Page 1

GODE RÃ…D til deg som

VVS FAGMANN


DU HAR ALL GRUNN TIL Å VÆRE STOLT! Kravene til våtrom blir stadig strengere, og kunden må velge mellom stadig flere og mer avanserte produkter. Da er det viktig med tillit til rørleggeren. Kundene dine stoler på deg som fagmann når de skal rehabilitere et bad. Og det har de god grunn til! Vær trygg og vær stolt! Hold deg oppdatert på nye produkter og lovkrav. Bruk din rolle til å gi gode og lønnsomme råd. Dersom du kjenner produkter som har

bedre kvalitet og lengre levetid enn de kunden har valgt, fortell om det. Det er informasjon som kunden vil sette pris på å få. VVS Fagmann vil hjelpe og støtte deg ved behov. Vi skal sørge for å holde deg oppdatert med nye produkter og gode kampanjepriser. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål, og følg med i VVS Fagmann-appen.

HVORFOR SKAL KUNDENE VELGE EN VVS FAGMANN? Det er ikke sikkert kundene dine har svaret på dette? De vet at det er en rekke både seriøse og useriøse aktører på markedet, men ikke hvilken gruppe du tilhører. Forsikringsbransjen krever at arbeid med våtrom er i henhold til TEK 10/17. Arbeid du utfører vil alltid være i henhold til denne standarden.

Også med hensyn til garantier og reklamasjoner er det viktig å bruke seriøse håndverkere. Det er ikke sikkert de useriøse firmaene eksisterer om tre år. Useriøse rørleggerfirmaer uten ansvarsrett kan påføre kundene store utgifter ved feil eller mangler.


MERSALG – LØNNSOMT FOR BÅDE DEG OG KUNDEN Husk at mersalg ikke bare handler om å selge flere produkter. Det handler om å gi kunden gode og lønnsomme råd. Ofte finnes det produkter kunden ikke engang vet at eksisterer. Eller det kan være produkter som har bedre kvalitet, lengre levetid og flere bruksområder enn de kunden har sett seg ut. Her er noen gode tips til mersalg: • Når du er innom en kunde for et mindre oppdrag, foreslå at du kan ta en titt på røropplegget med det samme. Kanskje avdekker du en feil som vil spare kunden for en alvorlig lekkasje i fremtiden. • Foreslå en konkret oppgradering av en løsning kunden har valgt: ”Alterna har kommet med en helt ny møbelserie – skal jeg lage et forslag til oppgradering?” • Du er på befaring eller har et oppdrag i en eldre bolig med oljefyr. Kunden må her skifte ut oljefyren rimelig snart, og dette oppdraget ønsker du: ”Oljefyren din må byttes innen 2020. Kjenner du til fordelene med varmepumpe?” • Også enkle oppgraderinger kan gjøre mye for et bad: ”Jeg ser du har dusjforheng. Har du vurdert dusjhjørne? Jeg har en rekke gode løsninger der du kan lukke dørene innover og dermed få god gulvplass.” • Ikke mange av kundene kjenner de nye hygieniske kantløse toalettene. Fortell om fordelene ved å velge dem i stedet for tradisjonelle toaletter. • Dersom du ser enkeltprodukter som burde skiftes, si for eksempel: ”Oras har tilbud på kjøkkenbatterier nå – skal jeg gi deg et godt tilbud?” • Kunder glemmer aldri god service: ”Har du renset rørene dine i det siste? Jeg har en avløpsåpner i bilen. Skal jeg gjøre det for deg?” Sjansen er da stor for at de også ringer deg neste gang.


GJØR KUNDENE TRYGGE Kunder som rehabiliterer bad opplever ofte at lite kunnskap gjør det vanskelig å ta avgjørelser underveis i prosessen. Som VVS Fagmann har de tillit til at du kjenner produktene og har et godt grunnlag for å gi anbefalinger. En undersøkelse utført av Prognosesenteret viser at god informasjon fra fagfolk er spesielt viktig. Kvalitet og holdbarhet oppgis som de to viktigste kriteriene for valg av produkter. Derfor skal du aldri nøle med å anbefale produkter med bedre kvalitet og lengre levetid enn det kunden i første omgang har sett for seg.

HUSK:

Do kume nter ar b ei d e t! :) •

Ta bilder underveis! Bildene brukes som dokumentasjon på at arbeidet er utført i henhold til lovkrav. Det kan også være ekstra hyggelig for kunden å motta bilder av arbeidet underveis i rehabiliteringen.

Lag en mappe til kunden med kopi av faktura og dokumentasjonen.

Inkluder gjerne dokumentasjon på sluk og tips om hvordan det skal rengjøres.


HVA FÅR DU SOM VVS FAGMANN? • • • • • • • • • • • • • • • • •

Du beholder din lokale profil og selvstendighet. Du får gode betingelser og opparbeider bonus på alle varer du kjøper hos oss. Du får jevnlig kampanjer med ekstra gode tilbud på aktuelle produkter. Du får bli med på egne VVS Fagmann-arrangementer regionalt. Du får Månedsnytt 11 ganger i året, med relevant info, nyheter, overraskelser m.m. Du får også nyhetsbrev på e-post og sms med info om relevante tilbud, dine fordeler m.m. Vi betaler for din markedsføring med opptil 30 000 kr pr. år. Vi betaler for din utstilling med opptil 15 000 pr. år, av Brødrene Dahls egne produkter. Vi hjelper deg med materiell for at du skal kunne markedsføre deg. På VVS Fagmannreklame.no kan du bestille det du trenger. Du får markedsføre deg kostnadsfritt på vvsfagmann.no. Du får rabatt og hjelp til å sette opp din egen hjemmeside via Idium. Du får gratis tilgang til Mitt anbud en begrenset periode, og bransjens beste pris for videre abonnement etter dette. Du får tilgang, og spesialpris på relevante kurs for å bedre din kompetanse - både i rørleggerfag, salg, jus m.m. Du får tilgang til eget tegneprogram. Du får ferdigforhandlede avtaler med en rekke leverandører som gjør hverdagen enklere og billigere for deg. Det koster ingenting å være medlem av VVS Fagmann.


KAMPANJEPRISER 1. – 31. desember 2016 1

2

3

4

NRF nr.

Beskrivelse

Kampanjepris

Bilde 1

4245133

Hansgrohe Raindance Select E360 showerpipe

6.900,-

Bilde 2

4242229

Hansgrohe Focus 260 kjøkkenbatteri

1.050,-

Bilde 3

4242091

Hangrohe Focus 70 servantbatteri

530,-

Bilde 4

4364934

Alterna Eco servantbatteri 14 cm, krom

500,-

Alterna Quadro møbelpakke 3-i-1 45 cm Perfekt til små baderom!

NRF nr.

Varenavn

Mål

7011441

Alterna Quadro møbelpakke 3-i-1 45 cm, hvit høyglans

45x31x60

7011443

Alterna Quadro lystopp LED IP44, 45 cmt

2x23,5x3

Kampanjepris 2.060,-*

Møbelet finnes også i sort høyglans * Prisen inkluderer møbelpakke inkl. lystopp med LED-lys. Eks. servantbatteri.

Med forbehold om trykkfeil, og endringer i priser og produktspesifikasjoner. Alle priser eks. mva.


Laufen Pro N minimøbel

kt Perfe å m s til rom! bade

NRF nr.

Varenavn

Mål

7034883

Laufen Pro N minimøbel med dør, venstremodell. Hylleløsning på siden av skapet. Hvit matt.

470x275

6121946

Porselensservant Pro N for minimøbel, venstre

480x280

7034884

Laufen Pro N minimøbel med dør, høyremodell. Hylleløsning på siden av skapet. Hvit matt.

470x275

6121944

Porselensservant Pro N for minimøbel, høyre

480x280

Kampanjepris 3.390,-*

3.390,-*

* Prisen inkluderer komplett pris for møbel og servant. Eks. servantbatteri.

Dayly’s veggskål NRF nr.

Beskrivelse

6070056

Dayly’s veggskål

6070057

Klosettsete med soft-close

Mål

Kampanjepris 1.675,-*

*Prisen inkluderer komplett pris for veggskål og klosettsete.

Porsgrund Showerama 8.02 NRF nr.

Beskrivelse

Mål

Kampanjepris

6296558

Porsgrund Showerama 8-02 dusjhjørne

90x90

3.890,-

Dusjhjørne med aluminiumsprofiler, og klart glass. Innsvingbare rette dører som sparer plass.

Med forbehold om trykkfeil, og endringer i priser og produktspesifikasjoner. Alle priser eks. mva.

KAMPANJEPRISER 1. – 31. desember 2016

Gode råd til deg som VVS Fagmann  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you