Valtec Profilbrochure 2024

Page 1

Din

specialist

9


Valtec er nuog fremtidens ekspert i Valtra Landbruget og dets serviceindustri udvikler sig hurtigt mod færre, større og mere speciali­se­ rede enheder. Det smitter naturligvis af på kravene til os som leverandør. Valtec arbejder dedikeret på at imødekomme kundernes forventninger og ønsker, så vi altid vil være deres foretrukne leverandør af Valtratraktorer til land- og skovbrug, udvalgte redskaber og service. Vores mission er først og fremmest at sikre alle Valtra-kunder fra grænsen mod Tyskland og op til en linje fra syd for Århus til syd for Ringkøbing Fjord bedst mulig service af deres traktorer.

Valtra er meget

mere

end en traktor Valtra er mange traktorer! 6 modelserier, mange størrelser, endnu flere udstyrspakker og nærmest ubegrænsede muligheder for individuelle tilpasninger. Vi kan levere den helt enkle, bundsolide frontlæssertraktor, der altid starter og kan køres af alle – og vi kan levere superavancerede, specialopbyggede traktorer tilpasset kundernes individuelle behov. Fælles for alle Valtra er høj driftssikkerhed, brugsværdi og optimal levetidsøkonomi.

Vi vil forene styrken ved nogle regionale kompetencecentre med gode værksteds­ faciliteter med lokale servicepartnere og veludstyrede servicebiler ude hos kunderne. Den forretningsmodel sikrer kunderne optimal service, og giver os både mulighed for at uddanne specialister og have velforsynede reservedelslagre. Valtra har gennem årtier høstet anerkendelse som en driftssikker og brugervenlig traktor. De moderne modeller, udstyrspakker og tekniske features tiltrækker kundetyper fra mange forskellige brancher, lige fra den traditionelle landmand til kommuner og højt specialiserede entreprenører. Det giver os en unik mulighed for vækst og er samtidigt en udfordring, for vores salgs- og serviceteams skal kunne håndtere mange forskellige situationer, ønsker og krav. Den udfordring tager vi imod med åbne arme, for med Valtra og en dedikeret organisation kan vi matche dem alle. Med ønsket om et godt samarbejde Jan Garder Adm. direktør

Brændstoføkonomisk

POWER Valtra får sin driftssikre power fra AGCO-motorer. Motorfabrikken AGCO Power i Finland har gennem 75 år leveret over 1 million motorer og er med innovative løsninger altid på forkant med udviklingen. Der arbejdes vedholdende med at forbedre forbræn­dingsprocessen og sikre kunderne endnu bedre brændstoføkonomi og mindst mulige serviceomkostninger.

2


Valtra A Serie · Enkel og handy Valtra A Serie er den 4. generation af Valtra’s berømte A-model, der er kendt for sin utroligt høje driftssikkerhed og brugervenlighed. Den starter altid, kan køres af alle og er med frontlæsser en ægte allround-traktor. Fra 75 – 130 driftssikre hk. Valtra G Serie – Ganske enkelt genial Valtra G -serien kombinerer kompakte mål og lav vægt med fleksibilitet og manøvredygtighed, og så er den perfekt til frontlæsseropgaver. Den fås i 4 allround-modeller med alle de funktioner, du har behov for i dit daglige. Fra 105 – 135 allround hk Valtra N Serie · Kraftfuld og brugervenlig Valtra N-serien er en komplet kombination af kompakt design, robust konstruktion, suveræn teknologi og førerkomfort. En dejlig brugervenlig traktor med høj produktivitet og minimale levetidsomkostninger. Fra 135 - 201 effektive hk. Valtra T Serie · Til de krævende opgaver Hvis du mangler en fleksibel mellemklasse­traktor, har vi 3 hovedargumenter for T-serien – høj driftssikkerhed, lave driftsomkostninger og fantastisk kabinekomfort. Vælg mellem 4 udstyrspakker og masser af ekstraudstyr. Fra 155 – 271 smidige hk. Valtra Q Serie · Intelligent power Valtra Q-serien rummer fem modeller fra 230 til 305 hk inklusive boost. Q-traktorer er udstyret med en 7,4 liters Agco Power-motor med maksimale effekt ved ca. 1.850 rpm. En fantastisk smidig, intelligent og kraftfuld traktor. Fra 230-305 hk Valtra S Serie · Kompromisløs råstyrke Når du har behov for power og komfort anbefaler vi Valtra S Serie traktorerne. De er suveræne både i marken og på landevejen. Og hvis der kræves ekstra kraft til kraftudtaget eller hydrau­ likken, har du 10 % ekstra med Sigma Power.

Valtra SmartTouch – smartere end din smartphone

Fra 290 til 420 intelligente hk.

Nogle Valtra-modeller kan leveres med SmartTouch interface, der sætter nye standarder for brugervenlig traktorbetjening. Kombinationen af en tydelig 9” touchskærm og Valtra’s intelligente armlænsbetjening optimerer arbejsprocesserne og mindsker chaufførens arbejds­byrde. SmartTouch indeholder flere fuldt integrerede teknologier som Guidance, Isobus, AgControl og TaskDoc. De er lette at betjene, for der er adgang til alle terminalens funktioner med højst to strøg eller tryk, og designet gør det umuligt at fare vild i menuen.

3


Valtra

Unlimited

– ubegrænsede muligheder Hos Valtec vil vi gerne udfordres! Så har du nogle helt specielle traktorbehov, eller har du spottet en løsning, der kan effektivisere en arbejdsopgave betydeligt, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi kan sikkert forvandle dine tanker og ønsker til en unik traktorløsning. Vi har gjort det mange gange før og vil gerne gøre det igen.

Se fremad bagud Valtra kan leveres med vendbart førersæde og betjening. Det giver rigtigt mange muligheder for at løse arbejdsopgaver effektivt med fuldt overblik og optimal ergonomi. Vi kalder det Valtra TwinTrac.

4


Valtra Care Valtra Care giver tryghed i maskinbudgettet! Hvis uheldet er ude, dækker ordningen pludselige nedbrud i traktorens originale dele i 48 mdr. eller 4.000 timer - hvad der måtte komme først. Ordningen kan sammenlignes med en traditionel maskinkaskoforsikring, men den er markant bedre på flere områder. Den eneste betingelse er, at traktoren serviceres på et autoriseret Valtra-værksted i henhold til normerne. Valtra Care er altid inkluderet i prisen på en Valtra landbrugstraktor.

Service Valtra-traktorerne er legendariske for deres lave service­ omkostninger. Det skyldes bl.a. en gennemtænkt konstruktion og anvendelse af kvalitetskomponenter. Det er derfor vigtigt, at du får udført autoriseret service af uddannede servicespecialister og med originale reservedele, for kun derved er du sikker på komponenternes kompatibilitet, pålidelighed og holdbarhed. Og kun derved kan du være tryg ved, at din Valtra fungerer sikkert og uden driftsstop, fordi den også efter service er en ægte Valtra.

Specialist i skovtraktorer og maskinsæt Valtec er kendt for sine specialopbyggede skovtraktorer og effektive maskinsæt til f.eks. fremstilling af flis. Vi tør godt kalde os selv for specialister indenfor området. Vores kunder bor og arbejder i hele landet. Vi servicerer selv de fleste og har samarbejde med lokale Valtra-specialister. Vi er forhandler af bl.a. TP-flishuggere og forskellige flisvogne. Derudover importerer vi Kronos udkørselsvogne og kraner, Nisula aggregater til skovkraner og har udvalgte leverandører af kvalitetsredskaber. Samlet set giver det os et stærkt produktprogram til danske skovfolk. 5


Vervaet har styr på

marktrykket Tunge gylleredskaber er ikke velkomne mange steder. Omvendt vil de fleste gerne have stor gyllekapacitet og lav udkørselspris pr. m3. Med de 3- eller 5-hjulede Vervaet får man lavt marktryk, skånsom kørsel på afgrøderne og stor kapacitet. Den kombination får flere og flere tilhængere, og det smitter af på interessen for vores Vervaet maskiner. Vores Vervaetserviceeksperter fra Valtec i Gravens arbejder i hele landet og sørger for maksimal oppetid, så gyllen kommer ud til tiden, og kunderne får maksimalt udbytte af deres investering.

Kvalitetsredskaber med høj kvalitet Hos Valtec har vi valgt at arbejde med nogle få redskabsmærker. De kommer alle fra anerkendte producenter, der producerer redskaber med høj kvalitet, effektivitet og driftssikkerhed. Vi leverer f.eks. Pöttingers store program af redskaber til jordbearbejdning, såning, mekanisk ukrudtsbekæmpelse og indhøstning af græs. Krampes trailerprogram til både landbruget og entreprenører er også vigtige produkter for os og vores kunder. Det samme er Bogballes gødningsspredere, der sørger for præcis udspredning af kunstgødning. For os er det vigtigt, at du får den bedste løsning til din bedrift, og at vi kan stå på mål for, at de redskaber, vi leverer, har høj driftssikkerhed og lave driftsomkostninger.

6


Vores lager- og butiksteam arbejder for

DIG

Vores kunder anvender mange forskellige maskiner og redskaber. Når det drejer sig om Valtra og de andre mærker, vi forhandler, har vi stort set alle slid- og reservedele på lager og kan hurtigt finde dem frem.

Valtec i Gravens er Valtra-specialister. Teamet her kan finde reservedele til din Valtra, uanset hvor gammel den end måtte være. Og selvfølgelig har vi også styr på stumperne til vores andre forhandlinger som f.eks. Vervaet, Kronos og TP flishuggere, for vores kunder skal have mindst mulig stilstand.

Valtec i Skanderborg sælger butiksvarer til både erhvervs- og privatkunder. Vores hovedforhandling er Husqvarna, men vi leverer også andre kvalitetsprodukter til grønne opgaver. Vi satser ikke på at være billigst! Derimod har vi produktkendskab, så vores kunder får bedst mulig rådgivning inden købet og kompetent service efterfølgende. Hos os er gode råd og høj servicegrad standardudstyr.

Vi går ikke på kompromis Vi står naturligvis bag vores mærker, så har du købt redskaber af os, kan du være tryg ved fremtidig service og reservedele, for vi går ikke på kompromis med vores kundetilfredshed.

7


www.brb.dk 8754

Dedikeret service

Valtec kombinerer fordelene ved en stærk central organisation med regional og lokal tilstedeværelse. Vores værksteder er placeret i Gravens ved Kolding og i Skanderborg. De suppleres af vores egne servicebiler rundt om i Sydjylland og vores servicepartnere Tinghøj Maskinteknik i Varde og Servicecenter Syd ved Rødekro, så vi er klar til at matche kundernes behov og krav til en moderne serviceorganisation. Vi kommer dagligt på mange gårde, maskinstationer og ude i det professionelle skovbrug, hvor kunderne efterspørger hurtig service på højt fagligt niveau. Vores serviceteam er specialister i Valtra og har den nødvendige erfaring til at løse enhver teknisk udfordring. Målet for alle i Valtec lige fra reservedelsspecialisterne til serviceteamet - er at kunderne hurtigt kommer videre med deres arbejdsopgaver. 86 52 11 33

Tinghøj Maskinteknik Servicepartner 40 41 23 33

75 55 42 66

Hold dig orienteret Følg os på Facebook og hold dig opdateret om vores Valtra-verden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.valtec.dk, hvis du vil have de seneste nyheder direkte via mail til din indbakke.

Servicecenter-Syd Aps Servicepartner 74 62 13 83

Bramdrupvej 33 6040 Egtved Tlf. 75 55 42 66

Låsbyvej 5-7 8660 Skanderborg Tlf. 86 52 11 33

Servicepartner Tinghøj Maskinteknik Tlf. 40 41 23 33

8

Servicepartner Servicecenter-Syd ApS Tlf. 74 62 13 83


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.