Page 1

Fillarit, vaatteet ja tarvikkeet Tarjoukset voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, kuitenkin päättyen lauantaina 31.5.

Etu Sinulle! Verkkokaupasta Nakamura aikuisten pyörän ostajalle toimitus kotiin

vain

10€!

Etu voimassa 31.3. asti.


Budget Sport - liikuttavan halpa urheilukauppa Suomalainen urheilukauppa Budget Sport on suomalainen urheilukaupan ketju. Ensimmäinen myymälä avattiin Vantaan Tammistoon 2006. Budget Sport -ketjulla on nykyisin 10 myymälää eri paikkakunnilla sekä myös verkkokauppa, www.budgetsport.fi. Ketju laajenee edelleen.

Halvat hinnat Edullinen ja luotettava Nakamura polkupyörä Suomessa suunniteltu Nakamura on laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Pyörien rungot, komponentit ja materiaalit suunnitellaan ja valitaan huolellisesti ja ammattitaidolla. Nakamura pyöriä on valmistettu jo vuodesta 1995. Nakamura pyöräilymallistosta löydät edullisen ja luotettavan ajokin niin lapsille kuin aikuisillekin. Kevään mallistomme koostuu uusisista väreistä ja ajonautintoa lisäävistä ominaisuuksista. Pyörän hankinta Polkupyörän hankinta kannattaa keskittää erikois- ja urheiluliikkeisiin, jotta saat juuri sinun tarpeisiin sopivan pyörän. Budget Sport myymälöissä apunasi ovat asiantuntevat myyjät jotka auttavat sinua pyörän valinnassa. He pystyvät myös neuvomaan pyörän käyttöönotossa sekä perushuolloissa.

Budget Sportin tuotteet ovat aina hinnoiteltu mahdollisimman edullisesti. Tarjoamme halvat hinnat läpi valikoimien sekä erikoistarjouksia kaikissa tuoteryhmissä.

Urheilun parhaat merkit Tunnemme merkit ja trendit, testaamme ja valikoimme tuotteemme panostaen laatuun. Intohimomme on urheiluvälineiden jälleenmyynti ja haluamme, että asiakkaamme hyötyvät osaamisestamme.

Laajat valikoimat Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät monipuolisen valikoiman urheiluvälineitä, vaatteita ja kenkiä, liikuntaan ja vapaa-aikaan. Tarjoamme asiakkaillemme tuotteita kaikista tärkeimmistä liikunnan ja ulkoilun tuoteryhmistä ja lajeista. Samalla valikoimistamme löytyy laaja valikoima menestystuotteita ja uutuuksia.

K-Plussaa ostoksistasi Vaikka meillä Budget Sportissa on jo luonnostaan halvat hinnat, tarjoamme myös mahdollisuuden kerätä K-Plussa-pisteitä.

Tervetuloa ostoksille!

2

Liikuttavan halpa suomalainen urheilukauppa


G N A B G I B Nakamura Kick 12” lasten potkupyörä

59,90

(79,90)


Lastenpyörän valinta Lastenpyörien ohjeelliset suosituskoot: Pyörän koko 12” 16” 20”

Lapsen ikä 2 - 4 v. 3 - 5 v. 5 - 8 v.

Lapsen pituus 80 - 100 cm 90 - 120 cm 110 - 130 cm

Nakamura pyöräilykypärä lapsille Koko: S

12,90 (24,90)

Nakamura Nelly tai Turo 12” Laadukas ja turvallinen lastenpyörä. Ketjuveto ja jalkajarru opettavat lapsen alusta alkaen oikean pyöräilyn saloihin. Pyörässä on tukevat, säädettävät ja irroitettavat apupyörät, teräsrunko, kestävät teräskuulalaakerit ja laadukkaat komponentit. Myydään laatikossa.

99,90 (159,-)

Nakamura Nelly, Turo tai Kombi 16” Varusteltu laadukas ja turvallinen lastenpyörä. Tukevat, säädettävät apupyörät auttavat ajoharjoittelussa ja ne ovat irroitettavissa taitojen kertyessä. Vahva teräsrunko kestää vuosia. 1-vaihteinen, käsijarru edessä ja jalkajarru takana. Myydään laatikossa.

149,(189,-)

Nakamura Nelly tai Turo 20” Isompi 20” on varusteltu ja valmis koulumatkalle. Tukeva teräsrunko ja jalkajarru tekevät ajamisesta turvallista. Pyörästä löytyy mm. lokasuojat, tavarateline ja seisontatuki. Myydään laatikossa.

169,(209,-)

4

Liikuttavan halpa suomalainen urheilukauppa


Nakamura pyöräilykypärä nuorille

14,90 (29,90)

Koko: M

Nakamura Nelly tai Turo 20” 3-vaihteinen pyörä Tällä pyörällä kelpaa ajella jo pidempiäkin matkoja. 20” pyörä on hyvin varusteltu ja valmis koulutielle. Pysty ajoasento, tukeva teräsrunko ja jalkajarru takana tekevät ajamisesta turvallista. Tyylikäs ulkonäkö kruunaa kokonaisuuden. Luotettavat Shimano Nexus 3 -vaihteet. Myydään laatikossa.

229,(299,-)

Nakamura Block 24” tai 26” 3-vaihteinen pyörä Tämä pyörä huomataan! Block on vahvarakenteinen poikien pyörä kaduille ja hiekkateille. Ajoasento on sporttinen, muttei liian matala. Luotettava Shimano Nexus 3 -vaihteisto. Jalkajarru tuo ajoon helppoutta.

279,-

(399,-)

Nakamura Rave 24” 21-vaihteinen maastopyörä Vauhdikas dirt-henkinen poikien maastopyörä, jossa moderni uutuusdesign. Matala HiTen-runko sopii eri kokoisille ajajille. Zoom-joustohaarukka tasoittaa kovempaakin menoa. Laadukas Shimano vaihteisto revoshift-vaihtajilla, 21 vaihdetta.

279,-

(429,-)

5


G N A B BIG Nakamura Kombi Retro 24”

24-tuumainen retrohenkinen polkupyörä teräsrungolla kaupunkiajoon. Sopii monenkokoiselle kuljettajalle. Jalkajarru.

199,-

(329,-)

6

Liikuttavan halpa suomalainen urheilukauppa


Nakamura Furious 26” -maastopyörä Moderni 26-tuuman maastopyörä. Joustohaarukka, tukevat profiilivanteet ja vankka HiTen-runko tekevät pyörästä monikäyttöisen. Laadukas Shimanovaihteisto revoshiftvaihtajin, 21 vaihdetta. Eri runkokorkeuksia.

269,-

(399,-)

Nakamura Hammer 26” 24-vaihteinen maastopyörä Hammer on laadukas 26” nuorten maastopyörä kaupunkiin, hiekkateille ja maastolenkeille. Shimano Alivio -vaihteisto 24 vaihdetta. Mekaaniset Promax-levyjarrut. Lukittava joustohaarukka ja tukeva runko tekevät pyörästä monikäyttöisen. Levyjarrut pysäyttävät pyörän luotettavasti kelissä kuin kelissä. Runkokorkeus: 16”.

449,-

(649,-)

7


G N A B G BI Käytännöllinen, nykyaikainen ja laadukas citypyörä, joka sopii sekä miehille, että naisille. Huolettomat vaihteet, vankka HiTen-runko, hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet. Turvallinen jalkajarru takana ja V-jarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Shimano Nexus 7 -napavaihteet.

Nakamura Bello tai Uomo 28” 7-vaihteinen pyörä

349,(499,-)

Nakamura Bello tai Uomo 28” 3-vaihteinen pyörä

Nakamura Bello 26” 3-vaihteinen pyörä

Käytännöllinen, nykyaikainen ja laadukas citypyörä, joka sopii sekä miehille, että naisille. Huolettomat vaihteet, vankka HiTen-runko, hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet. Turvallinen jalkajarru takana ja V-jarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Shimano Nexus 3 -napavaihteet.

Nykyaikainen ja laadukas citypyörä, joka sopii sekä tytöille että naisille. Huolettomat vaihteet, vankka HiTenrunko, hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet. Turvallinen jalkajarru takana ja V-jarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Shimano Nexus 3 -napavaihteet.

279,-

(399,-)

8

279,-

(399,-)

Liikuttavan halpa suomalainen urheilukauppa


Nakamura Bello 24” 3-vaihteinen pyörä Nykyaikainen ja laadukas citypyörä tytöille. Huolettomat vaihteet, vankka HiTen-runko, hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet. Turvallinen jalkajarru takana ja V-jarru edessä. Shimano Nexus 3 -napavaihteet.

279,-

(399,-)

Nakamura Tradition 28” 3-vaihteinen pyörä naisille Lowstep tradition yhdistelee retroa ja modernia. Vahva teräsrunko matalalla jalannostotarpeella. Etukori ja säädettävä ohjainkannatin. Shimano Nexus 3 -vaihteet. Runkokoko: 51 cm.

279,-

(349,-)

9


G N A B G BI Tyylikäs ja sporttinen hybridipyörä miehille ja naisille, joka on kotonaan niin asfalttiviidakossa kuin maaseudun maanteilläkin. Kätevä ohjainkannattimen ja ajoasennon säätö. Kevyt ja kestävä alumiinirunko. Tehokkaat V-jarrut. Laadukas Shimano-vaihteisto revoshift vaihtajin, 21 vaihdetta. Kaksi eri runkokorkeutta.

Nakamura X-Rider 28” 21-vaihteinen pyörä

349,(499,-)

Nakamura Platinum 28” 24-vaihteinen pyörä Tyylikäs hybridipyörä kevyellä alumiinirungolla ja kaksoisseinämä-vanteilla. Miehille saatavilla kaksi eri runkokokoa; 52 cm ja 56 cm. Kätevä ohjainkannattimen ja ajoasennon säätö. Luotettavat levyjarrut. Shimano Alivio -vaihteisto, 24 vaihdetta.

479,-

(699,-)

10

Liikuttavan halpa suomalainen urheilukauppa


Nakamura Twentynine 29” 24-vaihteinen pyörä Uusimman trendin mukainen 29” maastopyörä, jossa yhdistyvät hybridin ja maastopyörän parhaat puolet. Isot renkaat rullaavat kevyesti kaikissa sääolosuhteissa ja tehokkaat levyjarrut pysäyttävät luotettavasti kelissä kuin kelissä. Lukittava joustokeula 80 mm joustolla. Runkokorkeus: 18”.

499,-

(699,-)

Nakamura Pro Lite 28” 27-vaihteinen pyörä Sporttinen premium luokan hybridipyörä kevyellä alumiinirungolla ja kaksoisseinämä-vanteilla. Kätevä ohjainkannattimen ja ajoasennon säätö. Tehokkaat Tektro-hydrauliset levyjarrut pysäyttävät luotettavasti kelissä kuin kelissä. Laadukas Shimano Deore -vaihteisto, 27 vaihdetta. Runkokorkeus: 56 cm.

599,-

(799,-)

11


G N A B G BI Bell Faction tai Fraction -pyöräilykypärä

alk.

29,90 (59,-)

12

Liikuttavan halpa suomalainen urheilukauppa


Bell Ukon -pyöräilykypärä aikuisille

34,90

(59,90)

Bell Piston -pyöräilykypärä aikuisille

44,90

(69,90)

Bell Strut -pyöräilykypärä aikuisille

44,90

(69,90)

Bell Shasta -pyöräilykypärä naisille

Bell XLV isompi pyöräilykypärä aikuisille

(59,90)

(69,90)

34,90

44,90

Carrera X-01 -pyöräilykypärä nuorille ja aikuisille

34,90

(49,90)

Carrera Joy -pyöräilykypärä naisille

49,90

(69,90)

13


14

Liikuttavan halpa suomalainen urheilukauppa


G N A B G BI Vettähylkivä pyöräilypuku. Rukka A.W.S wind on täydellisen tuulenpitävä ja erinomaisen hengittävä materiaali. Se suojelee tuulelta ja tuiskulta ollen samalla miellyttävän hengittävä. Vetoketjulliset taskut. Housissa joustava vyötärö ja muotoon ommellut polvikohdat. Naisille ja miehille omat mallit: Graham ja Gabrielle, Talman ja Tessa.

Rukka pyöräilytakki ja -housut yhteishintaan:

99,90

(139,80)

15


Icepeak tekniset paidat aikuisille

Joustava paita, joka on helppohoitoinen ja -käyttöinen aktiiviliikkujalle. Paidan materiaali on kestävä ja nopeasti kuivuva, joka siirtää kosteuden nopeasti iholta. Vetoketju edessä. Paidassa on myös vetoketjullinen tasku ja heijastimet. Naisille ja miehille omat malli: Meitar ja Media

29,90

(34,90)

Icepeak pyöräilyshortsit aikuisille Vettähylkivät, joustavat pyöräilyshortsit. Quick Dry: helppohoitoiset ja -käyttöiset shortsit aktiiviliikkujalle. Irrotettavat lycrashortsit sisäpuolella. Antibacterial-käsittelyn ansiosta tuote pysyy raikkaana, mukavantuntuisena ja hajuttomana pitkään. Heijastavia yksityiskohtia. Naisille ja miehille omat mallit: Merrit ja Melisa

59,90

(69,90)

Energetics pyöräilyshortsit aikuisille Shortsimittaiset, pehmustetut pyöräilytrikoot aikuisille. Tehokkaasti kosteutta siirtävä Dry Plus -materiaali pitää olon kuivana ja miellyttävänä. Coolmax ®Silver-pehmuste säilyy raikkaana ja kuivuu nopeasti. Heijastavat yksityiskohdat. Naisille ja miehille omat mallit: Zill ja Zebastian.

19,90 (29,90)

Craft Cool Bike boxer Ergonomisesti muotoillut alusboxerit pyöräilyyn. Ohut Active-pad pehmuste ja pehmeä, viileän tunnun antava Cool-materiaali, joka kuivuu nopeasti ja siirtää tehokkaasti kosteutta. Verkkoneulospaneelit tehostavat hengittävyyttä.

34,90 (50,-)

Sinisalo Puff -pyöräilyhanskat Kevyet ja napakasti istuvat, tekonahkaiset pyöräilykäsineet. Yläpaneeli hengittävää lycra- ja froteekangasta.

16

16,90 (19,90)

Liikuttavan halpa suomalainen urheilukauppa


Shimano XC-30 -pyöräilykengät Koot: 37-48.

79,90 (104,90)

Shimano WM-34 -pyöräilykengät naisille Koot: 37-41.

79,90 (89,90)

Shimano MT-34 -pyöräilykengät miehille Koot: 41-48.

79,90 (89,90)

Aim pyörämittari Langallinen perusmittari polkypyörään. Viisi toimintoa.

9,95

17


Locksmith spiraalilukko 1800 x 10 mm Vaijerilukko.

4,95

Sigma BC 8.12 ATS langaton pyöräilytietokone Langaton pyöräilytietokone. 12 toimintoa.

Giyo minipumppu Hyvä minipumppu lukittavalla venttiilipäällä.

36,90 (49,90)

4,95

Aim Airhose Expert -jalkapumppu Kestävä alumiininen jalkapumppu painemittarilla.

19,90

Thule x-press 970 -pyöränkuljetusteline Vetokoukkuasennus kahdelle pyörälle.

69,90 (95,-)

(27,90)

18

Liikuttavan halpa suomalainen urheilukauppa


19


Voita Nakamura Kombi Retro 24” OSALLISTU ARVONTAAN! Uudella Nakamura Kombi Retrolla rullailet kevätkatuja unelmankevyesti Osallistu nyt arvontaan ja voit voittaa tyylikkään Nakamura Kombi Retro 24” -polkupyörän (arvo 329,-)

Klikkaa itsesi yhdellä polkaisulla osoitteeseen

budgetsport.fi/ nakamura

Liikuttavan halpa suomalainen urheilukauppa Yli 3000 tuotteen urheilun ja vapaa-ajan valikoimat

www.budgetsport.fi

Budget sport pyorailykuvasto  
Budget sport pyorailykuvasto