__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Miljørigtige kantstensløsninger med op til 88 % genbrugsplast 1


DuraKerb er godt for det globale miljø, nærmiljøet og arbejdsmiljøet DuraKerb er miljø­ rigtige letvægts kantsten, linjedræn og afvandingssystemer af genbrugsplastik og calcium.

Ideen er lige så enkel, som den er effektiv. Plastaffald og calcium blandes i en kontrolleret, industriel proces og støbes derefter til kantsten med forskellige tekniske egenskaber. De nye kantsten har være anvendt i flere år i bl.a. England, hvor fabrikken ligger. Her oplyser fabrikken, at man indtil videre har leveret 400.000 kantsten med et samlet ”forbrug” på 72.800.000 plastflasker med skruelåg og samtidigt reduceret transportvægten med 21.600 tons og sparet miljøet for 11.215 tons CO2.

Genbrug af plastaffald DuraKerb-kantsten indeholder fra 70 % til 88 % genbrugsplast alt efter kantstenstype. Det er genbrugsplast svarende til ca. 182 plastflasker med låg i hver eneste kantsten.

Høj produktivitet DuraDrain-kantsten er nemme at håndtere og sætte. Der er ingen behov for løftemaskiner!

2


3 serier - utallige muligheder Minimerer CO2 udledningen For hver 1.000 m DuraKerb-kantsten, der bliver anlagt, spares det globale miljø i gennemsnit for 30.676 kg CO2

Lav egenvægt  Ingen tunge løft  Bedre ergonomi  Ikke behov for løfteudstyr  Hurtigt anlæg  Lavere fragtomkostninger  Mindre energiforbrug til transport

DuraKerb-produkterne har været anvendt i praksis i adskillige år i udlandet. Fabrikken har lyttet til praktikernes tilbagemeldinger og ønsker, så produktserierne rummer utallige komponenter, der giver store designmæssige friheder uden at fordyre anlægsarbejdet væsentligt.

DuraKerb DuraKerb-produkterne ligner traditionelle kantsten i både farve og form. Trods deres lave vægt er de utroligt stærke og stabile. DuraKerb vil typisk blive anvendt som fortovskantsten i villakvarterer osv. Der kan forventes en betydelig tidsbesparelse i forbindelse med lægningen, for den lave vægt gør stenene utroligt håndterbare og evt. tilpasninger foretages nemt med en alm. sav. Der kan leveres en række komponenter som f.eks. nedførings- og hjørnesten, buede elementer osv. Indholdet af genbrugsplast er 88 %.

DuraDrain DuraDrain er en unik, fuldstøbt kantsten, der er ideel til kantstensafvanding og linjedræn. Takket være form og materiale er den særdeles velegnet, hvor længdefaldet er begrænset eller grundvandet står højt. Der er forskellige moduler i serien, så det er nemt at anvende DuraDrain ved kurver, rundkørsler, P-pladser osv., ligesom kombinationer med sandfangsbrønde og andre systemer er enkle. Serien indeholder også moduler beregnet til bagskylning etc. DuraDrain indeholder 70 % genbrugsplast.

DuraChannel DuraChannel er afvandingselementer med rist. De kan anvendes i alle overflader og er velegnede som lineære overfladedræn på P-pladser og andre udsatte flader. DuraChannel tåler en vægtbelastning svarende til kategori 4 (EN1433-D400). DuraChannel indeholder 70 % genbrugt plast. Rekvirer specialkatalog og installationsvejledning hos Trade-Line. Vi hjælper gerne vores kunder med beregninger og gode råd.

3


4

DuraDrain kantstensafvanding og linjedræn

Takket være form og materiale er den særdeles velegnet, hvor længdefaldet er begrænset, eller grundvandet står højt, så det er vanskeligt at etablere et dybereliggende kloaksystem. Vandgennemstrømningen gennem og i DuraDrain er høj, så aflejring af sand og fremmedlegemer er begrænset.

DuraDrain er en unik, fuldstøbt kantsten, der er ideel som til kantstensafvanding og linjedræn.

Takket være den kontinuerlige afdræning af overfladevandet, forlænges de tilstødende belægningernes levetid, ligesom brugernes komfort og sikkerhed forøges væsentlig, når der ikke står blankt vand. Også generende opsprøjt fra passerende biler reduceres væsentligt til glæde for cyklister og fodgængere, der færdes langs de afdrænede strækninger.

DuraDrain standardelement

DuraDrain hjørneelementer

DuraDrain kurveelementer

Længde: 500 mm Bredde: 220 mm Dybde: 305 mm Tværsnit flowareal: 22.182 mm² Vægt : 7 kg Godkendt belastning: Kategori 4 (EN1433-D400)

DuraDrain kan leveres med ind- og udvendige hjørneelementer, der er med til at skabe komplette, funktionelle og flot anlagte parkeringspladser og designede anlæg. Længde: 300x300 mm Bredde: 220 mm Dybde: 305 mm Vægt: 7 kg Godkendt belastning: Kategori 4 (EN1433-D400)

Rundkørsler, vejkurver eller special­ designede anlæg med vejkurver kan nemt anlægges med DuraDrains kurveelementer. Der tilbydes kurve­ elementer til både ind- og udvendige kurver. Radius: 6/5 m - 10/7 m - 16/11 m Længde: 480 mm Bredde: 220 mm Dybde: 305 mm Vægt: 7 kg Godkendt belastning: Kategori 4 (EN1433-D400)


Der er mange forskellige moduler i DuraDrainserien, så det er nemt at anvende DuraDrain ved kurver, rundkørsler, P-pladser osv. Også anlægskombinationer med sandfangsbrønde og kloaksystemer er enkle at gennemføre. Serien indeholder også stærke moduler i støbejern med opklappeligt låg beregnet til service/bagskylning og sideværts tilslutning til kloaksystemer etc.

DuraDrain indeholder 70 % genbrugsplast. Let at håndtere – hurtig at etablere Med en egenvægt på kun 7 kg pr. standardmodul er det nemt at håndtere DuraDrain. Elementerne samles med en speciel lim, der påføres med en fugepistol.

DuraDrain specialelementer DuraDrain er et komplet produktprogram med en lang række specialelementer til de praktiske udfordringer der er i forbindelse med moderne vejanlæg.  Endestykker til forsegling  Nedføringer og opføringer  Overkørsler/underføringer  Overkørselselementer med 8 mm sivedræn  Hjørneelementer med 8 mm sivedræn (ind- og udvendig)  Støbejernselementer til sideværts tilslutning til kloakledning (Ø162mm)  Støbejernselementer med serviceadgang via klap  Kloakenheder til sammenbygning med eksisterende kloaksystemer Spørg os, hvis du har specielle ønsker til dit anlæg. DuraDrain har været anvendt i flere år, så der findes en lang række specialløsninger til særligt udfordrende forhold og designs.

Heavy Duty Load DuraKerb har høj styrke (EN1433 – HD D400) og modstår både påkørsler og høj vægt. 5


DuraKerb - kantsten DuraKerb-kantsten ligner en traditionel kantsten i både farve og form. Trods deres lave vægt er de utroligt stærke og stabile. DuraKerb vil typisk blive anvendt som fortovskantsten i villakvarterer osv.

Der kan forventes en betydelig tidsbesparelse i forbindelse med sætningen af DurKerbkantsten, for den lave vægt gør stenene utroligt håndterbare og evt. tilpasninger foretages nemt med en alm. sav. Praktiske erfaringer viser, at det er meget hurtigere at sætte DuraKerb-kantsten end traditionelle cementsten. Produktivitetsforøgelsen skyldes, at alle led i processen bliver hurtigere pga. DuraKerbs lave egenvægt og nemme forarbejdning. En standardkantsten på 91,4 cm vejer 5,6 kg.

Indeholder 88 % genbrugsplast

 Op til 90 % reduktion i vægt  Op til 75 % reduktion af arbejdstid  Hurtigere fordeling langs arbejdsstrækningen  Hurtigere sætning uden løftegrej  Nem og hurtig tilpasning med håndsav

Mange standardkomponenter  Ud- og indvendige hjørner  Ned- og opføringer v. overkørsler  Buede elementer (radius 3 – 10 meter)  Ned/opføringer  Forskellige profiler og højder

6


DuraChannel - overfladedræn DuraChannel er velegnede som lineære overfladedræn. De kan anvendes i alle overflader og er velegnede som overfladedræn på P-pladser og vejbaner, hvor det er vigtigt at bortlede regn- og smeltevand hurtigt og effektivt.

Overfladeristene er forsynede med 8 mm bredde aflange åbninger, som sikrer høj hydraulisk kapacitet og samtidigt er behagelige at færdes på for fodgængere og cyklister. DuraChannel er nem at montere og indgår som et robust element i det komplette anlæg. Basiselementerne af genbrugsplast kan sammenbygges med renseelementer i støbejern, der samtidigt fungerer som tilslutning til det primære kloaksystem via Ø 162 mm. udgang.

DuraChannel standardelement med genbrugsplast

DuraChannel rense/afløbsenhed i støbejern

Længde: 500 mm Bredde: 187 mm Dybde: 260 mm Farve: Sort Tværsnit flowareal 18.246 mm² Vægt: 8 kg Godkendt belastning: Kategori 4 (EN1433-D400).

Længde: 250 mm Bredde: 200 mm Dybde: 360 mm Farve: Sort Tværsnit flowareal 18.246 mm² Afløb sideværts 162 mm Vægt: 18 kg Godkendt belastning: Kategori 4 (EN1433-D400) Afløbsenhederne kan leveres i en Heavy Duty version med større adgangsareal og afløbsareal. Produktprogrammet indeholder også endestykker med uden udslag til tilslutninger i længderetningen.

227 genbrugte plastflasker i hver DuraChannel enhed. 7


brb.dk 5921

Som kunde hos Trade-Line får du adgang til markedets stærkeste produktprogram til kloakbranchen og et særdeles velassorteret lager af PE, PVC, støbejern, rør, riste, fittings, tanke, kantsten og værktøj… Du får også gebyrfri levering med vores egne lastbiler, men frem for alt får du et samarbejde med vores team af dedikerede medarbejdere. De forstår dine daglige udfordringer, kender faget og vil gøre alt for, at du lykkes med dine projekter. Ring til os næste gang du har brug for et godt råd og produkter til konkurrencedygtige priser.

Ole Blach Hansen

Sdr. Lourupvej 23 · DK-6690 Gørding · Tlf.: +45 7022 5025 · mail@trade-line.dk · www.trade-line.dk

www.business-reklamebureau.dk 3166

Vi vil også gerne have dig som kunde

Profile for BRB.dk

Trade-Line - DuraKerb kantsten  

Trade-Line - DuraKerb kantsten  

Profile for brb2013

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded