Page 1

Bestselgerklubben nr. 04 /2014 – 38. Årgang

Bestselgerromaner rykende ferske rett hjem. Alltid med maksimal rabatt!

Et forrykende drama om Hevn og Kjærlighet fra www.bestselgerklubben.no

JO Nesbø


-

KJÆRE BOKVENN, Nå kan du sikre deg Jo Nesbøs nyeste bok rett hjem i postkassen på lanseringsdagen med maksimal rabatt. Jo Nesbø har det siste året inntatt tronen som krimmesteren over alle krimmestere. Han har vært på utallige bestselgerlister over store deler av verden og solgt over 20 millioner bøker på verdensbasis. På rekordtid har han skrevet sin nye roman Sønnen, og det nærmest som et bestillingsverk. Hans litterære agent i USA hadde mottatt de første 100 sidene og viste det til noen kompiser i Hollywood. Og dermed var det gjort. Warner Bros sikret seg filmrettighetene, og betalte Nesbø en klekkelig sum. Selv har Nesbø gitt uttrykk for at hele situasjonen opplevdes som absurd. Det føltes rett og slett ubehagelig å skrive en bok ferdig fordi noen allerede hadde gitt ham en masse penger. Sønnen er både en heftig kjærlighetshistorie og en voldsom hevnhistorie. Handlingen er lagt til Oslo. Den vakre og koselige hovedstaden i verdens rikeste land. Og den byen med Europas høyeste antall dødsfall på grunn av overdoser. ”Jeg beskriver kontrastene, og for meg er Oslo en perfekt setting for en thriller,” sier forfatteren selv. Sønnen er Nesbøs 12. krimbok, og skulle du mot formodning savne Harry Hole, så fortvil ikke. Ryktene sier at det kommer en ny Harry Hole-bok i 2015!

Kos deg – bedre kan det ikke gjøres!

Tone Torp Redaksjonssjef

Norges eneste bestselgerbokklubb! Ansvarlig utgiver: Cappelen Damm Redaksjonssjef: Tone Torp Kontoradresse: Akersgata 47/49 Postadresse: Bestselgerklubben, 0055 Oslo Tlf.: 815 59 200 Ønsker du å sende en e-post, gjør det via mail på nettsiden. Design/illustrasjon: Camilla Strøm Foto: Istockphoto

Sønnen vil garantert smelte kvikksølvet på samtlige barometre for bestselgere i 2014!


Jo Nesbø har klart det igjen. Denne gangen uten hjelp av Harry Hole! Jo Nesbøs nye thriller er både en heftig kjærlighetshistorie og en voldsom hevn historie. Her spares ikke på noe. Du blir rørt, du blir kvalm, du blir lurt, du blir sint, du blir lurt igjen og du blir forbannet. Med andre ord – du blir revet med fra første til siste side. Og utrolig nok. Du savner ikke Harry Hole et øyeblikk!

Jo Nesbø:

SØNNEN

Forlag: Aschehoug Innb.

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 349,Bestillingsnr. 94375

Boka sendes fra oss i uke 11. Avbestillingsfrist: 10.03.2014

PORTOFRIT T TILSENDT

3


Glitrende om

Hat og Kjærlighet! En heftig kjærlighetsfortelling. En voldsom hevnhistorie. Ta høyde for uvanlig store påkjenninger når du leser Sønnen. Og vet du hva? Du vil elske det fra start til mål!

Det lover jeg deg.

Du blir rørt, du blir kvalm, du blir lurt. Og du har hjertet i halsen fra første til siste side. Når du leser Nesbø, er hele følelsesregisteret ditt i bruk. Denne gang befinner du deg i et nytt krimunivers med et nytt persongalleri. Tro det eller ei, men du savner ikke Harry Hole et øyeblikk! Sønnen er en thriller der det ikke bare går én, men mange kuler varmt, og kommer garantert til å smelte kvikksølvet på samtlige barometre for bestselgere i 2014.

Har mye å hevne Narkomane Sonny har vært i fengsel siden han var 18. Han finansierer dop ved å sone for andres lovbrudd. Dopet får han av presten. En bibel med et hulrom med tre poser heroin og oppskrift for neste tilståelse. Hans avdøde far og forbilde var politimann. Sonny uttrykker det slik: Da pappa forsvant, forsvant jeg også. Han tror faren begikk selvmord, men får en dag høre at han ofret livet for sønnen. Det blir begynnelsen på et nytt liv for Sonny. Han rømmer og føler at han har ekstremt mye å hevne.

Nesbøs Oslo noir Du kjenner deg igjen, vi er i Nesbøs velkjente Oslo noir. Måten han beskriver byen på, så nostalgisk, så idyllisk, i neste øyeblikk et voldelig inferno og en bunnløs politikorrupsjon. Klassiske temaer som far-sønn, lov-rettferdighet og hevn-urettferdighet. Og alt sammen dreier seg rundt det velkjente navet til Jo Nesbø: Hat og Kjærlighet. 4 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

Galskapens dilemma Sonny tar inn på Ila Pensjonat, der vakre Martha er daglig leder. Hun lider av compassion fatigue, også kalt the cost of caring. Det ulovlige skjer, de blir forelsket, en følelse som består av to ord, ifølge Nesbø. Men hvem vil elske en som dreper? ”Det er galskap, men det er det eneste jeg kan gjøre,” sier Sonny når Martha spør. Han vil straffe dem som står bak all dritten. Dem han har sonet for. De som tok livet av faren. Sist, men ikke minst skal han finne den egentlige muldvarpen, den faren hans ble beskyldt for å være. Og hva gjør Martha da?

Røsker i hjerterøttene Politiinspektør Simon Kefas blir satt på saken. Han har fått sparken i Økokrim på grunn av spillegalskap, og er en gammel bekjent av faren til Sonny. Sammen med ferske Kari Adel danner han en ny etterforskerduo. Fortellingen akselererer, og hevnens engel har sine helt sinnssyke metoder. En fryseboks, en kvelende gitarstreng, en uhyggelig hundegård, ingen midler er utenkelige i Sonnys brutale vendetta. Dette er burlesk vold, det er pageturning av høy klasse, og alt snus på hodet med én setning. Du settes helt ut, for i neste øyeblikk å komme tilbake med ”ja-selvsagt-var-det-sånn-følelsen”. Når Jo Nesbø i tillegg beskriver en kjærlighet som røsker i dypet av hjerterøttene, er det ingen tvil. Terningen min lander fjellstøtt på seks.

Av Bernt Roald Nilsen


Utdrag

Hengingen. Martha satt på loftet. Stirret på bjelken. Hun hadde sagt til de andre at hun ville sjekke at jobben med arkivskapene var skikkelig gjort. Det var den sikkert, hun brydde seg ikke. Brydde seg ikke om noe. Tenkte bare på ham, Stig, og det var like banalt som det var tragisk. Hun var forelsket. Hun hadde alltid ment at hun ikke hadde anlegg for de store følelsene. Selvfølgelig hadde hun vært forelsket før, flere ganger, men ikke slik som dette. De andre hadde vært kiling i magen, spennende lek, skjerpede sanser, hete kinn. Men dette var ... sykdom. Noe som hadde satt seg i kroppen hennes og styrte alt hun gjorde og tenkte. Forelsket. Det var et presist ord, som i forstrukket eller forspist. For elsket. Det var for mye av noe. Uønsket. Destruktivt. Kvinnen som hadde hengt seg her oppe, hadde det vært det samme med henne? Hadde også hun forelsket seg i en mann som hun innerst inne ante at befant seg på den gale siden? Og hadde også hun vært så forblindet av forelskelse at hun hadde begynt å argumentere med

Hun hadde en jobb hvor du hver dag hørte så mange løgner, utflukter og omskrivninger av virkeligheten at du til slutt ikke trodde at noen var det de utga seg for. Men dette visste hun: Stig var ingen kaldblodig morder. Hun visste det fordi hun var forelsket.

seg selv om hva som var gal og rett side, og prøvd å meisle ut en ny moral for seg selv som harmonerte med denne deilige sykdommen. Eller hadde hun – som Martha – funnet ut av det senere, da det var for sent. Martha hadde gått inn på rom 323 under frokosten. Hun hadde sjekket de joggeskoene en gang til. Det luktet grønnsåpe av sålene. Hvem er det som vasker sålene på et par nesten nye joggesko med mindre man har noe å skjule? Og hvorfor hadde det gjort henne så fortvilt at hun måtte opp hit? Herregud, hun ville jo ikke engang ha ham. Hun stirret på bjelken. Men hun ville ikke gjøre som henne. Angi ham. Hun kunne ikke. Det måtte være en grunn, noe hun ikke visste. Han var ikke slik. Hun hadde en jobb hvor du hver dag hørte så mange løgner, utflukter og omskrivninger av virkeligheten at du til slutt ikke trodde at noen var det de utga seg for. Men dette visste hun: Stig var ingen kaldblodig morder. Hun visste det fordi hun var forelsket.


ENORM INTERNASJONAL SUKSESS FOR NESBØ!

JO Nesbø 6 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO


Jo Nesbø har inntatt internasjonale bestselgerlister og solgt rundt 20 millioner bøker på verdensbasis. Når han nå kommer med sin nye roman Sønnen, kan det være et veiskille i forfatterskapet hans. Vi presenteres for et helt nytt persongalleri. Filmrettighetene til boken er allerede solgt til selveste Warner Bros. Jo Nesbø begynte å jobbe med Sønnen like etter at Politi var lansert. Som vanlig skrev han et synopsis først. Hans litterære agent i USA nevnte det til noen produsenter og filmselskap der borte, og merket en voldsom interesse rundt den nye boken. Ifølge Nesbø ble det en slags ”auksjon” på synopsiset og de første hundre sidene av boken, og Warner Bros vant auksjonen og fikk rettighetene til Sønnen.

Kontrastenes Oslo

Nesbø har i et intervju forklart hvilket forhold han har til Oslo. ”Oslo er en koselig, liten hoved stad, men den er også det du leser om i bøkene mine. For en stund siden hadde Oslo det høyeste antall dødsfall på grunn av overdoser her i Europa. Det er organisert kriminalitet, prostitusjon og trafficking med både narkotika og kvinHerjet på bestselgerlisten ner og russisk mafia. Oslo har gjennomgått store ”Det var litt ubehagelig å skrive en bok ferdig endringer de siste tjue årene. Det er fortsatt en fordi noen allerede har gitt meg en masse penger vakker by i et av verdens rikeste land, men det er for den. Jeg har ikke lyst til å gjøre akkurat det en blitt enklere å skrive om skyggesiden av Oslo nå gang til,” sier Nesbø i et interju før jul, og legger enn det var for tjue år siden. Jeg beskriver til at det føltes absurd. Dessuten er det også sånn kontrastene, og for meg er at det er langt ifra at det Jo Nesbø har solgt rundt 20 millioner Oslo en perfekt blir kjøpt rettigheter til setting for en thriller,” bøker på verdensbasis. Nesten 4 en film til at det faktisk utdyper han i intervjuet. blir en film, men mye millioner av dem er oversatt til entyder på at Sønnen blir 2015 blir et Harry gelsk. Bare i Storbritannia er 2,5 filmastisert. Jo Nesbø er Hole-år! millioner bøker solgt til en samlet i ferd med å bli stor i Sønnen er Nesbøs 12. USA. Politi herjet krimbok. Han startet sin verdi av 125 millioner kroner. bestselgerlisten til New forfatterkarriere med York Times, verdens Flaggermusmannen i 1997, mest prestisjefylte salgsliste for bøker. og sendte da inn manuset under pseudonym fordi han var redd for at hans karriere som 20 millioner bøker musiker ville spille inn i vurderingen. Sønnen Jo Nesbø har solgt rundt 20 millioner bøker på utgis under hans eget navn, men i høst ble det verdensbasis. Nesten 4 millioner av dem er kjent at Nesbø er i gang med den første av tre oversatt til engelsk. Bare i Storbritannia er 2,5 thrillere under pseudonymet Tom Johansen. millioner bøker solgt til en samlet verdi av 125 Også her har Warner Bros rettighetene, og millioner kroner. Det betyr at forfatteren må Leonardo DiCaprio skal visstnok ha en viktig reise rundt på arrangementer, gi intervjuer og rolle i filmatiseringen. Titlene er offentliggjort: signere bøker. Han har tatt Tyskland og Sverige Blood on the Snow, More Blood on the Water og The med storm i det siste. Politi er nominert til SvenKidnapper. Og ikke fortvil. Hvis ryktene er til å tro ska deckarpriset for beste oversatte kriminalropå, blir 2015 et Harry Hole-år! man i 2013. Når Sønnen lanseres, er handlingen lagt til samme sted som i Politi, nemlig Oslo. Av Bernt Roald Nilsen

7


EKSTRABØKER

Bøker som får de En historie som gir deg gåsehud

Fra det sorgløse livet i Praha før krigen til grusomhetene i nazistenes Europa, utforsker denne romanen kjærlighetens kraft, minnenes makt og menneskets evne til å overleve.

Les den hvis du vil ha en altoppslukende bok.

BOKELSKERINNEN, BOKBLOGGER

Anahita kommer fra en fin, men fattig indisk familie, og får livet snudd på hodet da hun blir venninne med den bortskjemte prinsessen Indira. Hun blir med til England som Indiras ledsagerske like før første verdenskrig bryter ut. Der møter hun Donald, arvingen til det gamle, ærverdige godset Astbury, og hans utspekulerte og ondskapsfulle mor. Åtti år senere avdekker hennes oldebarn mørke hemmeligheter som truer det gamle dynastiet. Lucinda Riley:

MIDNATTSROSEN

Oversatt av Benedicta Windt-Val Innb. 608 s.

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,Bestillingsnr. 94094

Alyson Richman:

HELE LIVET PÅ EN DAG Oversatt av Børge Lund Innb. 304 s.

Vanlig pris: kr 339,-

DIN PRIS: kr 297,Bestillingsnr. 86876

Bli med til Mississippi, der rasismen fremdeles syder under overflaten av Alligatorvannet. I denne deilige romanen møter du Avery, som flyktet fra Mississippi til Colorado som gravid tenåring. Kjæresten var svart, og han holdt på å miste livet på grunn av sitt forhold til Avery. Etter ti år blir hun invitert til brorens bryllup, og vender for første gang tilbake med sin lille datter Celi, som er lykkelig uvitende om at hennes mørke hud vil vekke oppmerksomhet. Lynne Bryant:

ALLIGATORVANNET

Oversatt av Hulda Westberg Sparbo Myk innb.

DIN PRIS: kr 139,Bestillingsnr. 90423

KUN

139,-

Elizabeth Gilbert er mest kjent for bestselgerromanen Spis, elsk, lev som solgte over 10 millioner eksemplarer verden over og ble en kjempesuksess også her i landet. Nå har Gilbert skrevet en fascinerende historisk roman fra 1800-tallet, en slags moderne Jane Austen-roman. Å lese den er som å bli med på en reise for livet der du oppdager hemmeligheter fra det 19. århundre – en reise fylt av eventyr, oppdagelser, lidenskap og botanikk.

”Dette er en bok som må leses!” BOOKLIST

Elizabeth Gilbert:

ALMA WHITTAKERS BETYDELIGE OPPDAGELSER Oversatt av John Erik Bøe Lindgren Innb. 544 s.

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,Bestillingsnr. 93310

8 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO


EKSTRABØKER

deg til å le og gråte! Den stumme gutten er basert på en sann historie, og handler om å miste barndommen. Og om en sterk mor, som fortvilet prøver å få en familie til å stå sammen i dagens Iran.

Frihetens vinder er en fortelling fylt av hat, mot og kjærlighet, med den amerikanske borgerkrigen som bakteppe. En gripende roman med en kvinnelig helt. Mary Bowser ble født som slave, og endte som spion i den blodigste krigen USA noen gang har opplevd. Lois Leveen:

Parinoush Saniee:

FRIHETENS VINDER

DEN STUMME GUTTEN

KUN

Oversatt av Monica Carlsen Innb. 456 s.

Oversatt av Nina Zandjani Innb. 283 s.

Vanlig pris: kr 369,-

DIN PRIS: kr 314,-

Bestillingsnr. 77677

99,-

DIN PRIS: kr 99,-

Vanlig pris: kr 369,-

Bestillingsnr. 92114

Enkelte romaner er med deg lenge etter at du er ferdig med dem. Lukkede rom er en slik roman. Denne frodige fortellingen har alt, men slett ikke alt tåler dagens lys ...

”Med sin berusende blanding av mysterium, historie og romantikk er denne boken vanskelig å legge fra seg.” MAGASINET REAL SIMPLE

KUN

Care Santos:

LUKKEDE ROM

Sarah Jio:

FROST I MAI

Oversatt av Kjersti Velsand

Innb. 288 s.

Vanlig pris: kr 379,-

Oversatt av Bente Klinge

Innb. 448 s.

Vanlig pris: kr 339,-

99,-

DIN PRIS: kr 99,-

DIN PRIS: kr 297,-

Bestillingsnr. 83865

Bestillingsnr. 91660

Blomstenes hemmelige språk er en medrivende, dramatisk og romantisk historie om en sårbar og sterk ung kvinne.

I Det beste av meg får du rett og slett det beste av Nicholas Sparks: stor dramatikk, gripende kjærlighet og en avslutning du sent vil glemme.

«Vanessa Diffenbaugh kommer til å berøre millioner av lesere med sin debutroman.» SUNDAY EXPRESS

Nicholas Sparks:

DET BESTE AV MEG Innb. 304 s.

Vanlig pris: kr 369,-

DIN PRIS: kr 129,Bestillingsnr. 79236

KUN

129,-

Vanessa Diffenbaugh:

BLOMSTENES HEMMELIGE SPRÅK Oversatt av Bente Klinge Innb. 353 s.

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 129,Bestillingsnr. 76448

KUN

129,9


EKSTRABØKER

Festmat til de store dagene Koldtbord, tapas og buffet er perfekt når du venter mange gjester, enten du skal arrangere konfirmasjon, 50-årslag, barnedåp eller romjulslunsj. Wenche Andersen fra God-morgen Norge har lang erfaring med både planlegging og gjennomføring av store festdager. I denne boken deler hun godhjertet av sine erfaringer. Her får du tips om hvor mye du skal beregne pr. person, om hva som passer sammen og når du bør begynne å lage de ulike rettene. Noen retter kan lages flere dager i forveien, og noe kan oppbevares i fryseren. Bordet kan dekkes i god tid slik at du på selve dagen har full kontroll og kan kose deg sammen med gjestene.

Wenche Andersen:

MAT TIL FEST

Forlag: Cappelen Damm Innb.

Vanlig pris: kr 349,-

I boken finner du retter til det gode, gammeldagse - men alltid populære - koldtbordet, fristende retter til spanskinspirert tapasbord, frisk og lett mat til sommerfest, tradisjonelt julebord og et bugnende kakebord.

10 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

Perfekt mat til mange gjester!

DIN PRIS: kr 305,Bestillingsnr. 94334

Velkommen til fest!


EKSTRABØKER

LES OG NYT og få en helt ny opplevelse av et måltid Kunne du tenke deg å leve sunnere, holde deg biologisk yngre og naturlig slank? I denne boken kombinerer Fedon Lindberg nytelse og helse ved å fokusere på en større bevissthet overfor maten og måten du spiser på, samtidig som du får en rekke nye oppskrifter på fristende retter du kan nyte sammen med dem du er glad i.

Oppmerksom spising hjelper deg til å oppnå ro både under og mellom måltidene, det demper stress og du nyter mer mens du spiser.

I boken får du en enkel, smakfull, middelhavsinspirert og velbalansert tilnærming til det å spise. Det handler om det som kalles mindful eating, det vil si å være oppmerksomt til stede, konsentrere deg om det du spiser, og nyte matens rike smaker. Metoden vil kunne revolusjonere måten du forholder deg til måltider på.

Tid med maten er boken for deg som vil nyte mer, oppnå mer ro og aldri mer tenke på slanking!

Fedon Alexander Lindberg:

TID MED MATEN Innb. Ill. 256 s.

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,Bestillingsnr. 93674

Store smaker med lite strev

Og oppskrifter til en hverdag med futt i! Unn deg noe godt hver eneste dag. Det kan være mat som er tilberedt over lang tid, men også mat som er rasket sammen av luft, kjærlighet og det du har for hånden. Med oppskrifter på gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, forslag til å jazze opp maten med dipper og salater, komponerer du en fyldig suppe eller fikser en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag!

Andreas Viestad:

NOE GODT HVER DAG Innb. Ill. 304 s.

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 349,Bestillingsnr. 91736

Andreas Viestad er matjournalist i Dagbladet Magasinet og internasjonalt kjent matformidler med prisbelønte kokebøker, fjernsynsprogram om norsk mat og matspalte i Washington Post. Mette Randem er en prisbelønnet og mye brukt fotograf i bøker om alt fra mat til arkitektur. 11 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

Les og bli inspirert til å ta fatt på ditt nye liv!


EKSTRABØKER

Barndommens godteri Søtsakene du hadde glemt at du savnet ... og godteri spiser vi bare til fest, sånn én dag i uka er best!

KUN

På 50- og 60-tallet var godteri ensbetydende med lørdag

149,-

og Barnetimen på radio. På slutten av 70-tallet kom smågodt for fullt, og det var ikke rent lite av ukelønna som gikk med til å kjøpe snop. 80-tallet var godisbaluba med et hav av søtsaker, og 90-tallet var det ”sunne” tiåret da vi tygget sukkerfri tyggegummi til kjevene knaket. Denne boka er en nostalgisk reise gjennom godteriets historie fra 1950 og frem til i dag. Anne Amalie Thowsen:

BARNDOMMENS GODTERI Forlag: Vega Innb. Ill.

Vanlig pris: kr 329,-

DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 21063

Tilbakeblikk på norske hjem – de siste 60 årene Et nostalgisk tilbakeblikk på norske hjem de siste 60 årene. Bli med på besøk! Husker du seksjonen,

KUN

hjørnesofaen og svart-hvitt-tv-en? Husker du da

149,-

telefonen alltid var plassert i gangen? Da kjøkkenbordet var i respatex, stolene hadde stålrørsben og gulvene var dekket av linoleum? Da kun de aller heldigste hadde eget bad i leiligheten, og de fleste husmødre bare kunne drømme om vaskemaskin? På 50- og 60-tallet brukte man det man hadde, på 70-tallet var alt man hadde psykedelisk, på 80-tallet

Frøy Lode Wiig: HJEMMET VÅRT

skulle det være store møbler og pastellfarger, mens på

Innb. Ill.

90-tallet kom furua atter en gang ut av skogen og inn i stua og alle veggene var malt gule. Interiørtrender kommer og går, men minnene består. 12 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

Forlag: Vega

Vanlig pris: kr 329,-

DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 93492


EKSTRABØKER

Barndom på 40-tallet

For barn som vokste opp på 1940-tallet, som for alle generasjoner av barn, var sommerhimmelen alltid blå og markjordbærene alltid like søte. Og kanskje var det faktisk akkurat slik det var – hvem har ikke hørt om «den utrolige sommeren 1947»? Jon Gunnar Arntzen:

BARNDOM 40-TALLET Forlag: Vega Innb. Ill. 160 s.

Vanlig pris: kr 329,-

DIN PRIS: kr 149,-

KUN

Bestillingsnr. 62877

149,-

Barndom på 50-tallet

Kan du kjenne vekten av snøtunge selbuvotter? Har du noen gang eid en Anne-dukke? Er du venner med stemmen til onkel Lauritz? Husker du da singelplatene kom? Da er du ganske sikkert et barn av 50-tallet.

KUN

149,Kristin von Hirsch:

BARNDOM 50-TALLET

Barndom på 60-tallet

Forlag: Vega Innb. Ill. 144 s.

Vanlig pris: kr 329,-

Husker du barnetimepose og smaken av peanøtter i colaen? Har du kastet på stikka med store, brune femøringer? Har du sittet med øret inntil radioen og notert rundetider? Gaula på Yellow Submarin og Schlovsju ye ye ye? Da er du ganske sikkert et barn av 60-tallet.

KUN

149,-

DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 62885

Kristin von Hirsch:

BARNDOM 60-TALLET Forlag: Vega Innb. Ill. 143 s.

Vanlig pris: kr 329,-

DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 62901

Barndom på 80-tallet

Kan du fornemme lukten av duggfersk Play-Doh? Hva med eimen av nykreppet hår? Har du ønsket deg et trappetroll? Eller drukket brus fra en vaskeekte Soda Stream-maskin? Sovnet i en saccosekk? Da er du ganske sikkert et barn av 80-tallet.

Barndom på 70-tallet

Tenker du på andre ting enn indianere når du hører ordet Apache? Husker du brune kombiskap? Tordivelen flyr i skumringen? Hva med lukten av stekt hvalbiff? Har du et uavklart forhold til Vibeke Sæther? Da er du ganske sikkert et barn av 70-tallet.

KUN

149,Kristin von Hirsch:

BARNDOM 70-TALLET Forlag: Vega

KUN

149,-

Innb. Ill. 143 s.

Vanlig pris: kr 329,Kristin von Hirsch:

BARNDOM 80-TALLET Forlag: Vega

DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 17954

Innb. Ill. 143 s.

Vanlig pris: kr 329,-

DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 17988

13


HER ER BØKER AV NOEN AV DE FORFAT TERNE DU K AN MØTE PÅ KRIMFESTIVALEN!

Jørn Lier Horst:

HULEMANNEN Innb. 352 s.

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,Bestillingsnr. 92288

Viveca Sten:

I NATT ER DU DØD

Torkil Damhaug:

Belinda Bauer:

Innb. 416 s.

Innb. 416 s.

Oversatt av André Savik

Oversatt av Kari Engen

SIKRE TEGN PÅ DIN DØD

Vanlig pris: kr 349,-

Vanlig pris: kr 379,-

Bestillingsnr. 86504

Bestillingsnr. 93054

DIN PRIS: kr 129,-

Karin Fossum:

Tom Egeland:

DIN PRIS: kr 305,-

DIN PRIS: kr 332,-

Chris Tvedt og Elisabeth Gulbrandsen:

Gunnar Staalesen:

Innb. 432 s.

Innb. 315. s.

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 90977

DEN BLINDE GUDEN

DER HVOR ROSER ALDRI DØR

Vanlig pris: kr 379,-

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,Bestillingsnr. 91132

Bestillingsnr. 81521

CARMEN ZITA OG DØDEN Innb. 224 s.

DIN PRIS: kr 332,-

MØRKE DAGER Innb. 352 s.

Vanlig pris: kr 379,-

Bestillingsnr. 88120

NOSTRADAMUS’ TESTAMENTE Innb. 455 s.

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 169,Bestillingsnr. 81497


HUSK FRIMERKE

Du bestiller/avbestiller raskest på 815 59 200 eller www.bestselgerklubben.no

Vår medlemstjeneste er åpen alle hverdager kl. 09.00–15.00

94094

Midnattsrosen - Lucinda Riley

91660

Frost i mai - Sarah Jio

92114

Den stumme gutten - Parinoush Saniee

90423

Alligatorvannet - Lynne Bryant

77677

Frihetens vinder - Lois Leveen

93310

Alma Whittakers betydelige oppdagelser

- Elizabeth Gilbert

76448

Blomstenes hemmelige språk - Vanessa

Diffenbaugh

86876

Hele livet på en dag - Alyson Richman

83865

Lukkede rom - Care Santos

79236

Det beste av meg - Nicholas Sparks

94334

Mat til fest - Wenche Andersen

93674

Tid med maten - Fedon Alexander Lindberg

91736

Noe godt hver dag - Andreas Viestad

93492

Hjemmet vårt

21063

Barndommens godteri - Anne Amalie Thowsen

62877

Barndom 40-tallet - Jon Gunnar Arntzen

62885

Barndom 50-tallet - Kristin von Hirsch

62901

Barndom 60-tallet - Kristin von Hirsch

17954

Barndom 70-tallet - Kristin von Hirsch

17988

Barndom 80-tallet - Kristin von Hirsch

90977

Carmen Zita og døden - Karin Fossum

Til Bestselgerklubben 0055 Oslo Jeg avbestiller hovedboken

SØNNEN Jo Nesbø Bestillingsnr.: 94375

93054

Sikre tegn på din død - Torkil Damhaug

91132

Den blinde guden - Chris Tvedt og

Elisabeth Gulbrandsen

88120

Mørke dager - Belinda Bauer

92288

Hulemannen - Jørn Lier Horst

81521

Der hvor roser aldri dør - Gunnar Staalesen

86504

I natt er du død - Viveca Sten

81497

Nostradamus’ testamente - Tom Egeland

89581

En gatekatt ved navn Bob -James Bowen

Avbestillingsfrist: 10.03.2014

Fyll inn medlemsnummer:

Vi gjentar suksessen og arrangerer krimfestival også i år. Den går av stabelen 6.–8. mars. Det blir et spennende program med kjente krimforfattere fra hele Norden og noen fra resten av verden. Alle arrangement er GRATIS, og du som medlem i Bestselgerklubben er selvfølgelig hjertelig velkommen! Vel møtt - jeg gleder meg til å se deg! Tone Torp Redaksjonssjef PS. Se vedlagte krimfestivalmagasin og få en fullstendig oversikt over hvem som kommer og hvor de ulike arrangementene foregår.

Slik virker medlemskapet i BestselgerKLUBBEN HOVEDBOK: Hovedboken blir automatisk tilsendt hvis du ikke avbestiller den innen fristen. Hovedboken blir alltid portofritt tilsendt. Porto og ekspedisjonsgebyr på kr 39,- på andre bøker og produkter.

REKLAMASJON: Skulle et produkt være skadet når du mottar det, bytter vi det omkostningsfritt. ANGRERETT: Ifølge lov om angrerett har du rett til å returnere uleste/ubeskadigede bøker eller produkter. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Retur uten frankering vil bli belastet med returporto på kr 65,-.

FORPLIKTELSER: Forpliktelsene du inngikk ved innmelding, må innfris før medlemskapet avsluttes. Har du spørsmål vedrørende medlemskapet ditt, kontakt oss på tlf. 815 59 200. Hvis medlemskapskontrakten brytes, må du betale full medlemspris for velkomstpakken.

15


Returadresse: Bestselgerklubben, Postboks 780, Sentrum 0106 Oslo

B En utrolig historie fra Londons gater Da James Bowen fant en skadet, rødbrandet løskatt liggende i oppgangen i leiegården hvor han bor, hadde han ingen idé om hvor mye livet hans snart ville endre seg. James levde fra hånd til munn på gata i London, og det siste han trodde han trengte var et kjæledyr. Likevel kunne ikke James la være å hjelpe den tydelig intelligente katten, som han raskt døpte Bob. James gav Bob pleie og omsorg, og sakte, men sikkert var katten

sunn og frisk igjen. James forsøkte å slippe Bob ut i Londons gater, og tenkte at han aldri ville se ham igjen. Men Bob hadde andre planer. Snart er de to uatskillelige, og deres varierte, komiske og til tider farlige eventyr endrer livene deres. Sakte hjelper de hverandre til å lege sårene fra en problematisk fortid.

”En suveren hjertevarmer av en bok! Helt fantastisk! Har gitt den til alle jeg kjenner!” Unni Lindell, forfatter

”Fin engelsk feelgood!” May Grethe Lerum, VG

.

”En usedvanlig og hjertevarmende bok du aldri vil glemme.” Karete Bråtveit, bokhandler

James Bowen:

EN GATEKATT VED NAVN BOB Oversatt av Kristina Quintano Innb. 285 s.

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 262,Bestillingsnr. 89581

Bestselgerklubbens medlemsblad nr 4 2014  

Magasin til medlemmer i Bestselgerklubben

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you