Page 1

nr 9 –2012


Energica

Plakaten

www.energica.no for kurs, reiser og seminarer

Mars og Venus på scenen!

D

et høres ut som om jeg har nøklene til himmelen, ikke sant? Det stemmer, jeg har det!” Gabrielle Bernsteins historie om sin egen åndelige reise fra helvete til himmelen, fra narko til nirvana er ingen oppskrift på å finne lykken, men en veileder til hvordan vi kan gi slipp på det som står i veien for den lykken som allerede finnes i oss. Slik hun selv har gjort. Som fast følge på reisen hadde hun Et kurs i mirakler – den verdenskjente kanaliserte læreboken i indre forvandling av det «forfatteren» sier er Jesus (se side 6).

Seks forestillinger av «Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus» settes opp på Christiania teater i Oslo fra 21. september med Dennis Storhøi i hovedrollen. Regi: Svein Sturla Hungnes www.christianiateater.no Billettpris kr 300,- + geb. for deg som er medlem av Energica. Se www. energica.no for billettbestilling Teateroppsetningen basert på suksessboken til John Gray om forskjeller og utfordringer som går under navnet samlivsproblemer har nå funnet veien til norsk scene! Få deg en god latter samtidig som du lærer en masse om hva som surrer rundt i hodet på det annet kjønn. Like morsomt for venninnegjengen som for sølvbryllupsparet! John Gray har skrevet flere bestselgere om ulikhetene mellom menn og kvinner, men er først og fremst kjent for klassikeren Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus.

ergica en

Solgt i over 30 millioner!

John Gray: MENN ER FRA MARS, KVINNER ER FRA VENUS

Oversatt av Jorunn Carlsen Hft. 320 sider DIN PRIS: kr 99,Bestillingsnr. 89169

Mirakelkurset har skapt mirakler i hennes eget liv. Ruset kun på kjærlighet har hun gjort det til sin livsoppgave å hjelpe andre med å kvitte seg med blokkeringene som sperrer for den medfødte indre lykkefølelsen. Også deg, med mindre du allerede lever et liv i gledesrus der miraklene står i kø …

Nina Normann Ferguson redaksjonssjef


En personlig reise fra kaos til harmoni inspirert av Et kurs i mirakler

H

Coach, foredragsholder og forfatter Gabrielle Bernstein byr på seg selv i Åndelig junkie og treffer yngre søkende med sitt åndelige budskap i tidstypisk form. «Guru for neste generasjon av alternativt interesserte?» spør avisen New York Times.

ekta på himmelen

Ung jente i New York på full fart gjennom livet, med stø kurs mot stupet ... Det kunne endt annerledes for Gabrielle Bernstein om ikke «tilfeldighetene» hadde grepet inn. «Jeg måtte ende som nedkjørt narkoman før jeg klarte å overgi meg og ta imot veiledning.» Veiledningen materialiserte seg i form av et møte med den kjente åndelige forfatteren Marianne Williamson som ba henne lese Et kurs i mirakler.

Ærlig, uredd og forfriskende om å gjøre livsforvandlende valg!

ergica n e «Jeg har levd hvert eneste ord i denne boken.» Gabrielle Bernstein


Gabrielle Bernsteins historie om sin egen åndelige reise fra kaos til harmoni viser

R

uset på kjærlighet og mirakler

«Tilværelsen min spant helt ut av kontroll. Dag ble til natt og natt ble til dag. Det fantes ingen weekender i min verden. Jeg var den jenta som møtte opp på klubben på en søndag og lurte på hvor festen var. Hver morgen ved fem–seks-tiden kom jeg hjem etter mange timers festing. Når jeg var på vei hjem, var folk flest på vei til jobben. Jeg husker at jeg gikk forbi undergrunnen og så folk på vei til kontoret. Jeg var ikke på vei noe sted.» Av Kari Kahrs I mer enn tjue år skrev Gabrielle Bernstein dagbok, side opp og side ned som oste av selvforakt, evig kaloritelling og dårlig selvtillit. Hun skrev om hjertesorg, angst, spiseforstyrrelser og forsøk på å komme seg ut av medikamentmisbruket. Dagboknotatene var det eneste utløpet hun hadde for kaoset og den dyptfølte smerten hun levde med hver dag. Hun skriver fortsatt dagbok, men i dag gjenspeiler notatene en kvinne som har tatt styring over livet sitt, og som bruker dagboken til å gjøre ære på seg selv. Hun har jobbet hardt og lenge for å overvinne avhengigheten av oppmerksomhet, medikamenter, mat, arbeid og frykt.

holde fast ved gleden og dele den med våre medmennesker. Veiledede meditasjoner som gjør reisen enklere, kan lastes ned fra Internett.

Den viktigste hjelperen på veien til selvrespekt og evnen til å elske seg selv har vært Et kurs i mirakler som hun henviser flittig til. Les om den kjente kanaliserte boken på side 6.

Fra kjærlighet til frykt

Gabrielle Bernstein leder oss med varme og humor gjennom sin egen dyptgripende lærdom som ble en reise til sann glede. Boken er bygget opp i tre deler: «Omveien innom frykten» som forklarer hvor bevisstheten trår feil og hvorfor vi blir så vant til å leve med frykten at vi ikke lenger er bevisst på det. «Svaret» som utgjør kartet som viser veien til sinnsro og gir oss verktøyene for å tilbakestille bevisstheten til fred og glede. «Mirakelet» som viser oss hvordan vi skal

4

Bo kklub b en Energica

Hun ønsker at Åndelig junkie skal fungere som en kanal for å spre lærdommen hun har tilegnet seg gjennom arbeidet med Et kurs i mirakler. Kurset førte til at hun ga slipp på sin frykt for verden og ble det hun selv kaller en uforbeholden åndelig junkie. I dag er Gabrielle Bernstein ikke avhengig av annet enn å finne lykken og kjærligheten i seg selv.

Den kjærligheten Gabrielle Bernstein snakker om i Åndelig junkie, har ingenting med romantisk kjærlighet å gjøre. Her defineres kjærlighet som «den oppriktige følelsen av fred og glede». Denne formen for kjærlighet er ikke noe vi gir til noen mennesker og holder tilbake fra andre – det er en kjærlighet som omfatter alt og alle. Når vi befinner oss i en tilstand av en slik kjærlighet, sier hun, betrakter vi alt og alle som likeverdige, og vi føler oss vel til enhver tid. Når vi blir født, kjenner vi ikke til noe annet enn denne kjærligheten. Den kjærlige bevisstheten vår vet at alle mennesker

er like, og at vi er en del av noe som er større enn oss selv. Det tar imidlertid ikke lange tiden før vi begynner å sanse frykten i omgivelsene og forledes til å fornekte kjærligheten. Det skal ikke mye til, og det kan skje tidlig i livet. Snikende tanker eller tankeløse kommentarer – «du er ikke gløgg nok», «du er ikke pen nok» – kan stenge for kjærligheten. Det er da, sier Gabrielle Bernstein og taler av egen erfaring, at vi kan bli fanget i et mareritt som det er vanskelig å våkne fra. Den verdenen hun selv projiserte, var basert på vonde opplevelser tidlig i livet som egoet hennes tviholdt på. Noen kunne si til henne at hun var dum – og egoet fikk anledning til å «trampe omkring i bevisstheten hennes med jernskodd hæl», som hun sier. Egoet brakte stadig vekk disse hendelsene fra fortiden inn i nåtiden, kalte dem til live om og om igjen. Hun tilbrakte flere år med å angripe seg selv både i tanker og gjerning. Hun overspiste, tok dårlige og impulsive valg, dømte seg selv hardt og ubarmhjertig, fortalte seg selv at hun var håpløs og at ingen kunne bli glad i henne. Og bruken av rusmidler og alkohol ga egoet ny næring. Egoet er en streng herre, og egoets mål er å hindre at den kjærligheten vi alle har i oss får utløp, sier Gabrielle Bernstein. Egoet kan ikke overleve i lyset fra en kjærlighetsfull bevissthet og an-


oss hvordan også vi kan overvinne frykten og finne frem til gleden i oss selv.

strenger seg derfor til det ytterste for å holde på mørket. Et kurs i mirakler sier det slik: «Hvis du lytter til det egoet sier, og ser det egoet ønsker at du skal se, vil du garantert oppfatte deg selv som liten, sårbar og redd. Du kommer til å oppleve depresjoner, en følelse av å være verdiløs, og fornemmelsen av ubestandighet og uvirkelighet.» Denne beskrivelsen forklarte den dypt forankrede angsten Gabrielle Bernstein slet med, og overbevisningen om at hun ikke var god nok. På én eller flere måter, sier hun, har vi alle falt for egoets feilaktige forestillinger. Én eneste skremmende tanke kan ta makten over bevisstheten og skape de verste illusjoner. Ved hjelp av Et kurs i mirakler og vedvarende personlig innsats våknet hun fra sitt personlige mørke der egoet satt ved spakene og ledet henne til både fysiske og psykiske plager.

UTDRAG FRA BOKEN: «Jeg var helt nede på bunnen. Å treffe bunnen og overgi meg var det beste som noen gang hadde hendt meg. Det slo hull på meg og fikk meg til å høre stemmen fra min guide igjen. Viljen til å lytte til denne stemmen var alt jeg trengte for å motta veiledningen. Kurset lærer oss at selv den minste lille gnist av vilje er nok til at du mottar veiledning fra din indre guide. Forholdet mellom oss og vår guide er omtrent som å ha en mentor eller en lærer. Den eneste målsettingen guiden har, er å føre tankene våre tilbake til kjærlighet. Å lytte til stemmen fra guiden står sentralt i læren i Et kurs i mirakler. Det er helt nødvendig at du ber din guide om hjelp. Klientene mine har ofte problemer med forestillingen om at de skal kommunisere med sin guide. De er blitt så vant til å la stemmen fra egoet styre alt som skal skje, at det virker vanskelig og litt forvirrende å skulle ta imot en stemme som representerer kjærlighet. I virkeligheten er det helt motsatt. Det er meningen at det skal være enkelt å etablere et forhold til din guide. Det eneste du trenger å gjøre, er å be om det. Det eneste som skal til, er at du gir deg varsomt over til den kjærligheten som bor inne i deg. Jeg har utarbeidet noen viktige redskaper som kan åpne hjertet ditt og bevisstheten din, og få forholdet til din indre guide til å flamme opp.»

Vondt i chakraene? Det kan være fysisk smertefullt å åpne seg for åndelig veiledning. Det kan Gabrielle Bernstein underskrive på. Det kan gjøre vondt i chakraene. Når chakraene er åpne, betyr det at det pågår en positiv energistrøm. Da er livet i flyt. Når de er lukket, er det et tegn på at vi står fast emosjonelt på en eller annen måte. I kroppen bærer vi med oss gammel smerte fra fortiden og bevarer den dypt inne i musklene og i hver eneste celle. Å holde fast ved en slik negativitet, fører til sykdom og plager. Når vi inviterer ånden inn i tilværelsen, begynner negativiteten å gå i oppløsning. Av og til kan man bokstavelig talt kjenne at chakraene åpner seg når den fastlåste energien finner veien ut, sier hun, og tilføyer at vi bør ta godt imot slike opplevelser, for de er en del av veien tilbake til glede og mirakler. Selv opplevde hun når de innledningsvise plagene slapp taket, å få mer energi og at leddsmerter og andre sykelige tilstander forsvant. Etter hvert som bevisstheten ble healet, fulgte kroppen etter. Det handler om å vende seg til kjærlighet oftere enn til frykt, sier Gabrielle Bernstein, da står man en dag tilbake med bare kjærlighet.

Gabrielle Bernstein holder foredrag og leder seminarer over hele USA, hun står på Forbes-listen over de 20 best markedsførte kvinner og er blitt presentert i ulike medier, blant annet Oprah Radio, Marie Claire, Health, Self, Wall Street Journal og en rekke TV-kanaler. Hun har også skrevet boken Add More -ing to Your Life. Skulle du befinne deg i New York, kan det hende du ser henne sykle omkring i East Village på en enhjulet sykkel. Eller du kan se henne online på www.gabbyb.tv

HOVEDBOKEN: Gabrielle Bernstein: ÅNDELIG JUNKIE

Originaltittel: Spiritual Junkie Oversatt av Benedicta Windt-Val Innb. 240 s. Vanlig pris: kr 342,DIN PRIS: kr 299,Bestillingsnr. 88930

B okkl u bbe n En e r g i c a

5


Advarsel: Gjorde Gabrielle Bernstein til åndelig junkie!

Et mirakel! en

ergica en

arganolje og appelsinblomst

ergica

Kanalisert – fra Jesus

Helen Schucman m.fl. (red): ET KURS I MIRAKLER

Oversatt av Roald Pettersen (red.) m.fl. Hft. 1200 s. Vanlig pris: kr 498,DIN PRIS: kr 398,Bestillingsnr. 84616 Mirakelkurset, som verket også kalles på norsk, ble opprinnelig nedskrevet av den amerikanske psykologiprofessoren Helen Schucman ved Columbia-universitetet i New York. Hun var ikke spesielt religiøs og ble mer enn overrasket da en stemme plutselig sa: «Dette er et kurs i mirakler. Vennligst ta diktat!» Hun tok pennen fatt, og det vi i dag kjenner som Et kurs i mirakler vokste frem. Den engelske utgaven forelå i 1975. Stemmen identifiserte seg som Jesus, som ville henvende seg til dagens mennesker. I innledningen forteller Helen Schucman hvordan kanaliseringen foregikk. Av respekt for budskapet har hun aldri ønsket å fremstå som verkets forfatter. Jesus forklarer den egentlige betydningen av flere hundre bibelsitater, avlærer oss alt vi tror vi forstår av oss selv, av verden og av

6

Bo kklub b en Energica

meningen med livet, og hjelper oss med å bygge opp igjen et helt nytt tankesystem med en ny holdning til livet. Boken forklarer den filosofiske kjernen som finnes i de fleste religioner og esoteriske tankesystemer, og selv om det brukes en kristen terminologi, er innholdet uavhengig av religiøst ståsted. Boken er oversatt til de fleste språk og har solgt i 2 millioner eksemplarer. En lang rekke kjente forfattere har latt seg inspirere av innholdet, blant annet Marianne Williamson og Neale Donald Walsch. All ære til oversetterne som etter ti års arbeid har gitt dette formidable verket en norsk språkdrakt: Turid Brekken, Else Irene Cruse, Anne Gjeitanger, Tove Lyng Gjøl, Svenn Arne Granum, Albert Harloff, Laila Henriksen og Roald Pettersen.

ergica en

100% økologisk

2 body lotion fra Trøtt og tørr hud etter lang og mørk vinter? En herlig mykgjørende bodylotion basert på rene, naturlige råvarer, uten fargestoffer og parabener som nærer huden og tilfører fuktighet, gjør susen! Mild og behagelig lukt, trekker lett inn i huden og gjør den silkemyk og klar for vår og sommer! 2 flasker à 200 ml.


Energica

Bazar

www.energica.no for flere varer

ergica en

en

ergica

Vekker lyskroppen din!

Lotusblomst

ergica en

100% økologisk

BEMA Cosmetici Bema Bio: BIO PASSION 2 STK. BODY LOTION DIN PRIS: kr 179,Bestillingsnr. 90308

Merkaba øredobber og anheng i sølv med bergkrystall Den 8-spissede «pyramiden» heter et stjernetetrahedron, og er to pyramider, to polaritetsfelter, individuell bevissthet og universell bevissthet, smeltet sammen. Vårt 8. chakra over issen sies å være et stjernetetrahedron som sender lys inn i kroppen vår. Merkaba (hebraisk for vogn) er betegnelsen på lyskroppen vår, forbindelsen vår til andre dimensjoner. Diam. 2 cm og 2,5 cm. Les mer om merkaba i Vi er ikke alene og Bevissthetens hemmelige historie. (Se biblioteket.)

MERKABA ØREDOBBER DIN PRIS: kr 349,Bestillingsnr. 90704

MERKABA ANHENG DIN PRIS: kr 279,Bestillingsnr. 90696

B okkl u bbe n En e r g i c a

7


Energica

Praktisk livsklokskap fra vismannen Deepak Chopra Bazar

Søk lykken!

en

ergica

Bildet på esken skal være kanalisert av tre klarsynte munker og forestille Maria Magdalena

«Meningen med livet er å bli så lykkelig som mulig,» sier åndelig lærer Deepak Chopra.

Maria Magdalene salvingsolje Men hva er det som bringer lykke? Følger du hans oppskrift basert på de følgende syv ingrediensene, vil du kunne nå sann glede og en dyp lykkeopplevelse:

• Vær oppmerksom på kroppen din • Finn frem til ekte selvrespekt • Rydd opp i livet ditt • Gi avkall på alltid å ha rett • Fokuser på nåtiden • Se verden i deg selv • Lev for å få innsikt Lykken Deepak Chopra oppfordrer deg til å søke er som du skjønner ingen flyktig lykke som kan kjøpes for penger, men en væremåte eller tilstand å etterstrebe som vil

8

Bo kklub b en Energica

kunne gi deg varig ro og tilfredsstillelse i sjel, kropp og sinn. «Deepak er min lege og min mentor. Det er ingen andre jeg lytter så oppmerksomt til.» Wayne W. Dyer

Deepak Chopra: OPPSKRIFTEN PÅ LYKKE

Originaltittel: The Ultimate Happiness Prescription Oversatt av Lisbeth Kristoffersen Innb. 122 s. Vanlig pris: kr 249,DIN PRIS: kr 218,Bestillingsnr. 91231

Lutrende, fornyende og opplivende – danske brukere kan berette om åndelige, rensende opplevelser etter å ha brukt Maria Magdalenas nardussalve som er gjenskapt etter gammel bibelsk oppskrift funnet av Lars Muhl. Salven har en antiseptisk og beroligende virkning. Anvendes for indre eller ytre plager. Les mer på www.mariamagdalene.org www.nardos.dk

MARIA MAGDALENE SALVE DIN PRIS: kr 248,Bestillingsnr. 87858

D


en

D

Om mysterievisdommen bak det kristne budskap

ergica

Maria Magdalena er andre selvstendige bok i trilogien som begynner med Seeren fra Andalusia og avsluttes med Gral.

en glemte feminine kraft

Bok 1 i den danske bestselgerserien Gralstrilogien, Seeren fra Andalusia, er tidligere utkommet på norsk. Nå foreligger bok 2.

I vår kristne historie, og i Bibelen spesielt, spiller Maria Magdalena en mindre rolle. Det er Jesus som er helten. Det er ikke den hele og fulle sannhet, har gnostikere hevdet til alle tider. I vår tid, godt hjulpet av de mange evangelier som ble funnet i forrige århundre, men også utifra et sjelelig sannhetskall, åpner flere og flere seg for en ny og større – gnostisk – sannhet om en forent og balansert mannlig og kvinnelig energi representert ved Jesus og Maria Magdalena. Det sies at paret virket side om side i Palestina som visdomslærere med utgangspunkt i egyptisk mysterievisdom. Hun, initiert prestinne innenfor Isis-ordenen, var en av hans (mange kvinnelige) disipler og den av hans 12 kjente disipler som stod ham nærmest. Hvem var hun egentlig? Bok 2 trenger dypere ned i mysteriet om Maria Magdalena. I to parallelle fortellinger innvies vi i hemmeligheten om den glemte feminine kraft. I den ene historien følger vi forfatterens fortsatte arbeid som elev hos Seeren på Montségurfjellet i Pyreneene, og deres felles bestrebelser på å løse gåten om den hellige gral. I den andre følger vi Maria Magdalenas livsløp, fra hun som tolvåring blir forlovet med Jesus, til hun mange år senere forlater det hellige landet med kurs mot SørFrankrike. De to historiene blir til én i Lars Muhl: denne spennende fortellingen om den feminine arketypes betydning MARIA MAGDALENA og de muligheter den tilbyr vår tid. Oversatt av: Kari Bu For alle som kjenner samklang med den nye energien: det guddommelige feminine.

Innb. 280 s. Vanlig pris: kr 329,DIN PRIS: kr 288,Bestillingsnr. 91298

Første bind i trilogien om de store mysteriene som er i ferd med å avdekkes i vår tid. Basert på Lars Muhls møte med en åndelig veiviser – Seeren fra Andalusia.

Lars Muhl: SEEREN FRA ANDALUSIA

Oversatt av Helle Bjerkan Innb. 192 s. Vanlig pris: kr 298,DIN PRIS: kr 261,Bestillingsnr. 84731

Lars Muhl er forfatter, låtskriver og sanger, og en moderne mystiker. Han er utdannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og solgte over en million album frem til 1999. Han har skrevet 13 bøker. www.larsmuhl.dk

B okkl u bbe n Ene r g i c a

9


Energica Musikk

Fra det grønne kjøkken!

Dine beste velværevenner!

For soppkurven og bærspannet!

Urter gjør deg friskere og vakrere og kan hjelpe mot mange plager.

Førti spiselige ville vekster – fra granskudd, hyll og brennesle til skvallerkål, sopp og fioler.

Søvnproblemer, eksem, eller snue? Uren hud, dårlig fordøyelse eller munnsår? Eller ingen store plager, bare et ønske om å føle deg enda bedre? Svaret er uansett urter. Hvordan du går frem får du vite i denne innholdsrike, attraktive og svært praktiske boken om naturens kraftfulle grønne «helsearbeidere». Ved hjelp av enkle oppskrifter og vanlige planter du kan finne i veikanten, i skogen eller dyrke i hagen eller i potter i vinduskarmen, viser botaniker James Wong deg hvordan du lager virkningsfulle kremer, salver og teblandinger, ansiktmsmasker, body scrub og badesalt – samt en rekke andre remedier. Alle oppskriftene er basert på urter og ingredienser du lett får tak i. Åreknuter? Lag din egen gele av hestekastanjer! Fotsopp? Hvitløk og salvie ordner opp! Trette øyne? Bad dem i øyentrøst! Et spennende oppslagsverk for alle som ønsker hjelp fra naturen! Boken er gjennomgått og tilpasset norkse forhold av Knut Langeland.

James Wong: URTER FOR HELSE OG VELVÆRE

Innb. ill. 224 s. Vanlig pris: kr 399,DIN PRIS: kr 349,Bestillingsnr. 90464 10

Bo kklub b en Energica

Visste du at en rekke spiselige planter, urter, bær, frukt, røtter og sopp i den norske naturen kan forvandles til de lekreste middagsretter, leskende drikker, nydelig syltetøy, velsmakende salater, nærende supper og kaker som virkelig smaker? I boken får du vite når det er sesong for de ulike godsakene, hva du trenger av sankeutstyr og hvordan fangsten best kan oppbevares – og at det slettes ikke er vanskelig å bruke dem. Med over 200 oppskrifter og et vell av tips og råd om hvordan du anvender naturens spiselige gaver. Vi sier med forfatteren: «If you can´t beat it, eat it!»

Anette Eckmann: NATURENS SPISKAMMER

Oversatt av Ann Kristin Hermundstad Innb. 248 s. Vanlig pris: kr 349,-

Dakshina Nærmest eterisk vakre mantraer som lovpriser hindu-guder og -gudinner, som Krishna, Padmasambhava og Saraswati, fremført av Deva Premal, akkompagnert av vestlige og indiske instrumenter. Mantraer er guddommelige lovprisninger fremført på sanskrit. Sanskrit er et hellig språk som holder høy energi, og mantraene har en energioverførende virkning på den som lytter, selv om man ikke forstår hva som sies.

Deva Premal: DAKSHINA DIN PRIS: kr 158,Spilletid: 60.min Bestillingsnr. 89979


Energica Energica

Reise Reise

www.energica.no for kurs, reiser, seminarer

Energica

Bazar

Med Energica til mayaenes rike! Energica Plakaten en

Energihealing ved verdensberømte Chichén Itzá.

ergica

15 dager i Mexico med fokus på ånd og energi!

Bli med på en unik energireise til mayaenes rike rett før 2012-skiftet. Den fantastiske naturen og de sterke energiene på de mange hellige stedene vi besøker, vil gi deg healing og en innføring i mayaenes skjulte visdom.

Energica

Turen omfatter: — Den verdensberømte mayabyen Chichén Itzá med den berømte Slangepyramiden. — Uxmals fantastiske tempelområde med trollmannens pyramide. — Opplev Palenques magiske energi hvor Mayakalenderen ble utformet. — Mayakomplekset Calakmul med Mayarikets høyeste pyramider dypt inne i regnskogen blant ville jaguarer og sjarmerende apekatter. — Flotte Kohunlich, mayaenes hemmelige innvielsessted hvor vi sammen skal ta inn de nye 2012-energiene. — Gudinnetempelet på gudinnenes øy Cozumel. — Sol og bad med “all inclusive” på noen av verdens flotteste hoteller/strender. — Svøm, kos og lek med delfiner i Xcaret.

Energica

Dette får du ta del i: — Maya- og 2012-innvielser. — Regresjon tilbake til Mayariket for den som ønsker det. — Energihealing i fantastisk natur på mayaenes gamle kraftplasser. — Spennende foredrag om 2012-skiftet med blant annet mayaenes wisdomkeeper Elis Mariche Vasquez. — Gudinneinnvielser på Cozumel. — Flotte musikk- og kulturopplevelser.

Her

Fantastiske opplevelser. Kos, svøm og lek med delfiner i Xcaret.

Musikk

Har du lyst til å svømme med meg?

Tid: 10.10 – 25.10.2012 (Tur 1) Tid: 25.10 – 08.11.2012 (Tur 2) Pris: Kr 14 900,- + fly Oslo – Cancun t/r Pris for Energica-medlemmer: kr 14 100,+ fly Oslo – Cancun t/r Kontakt reiseleder for tilbud på fly. Frist for påmelding: snarest og senest 1. august 2012

Bibliotek

Prisen inkluderer: — All transport med buss i Mexico — Overnatting i dobbeltrom med frokost. 7 dager med “all inclusive”, (mat og drikke inkl.) (Tillegg for enkeltrom) — Foredrag om Mayakalenderen og 2012-skiftet. — Grupperegresjon til tidligere mayaliv for dem som ønsker det. — Mayainnvielse i den nye tids energier. — Gudinneinnvielse på øya Cozumel. — Reading for dem som ønsker det, om tidligere mayainkarnasjoner.

Sol og bad på verdens flotteste strender og hoteller.

Unike energier ved trollmannens pyramide i Uxmal Ca. USD 200 i inngangspenger og tips til guider, hoteller og sjåfører kommer i tillegg. “En reise for livet, med unike oppTuren avholdes under forutsetning av levelser på et indre og tilstrekkelig antall påmeldte. ytre plan!” sier John Gursli, reiseleder og mangeårig arrangør av åndelige reiser Fullstendig program og påmeldingsskjema: over hele verden. John gjør kanalSe våre nettsider: www.totalhelse.no iseringer, regresjoner, kan du også se film fra vår svømming med delfiner i Xcaret. readinger og er Total Helse Norge AS Postboks 21, 3671 Notodden medisinsk intuitiv Tlf. 41 02 56 29 - Epost: john@totalhelse.no og klarsynt. John Gursli B okkl u bbe n E n e r g i c a

11


Energica

Bibliotek

www.energica.no for flere bøker

Michael Laitman Ph.D: KABBALAS HEMMELIGHETER

Meg Blackburn Losey: BEVISSTHETENS HEMMELIGE HISTORIE

Enkelt og begripelig om kabbala, den jødiske mysterievisdommen med tilknytning til vår egen kristne kulturarv.

Vi er mer enn vi aner. Hverdagsbevisstheten begrenser oss, vår kjente verden er full av usynlige virkeligheter som påvirker oss, enten vi er klar over det eller ei. Forfatteren taler av egen erfaring.

Vanlig pris: kr 199,DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 87981

Sylvia Browne: ENDETID Spekket med interessante synsvinkler tar boken for seg vår frykt for verdens undergang og søker å erstatte frykten med fakta for å vise at kunnskap er makt – makt til å skape forandring.

Vanlig pris: kr 342,DIN PRIS: kr 230,Bestillingsnr. 12807

Frank MacEowen: MINNENES SPIRAL Ved hjelp av keltiske sjamanmetoder reiser forfatteren inn i Irlands førhistorie, til De skinnendes rike og den kratfulle Dana-ånden, den opprinnelige livskraften, som dukker frem igjen i vår tid med bud om starten på en ny tidssyklus.

Vanlig pris: kr 342,DIN PRIS: kr 199,Bestillingsnr. 85357

12

Bo kklub b en Energica

Vanlig pris: kr 342,DIN PRIS: kr 230,Bestillingsnr. 86868

Michael J. Roads: GJENNOM KJÆRLIGHETENS ØYNE Bevissthetsreiser inn i en større virkelighet med naturånden Pan som reiseleder, og samtidig forfatterens personlige reise gjennom sorgen og savnet etter tapet av hans livsledsager gjennom førtiåtte år.

Vanlig pris: kr 342,DIN PRIS: kr 199,Bestillingsnr. 85373

Marit Clementz og Ingvild Forbord: GUDINNENS FORTELLINGER Kunnskap om gudinnene i de tidligste kulturer har endret mange kvinners syn på seg selv som kvinner i dag og gitt dem mer selvtillit, kraft og styrke. I møtet med gudinnene møter vi nemlig sider av oss selv.

Vanlig pris: kr 248,DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 14738


ergica en

Nytt opplag!

Deb Shapiro: DIN KROPP SPEILER DITT SINN Fysisk smerte har uten unntak sin opprinnelse i følelsesmessig smerte, sier Deb Shapiro. Høyst sannsynlig er det sinnet som forsøker å fortelle deg noe, få deg til å se nærmere på vanskelige tanker og følelser.

Vanlig pris: kr 365,DIN PRIS: kr 249,Bestillingsnr. 12633

Atala Dorothy Toy: VI ER IKKE ALENE Det finnes tallrike andre verdener enn vår, der alt er annerledes. Men vi er alle i slekt, vi har samme opphav, og har derfor evnen til å kommunisere med hverandre – om vi utvikler evnen. Atala Dorothy Toy lærer deg å «snakke» med andre livsformer.

Vanlig pris: kr 342,DIN PRIS: kr 299,Bestillingsnr. 88864

Nils Petter Thuesen: SPOR ETTER JESUS Hvem var den historiske Jesus? Om arkeologiske funn fra Jesu tid. Noen funn er ekte, noen tvilsomme, andre falske. Her får du vite hvilke som er hva.

Vanlig pris: kr 328,DIN PRIS: kr 159,Bestillingsnr. 82644

Maya Fiennes: YOGA – EN LIVSSTIL Yoga er mer enn bare tøy og bøy, det er også en måte å leve på – en livsstil, og kundaliniyoga er den perfekte partner. En annerledes yogabok!

Vanlig pris: kr 329,DIN PRIS: kr 230,Bestillingsnr. 85324

Lillian Too: FINN DINE LYKKETALL Å kunne regne deg frem til dine lykketall og vite hvordan du bruker dem, kan hjelpe deg til å fastslå de heldigste tidspunktene for å ta viktige avgjørelser eller for å forandre retning i livet.

Vanlig pris: kr 342,DIN PRIS: kr 199,Bestillingsnr. 85381

Lorna Byrne: ENGLER I MITT HÅR Irske Lorna Byrne forteller sin magiske livshistorie og lar oss møte alle dem hun selv har møtt i sitt liv, fra den andre siden. Et sterkt liv der lyse og mørke stunder, forvarsler og forutsigelser skaper sorg, glede og dramatikk.

Vanlig pris: kr 365,DIN PRIS: kr 199,Bestillingsnr. 12823


Anne Jones er en anerkjent og erfaren healer som har hjulpet mange mennesker til å forstå seg selv, helbrede følelsesmessige sår etter traumer, styrke selvfølelsen og gjenvinne selvtilliten. Hun har skrevet flere bøker, blant annet Kvitt deg med negative energier!, Slipp kjærligheten inn, Sjeleforbindelsen og nå Din indre kraft. www.annejones.org

N

økkelen til ekte livsutfoldelse

Uro, sinne og intoleranse er vårt forsvar mot å bli såret. Men forsvaret sperrer for akkurat det vi ønsker oss: livsglede og livsutfoldelse.

T h e Powe r o f Yo u Healer og forfatter Anne Jones leder deg gjennom atten meditasjoner og visualiseringer som aktiverer og utvikler din indre kraft til motivasjon, utholdenhet, mot og besluttsomhet. Kvitt deg med negativitet og lav selvfølelse, godta deg selv som den du er og bygg ekte styrke.

Legger vi ned forsvaret, får vi kontakt med «kjerneenergien», vår aller dypeste energi, den som motiverer oss og gjør oss utholdende, modige og besluttsomme. Den mangeårige healeren og populære Energica-forfatteren Anne Jones viser oss hvordan vi henter frem vår grunnleggende indre kraft – nøkkelen til ekte livsutfoldelse!

Dobbel-CD. Øvelsene er hentet fra Din indre kraft. Engelsk tale. 120 min.

ergica en

Ny bok av populære Anne Jones!

14

Bo kklub b en Energica

Anne Jones: DIN INDRE KRAFT

Oversatt av Lisbeth Lyngaas Innb. 275 s. Vanlig pris: kr 342,DIN PRIS: kr 299,Bestillingsnr. 88914

THE POWER OF YOU (DOBBEL CD) DIN PRIS: kr 200,Bestillingsnr. 90811


Husk frimerke. Porto som brev.

Energica, 0055 Oslo A l l e h e nvend el s er 815 59 200 ev. w w w. ener gi c a .no

Slik virker ditt medlemskap i Energica Velkomsttilbud Gjelder kun ved første gangs innmelding. Hovedboken Får du tilsendt ca. hver tredje uke hvis du ikke avbestiller innen fristen. Porto og ekspedisjonsgebyr per pakke er: Hovedbok kr 21,-. Pakker under 1 kg kr 39,-. Pakker opptil 2 kg kr 79,- og over 2 kg kr 98,-. Bestilles det varer sammen med hovedboka, gjelder satsene per kg. Retur Ifølge lov om angrefrist kan du returnere uleste/ ubeskadigede produkter innen 2 uker, men du må selv betale porto og produktet må returneres i originalemballasjen. Ufrankert retur vil bli belastet med kr 65,-. Avtalen Avsluttes medlemskapet før avtalt bindingstid er over, må du betale full pris for velkomstpakken. Betaling Benytt innbetalingskortet som ligger ved i hver bokpakke.Ved betaling på annen måte, oppgi ditt medlemsnummer og det kidnummer betalingen gjelder. Bestille/Avbestille Du kan bestille ekstraprodukter og avbestille hovedboken på vår ordretelefon 815 59 200, hele døgnet. Noter alltid ned kvitteringsnummeret du får oppgitt ved avbestilling. Du kan også gå inn på www.energica.no. Husk å registrere deg første gang du benytter siden. Ha alltid medlemsnummeret foran deg når du kontakter oss. Kundeservice Åpent alle hverdager mellom kl. 09.00 og 15.00 Telefon: 815 59 200, tastevalg 9 Energica, 0055 Oslo E-post: Se www.energica.no

For bestilling hele døgnet: 815 59 200 For Energica tast 5 ANSVARLIG UTGIVER: Cappelen Damm AS REDAKSJONSSJEF: Nina Normann Ferguson REDAKSJONSSEKRETÆR: Bia Settem DESIGN/LAYOUT: Elin Sollesnes TRYKK: Ålgård Offset

Servicekupong

Kupongen må være oss i hende innen 6. juni 2012

Best. nr. 84616 Best. nr. 90308 Best. nr. 90704 Best. nr. 90696

Best. nr. 84731 Best. nr. 91298 Best. nr. 89979 Best. nr. 90258

Et kurs i mirakler Bio Passion 2 stk. body lotion Merkaba øredobber Merkaba anheng

Seeren fra Andalusia Maria Magdalena Dakshina (CD) Bema Bio solkrem F 30

Av andre produkter ønsker jeg følgende: Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Nei takk! Jeg avbestiller hovedboken Best.nr. 88930

Navn:

Åndelig junkie

Ved adresseendring vennligst benytt Postens adresseendringskort.

Adresse: Postnr./ -sted:

Husk medlemsnummer (9 sifre):

Mitt medlemsnummer

ergica en

79,-

Leppebalsam Tykk, kremet leppebalsam som varer lenge! Med økologisk kakaosmør og aloe vera som gir fuktighet og god beskyttelse.

Badger: LIP BALM, Pomegranate

Vanlig pris: kr 89,DIN PRIS: kr 79,Bestillingsnr. 90415


Returadresse: Energica, Postboks 780 Sentrum, 0106 Oslo

Trygg, økologisk solbeskyttelse som gir fuktighet og næring og fremmer en jevn brunfarge

Sommersolen venter på deg! Solprodukter fra italienske BEMA Cosmetici uten syntetiske, kjemiske filtre, med høy beskyttelse for ansikt (F 30) middels for normal hud (F 20) og en tørrolje som fremskynder brunfargen. Kremene har en mild lukt og en behagelig konsistens. Oljen trekker raskt inn i huden. Bruksanvisning på norsk medfølger.

ergica en Beskytter, styrker og motvirker rynker. Med sukkerert og tang.

Bema Bio: SOLKREM F 30, 50 ml DIN PRIS: kr 150,Bestillingsnr. 90258

ergica en Beskytter og tilfører fuktighet. Med tang, amarantolje og te.

Bema Bio: SOLKREM F 20, 150 ml DIN PRIS: kr 150,Bestillingsnr. 90266

ergica en Fremmer fargen. Med te, karanolje, amarantolje, gulrot og blåbær.

Bema Bio: Sololje, 125 ml DIN PRIS: kr 150,Bestillingsnr. 90241

BEMA Cosmetici er kjent for sine velværeprodukter basert på rene, naturlige råvarer uten fargestoffer og syntetiske konserveringsmidler (som parabener). Heller ikke er de testet på dyr. www.bemacosmetici.it

Energicas medlemsblad 9 – 2012  
Energicas medlemsblad 9 – 2012  

Blad for medlemmer i Energica