Page 1

NO 2 2014

lydbokklubben

viveca

STEN "Det er virkelig en god, troverdig og underholdende kriminalroman." L i t t e r at u r M a g a z i n e t

Porto og ekspedisjonsavgift pü kr 29,- tilkommer pü ekstrabøker og produkter. Hovedboken er alltid portofritt tilsendt.

www.tanumlydbok.no


Kjære lydvenn I Stockholms skjærgård utspiller alle foreldres mareritt seg: en tenåringsdatter kommer ikke hjem til avtalt tid. På kort tid er hele øya snudd på hodet i søken etter jenta. Underveis avdekkes en virkelighet med med fortapte og fulle ungdommer og deres distanserte foreldre.

Sten har med I kampens hete levert kanskje sin beste krim så langt. Bli med til pittoreske Sandhamn, hvor ingenting er slik det ser ut til å være! De fine miljøskildringene i bøkene avslører Viveca Stens nære forhold til skjærgårdsøya Sandhamn, der hennes familie har hatt sommerhus i generasjoner. Mange kjenner kanskje igjen omgivelsene fra TV-serien som går på TV2 i Norge under tittelen Mordene i Sandhamn. Det er også takket være denne at Sten har etablert seg som en av Sveriges store krimforfattere. Med denne romanen toppet hun bestselgerlista både i bok og lydformat da den kom ut i Sverige. Miksen mellom det pittoreske skjærgårdslivet og de uhyggelige hendelsene har vært en kjempesuksess– til nå har hun solgt to millioner bøker!

"...en historie som kunne vært tatt direkte ut fra virkeligheten. Den er godt skrevet og smart strukturert, et øyeblikk er du sikker på hvem morderen er og i det neste må du innse at du tar feil " Dagbladet Sundsvall

www.tanumlydbok.no

Copyright © Tanum Bokklubber. Redaksjon: Maria Myrvoll. Postadresse: Pb 464 Sentrum, 0105 Oslo. Faks: 22 98 58 90 Bankgiro: 6019 05 42168 Grafisk design: Camilla Strøm. Øvrig foto: ©Istockphoto. Trykk: Ålgård offset. Ansvarlig utgiver: Cappelen Damm AS. Redaksjonen tar forbehold om eventuelle trykkfeil. EE-avfall (elektriske og elektroniske produkter) skal ikke kastes sammen med annet avfall. Tanum Bokklubber mottar denne type avfall vederlagsfritt. EE-avfall sender du i retur til Tanum Bokklubber, Sentraldistribusjon, Alf Bjerkesvei 24, 0582 Oslo. Du må selv dekke porto.

2

"Dette er spot-on, både med hensyn til dialog og intriger. ... Hun tilhører nå den svenske eliten av krimforfattere, dersom hun fortsetter på denne måten, vil hun ganske snart sitte på tronen." DAST Magazine


Desperat leting i skjærgården Det er midtsommerhelg i Sandhamn. Et hav av hvite båter fylle havnen og festglade unge mennesker har tatt over bryggene. I mengden sjangler en ung jente fremover. Ingen hører ropene hennes om hjelp idet hun kollapser i sanden ved strandpromenaden. Da politiet tar hånd om jenta, er hun skrekkslagen og omtåket. Hva har egentlig skjedd med henne? Nora Linde vil for første gang feire midtsommer sammen med sin nye kjæreste, Jonas. Feiringen får en brå slutt da Jonas tenåringsdatter, Wilma, ikke kommer hjem om natten. Ingen svarer på mobiltelefonen hennes. Wilma er sporløst forsvunnet. Tidlig neste morgen blir en død kropp funnet på stranden i Skärkarlshamn. Noras barndomsvenn, kriminalinspektør Thomas Andreasson, kalles til Sandhamn. I mellomtiden fortsetter Jonas og Nora sin desperate leting etter Wilma. Under etterforskningen innser Thomas hvor subjektiv sannhet kan være. Alle involverte har sin egen versjon av nattens hendelser. Hvem er offeret og hvem er morderen i denne midtsommernatten?

Velg MP3 eller CD

Viveca Sten:

I KAMPENS HETE Lest av Haakon Strøm Forlag: Cappelen Damm Oversatt av Kari Engen Antall CD-er: 9

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: 332,-

Bestillingsnr. 77701 CD Bestillingsnr. 77719 MP3 Boka sendes fra oss i uke 4. Avbestillingsfrist: 22.01.2014


Kriminelt billig Velg MP3 eller CD

Velg MP3 eller CD

99,-

I den lille bygda Elvestad blir Konrad Sejer og hans assistent Skarre konfrontert med liket av en kvinne som er usedvanlig ille tilredt. Dagen før har den sindige ungkaren Gunder Joman ventet forgjeves på sin nye kone, Poona fra Mumbai i India. Men Poona dukker aldri opp, verken på flyplassen eller hjemme hos Joman.

Karin Fossum:

ELSKEDE POONA Lest av Trini Lund Forlag: Cappelen Damm Antall CD-er: 8

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 92304 CD Bestillingsnr. 58545 MP3

99,En regnfull fredag ettermiddag i juli 2011 dør åtte år gamle Sander Mohr i sitt eget hjem. Bare den nyutdannede politibetjenten Henrik Holme fatter mistanke: Alt var muligens ikke slik det skulle være i det tilsynelatende velfungerende hjemmet på en av Oslos beste adresser. Anne Holt:

SKYGGEDØD Lest av Unn Vibeke Hol Forlag: Piratforlaget

Antall CD-er: 7

Vanlig pris: kr 379,DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 73460 CD Bestillingsnr. 73478 MP3

Velg MP3 eller CD

Velg MP3 eller CD

99,-

Sjakkspill med levende brikker Den kalde krigen raser stille. I britiske Secret Service finnes en muldvarp, en spion som lekker hemmelig informasjon til russerne. John le Carré:

MULDVARPEN Lest av Kim Haugen Forlag: Cappelen Damm Oversatt av Per A. Hartun Antall CD-er: 10

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 72082 CD Bestillingsnr. 72090 MP3

Velg MP3 eller CD

99,-

79,Politietterforskeren Elli Rathke har permisjon og får endelig tid til å etterforske drapet på søsteren sin, som skjedde for 15 år siden. Morderen ble aldri tatt. Samtidig får Oslo-politiet og Ellis makker Jan Nereng flere doprelaterte drap i hendene. Eystein Hanssen: TRIANGEL

Lest av Christoffer Staib Forlag: Cappelen Damm Antall CD-er: 9

Vanlig pris: kr 369,-

DIN PRIS: kr 79,-

Bestillingsnr. 74609 CD Bestillingsnr. 74617 MP3

Nyutdannede Mitch McDeere får drømmejobben i et advokatfirma. Men så omkommer to av firmaets partnere i en mistenkelig ulykke. John Grisham:

FIRMAETS MANN

Lest av Ivar Nergaard Forlag: Cappelen Damm Oversatt av Peter A. Lorentzen Antall CD-er: 11

Vanlig pris: kr 398,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 53959 CD Bestillingsnr. 67439 MP3


Gjør et krimkupp! Velg MP3 eller CD

Velg MP3 eller CD

CD

Aftenposten

,-

79,Mangemillionæren Magdalon Schjelderup myrdes på utspekulert vis under en søndagsmiddag, midt mellom sine ti nærmeste i sitt hjem. Morderen satt selv ved bordet, men på hvilken plass?

99,-

Lest av Nils Nordberg

I en skogsbygd blir en gammel mann regelrett henrettet. KRIPOS-etterforsker Edvard Matre finner ingen spor. I Oslo åpner myndighetene en massegrav med pasienter fra Gaustad sykehus. I Bergen blir en ung kvinne funnet drept, og en annen ligger i koma. Mye tyder på at begge har vært utsatt for samme gjerningsmann.

Forlag: Cappelen Damm Antall CD-er: 8

Chris Tvedt:

Hans Olav Lahlum:

SATELLITTMENNESKENE

VANNET

Lest av Ivar Nørve Forlag: Cappelen Damm Oversatt av Silje Beite Løken Antall CD-er: 9

Lest av Trond Brænne Forlag: Cappelen Damm Antall CD-er: 9

Bestillingsnr. 69773 CD Bestillingsnr. 71944 MP3

Vanlig pris: kr 379,-

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 99,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 71613 CD Bestillingsnr. 71605 MP3

MP3 + CD

-

Bestillingsnr. 51300 CD

CD

59,-

89,Fengslende, historisk røverroman fra det koloniserte Afrika. Verdens mest leste underholdningsforfatter briljerer med uimotståelig spenning, romantikk og storslagne naturscener.

Louis Creed blir advart mot dyrekirkegården bak det nye huset hans, men han tar ikke advarselen alvorlig. Ikke før døden oppsøker ham, igjen og igjen.

Wilbur Smith:

Stephen King:

ASSEGAI

Lest av Duc Mai-The Forlag: Cappelen Damm Oversatt av Henning Kolstad Antall CD-er: 15

Vanlig pris: kr 429,-

DIN PRIS: kr 89,-

Bestillingsnr. 52175 CD+MP3-CD

DYREKIRKEGÅRDEN . Lest av Ola Otnes Forlag: Cappelen Damm Oversatt av Torfinn Haukås Antall CD-er: 8

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 59,-

Bestillingsnr. 53561 CD

Vannet synker i innsjøen Kleifarvatn på Island. På merkverdig vis lekker det ut slik at stadig mer av sjøbunnen kommer til syne. Det gjør også et skjelett. Fastbundet til en gammeldags kortbølgesender av russisk fabrikat og med hull i kraniet ...

Arnaldur Indriðason:

AV JORD ER DU KOMMET

Vanlig pris: kr 399,DIN PRIS: kr 79,-

99,-


w

Nyttårssalg! CD

Fra kr 59,-!

59,Kommer som film med Julia Roberts i hovedrollen! Kvinnene i Fredagsstrikkeklubben møtes tilfeldig i Georgias butikk på jakt etter nye oppskrifter og garn. De utveksler gode råd, og tar en kopp kaffe sammen. De blir enige om å møtes hver fredagskveld medbringende pinner og garn. Mens strikkepinnene klirrer og plaggene vokser, går samtalene videre fra mønster og garn til livet

CD

Velg MP3 eller CD

59,-

79,Anger er et eksistensielt drama, der Jacobsen låner trekk fra den psykologiske kriminalromanen. Den gamle forbryteren har sluppet ut tre år før tiden, og opplever nå en ny vår. Han blir begjært av en vakker, borgerlig kvinne i et stort hus. Roy Jacobsen:

Ingstad skildrer sin fantastiske ferd i apache-indianernes fotspor, gjennom Arizonas og Mexicos indre fjelland. Målet var å finne en liten, menneskesky og fiendtlig stamme som fremdeles levde i Sierra Madrefjellene.

ANGER

Helge Ingstad:

Vanlig pris: kr 379,-

Lest av Alf Malland Forlag: Cappelen Damm Antall CD-er: 7

APACHE-INDIANERNE

Kathleen Jacobs:

Lest av Helge Winther-Larsen Forlag: Cappelen Damm Antall CD-er: 7

Forlag: Cappelen Damm

DIN PRIS: kr 79,-

Vanlig pris: kr 299,-

FREDAGSSTRIKKEKLUBBEN Vanlig pris: kr 349,Antall CD-er: 10 stk

DIN PRIS: kr 59,-

Bestillingsnr. 69609 CD Bestillingsnr. 71993 MP3

DIN PRIS: kr 59,-

Bestillingsnr. 52878 CD

Bestillingsnr. 77628 CD CD

Velg MP3 eller CD

99,-

Velg MP3 eller CD

59,-

89,-

VG

En stor roman som forener en strålende sommerfortelling fra Oslo på sekstitallet med et marerittaktig opphold i den amerikanske småbyen Karmack. Funder er seksten år den sommeren han tilbringer alene med moren, og seksti når vi til slutt møter ham på et behandlingssted i USA. Forfatteren sier: «Romanen er en hyllest til den generasjonen kvinner min mor tilhørte, og aller mest til henne.»

Fra januar til april 2003, i hundre og én dag, arbeidet Åsne Seierstad som reporter i Bagdad for skandinaviske, tyske og nederlandske medier. I reportasjene hun laget, formidlet hun det som foregikk i Irak før, under og etter angrepet. Åsne Seierstad:

HUNDRE OG ÉN DAG Lest av Åsne Seierstad Forlag: Cappelen Damm Antall CD-er: 8

Lars Saabye Christensen

Vanlig pris: kr 349,-

Lest av Kim Haugen Forlag: Cappelen Damm

Bestillingsnr. 54445 CD

SLUK

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 73445 CD Bestillingsnr. 73452 MP3

DIN PRIS: kr 59,-

Dette er en historie der to ulykkelige mennesker møtes og oppdager at vi faktisk kan forandre vår måte å betrakte tilværelsen, og at det finnes helt andre valg i livet enn dem vi kanskje tror. Karin Alvtegen:

EN SANNSYNLIG HISTORIE Lest av Tone Danielsen Forlag: Cappelen Damm Oversatt av Bodil Engen Antall CD-er: 8

Vanlig pris: kr 369,-

DIN PRIS: kr 89,-

Bestillingsnr. 59329 CD Bestillingsnr. 59337 MP3


w

Du bestiller raskest på 815 59 200 eller www.tanumlydbok.no

HUSK FRIMERKE

Vår medlemstjeneste er åpen alle hverdager kl. 09.00–15.00

Til

Bestillingskupong

Tanum Lydbok

CD

0055 Oslo

73510 Natten drømmer om dagen MP3 - Ingvar Ambjørnsen 71613 Av jord er du kommet CD - Chris Tvedt

71605 Av jord er du kommet MP3 - Chris Tvedt

73460 Skyggedød CD - Anne Holt

73478 Skyggedød MP3 - Anne Holt

72082 Muldvarpen, CD - John le Carré

72090 Muldvarpen MP3 - John le Carré

74609 Triangel CD - Eystein Hanssen

71993 Anger MP3 - Roy Jacobsen

69773 Satellittmenneskene, CD - Hans Olav Lahlum

59337 En sannsynlig historie MP3 - Karin Alvtegen

92304 Elskede Poona CD - Karin Fossum

58545 Elskede Poona MP3 - Karin Fossum

51300 Vannet CD - Arnaldur Indriðason

71944 Satellittmenneskene, MP3 - Hans Olav Lahlum

53959 Firmaets mann CD- John Grisham

74617 Triangel MP3 - Eystein Hanssen MP3+ CD

59329 En sannsynlig historie CD - Karin Alvtegen

52175 Assegai CD+MP3 - Wilbur Smith

52878 Apache-indianerne CD - Helge Ingstad 77628 Fredagsstrikkeklubben CD - Kathleen Jacobs

Viveca Sten: I KAMPENS HETE Avbestillingsfrist: 22. 01. 2014 Bestillingsnr. 77701 CD Bestillingsnr. 77719 MP3

SLIK FUNGERER medlemskapet:

53561 Dyrekirkegården CD - Stephen King 54445 Hundre og én dag CD - Åsne Seierstad

Jeg avbestiller HOVEDBOKEN

VELKOMSTTILBUD: Gjelder kun ved første gangs innmelding. REKLAMASJON: Skulle et produkt være skadet når du mottar det, bytter vi det omkostningsfritt.

PRODUKTER

69609 Anger CD - Roy Jacobsen

77610 Mp3-kompatibel cd-spiller Denver

73445 Sluk CD - Lars Saabye Christensen

76760 Fuglesang - Lars Svensson og Jan Pedersen

73692 Natten drømmer om dagen CD - Ingvar Ambjørnsen

ANGRERETT: Ifølge lov om angrerett har du rett til å returnere en vare. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Retur uten frankering vil bli belastet med returporto på kr 65,-. FORPLIKTELSER: Forpliktelsene du inngikk ved innmelding, må innfris før medlemskapet avsluttes. Har du spørsmål vedrørende medlemskapet ditt, kontakt oss på tlf. 815 59 200.

MP3 67439 Firmaets mann MP3 - John Grisham 73452 Sluk MP3 - Lars Saabye Christensen

Kryss av titlene du ønsker, og send inn hele siden – husk frimerke!

Discman for lydbok Spiller både CD og MP3. Spesiell resumefunksjon for lydbøker, spilleren starter på samme sted som den blir stoppet. Med adapter og øreplugger.

Boka har en integrert lydavspiller som gjør det mulig å høre fuglen samtidig som man leser om den og ser den på bildet.

KUN

299,Opplag 93.000!

MP3-KOMPATIBEL CD-SPILLER DENVER

DIN PRIS: kr 299,Bestillingsnr. 77610

Lars Svensson og Jan Pedersen: FUGLESANG

Oversatt av Espen Borling Josefsen Innb. 256 s.

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 349,Bestillingsnr. 76760


Alternative versjoner – svart og hvit Svart

Returadresse: Tanum Lydbok, Postboks 464 Sentrum, 0105 Oslo Hvit (negativ)

B GJØR ET KUPP! Kjempetilbud i begrenset periode Ingvar Ambjørnsen:

"Rett og slett fascinerende flott beskrevet hele boken igjennom"

NATTEN DRØMMER OM DAGEN Lest av Ivar Nergaard Forlag: Cappelen Damm Antall CD-er: 7

Varden

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

"Ambjørnsen fortel om skog og fjell slik at du kjenner bållukta kitle og hører vestavinden rasle med dei siste lauvblada."

Bestillingsnr. 73692 CD Bestillingsnr. 73510 MP3

Fædrelandsvennen

Velg MP3 eller CD

KUN

99,VG Fædrelandsvennen

En vandrer-roman fra det moderne Norge, med Sune fra Skogen og vietnamesiske Vale i hovedrollene. Sune er en drømmer og vil helst være alene, men Vale limer seg fast på ham. Slik blir de to som går. Han først, og hun etter. En varm og sjenerøs fortelling, med flotte naturskildringer, som skildrer miljøer utenfor samfunnet. Og mennesker som lever og blomstrer der vi kanskje minst aner det.

forklaring på lydformatene: Lydbok på flere CD-er.

CD MP3-CD

Hele lydboka på kun én CD!

MP3+CD

Både MP3-CD og CD i samme boks.

Bergensavisen Varden

Lydbok 02/14  

Medlemsblad nr 2/2014 i Tanum Lydbok

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you