Page 1

nr 4 –2012

ergica n e

Stort CD-salg! Se side 12-13


Energica

Plakaten

www.energica.no for kurs, reiser og seminarer

Workshop:

Din skytsengel trenger deg! – La en ny og kraftfull portal til din åndelige veileder åpne seg Theolyn Cortens har siden 1970-tallet kanalisert englenes energier, og hun holder jevnlig kurs og seminarer i utvikling av høyere bevissthet gjennom kontakt med engler. Mange engler har vist seg for henne, og hun har skrevet flere bøker om sine opplevelser og hvordan du selv får kontakt, blant annet Møt din skytsengel!, Erkeenglenes kraft og den rykende ferske Din skytsengel trenger deg! Tid:

Lørdag 14. og søndag 15. april, kl. 09.30–18.00

Sted: Håndverkeren kurs- og konf.senter, Rosenkrantzgt. 7, Oslo Pris:

Kr 2850,- inkl. enkel servering Kr 2500,- dersom du melder deg på og betaler hele kursavgiften innen 15. mars.

To magiske dager som tar deg gjennom forvandlende øvelser og visualiseringer som vil kunne skape en dyp og varig glede- og lykkefølelse. Skytsengelen er din sanne sjelevenn og venter i kulissene på å få hjelpe deg til å leve et 200-prosentsliv – fullt ut menneskelig og fullt ut guddommelig! Lær å kvitte deg med karmiske blokkeringer, avdekk din guddommelige kontrakt og få tilgang til dine himmelske hjelpere. Opplev shefa-symbolenes kraftfulle frekvenser og lær å leve i daglig kontakt med ditt indre guddommelige lys! Workshop-en vil forgå på engelsk. For påmelding/nærmere informasjon: www.soulschool.co.uk

Møt Theolyn hos Mystic Dreamer i Briskebyvn. 38 på Frogner i Oslo: 10. april:

Meditasjonskveld kl 18–19. kr 100,-

11. april: Personlig konsultasjon, 45 minutter, kr 800, Forhåndspåmelding: www.soulschool.co.uk 12. april:

Personlig konsultasjon. Som over. Boksignering kl. 17–18 Foredrag kl. 18–19. Gratis

13. april:

Personlig konsultasjon. Som over.

For mer informasjon: www.mysticdreamer.no / mysticdreamershop@gmail.com

N

år jeg holder seminarer og englekurs eller skriver bøker som denne, sier Theolyn Cortens, er det min intensjon å hjelpe andre til å få kontakt med kraften og visdommen i deres egen guddommelighet. Jeg har personlig opplevd det underet som ligger skjult i oss alle: «himmelens rike». Derfor tar jeg det som en selvpålagt oppgave å inspirere andre til å utforske dette riket. Det første stadiet på denne reisen er å møte sin egen skytsengel. Theolyn Cortens blir fylt av glede hver gang hun blir vitne til at en oppvåkning skjer på et av hennes kurs: Det er som å overvære en bryllupsseremoni for to som er hodestups forelsket. Men i likhet med firmaer som tilbyr partnertreff for enslige, vet jeg at jeg kun er et instrument for noe fantastisk som uansett var ment å inntreffe. Min rolle er bare en ørliten del av en langt mer omfattende historie. I april holder hun kurs i Oslo, og kanskje er det din oppvåkning hun blir vitne til da ... ?

Nina Normann Ferguson redaksjonssjef

E


«Det er min intensjon å hjelpe andre til å få kontakt med kraften og visdommen i deres egen guddommelighet.»

E

«Din himmelske hjelper er der for deg, uansett,» sier Theolyn Cortens i sin nyeste bok om vår nærmeste medarbeider, «men trenger din velvilje for å utføre sin oppgave: å bidra til at du lever det livet du er ment å leve.»

n pådriver for maks livsopplevelse

Hver eneste dag skaper din skytsengels kjærlighet til deg magiske hendelser, møter og muligheter i livet ditt for å hjelpe deg til å bli den du er: et guddommelig vesen som lever sitt jordliv i samsvar med sitt høyeste potensial. Vet du at du får hjelp? Jo bedre kontakt du får med din sanne sjelevenn, desto mer blir du bevisst på de utallige miraklene som samlet utgjør ditt liv til et liv breddfullt av glede!

en

ergica

Med øvelser som hjelper deg til å åpne hjertet for din skytsengels kjærlighet


«Vi er en del av en storslagen formgivning, men det finnes ingen ytre form

S

kytsengelen din kaller på deg Og ikke bare det: Den trenger deg også! Av Kari Kahrs

Mange av oss har nok en forestilling om at englene er der for å hjelpe oss når vi trenger dem, men i sin nye bok avslører engleekspert Theolyn Cortens at skytsenglene er mer lik alltid tilstedeværende instruktører eller rådgivere. I likhet med enhver annen god instruktør kan skytsengelen kun fungere ved hjelp av vårt samarbeid. I Din skytsengel trenger deg! forklarer hun hva vi rent konkret kan gjøre for å møte våre himmelske støttespillere som vil hjelpe oss med å bli bevisst på vårt fulle potensial her på jorden og på hvilke måter englene og vi kan samarbeide om å forløse gammel karma og lege følelsesmessige sår. Skytsengelen vår kaller på oss hele tiden, sier hun, men vi må selv ta det første skrittet til kontakt gjennom å svare på engelens kall til handling. Theolyn Cortens har levd med engler i årevis, og hun blir ofte spurt hvordan hun kan vite at det er ekte engler som er der for oss, at de ikke bare er et produkt av vår egen fantasi. Hun hevder at englene er ekte vare, men at det er viktig å ta fantasien i bruk når vi skal opprette kontakt med dem. Fantasien, sier hun, er et virkemiddel som setter oss i stand til å komme i kontakt med den visdommen som eksisterer i de dypere lagene i bevisstheten og bringe den inn i hverdagsbevisstheten. Ut fra vår kulturelle bakgrunn og de bildene som allerede finnes i vårt indre, får englene form. Når vi ber om å få treffe skytsengelen vår, kan mange muligheter

4

Bo kklub b en Energica

røre seg i bevisstheten, og ut fra disse velges nærmest ubevisst en form på den guddommelige hjelperen. Mange ser englene iført lange flagrende gevanter, med hvite vinger og vakkert hår, men egentlig, sier Theolyn Cortens, har ikke disse kraftfulle hjelperne noen fysisk form. Heller ikke har de vinger og klær.

Ingen som taler? Ingen som skinner? Hvordan skal vi kunne stole på at vi har en personlig utenomjordisk veileder hvis vi verken hører eller ser engler, hvis vi ikke klarer å se en form vi gjenkjenner eller det ikke skjer noe som er så åpenbart at vi er nødt til å se at det dreier seg om skytsengelens guddommelige inngripen? Skytseng-lenes veiledning trenger verken å være dramatisk eller åpenbar, sier Theolyn Cortens som har erfart at skytsenglene benytter de anledningene vi tilbyr til å ta kontakt, og at det skjer enten vi ser dem eller ikke. Når vi mediterer, for eksempel, søker vi bevisst total stillhet, og i ytterkanten av denne tilstanden kan englene og andre åndelige veiledere vise seg og formidle budskap. Theolyn Cortens anbefaler oss å meditere i tjue minutter to ganger daglig, og å skrive ned eventuelle budskap som kan dukke opp. Om ikke umiddelbart, kan slike budskap i etterhånd stå klart frem som en del av et større bilde. Hun anbefaler også at vi skriver ned de drømmene vi husker, for når vi sover, kan skytsengelen se sitt snitt til å ta kontakt.

Når hun holder seminarer og foredrag rundt om i verden, treffer hun alltid personer som har opplevd at små tegn, kanskje underlige hendelser og tilskyndelser, har fungert som et slags kompass som har ledet dem inn på den veien de befinner seg på. De har følt seg ledet i én retning fremfor en annen. Slike indre tilskyndelser skjer ofte ved viktige vendepunkter i livet, og de kan være så subtile at de lett kan bli avvist som tilfeldige innfall fra sinnets side. Innimellom kan det virke som om de er blitt igangsatt av noe utenfra. Kanskje har en venn, forelder, lærer eller kollega sagt et eller annet, kanskje har en uventet hendelse forårsaket at du har tatt en bestemt beslutning. Et tog du kom for sent til, et tilfeldig møte, noe du ser i et butikkvindu – alt dette kan være tegn på at skytsengelen din er i arbeid og leder deg i en bestemt retning uten at du bevisst er oppmerksom på det.

Åndelig rådgiver og læremester Skytsengelen vår er en rådgiver og læremester som åpner portene til de usynlige ressursene i vår bevissthet der vi kan oppdage vår sanne natur som kosmiske skapninger som er i stand til langt mer enn det vi vanligvis forventer av oss selv. Og skytsengelen kaller stadig på oss for at vi skal vende tilbake til vår guddommelige kilde. Mange av de utfordringene vi møter i livet er blitt tilrettelagt av skytsengelen vår for at vi skal ta lærdom av dem. I skytsengelen


giver. Det som skapes, utvikler seg fra og kan formes av tankene våre.»

har vi en hjelper som oppmuntrer og driver oss videre når vi er på rett vei, og som kanskje refser og leder oss bestemt tilbake om vi skulle havne på villspor. Jo mer vi motsetter oss lærdom, jo tyngre kan veien videre i livet virke. Ja, hvem har vel ikke opplevd å gjøre de samme dumhetene gang på gang, og føle det som om den samme straffen rammer en om og om igjen? Men en vakker dag sier det kanskje «klikk», og alt faller på plass. Og kanskje trekkes det da et lettelsens sukk der ute!

Englene nærmer seg Stadig flere blir mer og mer bevisst på englenes nærvær. Det kommer stadig nye bøker om engler, det holdes foredrag og kurs, englene er rett og slett ganske populære i vår tid. Men det betyr ikke at englene ikke var der og var aktive i tidligere tider, sier Theolyn Cortens, som mener at vi kanskje nå opplever englene på en mer dyptpløyende måte og hyppigere enn i tidligere tider fordi vi er blitt klare og villige til å samarbeide med dem, og at vi for alvor er i ferd med å våkne for englenes nærvær. De mentale skylappene forsvinner når vi innser at det vitenskapelige, materialistiske synet på universet ikke forteller hele historien om den virkeligheten vi lever i, og da åpnes mulighetene for englekontakt. Når vi først engasjerer oss i å samarbeide med skytsengelen vår, vil fornemmelsen av engelens nærvær vokse. Men hvordan merker man rent konkret at en engel er til stede? Det kan føles som om noen står ved siden av oss eller bak oss. Det kan komme tanker som synes å komme «annetstedsfra» – tanker som umiddelbart kan gi en løsning på problemer vi strever med. Det kan skje i form av «sammentreff av omstendigheter» – vi møter mennesker, kommer over bøker og gjenstander som er helt fullkomne for oss i det øyeblikket de dukker opp.

Legg inn en kosmisk bestilling Har du et konkret ønske du har lyst til å få virkeliggjort? Legg inn en kosmisk bestilling! Når vi ber skytsengelen om å ta

imot bestilling på det vi ønsker, får vi en mulighet til å gi fra oss alle problemer som følger med det å bruke tid og krefter på selv å skulle skaffe det vi måtte ha behov for. Theolyn Cortens beskriver det som skjer slik: Det igangsettes en mystisk prosess, en prosess som skjer bak hver eneste «tilfeldighet» og «synkronitet», og som omfatter så mange lag av aktiviteter at det nesten er umulig å ta det inn for hverdagssinnet vårt. Be skytsengelen din om å være budbringer og levere bestillingen din i den beste og mest effektive avdelingen for oppfyllingen av ønsket. Start med små oppfordringer, be om noe som ikke betyr altfor mye for deg, sier hun. Da blir det enklere å gi slipp når ønsket er formidlet, og du vil ikke gå omkring i stadig uro og vente på resultatet.

Theolyn Cortens har kanalisert budskap fra himmelen i mer enn tretti år og har en mastergrad fra University of Wales basert på sitt forskningsarbeid om engler. Hun er utdannet lærer i voksenopplæring, og leder seminarer og diplomkurs i utvikling av åndelig bevissthet gjennom kontakt med engler. Hun har skrevet en rekke bøker, blant annet Møt din skytsengel og Erkeenglenes kraft. www.soulschool.co.uk

En slik tilknytning til det som skal komme, forklarer hun, er nemlig til hinder for at ønsket skal bli virkeliggjort. Selv forsøkte hun seg en gang med noe så beskjedent som en bok hun hadde forsøkt å få tak i i lang tid. Etter at bestillingen var lagt inn hos skytsengelen hennes, tok det ikke mange timene før boken var på plass! Hvorfor ikke forsøke å legge inn en kosmisk bestilling nå? Tenk på tre små ting du gjerne vil ha eller oppleve i løpet av de neste sju dagene. Velg noe som er litt uvanlig, noe som sannsynligvis ikke vil dukke opp på vanlig måte, men la det også være noe du ikke har for sterk tilknytning til. Går ønskene dine i oppfyllelse, vet du at du har kontakt!

HOVEDBOKEN:

Theolyn Cortens: DIN SKYTSENGEL TRENGER DEG!

Originaltittel: Your Guardian Angel Needs You! Oversatt av Kari Kahrs Innb. 280 sider Vanlig pris: kr 342,DIN PRIS: kr 299,Bestillingsnr. 88898

B okkl u bbe n En e r g i c a

5


Bli bevisst på fargenes betydning

en

Fargenes kraft! en

ergica

La Kuan Yin, Lakshmi, Frøya, Isis og 40 andre kraftfulle gudinner fylle livet ditt med guddommelig magi!

ergica

Sammen med boken følger et arbeidshefte der du selv kan finne frem til din egen fargetype.

FARGENE FORTELLER

Myk innb. Ill. 221 s. Vanlig pris: kr 359,DIN PRIS: kr 198,Bestillingsnr. 51904

Visste du at vi ser farger før vi ser form? Fargene er den raskeste formen for kommunikasjon vi har. «Er det mulig å fortelle om noe som egentlig ikke eksisterer og likevel har så stor innflytelse på våre liv?» Slik åpner fargespesialisten Tove Steinbo sin innholdsrike bok om hvordan fargene påvirker oss. I et lett tilgjengelig språk fritt for fagord viser hun oss at fargene vi omgir oss med gjør mer enn å glede vårt øye. Tove Steinbo tar for seg både fargenes symbolikk – hva vi bevisst assosierer med de ulike fargene og fargenes psykologi – hvordan vi ubevisst påvirkes av fargenes utstråling. Fremstillingen er krydret med en rekke personlige historier og opplevelser, supplert med fargesterke og fargefriske illustrasjoner. Tove Steinbo holder kurs, foredrag og gjesteforelesninger over hele landet innenfor fargepsykologi og fargesymbolikk. www.steinbo-dialog.no Bloggadressen er: fargeneforteller.blogspot.com.

6

Bo kklub b en Energica

Gudinnekort

Kraftfull veiledning fra mektige gudinner. Spådomskort med kanalisert visdom fra den feminine urkraften.Orakelkortstokk med 44 kort, 9x13 cm, og veiledningshefte med norsk tekst.

Foto: Kamilla Weiglin/Frk. Foto.

Doreen Virtue: GUDINNEVEILEDNING (ORAKELKORT) DIN PRIS: kr 259,Bestillingsnr. 64493


Energica en

ergica

Bazar

www.energica.no for flere varer

Duk og pose kun

229,-

Duk og pose til orakelkort Dine orakelkort holder din energi. Legg kortene på et fast underlag når du bruker dem for å bevare og høyne kortenes energi, og oppbevar dem i en egen pose når du ikke bruker dem for å beskytte energien deres. Firkantet duk i mørkblå kraftig velour kantet med lysgrå “silkebånd” og med påbroderte stjerner og halvmåner. Mål: 80x80 cm Pose i mørkblå kraftig velour med mørkblå «silkesnor» og med påbroderte stjerner og halvmåner. Mål: 20x20 cm

en

ergica

Vakker velourpose til dine orakelkort!

DUK OG POSE TIL ORAKELKORT DIN PRIS: kr 229,Bestillingsnr. 89284

ergica n e

Ifølge zen-visdommen gjenspeiler ytre hendelser våre tanker og følelser. Zenkortene viser deg hva som skjer i livet ditt her og nå.

Osho Zen Tarot

Osho Zen Tarot hjelper deg til å fokusere på ytre hendelser her og nå. 79 kort, 7,5x11 cm, og veiledningshefte med norsk tekst.

OSHO ZEN TAROT (ORAKELKORT) DIN PRIS: kr 198,Bestillingsnr. 12385 B okkl u bbe n En e r g i c a

7


Helge Hognestads betraktninger fra 2008 til 2011 samlet mellom to permer

M

ergica en La deg inspirere av Helge Hognestads betraktninger!

Vi er i ferd med å våkne til en større opplevelse av oss selv og virkeligheten. «Gud er i oss,» sier Helge Hognestad som har ytet Kirken motstand med sitt annerledes syn på kristne dogmer. I perioden 1984–2000 sa han fra seg sine presterettigheter og i 2010 ble han tatt ut av ordinær prestetjeneste. Utsagnet gjør ikke Gud mindre, slik noen kanskje frykter, men mennesket – og livet – større, og gir begge en hellig dimensjon. Er det noe mennesket trenger i vår tid, og som mange bevisst eller ubevisst søker, er det å erfare seg selv og livet som del av noe større, noe opphøyd – noe hellig. Hognestad ser mange tegn til at mennesket kjenner det guddommelige i sitt indre og

8

V

ennesket er guddommelig

Bo kklub b en Energica

er i ferd med å våkne til en dypere og rikere forståelse av virkeligheten. Foruten frimodig og fornyende tolkning av sentrale bibeltekster møter vi den kristne mystikeren pater Pio, Frans av Assisi, den nytenkende amerikanske biskopen Spong og Maximilian Kolbe som ga sitt liv for en medfange Auschwitz. Les tekstene som både har inspirert og forarget!

Helge Hognestad: MENNESKET VÅKNER

Innb. 186 s. Vanlig pris: kr 298,DIN PRIS: kr 260,Bestillingsnr. 89763

Dommedagsthriller! Tar konspirasjonsteoriene fra Da Vincikoden ett steg videre! Den tidligere elitesoldaten Ben Hope hopper av jobben med å redde kidnappingsofre for å gjenoppta teologistudiet ved universitetet i Oxford. Men skjebnen vil det annerledes. I jakten på den savnede arkeologen Zoë Bradbury vikles han inn i sitt farligste oppdrag så langt. Hvilken hemmelighet har Zoë avdekket på Korfu? Og hvem er det som er villig til å gjøre hva som helst for å legge lokk på den? Jakten fører Ben fra Hellas til de amerikanske sørstatene og til Jerusalem. Ikke bare er hans eget og Zoës liv i fare, millioner av mennesker vil bli rammet av en katastrofe som i sin tur kan utløse apokalypsen forutsagt i Johannes åpenbaring – med mindre Ben lykkes ... Et dødelig komplott, en eldgammel profeti, et kappløp med tiden for å forhindre Armageddon ... midt i blinken for alle fans av Dan Brown! Se www.energica.no for flere bøker i Codex-serien!

Scott Mariani: DOMMEDAGSPROFETIEN

Oversatt av: Harald Haug Hft. 464 s. DIN PRIS: kr 99,Bestillingsnr. 90209


i lever bare en gang? Eller?

Medrivende og sensasjonell norsk historie om reinkarnasjon Vi lever bare en gang, sier vi gjerne, men er det sant? Mange mener at vi kommer tilbake fra den åndelige dimensjonen og antar fysisk form gang på gang. Det hevdes også at vi gjør det frivillig og at vi gjør det helt bevisst.

Foto: Elisabeth Hægeland/Medium Forlag

V

Unni Helen Sørnes er utdannet regresjonsterapeut med erfaring i å føre klienter tilbake til tidligere liv, og hun har i tillegg lang erfaring med den terapeutiske metoden “Reisen”. Hun er gift og har to barn. Jeg var Sophie Scholl er hennes første bok.

energica «Med en faglig del, som så vidt jeg kan skjønne må være den beste tilgjengelige oversikten over reinkarnasjonstemaet på norsk.» Ivar Lund, korrektursjef

Unni Helen Sørnes ikke bare tror, men vet at vi lever flere liv. Ikke bare gjennom sitt daglige virke som regresjonsterapeut, som gang på gang har vist henne at bevisstheten vår husker andre tilværelser før denne, men også fordi hun selv har opplevd å få mer enn et glimt av et annet liv i en annen tid. En av hennes første regresjoner mens hun utdannet seg til regresjonsterapeut brakte henne spontant tilbake til et liv før og under siste krig i Tyskland: «Plutselig vet jeg at jeg har gjort en alvorlig feil, og katastrofen er et faktum. Vi blir oppdaget, arrestert, stilt for retten og dømt til døden. Kort tid etter vet jeg at det er slutt. Jeg forstår at vi er blitt henrettet og at livet er forbi. Det var min skyld. Det var min skyld at alle ble tatt.» Det hun ikke ante noen ting om, var at det hadde levd en kvinne ved navn Sophie Scholl i Tyskland på den tiden hun ble brakt tilbake til, og at denne unge kvinnen var aktiv i motstandsgruppen «Den hvite rose». I flere regresjoner opplevde Unni Helen Sørnes å befinne seg i en ung kvinnes modige, men også angstfylte kropp i omgivelser preget av terror og frykt. Utforskning gjennom flere år har overbevist henne om at personen den gangen var tyske Sophie Scholl. Regresjonen ble starten på en eventyrlig reise i tid og rom, der overraskelsene, sammenfallene og de såkalte «tilfeldighetene» sto i kø – som om denne fantastiske historien bare dirret etter å bli avdekket og fortalt … Samtidig gir boken forklaringer på hvordan regresjonsterapi kan føre oss milevidt videre i vårt selvutviklingsarbeid og gi oss dype innsikter og frihet fra smerte og fastlåsthet. Sophia Magdalena «Sophie» Scholl (født 9. mai 1921 i Forchtenberg, død 22. februar 1943 i München-Stadelheim) var en tysk student og medlem av Den hvite rose, en kristen, opposisjonell gruppe som engasjerte seg mot det nasjonalsosialistiske regimet ved å dele ut regimekritiske pamfletter. Hun ble dømt til døden for landsforræderisk fiendebegunstigelse, forberedelse til høyforræderi og undergravelse av stridsevnen, og henrettet med giljotin 21 år gammel. www.wikipedia.no

Unni Helen Sørnes: JEG VAR SOPHIE SCHOLL

Innb. Ill. 212 s. Vanlig pris: kr 349,DIN PRIS: kr 305,Bestillingsnr. 89938

B okkl u bbe n En e r g i c a

9


Mental trening med hypnose og NLP

Energica Musikk

Ta styringen!

Fredrik Praesto: HYPNOTISØRENS HEMMELIGHETER

Oversatt av Kjersti Velsand Innb. 160 s. Vanlig pris: kr 349,DIN PRIS: kr 305,Bestillingsnr. 89946

Fredrik Praesto, en av Sveriges mest anerkjente hypnosecoacher, lærer deg å bruke det mest kraftfulle verktøyet til å ta kontroll over ditt eget liv: din egen bevissthet! Trinn for trinn loser han deg gjennom øvelser og transer ved hjelp av bokens tekst og sin egen stemme på CD-en som følger med. Han avliver mange myter om hypnose, som at det er farlig, og viser at det er et uvurderlig verktøy, særlig i kombinasjon med NLP (nevrolingvistisk programmering). Bevisstheten vår er svært mottakelig for positive visjoner når vi er i hypnose, resultatene kommer langt raskere enn ved bruk av bare viljestyrken. Bli din egen hypnotisør og skap varig endring i livet ditt! CD-en inneholder seks spor, innlest av forfatteren på svensk.

10

Bo kklub b en Energica

Fredrik Praesto er utdannet NLP Master Practitioner, NLP Trainer og Hypnosis Trainer og jobber som hypnosecoach og kurs- og foredragsholder i Stockholm. Han er den eneste hypnotisøren som har fått tillatelse fra de svenske helsemyndighetene til å hypnotisere i underholdningsøyemed, og har deltatt i programmer som Jag vet vad du gjorde förra lördagen og showet Hypno Comedy.

Forfatter og kursholder Theolyn Cortens leder deg gjennom åtte magiske reiser fra boken Din skytsengel trenger deg! 2 CD-er. Engelsk tale.

Your Guardian Angel Needs You! (CD) Spilletid: 90 minutter Din pris: 250,Bestillingsnr. 77263


Englegrøsser!

Sin egen skytsengel!

Evig din

I Englelære daler ikke englene ned i skjul, de vandrer blant oss – i skjul.

«Noen skytsengler blir sendt tilbake for å våke over andre. Jeg ble sendt tilbake til meg selv. Jeg er min egen skytsengel!»

Daniel Grey er ingen vanlig ung mann. Daniel husker sine tidligere liv og kjenner igjen sjelene til dem han har møtt før.

Da Margot Delacroix dør brått i en alder av førti, blir hun sendt tilbake til jorden som en skytsengel – for seg selv. Omdøpt til Ruth blir hun tvunget til å gå igjennom livet sitt på nytt for å observere og registrere sine største feilgrep. Hun blir fortalt at hun ikke må gjøre noe for å endre sine handlinger, hun skal bare lære av dem. Og hun skal beskytte og elske Margot uten forbehold.

Gjennom århundrene har han forelsket seg i den samme jenta. I liv etter liv, på tvers av kontinenter og dynastier, har han og Lucy blitt trukket mot hverandre. Men hvert stormfulle møte har endt i smertefull adskillelse – de to har aldri fått leve ut sin kjærlighet. Idet Lucy begynner å forstå hvorfor Daniel kaller henne ved andre navn og den virkelige grunnen til at hun er tiltrukket av ham, kommer den mystiske kraften som har revet dem fra hverandre gjennom århundrene, tilbake. Skal de noen gang kunne tilbringe et helt liv sammen, må de konfrontere sin egen komplekse historie så vel som en vedvarende fiende ...

I et kloster utenfor New York snubler en nonne tilfeldigvis over en mystisk tidligere brevveksling mellom klosteret og en av landets rikeste familier og gjenoppliver dermed uforvarende en urgammel krig: Tilhengerne av englelæren, vitenskapsfolk med kunnskap om englenes kultur og historie, kjemper mot de monstrøse nefilimene, giganter som etter sigende er etterkommere av de englene som en gang gjorde opprør mot Gud og som paret seg med menneskene – og som fortsatt lever blant oss. Roman om kampen mellom himmelske og jordiske vesener, og dem midt imellom.

Gripende og samtidig herlig underholdende roman som minner oss på at vi ikke er alene, og at kjærligheten er sterkere enn døden!

En underholdende og romantisk roman om å huske sine tidligere liv.

Danielle Trussoni: ENGLELÆRE

Carolyn Jess-Cooke: EN SKYTSENGELS DAGBOK

Ann Brashares: SJELEVANDREREN

Oversatt av Ellen Katrine Berg Innb. 512 s. Vanlig pris: kr 379,DIN PRIS: kr 249,Bestillingsnr. 85670

Oversatt av Jana Kristensen Innb. 304 s. Vanlig pris: kr 339,DIN PRIS: kr 297,Bestillingsnr. 89391

Oversatt av Tron Furu og Cecilie Winger Innb. 336 s. Vanlig pris: kr 299,DIN PRIS: kr 262,Bestillingsnr. 87890 B okkl u bbe n E n e r g i c a

11


Energica

Bibliotek

www.energica.no for flere bøker

energica

69,ANGEL FLIGHT Bestillingsnr. 11718

energica

69,JOYFUL SPIRIT Bestillingsnr. 11809

energica

69,CRYSTAL WINDS Bestillingsnr. 80721

energica

69,WISDOM FROM THE PAST Bestillingsnr. 52183

energica

69,GLOBAL SPIRIT Bestillingsnr. 10082

energica

energica

69,ANGELIC HARP MUSIC Bestillingsnr. 80846

energica

69,-

69,-

OM SHANTI OM Bestillingsnr. 82792

SECRETS OF LIFE Bestillingsnr. 10124

energica

69,THE MAGICAL ELFIN COLLECTION Bestillingsnr. 82479

energica

69,DITT INDRE SKATTKAMMER Bestillingsnr. 12492

energica

69,SOOTHING TOUCH Bestillingsnr. 11700

energica

69,ENDLESS LIGHT Bestillingsnr. 10926


ergica n e

Stort CD-salg! energica

69,DIVINAURA Bestillingsnr. 82560

energica

69,THE BEST OF AEOLIAH Bestillingsnr. 82552

energica

99,MANTRAS FROM TIBET: OM TARA Bestillingsnr. 52308

energica

99,CHANTS FOR SHIVA Bestillingsnr. 82610

energica

69,DEEP SILENCE Bestillingsnr. 80747

energica

energica

69,DANCES FROM BEYOND Bestillingsnr. 12740

energica

69,-

69,-

FROZEN PLANET Bestillingsnr. 80739

GANESH MANTRA Bestillingsnr. 82628

energica

99,THE FAIRY RING Bestillingsnr. 82461

energica

99,SANCTUARY OF REJUVENATION Bestillingsnr. 80853

energica

99,MAJESTY Bestillingsnr. 82545

energica

99,THE SEVEN CHAKRAS Bestillingsnr. 82594 B okkl u bbe n E n e r g i c a

13


en

“Det finnes et kyss vi ønsker av hele vårt hjerte: sjelens berøring av kroppen.” Rumi

T

enn lyset!

ergica

Gå ikke glipp av

workshop med Jonette! Jonette Crowley har besøkt Norge flere ganger, til stor glede og inspirasjon for alle som har deltatt på workshopene hennes. 24. feb. til 4. mars er hun tilbake – i Oslo, Bergen og Trondheim! WORKSHOP – 1 DAG

Nøkler til høyere bevissthet Oslo 24. februar Bergen 2. mars Energica-pris: kr 1900,-

WORKSHOP – 2 DAGER

Soul Body Fusion Oslo 25.–26. februar Trondheim 28.–29. februar Bergen 3.–4. mars Energica-pris: kr 3900,Mer informasjon/Påmelding: Siri Spillum tlf. 932 80 527 post@sirispillum.no

en

ergica

Ny bok av JONETTE CROWLEY

forfatteren av Ørnen & kondoren Vi har alle en vakker sjel, men greier ikke alltid å bringe den helt og fullt inn i kroppen. Sjelens frekvens og kroppens frekvens er i disharmoni – vi lever vårt liv med lyset delvis på, ute av stand til å tiltrekke oss alt det gode som er vår medfødte rett. Bring sjelen inn i kroppen med Soul Body Fusion! 14

Bo kklub b en Energica

Jonette Crowley: Bring SJELEN INN I KROPPEN

Originaltittel: Soul Body Fusion Oversatt av Kari Kahrs Innb. 232 s. Vanlig pris: kr 342,DIN PRIS: kr 299,Bestillingsnr. 88872

Jonette Crowley er en internasjonalt anerkjent åndelig lærer og har grunnlagt Center for Creative Consciousness, en organisasjon som er viet åndelig oppvåkning. Hun er en sann utforsker, både når det gjelder de indre plan og de reisene hun har foretatt rundt omkring i verden. Hun er en mystiker av vår tid, hun er klarsynt, healer, og har den unike evnen å kunne opprettholde energier som løfter andre slik at de kan oppleve sin egen åndelige sannhet. www.JonetteCrowley.com


Husk frimerke. Porto som brev.

Energica, 0055 Oslo A l l e h e nvend el s er 815 59 200 ev. w w w. ener gi c a .no

Slik virker ditt medlemskap i Energica Velkomsttilbud Gjelder kun ved første gangs innmelding. Hovedboken Får du tilsendt ca. hver tredje uke hvis du ikke avbestiller innen fristen. Porto og ekspedisjonsgebyr per pakke er: Hovedbok kr 21,-. Pakker under 1 kg kr 39,-. Pakker opptil 2 kg kr 79,- og over 2 kg kr 98,-. Bestilles det varer sammen med hovedboka, gjelder satsene per kg. Retur Ifølge lov om angrefrist kan du returnere uleste/ ubeskadigede produkter innen 2 uker, men du må selv betale porto og produktet må returneres i originalemballasjen. Ufrankert retur vil bli belastet med kr 65,-. Avtalen Avsluttes medlemskapet før avtalt bindingstid er over, må du betale full pris for velkomstpakken. Betaling Benytt innbetalingskortet som ligger ved i hver bokpakke.Ved betaling på annen måte, oppgi ditt medlemsnummer og det kidnummer betalingen gjelder. Bestille/Avbestille Du kan bestille ekstraprodukter og avbestille hovedboken på vår ordretelefon 815 59 200, hele døgnet. Noter alltid ned kvitteringsnummeret du får oppgitt ved avbestilling. Du kan også gå inn på www.energica.no. Husk å registrere deg første gang du benytter siden. Ha alltid medlemsnummeret foran deg når du kontakter oss. Kundeservice Åpent alle hverdager mellom kl. 09.00 og 15.00 Telefon: 815 59 200, tastevalg 9 Energica, 0055 Oslo E-post: Se www.energica.no

For bestilling hele døgnet: 815 59 200 For Energica tast 5 ANSVARLIG UTGIVER: Cappelen Damm AS REDAKSJONSSJEF: Nina Normann Ferguson REDAKSJONSSEKRETÆR: Bia Settem DESIGN/LAYOUT: Elin Sollesnes TRYKK: Ålgård Offset

Servicekupong

Kupongen må være oss i hende innen 2. mars 2012

Best. nr. 51904 Best. nr. 89284 Best. nr. 90209 Best. nr. 89763

Best. nr. 89938 Best. nr. 89946 Best. nr. 90225 Best. nr. 89953

Fargene forteller Duk og pose til orakelkort Dommedagsprofetien Mennesket våkner

Jeg var Sophie Scholl Hypnotisørens hemmeligheter Your Guardian Angel Needs You! (CD til hovedbok) Bekreftelsen – Frisk med lavkarbo

Av andre produkter ønsker jeg følgende: Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Best.nr.

Nei takk! Jeg avbestiller hovedboken Best.nr. 88898

Navn:

Ved adresseendring vennligst benytt Postens adresseendringskort.

Adresse: Postnr./ -sted:

Husk medlemsnummer (9 sifre):

Mitt medlemsnummer

Pyramidekraft Bli kjent med pyramidens kraft. Den kosmiske energien i pyramideformen styrker din healingkraft og skaperevne. Boks med krystallpyramide og instruksjonsbok på 128 sider med norsk tekst.

Ronald L. Bonewitz: PYRAMIDEKRAFT

Oversatt av Kari Kahrs DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 81034

Din skytsengel trenger deg!

ergica en

149,-


n av

nbrune.

Returadresse: Energica, Postboks 780 Sentrum, 0106 Oslo

Lavkarbo – fortsatt i teten!

Nytt liv med lavkarbo! Lege og kostholdsekspert Sofie Hexeberg gjengir historiene til pasienter hun har hatt og mennesker hun har møtt som forteller at overgangen til lavkarbo forandret livet deres.

Vanlig pris: kr 349,DIN PRIS: kr 305,Bestillingsnr. 85654

Sofie Hexeberg: BEKREFTELSEN Frisk med lavkarbo

Innb. 200 s. Vanlig pris: kr 349,DIN PRIS: kr 305,Bestillingsnr. 89953 Vanlig pris: kr 349,DIN PRIS: kr 305,Bestillingsnr. 88286

Hexeberg tar for seg en lang rekke sykdommer og forteller hva pasientene gjorde for å bli friske. Mange av historiene er fortalt med pasientens egne ord. Med siste nytt fra forskningsfronten og kostholds-råd for enda flere typer plager og diagnoser, som MS, epilepsi, søvnproblemer, barnløshet, matin-toleranse, tarmsykdommer og psoriasis. Oppdatert informasjon for den som trener og/eller vil gå ned i vekt og et eget kapittel viet den som er gravid og i barsel. Kjøttboller med tomatdip

Philadelphiarundstykker

400 g KjøTTDeIg

24 rundstykker

1 egg

4 DL SeSamFrø

½–1 TS HvITLøKSPULver eLLer 1–2 FeDD HvITLøK, HaKKeT

4 DL SOLSIKKeKjerner

1 TS SaLT

2 SS baKePULver

1 TS grOvmaLT PePPer 1 TS maLT KOrIanDer

4 TS jOHanneSbrøDKjernemeL

1 TS eSTragOn

1 DL FIbrex

2 SS SITrOnSaFT

1 DL POFIber

25 g FeTaOST, SmULDreT

1 DL FIberFIn

½ røDLøK, FInHaKKeT

½ TS SaLT

5 DråPer TabaScOSaUS

6 egg

1. Bland alt sammen i en foodprosessor eller kna deigen med hendene. 2. Form små kjøttboller i hånden ved hjelp av en skje. 3. Stek kjøttbollene i en varm stekepanne med smør til de er gjennomstekt.

2 STK. PHILaDeLPHIaOST naTUreLL (400 g) 50 g Smør, SmeLTeT

1. 2. 3. 4. 5. 6.

Knus frøene i en blender eller med en stavmikser. Bland alt det tørre i en bolle. Bland egg, ost og smør i en annen bolle og bruk stavmikser for å få røren jevn. Bland det tørre i det våte. la røren svelle i 5 minutter. røren skal være litt kladdete. Form rundstykkene i hånden ved hjelp av en spiseskje og plasser dem på to bakepapirkledde stekebrett. 7. Stek midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. 8. Avkjøl på rist.

Variasjon: Du kan variere smaken på kjøttbollene ved å tilsette for eksempel basilikum, oregano eller provencekrydder. Kjøttbollene kan stekes i stekeovnen om du foretrekker det. Da blir de ikke så fine på fargen, men egner seg godt hvis du skal lage mange og fryse dem. De får fin farge når de varmes opp i stekepannen før servering. Tomatdip 1 DL TOmaTPUré 1 DL KeTcHUP UTen TILSaTT SUKKer 1 SS røDvInSeDDIK 1 ½ SS SUKrIn ½ TS cHILIPaSTe SaLT Og PePPer

tiPS: Pensle rundstykkene med pisket egg og pynt med KoluMnetittel frø før steking.

68

runDStYKKer oG MuFFinS

Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.

tiPS: Kan medbringes som lunsj i to ulike beholdere. tomatdippen kan også brukes til kyllingnuggets.

77 142

KJØttretter , PiZZA oG SAnDWiCh

KoluMnetittel

KoluMnetittel

69

143

Vanlig pris: kr 329,DIN PRIS: kr 198,Bestillingsnr. 81976

Energicas medlemsblad 4 - 2012  
Energicas medlemsblad 4 - 2012  

Medlemsblad for Energicas medlemmer