Page 1

Festa d'Interés Turístic Autonòmic

ència i r e p x e a a tev Reserva l r de 4€ i t r a p a l Carnava valdevinaros.es na www.car

de

VINARÒS 2017

11 al 27 de febrer


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

SALÓN INDEPENDIENTE PARA CELEBRACIONES DE CUMPLEAÑOS DESAYUNOS - MERIENDAS - CROISSANTS - CHOCOLATE T. 964 45 27 68 Pasaje Dr. Santos 5 - Vinaròs

2

1717al 27 de fe


de de

VINARÒS

NARÒS 2017

Saluda

Ya ha pasado un año y volvemos a estar esperando el Carnaval. Es decir, el movimiento ciudadano más importante de nuestra ciudad y comarca, una ola festiva, alegre y, por supuesto, participativa de la que forman parte centenares, miles de vinarocenses, los que lo son todo el año y los que “se empadronan” durante esta semana de ingenio y color.

Enric Pla Alcalde de Vinaròs

Ja ha passat un any i tornem a estar esperant el Carnaval. És a dir, el moviment ciutadà més important de la nostra ciutat i comarca, una onada festiva, alegre i, per descomptat, participativa de la qual formen part centenars, milers de vinarossenques i vinarossencs, els que ho són tot l’any i els que “s’empadronen” durant aquesta setmana d’enginy i color. El Carnaval és una festa feta per la gent i perquè la gent la gaudisca (“xalar” diem aquí). No trobem cap altra manifestació que reunisca a Vinaròs una participació tan nombrosa, variada, plural i polifacètica. El Carnaval no té edat, ni origen, ni exclusions. El Carnaval és creativitat, és originalitat, és llibertat. Volem també que el carnaval, sense deixar de ser una festa per a tots, es consolide com una festa d’interés turístic, com una aposta per seguir dinamitzant el nostre sector de serveis i això vol dir seguint treballant per a millorar els aspectes menys positius. Estic segur que l’esforç que s’està fent des de fa uns anys, tant per part de les regidories de Turisme i Festes, com des de la COC i les comparses, per seguir ampliant la difusió del Carnaval de Vinaròs, és una tasca compartida per totes i tots, gràcies! Per tant, que comence la disbauxa! Vull desitjar-vos a totes i tots un Carnaval inoblidable (almenys fins al de l’any que ve) i als que ens visiteu donarvos la benvinguda i emplaçar-vos també per al 2018 perquè estem segurs que hi tornareu.

27 de febrer

El Carnaval es una fiesta hecha por la gente y para que la gente la disfrute (“xalar” decimos aquí). No encontramos ninguna otra manifestación que reúna en Vinaròs una participación tan numerosa, variada, plural y polifacética. El carnaval no tiene edad, ni origen, ni exclusiones. El Carnaval es creatividad, es originalidad, es libertad. Queremos también que el carnaval, sin dejar de ser una fiesta para todos, se consolido como una fiesta de interés turístico, como una apuesta para seguir dinamizando nuestro sector de servicios y eso significa seguir trabajando para mejorar los aspectos menos positivos. Estoy seguro de que el esfuerzo que se está haciendo desde hace unos años, tanto por parte de las concejalías de Turismo y Fiestas, como desde la COC y las comparsas, para seguir ampliando la difusión del Carnaval de Vinaròs, es una tarea compartida por todas y todos, gracias! Por lo tanto, que empiezo la fiesta! Quiero desearos a todas y todos un Carnaval inolvidable (al menos hasta el del año que viene) y a los que nos visitáis daros la bienvenida y emplazaros también para el 2018 porque estamos seguros que volveréis.

3


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

Frío Ind./Comercial Venta directa Hostelería Climatización

4

Energía solar Electricidad Fontanería Sist. extracción

1717al 27 de fe


de de

VINARÒS

NARÒS 2017

Saluda

¿Por qué se ha de temer a los cambios? Toda la vida es un cambio. ¿Por qué hemos de temerle? George Herbert. Durante más de 35 años, nuestro carnaval ha ido evolucionando de forma sistemática en todos sus aspectos. A pesar de no perder el verdadero espíritu que lo caracteriza, nuestro carnaval, también ha ido renovando contenidos y apostando por nuevos retos. A veces con aciertos, y a veces no. Varias direcciones, presidencias y juntas, se han ido sucediendo en el tiempo, y en este caso, haciendo honor a su trayectoria de constante renovación y apuesta por la excelencia, este año estrenamos nueva COC

Marc Albella Regidor de Cultura , Festes, Tradicions i Joventut

Per què s’han de témer els canvis? Tota la vida és un canvi. Per què l’hem de témer? George Herbert Durant més de 35 anys el nostre carnaval ha anat evolucionant de forma sistemàtica en tots els seus aspectes. Tot i no perdre el verdader esperit que el caracteritza, el nostre carnaval també ha anat renovant continguts i apostant per nous reptes. De vegades amb encerts, i de vegades no. Diverses direccions, presidències i juntes s’han anat succeint en el temps, i en aquest cas, fent honor a la seua trajectòria de constant renovació i aposta per l’excel·lència, aquest any estrenem nova COC. Després de deixar enrere un període de transició amb una comissió gestora, a la qual des d’aquí agraeixo la seua tasca desinteressada en un moment molt difícil per a la nostra festa, ha arribat el moment d’agafar l’impuls necessari per fer un nou salt qualitatiu de la nostra festa. El nostre carnaval vol seguir creixent. Estem davant d’una edició que estarà plagada de novetats que afecten, en molts de casos, els mateixos pilars de la nostra festa. Una festa que encara Fitur com l’abanderada de la nostra ciutat. Volem exportar Vinaròs i el nostre carnaval és i ha de ser el màxim ambaixador de la nostra cultura festiva. Una festa que fa un gir de 180° a la nostra presentació de les reines o, per exemple, una festa que, a pesar d’endinsar-se en les noves propostes i novetats, no deixa enrere la seua història i no deixa enrere aquells que van fer possible el carnaval que coneixem el dia d’avui. Una nova COC que aposta per nous objectius i per fites que, encara que arriscades en alguns casos, si no es porten endavant, mai sabrem si poden sortir bé o no. No hem de tindre por als canvis. Qui no canvia, es queda immòbil, i l’immobilisme, al cap i a la fi, acaba sent contraproduent per a nosaltres i, en conseqüència, per a la nostra festa, el nostre Carnaval. #femcarnaval no és ni una etiqueta ni una paraula intranscendent. Es tracta de dues paraules que engloben molt més. Fer Carnaval, però entre tots; entre els que són d’una comparsa i els que no; entre els que ens agrada el carnaval i els que no tant. En definitiva, fer Carnaval amb totes les vinarossenques i vinarossencs.

Después de dejar atrás un periodo de transición con una comisión gestora, a la que desde aquí agradezco su tarea desinteresada en un momento muy difícil para nuestra fiesta, ha llegado el momento de coger el impulso necesario para hacer un nuevo salto cualitativo de nuestra fiesta. Nuestro carnaval quiere seguir creciendo. Estamos ante una edición que, estará plagada de novedades que afectan en muchos de casos, a los mismos pilares de nuestra fiesta. Una fiesta que encara Fitur como la abanderada de nuestra ciudad. Queremos exportar Vinaròs y nuestro carnaval es y tiene que ser, el máximo embajador de nuestra cultura festiva. Una fiesta que hace un giro de 180° a nuestra presentación de las reinas, o por ejemplo, una fiesta que, a pesar de adentrarse en las nuevas propuestas y novedades, no deja atrás su historia y no deja atrás a aquellos que hicieron posible el carnaval que conocemos el día de hoy. Una nueva COC, que apuesta por nuevos objetivos y por metas que, aunque arriesgadas en algunos casos, si no se sacan adelante, nunca sabremos si pueden salir bien, o no. No tenemos que tener miedo a los cambios. Quien no cambia, se queda inmóvil, y el inmovilismo, al fin y al cabo, acaba siendo contraproducente para nosotros y, en consecuencia, para nuestra fiesta. Nuestro carnaval. #femcarnaval, no es ni un hashtag ni una palabra intrascendente. Se trata de dos palabras que engloban mucho más. Hacer carnaval, pero entre todos. Entre los que son de una comparsa y los que no. Entre los que nos gusta el carnaval y los que no tanto. En definitiva, hacer carnaval con todos los vinarossencs y vinarossenques

Vulguem o no, el nostre ADN té sang carnavalera. I ja ho sabem tots, a nosaltres la sang no ens corre, ens desfila.

Queramos o no, nuestro ADN tiene sangre carnavalera. Y ya lo sabemos todos, a nosotros la sangre no nos corre, nos desfila.

Visca el Carnaval de Vinaròs!

Viva el Carnaval de Vinaròs!

27 de febrer

5


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

Síguenos en Facebook

Plaza Rio Cuarto, 1 - 12500 Vinaròs Tel. 964 82 56 91 FACEBOOK BRASERIA RINCON DE ALICIA

tel.: 964 471 119 fax: 964 467 462 e-mail pirotecniatomas@pirotecniatomas.com web www.pirotecniatomas.com

tel.: 964 471 119 fax: 964 467 462 e-mail pirotecniatomas@pirotecniatomas.com web www.pirotecniatomas.com

tel.: 964 471 119 fax: 964 467 462 e-mail pirotecniatomas@pirotecniatomas.com web www.pirotecniatomas.com

6

1717al 27 de fe


de de

VINARÒS

NARÒS 2017

Salutaciones vinaros sencs, sóc Eugeni Alemany i pe r a mi és un plaer, fer el saluda i el pregó enguany. Si algú no em coneix, qu e pare bé l’ , perquè sóc el qu e ha posat l’emoji de la

Saluda

Estic molt del .

27 de febrer

de vindre al poble

Per a mi açò és un

del destí.

Tot i que reconec que una mica em fot! Quina responsabilitat substituir Julián Zaragozà! Eixe home és molt

Eugeni Alemany Pregoner Carnaval de Vinaròs 2017

Per ell ho diré amb ta nta que arribarà fins la . El Carnaval celebra el 35

del

mediterrani

!

Com són els i que ja pensen en el ce

! Segur ntenari!

Porteu

comboi, ,

disfresses

i

que arrriba l’hora d’ oblidar les penes i els plors! Sa Majestat Carnes toltes els cremarem al i 33 ens ompliran el ! Menjarem el Dia de la i ballarem el Dia del Pi jama. I fins i tot a Bollywood! Però pot haver-hi un Carnaval més mogut? Vinarossencs, veiem aviat!

i

Jo promet vindre prep

, ens arat!

7


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

C/ Tarragona, nº27 - LA SÉNIA 43560 (Tarragona) Tel/fax: 977 57 09 18 - mvictoriajoies@gmail.com

8

1717al 27 de fe


de de

NARÒS

VINARÒS

Tantos días esperando y por fin ya lo tenemos aquí.

2017

Saluda

Este año estamos de aniversario, ya son 35 los años que trae el Carnaval de Vinaròs haciendo vibrar a toda la comarca y alrededores. Seguro que cuando estáis leyendo este saluda ya hace semanas que estáis creando todos los disfraces que os pondréis, porque los vinarossencs somos así. Sólo pasar Nadal, nuestra cabeza ya no puede pensar en otra cosa.

Jordi Febrer President de la COC

Tants dies esperant i per fi ja ho tenim aquí. Aquest any estem d'aniversari, ja són 35 els anys que porta el Carnaval de Vinaròs fent vibrar a tota la comarca i voltants. Segur que quan esteu llegint aquest saluda ja fa setmanes que esteu creant totes les disfresses que vos posareu, perquè els vinarossencs som així. Sols passar Nadal, el nostre cap ja no pot pensar en una altra cosa. Quin "regalet" em donarà la comparsa per a les reines, que em posaré dimecres, quin pijama em compro al "dijous" per anar calentet, la disfressa de divendres ...i com no, quantes barretes de silicona em faran falta per a acabar-me el traje de la desfilada. Hem apostat pels canvis, els quals esperem que siguen del gust de la majoria dels carnavalers i carnavaleres. El nou pregoner, els premis

27 de febrer

a la trajectòria Carnavalera, la nova ubicació del sopar de reines, l'exposició dels 35 anys de Carnaval... S'ha fet una aposta per la millora en la Gala de Reines, en grades, packs d'hotel amb sopar i entrada, i un escenari elaborat per un artista de renom valencià. La comissió vos invita a participar en tots els actes de forma responsable però sense perdre el punt de bogeria que caracteritza el nostre Carnaval. Vosaltres feu el carnaval i volem que vos disfresseu, que sortiu al carrer en pijama, que engalaneu els aparadors, els carrers i els balcons. Quan entre al poble un foraster que sàpiga que Vinaròs està de Carnaval. Ens veiem el dissabte 11 a les 20.00 h a la plaça de l'Ajuntament per a rebre a sa majestat Carnestoltes! Visca el Carnaval de Vinaròs!

Qué “regalet” me dará la comparsa para las reinas, que me pondré miércoles, qué pijama me compro al “jueves” para ir calentet, el disfraz de viernes ...y como no, cuántas barretes de silicona me harán falta para acabarme el traje del desfile. Hemos apostado por los cambios, los cuales esperamos que sean del gusto de la mayoría de los carnavalers y carnavaleres. El nuevo pregonero, los premios a la trayectoria Carnavalera, la nueva ubicación de la cena de reinas, la exposición de los 35 años de Carnaval... Se ha hecho una apuesta por la mejora en la Gala de Reinas, en gradas, packs de hotel con cenar y entrada, y un escenario elaborado por un artista de renombre valenciano. La comisión os invita a participar en todos los actos de forma responsable pero sin perder el punto de locura que caracteriza nuestro Carnaval. Vosotros hacéis el carnaval y queremos que os disfrazáis, que salís a la calle en pijama, que engalanáis los escaparates, las calles y los balcons. Cuando entre al pueblo un forastero que sepa que Vinaròs está de Carnaval. Nos vemos el sábado 11 a las 20.00 h en la plaza del Ayuntamiento para recibir a sano majestad Carnestoltes! Viva el Carnaval de Vinaròs!

9


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

- 964 789 610

Matías Mestre Matías MestreBlasco Blasco

Comptatributs Global Assegurances, S.L. Comptatributs Global Assegurances, S.L. Agencia de Seguros e inversiones Agencia de Seguros e inversiones Plaza María Conesa, 1 - 12500 Vinaròs (Castellón) Tel.: 96 445 31 12 Fax: 96 445 04 84(Castellón) Plaza María Conesa, 1 -- 12500 Vinaròs Móvil: 685 828 173 Tel.: 96 E-mail: 445 31assegurances@comptatributs.com 12 - Fax: 96 445 04 84 Móvil: 685 828 173 E-mail: assegurances@comptatributs.com

10

1717al 27 de fe


de de

VINARÒS

NARÒS

Saluda

2017

Javier Moliner President de la Diputació de Castelló

El poble de Vinaròs no s’entén sense el Carnaval. I el Carnaval no s’entén sense els vinarossencs, que sou l’alma mater d’una de les festes més reconegudes de la Comunitat Valenciana i de l’àmbit nacional, de la qual els castellonencs ens sentim orgullosos. Cada una de les comparses doteu de sentit als actes, a les tradicions i als sentiments que afloren en aproximar-se el mes de febrer. Ompliu els carrers de Vinaròs de color, música i alegria, fent feliç a molta gent. El Govern Provincial sempre ha estat, està i estarà al vostre costat, perquè és el nostre deure defendre i promoure els nostres valors identitaris, i perquè som conscients que no podem escriure el futur de Castelló sense les nostres tradicions, ni les nostres tradicions sense la nostra gent. I gràcies a la comissió organitzadora per fer possible el Carnaval, una festa única i colorida que agermana i fa poble. Gràcies per fer-nos vibrar amb la festa i per portar el nom de Vinaròs al més alt. Visca el Carnaval de Vinaròs!

27 de febrer

El pueblo de Vinaròs no se entiende sin el Carnaval. Y el Carnaval no se entiende sin los vinarossencs, que sois el alma mater de una de las fiestas más reconocidas de la Comunidad Valenciana y del ámbito nacional, de la cual los castellonenses nos sentimos orgullosos. Cada una de las comparsas dotáis de sentido a los actos, a las tradiciones y a los sentimientos que afloran al aproximarse el mes de febrero. Llenáis las calles de Vinaròs de color, música y alegría, haciendo feliz a mucha gente. El Gobierno Provincial siempre ha estado, está y estará a vuestro lado, porque es nuestro deber defender y promover nuestros valores identitarios, y porque somos conscientes de que no podemos escribir el futuro de Castellón sin nuestras tradiciones, ni nuestras tradiciones sin nuestra gente. Y gracias a la comisión organizadora por hacer posible el Carnaval, una fiesta única y colorida que hermana y hace pueblo. Gracias por hacernos vibrar con la fiesta y por llevar el nombre de Vinaròs a lo más alto. Viva el Carnaval Vinaròs!

de

11


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

ALBA

SANDRA

LENDINES POY

GAUXAX DUCH

ESMUVI

UIAAA...!

MARIA JESÚS

CARLA

FLORES COMPANY

HERRAIZ ESTELLER

CENTRO ARAGONÉS

XE QUIN POC SUC

12

1717al 27 de fe


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

ESMERALDA

PEÑA CAPAFONS

MARIA LUISA ALDEA LUNA

LA COLLA

ELS POVALS

SANDRA

PAULA

ALBIOL GARCIA

BOIX FERRIOLS

LOCURA

SAMBA PA MI

14

1717al 27 de fe


de de

VINARÒS

NARÒS 2017

PATRICIA

MONTSE

GASULLA BONET

CASTELL CODINA

I SENSE UN DURO

PAN Y TOROS

MARIA

LAURA

GALAN FORNER

LÓPEZ RUÍZ

CHEROKYS

NI FU NI FA

27 de febrer

15


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

IRINA

ISIS

SAYAS ROMERO

VIDAL MORRAL

TOMBA I TOMBA

NO EN VOLEM CAP

MELODY

SANDRA

PEINADO YEVES

NAVAS REDO

PENYA VALÈNCIA

TOT A ORRI

16

1717al 27 de fe


de de

VINARÒS

NARÒS 2017

27 de febrer

17


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

ALBA

AIDA

RUIZ-HERRERA

GIL MARCO

ARRAMBA I CLAVA

JA HI SOM

LAURA

CRISTINA

18

CID GARRIDO

ALFARA FIBLA

ARA SI QUE SI

DEPRESSA I CORRENTS

1717al 27 de fe


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

ELISABETH

SHEILA

REVERTE MORALES

LÓPEZ GÓMEZ

PENSAT I FET

ELS XOCOLATERS

VANESSA

MARIA PILAR

ELS MATEIXOS

EL PILÀ

SUBIRATS ALONSO

20

MAÑES AULET

1717al 27 de fe


de de

NARÒS

VINARÒS

I Fiesta Reina

2017

COMPARSA

NOEMI PIRES GOMEZ

UIAAA...!

DANIELA DIAZ TEJERO

PENYA VALÈNCIA

ANAIS GOMEZ MIRAS

GEORCINSEN LES AGÜELES

ARRAMBA I CLAVA ELS POVALS

AGUDO

Centre municipal 3º edat

27 de febrer

ALBA VENTURA ARBASEGUI KRISTINA ROCA KARLA BAUSILI CHALER

ELS XOCOLATERS

NEREA SOTO FONOLLOSA

ELS DORMILONS

NARCISA

ESTER FORNER PASTOR

PENSAT I FET

EL PILÀ

MAMEN LEON GARCIA ADRIANA ARAGONEZ AYZA

NI FU NI FA

VERA PEREZ MIRALLES

I SENSE UN DURO

MARINA PADIAL CAMÒS

LA MORTERADA

JANA REVERTER AYZA

TOT A ORRI

CLAUDIA RUIZ GARCIA

NO EN VOLEM CAP

JUDITH SAEZ GUERRERO

DEPRESA I CORRENTS

ARIADNA NOLLA BRULL

FOT-LI CANYA LOCURA XE QUIN POC SUC ARA SI QUE SI

16

REINA INFANTIL 2017

TOMBA I TOMBA

CHEROKYS

ANA

s Infantiles 20

LAIA RODA JIMENEZ MEGAN TORO ALARCON DANIELA MESTRE ESTEVEZ ALISSON LOPEZ ORTEGA

21


VINARÒS

PROGRAMACIÓ DIÀRIA

de

Dissabte 11/02/2017

20:00h Concentració d’estendards i arribada de Sa Majestat Carnestoltes a càrrec de la companyia Xarxa Teatre. Lloc: Antic convent de Sant Francesc. A continuació, pregó realitzat per Eugeni Alemany, i entrega de claus de la ciutat per part del Sr Enric Pla, alcalde de la ciutat, a Sa Majestat Carnestoltes. Lloc: Plaça Parroquial Patrocina: Diputació de Castelló 21:30h Sopar en honor a les reines del Carnaval 2017 elaborat i servit per l’Associació d’Hostaleria de Vinaròs. Lloc: Envelat del recinte Seguidament obertura de portes i entrega del premi honorífic, ‘Carnestoltes d’Or‘ al Sr. Julián Zaragozà, qui ha estat pregoner de la festa durant els darrers 25 anys i imposició de bandes a les reines del Carnaval de Vinaròs 2017. Presentat per Julio Vidal. Col·labora: Floristeria Mari Tere. A continuació festa amenitzada per GRUPESTRA CENTAURO i DJ Carlos Martorell fins les 05:00h

Des de dimarts 14/02/ 2017 i durant la setmana de Carnaval

19:00h Inauguració dels 35 anys de la història del nostre Carnaval, des dels inicis i la seua evolució fins a l’actualitat Lloc: Auditori Municipal Ayguals d’Izco Col·labora: ‘Archivo del Carnaval de Vinaròs’ Seguidament, visita de l’exposició del concurs de dibuix infantil. Lloc: Mercat Municipal de Vinaròs. Patrocina: Immobiliària Mar Blau.

Divendres 17/02/2017

19:30h Concentració d’estendards Lloc: Plaça del Mercat. Seguidament rua fins el recinte de Carnaval per a la seva inauguració i imposició de corbatins als estendards presentat per Agustín Serrano. Lloc: Envelat del recinte Patrocina: Hipermercados Simply 00:00h Festa “Carnival Classics’, amb la participació dels DJ locals: Carlos Martorell, Marc Sorolla, Espinosa, Ming i Alexis Barberà. Lloc: Envelat del recinte 06:00h Carnival opening party.  Lloc: Discoteca Nácar.

Dissabte 18/02/2017

Gran Gala de Presentació de les Reines del Carnaval 2017 17:30h Obertura de portes amb música ambiental per Dj Alexis Barberà. 18:45h Inici de la Gala a càrrec de l’acadèmia d’arts escèniques ‘Puro Teatro’ i amb les actuacions de Batucada ‘ESMUVI’, acadèmia de ball ‘Locura’ i gimnàs ‘Gentsana’. Lloc: Antic Camp de futbol ‘Cervol’ Advertència: PROHIBIDA L’ENTRADA DE BEGUDA ALCOHÒLICA DINS DEL RECINTE DE LA GALA. 00:00h “BANGERANG FEST”. Djs: MysticDJ, Mon Dj, Albert González, Dany Marín, Joan Blanchadell, Isaac FX y Bengro…animació i regals. 06:00h Reines 2017 “After party” oficial. Lloc: Discoteca Nácar.

Diumenge 19/02/2017

12.00h IV Concurs de Mascotes Disfressades. 1r premi 300€ /  2n premi 200€  /  3r premi 100€   Lloc: Envelat del recinte Patrocina: Hospital Veterinario San Francisco  

de

13.00h Concentració de les comparses per a l’elaboració de les paelles. Lloc: Recinte de Carnaval 16:00h Gran Batalla de la Farina Lloc: Carpa de l’Atlàntic Col·labora: Associació de panaders de Vinaròs. 17:30h Sortida de Xaranga Bé i a BAND des del recinte fins a l’antic camp de futbol ‘Cervol’ 18:00h II Gala de presentació de les Reines Infantils. Presentat per Elena Mora i Karolina dos Santos Sánchez, amb les actuacions del Gimnàs Gentsana, academia de ball Locura i Esplai. A continuació, ‘FESTA PETARDA’, amb dj La Princesa de Qatar (Rafa Satanasa) i actuació de diferents Drag Queens. Lloc: Antic camp de futbol ‘Cervol’ 00:00h festa oficial Drag Queens Lloc: Discoteca Nácar

VINARÒ 2017

Dilluns 20/02/2017

10:00h Visita de Sa Majestat Carnestoltes al CEIP JAUME I 12:00h Visita de Sa Majestat Carnestoltes al CEIP SANT SEBASTIÀ 16:00h Visita de Sa Majestat Carnestoltes al CEIP DIVINA PROVIDÈNCIA 19:00h Festa de la 3ª edat amb l’actuació del duet ‘DUO BAHÍA’ Hi haurà degustació de cocs i cava per als assistents. Durant el ball se imposara la banda a la reina de la 3ªedat del Carnaval 2017 Lloc: Envelat del recinte. Col·labora: Floristeria Vinaflor.

Talleres Giner Torres Nuevo servicio Hyundai - Suzuki Feliz Bolliwood! Carnaval! T. 964 40 02 80 - N 340 km 1049 VINARÒS 22

1717al 27 de fe


de de

NARÒS

Dimarts 21/02/2017

2017

10:00h Visita de Sa Majestat Carnestoltes al CEIP ASSUMPCIÓ 12:00h Visita de Sa Majestat Carnestoltes al CEIP MISERICÒRDIA 16:00h Visita de Sa Majestat Carnestoltes al CEIP LA CONSOLACIÓ 22:30h V Concurs de Karaoke INTERCOMPARSES, presentat per Jonathan Valls Lloc: Envelat del recinte Col·labora: Music Party

Dimecres 22/02/2017

10:00h Visita de Sa Majestat Carnestoltes a la Residència Hogar San Sebastián. 12:00h Visita de Sa Majestat Carnestoltes al CEIP MANUEL FOGUET. GRAN NIT D’ANIVERSARI, 35 ANYS DE CARNAVAL Aquest any us proposem que trieu la vostra disfressa mes ‘vintage’ de totes les desfilades que hem viscut, fem entre tots un bonic homenatge a aquests 35 anys del Carnaval. 20:00h Gran Batalla de Confeti Lloc: Recinte de Carnaval Col·labora: Associació de Comerciants 23:00h Actuació de l’orquestra ‘VINARÒS BAND I VENEN’, amb èxits de totes les èpoques. Lloc: Envelat del recinte Col·labora: Vinaròs Band i Venen. 03:30h Carnaval Privée. Lloc: Discoteca Nácar.

Dijous 23/02/2017

11:00h Visita de Sa Majestat Carnestoltes al Col·legi d’Educació

27 de febrer

Especial BAIX MAESTRAT 16:30h Visita de Sa Majestat Carnestoltes al Centre de Dia l’Onada. 20:00h Passeig pel centre de la ciutat amb la xaranga Bé i a Band. GRAN NIT DEL PIJAMA 00:00h ‘La Room Festival’ Carnival Edition, amb: EDU IMBERNON, ANGEL LINDE (PACHA), F.R.E.D.Y., PIZZICATTO. Lloc: Envelat del recinte 06:00h La Room after party (Evento Oficial) /// ANGEL LINDE (PACHA), F.R.E.D.Y., PIZZICATTO. Lloc: Discoteca Nácar

VINARÒS

Magdalena, av. País Valencià, Arxipreste Bono, Socors, pl. Jovellar, Pilar, pl. Sant Esteve, av. Pablo Ruiz Picasso, Sant Albert, Sant Francesc. Es podran adquirir tiquets per a les cadires i graderies instal·lades a la av. País Valencià durant tot el dia de la desfilada. 00:00h Actuació Orquestra LA CRUZADA. 06:00h Studio 54 /// Alfredo Barberá + Alex Ibarra + Videomapping Experience. Lloc: Discoteca Nácar.

Diumenge 26/02/2017

16:00h Concentració a la plaça Parroquial per a la Desfilada Infantil, amb la xaranga Bé i a Band. Recorregut: pl. Parroquial, pl. Jovellar, c/ Socors, Travessia Safont, pl. Sant Agustí, passeig marítim fins a arribar al recinte de Carnaval. A continuació, gran xocolatada i entrega de premis als guanyadors del Concurs de Dibuix Infantil. Lloc: Envelat del recinte Col·labora: Regidoria d’Educació Patrocina: Churrería Hmnos.Domingo NIT BOJA DEL CARNAVAL 00:00h Actuació orquestra ÁGORA Lloc: Envelat del recinte 06:00h Las mil y una noches “Bollywood”.  Lloc: Discoteca Nácar.

Durant tot el matí, a la pèrgola del passeig de Colom, activitats infantils. Organitza: Regidoria de Turisme de Vinaròs. 18:30h 2a GRAN DESFILADA DEL CARNAVAL 2017 pels carrers del centre de la ciutat: Av. País Valencià, Arxipreste Bono, pl. Primer de Maig, Santa Magdalena, av. País Valencià, Arxipreste Bono, Socors, pl. Jovellar, Pilar, pl. Sant Esteve, av. Pablo Ruiz Picasso, Sant Albert, Sant Francesc. Es podran adquirir tiquets per a les cadires i graderies instal·lades a l’av. País Valencià, durant tot el dia de la desfilada. 03:30h Closing Carnaval (Evento Oficial). Fiesta Gin Loe Lloc: Discoteca Nácar.

Dissabte 25/02/2017

Dilluns 27/02/2017

Divendres 24/02/2017

Durant tot el matí, a la pèrgola del passeig de Colom, activitats infantils. Organitza: Regidoria de Turisme de Vinaròs. 18:30h 1a GRAN DESFILADA DEL CARNAVAL 2017 pels carrers del centre de la ciutat: Av. País Valencià, Arxipreste Bono, pl. Primer de Maig, Santa

PREUS POPULARS A LES ATRACCIONS DEL RECINTE FIRAL 19:30h Vetlla a Sa Majestat Carnestoltes. Lloc: Plaça Parroquial. 20:00h Judici Final a Sa Majestat Carnestoltes a càrrec de Xarxa Teatre Lloc: Antic Convent de Sant Francesc. Patrocina: Diputació de Castelló.

23


PROGRAMACIÓN DIARIA

de

24

VINARÒS

Sábado 11/02/2017

20:00h Concentración de estandartes y llegada de Su Majestad Carnestoltes a cargo de la compañía Xarxa Teatre. Lugar: Antiguo convento de Sant Francesc A continuación, pregón realizado por Eugeni Alemany y entrega de llaves de la ciudad por parte del Sr. Enric Pla, alcalde de la ciudad, a Su Majestad Carnestoltes. Lugar: Plaza Parroquial Patrocina: Diputación de Castellón 21:30h Cena en honor a las reinas del Carnaval 2017 elaborada y servida por la Asociación de Hostelería de Vinaròs. Lugar: Entoldado del recinto Seguidamente, apertura de puertas y entrega del premio honorífico “Carnestoltes d’or” al Sr. Julián Zaragozà, pregonero de la fiesta durante los últimos 25 años e imposición de bandas a las reinas del Carnaval 2017. Presentado por Julio Vidal. Colabora: Floristería Mari Tere. A continuación, fiesta amenizada por GRUPESTRA CENTAURO y DJ Carlos Martorell hasta las 05:00h

Desde martes 14/02/ 2017 y durante la semana de Carnaval 19:00h Inauguración de la exposición de los 35 años de la historia de nuestro Carnaval, desde los inicios y su evolución hasta la actualidad. Lugar: Auditorio Municipal Ayguals d’Izco Colabora: Archivo del Carnaval de Vinaròs Seguidamente, visita de la exposición del concurso de dibujo infantil. Lugar: Mercado Municipal de Vinaròs. Patrocina: Inmobiliaria Mar Blau

Viernes 17/02/2017

19:30h Concentración de estandartes. Lugar: Plaza del Mercado Municipal. Seguidamente, rúa hasta el recinto de Carnaval para su inauguración e imposición de corbatines a los estandartes. Presentado por Agustín Serrano. Lugar: Entoldado del recinto Patrocina: Hipermercados Simply 00:00h Fiesta “Carnival Classics” con la participación de los DJ locales: Carlos Martorell, Marc Sorolla, Espinosa, Ming y Alexis Barberà. Lugar: Entoldado del recinto 06:00h Carnival opening party Lugar: Discoteca Nácar

Sábado 18/02/2017

Gran Gala de Presentación de las Reinas del Carnaval 2017 17:30h Apertura de puertas con música ambiental por Dj Alexis Barberà. 18:45h Inicio de la Gala a cargo de la academia de artes escénicas “Puro Teatro” y con las actuaciones de Batucada ESMUVI, academia de baile Locura y gimnasio Gentsana. Lugar: Antiguo campo de fútbol “Cervol” Advertencia: PROHIBIDA LA ENTRADA DE BEBIDA ALCOHÓLICA DENTRO DEL RECINTO DE LA GALA 00:00h “Bangerang Fest”. Dj’s: Mystic Dj, Mon Dj, Albert González, Dany Marín, Joan Blanchadell, Isaac FX y Bengro… Animación y regalos. Lugar: Entoldado del recinto 06:00h Reinas 2017 “after party” oficial Lugar: Discoteca Nácar

Domingo 19/02/2017

12:00h IV Concurso de Mascotas Disfrazadas

1er premio 300€ / 2º premio 200€ / 3er premio 100€ L u g a r : Entoldado del recinto Patrocina: H o s p i t a l Veterinario San Francisco 13:00h Concentración de las comparsas para la elaboración de las paellas. Lugar: Recinto de Carnaval 16:00h Gran batalla de la harina Lugar: Carpa del Atlántico Colabora: “Associació de Panaders de Vinaròs” 17:30h salida de charanga Bé i a Band desde el recinto hasta el antiguo campo de fútbol “Cervol”. 18:00h II Gala de presentación de las Reinas Infantiles. Presentada por Elena Mora i Karolina dos Santos Sánchez, con las actuaciones de gimnasio Gentsana, academia de baile Locura y Esplai. A continuación, “FIESTA PETARDA” con Dj La princesa de Qatar (Rafa Satanasa) y actuación de diferentes drag queens. Lugar: Antiguo campo de fútbol “Cervol” 00:00h Fiesta oficial Drag Queens. Lugar: Discoteca Nácar

de

VINARÒ 2017

Lunes 20/02/2017

10:00h Visita de Su majestad Carnestoltes al CEIP JAUME I 12:00h Visita de Su majestad Carnestoltes al CEIP SANT SEBASTIÀ 16:00h Visita de Su majestad Carnestoltes al CEIP DIVINA PROVIDÈNCIA 19:00h Fiesta de la 3ª edad con actuación del DUO BAHÍA. Habrá degustación de cocs y cava para los asistentes. Durante

1717al 27 de fe


de de

NARÒS

el baile se impondrá la banda a la reina de la 3ª edad del Carnaval 2017 L u g a r : Entoldado del recinto Colabora: Floristería VinaFlor

2017

Martes 21/02/2017

10:00h Visita de Su Majestad Carnestoltes al CEIP ASSUMPCIÓ 12:00h Visita de Su Majestad Carnestoltes al CEIP MISERICÒRDIA 16:00h Visita de Su majestad Carnestoltes al CEIP LA CONSOLACIÓ 22:30h V Concurso de Karaoke Intercomparsas, presentado por Jonathan Valls. Lugar: Entoldado del recinto Colabora: Music party

Miércoles 22/02/2017

10:00h Visita de Su Majestad Carnestoltes a la Residencia Hogar San Sebastián 12:00h Visita de Su Majestad Carnestoltes al CEIP MANUEL FOGUET GRAN NOCHE DE ANIVERSARIO, 35 AÑOS DE CARNAVAL Este año os proponemos que elijáis vuestro disfraz más “vintage” de todos los desfiles que hemos vivido, hagamos entre todos un bonito homenaje a estos 35 años del carnaval. 20:00h Gran Batalla del Confeti Lugar: recinto de Carnaval Colabora: Asociación de comerciantes 23:00h Actuación de la orquesta “VINARÒS BAND I VENEN” con éxitos de todas las épocas. Lugar: Entoldado del recinto Colabora: Vinaròs Band i Venen 3.30h Carnaval privée Lugar: Discoteca Nácar

27 de febrer

Jueves 23/02/2017

11:00h Visita de Su Majestad Carnestoltes al Colegio de Educación Especial BAIX MAESTRAT 16:30h Visita de Su Majestad Carnestoltes al Centro de día l’ Onada. 20:00h Paseo por el centro de la ciudad con la charanga Bé i a BAND. GRAN NOCHE DEL PIJAMA 00:00h “La Room Festival” Carnival Edition con: EDU IMBERNON, ANGEL LINDE (PACHA), F.R.E.D.Y. y PIZZICATO Lugar: Entoldado del recinto 06:00h La Room after party (evento oficial) /// ANGEL LINDE (PACHA), F.R.E.D.Y., PIZZICATO Lugar: Discoteca Nácar

Viernes 24/02/2017

16:00h Concentración en la plaza Parroquial para el desfile infantil con la charanga Bé i a BAND. Recorrido: Pl. Parroquial, Pl. Jovellar, C/ Socors, Travesía Safont, Pl. Sant Agustí, paseo marítimo hasta llegar al recinto de Carnaval. A continuación, gran chocolatada y entrega de premios a los ganadores del Concurso de Dibujo Infantil. Lugar: Entoldado del recinto Colabora: Regidoria d’Educació Patrocina: Churrería Hmnos. Domingo NOCHE LOCA DEL CARNAVAL 00:00h Actuación orquesta ÁGORA Lugar: Entoldado del recinto 06:00h Las mil y una noches “Bollywood” Lugar: Discoteca Nácar.

Sábado 25/02/2017

Durante toda la mañana, en la pérgola del paseo de Colom, actividades infantiles. Organiza: Regidoria de Turisme de Vinaròs 18:30h 1er GRAN DESFILE DEL CARNAVAL 2017 por las calles del centro de la ciudad: Av. País Valencià, C/ Arxipreste Bono,

VINARÒS

Pl. Primer de Maig, Santa Magdalena, Av. País Valencià, C/ Arxipreste Bono, C/ Socors, Pl. Jovellar, Pilar, Pl. Sant Esteve, Av. Pablo Ruiz Picasso, C/ Sant Albert, Av. Sant Francesc. Se podrán adquirir tickets para las sillas y gradas instaladas en la Av. País Valencià durante todo el día del desfile. 00:00h Actuación Orquesta LA CRUZADA 06:00h Studio 54 /// Alfredo Barberá + Alex Ibarra + Videomapping experience. Lugar: Discoteca Nácar

Domingo 26/02/2017

Durante toda la mañana, en la pérgola del paseo de Colom, actividades infantiles. Organiza: Regidoria de Turisme de Vinaròs 18:30h 2º GRAN DESFILE DEL CARNAVAL 2017, por las calles del centro de la ciudad: Av. País Valencià, C/ Arxipreste Bono, Pl. Primer de Maig, Santa Magdalena, Av. País Valencià, C/ Arxipreste Bono, C/ Socors, Pl. Jovellar, Pilar, Pl. Sant Esteve, Av. Pablo Ruiz Picasso, C/ Sant Albert, Av. Sant Francesc. Se podrán adquirir tickets para las sillas y gradas instaladas en la Av. País Valencià durante todo el día del desfile 03.30h Closing Carnaval (evento oficial). Fiesta Gin Loe Lugar: Discoteca Nácar.

Lunes 27/02/2017

PRECIOS POPULARES EN LAS ATRACCIONES DEL RECINTO FERIAL 19:30h Velatorio a Su Majestad Carnestoltes Lugar: Plaza Parroquial 20:00h Juicio Final a Su Majestad Carnestoltes a cargo de Xarxa Teatre. Lugar: Antiguo Convento de San Francisco Patrocina: Diputació de Castelló

25


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

26

1717al 27 de fe


de de

VINARÒS

NARÒS 2017

27 de febrer

COMIDA CASERA COMIDA Menú del día,CASERA Almuerzos, Tapasdel - Bocadillos, etc... Menú día, Almuerzos, Tapas - Bocadillos, etc...

605 118 433 C/ San Agustí, 4 12500 605 118 433Vinaròs C/ San Agustí, 4 12500 Vinaròs

Dental Vinaròs Dr. Rafa Leuba Climent

Licenciado en odontologia Colegiado 1673 Licenciado en medicina Colegiado 3420

Vinaròs

Plaza Tres Reyes, 5 vinaros@dientesclinic.es

667 593 671 27


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

Especialistas en limpieza y hostelería C/ San Francisco, nº 28 - VINARÒS netegesgerman@hotmail.com

Servol LA PISCINA DE VINARÒS

Avda. María Auxiliadora nº15, CP. 12500 Vinaròs - Castellón – TLF. 964 45 14 23

Avda. Maria Auxiliadora, 30 28

1717al 27 de fe


de

VINARÒS

de

DISPONEMOS DE CÁMARA PARA INSPECCIÓN DE TUBERÍAS

FOSAS SÉPTICAS - REDES ALCANTARILLADO DESAGÜES BÚSQUEDA Y LOCALIZACIÓN DE ARQUETAS Y DESAGÜES ENTERRADOS ASPIRADOR DE AGUA PARA PEQUEÑAS INUNDACIONES EN LOCALES COMERCIALES, FOSAS SÉPTICAS - REDES ALCANTARILLADO - DESAGÜES PARKINGS, PISOS ... BÚSQUEDA Y LOCALIZACIÓN DE ARQUETAS Y DESAGÜES ENTERRADOS MANTENIMIENTO ASPIRADOR DE AGUA PARA PEQUEÑAS INUNDACIONES EN LOCALES COMERCIALES, PARKINGS, PISOS ... DESAGÜES COMUNITARIOS

VINARÒ 2017

DISPONEMOS DE CÁMARA PARA INSPECCIÓN DE TUBERÍAS

MANTENIMIENTO DESAGÜES COMUNITARIOS

Avda. Zaragoza, s/n • Apdo. 538 • 12500 VINARÒS • Tel./Fax 964 45 52 82 • Móvil 617 31 73 45 - 656 49 36 67 www.limpiezasrocalbi.com • info@limpiezasrocalbi.com

FOSAS SÉPTICAS - REDES ALCANTARILLADO - DESAGÜES BÚSQUEDA Y LOCALIZACIÓN DE ARQUETAS Y DESAGÜES ENTERRADOS ASPIRADOR DE AGUA PARA PEQUEÑAS INUNDACIONES EN LOCALES COMERCIALES, PARKINGS, PISOS ... MANTENIMIENTO DESAGÜES COMUNITARIOS Avda. Zaragoza, s/n • Apdo. 538 • 12500 VINARÒS • Tel./Fax 964 45 52 82 • Móvil 617 31 73 45 - 656 49 36 67 www.limpiezasrocalbi.com • info@limpiezasrocalbi.com

30

1717al 27 de fe


de de

VINARÒS

NARÒS 2017

Programació: Envelat del recinte de Carnaval

27 de febrer

Dissabte 11/02/2017

Dissabte 18/02/2017

Divendres 17/02/2017

Dimecres 22/02/2017

festa amenitzada per GRUPESTRA CENTAURO i DJ Carlos Martorell fins les 05:00h

00:00h Festa “Carnival Classics’, amb la participació dels DJ locals: Carlos Martorell, Marc Sorolla, Espinosa, Ming i Alexis Barberà.

00:00h “BANGERANG FEST”. Djs: MysticDJ, Mon Dj, Albert González, Dany Marín, Joan Blanchadell, Isaac FX y Bengro… animació i regals. 23:00h Actuació de l’orquestra ‘VINARÒS BAND I VENEN’, amb èxits de totes les èpoques. Col·labora: Vinaròs Band i Venen.

Dijous 23/02/2017

GRAN NIT DEL PIJAMA 00:00h ‘La Room Festival’ Carnival Edition, amb: EDU IMBERNON, ANGEL LINDE (PACHA, Ibiza), F.R.E.D.Y., PIZZICATTO.

Divendres 24/02/2017

NIT BOJA DEL CARNAVAL 00:00h Actuació orquestra ÁGORA

Dissabte 25/02/2017

00:00h Actuació Orquestra LA CRUZADA.

31


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

Ser Viajeros Comunitat Valenciana

dissabte 18 de febrer a les 12:00,

Mercat Municipal de Vinaròs

Con Inma Pardo y Santi Botella 32

1717al 27 de fe


de de

VINARÒS

NARÒS 2017

27 de febrer

con el Carnaval de Vinaròs

33


de

VINARÒS

D e s f il e s 2 0 1 6

de

VINARÒ 2017

www.tianstilhome.com

34

1717al 27 de fe


de de

VINARÒS

NARÒS 2017

27 de febrer

... por nuestra gastronomía y confort

... por nuestra gastronomía y confort

Av Madrid, 11, 12500 Av Madrid, 11, 12500 Vinaròs, Castelló Vinaròs, Castelló Teléfono: 964Teléfono: 400 424 964 400 424 reservas@hotelteruel.es reservas@hotelteruel.es w w w . h o t e lw t ewr uwe. lh.oe tse l t e r u e l . e s

Av. Madrid, 35 T. 964 40 27 77 - Vinaròs

Casetes Mercat 9-10 T. 964 45 66 32 - Vinaròs

Carrer València, 49 T. 964 49 00 38 - Xert

35


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

36

1717al 27 de fe


de de

VINARÒS

NARÒS 2017

27 de febrer

37


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

38

1717al 27 de fe


de de

VINARÒS

NARÒS 2017

27 de febrer

Construcciones Velilla Construcción obra nueva y reformas Construcciones Velilla Construcciones Construcción obra nueva yVelilla reformas Construcción obra nueva y reformas

Construcciones Construcciones Reformas integrales Construcciones Reformas integrales Decoración Decoración Reformas integrales Revestimientos de fachadas Revestimientos de fachadas Decoración Rehabilitación de edificios Rehabilitación de edificios

Revestimientos de fachadas Información Información Rehabilitación de105edificios Nacional 238 Tels. 964 402 Nacional 238 Tels. 617 964 300 402 829 105 617 300 829

12500 Vinaròs 12500 Vinaròs

promocionesvelilla@gmail.com promocionesvelilla@gmail.com

Información

Tels. 964 402 105 617 300 829

Nacional 238 12500 Vinaròs

promocionesvelilla@gmail.com

39


de

VINARÒS

de

VINARÒ 2017

CORSETERÍA LENCERÍA MEDIAS BAÑADORES UNISEX

C/ Socorro, 9 - Vinaròs T. 964 45 29 15 - Fax 964 45 00 66 corseteriamarycarmen@hotmail.com

40

1717al 27 de fe


de de

VINARÒS

NARÒS 2017

27 de febrer

Sant Tomás 13-15 Tel. 964 45 60 24 Fax 964 45 90 67 Vinaròs 12500 (Castellón)

41


de

VINARÒS

COMPARSA

Recomanacions

ANY FUNDACIO

SOCIS

LA COLLA

1983

116

TOMBA I TOMBA

1984

165

UIAAA...!

1984

75

PENYA VALÈNCIA

1984

132

CHEROKYS

1984

185

ARRAMBA I CLAVA

1985

100

ELS POVALS

1985

125

PENSAT I FET

1985

180

PENYA BARÇA

1985

190

ELS XOCOLATERS

1985

45

EL PILÀ

1986

130

ELS DORMILONS

1986

94

NI FU NI FA

1986

148

LES AGÜELES

1986

7

I SENSE UN DURO

1987

100

30 ANIVERSARI

LA MORTERADA

1987

95

30 ANIVERSARI

MARXETA 87

1987

217

30 ANIVERSARI

PAN Y TOROS

1987

90

30 ANIVERSARI

TOT A ORRI

1988

630

VA QUE XUTA

1988

150

NO EN VOLEM CAP

1991

585

DEPRESSA I CORRENTS

1991

100

ELS MATEIXOS

1992

70

CENTRO ARAGONES

1999

43

JA HI SOM

2000

500

TOT DIS D´UN GOT

2000

443

FOT-LI CANYA

2001

155

LOCURA

2005

135

POCHE & FRIENDS

2007

39

SAMBA PA MI

2011

81

XE QUIN POC SUC

2012

207

ARA SI QUE SI

2013

93

ESMUVI

2015

35

42

ANIVERSARI

- Mantingues neta la ciutat, utilitza les papereres habilitades al llarg de tot el recorregut de la desfilada del Carnaval de Vinaròs.

de

VINARÒ 2017

- Es recomana arribar puntualment a les desfilades i actes programats pel Carnaval de Vinaròs, posats que tots començaran amb rigurositat en el seu horari programat. -Per aparcar no és un problema, durant el Carnaval de Vinaròs existiran zones especialment habilitades per a això. - Zona de cadires a l’Avinguda País València. - Tota la informació puntual sobre el Carnaval de Vinaròs a la pàgina web www.carnavaldevinaros.es

Edita COMISSIO ORGANITZADORA DEL CARNAVAL DE VINARÒS

25 ANIVERSARI

Coordina Ana Ten, Jordi Febrer Fotografies Alfonso, Aparicio, Arts, Fotoprix, Reula, Fotospai.com Disseny portada i il·lustracions Sebastiàn Casanova Disseny i maquetació David Aguado Aixalà

10 ANIVERSARI

5 ANIVERSARI

Imprimeix 4colors, Vinaròs

www.carnavaldevinaros.es

“La COC es reserva el dret a modificar i/o cancel·lar qualsevol acte”

1717al 27 de fe


de de

VINARÒS

NARÒS 2017

de

MEMBRES COMISSIO ORGANITZADORA DEL CARNAVAL DE VINARÒS

VINARÒS 2017

JORDI FEBRER, JARA PALOMINO, ANA TEN, VICTOR MANUEL MARTIN, AMPARO NEMESIO, JORDI NAVARRO, TERE SANCHO, ROSA Mº FERRER, Mº JOSE LORENTE, ALFONSO MINGUEZ, MARTA FERRANDEZ, JUAN LUIS RUIZ, MERCEDES PEREZ, RUBEN VILA.

COL·LABORADORS

FANNY CALLAU, NASIO GUIMERA, JOSE CHALER, VICENT FERRER, ERIC ARMELA, JOAN MIRALLES, MARTA REOLID, LAURA PRINCEP, VICENT FERRER ‘JUNIOR’, INMACULADA FERRER, FERNANDO AYZA, CLAUDIA ZARAGOZA, PABLO CRUZ, ROSA MARIA BELTRAN, HECTOR GUIMERA, LARA PLA, MARINA PLA, JORDI CATALA, CRISTIAN COBACHO, JUAN JOSE SALES, JOSE VELILLA, AGUSTIN RESURRECCION, TAMARA GRACIA, JESICA QUIXAL.

AGRAÏMENTS

ALEXIS BARBERA, DAVID PRUÑONOSA, SEBASTIAN CASANOVA, DAVID AGUADO, TONI GUILLOT, AMPARO CERVERA, MARC MÉNDEZ, XIMO FOIX, MARCELA SOSPEDRA, SERGI BELTRAN, JOSE VICENTE SAURA, SUSANA FEBRER, TOÑO FORNER, GRUP ‘VINAROS BAND I VENEN’, FEDE BAS, JUANJO BAS, RICARDO FLORES, VICENT FERRER, DISCOTECA NACAR, CONCEPTES, AJUNTAMENT DE BENICARLÓ.

27 de febrer

Bolsos y complementos T. 964 45 63 97 San Agustin, 28 - Vinaròs

43


a i c n è i r e p x e a v e t a Reserva l € 4 e d r i t ar p a l a v a s.es o r a Carn n i v e ald nav r a c . w w w

Tota la informació: www.carnavaldevinaros.es

Librito / Programa de actos Carnaval 2017  

Puedes descargalo en http://www.carnavaldevinaros.org/download/4432/ o www.carnavaldevinaros.org

Librito / Programa de actos Carnaval 2017  

Puedes descargalo en http://www.carnavaldevinaros.org/download/4432/ o www.carnavaldevinaros.org

Advertisement