Page 1

Catorze nits estel·lars per gaudir d’humor, música i propostes úniques, al cor del Penedès


Nits estel·lars al cor del Penedès

Als darrers vint-i-cinc anys d’història del nostre teatre hi ha concerts com els de Lluis Llach, l’Escolania de Montserrat , la Bohème del 1990 , Serrat o els Manel del 2011, que han quedat en el record de diferents generacions.

Us presentem catorze nits estel·lars. Catorze oportunitats per gaudir de la qualitat d’unes produccions artístiques que en aquesta cinquena temporada de programació del nostre teatre, destaquen per damunt de tot per la seva qualitat contrastada.

Miquel Àngel Garcia Barrachina President de la Societat La Principal

Algunes d’elles són ben conegudes i esperades de fa anys com l’actuació del cantautor Raimon, però d’altres com l’espectacle d’humor Pagagnini segurament us són desconegudes. No patiu, us podem garantir que arriben amb l’aval de més de vint països de gira i gaudireu d’una combinació d’humor i virtuosisme musical que no oblidareu durant molt de temps. Quan fem la programació del teatre tenim en compte que hem de trobar la combinació precisa de noms propis i consolidats i propostes artístiques que us sorprenguin, però per damunt de tot, tenim present que totes elles han de contenir elements estel·lars que facin d’aquella nit amb els artistes que hem escollit, un esdeveniment inoblidable.

Ara, és el torn de Raimon.

Nosaltres estem segurs que serà així, ara només cal que vosaltres ho descobriu. Us hi esperem.

Staff Temporada

Venda d’entrades Tres mitjans al vostre abast per comprar les entrades amb tota comoditat

Responsable de programació Salvador Casals

Atenció al públic i companyies Raúl Piñeiro

Descomptes fins el 20% en el preu de les entrades

OFICINES DEL CASAL de dimecres a divendres de 18h a 20.30h. Rambla Nostra Senyora, 37 93.890.12.48 casal@casal.org www.teatrecasal.com

TAQUILLES DEL TEATRE els diumenges de 18 a 21h. i el dia de l’espectacle des de dues hores abans de l’inici de la representació. Rambla Nostra Senyora, 35 93.890.12.48

Avantatges AVANTATGE LIZARRAN / 20% Descompte

INTERNET

www.topticket.cat

Presentant l’ entrada al LIZARRAN de la Rambla entre les 19h i les 23.30h del dia de l’espectacle, gaudireu d’un 20% de descompte en la vostra consumició de pintxos i begudes.

AVANTATGE SABA / Aparqueu 3 hores per 3€ Oferta vàlida al pàrquing SABA de la plaça Penedès. S’ha d’adquirir un val especial a les taquilles del teatre durant les 2 hores anteriors a l’inici de la representació.

UN CONCERT QUE ESDEVINDRÀ HISTÒRIC Una oportunitat única per gaudir de la qualitat i sensibilitat d’un dels millors cantautors de tots els temps. El recital que Raimon proposa al públic de Vilafranca consta de dues parts. Una primera amb cançons des d’ “Al vent” escrita en 1959, passant per cançons tan conegudes com “Diguem no”, “Jo vinc d’un silenci” i “Veles e vents”, fins a “Punxa de temps” i d’altres cançons del CD “Rellotge d’emocions”. I una segona part amb cançons sobre poemes de Salvador Espriu. En els recitals que Raimon ha fet al llarg de tots aquests anys no ha deixat mai de cantar alguns dels poemes de Salvador Espriu musicats per ell.

Cada soci del CASAL de Vilafranca o dels col·lectius amb els que la Societat La Principal pugui establir un acord de col·laboració, només pot comprar 2 entrades amb el preu preferent. Cada persona pot comprar un màxim de 8 entrades per espectacle.

RAIMON

+ info a teatrecasal.com

En coincidència amb l’any Espriu, Raimon vol presentar al públic de Vilafranca una selecció de les “Cançons de la roda del temps” d’alta poesia lírica i alguns dels poemes més directament lligats a les vicissituds de la societat catalana com a poble.

MÚSICA

PREUS

Dissabte 30 de novembre 2013 21.30h

Socis del CASAL Col·lectius Públic

29€ 32€ 34€


BALLET IMPERIAL RUSO

PAGAGNINI

CASCANUECES

AMB EL GRAN VIOLINISTA, ARA MALIKIAN

Com cada desembre, el Teatre Casal obrirà les festes Nadalenques amb un Ballet de prestigi internacional i un dels clàssics de Tchaikovsky més coneguts, Cascanueces. La companyia del prestigiós ballarí i coreògraf Gediminas Taranda farà una breu estada de tres dies a Catalunya abans de fer la temporada Nadalenca a Madrid i ha escollit el nostre teatre per fer-hi una representació.

DANSA CLÀSSICA

PREUS

Dimarts 10 de desembre 2013 21.30h

Socis del CASAL Col·lectius Públic

22€ 25€ 28€

Una nova companyia, uns nous intèrprets i una nova direcció, però la mateixa qualitat i passió damunt l’escenari per fer-nos gaudir de la dansa de qualitat al cor del Penedès, tot just en el moment que els nostres cors esperen l’arribada de les festes més entranyables de l’any, el Nadal.

Un concert espectacular que combina humor i virtuosisme musical, amb quatre músics que us sorprendran, com ja han fet als països on han actuat. A través del virtuosisme de quatre grans músics, liderats pel violinista libanès d’ascendència armenia Ara Malikian, l’espectacle PaGAGnini repassa alguns dels moments més importants de la música clàssica fusionant-los amb altres estils musicals, així s’aconsegueix un divertit i sorprenent desconcert, que reinventa la manera d’entendre un concert i arribar al gran públic, el qual descobrirà en els

MÚSICA / HUMOR

PREUS

Dissabte 25 de gener 2014 21.30h

Socis del CASAL Col·lectius Públic

17€ 19€ 21€

temes musicals, una mirada diferent.

PERET

BERTO ROMERO

¡MUU2!

CONCERT DE NADAL

TIRAMISÚ SARSUELÍSTIC

MAG LARI

EN CONCERT

SIGUE CON NOSOTROS

HUMOR DE PRIMERA LÍNIA NACIONAL

LA PRINCIPAL DE LA BISBAL

UNA SARSUELA ESPECTACULAR

LA MÀGIA DEL MAG LARI

El pare de la rumba catalana, acompanyat dels seus músics, ens presenta un concert on ens retrobarem amb els millors temes del seu repertori per viatjar per més de cinc dècades de trajectòria professional.

Berto torna al Casal amb un nou espectacle on us assegurem que a banda de riure – que això està garantit – us farà cantar, ballar i aprendre lliçons vitals.

Una comèdia plena d’humor i sàtira per riure’ns del món de la tauromàquia, el sentit de l’honor, el masclisme, la valentia i la “Fiesta Nacional”. Una formació equiparable a “Tricicle” que actua per primer cop a les nostres comarques.

Un concert entranyable que arriba a la XVIII edició, combinant música de cobla i repertori líric per celebrar les Festes de Nadal, i aquest any de forma especial, el 125è aniversari de la formació gironina.

“La Verbena de la Paloma”, “La Revoltosa” i “Agua, azucarillos y aguardiente” són la base d’aquest espectacle amb més de 25 artistes, que d’una forma fresca i original, manté l’essència del gènere.

Màgia, música i sobretot molt d’humor són els principals ingredients d’aquest show per tots els públics, on gaudirem del Lari més enginyós i divertit.

MÚSICA

TEATRE / HUMOR

TEATRE / HUMOR

MÚSICA

SARSUELA

MÀGIA

Dissabte 5 d’octubre 2013 21.30h

Dissabte 9 novembre 2013 21.30h

Divendres 20 desembre 2013 21.30h

Dimecres 25 desembre 2013 19.30h

Dissabte 8 març 2014 21.30h

Dissabte 26 d’abril 2014 21.30h

PREUS

PREUS

PREUS

PREUS

PREUS

PREUS

Socis del CASAL Col·lectius Públic

17€ 19€ 21€

Socis del CASAL Col·lectius Públic

18€ 20€ 22€

Socis del CASAL Col·lectius Públic

17€ 19€ 21€

Socis del CASAL Col·lectius Públic

9€ 12€ 14€

Al finalitzar, obsequi de tiramisú i aiguardent !!!

Socis del CASAL Col·lectius Públic

17€ 19€ 21€

Socis del CASAL Col·lectius Públic

15€ 17€ 18€


CHENOA

DON JUAN TENORIO

EN CONCERT ACÚSTIC

AMB JOAN PERA I LLOLL BERTRAN

Un concert de qualitat, ple d’emocions, on podrem descobrir el seu darrer treball, OTRA DIRECCIÓN. A través de la proximitat amb el públic i acompanyada dels dos guitarristes Javier Arpa i Alfonso Samos, Chenoa ens oferirà un concert en acústic on es podran escoltar, a més dels seus èxits més importants, temes del seu darrer disc i altres cançons, d’artistes reconeguts, que no acostuma a cantar en els seus concerts.

MÚSICA

PREUS

Dissabte 11 de gener 2014 21.30h

Socis del CASAL Col·lectius Públic

La comèdia de la temporada arriba protagonitzada per un duet de luxe. 18€ 20€ 22€

Dos mestres de la comèdia catalana com són els cèlebres Joan Pera i Lloll Bertran conjuguen la seva excel·lència artística a l’escenari aquesta vegada interpretant els mítics personatges de Doña Inés i Don Juan, del drama romàntic Don Juan Tenorio, de José Zorrilla.

LEO HARLEM

MEXICO LINDO

1714 - 2014

HUMOR 100%, EN DIRECTE

HOMENATGE A GLORIA LASSO

POLIFÒNICA DE VILAFRANCA I ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

Obre bé els ulls, respira profundament, empassa saliva, aguditza l’orella i prepara’t perquè aquest còmic està disposat a aconseguir que posis els cinc sentits a la recerca del més important: el sentit de l’humor.

Un espectacle ple de color mexicà que gràcies al “Charro”, els seus mariachis i ballarins, ens permetrà retre homenatge a l’estimada Gloria Lasso.

Concert especial amb motiu del Tricentenari que ens permetrà fer un recorregut per 300 anys de música i cant al nostre país.

Trobareu més detalls sobre aquests espectacles a cultura.vilafranca.cat

TEATRE / HUMOR

MÚSICA

MÚSICA

Dissabte 15 març 2014 21.30h

Dissabte 10 maig 2014 21.30h

Dissabte 7 juny 2014 21.30h

PREUS

PREUS

PREUS

Socis del CASAL Col·lectius Públic

18€ 20€ 22€

Socis del CASAL Col·lectius Públic

15€ 17€ 19€

Socis del CASAL Col·lectius Públic

15€ 17€ 19€

PREUS

Dissabte 15 de febrer 2014 21.30h

Socis del CASAL Col·lectius Públic

18€ 20€ 22€

PATROCINADOR PRINCIPAL

Aquesta brillant peça, representada en múltiples ocasions a l’escena catalana, és recordada sobretot per la inoblidable interpretació per part de Joan Capri i Mary Santpere al Teatre Romea de Barcelona a mitjans dels anys 70. Seguint aquesta estela d’humor, el binomi artístic conformat pel Joan i la Lloll pretenen conferir frescor i actualitat a l’espectacle així com donar vida a una de les escenes d’amor més impactants del teatre: l’amor entre Doña Inés i Don Juan.

Més propostes escèniques a Vilafranca

TEATRE / HUMOR

06/10 11/10 13/10 19/10 25/10 27/10

Auditori Cal Bolet Cal Bolet Vinseum Cal Bolet Auditori

19h 21h 19h 19h 21h 19h

LA 40 DE MOZART Orquestra de Cambra del Penedès SANJOSEX & CHICUELO T’ESTIMO, ETS PERFECTE, JA ET CANVIARÉ Vània Produccions QUINTET PER A CLARINET DE MOZART Tast de Cambra 1 de l’OCP VARIACIONS ENIGMÀTIQUES Grup de teatre del Centre de Llorenç TOMEU PENYA

10/11 15/11 22/11 24/11 29/11

Auditori Cal Bolet Cal Bolet Cal Bolet Cal Bolet

19h 21h 21h 19h 21h

GLORIA DE VIVALDI. CONCERT PARTICIPATIU NÚRIA GRAHAM PÀJARU Pere Hosta COSMÈTICA DE L’ENEMIC Lluís Soler i Xavier Ripoll SMILEY Flyhard Produccions

05/12 14/12 15/12 22/12 27/12

Cal Bolet Vinseum Auditori Cal Bolet Cal Bolet

21h 19h 19h 19h 21h

LA VIRGEN DEL MOÑEKO Los Moñekos QUINTET “LA TRUITA” DE SCHUBERT Tast de Cambra 2 de l’OCP RENOI, QUINA NIT DE NUVIS Òpera Còmica de BArcelona RED PONTIAC Sala Trono EL PETIT DE CAL ERIL La figura del buit

19/01 26/01

Cal Bolet Auditori

19h 19h

ADREÇA DESCONEGUDA La Villarroel NEXES ENTRE HAYDN I MOZART OCP amb Lorenzo Coppola i Lluís Grané


ORGANITZA

CASAL SOCIETAT LA PRINCIPAL

EN CONVENI AMB

AMB EL SUPORT DE

P PATROCINADORS PRINCIPALS

P PATROCINADORS

Revista TEATRE CASAL  

Revista amb tots els detalls de la programació d'espectacles de la temporada 2013/2014

Revista TEATRE CASAL  

Revista amb tots els detalls de la programació d'espectacles de la temporada 2013/2014

Advertisement