31-03-18-j017-1-speelt-zeer-interessante-wedstrijd-tegen-de-leeftijdsgenoten-uit-beckum

J017-1 speelt zeer interessante wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Beckum Afgelopen zaterdag heeft onze jeugd o17-1 op de Zweede gevoetbald tegen TVO J017-1. Vooral voor de neutrale toeschouwer, voor zover die aanwezig waren, was het een hele interessante wedstrijd. Om 15.00 werd er door scheidsrechter Kamp gefloten voor het begin van de wedstrijd. Voorafgaand werd er al een spannende wedstrijd verwacht. Beide teams hebben de afgelopen seizoenen meermaals tegen elkaar gevoetbald en telkens stonden er 2 gelijkwaardige ploegen tegenover elkaar. Onze jongens begonnen geconcentreerd aan de wedstrijd en hadden zeker op voetbaltechnisch gebied overwicht. We verzuimden om het bij 2 a 3 balcontacten te houden zodat we veelvuldig fysieke duels moesten uitvechten, iets wat je liever wilt vermijden tegen deze tegenstander. Ondanks dat er weinig kansen werden gecreerd werd er aan beide kanten wel open en aanvallend gevoetbald. Dit resulteerde er in dat het spel op en neer golfde. Wij waren voornamelijk in balbezit en zochten via de vleugels het vijandelijke doel terwijl TVO vooral gevaarlijk probeerde te worden in de omschakeling. Na een aantal schoten van afstand was het Jesse die voor het eerst echt gevaarlijk wist te worden. Na een goede aanval over links belande zijn inzet snoeihard op de lat. 5 minuten voor de rust werd ook TVO voor het eerst echt gevaarlijk. Na een goede aanval schoot de goed doorgelopen midmid rakelings langs de, voor ons, goede kant van de paal. In de rust werden de koppen bij elkaar gestoken en werd er besproken wat er moest verbeteren om er toch voor te zorgen dat de belangrijke 3 punten in Boekelo konden blijven. De speech van trainer Arjan Wissink bleek een positief effect te hebben, vanaf het begin gingen de jongens op zoek naar de openingstreffer. Nadat Bram zelf al een aantal keer gevaarlijk was geweest met een aantal afstandschoten, besloot hij na zo'n 10 minuten om de bal af te spelen op zijn broer Mats. Mats kapte op zijn beurt zijn directe tegenstander uit en schoof de bal vervolgens beheerst achter de keeper, 1-0. Een op dat moment terechte voorsprong. Ook na deze goal bleven we gevaarlijk en wisten we meerdere 100% kansen te creĂŤren, helaas werden deze kansen gepromoveerd tot doelpunten. Langzaamaan begon ons spel wat slapper te worden en je ziet het geloof in een goed resultaat bij de jongens uit Beckum toenemen. Nadat we nog een paar kansen onbenut laten is het 12 minuten voor tijd raak. Op het middenveld werd knullig balverlies geleden en na een goede combinatie wordt de bal achter keeper Wesley geschoven. 1-1! Onze jongens waren duidelijk aangeslagen door deze tegentreffer en waren de draad helemaal kwijt. In 5 minuten tijd kregen we ook de 1-2 en 1-3 tegen. In de laatste minuten weten we nog wel dreigend te worden maar gescoord werd er niet meer. Een zeer onterechte nederlaag. Waar we op basis van het 1ste uur zeker recht hadden op minimaal 1 en misschien wel 3 punten. Aankomende zaterdag spelen we de uitwedstrijd tegen KVV Losser jo17-2, om half 3 zal er afgetrapt worden. Groet, Douwe