normele aplicabile împart rezistenţa la abraziune în grupe de la 1 la 5. Cu cât este mai mare grupa de utilizare, cu atât mai rezistentă este suprafaţa exterioară a faianţei sau a gresiei. Consilierii noştri de specialitate bauMax te sfătuiesc cu plăcere în privinţa alegerii corecte şi a necesarului de gresie. 95


Nou şi exclusiv la Acoperă întreaga podea din casă cu pardoseală CULT şi combină modelele între ele. 7

5

6 3

4

2

1

Plintă

Gresii porţelanate „Home“ PEI 4, diverse culori,

6

1 Decor

2 Mozaic

7,5 × 30 cm xx 23052987

15 × 60 cm xx 23053434

30 × 30 cm xx 23092914

9,99 lei /buc.

23,99 lei /buc.

33,99 lei /buc.

Plintă 7,5 × 30 cm xx 23053038

1 Decor 15 × 60 cm xx 23053472

3 Gresie porţelanată 30 × 30 cm xx 23051737

59,90 lei /m²

4 Gresie porţelanată 30 × 60,4 cm xx 23052666

5 Gresie porţelanată 30 × 30 cm xx 23052659

59,90 lei /m²

6 Gresie porţelanată 40 × 80,2 cm xx 23052956

64,90 lei /m²

7

109 lei /m²

5

3 4

2

1

Gresii porţelanate „Home“ PEI 4, culoare: antracit, rezistentă la îngheţ

9,99 lei /buc.

23,99 lei /buc.

2 Mozaic 30 × 30 cm xx 23092976

33,99 lei /buc.

3 Gresie porţelanată 30 × 30 cm xx 23052635

59,90 lei /m²

4 Gresie porţelanată 30 × 60,4 cm xx 23052697

59,90 lei /m²

5 Gresie porţelanată 6 40 × 80,2 cm xx 23052963

109 lei /m²


Experimentează stilul Cult 6

5

3 4

2

1

Gresii porţelanate „Home“ PEI 4, culoare: cacao, rezistentă la îngheţ, interior şi exterior

8

Plintă

1 Decor

2 Mozaic

7,5 × 30 cm xx 23053021

15 × 60 cm xx 23053465

30 × 30 cm xx 23092938

9,99 lei /buc.

23,99 lei /buc.

33,99 lei /buc.

3 Gresie porţelanată 30 × 30 cm xx 23052611

4 Gresie porţelanată 30 × 60,4 cm xx 23052680

59,90 lei /m²

5 Gresie porţelanată 40 × 80,2 cm xx 23052918

59,90 lei /m²

6

109 lei /m²

2

7 4

5

3 6

1

Plintă

Gresii porţelanate „Home“ PEI 4, culoare: crem, rezistentă la îngheţ

7,5 × 30 cm xx 23053014

1 Decor 15 × 60 cm xx 23053458

2 Brâu 3 × 60,4 cm xx 23053427

3 Mozaic 30 × 30 cm xx 23092969

4 Gresie porţelanată 30 × 30 cm xx 23052628

9,99 lei /buc. 23,99 lei /buc. 31,99 lei /buc. 33,99 lei /buc. 59,90 lei /m²

5 Gresie porţelanată 30 × 60,4 cm xx 23053403

59,90 lei /m²

6 Gresie porţelanată 30 × 30 cm xx 23052642

64,90 lei /m²

7 Gresie porţelanată 40 × 80,2 cm xx 23052932

109 lei /m²

8


PLĂCI CERAMICE

Seria „Dovima“ Preţ

Seria „Fresh“

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Brâu

l × L: 25 × 65 cm

roşu-alb

xx 23149724

9,99 lei /buc.

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Decor

l × L: 25 × 40 cm

roşu-alb

xx 23149908

22,99 lei /buc.

Decor

l × L: 20 × 50 cm

verde-orange

xx 23144866

28,99 lei /buc.

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

albă

xx 23147652

39,99 lei /m²

Gresie

l × L: 30 × 30 cm

albă

xx 23145313

49,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

roşu

xx 23148529

74,90 lei /m²

Faianţă

l × L: 20 × 50 cm

albă

xx 23144859

56,90 lei /m²

Gresie

l × L: 33 × 33 cm

roşu

xx 23148567

74,90 lei /m²

Faianţă

l × L: 20 × 50 cm

verde

xx 23144583

56,90 lei /m²

Preţ

Seria „Manhatan“

98

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Brâu

l × L: 6 × 40 cm

multicolor

xx 23146532

14,99 lei /buc.

Preţ

Seria „Style“

Brâu

l × L: 1,5 × 50 cm

roşu

xx 22199614

22,99 lei /buc.

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Decor

l × L: 25 × 40 cm

multicolor

xx 23146518

23,99 lei /buc.

Decor

l × L: 30 × 45 cm

negru

xx 23144897

39,99 lei /buc.

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

albă

xx 23146150

48,99 lei /m²

Gresie

l × L: 30 × 30 cm

albă

xx 23145313

49,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

roşu

xx 23146501

54,90 lei /m²

Faianţă

l × L: 30 × 45 cm

albă

xx 23144873

54,90 lei /m²

Gresie porţelanată

l × L: 33,3 × 33,3 cm

roşu

xx 22773784

57,90 lei /m²

Faianţă

l × L: 30 × 45 cm

negru

xx 23248939

54,90 lei /m²

Preţ


Seria „Synthia“

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Preţ

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Brâu

l × L: 5,3 × 50 cm

violet

xx 22567604

29,99 lei /buc.

Brâu

l × L: 5,3 × 50 cm

verde

xx 22567659

29,99 lei /buc.

Decor

l × L: 20 × 50 cm

violet

xx 22567192

52,90 lei /buc.

Decor

l × L: 20 × 50 cm

verde

xx 22567543

48,99 lei /buc.

Gresie

l × L: 33 × 33 cm

violet

xx 23150218

58,90 lei /m²

Gresie

l × L: 33 × 33 cm

verde

xx 23150232

58,90 lei /m²

Faianţă

l × L: 20 × 50 cm

albă

xx 22566287

74,90 lei /m²

Faianţă

l × L: 20 × 50 cm

albă

xx 22566287

74,90 lei /m²

Faianţă

l × L: 20 × 50 cm

violet

xx 22567130

74,90 lei /m²

Faianţă

l × L: 20 × 50 cm

verde

xx 22567123

74,90 lei /m²

Seria „Euforia“

Preţ

PLĂCI CERAMICE

Seria „Synthia“

Seria „Oxia“

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Preţ

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Brâu

l × L: 8,5 × 40 cm

bej

xx 22538475

13,99 lei /buc.

Brâu

l × L: 2,5 × 50 cm

maro

xx 22743596

26,99 lei /buc.

Preţ

Decor

l × L: 25 × 40 cm

maro

xx 22538468

19,99 lei /buc.

Decor

l × L: 20 × 50 cm

auriu

xx 22567406

56,90 lei /buc.

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

bej

xx 22538420

64,90 lei /m²

Gresie

l × L: 33 × 33 cm

albă

xx 23149878

56,90 lei /m²

Gresie

l × L: 33 × 33 cm

maro

xx 22538444

64,90 lei /m²

Faianţă

l × L: 20 × 50 cm

albă

xx 22567307

74,90 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

maro

xx 22538437

64,90 lei /m²

Faianţă

l × L: 20 × 50 cm

maro

xx 22567321

74,90 lei /m²

99


PLĂCI CERAMICE

Seria „Absolut“

Seria „Botanica“

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Preţ

Brâu

l × L: 8,7 × 60 cm

violet

xx 23149762

79,90 lei /pachet

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Brâu

l × L: 4,5 × 45 cm

galben

xx 22776136

28,99 lei /buc.

Gresie

l × L: 40 × 40 cm

turcoaz

xx 22558206

Faianţă

l × L: 30 × 60 cm

albă

xx 23148833

Decor

l × L: 30 × 60 cm

violet

xx 23150836

Preţ

109 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 45 cm

albă

xx 22482167

55,90 lei /m²

129 lei /m²

Gresie

l × L: 33 × 33 cm

galben

xx 22482518

69,90 lei /m²

189 lei /pachet

Decor

l × L: 25 × 45 cm

galben

xx 22482570

199 lei /pachet

Seria „Dalia“ Seria „Diamante“

100

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Brâu

l × L: 6 × 33 cm

xx 23149373

9,99 lei /buc.

Preţ

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Preţ

Faianţă

l × L: 25 × 33 cm

albă

xx 23148956

44,99 lei /m²

Gresie

l × L: 20 × 20 cm

albă

xx 23154407

42,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 33 cm

albă

xx 23149335

46,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 20 × 20 cm

albă

xx 23154070

54,90 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 33 cm

negru

xx 23149304

46,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 20 × 20 cm

albastru

xx 23154094

54,90 lei /m²

Gresie porţelanată

l × L: 33,3 × 33,3 cm

gri

xx 22199690

54,90 lei /m²


Seria „Woman“

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Preţ

Brâu

l × L: 6,5 × 25 cm

multicolor

xx 22738233

9,99 lei /buc.

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Brâu

l × L: 5,5 × 25 cm

albastru

xx 30228641

10,99 lei /buc.

Decor

l × L: 25 × 40 cm

multicolor

xx 22738219

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

alb

xx 22336989

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

violet

Gresie

l × L: 30 × 30 cm

14,49 lei /buc.

Decor

l × L: 25 × 40 cm

albastru

xx 30228702

19,49 lei /buc.

39,99 lei /m²

Gresie

l × L: 33 × 33 cm

albastru

xx 30228733

36,49 lei /m²

xx 22333131

39,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

albastru

xx 30228764

36,49 lei /m²

violet

xx 22333209

39,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

alb

xx 30228771

36,49 lei /m²

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Brâu

l × L: 6 × 40 cm

verde

xx 22612649

18,99 lei /buc.

Brâu

l × L: 6 × 40 cm

bordo

xx 21857508

18,99 lei /buc.

Decor

l × L: 25 × 40 cm

verde

xx 22612472

24,99 lei /buc.

Decor

l × L: 25 × 40 cm

bordo

xx 23144507

24,99 lei /buc.

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

alb

xx 21855740

42,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

alb

xx 21855740

42,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

verde

xx 22612601

49,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

bordo

xx 21857287

42,99 lei /m²

Gresie

l × L: 33 × 33 cm

verde

xx 22612625

49,99 lei /m²

Gresie

l × L: 33 × 33 cm

bordo

xx 21856990

46,99 lei /m²

Seria „Sorel“

Preţ

PLĂCI CERAMICE

Seria „Enjoy“

Seria „Sorel“ Preţ

Preţ

101


PLĂCI CERAMICE

Seria „Pastele“ Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Brâu

l × L: 6 × 40 cm

violet

xx 23148239

14,49 lei /buc.

Preţ

Seria „Zara“

Brâu

l × L: 2 × 40 cm

violet

xx 23148291

17,99 lei /buc.

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Decor

l × L: 25 × 40 cm

violet

xx 23148208

26,99 lei /buc.

Brâu

l × L: 33,3 × 5 cm

alb-lila

xx 21708770

21,99 lei /buc.

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

alb

xx 23148277

46,99 lei /m²

Decor

l × L: 33,3 × 25 cm

alb-lila

xx 21708404

24,99 lei /buc.

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

violet

xx 23147614

46,99 lei /m²

Gresie

l × L: 33,3 × 33,3 cm

lila

xx 21709029

45,99 lei /m²

Gresie

l × L: 33,3 × 33,3 cm

violet

xx 23148727

49,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 33,3 × 25 cm

alb-lila

xx 21708275

54,90 lei /m²

Preţ

Seria „Savina“ Seria „Venezia“ Articol

102

dimensiune

culoare

Nr. articol

Preţ

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Brâu

l × L: 6 × 20 cm

maro

xx 22537959

4,99 lei /buc.

Preţ

Brâu

l × L: 7 × 25 cm

bej închis

xx 23148789

9,99 lei /buc.

Decor

l × L: 20 × 30 cm

maro

xx 22537942

9,99 lei /buc.

Decor

l × L: 25 × 40 cm

bej

xx 23148765

21,99 lei /buc.

Faianţă

l × L: 20 × 30 cm

orange

xx 22537928

32,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

bej

xx 23148741

48,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 20 × 30 cm

orange deschis

xx 22537911

32,99 lei /m²

Gresie

l × L: 33,3 × 33,3 cm

bej

xx 23148796

56,90 lei /m²

Gresie

l × L: 33 × 33 cm

orange

xx 22537935

32,99 lei /m²


Seria „Bonsai“

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Preţ

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Brâu

l × L: 5 × 40 cm

maro

xx 22669360

24,99 lei /buc.

Brâu

l × L: 6 × 40 cm

bej

xx 22839480

15,99 lei /buc.

Preţ

Decor

l × L: 20 × 40 cm

bej

xx 22700025

26,99 lei /buc.

Decor

l × L: 25 × 40 cm

maro

xx 22839350

21,99 lei /buc.

Gresie

l × L: 33,3 × 33,3 cm

maro

xx 22435866

62,90 lei /m²

Decor

l × L: 25 × 40 cm

bej

xx 22839411

21,99 lei /buc.

Faianţă

l × L: 20 × 40 cm

maro

xx 22668776

74,90 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

bej

xx 21972232

39,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 20 × 40 cm

bej

xx 22699893

74,90 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 40 cm

maro

xx 21971679

39,99 lei /m²

Gresie porţelanată

l × L: 30 × 60 cm

bej

xx 22751744

99,90 lei /m²

Gresie

l × L: 33 × 33 cm

maro

xx 21971662

39,99 lei /m²

PLĂCI CERAMICE

Seria „Kuba“

Seria „Zebrano“ Preţ

Seria „Magic“

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Brâu

l × L: 33,3 × 5 cm

bej

xx 50397303

19,99 lei /buc.

Articol

dimensiune

culoare

Nr. articol

Decor

l × L: 33,3 × 25 cm

bej

xx 50397075

24,99 lei /buc.

Brâu

l × L: 6 × 20 cm

maro

xx 30153639

5,99 lei /buc.

Brâu

l × L: 32,5 × 1,6 cm

maro

xx 50397297

34,99 lei /buc.

Faianţă

l × L: 20 × 30 cm

şampanie

xx 30128347

38,49 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 33,3 cm

bej

xx 50396818

49,99 lei /m²

Faianţă

l × L: 20 × 30 cm

maro

xx 30128309

38,49 lei /m²

Faianţă

l × L: 25 × 33,3 cm

maro

xx 50397044

54,90 lei /m²

Gresie

l × L: 30 × 30 cm

şampanie

xx 30128651

38,49 lei /m²

Gresie

l × L: 33,3 × 33,3 cm

maro

xx 50397068

54,90 lei /m²

Gresie

l × L: 30 × 30 cm

maro

xx 30128637

38,49 lei /m²

Preţ

103


Piatră naturală

Piatră pentru placat l × L: 15 × 60 cm, culoare: multicolor,   interior şi exterior, calitatea 1, fâşii din piatră naturală, lipită xx 21383991 169,01 lei/m² disponibil la comandă

104

Piatră naturală rezistentă la îngheţ, calitatea 1, se vinde numai la pachet xx 21383922  149,01 lei /m² xx 23357488  199,01 lei /m²

disponibil la comandă

Piatră pentru placat l × L: 40 × 10 cm, culoare: alb, perete, calitatea 1, material: quarzţit, se vinde numai la pachet xx 22920034 249 lei/m² disponibil la comandă

Piatră pentru placat l × L: 40 × 10 cm,   culoare: bej, perete, calitatea 1,   material: quarzţit xx 22920041 249 lei/m² disponibil la comandă

Piatră pentru placat l × L: 15 × 40 cm,   culoare: gri deschis, perete, calitatea 1, material: granit, se vinde numai la pachet xx 22942609 disponibil la comandă 169 lei/m²

Piatră pentru placat l × L: 40 × 10 cm,   culoare: roşu, perete, calitatea 1,   material: quarzţit, se vinde numai la pachet xx 22920058 disponibil la comandă 249 lei/m²

Piatră pentru placat l × L: 60 × 15 cm, culoare: alb, perete xx 22920065 disponibil la comandă 199,01 lei/m²

Piatră naturală „Quarzit“ l × L: 10 × 40 cm,   culoare: bej, perete, calitatea 1, xx 22917348 disponibil la comandă 159 lei/m²

Piatră pentru placat l × L: 15 × 60 cm,   culoare: negru, interior şi exterior, calitatea 1, fâşii din piatră naturală, lipită xx 21383984 disponibil la comandă 149,01 lei/m²

Mozaic „Travertin Ivory“ l × L: 30,5 × 30,5 cm, xx 22404206 disponibil la comandă 54,90 lei/buc.

Piatră pentru placat l × L: 40 × 10 cm,  culoare: negru, perete xx 22920027 249 lei/m²


Mozaicuri „Piatră naturală“ nu este rezistent la îngheţ dimensiune suport: 30 cm × 30, calitatea 1, mod de aplicare pe plasă xx 21485114  17,99 lei /buc. xx 22997821  19,99 lei /buc.

Mozaic „Botticino Classico“ culoare: bej/maro, pardoseală, perete,dimensiune suport: 30 × 30 cm, calitatea 1, material: piatră naturală, mod de aplicare pe plasă xx 21603495 59,90 lei/buc. disponibil la comandă

Mozaic culoare: bej/maro, perete, nu este rezistent la îngheţ, dimensiune suport: 30 × 30 cm, calitatea 1, material: sticlă, piatră,  mod de aplicare pe plasă xx 21603488 59,90 lei/buc.

Mozaic „Slim Brick“ l × L: 30,5 × 30,5 cm, culoare: bej/maro, pardoseală, perete, nu este rezistent la îngheţ, calitatea 1, material: marmură xx 23181144 24,99 lei/buc.

Mozaic „Piatră naturală“ pardoseală, perete, nu este rezistent la îngheţ, dimensiune suport: 30 × 30 cm, calitatea 1, material: marmură , mod de aplicare pe plasă culoare: alb/gri   xx 21485190  16,99 lei /buc. culoare: gri mix   xx 22996992  19,99 lei /buc.

Mozaic „Piatră naturală“ l × L: 30 × 30 cm, culoare: roşu, pardoseală, perete, interior, calitatea 1, material: piatră naturală mod de aplicare pe plasă xx 21485176  17,99 lei /buc. xx 22997913  19,99 lei /buc.

Mozaic „Blanco“ culoare: alb, interior şi exterior, nu este rezistent la îngheţ, dimensiune suport: 30 × 30 cm, calitatea 1,  material: piatră naturală, mod de aplicare pe plasă xx 22997869 27,49 lei/buc.

Mozaic cristal 4 mm culoare: maro deschis mix, interior, perete, nu este rezistent la îngheţ, dimensiune suport: 30 × 30 cm, calitatea 1, material: sticlă transparentă, mod de aplicare pe plasă xx 21362040 14,99 lei/buc.

Mozaic cristal 4 mm culoare: turcoaz, perete, nu este rezistent la îngheţ, dimensiune suport: 30 × 30 cm, calitatea 1, material: sticlă, mod de aplicare pe plasă xx 21362064 14,99 lei/buc.

Mozaic cristal 4 mm culoare: orange/braun, perete, nu este rezistent la îngheţ, dimensiune suport: 30 × 30 cm, calitatea 1, material: sticlă, mod de aplicare pe plasă xx 21362132 14,99 lei/buc.

MoZaic

Mozaicuri „Piatră naturală“ nu este rezistent la îngheţ, dimensiune suport: 30 × 30 cm, calitatea 1, mod de aplicare pe plasă xx 21485138  17,99 lei /buc. xx 22997906  19,99 lei /buc.

105


Parchet laminat

25 ani garantie Parchet laminat 4,5 mm „Nautic“ l x L x h: 192 × 1212 × 4,5 mm, clasă de trafic: 32, 25 de ani garanţie, potrivit pentru încălzirea prin pardoseală, suprafaţă structurată, decor: pinie antic LHD, rezistent la apă xx 22886835 169 lei/m²

25 ani garantie Parchet laminat 4,5 mm „Nautic“ l x L x h: 192 × 1212 × 4,5 mm, clasă de trafic: 32, 25 de ani garanţie, potrivit pentru încălzirea prin pardoseală, suprafaţă structurată, decor: nuc, rezistent la apă xx 22887948 169 lei/m²

106

potrivit şi pentru spaţii umede disponibil la comandă

potrivit şi pentru spaţii umede disponibil la comandă


Parchet laminat 4,5 mm „Nautic“ l x L x h: 192 × 1212 × 4,5 mm, clasă de trafic: 32, 25 de ani garanţie, potrivit pentru încălzirea prin pardoseală, suprafaţă structurată, montare fără adeziv, ISOWAXX, decor: stejar alb, rezistent la apă xx 22887979 169 lei/m²

25 ani garantie Parchet laminat 4,5 mm „Nautic“ l x L x h: 192 × 1212 × 4,5 mm, clasă de trafic: 32/AC 4, 25 de ani garanţie, potrivit pentru încălzirea prin pardoseală, suprafaţă structurată, montare fără adeziv, ISOWAXX, decor: stejar castel, rezistent la apă xx 22887917 169 lei/m²

potrivit şi pentru spaţii umede disponibil la comandă

Parchet laminat

25 ani garantie

potrivit şi pentru spaţii umede disponibil la comandă

107


Gresie 108

Gresie „Neapol“ l × L: 46 × 46 cm, culoare: bej, xx 23175761 49,99 lei/m²

Gresie glazurată „Gredos“ Gresie, culoare: bej, l × L: 32,6 × 32,6 cm xx 23150249 Gresie, culoare: maro, l × L: 32,6 × 32,6 cm xx 23150256 39,99 lei/m²

Gresie „Viking“ l × L: 32,6 × 32,6 cm, culoare: orange, xx 22540065 47,99 lei/m²

Gresie „Marmol“ l × L: 33 × 33 cm, culoare: model marmură, PEI 3, calitatea 1, decor: marmură xx 21474859 39,99 lei/m²


Gresie porţelanată „Tectonic“ l × L: 30 × 60 cm Gresie porţelanată, graphit xx 22334862 Gresie, bej xx 22537966   64,90 lei/m²

Gresie porţelanată „Borsalino“ l × L: 30 × 60 cm, PEI 4, calitatea 1, lucios, embosat culoare: alb xx 22751751   culoare: maro embosat xx 22751782   89,90 lei/m²

Gresie porţelanată „Borsalino“ l × L: 30 × 60 cm, PEI 4, calitatea 1, lucios, embosat culoare: alb xx 22751751   culoare: negru xx 22751928   89,90 lei/m²

Gresie

Gresie „Travertin“ l × L: 33 × 33 cm, culoare: ivory, interior, PEI 3, xx 23143463 56,90 lei/m²

109


GRESIE

Gresie porţelanată rectificată „Wood“ l × L: 14,5 × 59,5 cm, culoare: negru-maro, PEI 4, calitatea 1, rugozitate R9 xx 23149212 119 lei/m²

Gresie porţelanată „Szwecja“ l × L: 33,3 × 33,3 cm, culoare: gri închis, bej, PEI 4 xx 22714374 44,99 lei/m²

110


GRESIE

Gresie „Oslo“ culoare: bej-maro, rezistentă la îngheţ, PEI 4, l × L: 33,3 × 66,6 cm xx 22990389 79,90 lei/m²

Gresii porţelanate „Legno“ l × L: 35 × 35 cm, rezistentă la îngheţ, calitatea 1, PEI 4 xx 23082465 xx 81161126  42,99 lei /m²

111


Gresie porţelanată „Morandi“ l × L: 30 × 60 cm, PEI 5, culoare: gri, perete, pardoseală,   interior şi exterior xx 22890542 98,90 lei/m²

112

disponibil la comandă

disponibil la comandă disponibil la comandă

Gresie porţelanată „Morandi“ l × L: 30 × 60 cm, PEI 5, culoare: maro, perete, pardoseală,   interior şi exterior, rugozitate R9 xx 23008182 98,90 lei/m²

Gresie porţelanată „Cemento“ l × L: 45 × 90 cm, PEI 4, culoare: gri, interior şi exterior xx 22920478 139 lei/m² disponibil la comandă

Gresie porţelanată „Cemento“ l × L: 45 × 90 cm, PEI 4, culoare: maro, interior şi exterior xx 22920485 139 lei/m² disponibil la comandă

Gresie porţelanată „Cemento“ l × L: 45 × 90 cm, PEI 5, culoare: bej, interior şi exterior xx 22920461 139 lei/m²

disponibil la comandă

Gresie porţelanată „Urban“ l × L: 45 × 90 cm,   PEI 4, culoare: crem,   interior şi exterior,   rugozitate R9 xx 22920607 149 lei/m²

disponibil la comandă

Gresie porţelanată „Urban“ l × L: 45 × 90 cm, PEI 5, culoare: bej, perete,   pardoseală, interior   şi exterior xx 22920492 149 lei/m²

disponibil la comandă

GRESIE XXL

Gresie porţelanată „Urban“ l × L: 45 × 90 cm, PEI 5, culoare: maro, interior,  se poate folosi ca   faianţă sau ca gresie,  rugozitate R9 xx 22920614 149 lei/m²

Gresie porţelanată „Cemento“ l × L: 45 × 90 cm, PEI 4, culoare: antracit, interior şi exterior xx 22920454 139 lei/m² disponibil la comandă

disponibil la comandă

disponibil la comandă

Gresie porţelanată „Morandi“ l × L: 30 × 60 cm, PEI 5,culoare: bej, perete, pardoseală, interior şi exterior, rugozitate R9 xx 23008144 98,90 lei/m²

Gresie porţelanată „Morandi“ l × L: 30 × 60 cm, PEI 4, culoare: negru, perete, pardoseală,   interior şi exterior, rugozitate R9 xx 23008168 98,90 lei/m²


disponibil la comandă

Gresie porţelanată „Legno“ l × L: 33,3 × 66,6 cm, PEI 4, culoare: bej, rezistentă la îngheţ, rugozitate R9 xx 23147539 68,90 lei/m²

Gresie porţelanată „Tek“ l × L: 33,3 × 66,6 cm, PEI 4, rezistentă la îngheţ, rugozitate R9 xx 23145153 79,90 lei/m²

Gresie porţelanată „Natural“ l × L: 15 × 60,4 cm, culoare: gri, xx 22708656 99,90 lei/m²

Gresie porţelanată „ Seel Stone Lapatto“ l × L: 30 × 90 cm, PEI 4, perete, pardoseală, interior, material: porţelanată, rugozitate R9, colorat in masă, rectificat, decor: efect metalic xx 21705090 159 lei/m²

Gresie porţelanată „Nelson“ l × L: 45 × 90 cm, PEI 4, culoare: bej, interior şi exterior, material: porţelanată, rugozitate R9, colorat in masă xx 21673856 139 lei/m²

disponibil la comandă

Gresie porţelanată „Geostone“ l × L: 60 × 60 cm, PEI 4, culoare: gri, perete, pardoseală, interior şi exterior, material: granit xx 22920416 139 lei/m²

disponibil la comandă

Gresie porţelanată „Geostone“ l × L: 60 × 60 cm, PEI 4, culoare: maro, perete, pardoseală, interior şi exterior, material: granit xx 22920409 139 lei/m²

disponibil la comandă

Gresie porţelanată „Geostone“ l × L: 60 × 60 cm, PEI 4, culoare: alb, perete, pardoseală, interior şi exterior, material: granit xx 22920089 139 lei/m²

GRESIE XXL

disponibil la comandă

disponibil la comandă

Gresie porţelanată „Geostone“ l × L: 60 × 60 cm, PEI 4, culoare: negru, perete, pardoseală, interior şi exterior, material: granit xx 22920096 139 lei/m²

disponibil la comandă

disponibil la comandă

Gresie porţelanată „Marfil“ l × L: 30 × 60 cm, perete, pardoseală, interior şi exterior, material: granit, şlefuită, se vinde numai la pachet xx 22920430 129 lei/m²

Gresie porţelanată „Nelson“ l × L: 45 × 90 cm, PEI 4, culoare: maro, interior şi exterior, rugozitate R9, colorat in masă, rectificat xx 21673887 139 lei/m²

113


Marmură „Crema Bella“ l × L: 41 × 61 cm, culoare: bej, nu este rezistent la îngheţ, interior xx 22158017 239 lei/m²

Piatră naturală

disponibil la comandă

Granit „Palace“ l × L: 30,5 × 61,1 cm, culoare: gri deschis, interior şi exterior xx 22920003 99,90 lei/m² disponibil la comandă

Granit „Absolut Black“ l × L: 30,6 × 61 cm, culoare: negru, interior şi exterior, perete/ pardoseală, şlefuită xx 23008502 249 lei/m²

disponibil la comandă

disponibil la comandă Granit „Star Galaxy“ l × L: 30,5 × 61 cm,, culoare: negru, interior şi exterior, perete/ pardoseală, şlefuită xx 21710414 249 lei/m²

disponibil la comandă

disponibil la comandă

Granit „Antracit“ l × L: 30,5 × 61 cm, culoare: gri, interior şi exterior, material: granit, şlefuită, teşită, calibrat xx 23008465 139 lei/m²

Granit „Multicolor“ l × L: 30,5 × 61,5 cm, culoare: roşu, interior şi exterior  xx 23008533 199 lei/m²

disponibil la comandă

disponibil la comandă

Granit „Paradise“ l × L: 30,5 × 61 cm, culoare: roşu-gri, interior şi exterior, perete/ pardoseală, şlefuită xx 21710278 285 lei/m²

Granit „Kashmir“ l × L: 30,5 × 61 cm, culoare: gold, interior şi exterior,   perete/ pardoseală, şlefuită xx 21710308 319 lei/m² disponibil la comandă

Granit „Rosa Classico“ l × L: 30,5 × 61 cm, culoare: roz, interior şi exterior, material: granit, şlefuită, calibrat,teşit, xx 21438622 79,90 lei/m²

114

Granit „Tiger Skin“ l × L: 30,5 × 60 cm, culoare: gri pestriţ, interior şi exterior, material: granit, şlefuită, teşită, calibrat, xx 21473494 109 lei/m²

Granit „Imperial“ l × L: 30,5 × 61 cm, culoare: alb,  interior, şlefuită, xx 22919083 299 lei/m²


disponibil la comandă

disponibil la comandă Marmură „Stripe“ l × L: 30,5 × 30,5 cm,,interior, material: marmură, şlefuită, calibrat xx 21939105 119 lei/m²

Marmură l × L: 30,5 × 30,5 cm, culoare: alb/gri, interior, şlefuită xx 23007987 189 lei/m²

poză asemănătoare Gresie „Thasos“ disponibil la comandă l × L: 30 × 30 cm, culoare: alb rustic, interior xx 22752123 160 lei/m²

disponibil la comandă Marmură l × L: 30,5 × 30,5 cm, culoare: negru/alb, interior, şlefuită xx 23008540 169 lei/m²

disponibil la comandă

disponibil la comandă

Piatră naturală „Travertin“ l × L: 30,5 × 61,1 cm, culoare: bej interior şi exterior xx  22927934 36,99 lei/buc.

Piatră naturală „Travertin“ l × L: 30,5 × 61,1 cm, culoare: bej, nu este rezistent la îngheţ, interior xx 22927903 44,99 lei/buc.

Marmură „Java“ l × L: 30,5 × 30 cm, interior, perete/ pardoseală xx 23008519 169 lei/m²

disponibil la comandă

disponibil la comandă

Gresie porţelanată „Washington“ l × L: 30 × 60 cm, culoare: alb, interior şi exterior, calitatea 1, colorat in masă, şlefuită, teşită, rectificat xx 21339790 119 lei/m²

Gresie porţelanată „Nero“ l × L: 30 × 60 cm, culoare: negru, interior şi exterior, calitatea 1, colorat in masă, şlefuită, rectificat xx 21448157 119 lei/m²

Placă pardoseală granit „Paladino“ l × L: 30,5 × 61 cm, material: granit, şlefuită, calibrat xx 21438653 69,90 lei/m²

disponibil la comandă

Piatră naturală

Granit „Kashmere White“ l × L: 30,5 × 61 cm, interior şi exterior, material: granit, şlefuită, calibrat xx 23008441 209 lei/m²

115


Baterii de bucătărie

Bucătăria în prim-plan

Bucătăriile moderne se disting prin spaţiile lejere, deschise, prin designul simplu şi gradul înalt de funcţionalitate până în cele mai mici detalii. Unul din punctele centrale este reprezentat de chiuvetă. Aici se desfășoară activitățile de curăţare, spălare şi limpezire. Din baterie se dă drumul la apă fierbinte şi imediat după aceea la apă rece ca gheaţa. Materialele care sunt supuse unor asemenea succesiuni de băi reci şi fierbinţi trebuie să fie rezistente. Oţelul inoxidabil din aliaj nichel-crom îndeplineşte toate cerinţele impuse de activitățile cotidiene din bucătărie. În cazul în care chiuveta este prevăzută cu o structură în relief (numită şi aspect textil), atunci urmele şi micile zgârieturi produse în utilizare vor fi greu de observat chiar şi după o folosire îndelungată. 116

Ceramica este pur şi simplu cel mai bun material. Este rezistentă la căldură, la zgâriere şi tăiere şi poate fi curăţată cu uşurinţă datorită suprafeţei ultra netede. Cuarţul/acrilatul este rezistent la zgâriere, tăiere şi lovire, este termorezistent şi, de asemenea, nu este distrus de acizii şi bazele din chimicalele de uz casnic. Corianul se poate tăia, lustrui, freza, rindelui şi chiar îndoi, ceea ce face posibilă realizarea unor forme speciale. Este format în proporţie de două treimi dintr-o substanţă minerală care, printr-o procedură specială, este îmbunătățită cu acrilat de calitate superioară. În general, în prezent, chiuvetele sunt zone de lucru amenajate individual,

care, în funcţie de spaţiu şi de scopul utilizării, pot fi construite total diferit. Există atât variante asimetrice, precum şi unele cu suprafeţe de depozitare pe fiecare parte, astfel încât activitățile să se desfășoare în condiţii optime atât de către persoanele dreptace, cât şi de cele stângace. Designerii au venit cu numeroase soluţii ingenioase şi în privinţa bateriilor. Printre dotările suplimentare practice se numără bateria cu duş extensibil, care este foarte util la spălarea salatei, fructelor şi legumelor, precum şi pentru spălarea chiuvetei, iar duza pentru amestec de aer îmbunătăţită previne depunerile de calcar. Unele baterii de amestec sunt prevăzute cu pârghii lungi astfel încât pot fi manevrate cu uşurinţă chiar şi cu cotul.


Nou şi exclusiv la

Experimentează stilul CULT în bucătăria ta. D

esignul funcţional şi armonizarea culorilor influenţează calitatea vieţii personale. De aceea, acum există în exclusivitate la

bauMax noua marcă CULT. Materialele superioare calitativ şi designul inspirat contribuie la creşterea „factorului de confort“.

Baterii bucătărie

Baterie bucătărie „Dolce Vita II“ Ieşire: racord flexibil, cartuş ceramic de 40 mm, mâner din metal, potrivită pentru boiler, cablu racord 400mm, culoare: crom, include set pentru montaj, rotire la 180° xx 23022874 179 lei

Baterie bucătărie „Old Style“ Ieşire: evacuare rapidă, mâner din metal, filet ceramică, potrivită pentru boiler, cablu racord 400mm, 2 coturi, culoare: crom, include set pentru montaj, rotire la 180° xx 23040106 249 lei

Baterie bucătărie „Dolce Vita II“ Ieşire: scurgere înclinată, cartuş ceramic de 40 mm, mâner din metal, potrivită pentru boiler, cu canulă detaşabilă cu 2 variante de curgere, cablu racord 400mm, culoare: crom, include set pentru montaj , rotire la 180° xx 23018013 299 lei

Baterie bucătărie „Rigoletto“ Ieşire: scurgere înclinată, cartuş ceramic de 40 mm, mâner din metal, potrivită pentru boiler, cu canulă detaşabilă cu 2 variante de curgere, cablu racord 400mm, culoare: crom, include set pentru montaj , rotire la 180° xx 23017993 399 lei

Baterie bucătărie „Cool“ Ieşire: scurgere înclinată, cartuş ceramic de 40 mm, mâner din metal, potrivită pentru boiler, canulă bucătărie şi furtun retractibil, cablu racord 400mm, culoare: crom, include set pentru montaj , cu funcţie de economisire apă şi energie xx 23017962 399 lei

Baterie bucătărie „Kap“ Ieşire: scurgere dreaptă, cartuş ceramic de 40 mm, mâner din metal, potrivită pentru boiler, canulă bucătărie şi furtun retractibil, cablu racord 400mm,culoare: crom, include set pentru montaj, rotire la 180° xx 23040045 449 lei

Baterie bucătărie „Futura CN“ cartuş ceramic de 35 mm, potrivită pentru boiler, cablu racord 400mm, include set pentru montaj , rotire la 180° xx 23040069 449 lei

Baterie bucătărie „Futura CS“ Ieşire: scurgere arcuită, cartuş ceramic de 35 mm, potrivită pentru boiler, cablu racord 400mm, culoare: negru, include set pentru montaj, armatură înaltă, rotire la 180° xx 23040083 479 lei

Baterie bucătărie „Square“ Ieşire: pipă pătrată, cartuş ceramică 25 mm, potrivită pentru boiler, cablu racord 400mm, include set pentru montaj, rotire la 180° xx 23017931 579 lei

Baterie bucătărie „Futura“ cartuş ceramic de 40 mm, potrivită pentru boiler, cablu racord 400mm, include set pentru montaj xx 23017559 289 lei

Baterie bucătărie „Spiralfeder“ Ieşire: spiralată, cartuş ceramic de 40 mm, mâner din metal, potrivită pentru boiler, include racord flexibil cu 2 coturi, cablu racord 400mm, Oţel inoxidabil, culoare: crom, include set pentru montaj , rotire la 180° xx 23017979 449 lei


Baterii de bucătărie 118

Baterie bucătărie „Start“ Ieşire: pipă pivotantă, culoare: crom xx 3576885 369 lei

Baterie bucătărie „Get“ Ieşire: scurgere arcuită, cartuş EPDM, mâner ceramică, cu aerator, culoare: crom xx 22416476 415 lei

Baterie bucătărie „Sanostyle“ aliaj alamă, Ieşire: cu scurgere înaltă, inox, culoare: crom xx 70888706 179 lei

Baterie bucătărie „Bonanza“ aliaj alamă, Ieşire: cu scurgere înaltă, culoare: arămiu xx 22725271 239 lei

Baterie bucătărie „Feel“ aliaj alamă, Ieşire: cu scurgere înaltă, cartuş ceramic de 35 mm, culoare: crom xx 21550454 699 lei

Baterie bucătărie „Touch“ Ieşire: pipă pivotantă, culoare: crom xx 3576908 849 lei

Baterie bucătărie „Beta“ aliaj alamă, culoare: crom xx 22725240 155 lei

Baterie bucătărie aliaj alamă, Ieşire: cu scurgere înaltă, culoare: crom xx 22725264 259 lei

Baterie bucătărie „Wave“ Ieşire: pipă pivotantă, culoare: crom xx 3576892 519 lei

Baterie bucătărie „Wave“ Ieşire: gură scurgere, cartuş ceramic 46 cm xx 3629406 549 lei

Baterie bucătărie „Bri4“ aliaj alamă, culoare: crom xx 23176584 99,90 lei

Baterie bucătărie „Bri5“ aliaj alamă, culoare: crom, de montat pe perete xx 23176591 149 lei


Chiuvetă „Rondoval“ l × a: 53,5 × 49 cm, material: inox, suprafață: anticalcar, include garnitură de   etanşare, ventil inclus xx 22342492 349 lei

Chiuvetă dreapta „CIN 611“ Articol

Articol Nr. articol

Preţ

1

Chiuvetă dreapta „CIN 611“ xx 30189843 249 lei

2

Chiuvetă stânga „CIN 611“

xx 30189836 249 lei

Chiuvetă „Liv Inox“ l × L × a: 48 × 48 × 15,5 cm, material: inox, ventil inclus, incorporabilă xx 22342430 149 lei

disponibil la comandă Chiuvetă „Liv Inox“ l × L × a: 43,5 × 86 × 16,5 cm, material: inox, suprafață: anticalcar, ventil inclus xx 22342027 279 lei

Chiuvetă „Blanconova 6S“ l × L × a: 100 × 50 × 19 cm, material: Granit, ventil inclus, cu cuvă mare şi cuvă mică xx 22342744 1149 lei

1 2

Nr. articol

Chiuvetă de blat stânga „CIN 651“ Chiuvetă de blat dreapta „CIN 651“

Preţ

xx 30189898 279 lei xx 30189942 279 lei

Chiuvete

Chiuvetă „Liv Inox“ l × L × a: 50 × 80 × 15 cm, material: inox, incl. accesorii xx 22342041 64,90 lei

Chiuvetă de blat stânga „CIN 651“ satinată, cu cuvă mare şi cuvă mică

Chiuvetă de blat cu două cuve l × L × a: 43,5 × 78 × 15 cm, material: inox, incl. accesorii xx 22341983 279 lei

disponibil la comandă

Chiuvetă Blanco „Rondoval“ l × L × a: 78 × 50 × 18 cm, ventil inclus, culoare: antracit xx 22342522 1299 lei

119


www.bauMax.ro

Infoline: 0800 812 812 Iaşi Craiova Suceava Ploieşti Bra�ov Sibiu Cluj-Napoca I Piteşti Bucureşti Timişoara Bacău Târgu Mure� Constanţa București II Cluj-Napoca II

Calea Chişinăului nr. 23 Calea Severinului nr. 36 A Calea Unirii nr. 27 B DN1, comuna Blejoi Calea Griviţei 1L, DN 13 Shopping City Sibiu Calea Turzii nr. 186 DN65, comuna Albota Sun Plaza, Calea Văcăreşti nr. 391, sector 4, Calea Şagului, DN 59 Calea Republicii nr. 181, Hello Shopping Park Str. Gheorghe Doja nr. 243, European Retail Park Bd Aurel Vlaicu, nr. 207 Șos. Chitilei, nr. 242 A Bd Aurel Vlaicu, nr. 182

Tel. 0232 246 810 Tel. 0251 506 151 Tel. 0230 257 702 Tel. 0372 791 054 Tel. 0268 406 216 Tel. 0269 207 480 Tel. 0264 480 025 Tel. 0248 206229 Tel. 021 780 70 10 Tel. 0256 249 650 Tel. 0234 206 250 Tel. 0265 307 866 Tel. 0241 524 021 Tel. 021 301 03 05 Tel. 0264 207 131

Garantăm preţurile până la data de 31.10.2012. TVA-ul este inclus în preţ. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele erori şi/sau greşeli de tipar sau ale pozelor. Dimensiunile pozelor nu corespund cu realitatea. Pozele anumitor produse sunt asemănătoare cu produsul real. Din motive de tipar culorile din pliant pot fi diferite de culorile reale ale produselor. Decoraţiunile şi accesoriile din pliant nu sunt incluse în preţul produsului. Produsele sunt disponibile în limita stocului existent. Garanţiile pentru produse se acordă numai în condiţiile specificate pe certificatele de garanţie ale produselor. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să vă adresaţi biroului nostru de informaţii. Accesul liber fără legitimaţie de client. Detalii suplimentare în magazin. SC bauMax Romania SRL, J 40/ 20414 /2004, RO 17021393, Bd. Dimitrie Pompeiu, nr.10 A, etaj 1, clădirea III, sector 2, 020337, București RO 58 BACX 0000 0000 7013 2310 Unicredit Țiriac Bank Romania, Capital social 43860100.

RO_Baeder_Flyer_2012_Blaetterkatalog_150  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you