Page 1

HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

FOTO: LOUISE BJÖRLING

MÄSSTIDNING 2017 WWW.BROLLOPSFEBER.SE | 1

Allt till ditt bröllop DANSSKOLA – LÄR DIG STEGEN • STOR RINGSPECIAL BRÖLLOPSFORUM – MÖT OCH LYSSNA PÅ EXPERTERNA CHECKLISTA – MISSA INGET • BLI ÅRETS OMSLAGSBRUD BRÖLLOPSBUDGET – HÅLL KOLL PÅ KOSTNADERNA

INSPIRERAS CA 300 UTSTÄLLARE I ALLA STÄDER

TÄVLA & VINN

VINN ERT DRÖMBRÖLLOP VÄRDE ÖVER 150 000 KR

FASHION SHOW HÅLL KOLL PÅ SENASTE TRENDERNA


HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

2 | WWW.BROLLOPSFEBER.SE MÄSSTIDNING 2017 kan varierar från att man antingen är troende, till att ”det ska vara så”, eller att det ”känns konstigt och inte på riktigt om man inte gifter sig i kyrkan”. De som viger sig borgerligt har anledningar från, vi är inte troende, vi delar olika syn på Gud, vi känner oss obekväma i kyrkan, vi vill att vigseln ska vara vår egen privata ceremoni, till att vi vill att vigseln ska vara nära kopplad till festen och därför passar en borgerlig vigselförrättare bäst. Alla dessa sätt är rätt, så länge ni båda är överens om det. Denna dag, denna stund, är er stund och ni själva väljer hur ni två vill att den ska vara!

BRÖLLOP Den viktigaste dagen i ditt liv! Ta den på allvar och skapa minnen för livet!

GRATTIS! Antingen funderar du på att gifta dig, eller så ska du gifta dig, eller så känner du någon som ska gifta sig! Oavsett vilket, så är den här specialtidningen för dig! NÄR SKA VI HINNA SES? Tänk efter, hur ofta kan du verkligen samla alla du känner och alla du älskar, för en riktigt stor fest? Tiden räcker liksom inte till och det verkar stört omöjligt att få ihop alla man tycker om, till ”den där fantastiska festen”! Bröllop är fortfarande tack och lov ett, om inte DET, tillfälle som man inte tackar nej till. Alla kommer. Alla

bokar om för att komma. ALLA är glada och tacksamma för att bli bjudna, och alla vill vara där! ÄR BRÖLLOP VERKLIGEN NÅGOT FÖR OSS? KAN VI INTE BARA ..? Vilka är det som gifter sig idag, varför gifter man sig, hur gifter man sig, och framförallt, hur planerar man det ”perfekta” bröllopet för sin egen smak, stil och budget? Idag är det hetare än på många år att gifta sig, oavsett om man gifter sig i kyrkan, eller viger sig borgerligt. Anledningen till varför man väljer kyr-

BRÖLLOPSMÄSSA? MÅSTE MAN VERKLIGEN GÅ PÅ DET? Bröllopsplaneringen då? Ja, för en del startar det med ett frieri, för andra växer tanken på ett giftermål fram, men för alla uppstår snart situationen ”hur ska vi göra?”. Då börjar en intensivare fas, där man letar inspiration, tips och råd. Man tar tidningar till hjälp, ”dammsuger” internet och frågar nära och kära hur de gjorde – och väldigt många går på bröllopsmässor. Det är mycket att tänka på inför ett bröllop, när man väl satt ramarna för hur man vill ha det får ingenting missas, man vill att allt ska bli rätt. Vissa saker är enkla att bestämma, men alla detaljer och de olika delarna växer snabbt och blir snart väldigt många att hålla reda på och besluten blir kanske svårare att fatta. För många är det självklart att gå på Bröllopsfeber, bröllopsmässorna i Stockholm, Malmö och Göteborg. Andra tänker att det kan vara en bra idé att gå på mässa fastän man redan vet hur man vill ha det. En del följer kanske med lite motvilligt och önskar egentligen att de slapp gå. MEN, alla brukar ändå vara väldigt tacksamma för att de ändå gick på mässsan. Du kommer att upptäcka massor av saker och detaljer som du inte har tänkt på, du kommer att få en mas-

sa inspiration, du kommer att träffa många kunniga och trevliga experter i montrarna, du får inspirerande idéer på lösningar som du kanske inte själv hade kommit på, och du kommer att få massor av erbjudanden som gör att bröllopet kanske inte blir så dyrt som du hade befarat, eller så gör det att du kan lägga pengar på sådant du inte trodde du skulle ha råd med. Oavsett var du är i planeringen kommer ni att känna ett större lugn och upptäcka nya bra företag och kontakter. VAR ROMANTISK OCH GÅ PÅ MÄSSAN TILLSAMMANS! Även om en av er är mer drivande, gå på mässan tillsammans! Gör det till en romantisk dag. Ta med familj och vänner, de kommer att vara goda rådgivare att ha tillhands på mässan. Oavsett om du går på mässa eller inte, så får du här en specialtidning om just bröllop och här hittar du bra läsning, viktiga tips och du kan läsa om några av alla de hundratals företag som kommer att finnas på Bröllopsfeber! Jag hoppas att vi syns i Stockholm, Malmö eller Göteborg, och om inte så önskar jag trevlig läsning och ett stort lycka till med ert bröllop!

Claes-Åke Hultin

Mässarrangör Bröllopsfeber

PROJEKTLEDARE CLAES-ÅKE HULTIN ART DIRECTOR RONJA WILLNERS OMSLAGSFOTO LOUISE BJÖRLING BRÖLLOPSFEBER Götgatan 62,118 26 Stockholm E-post: classe@brollopsfeber.se

RABATTCHECK TILL

SVERIGES STÖRSTA BRÖLLOPSMÄSSA Köp din biljett på www.brollopsfeber.se

100 kr

MALMÖ ♥ STOCKHOLM ♥ GÖTEBORG

SLAGTHUSET 4-5 FEBRUARI

STOCKHOLMSMÄSSAN ÄLVSJÖ 18-19 FEBRUARI

SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI

Kupongen berättigar en person till 100 kronor rabatt på inträde och biljetten gäller båda dagarna på någon av Bröllopsfebers mässor i Stockholm, Malmö eller Göteborg under 2017. Ordinarie pris 250 kronor. Fri entré för barn under 12 år. Endast en kupong får utnyttjas per person. Kupongen löses in i kassan på någon av Bröllopsfebers mässor och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Giltig t.o.m. 2017 - 02 -19.


HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

4 | WWW.BROLLOPSFEBER.SE MÄSSTIDNING 2017

Dags att kicka igång

BRÖLLOPSPLANERINGEN? BRÖLLOPSFEBER – SVERIGES STÖRSTA BRÖLLOPSMÄSSA, är varje år startskottet för tiotusentals brudpar i bröllopsplaneringen. Varför inte göra detta till en romantisk dag tillsammans med din partner, dina vänner och föräldrar?

BLI ALLT OM BRÖLLOPS OMSLAGSBRUD 2017! Bli fotograferad och kanske blir det du som får förgylla nästa omslag av Allt om Bröllop 2017.

FÅ PERSONLIGA RÅD OCH TIPS AV EXPERTERNA! Vinn ert

DRÖMBRÖLLOP

Missa inte vårt forum där du under hela mässan kan lyssna på experter i bröllopsbranschen och få svar på dina personliga frågor. En oumbärlig hjälp för din planering och som inspiration.

Värde över 150 000 kr!

FÅ IDÉER TILL BRÖLLOPSDANSEN

TÄVLA OCH VINN ERT DRÖMBRÖLLOP – VÄRDE ÖVER 150 000KR!

Delta i Bröllopsfebers populära tävling på mässorna i varje stad och var med om chansen att vinna produkter och tjänster till ditt bröllop till ett värde av över 150 000 kr!

FÅ SENASTE NYTT FRÅN BRÖLLOPSFEBER

Ladda ner vår app!

Få inspiration och nyheter inom bröllopsvärlden från Bröllopsfeber. Gilla oss på Facebook, följ oss på Instagram och ladda hem Bröllopsfebers app på Google Play och App Store. @brollopsfeber

♥ MÄNGDER AV INSPIRATION

DELTA I BRÖLLOPSMAGASINETS DIAMANTJAKT!

♥ NYA RABATTER OCH ERBJUDANDEN – VARJE VECKA!

Oavsett om du går på Bröllopsfeber eller ej, så kan du ladda ner appen Bröllopsfeber gratis på App Store och Google Play. I den får du året runt tips, erbjudanden och inspiration!

I varje stad kan du lära dig stegen till Brudvalsen med Charlotte Sinclair och hennes kollegor, eller varför inte gå en kurs och överraska era bröllopsgäster på festen?

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER!

♥ NAVIGERA BLAND HUNDRATALS FÖRETAG

ERBJUDANDEN OCH TIPS – VARJE DAG, ÅRET RUNT!

LÄR DIG DANSSTEGEN MED SINCLAIRS DANSSKOLA

2017 ÅRS MODENYHETER OCH TRENDER I EN EXKLUSIV SHOW!

Missa inte den stora modeshowen – 2 gånger per mässdag – där du i en läcker visning får modet för 2017 presenterat för dig. Gå sedan runt bland utställarna och upptäck alla fantastiska kreationer på nära håll!

Blir just du den lyckliga vinnaren av smycken till ett värde av 100 000 kr?


VANBRUUN.COM

SIDOSTENSRING

FREDRICA

0.54 CARAT WESSELTON SI1 GIA EXCELLENT CUT CA 19.900KR

VANBRUUN.COM

SPARA UPP TILL 70% JÄMFÖRT MED BUTIK - FRI FRAKT & RETUR - 90 DAGARS ÖPPET KÖP


HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

6 | WWW.BROLLOPSFEBER.SE MÄSSTIDNING 2017

CHECKLISTA Håll koll på allt du måste få gjort med Bröllopsfebers checklista. Pricka av det du har gjort och missa inte det du måste göra!

12 MÅNADER

FÖRE BRÖLLOPET

Bestäm datum och tid för bröllopet. Gör en preliminär budget för hela bröllopet och öppna ev. ett gemensamt bröllopskonto. Samla allt för er stora dag i en mapp eller pärm. Boka kyrka eller annan vigsellokal. Bestäm antalet gäster och ev. tema för bröllopet. Boka lokal till bröllopsfesten. Utse ev. bröllopsfölje, tärnor och marskalkar, värdpar och toastmaster – ge dem deras uppgifter. Planera bröllopsfesten och fundera över meny.

Börja titta på vigselringar. Bestäm brudgummens kläder och skor och andra accessoarer och prova ut rätt storlek. Fatta beslut om bröllopsföljets kläder och accessoarer om ni står för dessa. Välj meny och dryck för bröllopsmiddagen. Glöm inte välkomstdrinken och tårtan. Tänk på ev. allergier! Börja planera bröllopsresan. Bestäm tryck och design av inbjudningskort eller börja göra egna.

9 MÅNADER

FÖRE BRÖLLOPET

Välj och boka fotograf – stillbild och ev. rörligt. Boka frisör och make-up artist till brud och brudgum. Ev. även till tärna och marskalk. Boka transporter och transportmedel för hela dagen till brudpar och ev även gäster. Gör gästlista och skicka ut ”save-the-date”. Börja fundera över bröllopsklänning och tillbehör – köpa, låna eller hyra? Boka ev. hotell för bröllopsnatten. Boka bröllopsresa. Boka musik till vigseln och underhållning till festen.

6–3 MÅNADER FÖRE BRÖLLOPET

Checka av bröllopsbudgeten – behöver den justeras? Bestäm brudklänning, underkläder, skor och andra accessoarer.

Gör ev. personliga detaljer som konfettipåsar, bordsdekorationer, placeringskort etc. Stäm av och komplettera gästlistan. Skriv önskelista på presenter och utse kontaktperson som kan besvara frågor. Behöver gästerna övernatta? Tips på hotell kan skickas med inbjudan. Skicka inbjudningskort senast 8 veckor före bröllopet. Sätt o.s.a. 4–6 veckor före bröllopet. Välj vigselförrättare och boka möte för att gå igenom hur ni vill ha vigselceremonin. Beställ vigselringar och gravyr. Beställ blanketter från Skatteverket (för hindersprövning samt ev. byte av efternamn) och skicka in (hindersprövningen gäller i 4 månader). Skriv ev. äktenskapsförord. Boka utrustning och festtillbehör (t ex bord, stolar, ljus- och ljudanläggningar, bordslinne, servetter, ljusstakar etc.). Komplettera brudens och brud-

gummens klädsel (t ex med skor, underkläder, väska, smycken och andra accessoarer). Boka ev. hotell/boende för er själva och gästerna.

stämmer namnen med biljetterna? Börja öva på brudvalsen.

1 MÅNAD

FÖRE BRÖLLOPET

2–3 MÅNADER FÖRE BRÖLLOPET

Gör en grov skiss över hålltider för programmet under bröllopsdagen. Börja gå in skorna (glöm inte skavsårsplåster på bröllopsdagen!) Boka tid med och träffa frisör och make-up-artist för provuppsättning och provsminkning när du vet modell på klänning och övriga accessoarer. Boka tid för att prova ut bröllopskläderna en sista gång och gör eventuella justeringar Planera påklädning. Bestäm florist och beställ brudbukett corsage till brudgum samt övriga blomster till brudfölje och utsmyckning i kyrka och festlokal, blombåge, buketter på borden etc. Lämna in förlovningsringarna för putsning. Planera själva vigseln, bestäm psalmer och marscher som ska spelas. Träffa vigselförrättaren och kantorn. Gå igenom musikstycken med ev. solister och musiker vad som ska spelas under vigseln och festen. Formulera vigselprogrammet. Bestäm meny och bröllopstårta och gör upp detaljer med festarrangören, restaurangköket eller cateringfirman. Provät menyn. Träffa och gör upp detaljer med fotografen, gå igenom dagen och lämna ev. checklista på viktiga bilder eller gäster. Checka passen inför bröllopsresan. Gäller de och

Skriv en inköpslista över allt ni behöver komplettera, köpa och ordna inför bröllopsdagen och festen. Köp presenter till medhjälpare som t ex marskalk och tärna och ev. gåvor till gästerna, ”favors”. Gör bordsplaceringen.

SE MER PÅ NÄSTA SIDA!


ALLA GODA TING ÄR 3... Välkommen till WÄRDSHUSET LASSE MAJA med STALLET och TINGSHUSET. Hos oss väljer ni ut er favorit i genuin 1700talsatmosfär och lummig parkmiljö nära Järfälla kyrka och bara 15 min från Stockholms Central. Lokaler i olika storlekar med plats för 30 till 150 gäster.

Störst av allt är kärleken! Att gifta sig är ett uttryck för en önskan och en vilja att stå vid varandras sida. Att i nöd och lust kämpa lite extra för något vi tror och hoppas på – kärleken. Därför tycker vi att det är en strålande idé att gifta sig.

Vi garanterar att er fest blir en unik och personlig upplevelse. För mer info ring 08-621 61 60 eller se www.lassemaja.se

Fråga oss gärna om bröllop, vi finns i monter c3:04 i Malmö.

Made

in Love

VI LIGGER PÅ MONTERN A1:11. VÄ L K O M M E N !

E s t . 1 8 6 0 | w w w. t i l l a n d e r. f i | H a n d m a d e i n F i n l a n d


HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

8 | WWW.BROLLOPSFEBER.SE MÄSSTIDNING 2017

Designa färdigt och beställ resterande trycksaker – vigselprogram, festprogram, placeringskort, menyer etc. Gör i ordning en gästbok. Dubbelkolla med alla leverantörer att alla bokningar stämmer och är uppdaterade. Ordna morgongåva. Kontakta lokaltidningen för ev. vigselannons. Ordna inför bröllopsresan: Vaccination, visum, valuta, solskydd... Be toastmaster/värdpar påminna gästerna om att tal, sång eller annat uppträdande ska anmälas. Boka ansiktsbehandling, pedikyr och manikyr (även för brudgummen).

1-2 VECKOR

FÖRE BRÖLLOPET

Generalrepetition med prästen/ vigselförrättaren. Överlämna godkänd hindersprövning. Öva på vigselceremonin. Skriv ev. egna löften. Hämta ut vigselringarna, kontrollera att de passar och att gravyren stämmer (hämta även förlovningsringarna om de lämnats in för putsning).

Prova alla kläder en sista gång, behövs slutjusteringar? Besök skönhetssalongen för ansiktsbehandling. Vänta med naglarna om du kan så de är fräscha in i det sista. Ge alla med nyckelroll en telefonlista till leverantörer, personal med mera.

Reser ni på smekmånad direkt efter bröllopet, förbered packningen redan nu. Koppla av med en mysig middag på tu man hand! Gör detaljerat körschema för bröllopsdagen, samla och gå igenom med alla som har en nyckelroll under vigseln och middagen. Gör en kopia av bordsplaceringen och festlokalen till serveringspersonalen där ni märker ut ev. allergier och annat viktigt.

Glöm inte ringarna. Påklädning, frisyr och make-up hos frisören. Ta det lugnt, stressa inte. Nu är det snart dags att säja JA! Njut och ha roligt!

DAGEN FÖRE

BRÖLLOPET

Packa necessär: plåster, sax, nål och tråd, knappnålar etc. för nödfall. Lämna bröllopsklänningen med tillbehör hos frisören om du ska ha hjälp med påklädnaden (eller ta med på själva bröllopsdagen). Har ni möjlighet, dekorera kyrka, festlokal och ev. transportmedel Packa och lämna in övernattningsväska till bröllopssviten. Koppla av med t ex ett avslappnande bubbelbad. Gör manikyr om du inte redan gjort det. Lägg er i god tid!

EFTER

BRÖLLOPSDAGEN

Återlämna allt ni hyrt och lånat och städa festlokalen. Välj ut och beställ foton, tackkort och fotoböcker. Köp blommor eller gåva till de nyckelpersoner som hjälpt till under bröllopet. Skicka tackkort!

BRÖLLOPSDAGEN

Sov länge, ät en rejäl frukost och ta endast hand om insmörjning och rakning etc. Hämta alla buketter och blommor hos floristen.

Allt för ditt

BRÖLLOP!

18K Champagne guld, 0.95ct W-vs briljanter

p #brollo

ercom ation r o k sde

Just nu!

15% rabatt på ditt nästa köp! Rabattkod: FEBER

Mervi Guldsmed Gammelgårdsvägen 22, 112 64 Stockholm tel: 08-618 05 80, 0709-371 653 www.mervi.se

@brollopsdekorationer

/bröllopsdekorationer.com


Duka bordet för en oförglömlig upplevelse En inspirerande dukning bjuder in till en fest för alla sinnen och skapar den där speciella känslan som vi på Duni kallar goodfoodmood. Med våra snygga servetter, dukar, ljus, tallrikar och andra bordstillbehör kan du enkelt skapa en vacker dukning och en minnesvärd bjudning.

Handla allt till din bröllopsfest på www.shop.duni.se

®


HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

10 | WWW.BROLLOPSFEBER.SE MÄSSTIDNING 2017

TÄVLA PÅ BRÖLLOPSFEBER

VINN ERT DRÖMBRÖLLOP MALMÖ, STOCKHOLM OCH GÖTEBORG

Tävlingen är enkel och alla kan delta, men framför allt DU KAN VINNA! På mässorna finns ett stort antal datorer där du ska svara på några få frågor, samt komma på en motivering till varför just DU ska vinna priser för över 150 000 kr! (Börja fila på din motivering redan nu.) Samtliga exklusiva vinster kommer från våra ca 300 utställare, och är det DU som vinner, så kan du vara garanterad att det kommer att bli ett DRÖMBRÖLLOP!

DETTA VINNER DU Presenkort vigselring från Jewellery by Jenny, värde 40 000 kr.

Cupcakes från Tårtia Bageri, värde 3 500 kr.

Lyxfotodag från Fotograf Sandra Jensen, värde 25 000 kr.

Håraccessoar från SLJ MODIST, värde 3 000 kr.

Halvdagsfotografering från Fotograf Christina Josephsson, värde 15 000 kr.

Trash the dress-fotografering från fotograf Malin Norlén, värde 3 000 kr.

Bröllopspaket med blommor, musik och foto från Artandflora, värde 13 500 kr.

Weekend för två på Clarion Hotel Wisby, värde 3 000 kr.

Bröllopstårta från Liv Sandberg Cake Art, värde 10 000 kr. Presentkort tårta från En Nypa Socker, värde 10 000 kr. Presentkort klänning från Proms & Wedding, värde 5 000 kr. BestickSET från Hardanger, värde 4 800 kr. Lyxkryssning med middag och bubbel från Birka Cruises, värde 4 180 kr. Weekend för två Finnhamn, värde 3 590 kr.

Väst, kravatt och näsduk från By Eneroth, värde 2 800 kr. Inbjudningskort från Festfokus, värde 2 500 kr. Middag på Sjömagasinet, värde 2 500 kr. Presentkort på blommor från Melody Flowers, värde 2 500 kr. Head piece från Made by P, värde 1 000 kr. Näbbklänning från Little Fairies, värde 1 000 kr. Tårtfigur från festingen, värde 400 kr.

RABATTCHECK TILL

SVERIGES STÖRSTA BRÖLLOPSMÄSSA Köp din biljett på www.brollopsfeber.se

100 kr

MALMÖ ♥ STOCKHOLM ♥ GÖTEBORG

SLAGTHUSET 4-5 FEBRUARI

STOCKHOLMSMÄSSAN ÄLVSJÖ 18-19 FEBRUARI

SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI

Kupongen berättigar en person till 100 kronor rabatt på inträde och biljetten gäller båda dagarna på någon av Bröllopsfebers mässor i Stockholm, Malmö eller Göteborg under 2017. Ordinarie pris 250 kronor. Fri entré för barn under 12 år. Endast en kupong får utnyttjas per person. Kupongen löses in i kassan på någon av Bröllopsfebers mässor och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Giltig t.o.m. 2017 - 02 -19.


HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

MÄSSTIDNING 2017 WWW.BROLLOPSFEBER.SE | 11

Vinn ert DRÖMBRÖLLOP Värde över 150 000 kr!


HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

12 | WWW.BROLLOPSFEBER.SE MÄSSTIDNING 2017

10:30 DANSSKOLA – Sinclair 11.00 FORUM – Planeringsskola 12.00 MODEVISNING 12.30 FORUM – Stora stilguiden 13.00 DANSSKOLA – Sinclair 13.30 FORUM – Bästa bröllopstipsen 15.00 MODEVISNING

PROGRAM SÖNDAG 12.00 MODEVISNING 12.30 FORUM – Planeringsskola 13.00 DANSSKOLA – Sinclair 13.30 FORUM – Stora stilguiden 14.00 FORUM – Bästa bröllopstipsen 15.00 MODEVISNING 15.30 DANSSKOLA – Sinclair

MODEVISNING:

OBS! kom i god tid för bra platser! Lördag och söndag 12.00 och 15.00.

FORUM:

Lördag och söndag. Chefredaktör Anna Fürst från tidningen Allt om Bröllop hjälper er med bröllopsplaneringen och talar med experter på scen.

VINN ERT DRÖMBRÖLLOP

Du har allt att vinna, inget att förlora! Vinnaren tar hem allt! Flera av våra bästa utställare som du träffar i Stockholm, Malmö och Göteborg har sponsrat vinster till ett sammanlagt värde över 150 000 kr! Du tävlar på mässan.

BLI ÅRETS OMSLAGSBRUD I ALLT OM BRÖLLOP Den årligen återkommande och oerhört populära tävlingen på Bröllopsfeber, där

ALLA kan vara med! Låt dig bli fotograferad i Omslagsbrudmontern. Vem vet, kanske blir det DU som får prova på att vara modell för en dag och hamna på ett av Allt om Bröllops omslag i år!

TÄVLA I DIAMANTJAKTEN med Bröllopsmagasinet. Tävla om smycken för 100 000 kr.

MÅNGA UTSTÄLLARE har dessutom egna tävlingar med massor av vinster för 10 000-tals kronor!

MODEVISNING

De senaste trenderna för både brud och brudgum på mässans catwalk. Varje dag kl. 12.00 och kl. 15.00.

FOTO: RONNIE KRONBLAD

PROGRAM LÖRDAG


HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

MÄSSTIDNING 2017 WWW.BROLLOPSFEBER.SE | 13

ÖVER

300

Vinn ert DRÖMBRÖLLOP

UTSTÄLLARE (I ALLA STÄDER)

Värde över 150 000 kr!

Romantisk kryssning på köpet

Köper du din biljett på nätet får du en romantisk kryssning med Birka Cruises på köpet värde ca 1 200 kr.

ÄR DU ALLT OM BRÖLLOPS NÄSTA OMSLAGSBRUD? ALLA SOM BESÖKER MÄSSAN kan bli Allt om Bröllops omslagsbrud! Förra året röstades hela fem vackra brudar fram som tidningens omslagsbrudar. De stylades i brudklänningar av Allt om Bröllops redaktion, fick hår och make-up fixat av professionella hår- och make-up-artister och sedan modellade de för fullt framför den fotograf som ofta fotograferar Allt om Bröllops omslag. Är det du nästa gång?

MALMÖ SLAGTHUSET 4-5 FEBRUARI

STOCKHOLM STOCKHOLMSMÄSSAN ÄLVSJÖ 18-19 FEBRUARI

VAR MED OCH TÄVLA om att vinna hela ert drömbröllop. Förra året kammade vinnarna hem priser som vigselringar, bröllopskoordinering, smycken, kläder, slottsweekends, bröllopsdryck, accessoarer och mycket mer. NU HAR NI CHANSEN att tävla om fantastiska priser på våra bröllopsmässor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Börja fila på er motivering redan idag inför ert besök på mässan.

LYCKA TILL!

GÖTEBORG SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI

OLYMPIA

SOLITÄR ATHENA

CARMOSÉ, RINGAR & ÖRHÄNGEN

CHANTAL & OLYMPIA

Hitta mer information och din lokala guldsmedsbutik på www.guldbolaget.se Följ oss på Facebook! www.facebook.com/guldbolaget


HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

14 | WWW.BROLLOPSFEBER.SE MÄSSTIDNING 2017

Blinget på FINGRET! En påminnelse om att störst av allt är kärleken! Tänk på att vigselringen ska bäras varje dag under resten av livet. Här är bara en liten del av allt du hittar på mässan.

1 10

2

4

11

5

12

9 8

3 13 14 6

7 15 16

17

18

1. Elegant och modern haloring med kuddslipad centerdiamant i platina. Pris från 31.900 kr hos Sweet Rocks. 2. Ring i 18K i vitt guld med 35 diamanter 0.50ct ca 19.998 kr hos Hallbergs guld. 3. ”Cosmo-

politan” – ring i 18K roséguld med morganitesten och diamanter. Pris ca 37.050 kr från Michael O’Dwyer. 4. Ringen ”Paris” i vitguld med mittsten 0.75ct och 16 sidostenar på 0.04ct ca 82.300 kr hos Juvelia. 5. Antik ring i platina med infattad briljantslipad diamant på 1.13ct tillverkad av C. G. Hallberg 1958. Utropspris ca 60.000 kr på Bukowskis auktioner. 6. Vigselringar ”Princess & the Pea” och ”Prince Charming” inspirerade av sagornas värld. Finns i guld, vitguld och rosé samt med olika utförande på diamanter. Kontakta Taffy Rainbow för pris. 7. Ring i platina med 1.00ct Top Wesselton VS diamanter ca 69.995 kr hos Hallbergs guld. 8. Eleganta ringen Berlin i vitguld 18K med diamant på 0.50ct ca 37.500 kr hos Juvelia. 9. Kombination med tre ringar från Schalins – Två i 18K vitguld med diamanter omsluter ringen ”Rhen” i 18K vitguld med sten på 0.50ct. Kontakta Schalins för pris. 10. Tillanders drömring ”Unelma” i 18K guld med totalt 0.85ct Wesselton VS diamanter. Handgjord i Finland. Mässpris 43.900 kr. 11. Exklusiva diamantringar ”I do” i 18 k rött guld, vitt, rosé

eller i platina med prinsesslipade diamanter och briljantslipade diamanter. Ca 35.000 kr hos Jewellery by Jenny. 12. ”Halo” i 18k vitguld med totalt 0.57ct Wesselton VS diamanter. Handgjord i Finland. Mässpris 29.900 kr hos Tillander. 13. Juliet Trilogy i 18K róseguld med rubiner och diamanter. Går även att få i annat guld och med safirer och diamanter. Pris från 19.120 kr från Michael O’Dwyer. 14. Haloring i form av en blomma med briljantslipade diamanter och många läckra detaljer. Går att beställa i olika utföranden och anpassas utifrån önskemål. Kontakta Jewellery by Jenny för pris. 15. Exklusiva ringen ”Florence Emelie Castel” i 18K vitt guld med glittrande Wesselton Vs diamanter. Priser från ca 47.385 kr hos Michael O’Dwyer. 16. Schalins eleganta kombination med två ringar – en enstensring och en med många diamanter, båda i 18K vitguld. Kontakta Schalins för pris. 17. Stilren kombination i roséguld. Enstensring med briljantslipad diamant samt fadeninfattad alliansring. Går att beställa i olika utföranden och anpassas utifrån önskemål. Kontakta Jewellery by Jenny för pris. 18. Ring i 18K vitt guld med 94 diamanter 0.38ct. Ca 13.999 kr hos Hallbergs guld.


Blommenhof hotell där omtanken räknas

Hyr Hela Hotellet för ditt bröllop

Festen som aldrig kommer glömmas

Tänk att få ha hotellet tillsammans med dem som betyder mest för er!

UTHYRNING AV bordssilver TILL BRÖLLOP – FEST – EVENT

Välkomstdrink | Förrätt, ett glas vin | Varmrätt, ett glas vin med påfyllning | Dessert | Kaffe, avec | Tårta | Sviten för er med bubbel, canapéer, blommor, egen bastu och bubbelbadkar Rum till gästerna| Frukost till alla | Till allt detta finns restaurang, rum till alla, en härlig pool, relax och bastuavdelning.

Vi ger dig allt i ett paket för bara 129 000 SEK (Priset är inklusive moms, räknat för 88 gäster)

Blommenhof Hotell, Blommenhovsvägen 41, 611 39 Nyköping 0155-20 20 60, info@blommenhof.se, blommenhof.se

Bröllopsfeber2017.indd 1

SILVERDEPÅN AB

silverdepan@silverpolering.se www.silverpolering.se

2016-12-09 14:25:02

DRÖM STORT.

VI TAR DIG I MÅL. ”Jag har sedan starten på Itrim minskat mitt midjemått med över 14 cm, gått ner 14,5 kg. Jag har också sänkt mitt BMI med 4.7 och minskat 8.9% i fettprocent. Det är en bit kvar, men jag är så stolt över mina resultat hittills.” Annica

Just nu får du en gratis hälsocheck, inklusive fettprocentmätning, på något av våra center. Välkommen! ITRIM ERIKSBERG

Kolhamnsgatan 21 031-510 570 eriksberg@itrim.se

ITRIM NORDSTADEN

Spannmålsgatan 10 031-774 26 00 nordstaden@itrim.se

ITRIM MÖLNDALSVÄGEN

Mölndalsvägen 91, Gbg 031-27 72 72 molndalsvagen@itrim.se

Hyr snygga tallrikar, glas, bestick (diskning ingår i det låga priset)

dukar, kandelabrar, stolar, bord, partytält.

Tel 08-664 2000. Vi hyr ut över 1500 olika artiklar! Se hela sortimentet med bilder och priser på

www.aladdinsuthyrning.se


HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

16 | WWW.BROLLOPSFEBER.SE MÄSSTIDNING 2017

BRÖLLOPSBUDGET

TRYCKSAKER

Håll koll på alla utgifter med Bröllopsfebers bröllopsbudget. Klipp ut och spara så missar du inga kostnader i onödan!

UPPSKATTAD KOSTNAD

FAKTISK KOSTNAD

ANTECKNING

Save the date-kort

...........................

...........................

...........................

Inbjudningskort

...........................

...........................

...........................

Placeringskort

...........................

...........................

...........................

BRUDEN

Vigselprogram

...........................

...........................

...........................

UPPSKATTAD KOSTNAD

FAKTISK KOSTNAD

ANTECKNING

Festprogram

...........................

...........................

...........................

Klänning

............................

............................

...........................

Meny

...........................

...........................

...........................

Krona/tiara/hårsmycke

............................

............................

...........................

Gästbok

...........................

...........................

...........................

Vigselring

............................

............................

...........................

Tackkort

...........................

...........................

...........................

Brudbukett

............................

............................

...........................

Porto

...........................

...........................

...........................

Smycken

............................

............................

...........................

Skor

............................

............................

...........................

VIGSELN

UPPSKATTAD KOSTNAD

FAKTISK KOSTNAD

ANTECKNING

Underkläder

............................

............................

...........................

Lokal

...........................

...........................

...........................

...........................

...........................

Strumpeband

...........................

............................

...........................

Vigselförrättare

...........................

Sjal/ytterkläder

...........................

............................

...........................

Musiker

...........................

...........................

...........................

...........................

...........................

Handväska

............................

...........................

...........................

Solist

...........................

Frisyr/make-up

............................

...........................

...........................

Dekoration

...........................

...........................

...........................

Transport för brudparet

...........................

...........................

...........................

Manikyr

............................

...........................

...........................

BRUDGUM

Transport för gästerna

...........................

...........................

...........................

UPPSKATTAD KOSTNAD

FAKTISK KOSTNAD

ANTECKNING

Blomblad/rispåsar

...........................

...........................

...........................

Kostym/frack/jaquette

...........................

...........................

...........................

Blomsterbåge

...........................

...........................

...........................

Skjorta

...........................

...........................

...........................

Slips/fluga/näsduk

...........................

...........................

...........................

FESTEN

UPPSKATTAD KOSTNAD

FAKTISK KOSTNAD

ANTECKNING

Väst

...........................

...........................

...........................

Lokalhyra

............................

...........................

...........................

Vigselring

...........................

...........................

...........................

Mat/dryck

............................

...........................

...........................

Manschettknappar

...........................

...........................

...........................

Tårta

............................

...........................

...........................

Skor

...........................

...........................

...........................

Vickning

............................

............................

...........................

Underkläder

...........................

...........................

...........................

Snacks

............................

...........................

...........................

Corsage

...........................

...........................

...........................

Bord/stolar

............................

...........................

...........................

Bestick, glas och porslin ............................

...........................

...........................

Bordsdekorationer

...........................

...........................

...........................

...........................

...........................

BRUDFÖLJET Tärnans kläder

UPPSKATTAD KOSTNAD

FAKTISK KOSTNAD

ANTECKNING

Serveringspersonal

...........................

............................

............................

...........................

Underhållning

............................

...........................

...........................

...........................

...........................

Marskalkens kläder

............................

............................

...........................

DJ/band

............................

Styling

............................

............................

...........................

Danskurs

............................

...........................

...........................

...........................

...........................

Eventuella gåvor

............................

............................

...........................

Städning

............................

Tärnbukett

............................

...........................

...........................

Corsage marskalk

............................

............................

...........................

ANNAT

UPPSKATTAD KOSTNAD

FAKTISK KOSTNAD

ANTECKNING

FOTOGRAF

Bröllopskoordinator

............................

............................

............................

UPPSKATTAD KOSTNAD

FAKTISK KOSTNAD

ANTECKNING

Transport

............................

............................

...........................

Fotograf

.........................

.........................

..........................

Bröllopsnatten

............................

............................

...........................

Videofotograf

.........................

........................

.........................

Morgongåvor

............................

............................

...........................

Annons i lokaltidning

........................

.........................

..........................

Bröllopsresa

............................

............................

...........................

Hardanger Bestikk är i dag Skandinaviens största producent av bestick och presenter i rostfritt stål. Vi är ett framåtriktat företag med modern produktion och med fokus på ny spännande design.

Återförsäljare www.cervera.se | www.onska.se | www.royaldesign.se | www.mansionpresent.se Hitta övriga återförsäljare på: www.hardanger-bestikk.no


Diamanten som växer! Stjärnringen är ett unikt svenskt koncept som funnits i över fyrtio år och är idag det enda varumärket där du kan låta diamanten växa. Att diamanten växer innebär att du har möjlighet att byta upp ditt Stjärnringensmycke till en större storlek på diamanten.

Förlovning Vigsel Morgongåva Eléne

Kärleksgåvan

Allians Aurora

Carmosé

Design: Allan Altvallen

I kärlekens tecken Design: Allan Altvallen

Stjärnringens smycken finns för alla tillfällen - förlovning, vigsel, morgongåva, examen, kärleksgåva eller för att unna sig själv något extra. Hitta din närmaste återförsäljare på www.stjarnringen.se


♥ NAVIGERA BLAND HUNDRATALS FÖRETAG

FÅ SENASTE NYTT FRÅN BRÖLLOPSFEBER

♥ MÄNGDER AV INSPIRATION ♥ NYA RABATTER OCH ERBJUDANDEN – VARJE VECKA!

Ladda ner vår app!

ERBJUDANDEN OCH TIPS – VARJE DAG, ÅRET RUNT!

Oavsett om du går på Bröllopsfeber eller ej, så kan du ladda ned appen Bröllopsfeber gratis på App Store och Google Play. I den får du året runt tips, erbjudanden och inspiration!

sve

r ig

eli

mo

usi

ner

.s e

Färdas med klass till bröllop, fest, student och andra högtidliga tillfällen – unna dig lite lyx i vardagen! Hos Sverige Limousiner finns landets ledande, professionella limousineföretag samlade. Sverige Limousiner har tillsammans erfarenhet från år 1992, då första företaget startade. Vi täcker mer än 80 procent av Sveriges befolkning och har tillsammans mer än 50 procent av alla amerikanska limousiner i Sverige.

www.sverigelimousiner.se – proffs på exklusiva persontransporter! E-Limo Classic Rolls & Bröllopsbilar


HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

MÄSSTIDNING 2017 WWW.BROLLOPSFEBER.SE | 19

MODEVISNING

De senaste trenderna för både brud och brudgum på mässans catwalk. Varje dag kl. 12.00 och kl. 15.00.

BRÖLLOPSFEBERS

FASHION SHOW:

”LOVE ON THE SILVER SCREEN” VISNING: KL. 12.00 OCH 15.00 LÖRDAG OCH SÖNDAG BRÖLLOPSFEBER OCH SENZAMODELLO presenterar 2017 års bröllopskollektion av dam och herrplagg, accessoarer, smycken och styling, samt ger inspiration till hur just ditt bröllop kan se ut. Visningen andas romantiska kärleksfilmer genom tiderna. Kreationerna visas bara för dig inramat av musik som kommer att göra dig lycklig. Kom i tid, för detta är en visning som kommer att inspirera er och du inte vill missa. Salongen öppnar 30 minuter innan visningen rullar igång. Producenter: SenzaModello, Aida Winnerström och Renée Wentrup. EXKLUSIVT BARA FÖR STOCKHOLM! ROCK ’N’ ROLL BRIDE Guldknappvinnaren Ylva Liljefors presenterar tillsammans med PLUSGYMNASIET en fartfylld modeshow som är rockigt romantisk, feminin och cool och som kommer att ge dig idéer och inspiration utöver det vanliga. Visas lördag och söndag FÖRE den stora visningen.


HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

20 | WWW.BROLLOPSFEBER.SE MÄSSTIDNING 2017

är du på jakt efter de perfekta

BRÖLLOPSKLÄDERNA?

Här är ett axplock av de senaste trenderna inom bröllopsmodet för 2017. Stilrent och elegant, en dröm i spets, färggrant eller ett mer modernt snitt – vad passar er?

FOTO: ISABELL N WEDIN

4

8

6 5

7

9

1

3

2 1. Spetsklänning med vacker rygg från White Rose ca 12 500 kr hos Little Fairies. 2. Handgjorda accessoarer från Decorum – fluga ca 1 249 kr; manschettknappar i förgyllt silver ca 2 499 kr; bälte ca 1.499 kr och pocket square ca 299 kr hos BeWooden. 3. Hjärtformad klänning med breda axelband från Nixa i genombruten spets ca 3 885 kr hos Ingers brudkläder. 4. Brudklänning med spets i överdelen, v-ringad bak och nederdel i chiffong med vidd och vackert fall, ca 10 990 kr hos Skräddarhuset Malmö. 5. Kavaj i röd sidenbrokad ca 4 200 kr hos By Eneroth. 6. Brudklänning i återbrukat material med släp, lång ärm och v-ringad rygg. Spetsen är prydd med vackra fjärilar. Kontakta www.zatasomnad.se för pris. 7. Prinsessig brudnäbbsklänning med spets och tyll ca 1 490 kr hos Little Fairies. 8. Handgjort hårsmycke i bananfiber med flor. Tillverkas på beställning för ca 1 499 kr av www.nene.nu. 9. Brudklänning i champagnefärgad stretchsatin med mjukt spets och uddspets i vintagestil, ca 6 000 kr hos Matildas fest.

Vi är måna om att brudpar

HITTAR DET DE SÖKER I HJÄRTAT AV KUNGSÖR ligger Jemp Guld, en pittoresk smyckesaffär som många besöker. – Vi ligger en bit ifrån de stora städerna men många åker ändå hit till oss, vilket känns jätteroligt förstås. Jag tror det beror på att vi har ett gediget sortiment samtidigt som erbjuder bra priser. Vi har också fått komplimanger för servicen, säger Patrik Lundh, ägare till Jemp guld. Namnet Jemp står för Patrik Lundhs familj, där barnens, fruns och Patriks egna första bokstav i namnet omvandlats till företagsnamn. Och

det är precis det smyckesbutiken står för. En familjär butik där du i lugn och ro kan hitta det du söker. – Vi är måna om att brudpar hittar det de söker. Vi brukar säga att det inte är långt till Kungsör eftersom vi också finns på nätet. Ja redan sedan 2001 faktiskt. Vi var bland de första till att skicka hem riktiga mått till kunder. Det går alltså hitta en passande ring även om du beställer via internet. Just nu säljs ringar med mycket bling, som Patrik uttrycker det. Vackra stenar som omger ringfingret. – Utgå från din förlovningsring när du

Scilla 0,36ct 18k Guld

letar vigselring. Samma bredd eller markant skillnad brukar man säga. Även män har börjat köpa vigselringar. Förr i tiden var det vanligare att bara kvinnan fick en andra ring under bröllopet men trenden har alltså vänt. – Det är säkert hälften av alla par som kommer in som faktiskt köper till mannen också. Puts och gravyr ingår alltid hos Jemp Guld och ringarna är försäkrade. – Vi jobbar uteslutande med svenska företag och de är otroligt hantverkskunniga. Vi lämnar alltid kvalité.

Spira 0,38ct 18k Vitguld

Linnea 0,10ct 18k Guld

www.jempguld.se

REDAKTIONELL ANNONS


ANNONS

RENNES WEDDING DRESS, 4 990 KR

Sofia Moore syr bröllops- och tärnklänningar efter dina mått, tryggt och enkelt!

M

åttsytt och passform är Sofia Moores ledord. På siten sofiamoore.se hittar du mängder av handsydda klänningar i olika modeller och material. De flesta klänningar kan du till och med få i över 20 olika färger.

Fokus på passform låg till grund när vännerna Sanna, David och Alex startade Sofia Moore i Stockholm under 2012. Sanna letade efter en långklänning till sin universitetsbal och upptäckte att utbudet av fina, måttsydda klänningar var mycket begränsat. Fyra år senare har Sofia Moore en webbshop fylld med färgglada balklänningar och krispigt vita brudklänningar.

Moore en fantastisk garanti som heter Perfect Fit. Garantin innebär att du kan få din klänning justerad upp till 500 kr hos en lokal skräddare. Sofia Moore har även klänningar i fasta storlekar men rekommenderar alltid måttsytt för bästa passform. För att förenkla ditt köp erbjuds sedan tidigare gratis tygprover och i slutet av 2016 öppnade bolaget även sitt första showroom. – Vi har precis öppnat ett showroom i Stockholm, berättar Sanna. I showroomet kan du på hjälp med att ta dina mått och självklart köpa en klänning.

– Vid beställning fyller du i dina mått och sedan sys klänningen upp på beställning av våra sömmerskor, säger Sanna Khaled, en av grundarna. Varje klänning är unik och kontrolleras noggrant under produktionen så att måtten blir helt rätt.

Showroomet finns där för en brud som är nyfiken på vilken bröllopsklänning som passar henne, tärnor som vill se vilka färger som matchar bäst eller en student som snart ska på bal. Du har möjlighet att känna på tygerna och prova mängder av olika modeller. Sofia Moore kommer även lansera nya bröllops- och balklänningar i början av 2017 så håll utkik på hemsidan för att hålla dig uppdaterad.

SOFIA MOORE HAR EN GARANTI FÖR ATT KLÄNNINGEN SKA PASSA PERFEKT

Besök sofiamoore.se idag för att se alla de fina klänningarna eller kontakta Sofia Moore på hej@sofiamoore.se för frågor eller tidsbokningar till showroomet!

Utbud: Brud-, tärn- och balklänningar. Priser från 1 490 kr till 4 990 kr. Webb: https://sofiamoore.se Butik: Nyöppnat showroom på Atterbomsvägen 26, 112 58 Stockholm. Showroomet är endast öppet vid tidsbokning, önskar du att boka tid maila till hej@sofiamoore.se

Om något mått mot förmodan skulle avvika har Sofia LINCOLN WEDDING DRESS, 3 990 KR

Letar ni efter matchande tärnklänningar?

Köp 4 betala för 3 hos Sofia Moore!


HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

22 | WWW.BROLLOPSFEBER.SE MÄSSTIDNING 2017

VI STÄLLER UT PÅ BRÖLLOPSFEBER C1:02 C1:03 C1:04

B1: 08

C2: 04

C2:03

C2:02

C2: 05

C3:00 C2:06

B3: 09

B1: 07

B3: 07

B1: 05

C4: 12

C2: 10

B1: 03

C1: 08 C1: 09

C4: C4: 09 08

C1: 10

C2: 13

B3: 04

B1: 02

C6: 05 C6: 06 C6: 07

C4: 11 C4: 07 C4: C4: 10 08A

C2: 12

B3: 05

B1: 01

C4: 12B

C3: 03

B3: 06

B1: 04

C4: 14

C3: C3: 05 02

C2: 09

B3: 08

B1: 06

C3: C3: 06 01

C2: 07

C6: 02 C6: 03 C6: 04

C4:01

VINN DITT BRÖLLOP

B1: 09

B3: 03

B1: 00

B3: 02

MODEVISNING

CAFÉ

CHAMPAGNEBAR

A1:07

C:02+04

4

6

5

7

8

9

10

11 12

CAFÉ CHAMPAGNEBAR

H:01

D:03 D:04

E:03+04

F:03 F:04

G:03 G:04

H:03

D:05 D:06

E:05+06

F:05 F:06

H:05+06

I:05

D:07 D:08

E:07 E:08

F:07+08

H:07+08

I:06

C:09+10

D:09 D:10

C:03

G:01 G:02

J:11

G:09+10 DUNI

D:11+12

FORUM

J:12

G:11 G:12

F:11+12

F:13

F:14+15

C:11+12

MODEVISNING

F:01 F:02

F:09+10

G:13+14

H:13+14

I:13+14

G:15+16

H:15+16

I:15+16

LOUNGE D:13+14

15

16

F:16+17

E:14

17

18

19

20

21

22

G:17+18

E:13

D:16

D:15

OMSLAGSBRUD

B:12

NE

SI

OU

Tårtesset HB   C4:12B MUSIK Andreas Ragnewall   C6:03 Disco Co   C4:11+C1:07B Johan Riedenlow Tenor Saxophone   A1:04 Nöjen i Syd   C1:08 RM Duo   C4:14 SMAK produktion   C1:05 Trio Salong   Champagnebaren PRESENTER Hardanger Bestickk   B1:00 RESTAURANG/CATERING Pieplows Restauranger   B3:07 Playbake   B3:01 SKÖNHET Face by linda   C4:14 Hälsa, Skönhet och Affärsutveckling   C4:02 Make Up Store   C4:08A SLOTT/HERRGÅRDAR Bjärsjölagårds Slott   B1:09 Ellinge Slott   C4:14 Fulltofta slott   C1:04 Hedegårdens Stenlada   C3:05 Höörs Gästgifwaregård   A1:02 Kronovalls Vinslott   B1:09 Ängavallen   A2:09 Örenäs Slott   C2:02 SMYCKEN Albrekts Guld   B1:05 Bukowskis   B3:06 Guldfynd   B1:02 Guldmakeriet   C1:01 Guldsmed Peter Billsten   B1:04 Hallbergs Guld   B3:09 Hedens Guld   C3:02 Liljeroths Juvelform by PLD   C2:06 TIDNINGAR Allt om Bröllop   B:02 Bröllopsguiden   A2:02 Bröllopsguiden-2   C2:09 Bröllopsmagasinet   A1:07 TRANSPORT Elite Limousine i Malmö AB   B:01 Skånska Järnvägar   C6:04 ÖVRIGT Bröllopstankar   C4:14 Drömbröllop   C4:03–C4:05 Elegant Kids   C4:14 Hypoteket   C1:04 Omslagsbrud – Allt om Bröllop   B:02 Plusgymnasiet   C2:10 Svenska Kyrkan i Malmö   C4:08

GÖTEBORG 18-19 FEBRUARI

E:01 E:02

C:07

Fujifilm Nordic AB   C:02+C:03 Memories by S   C4:07 StudioMix Foto & Makeup   A2:05 Wima Photography   C6:05 Vinkelverket   A2:10 FÖR FESTEN Bröllopsfotomaten   A2:08 Drive in Bottle Shop   A2:04 Duni   C1:00 Festglans   A2:06 Festingen   A2:07 Festligheter   C4:09 Fogarolli   Champagnebaren Hyr porslin.nu   C2:07 Idala Gård & Vinhandel B1:03 Majas Cottage   C6:02 Megamix Fest & Event AB   C4:14 HOTELL Nötesjö Hotell   B1:08 Ystad Saltsjöbad   C3:01 KONDITORI Cake Me Happy   B1:07 Cakes Of Mine   C2:04

13

D:01+02

C:05

A2:01

BRÖLLOPSKOORDINATOR Bröllopskoordinator Cecilia Sargeus   C1:10 DANSSKOLA Sinclairs Dansskola   C2:13 FESTVÅNING Flädie Mat & Vingård   B3:05 Hantverksgården i Vellinge   A1:01 Helmerslunds Gård- Festlokal och Bröllopskoordinator Savannas Drömmar   B3:08 Rosenlunds Gård   C1:07 Stallgården Bröllop och Event   A1:04 FOTOGRAFER Anna Lauridsen Kullafoto   C4:14 Bröllopsfotograf Jens C Hilner   B1:06 Erica of Sweden   B:02 Fotograf Daniel Rix, rixfoto   C3:06 Fotograf Hans Wachner   C6:06 Fotograf Helena Parmer   B1:07 Fotograf Mike Norgren   B:10 Fotograf Sanna Dolck   C1:06 Fotograf PetalTree AB   C6:07

C:06+08

B:02

ENTRÉ

A2: A2: 03 02

A1: A1: A1:05 A1:04 03 02 A1:01

A1:06

ACCESSOARER Made By P   C4:12 Modist Marlene Feldtblad   C1:09 SLJ Modist & Accessoardesigner   A1:05 BLOMMOR Blommeröd   C1:04 Blomsterkompaniet   C4:14 Blomstra på Limhamn   C4:10 EG-Blomman   C3:00 Florist Anna Gouteva   A1:06 BRUDGUM Frackhuset   C4:01 Marty   C2:12 Stiliga Högtidskläder   C3:03 BRUDKLÄNNINGAR Anina Brud & Fest   B3:03 Hvita Vackra   C1:15 Pretty Darling Brides   B3:02 Proms & Weddings   C2:03 Skräddarhuset Malmö AB   B3:04 Wedding Bells by Little Fairies   C2:05

3

A2: 04

A2: 05

A2: A2:07 06

A2:10 A2:09 A2:08

ENTRÉ

RESTAURANG

B3: 01

MALMÖ 4-5 FEBRUARI

B:06+08

C1: C1: C1: 07 07B 15

C1:00

B1: 10

B:10+11

C1: C1: 06 06B

C1:05

FORUM

C1:01

OMSLAGSBRUD

LIM

VINN DITT BRÖLLOP

RESTAURANG

LOUNGE

ACCESSOARER SLJ Modist & Accessoardesigner   10 BLOMMOR Art and Flora – Bröllopspaket   5 Florist Linnea Johansson   E:08 Ljunghs Blommor   D:08 Magasin 7 blommor & inredning   F:07+F:08 BRUDGUM Åsa Design Herrkläder   G:12 BRUDKLÄNNINGAR Dughult of Sweden   D:10 Ivory & Grace   F:06 Proms and weddings   F:09+F:10 Åsa Design   G:13+G:14 DANSSKOLA Sinclairs Dansskola   B:10+B:11 FESTVÅNING Auktionsverket Kulturarena   D:05 First Hotel Grand Alingsås   15


HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BRÖLLOPSFEBER

MÄSSTIDNING 2017 WWW.BROLLOPSFEBER.SE | 23

BLOMMOR Melody Flowers   A3:08B BRUDGUM BeWooden   A4:05 Brothers Made To Measure   A1:15A By Eneroth   A2:25 Suitopia Scandinavia AB   A4:09A BRUDKLÄNNINGAR Eva Karlsson Costume   A3:05 Frank Lyman Design   A2:01AB Ingers Bröllop & festkläder   A2:04 JSL Fashion   A3:09 Matildas fest   A4:08 SensibleM   A2:06B Wedding Bells by Little Fairies   A4:11 WeddingCastle   A1:18 Ylva Liljefors Designer   A3:15 Zäta   A3:03 BRÖLLOPSKOORDINATOR Rental Stories   A2:35 Sofreh Aghd Stockholm   A4:18 Wedding Art/Gran Canaria   A3:19B DANSSKOLA Sinclairs Dansskola   A3:04 EKONOMI Forex   A1:04

FESTVÅNING Birka Cruises  A2:17 Cedergrenska Tornet   A3:09 Elfviks Gård   A2:01 Grand hotel Saltsjöbaden   A4:18 Långängens Gård   A2:00 Regissörsvillan   A3:22 Ulriksdals Wärdshus   A2:09 FOTOGRAFER Birgit Walsh Photography   A4:13 Cherrie Coutts Photography   A2:12 Clarity Sweden   A2:38 Cristi Sebastian Photography   A1:08B Erica of Sweden   Omslagsfoto Fotograf Helena Parmer   A2:06B Fotograf Jane Oskarsson   A2:07 Fotograf Jenny Drakenlind   A3:10A Fotograf John Hellström   A1:20 Fotograf Mahshid Rasti   A2:31 Fotograf Malin Norlen   A3:02 Fotograf Malin Sydne   A2:34 Fotograf Sandra Jensen   A1:17 Fujifilm Nordic AB   A3:12+A3:13 Kristin – Photography   A1:07B KS Photography   A3:09 Louise Fotograf   A3:21 Photo by Mile   A2:15 Sharingbox photo booth   A4:17

Yohanna Idha Photo   A1:05 FÖR FESTEN Aladdins Möbel & Porslinsuthyrning AB   A3:16 Eventomatic   A3:10 Festglans   A2:30 Festingen   A2:37 Fyrverkerikungen   A4:02 HyrEnChokladfontän.se   A1:21 Idala Gård & Vinhandel A4:10 Jens Magi   A1:06 Lindt & Sprüngli (Nordic) AB   A3:14B Loscaleros Cigarrer   A1:02 Silverdepån AB Uthyrning av bordssilver   A2:09 HOTELL Blommenhof Hotell   A3:08A Clarion Hotel Wisby   A1:01 Finnhamn Arkipelag   A1:03 Nynäsgården Hotell & Konferens   A2:27 INBJUDNINGSKORT Festfokus   A3:09B Papper   A2:05 KONDITORI Chokladfabriken   A2:08 En nypa socker   A2:02 Liv Sandberg Cake Art   A4:06A MUSIK

Andreas Ragnewall   A4:06B BröllopsDJ.se   A1:06B Fina Sånger   A2:39 Harpist Miriam Klein Strandberg   Entré SMAK produktion   A4:14 PRESENTER HardangerBestikk   A2:20 RESTAURANG/CATERING Villa Källhagen   A2:03 SKÖNHET Idana   A2:01B Makeup By Mathilda   A3:14D SLOTT/HERRGÅRDAR Hedenlunda slott   A3:19C Högbo Herrgårdar   A2:16 Noors Slott AB   A3:22 Skytteholms Herrgård   A3:20 Sturehovs Slott   A2:36 Sundsta säteri AB   A3:08C SMEKMÅNAD Gran Canaria Tourist Board   A3:19B Indcen Resor   A4:16 Kenzan Tours AB   A1:16 Winberg Travel   A1:06C SMYCKEN Albrekts Guld   A3:14C Anderssons Guld   A2:14 Guldfynd   A2:11 Guldsmedjan Två Hjärtan   A3:07 Jemp Guld   A4:09C Jewellery by Jenny   A3:17 Juvelia   A1:12 Lycka Juveler   A2:06 Mervi Guldsmed   A4:18B Michael O´Dwyer Goldsmith   A2:24 Schalins Ringar   A2:14 Smycka   A1:10 Sweet Rocks   A3:11 Taffy Rainbow   A4:07 Tillander   A1:11 Valsta Guldsmed   A2:28+A2:29 TIDNINGAR Allt om Bröllop – (inkl omslagsbrud) A3:18+A3:19 Bröllopsguiden   A2:10 Bröllopsmagasinet   A2:13 TRANSPORT Odenplans specialbilsuthyrning AB  A6:01 Ångfartyg Stockholms Omgifningar AB   A1:07A VIDEOFILM SitoCAM Video   A1:14 ÖVRIGT Drömbröllop Omslagsbrud – Allt om Bröllop   A3:14B Per Ståbi Reklam & Art   A3:09 Plusgymnasiet   A3:15 Skatteverket   A3:14D STHLM Create Events Decor   A4:12 Stockholms stift   A1:13 Viking Wedding Event   A4:04

Gothia Towers  F:14+F:16 Hovås Kallbadhus   06 Societetshuset Marstrand   F:03 FOTOGRAFER Andrew Colvin Photography   G:04 Bröllopsfotograf Christina Josephsson   11 Bröllopsfotograf Jens C Hilner H:15+H:17  Cim Ek Photography   04 Erica of Sweden   D:15 Fotograf Daniel Rix, rixfoto   E:03+E:04 Studio Thoren   7 FÖR FESTEN Bröllopsfotomaten   H:01 C.J. Josephssons Glas och Porslin AB   C:02+C:04 Cityporslin   J:11 Duni   Mittgång Festglans   E:01 Smilebox   E:07 HOTELL Hotell Fars Hatt   E:05+E:06 Marstrands Havshotell   D:04

KONDITORI Cakes Of Mine   G:02 Tårtia Bageri & Event   I:06 MUSIK DJ 4 YOU   C:05 Entertainer.se   H:03 03 Hanna Bendz – cellist   Musikutveckling i Göteborg – sockerbruketarena.se   G:11 Skön Underhållning   I:05 SMAK produktion   E:13 PRESENTER Hardanger Bestickk   D:11+D:12 Moments Göteborg   D:16 Önskabutikerna   H.05–H:08 RESTAURANG/CATERING Sjömagasinet   D:13+D:14 SKÖNHET Linda Taube   B:06 Linnea Dahlbeck   B:06 Pili of Art – Bröllopsfrisör   G:03 Salong Plaza Di Laura   B:06+B:08

Salong Plaza DI Laura/Paolo Nilsson B:06 Salong Plaza Di Laura/ Annika Johansson  B:06 SLOTT/HERRGÅRDAR Aspenäs Herrgård   D:03 Hällsnäs   C:06+C:08 Thorskogs Slott   D:09 Två Skyttlar   D:06 SMEKMÅNAD Kenzan Tours AB   13 SMYCKEN Albrekts Guld   G:15+G:16 Bukowskis   F:05 Diamanthuset   F:04 Ernst Forssell F:01 Fint och Billigt   J:12 Guldfynd   F:11+F:12 Guldsmedjan Ag/Au Design   D:07 Hallbergs Guld   F16+F:17 Hedens Guld   B:02 Jarl Sandin Watches & Jewellery  C:11-12 Jemp Guld   I:13+I:14

Smycka H:13+H:14 Weronica Ziemann Jewellery   F:07+08 Wranges Juvelerare   G:09+G:10 TIDNINGAR Allt om Bröllop   B:12 Bröllopsguiden   D:01+D:02 Bröllopsmagasinet   F:13 TRANSPORT Magnus Rosén Bröllopskörningar med Bentley och Chamnpagne   09 ÖVRIGT Bohus fästning   E:05+E:06 Drömbröllop Emma Hildesson   B:06 Event 24   C:07 Forever Living Products   8 Gillis Edman Familjejuridik   E:02 Itrim Göteborg   22 Limokungen   Champagnebar My Weddingsolution Sweden   16 Omslagsbrud – Allt om Bröllop   B:12 Plusgymnasiet   E:14 Prinsessklanningar.se   G:01

A2: 30

A2: 15

A2: 31

A2: 17

A2: 32 A2: 33

VINN DITT BRÖLLOP

A2: 36

A2: 16 A2: 18

A2: 34 A2: 35

A2: 13

A2: 37 A2: 27

A2: 39

A2: 01 A2: 04 A2: 05 A2: 07 A2: 08

A2: 01 BA

A3: 10 A3: 15

A2: 01B A2: 02

A3: 17

A2: 03 A2: 06

A3: 18

A2: 20 A2: 09

A2: 24

A2: 38

A2: 00

A2: 25

A2: 10

A3: 19

A2: 06B

A2: 11

A6:02

A2: 14

A3: 10A

A6:01

A2: 12

A2: 28 A2: 29

MODEVISNING

A3: 16

A3: 13

A3: 19B

A3: 14B

A3: 19C

A3: 22

A3: 23

A3: 05

A4: 02 A4: 03

A3: 06

A4: 10 A4: 11 A4: 12

A3: 08A

A4: 13

A3: 08B A3: 08C

A1: 02 A1: 03 A1: 04 A1: 05

A4: 06B

A4: 08

A4: 18B

A1: 01

A4: 06A

A4: 15

A4: 18

A3: 09

A4: 05

A4: 07

A4: 17

A3: 14C

A4: 04

A4: 14

A4: 16

A3: 09B

A3: 14D

A3: 01

A4: 09C

A3: 07 A3: 12

A3: 21

A3: 02

A3: 11

A3: 15A

A3: 20

A3: 03

A1: 06 A1:

06B

A1:

06C

A4: 09A

A1:

07A

A1:

LOUNGE

LOUNGE

A3: 04

07B

A4: 09B

A1:

08A

A1:

08B

A1:10

ENTRÉ

A1: 11

A1: 12

STOCKHOLM 18-19 FEBRUARI

A1: 13

A1: 14

A1: 15A

A1: 16

A1: 17

A1: 18

A1: 19

A1: 20

A1: 21

ENTRÉ


Sätt färg på festen med ett äkta hantverk på fingret. Exklusiva ringar av yppersta svenska kvalitet. schalins.se RINGAR FRÅN VÄNSTER TILL HÖGER • FIGARO 1,80 CT • FEDORA 1,64 CT • 237-33.12 0,36 CT & VISION 0,90 CT

Schalins_Bfeber_2016_Dec_252x367.indd 1

2016-12-13 15:27

Bröllopsfeber mässtidning 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you