Page 1

GLANCE

Cover

l a i c e Sp


GLANCE

TOM DAVIES l a i c e Sp De Britse brillenontwerper van de sterren Tom Davies komt naar Ruud Panis Brillen - Lenzen. Dat vinden wij zo leuk, dat we er een special van Glance aan wijden.

Op 28 en 29 september komt eerst het Tom Davies Team naar Oisterwijk, waarna Davies zelf voor een heel speciale reden overvliegt uit Londen.

Het laatste weekend van september is het Tom Davies Team bij Ruud Panis om de nieuwe collectie te presenteren en meteen te adviseren over het persoonlijke ontwerp van een maatbril. Tijdens deze twee dagen is er een ontwerpwedstrijd met een geweldige prijs: een persoonlijk ontwerpgesprek met Tom Davies himself en daarna het door jullie samen ontworpen montuur gratis. Alleen maar meer reden om de Davies Dagen te bezoeken.

Tom Davies is een grote naam in de internationale designwereld. Hij ontwierp de zonnebril die Angelina Jolie draagt in The Tourist en Muse-voorman Matthew Bellamy gaat het podium niet op zonder bril van Davies. Nu heeft u dus ook de kans om hem in levende lijve te ontmoeten.

In deze extra uitgave van Glance maken we graag van de gelegenheid gebruik om te melden dat wij sinds kort zijn aangesloten bij INZICHT, een kwaliteitskeurmerk dat staat voor het recht op kwalitatieve oogzorg. Dat kunnen wij enkel beamen.

Wij zien u graag op ĂŠĂŠn van de Davies Dagen, maar natuurlijk bent u alle andere dagen ook van harte welkom bij Ruud Panis Brillen - Lenzen.


BIJ AANKOOP VAN EEN BRIL MET VARILUXGLAZEN EEN MAGNUM WIJN IN LUXE GESCHENKDOOS CADEAU!

Een bril is meer dan ooit persoonlijk maatwerk geworden. Onze gezichtskenmerken en de bewegingen van hoofd en ogen zijn zo specifiek, dat elk van ons als het ware een ‘persoonlijk kijkgedrag’ heeft. Dankzij Visioffice – een hightech oogmeetcomputer – worden de ogen gemeten waarbij rekening wordt gehouden met dit persoonlijk kijkgedrag. Zo krijgt u het glas dat zorgt voor úw kijkcomfort met het meest scherpe zicht. Kom snel binnen en ervaar het verschil! Provenza Lugana 2011 magnum Provenza Giomè 2009 magnum

Burgemeester Verwielstraat 21 | 5061 JA Oisterwijk

actie loopt van 1-10 tot 1-12

UW OGEN UW BRILLENGLAZEN UW KEUZE?


Als 21-jarige pakte Tom Davies zijn rugzak en trok hij

Engeland werd dat zo’n succes dat de rich and famous

naar China, om daar in het Verre Oosten de kunst van

twaalf maanden wachtten om zijn monturen van over de

het brillenontwerpen en –maken te leren. Al snel merkte

5.000 euro te mogen kopen. Davies besloot dat de maatbril

hij dat monturen nooit goed aansloten op de dragers en

voor iedereen toegankelijk moest zijn en begon in 2008 met

dus bedacht hij de maatbril. Terug in zijn geboorteland

Bespoke, een wereldwijd succes.


Special

GLANCEMAGAZINEAUTUMN2012

Niet meer door de bril van een ander zien

DAVIES DAGEN

Het belangrijkste wat een brildrager draagt is zijn bril, dus waarom daar niet wat extra aandacht aan besteden? Tom Davies begrijpt dat en past zijn brillen niet alleen aan op de vorm van uw hoofd, maar geeft gelijk maat aan uw persoonlijkheid. Binnenkort komt de bekende ontwerper hoogstpersoonlijk naar Ruud Panis Brillen - Lenzen. Het concept van Tom Davies heet Bespoke, een term uit de maatpakkenwereld die vrij vertaald ‘exact op de wensen van de klant’ betekent. Davies vindt dat niet alleen kleding op het lijf geschreven moet zijn, maar ook brillen op het hoofd. Ruud Panis Brillen - Lenzen vindt dat ook en werkt daarom als een van de weinigen in Nederland met het exclusieve maar toch betaalbare Bespoke. Een volledig naar uw wensen gemaakte bril, met uw eigen naam aan de binnenkant gegraveerd.

Op 19 oktober vliegt de Britse brilontwerper naar Ruud Panis Brillen Lenzen, om samen met de gelukkige winnaar van onze ontwerpwedstrijd een bril te ontwerpen. Maar eerst komen op 28 en 29 september de adviseurs van het Tom Davies Team naar Oisterwijk om de nieuwe collectie te presenteren en advies op maat te geven. Kleren maken de man, maar een bril tekent de persoonlijkheid.


HET ONTWERP De ontwerper bent u. Tom Davies reikt een basiscollectie aan, waarna u de materialen, kleuren en vorm kiest. Nadat uw gezicht is opgemeten krijgt u een aantal ontwerpen voorgelegd waaruit een keuze gemaakt wordt. Uw definitieve ontwerp is binnen vier tot zes weken gereed.

DE ONTWIKKELING Alle brillen zijn handgemaakt in de eigen werkplaats van Tom Davies. Er wordt gewerkt met traditionele technieken, waardoor er in ieder montuur zo’n 16 uur vakmanschap zit. Duurzame materialen als titanium en buffelhoorn zorgen voor een lichte maar sterke bril die lang meegaat. Het polijsten met de hand maakt dat het montuur een diepe kleur krijgt.

UW NAAM LASERGEGRAVEERD Het maakt niet uit voor welk montuur van Tom Davies u gaat, met een laser wordt uw naam aan de binnenkant gegraveerd. Dit is één van de dingen die klanten van Tom Davies het meest waarderen, omdat het voor een discrete persoonlijke touch zorgt.


DESIGN

&WIN TOM DAVIES KOMT OP 19 OKTOBER NAAR OISTERWIJK EN U KUNT SAMEN MET HEM UW DROOMBRIL ONTWERPEN EN LATEN MAKEN. WAT MOET U DAARVOOR DOEN? Bezoek de Davies Dagen en stel aan de hand van 5 vragen het ontwerp van uw droombril samen. Vertel daarna in maximaal 75 woorden hoe die bril aansluit op u als persoon. Tom Davies himself kiest het ontwerp en de motivatie die hem het meest aanspreken. Op 19 oktober heeft de prijswinnaar een persoonlijk ontwerpgesprek met Tom Davies, waarna het gratis montuur niet veel later volgt.


if you need glasses, you need contacts

Wordt het lezen van kleine lettertjes ook voor u steeds moeilijker? Dan is het tijd om leeslenzen te ontdekken. Probeer ze nu voor maar 25 euro.

De Lind 35a Oisterwijk | 013) 528 48 99 | www.ruudpanis.nl

Ruud Panis | Glance (Tom Davies special)  

Magazine for Ruud Panis glasses and contact lenses. This time with a special guest, Tom Davies.

Ruud Panis | Glance (Tom Davies special)  

Magazine for Ruud Panis glasses and contact lenses. This time with a special guest, Tom Davies.

Advertisement