Page 1

2018 PRODUKTKATALOG

Tips!

Hvordan velge riktig baderomsmøbler?

ÅRET S T RENDER Dagny Thurmann-Moe presenterer årets baderomstrender

Vi har samlet alt til badet på ett sted!


INNHOLD INSPIRASJON & VEILEDNING

Rørleggere med hjerte for faget............................................................... 4 Bygge nytt bad – Fra ide til ferdig bad.............................................. 8 Årets baderomstrender .................................................................................... 10 Få stilen .............................................................................................................................. 12

BADEROMSMØBLER

Møbler og inventar

SERVANTER & KRANER

Servanter ......................................................................................................................... 42

..............................................................................................

14

Servantkraner ............................................................................................................. 46 Klikkventiler og vannlåser ..............................................................................50

TOALETTER

Gulvtoalett ....................................................................................................................... 52 Veggtoalett .................................................................................................................... 56 Sisterner og betjeningsplater .................................................................. 64

DUSJ & DUSJKRANER

Dusjvegger .................................................................................................................... 68 Dusjkabinett .................................................................................................................. 76 Steam & massasjedusj ..................................................................................... 78 Dusjsluk ............................................................................................................................. 80 Dusjkraner & utstyr .............................................................................................. 82

BADEKAR & KRANER

Badekar .............................................................................................................................. 90 Badekarkraner ........................................................................................................... 98

BADEROMSTILBEHØR

Baderomstilbehør .............................................................................................. 100

KJØKKEN & VASKEROM

Kjøkkenvasker ............................................................................................................ 118 Kjøkkenkraner .......................................................................................................... 122 Vaskeromsmøbler ................................................................................................ 128 Utslagsvasker ............................................................................................................ 132 Rengjøringsprodukter .................................................................................... 133

VANNBÅREN VARME

Vannbåren varme ................................................................................................ 134

HYTTE, HJEM & FRITID

Hytte, hjem og fritid ......................................................................................... 154

Alle priser i katalogen er inklusiv MVA og kalkulert ut fra leverandørens priser per 01.01.2018. Det tas forbehold om evt. senere prisendringer. For de mest oppdaterte prisene, gå inn på Comfort.no Fraktkostnader kan komme i tillegg til oppgitte priser. Generelt tilkommer frakt på bade- og massasjekar, steamkabinett og større tekniske installasjoner. Klosetter er priset uten klosettseter hvis ikke annet er oppgitt. Baderomsmøbler, servanter og ­­­dusjkabinetter er priset uten kraner – hvis annet ikke er oppgitt. Forbehold om feil i tekst, priser og bilder. Produsert av 07 MEDIA.

COMFORT PRODUKTKATALOG

3


Eksperten

4

COMFORT PRODUKTKATALOG


Rørleggere med hjerte for faget – hos Comfort får du

FAGLIG TRYGGHET Skal du koble om rørsystem, ha nye skap på badet eller installere ­vannbåren varme? La en av våre ­rørleggere se på ­saken så du s­ lipper ­frustrasjon og får ­jobben gjort skikkelig med en gang.

Lei av å bekymre deg over om du har funnet riktig rørlegger? Ferdig med ­regninger skrevet med høygaffel og håndverkere som ikke dukker opp? Bruker du fagfolk som trives med det de gjør og setter sin ære i å gjøre en god jobb, kan du heller glede deg til å sette bena på ditt nye, varme badegulv. Uten å lure på om det er noen artige koblinger eller andre hemmeligheter i veggene. I over 40 år har Comfort-Kjeden levert helhetsløsninger til fornøyde kunder over hele landet. Grunntanken er å samle alt du trenger på ett sted, om du skal ha nye møbler på badet, om det er en pakning som skal byttes eller du skal innstallere vannbåren varme i et stort hus. Bak suksessen står 1000 rørleggere som kan mer enn rør; fagfolk som du kan diskutere design og kvalitet på alt fra blandebatteri til ­innredning med.

Det viktigste er det du ikke kan se Du kan stole på at Comfort-rørleggeren kan det han driver med. Alle rørleggerne i Comfort er alltid oppdaterte på de nyeste reglene, normene og forskrifter.

COMFORT PRODUKTKATALOG

5


6

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderommet Prosessen med å bygge nytt bad starter for mange med innhenting av inspirasjon og ideer. Med Comfort på laget får du råd fra ­dyktige fagpersoner som kan hjelpe deg med både i­nnredning og stil, men kanskje aller viktigst; ­gjennomføringen av alle installasjoner du «ikke ser» på ­badet.

COMFORT PRODUKTKATALOG

7


Baderommet

Veien fra idé til

Gode råd

DRØMMEBAD!

8

1

2

3

Inspirasjon og ideer

Kontakt oss

Befaring

• Trenger du ideer til ditt nye baderom? Besøk en av våre butikker eller comfort.no for inspirasjon og innspill til ­oppussingen. • Flere av våre butikker har interiørarkitekter som gjerne hjelper deg på veien til ­drømmebadet. • Har du noe å gå ut fra, kan vi lettere hjelpe deg videre med valg av farger, produkter og gode løsninger.

• Kontakt en av våre butikker og avtal et møte så kan vi sammen avdekke dine behov. • Ta gjerne med en målsatt tegning av badet ditt eller en arkitekttegning dersom du bygger nytt hus. • Når vi har nok informasjon om rommet, tegner vi ut et planløsningsforslag som ­redigeres til du er fornøyd. • På comfort.no kan du starte tegneprosessen hjemme om du ønsker. Tegningen kan våre butikkansatte tegne videre på.

• En av våre prosjektledere kommer hjem til deg og gjør en faglig vurdering av badet. • Befaringen avdekker badets tekniske standard og vil gi de beste forutsetninger før vi setter i gang arbeidet.

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderommet

4 Tilbud • Ut fra befaringen kan vi gi deg et skriftlig tilbud og en tidsplan for prosjektet. • Comfort er en totalleverandør av bad, og vi organiserer og koordinerer tiden til alle som skal innom badet ditt før det er ferdig - enten det er snekkeren, flisleggeren, elektrikeren eller rørleggeren.

5 Gjennomføring og kontrakt • Når alle valg er tatt og til­ budet godkjent, skriver vi en kontrakt til sikkerhet for deg som kunde og blir enig om oppstartdato og slutt­be­ faring. • Du blir trygg på at badet wwblir ferdig når det skal, og at ­jobben blir gjort riktig.

6 Garanti • Badet ditt skal kunne leve lenge, og våre garantier gir deg den nødvendige tryggheten. • De fleste produktene våre har reklamasjonstid på to eller fem år. • Vi følger selvfølgelig ­norske lover og regler for reklamasjon. • Våre rørleggere er tilstede dersom du har spørsmål etter at badet er ferdig. • All nødvendig dokumenta­ sjon lagrer vi i Boligmappa.

COMFORT PRODUKTKATALOG

9


Baderommet

Frisk opp badet med alternative lyskilder!

ÅRETS BADEROMSTRENDER Farger er igjen på vei t­ ilbake i trendbildet – også på badet! I tillegg blir det å skape et rekreasjonssted for total avslapping på bade­rommet mer og mer viktig, noe nye ­farger på mange måter kan bidra med. Dagny ­Thurmann-Moe, ekspert innen farge-og trendforecasting hos Dagny fargestudio, forteller oss hvordan! 10

COMFORT PRODUKTKATALOG

Ut med det kliniske, inn med hjemfølelse I en tid der alt skal gå raskere og raskere, har vi behov for å finne ro og samle krefter. Badet vil spille en viktig rolle som et rekreasjonssted i året som kommer, og være et sted vi henter energi. Ofte er baderommet et av de få stedene i huset vi kan få være helt i fred, låse døren og skape vår egen lille oase. Ifølge Dagny Thurmann-Moe, er blant annet nyanser av gult, nude, varm terra­kotta, blått og grønt noen av de ­viktigste fargene i 2018.

dagnyfargestudio.no

– Det er mange som kårer årets farge, og på mange måter kan man si at flere av dem er riktige, siden trendbildet i dag består av så mange forskjellige farger, sier Thurmann-Moe.


Baderommet

Runde speil er i vinden, og skaper et mer personlig uttrykk på badet ditt.

Spennende alternativ til fliser på badet; Maler du baderoms­ veggene, skaper du en­kelt stilen som passer akkurat deg!

Ifølge fargeeksperten er det lune farger som skaper oasefølelsen, så det kan være lurt å unngå det sterile, kliniske uttrykket. Stikkordet bør være å skape litt mer hjemfølelse på baderommet ­ og velge farger som gjør deg rolig, avslappet og glad.

Baderom med personlighet og ­naturmaterialer Ifølge Thurmann-Moe er vi er i ferd med å “ta tilbake” baderommet. Lenge har det nærmest vært en uniformering av norske bad, hvor den samme stilen går mye igjen.

Selv hadde Thurmann-Moe gått for en fargepalett bestående av støvete terracottafarger kombinert med friskere nyanser på detaljene.

– Nå får heldigvis badene også en dash av personlighet. Man begynner også å se på alternativer til flis på ­veggene, som kan være maling til våtrom, puss, grovere stein eller plater. Fordelen med disse materialene er at det kan gjøre en fornyelse både enklere og rimeligere. I tillegg begynner besettelsen med downlights å gi seg, som er en lykke, forteller hun.

– Mange føler mye stress i hverdagen, og det å synke ned i badekaret eller stå litt for lenge i dusjen kan føles både beroligende og avslappende. Vann gjør oss rett og slett godt, sier hun.

Naturmaterialer på baderommet er også et element som vil være med på å skape en fin oase, som i tillegg er en fin investering med tanke på kvalitet. – Flere ser poenget i å bruke materialer som er bærekraftige og varige, og sparer gjerne litt lenger for å få et mer varig uttrykk, sier hun. I tillegg viser forskning at pulsen og stressnivåer synker når vi tar på treverk. Den samme effekten har rolige, behagelige farger. – Jeg synes man bør gå for gode, varige materialer på baderommet som holder i mange år fremover – noe treverk er, råder Thurmann-Moe.

Nyt din nye oase! COMFORT PRODUKTKATALOG

11


Baderommet

LUN SPA-stemning på badet!

Skap din egen lille oase med myke tekstiler, stilig tilbehør og grønne planter!

4

3

8

5

2

7

1

6

1. VikingBad badekar Dybe, stilrent og flott badekar som leveres med sluk og overløp. Dybe badekar er helstøpt og har ikke avtagbart frontpanel. Kr 15 990,-. 2. Terrigeno, Duftlys Cotton og Terrigeno Duftolje, med en mild og ren duft av bomullsblomst. Alle dufter er laget av Durance sin egen parfymør i Grasse (Frankrike). Kr 215,- pr. stk. 3. Smedbo, Tannglass med holder. Kr 543,-. 4. Smedbo, Toalettpapirholder. Kr 435,-. 5. Smedbo, Håndklekrok. Kr 515,-. 6. Zone Badematte, 1800 g med sklisikker bakside. 100% bomull. Kan vaskes ved 40 grader. Kr 349,-. 7. FIMA Spot LIght dusjsett, ett komplett dusjsett med dusjtermostat,dreibar hodedusj,og hodedusj på glider. Dusjstangen kan kappes etter ønsket høyde. Øvre del med hodedusj kan dreies til siden. Kr 5 745,-. 8. FIMA Zeta servantkran, Et perfekt supplement for ethvert baderom med klassisk, men moderne stil. Kr 2 995,-. 9. Prime Håndkleserie Ultramykt håndkle laget av utvunnet bomullsgarn. Fra kr 149,-. 10. Ume såpekopp. Kr 399,-. Ume tannglass. Kr 199,-

12

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderommet

FÃ¥

stilen

INR Air

9

10

COMFORT PRODUKTKATALOG

13


Dansani Zaro 120 cm møbelsett m/Sonate bordstående servant og speil 14

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­ møbler Hos oss får du baderomsmøbler i alle slags størrelser og varianter, ­tilpasset store og små bad, kombinert med høy kvalitet. Vi har også mange gode tips til hvordan du skal velge baderomsmøbler som passer best for deg og dine behov.

COMFORT PRODUKTKATALOG

15


Baderoms­møbler

Hvordan velge riktig baderomsmøbel Hva bør man tenke på når man skal kjøpe nye baderoms­ møbler? Vi gir deg 5 tips! –– Tenk godt igjennom hva dine behov er. Er dere mange medlemmer i familien kan f. eks et baderomsmøbel med dobbel servant være praktisk. –– Har du bruk for ekstra oppbevaring på badet ditt, velg et baderoms­møbel med ekstra høyde på skuffene, tilhøren­ de høyskap og speilskap. Et servantskap med praktiske rominndelere i skuffene gjør også at oppbevaring blir enklere og mer oversiktlig. –– Sminker du deg ofte på badet ditt? Flere av speilene på våre baderomsmøbler har integrerte ­belysning og forstør­ relsesspeil i hovedspeilet. –– Mange av våre møbelsett har mulighet for integrert stik­ kontakt i skuffen på servantskapet. Elektronisk utstyr som hårføner, rettetang, elektrisk tannbørste og barbermaskin blir dermed lett til­gjengelig og ligger samtidig alltid på sin faste plass i skuffen. –– Hvor stor plass har du på badet ditt? Husk at de fleste møbelsett finnes i flere ulike bredder og ­dybder. Har du trangt om plassen, kan flere av våre møbelsett fås i kun 40 cm dybde på servantskapene.

Vi hjelper deg med å finne riktig løsning til ditt bad!

16

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­møbler

1

2

1. Trio 120 cm med dobbel servant

Nyhet fra Linn Bad AS! Vår modell TRIO er inspirert av naturen sine farger. Front og sider er i en varm, vakker trestruktur med et røffere uttrykk. Trio kan leveres i flere ulike bredder. Her vist i 120 cm med dobbel Freya porselenservant. Speil med frostet lysfelt oppe og nede, og stikkontakt på siden. Høyskap i 40 cm med innvendige hyller. Pris eks. servantbatteri. P002096 Linn Bad Kr 29 900,-

2

2. Trio i 120 cm bredde

Nyhet fra Linn Bad AS! Fronten er i en varm, vakker trestruktur med et røffere uttrykk. Her vist i 120 cm bredde med Freya porselensservant. Speil med frosta lysfelt oppe og nede, stikkontakt på siden. Multifunksjonelt høyskap med innvendinge skuffer og hyller i dør gir masse av plass til oppbevaring. Trioserien kan leveres i flere ulike bredder. Pris eks servant­batteri. P002097 Linn Bad Kr 32 850,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

17


Baderoms­møbler

1

2

2

1. Mari grå matt 120 cm

Nyhet fra Linn Bad AS! Mari i grå matt er en varm, nydelig gråfarge helt i takt med dagens trendbilde. Mari grå matt leveres med grå matt skrog. Her vist i 120 cm ­bredde med Freya ­porselenservant. Speil med frosta lysfelt oppe og nede, stikkontakt på siden. ­Høyskap i 40 cm bredde med forskjellig innredning, alt etter behov. Pris eks. servantbatteri. P002089 Linn Bad Kr 27 300,-

18

COMFORT PRODUKTKATALOG

2. Mari grå matt 100 cm

Nyhet fra Linn Bad AS! Mari grå matt front er en varm, nydelig gråfarge i takt med dagens trendbilde. Her vist i 100 cm bredde med Freya porselensservant. Inkludert i møbelsettet er speilskap med innebygd LED belysning. Speilskapet har over og underlys samt stikkontakt inne i skap. Pris eks. servantbatteri. P002100 Linn Bad Kr 25 950,-


Baderoms­møbler

2

1. Mari hvit høyglans 120 cm

Mari med integrert håndtak i 120 cm bredde med Saga porselensservant. Speil med frostet lysfelt oppe og nede, stikkontakt på siden. Pris inkluderer høyskap i 40 cm bredde med innebygde hyller. Mari hvit høyglans får du i ulike bredder, med enkel og dobbel servant. Pris eks. servantbatteri. P001978 Linn Bad Kr 27 300,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

19


Baderoms­møbler

1

1. Mari lys eik i 80 cm

Mari lys eik i 80 cm bredde med Saga porselensservant. Multifunksjonelt høyskap i 40 cm med innvendige skuffer og hyller i dør. Speil med frostet lysfelt oppe og nede. Innfelt stikkontakt på siden. Mari lys eik kommer i ulike bredder, med enkel og dobbel servant. Pris eks. servantbatteri. P001979 Linn Bad Kr 28 980,-

20

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­møbler

1

1. Mari lys eik i 120 cm

Mari i lys eik vist i 120 cm bredde med Saga porselensservant. Nytt speil med frostet lysfelt oppe og nede, og stikkontakt innfelt på siden. Mari lys eik kommer i ulike bredder, med enkel og dobbel servant. Pris eks. servantbatteri og høyskap. P001976 Linn Bad Kr 21 250,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

21


Baderoms­møbler

1

1. Ingrid hvit høyglans 120 cm

Ingrid hvit høyglans vist i 120 cm bredde med Saga porselensservant. Multifunksjonelt høyskap i 40 cm med hyller i dør og innvendige skuffer. Speilskap med LED belysning, stikkontakt og speilfolie i bakkant. Høyskap i 30 cm bredde med 3 skuffer. Fås i andre farger og bredder. Velg mellom enkel eller dobbel servant. Pris eks. servantbatteri. P001056 Linn Bad Kr 47 650,-

22

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­møbler

1

1. Ingrid ask i 100 cm

Ingrid ask vist i 100 cm bredde. Vårt populære speilskap har praktisk innebygd ­belysning. Lys i sidene, over og underlys og speilfolie i bakkant. Høyskap i 30 cm bredde med 1 dør. Høyskapene i Ingridserien kan settes oppå hverandre. Ingrid-­ serien fås i ulike bredder, med dobbel og enkel servant. Pris eks. servantbatteri. P001988 Linn Bad Kr 29 350,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

23


Baderoms­møbler

1

1. Hanna hvit høyglans 120 cm

Hanna har integrerte grep, og skuffene er pent innrammet i skroget – noe som gir et enkelt og smakfullt utseende. Hanna leveres med en trykkfunksjon som gjør at du enkelt trykker på skuffen for å åpne, og et lett dytt for å lukke. Hanna vist i 120 cm i hvit høyglans med Frigg porselensservant. Speil med sidelys og høyskap 40 cm med hyller. Hannaserien leveres i ulike bredder. Pris eks. servantbatteri. P001586 Linn Bad Kr 27 950,-

24

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­møbler

1

1. Dansani Inzo 100 cm møbelsett med Fresco servant i glass og speilskap med LED-lys, i utførelsen grå ask

Møbelsettet har veloverveid tilbehør som gjør hverdagen på badet litt enklere … og vakrere. Hylle uten synlige beslag, helfigurspeil med perfekt avstemt LED-belysning. Praktisk skittentøykurv med uttrekk skjult i sideskapet. Overskuelig innrettede skuffer med solide skuffeinnsatser i forskjellige størrelser som passer som hånd i hanske inn i skuffen. Pris eks. servantbatteri, sideskap og figurspeil. P002057 Dansani Kr 22 330,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

25


Baderoms­møbler

Integrert LED-lys under servantskap 1

1. Dansani Inzo 100 cm Minore møbelsett m/speil, hvit ramme

Hvite rammefronter utstråler klassisk stil og romantikk. Du kan få den som skuff eller dør til både servantskap og sideskap, og dermed holde stilen i hele rommet. ­Servanten Minore i Solid Surface, som er et homogent komposittmateriale, har et tynt og lett design med en hvit og matt overflate. Speil med avrundede hjørner og Jupiter LED-lamper. Med Dansani Inzo skaper du ikke bare sammenheng mellom møbler og rom. Belysningen er også gjennomtenkt, og du kan skape en unik sam­ menheng med rombelysning som matcher belysningen på speilet samt flere forskjel­ lige løsninger med indirekte lys. Pris eks. servanbatteri, høyskap og taklamper. P002114 Dansani Kr 17 360,-

26

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­møbler

1

1. Dansani Inzo 120 cm møbelsett m/Marcato bordstående servant og speil, eik

Bordstående Marcato firkantet servant i et markant og lett design på en tynn benke­ plate, begge utført i Solid Surface, som er et homogent komposittmateriale med en hvit og matt overflate. Servantskap med store glatte eikefronter på skuffene med push-open. Speil med avrundede hjørner og Jupiter LED-lamper. Pris eks. servant­ batteri, sideskap og krakk. P002115 Dansani Kr 22 995,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

27


Baderoms­møbler

1

1. Dansani Calidris 180 cm medium Shape i spesialfarge

Dansani Calidirs baderomsmøbler er en imponerende og minimalistisk løsning, som viser essensen av dansk design. Det ultratynne solid surface-materialet følger ­servantskapets linjer på en elegant måte. Underskapene med store push-open skuffer kan leveres i valgfri farge etter NCS eller RAL fargeskala. Det flotte LED-speilet er ikke bare en estetisk nytelse å se på, men også å speile seg i. Rammens unike 360° lysfelt bader ditt ansikt i et jevnt og spesielt mykt og behagelig lys. Et flott og ­moderne uttrykk. Pris eks. servanbatteri, krakk, skammel og vegghyller. P002112 Dansani Kr 62 585,-

28

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­møbler

1

1. Dansani Zaro 120 cm møbelsett m/Sonate bordstående servant og speil, grå gummilakk

Sonate bordstående, oval servant med tynne kanter og et snev av romantikk på en tynn benkeplate, begge utført i Solid Surface, som er et homogent kompositt­ materiale med en hvit og matt overflate. Kan benyttes til vegghengte eller bord­ stående armaturer. Servantskapet med integrerte grep på skuffefrontene er lakkert i grå gummilakk med fløyelsmyk overflate. Rundt speil med integrert lys med en flott koronaeffekt. Det fremhever formen på speilet og tilfører veggen en myk belysning. Pris eks. servantbatteri. P002116 Dansani Kr 26 425,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

29


Baderoms­møbler

1

1. Mezzo 930

Personlig design med fokus på det vesentlige. Porselenservant og underskap med to skuffer. Push-funksjon på skuffene. Møbler i fuktbestandig MDF, lakkert og malt i farge antikkgrå. Rundt speil med LED – lyskant Ø 900. Innredning i skuffer og vannlås inngår. Pris eks. rundt speil Ø 600, veggmontert, lite skap og servantbatteri. P002053 Vedum Kr 28 697,-

30

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­møbler

1

1. Mezzo 630

Porselenservant, vannlås og underskap med to skuffer. Push-funksjon på skuffene. Møbler i fuktbestandig MDF, lakkert og malt i farge mellomgrå. Speilskap Premium med innfelte LED-belysninger i tak, sider og underkant. Push-funksjon. Høyskap 50 cm med ekstra oppbevaring på innsiden av dør. Pris eks. servantbatteri. P002049 Vedum Kr 37 835,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

31


Baderoms­møbler

1

1. Zone 2000

Elegant og slitesterk møbelserie med kontinental stil i brunbeiset ask. Topplate og ovale servanter i Solid Surface, som er et miljøvennlig, homogent og porefritt mate­ riale. Åpne bunn­ventiler og vannlåser er inkludert. Underskap i brunbeiset askefiner. Skuffeinnredninger er inkludert. Speil på veggplate i brun askefiner. Led-belysninger i krom. Pris eks. servantbatteri og skap med fire skuffer (avbildet i front). P002124 Vedum Kr 37 016,-

32

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­møbler

1

1. Zone 1200

Elegant og slitesterk møbelserie med kontinental stil i fargen askeblå. Topplate og rund servant i Solid Surface, som er et miljøvennlig, homogent og porefritt ­materiale. Åpen bunnventil og vannlås er inkludert. Underskap og fire skuffer i farget MDF. Skuffeinnredning er inkludert. Speil med LED-belysning, lyskant og flyttbart forstør­ relsesspeil. Pris eks. servantbatteri. P002123 Vedum Kr 39 490,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

33


Baderoms­møbler

1

1. Flow servantpakke 2000 betonggrå

Stilrent og moderne designprodukt av høy kvalitet. Servantskap med fire skuffer. Fuktbestandige skrog og skuffer i malt betonggrå. MDF-fronter. Vannlås og skuffe­ inndeling inkludert. Elegant og slitesterk dobbelservant i Top Solid. Speil på hel veggplate i betonggrå.B: 200 cm, H: 69,2cm, D: 52,5 cm. Serien finnes i flere farger. Sittebenk og hylle er ikke inkludert i prisen. Pris eks. servantbatteri. P001639 Vedum Kr 35 751,-

34

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­møbler

KUN HOS COMFORT

1

1. Element Smal hvitvasket eik 80 cm

Element Smal er en moderne møbelserie i stilrent design. Underskapet har kun 40 cm dybde og passer derfor godt inn på små baderom. Her vist i 80 cm ­bredde i fargen hvitvasket eik. Tilhørende speilskap med LED-lampe, underskap med porselenservant og høyskap. Serien leveres i 60, 80 og 100 cm bredde og i tre ulike utførelser; hvitvasket eik, hvit høyglans og grå matt.. Pris eks. servantbatteri. P002012 Element Smal Kr 13 325,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

35


Baderoms­møbler

KUN HOS COMFORT

Perfekt for små bad Kun 40 cm dyp! 1

1. Element Smal grå matt 100 cm

Element Smal er en moderne møbelserie i stilrent design. Underskapet har kun 40 cm dybde og passer derfor godt inn på små baderom. Her vist i 100 cm bredde i fargen grå matt. Tilhørende speilskap med LED-lampe og underskap med porselen­ servant. Serien leveres i 60, 80 og 100 cm bredde og i tre ulike utførelser; hvitvasket eik, hvit høyglans og grå matt.Pris eks. servantbatteri og høyskap. P001907 Element Smal Kr 10 830,-

36

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­møbler

KUN HOS COMFORT

1

1. Element hvit høyglans 60 cm

Element Smal er en moderne møbelserie i stilrent design. Underskapet har kun 40 cm dybde og passer derfor godt inn på små baderom. Her vist i 60 cm bredde i fargen hvit høyglans. Tilhørende speilskap med LED-lampe, høyskap og under­ skap med porselenservant. Serien leveres i 60, 80 og 100 cm bredde og i tre ulike ­utførelser; hvitvasket eik, hvit høyglans og grå matt. Pris eks. servantbatteri. P001889 Element Smal Kr 12 725,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

37


Baderoms­møbler

1

1. ME by Starck servant – L Cube servantskap 83 cm

ME by Starck servant og L Cube servantskap med to skuffer. Her vist i 83 cm bredde i hvit høyglans. Push open løsning som gir et minimalistisk uttrykk. Lekkert L Cube rammespeil med lys rundt på alle fire sidene danner den rette stemningen på bade­ rommet. Sensor og dimmefunksjon. Møbelserien fremstår som tidsriktig, funksjonell og har god plass til oppbevaring. Serien som har høy kvalitet leveres i mange dekorer og finnes i størrelser fra 40 cm til 123 cm. Pris uten servantbatteri og høyskap. P002127 – Duravit Kr 32 863,-

38

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­møbler

1

1. ME by Starck servant – L Cube servantskap 103 cm

Tidløs ME by Starck servant og L Cube servantskap med to skuffer. Push open løsning som gir et minimalistisk uttrykk. Lekkert L Cube rammespeil med lys rundt på alle fire sidene danner den rette stemningen på baderommet. Sensor og dimmefunksjon. Møbelserien fremstår som tidsriktig, funksjonell og har god plass til oppbevaring. Seri­ en som har høy kvalitet leveres i mange dekorer, her vist i hvit høyglans. Møblene finnes i størrelser fra 40 cm til 123 cm. Pris uten servantbatteri. P002128- Duravit Kr 37 117,-,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

39


Baderoms­møbler

1

1. Variant hvit matt 60 cm

Variant-serien er formgitt av den norske industridesigneren Ivar Grødal i samarbeid med Foss Bad, og utvikles i takt med innsikt og forståelse for norske trender og behov på badet. Går du med tanker om hvitt baderom, eller sterke farger for kontrast, tilfører Variant i hvit matt en følelse av kvalitet på badet. Frontene har 22 mm tykkelse, for å gi et godt grep til små og store hender. Innredningen tilbys med 12 ulike fronter, bredder, og ulike løsninger for speilskap, høyskap og sittebenk. Veggkassetter leveres også med dør. Serien fås med enkel eller dobbel servant. Uttrekksspeil med lys på 60 cm gjør starten på dagen mer behagelig. Man trekker enkelt speilet mot seg, ­samtidig som det gir et behagelige lys. Pris eks. servantbatteri og veggkassett. P002118 Foss Bad Kr 15 759,-

40

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­møbler

1

1. Variant Feelgood med lærhåndtak 120 cm

Med inspirasjon fra naturen og varme jordfarger, slipper Feelgood naturen inn på badet og skaper en lun og god følelse. Møbelet har ekte lærhåndtak og kan settes sammen i ulike kombinasjoner inntil 180 cm bredde. Speilskap og høyskap med samme utførelse gjør Feelgood til et komplett valg for små og store baderom. ­Møbelet balanserer det klassiske og røffe med en ro som gjør det til noe helt nytt på badet. Innredningen tilbys med 12 ulike fronter og ulike løsninger for speilskap, høyskap og sittebenk. Pris eks. servantbatteri og høyskap. P002119 Foss Bad Kr 30 191,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

41


Spillo servantkran i hvitt fra FIMA Carlo Frattini. 42

COMFORT PRODUKTKATALOG


Servanter & kraner Våre kvalitetsservanter finnes i mange utførelser, ­ størrelser og prisklasser. Avhengig av ditt behov kan du finne alt fra toppmonterte, vegghengte, ­gulvmonterte, frittstående og underlimte servanter, til klassiske ­møbelservanter.

COMFORT PRODUKTKATALOG

43


Servanter & kraner

1

2

3

4

6

5

1. Laufen Pro S servant

Håndvask med armaturhull. Til møbel, boltmontering eller bærejern. Finnes også uten armaturhull. 56 x 42 cm. Pris eks. armatur. 6121935 Laufen Kr 899,-

2. Laufen Pro N håndvask

Håndvask med armaturhull i høyre side. Til underskap eller boltmontering. 48 x 28 cm. Pris eks. armatur. Pris eks. armatur. 6121944 Laufen Kr 1 198,-

3. Nautic servant 5556

For bolt- eller bærejern. Elliptisk form, god og stor kulp. Gode avlastningsflater og enkel å holde ren. Str. 56x43 cm. Pris eks. armatur. 6020216 Gustavsberg Kr 850,-

44

COMFORT PRODUKTKATALOG

4. Porsgrund Glow 560 servant

Porselensservant med dypt basseng og god avsetningsplass i bakkant. Smart-overflate gjør servanten enkel å holde ren. Klassisk design. Montering på bolter evt. bæreknekter. Pris eks. armatur. Str: 56x44 cm. 6000141 Porsgrund Kr 1 133,-

5. Vero servant

Klassisk rektangulær porselensservant med overløp og kranhull. Kan fås i svart porselen, og i Wondergliss for lettere rengjøring (mot tillegg i pris). For boltemontering. Str: 45x35 cm. Pris eks. armatur. 6168739 Duravit Kr 2 913,-

6. Durasquare servant

Nyhet! Tidløs og lekker designservant med et minimalistisk uttrykk. Tynne porselenskanter, kun 5mm. Inkl. keramisk bunnventil. Kan tilkjøpe metallkonsoll med håndkleholder og glasshylle. Konsollet kan fås som gulvstående eller vegghengt, krom eller svart matt. Pris eks armatur, vannlås og metallkonsoll. Str: 60 x 47 cm. 6132007 Duravit Kr 6 806,-


Servanter & kraner

1

2

3

4

Gå inn på Comfort.no for å se mer av vårt sortiment på servanter

5

1. 5540 Nautic servant

Servant med høyre montert armaturhull. Passer til små bad. For boltemontering. Kan leveres med Ceramicplus-­ behandlet overflater som gir lettere rengjøring. Str. 40x27,5cm. Pris eks. bolter og armatur. 6020201 Gustavsberg Kr 1 266,-

2. Porsgrund Glow 400 V servant rektangulær

Servant for boltemontering. Velg mellom armaturhull til høyre eller venstre. Porselenets Smart-overflate gjør servanten enkel å holde ren. En liten servant, men med god bassengdybde. Str. 40x28 cm. Pris eks. armatur. 6000176 Porsgrund Kr 1 281,-

3. Porsgrund Seven D servant 11113

Servant for bærejernmontering. Ny, glattere overflate som gjør servanten enklere å holde ren. Str: 56 x 44 cm. Pris eks. armatur. 6000215 Porsgrund Kr 1 139,-

4. Vanticello servant

5. Foster bolleservant

Romslig toppmontert servant med overløp og uten kranhull, 495x350mm. Inkl. fastgjørelse. Pris eks. krom bunnventil og armatur. Design av Norman Foster. 6169084 Duravit Kr 4 575,-

Design-servant for veggmontering. Kan utstyres med håndkle-stang i front. ­Venticello-sortimentet består av en rekke øvrige ­modeller med forskjellig bredde, og har også tilhørende møbler. Str: 60x50 cm. Pris eks. armatur. 41246001 Villeroy & Boch Kr 2 791,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

45


Servanter & kraner

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1. Quad servantkran

Med klikkventil og vannsparing. Design: Meneghello Paolelli Associati. Lagerført også i hvit og sort matt. 4374812 FIMA Carlo Frattini Kr 1 975,-

2. Next servantkran krom m/klikkventil Designkran fra Castiglia Associati. 4374837 FIMA Carlo Frattini Kr 1 895,-

3. Lungo servantkran m/klikkventil

En tidsriktig kran i enkel og stilriktig italiensk design. 4374821 FIMA Carlo Frattini Kr 1 195,-

TIPS!

46

4. Zeta servantkran m/klikkventil

Servantkran med et unikt design. Et perfekt supplement for ethvert baderom med klassisk, men moderne stil. Italiensk design: Meneghello Paolelli Associati Design. Lagerført også i hvit og sort. 4374841 FIMA Carlo Frattini Kr 2 995,-

5. Brick servantkran

Med klikkventil. I eksklusivt italiensk design. 4374823 FIMA Carlo Frattini Kr 4 695,-

6. Spot servantkran m/klikkventil Enkel og praktisk design. Lagerføres i krom, hvit og sort. 4374854 Fima Carlo Frattini Kr 1 395,-

De fleste italienske FIMA-kranene kan bestilles i 3 ulike høyder og i følgende utførelser mot tillegg i pris. COMFORT PRODUKTKATALOG

7. Spillo Up servantkran

Servantkran i slank, lav modell m/klikkventil lagerføres i krom, hvit og sort. 4374844 Fima Carlo Frattini Kr 2 295,-

8. Matrix servantkran

Stilig servantkran i italiensk design med klikkventil. 4374819 Fima Carlo Frattini Kr 1 695,-

9. Element servantkran

Enkel og tidløs kran med kjedefeste. 4340326 Element Kr 849,-


Servanter & kraner

KUN HOS COMFORT

Quad servantkran fra FIMA Carlo Frattini

COMFORT PRODUKTKATALOG

47


Servanter & kraner

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

1. Oras Safira servantkran XL

Servantkran XL med fast tut og perlator. Det er også innebygd alternative begrensninger for vanntemperatur og maksimal vannmengde. Oras Safira er en pålitelig klassiker som er både slitesterk og allsidig. 4200173 Oras Kr 1 390,-

2. Oras Safira servantkran

Servantkran med fast tut og perlator. Det er også innebygd alternative begrensninger for vanntemperatur og maksimal vannmengde. Oras Safira er en pålitelig klassiker som er både slitesterk og allsidig. 4200172 Oras Kr 899,-

3. Oras Safira høy servantkran med sidegrep og svingbar tut

Servantkran med høy svingbar tut og sidegrep. Det er også innebygd alternative begrensninger for vanntemperatur og maksimal vannmengde. Oras Safira er en pålitelig klassiker som er både slitesterk og allsidig. 4200175 Oras Kr 2 490,-

48

COMFORT PRODUKTKATALOG

4. Talis 80 servantkran

Bestselger fra Hansgrohe med stilig og tidløst design. Vannsparer til max. 5 l/min og QuickClean antikalkfunksjon. Uten bunnventil. Forkrommet. 4242021 Hansgrohe Kr 2 349,-

5. AXOR Citterio M 100 servantkran

Italiensk designkran til alle baderom, designet av Antonio Citterio. Vannsparer til max. 5 l/min. Med åpen bunnventil. Forkrommet. 4242025 Hansgrohe Kr 4 848,-

6. Metris 110 servantkran

1-greps servantkran i moderne, stilren design. Med vannsparer til max. 5 l/min. Gir stor bevegelsesfrihet mellom tut og servant. Uten bunnventil. Forkrommet. 4242085 Hansgrohe Kr 3 131,-

7. Logis 70 servantkran

1-greps servantkran i moderne design med store flater. Med vannsparer til max. 5 l/min. Uten bunnventil. 4242127 Hansgrohe Kr 1 221,-

11

8. Cubista servantkran

Med klikkventil. Rette linjer og smidig i bruk. Passer godt i de fleste baderomsmiljøer. 4200031 Oras Kr 2 169,-

9. AXOR Starck 90 servantkran

Designarmatur fra Philippe Starck. Luksus ved ­servanten med loddrett pin-grep og sylindrisk design. Med åpen bunnventil. Forkrommet. 4242123 Hansgrohe Kr 5 595,-

10. Talis S 80 servantkran

1-greps servantkran i moderne, ikonisk design. Med vannsparer til max. 5 l/min. Uten bunnventil. 4242176 Hansgrohe Kr 1 673,-

11. PuraVida 110 servantkran

1-greps servantkran med krom/hvit overflate. ­Avantgarde-stil som uttrykker renhet. Vannsparer til max. 5 l/min. Glassklar vannstråle som kan justeres i vinkel. Med Push-Open bunnventil. 4242052 Hansgrohe Kr 5 648,-


Servanter & kraner

1

2

3

4

1

1. Oras Optima 2710F servantkran

Med grepsvennlig hendel og klikkventil. Enkel betjening og flott design. Brukervennlig servant­­kran i krom og mørk grå som passer til en rekke ­servanter og miljø. Hendelen er solid og enkel å ­betjene, og består av to ulike materialer som glir ­sømløst over i hverandre. 4200056 Oras Kr 1 590,-

2. Oras Optima berøringsfri

Sofistikert og minimalistisk. Perfekt til moderne ­interiør. Du får temperert vann uten å berøre kranen – enkelt og hygienisk. Vann- og energi­besparende. Gir kun 5 l/min. Batteridrevet med 6 V batteri. Design: Kirsi Svärd 4200003 Oras Kr 2 335,-

5

3. Alessi Sense by Oras

Design­kran med touch funksjon. Synergi av form og funksjoner. Servantkran med fast tut og justerbar strålesamler. Kranen åpnes ved å trykke forsiktig på toppen. Batteridrevet 3 V. 4203657 Oras Kr 4 990,-

5. Talis E 110 servantkran

1-greps servantarmatur i moderne design som ­kombinerer flater og rundinger. Med vannsparer til max. 5 l/min. Uten bunnventil. 4242166 Hansgrohe Kr 1 865,-

4. Signa servantkran

Funksjonell servantkran med god svingradius og uttrettbar tut. Inkludert klikkventil. 4200147 Oras Kr 5 295,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

49


Servanter & kraner

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

1. Fima Klikkventil

5. Buet klikkventil

8. Smartline vannlås krom for servant

Universal klikkventil med skrue. Lett å montere. Tilpasset ulike byggehøyder på servanter. 7572088 TMC Kr 295,-

6. Designvannlås

Med servantsil 2206969 Pipelife Kr 1 628,-

3. Servantventil

7. 40mm Smartline vannlås, med servantsil

Servant-avløpsventil. Lagerføres også i sort og hvit. 4374816 Krom FIMA Carlo Frattini Kr 379,-

2. Klikkventil 2-delt

Åpen servantventil i moderne design. Passer i de fleste servanter, enkel å montere. 7572093 TMC Kr 348,-

4. 2-delt klikkventil m/keramisk topp 7572012 TMC Kr 473,-

50

COMFORT PRODUKTKATALOG

For servant med overløp. Moderne servantventil med klikk og overløp. 7566381 TMC Kr 298,Rund designvannlås til åpne servantløsninger. Finnes også i liten utgave (7572047). 7572046 TMC Kr 825,God, tidløs design med fordeler. SMARTLINE vannlås har et moderne design, er enkel å vedlikeholde og passer perfekt under vasken på badet, vaskerommet eller andre tekniske rom. Vannlåsen leveres med utstyr for å koble til servanten. 2206967 Pipelife Kr 557,-

Et avløpssystem som er tilpasset den moderne, ­designbevisste rørlegger og forbruker. 2206971 Pipelife Kr 1 276,-

9. 50 mm Smartline vannlås – for utslagsvask, ­vaskemaskin, oppvaskmaskin, kjøkkenvask m.m.

God, tidløs design med mange fordeler. Smartline vannlås har et moderne design, er enkel å vedlikeholde og passer perfekt under vasken på badet, vaskerommet eller andre tekniske rom. 2206968 Pipelife Kr 485,-

10. Firkantet designvannlås

Vannlås i lekker design. Forkrommet. 7572081 TMC Kr 975,-


Servanter & kraner

Elizabeth servantkran fra FIMA Carlo Frattini.

COMFORT PRODUKTKATALOG

51


Geberit Aquaclean Sela

52

COMFORT PRODUKTKATALOG


Toaletter Det finnes mange ulike varianter av toaletter, både innen gulvmonterte og veggmonterte modeller. Det klassiske gulvmonterte toalettet finnes enten med S-lås eller P-lås. Det som skiller disse to er at avløpet på toalettet med S-lås går vertikalt ned i gulvet mens det på toalettet med P-lås går horisontalt. Et moderne og praktisk valg er et vegghengt toalett. Disse monteres på en synlig eller innebygget veggsisterne. De vegghengte toalettene har et stilrent uttrykk ­samtidig som de er mer rengjøringsvennlige enn det tradisjonelle gulvstående toalettet.

COMFORT PRODUKTKATALOG

53


Toaletter

1

2

3

1. Durastyle Nordisk gulvtoalett, back-to-wall

3. Seven D gulvtoalett for liming

2. Porsgrund Trevi Basic

4. Porsgrund Glow Rimfree 64

DuraStyle Nordiske toalett med komfort høyde 44 cm inkl. Slim toalettsete med SoftClose og QuickRelease. 4,5 liter og 3 liter spyleteknikk for et perfekt skylleresultat. P001917 Duravit Kr 6 862,Gulvklosett med S-lås og enkelspyling. Skruehull i klosettfot. Monteringsskruer og plast­propper medfølger. Sittehøyde 420 mm. Kan monteres med Trevi armlene. Leveres uten sete. 6002122 Porsgrund Kr 4 138,-

54

COMFORT PRODUKTKATALOG

4

Toalett med skjult avløp, (S-lås). Enkelt design og rene linjer bidrar til enkel rengjøring. Dobbelspyling. Monteres med lim – ingen skruehull. Innebygd Fresh WC som holder klosettet friskt mellom hver spyling. Leveres uten sete. 6002242 Porsgrund Kr 4 334,Design gulvklosett med skjult P-lås og helt uten spylekant. Det gjør at bakterier og smuss ikke har noen steder å gjemme seg. Klosettet blir enklere å rengjøre og mer hygienisk. Modell for liming, ikke skruehull i fot. 4/2 liter ­spyling. Innebygd Fresh WC som holder klosettet friskt mellom hver spyling. Har den rengjøringsvennlige ­Porsgrund Smart glasuren. Leveres uten sete. 6002737 Porsgrund Kr 6 116,-


Toaletter

1

2

2

3

6

4

5

6

1. Laufen pro-n gulvstående toalett, åpen S-lås Hel, kondensfri sisterne med krom trykknapp. For liming. Sittehøyde 43 cm. Sete bestilles separat. 6121917 Laufen Kr 3 218,-

Laufen pro-n gulvstående toalett, skjult S-lås

Rengjøringsvennlig modell med skjult S-lås. Hel, kondensfri sisterne med krom trykknapp. For liming. Sittehøyde på 43 cm. Sete bestilles separat. 6121926 Laufen Kr 3 751,-

2. Laufen Pro-n «Back to Wall» P-lås

Gulvstående toalett med P-lås «back-to-wall» er et rengjøringsvennlig toalett med hel, kondensfri sisterne og krom trykknapp. Setes bestilles separat. 6121922 Laufen Kr 3 844,-

3. 3500 Nordic³ gulvklosett

Gulvklosett med skjult S-lås, 3/6 ltr. spyling. Funksjonelt og skandinavisk design. Heldekkende k­ ondensfri sisterne. Stille påfylling. Glasert under s­ pylekant for enklere rengjøring. Uten sete. 6022909 Gustavsberg Kr 2 995,-

4. Nautic 1500 gulvtoalett

Åpen spylekant for enklere rengjøring og god hygiene. Kondensfri sisterne og flushmonterte trykknapper. Skjult S-lås for gulvavløp. Uten sete. 6022943 Gustavsberg Kr 2 295,-

5. 1510 Nautic gulvtoalett 2/4 Hygienic Flush

Åpen spylekant for meget god hygiene og enklere rengjøring. Kondensfri sisterne, Skjult P-lås for ­veggavløp. Uten sete. 6022301 Gustavsberg Kr 4 675,-

6. Laufen Kompas gulvklosett, skjult S lås

Flott design, hygenisk, rengjøringvennlig og kraftig spylefunksjon. Rimless gulvstående toalett for liming. Kondensfri sisterne. 2/4 liter. Uten sete. 6122495 Laufen Kr 4 418,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

55


Toaletter

1

2

3

Toaletter uten tradisjonell spylekant er et hygenisk alternativ. Etter rengjøring er spylekanten nærmest bakteriefri!

4

5

6

7

1. Porsgrund Seven D Image veggskål

En moderne design veggskål som passer inn i alle baderom. Skålens utforming, samt ny og mer ­rengjøringsvennlig overflate gjør at skålen er enkel å holde ren både inni og utenpå. Uten sete. 6002263 Porsgrund Kr 3 765,-

2. Porsgrund Seven D veggskål Enkel, klassisk veggskål. Uten sete. 6002231 Porsgrund Kr 2 114,-

3. Laufen Pro Rimless

Vegghengt toalett i flott design uten tradisjonell spylekant, noe som gjør toalettet meget rengjøringsvennlig. Skjult montasje. Uten sete. 6121955 Laufen Kr 3 564,-

56

COMFORT PRODUKTKATALOG

4. Porsgrund Glow Rimfree

Ny og moderne veggskål. Uten tradisjonell spylekant, som gjør at bakterier og smuss ikke har noen steder å gjemme seg. Klosettet blir enklere å rengjøre og mer hygienisk. Smart-glasur for enkel rengjøring. Bolt­ avstand 180-230 mm. Anbefalt sittehøyde 42 cm. Uten sete. 6002738 Porsgrund Kr 3 953,-

5. Laufen Pro design vegghengt toalett

Rengjøringsvennlig veggskål med skjult montering. Uten sete. 6121901 Laufen Kr 2 919,-

6. Laufen Pro N vegghengt toalett

Toalett fra kvalitetslever­an­døren Laufen. Enkel å rengjøre. Uten sete. 6121902 Laufen Kr 899,-

8

7. Gustavsberg NORDIC 3 3530 veggskål GIE0B

Prisgunstig og funksjonell modell med skandinaviske standardmål. Uten sete. 6023613 Gustavsberg Kr 1 718,-

8. Porsgrund it! Rimfree

Veggskål med kvadratiske former. Uten tradisjonell spylekant for enkel rengjøring. Anbefalt sittehøyde 42 cm. Uten sete. 6002756 Porsgrund Kr 3 953,-


Toaletter

N Y HET

2

3

1

4

1. Duravit Darling New vegghengt toalett, ­Rimless®

Elegant og allsidig toalett designet av Sieger Design. Uten spylekant for lettere rengjøring. Inkl. SoftClose sete. P002104 Duravit Kr 7 725,-

2. Villeroy & Boch O.novo Direct Flush ­veggskålpakke

O.novo Direct Flush veggskålpakke med sete. Sete med Soft-close og quick-release inkludert. Uten tradisjonell spylekant for et mer rengjørings­vennlig toalett. 6023177 Villeroy & Boch Kr 2 195,-

5

6

3. Duravit Starck 3 Rimless® vegghengt toalett

5. Villeroy & Boch Subway 2.0 veggskål

4. Villeroy & Boch Subway 2.0 Direct Flush ­veggskålpakke med slim seat

6. Macro Design Pura vegghengt toalett

Bestselgeren fra designikontet Philippe Starck! Nordisk modell uten skyllekant for lettere rengjøring. Skjult feste. Inkl. SoftClose sete. P002105 Duravit Kr 6 556,-

Åpen spylekant for enklere renhold og optimal spyling. Monteres med Supra Fix – enkel og rask installering ovenfra! Ingen synlige festehull. Leveres komplett med sete i høy kvalitet med Quick Release og Soft Close-funksjon. 6023215 Villeroy & Boch Kr 7 358,-

Toalett med et slankere design. Byggemål: 56,5 cm fra vegg. Uten sete. Leveres med Suprafix veggbrakett. 6090218 Villeroy & Boch Kr 4 197,-

Pura porselenstoalett av høyeste kvalitet med forseglet overflate, som gir lang levetid da porene forsegles før brenningen. Uten tradisjonell spylekant holder man toa­ lettet renere og mer hygienisk. Swirl spylefunksjon gir en mer effektiv spyling. Soft close feller ned dolokket lydløst, inkludert. 6290374 Macro Design Kr 4 995,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

57


seats for your senses www.pressalit.com

MED SOFT CLOSE OG LIFT OFF

FORFØRENDE KURVER Slankt design og fjærlette linjer. SWAY er resultatet av design på sitt aller beste. Stram design, høy funksjonalitet og strømlinjeformet eleganse. Setet er oprinnelig håndmodellert av Pressalits egen designer Lars Herold. Det myke og delikate design er beviset på et perfekt møte mellom maskulin stramhet og feminine kurver. At SWAY-serien høstet en Red Dot Award 2016 – den største internasjonale anerkjennelsen innenfor design, kom derfor ikke som noen stor overraskelse. SWAY er et must for kresne minimalister og fås i variantene SWAY D, SWAY D2 og SWAY Uni.

SWAY D

SWAY D2

SWAY Uni

toalettsete passer blant annet på Ifö iCon.

toalettsete passer blant annet på Villeroy & Boch Omnia Architectura, O.novo, Duravit Me by Starck og Laufen Pro (passer ikke på alle modeller).

toalettsete passer blant annet på Villeroy & Boch GranGracia, Saval, Ifö Aqua og Gustavsberg Nordic3 3500 og Nautic.


Toaletter

2

Sisterne og veggtoalett gjør det enklere å rengjøre badet!

3

1

1. Duravit Starck 3 Kompakt veggtoalett m/skjult feste inkl. SoftClose sete Kompakt veggskål fra designikonet Philippe Starck. 36 x 48,5 cm. Mulighet for tilkjøp av Wondergliss for enklere rengjøring. P001259 Duravit Kr 6 350,-

2. Duravit Durastyle Rimless veggtoalett inkl. Slim SoftClose sete

Durastyle setter nye standarder på badeværelset med sitt diskrè og tynne Slim toalettsete. Veggskål uten ­skyllekant for perfekte skylleresultater, 370 x540 mm. Design av Matteo Thun & Antonio Rodriguez P001840 Duravit Kr 6 500,-

3. Duravit ME by Starck veggtoalett

Lekker veggmontert kompakt toalett med målene 37x48 cm. Rimless®.Sampakket i praktisk `Grab&Go` box med avtagbart SoftClose sete, og Durafix praktiske monteringssett. 6189322 Duravit Kr 5 985,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

59


Toaletter

1

2

3

4

5

Dusjtoalett: Toaletter som rengjør deg med temperert vann

6

7

1. ­Duravit Starck 3 veggtoalett inkl. SensoWash® e toalettsete

Veggtoalett inkl. SensoWash® e toalettsete med bidètfunksjon. ­Funk­sjoner styres med medfølgende fjernkontroll; Elek­tronisk betjening av sete og lokk, vanlig-, komfort- og damevask, individuell justering av posisjon til spylearm og styrke på vannstråle, selvrensende dyse, 2 individuelle justerbare brukerprofiler, nattlys. Skjulte tilslutninger og EN 1717 integrert. P001241 Duravit Kr 23 763,-

2. ­Duravit DuraStyle Rimless® veggtoalett inkl. SensoWash® e toalettsete

Veggtoalett uten skyllekant inkl. SensoWash® e toalett­sete med bidètfunksjon. Funksjoner styres med medfølgende fjernkontroll; Elektronisk betjening av sete og lokk, vanlig-, komfort- og damevask, individuell justering av posisjon til spylearm og styrke på vannstråle, selvrensende dyse, 2 individuelle justerbare brukerprofiler, nattlys. Skjulte tilslutninger og EN 1717 integrert. P001242 Duravit Kr 23 987,-

60

COMFORT PRODUKTKATALOG

3. Geberit Aquaclean Sela vegghengt dusj-wc inkl. softclose sete AquaClean Sela dusjtoalett med integrert dusjarm som rengjør deg med temperert vann. Dusjstrålens intensitet kan stilles individuelt. Soft-closing og soft-opening av toalettlokk. Oscillerende dusjarm. Fjernkontroll. Finnes også som gulvstående modell til en annen pris. 6165836 Geberit Kr 21 695,-

4. Geberit AquaClean Mera Comfort Krom

Dusjtoalettet AquaClean Mera byr på oppvarmet sete, automatisk åpning og lokking av lokk, toalettskål med åpen spylekant, nesten lydløst skyll og svært behagelig dusjstråle. Fjernkontroll. Finnes med krom og hvitt deksel. 6166082 Geberit kr 38 695,-

5. Duravit Me by starck Rimless® vegg­toalett inkl SensoWash slim SoftClose sete

Me by Starck Rimless® veggtoalett uten skyllekant inkl. SensoWash® Slim toalettsete med bidètfunksjon og SoftClose. Slim toalettsete skaper det perfekte helhetlig design på badet. Funksjoner styres med medfølgende ­fjernkontroll. Skjulte tilslutninger og EN 1717 integrert. P001921 Duravit Kr 20 093,-

6. Villeroy & Boch Bidétoalett ViClean-L

Kombinasjon av toalett og bide med åpen spylekant som gjør at regnjøring blir enklere og tilnærmet ­bakteriefri. 3 trinns justering av varme i sete, vannet og stråle. Med natt­lyssystem og fjernkontroll Inkludert myktlukkende sete med Quick Release for enkel fjerning ved rengjøring.. 6023639 Villeroy & Boch Kr 24 678,-

7. Duravit Darling New Rimless® veggtoalett inkl. SensoWash Slim SoftClose sete

Daling New Rimless® veggtoalett uten skyllekant inkl. SensoWash® Slim toalettsete med bidètfunksjon og SoftClose. Medfølgende fjernkontroll. P002108 Duravit Kr 21 612,-


Toaletter

Miljøbilde?

Geberit AquaClean Mera

COMFORT PRODUKTKATALOG

61


comfort.no

comfort.no

toalettseter er dansk designet og produsert Alle Alle Pressalit toalettseter er dansk designet og produsert AllePressalit Pressalittoalettseter toalettseterer erdansk danskdesignet designetog ogprodusert produserti iDanmark. i Danmark. Danmark. ripefaste og rengjøringsvennlige Setene Setene ripefaste og rengjøringsvennlige Seteneerer erripefaste ripefasteog ogrengjøringsvennlige rengjøringsvennlige 988 ELEMENT HYGIENE SETE 988 988ELEMENT ELEMENTHYGIENE HYGIENESETE SETE 988 ELEMENT HYGIENE --MED -MED MED SOFT SOFT CLOSE CLOSE OG OG LIFT-OFF LIFT-OFF SETE SOFT CLOSE OG LIFT-OFF

NRF 6190281 NRF NRF 6190281 NRF 6190281

- MED SOFT CLOSE OG LIFT-OFF Et moderne moderne og og klassisk klassisk sete sete som som integrerer integrerer funksjonene funksjonene soft soft close, close, lift-off lift-off ogog og EtEt moderne og klassisk sete som integrerer funksjonene soft close, lift-off Et moderne og på klassisk sete som integrerer funksjonene soft close, lift-off og hygiene hygiene håndtak håndtak på den den elegante elegante måten. måten. Setet Setet har har en en polygiene polygiene effekt, effekt, det det betyr betyr atat bakterie hygiene håndtak på den elegante måten. Setet har en polygiene effekt, det betyr bakterie hygiene håndtak på den elegante måten. Setet har en polygiene effekt, det betyr at bakterie veksten veksten hemmes hemmes 24 24 timer timer i idøgnet. idøgnet. døgnet. Passformen Passformen gjør gjør atat at det det passer passer tiltil til dede de fleste fleste toaletter. veksten hemmes 24 timer Passformen gjør det passer fleste toaletter. veksten hemmes 24 timer i døgnet. Passformen gjør at det passer til de fleste toaletter.

NYHET NYHET NYHET NYHET

986 986ELEMENT ELEMENTNORDISK NORDISK 986 ELEMENT NORDISK 986 ELEMENT NORDISK - MED - MED SOFT SOFT CLOSE CLOSE OG OG LIFT-OFF LIFT-OFF

NRF NRF 6190259 6190259 NRF 6190259 NRF 6190259

- -MED MEDSOFT SOFTCLOSE CLOSEOG OGLIFT-OFF LIFT-OFF

Et soft soft close close sete sete med med universal universal beslag. beslag. EtEt Etsoft softclose closesete setemed meduniversal universalbeslag. beslag.

NYHET NYHET NYHET NYHET

984 984ELEMENT ELEMENTSETE SETE 984 ELEMENT SETE 984 ELEMENT SETE - MED - MED SOFT SOFT CLOSE CLOSE OG OG LIFT-OFF LIFT-OFF

NRF NRF 6190258 6190258 NRF NRF 6190258 6190258

- -MED MEDSOFT SOFTCLOSE CLOSEOG OGLIFT-OFF LIFT-OFF

Universal Universal sete sete med med soft soft close. close. Passformen Passformen påpå setet setet gjør gjør atat det det passer passer dede Universal sete med soft Passformen Universal seteUniversal med softclose. close. Passformenpå påsetet setetgjør gjør at at det det passer passer de de fleste fleste toaletter. toaletter. Universal beslag. beslag. fleste flestetoaletter. toaletter.Universal Universalbeslag. beslag.

960 960ELEMENT ELEMENTSETE SETESTANDARD STANDARD 960 960ELEMENT ELEMENTSETE SETESTANDARD STANDARD

NRF NRF 6190267 6190267 NRF NRF 6190267

Universal Universal sete. sete. Passformen Passformen påpå setet setet gjør gjør atat det det passer passer dede fleste fleste toaletter. toaletter. Universal sete. Passformenpå påsetet setetgjør gjørat atdet detpasser passer de de fleste fleste toaletter. toaletter. Universal sete. Passformen Universal Universal beslag. beslag. Universalbeslag. beslag. Universal

62

COMFORT PRODUKTKATALOG


comfort.no

PRESSALIT PASSLISTE 132 - 215

233

415 - 455

110 - 195

132 - 215 370

415 - 455

Seven D Glow 60, 61, 63

110 - 195

988 ELEMENT 233 287 Hygiene sete - 395 435 m/soft close og lift off 370 NRF 6190281

988 ELEMENT Hygiene sete m/soft closexog lift off ÷ NRF 6190281

Porsgrund

x

Trevi Basic Porsgrund Porsgrund 460

Seven D

x

IFØ 60, 61, 63 Glow

÷

SignBasic Trevi

x

x

Cera veggskål Porsgrund 460

x

224

395 - 435

287

282

356

986 ELEMENT Nordisk m/soft close √ lift off √ NRF 6190259

÷

√ √

÷

÷

÷

401 - 441

112 - 197

986 ELEMENT 401 282 Nordisk - 441 m/soft close lift off 356 NRF 6190259

224

120 - 170

112 - 197

242

374

984 ELEMENT Sete m/soft close lift off NRF 6190258

215

120 - 170

374

984 ELEMENT 390 280Sete - 435 m/soft close lift off NRF 6190258

242

390 - 435

280

360

960 ELEMENT 285 Standard

215

360

NRF 6190267

960 ELEMENT Standard

x ÷

NRF 6190267

÷ x

x ÷

x

÷

IFØ Solo/Cera

x

Sign Aqua

x

x

Solo/Cera

÷

Aqua

Nautic

Nordic 390

÷

Laufen Nordic 2300

x

Kompas Nordic 3 3500

÷

Nautic

Nordic 390 Gustavsberg Nordic 2300 Nordic 3 3500

÷ √ x x x

Cera veggskål

Gustavsberg

x √

÷ ÷

285

÷

÷

x

÷

√ ÷

x x

x

x

x x

x

√ √

x

√ x √ √ x

√ x

Villeroy & Boch Laufen

÷

Kompas Scangracia

Villeroy & Boch Grangracia Scangracia

÷

Grangracia

Saval

√ √

Åbent felt = ikke prøvd

Saval

Åbent felt = ikke prøvd

√ ÷

÷

÷

√ Passer bra ÷ √ Passer bra

√ √

x √Anvendelig √ x Anvendelig

√ √

√÷ Passer ikke √ ÷ Passer ikke

Hva betyr det?

Hva betyr det?

Hemmer bakterievekst

Hemmer bakterievekst

Soft close - Myk demping

Soft close - Myk demping

Lift-off - lett å ta av setet fra skålen COMFORT PRODUKTKATALOG

Lift-off - lett å ta av setet fra skålen

63


comfort.no

Geberit Sigma70 betjenings­ plate

Fjerner vond lukt.

2

1

1. Geberit Monolith, hvitt herdet glass

Geberit Monolith utenpåliggende sisterne for vegghengt toalett. Design med rene linjer og førsteklasses materialer. Finnes i to varianter: til vegghengt toalett og gulvstående toalett. Rask montering. Leveres i to høyder 101 og 114 cm. Herdet glassfront som finnes i fargene: hvit, sort, umbra, mintgrønn og sand. Her vist i hvit H: 101 cm for vegghengt toalett. Finnes også med luktavsug. Det medfølger ikke toalettskål. 6166116 Geberit Kr 13 384,-

2. Geberit Duofix innbygningssisterne

Robust innbygningssisterne med frontbetjening. Stort utvalg av elegante betjeningsplater. Høy drifts­ sikkerhet, flere enn 60 millioner sisterner er montert siden 1964. Bredde 50 cm, høyde 112 cm. SINTEF godkjenning, tre-løpsventil for enkel tilkobling av vann. 3–4,5 liter / 4–7,5 liter skyllemengde. 6166498 Geberit Kr 4 453,-

3

3. Geberit DuoFresh innbyggingssisterne med integrert luktavsug

Fjern vond lukt før den sprer seg til baderommet. Geberit DuoFresh innbyggingssisterne med innebygd luktavsug fjerner vond lukt direkte fra toalettskålen. Luften renses via et kullfilter i betjeningsplaten. Den er ikke avhengig av tilkobling til annen ventilasjon. Sigma40 ­betjeningsplater finnes i både plast og herdet glass/metall i fargene hvit, sort og brun. Sisterne høyde 112 cm. Inkluderer ikke toalett. Betjeningsplate kommer i tillegg. Pris uten veggskål og betjeningsplate. 6166495 Geberit Kr 5 594,Geberit Sigma40 betjeningsplate Til Geberit DuoFresh innbyggingssisterne. Leveres med kullfilter, innkast for WC-tabletter og styringsenhet for luktavsug. 6166496 Geberit Kr 4 638,-

64

COMFORT PRODUKTKATALOG


comfort.no

1

2

3

4

3

1. Geberit Sigma10 betjeningsplate, ­blankforkrommet

Sigma10 i plastmateriale. Enkelt skyll. Sigma10 finnes i flere overflatefinnisher til andre priser. 6165999 Geberit Kr 1 448,-

2. Geberit Sigma20 betjeningsplate hvit/blank

Betjeningsplate med stort og lite skyll. Rene linjer. Betjeningsplaten passer til Geberit Duofix inn­byg­gings­­sisternen. Her i kunstmateriale. Finnes også i metall i fargene blank, matt, børstet, hvit og sort til en annen pris. 6166729 Geberit Kr 989,-

5

3. Geberit Sigma70 betjeningsplate, hvitt herdet glass

Betjeningsplate med dobbeltskyll, svever nærmest foran veggen. Betjeningsplate som passer til Geberit Duofix innbyggingssisterne. Finnes også i metall til en annen pris. Platen er slank og elegant, et skyll utløses ved et lett trykk på siden av platen 6166536 Geberit Kr 4 321,-

5. Geberit Sigma80 betjeningsplate, sort glass med LED-lys

Berøringsfritt skyll. Startes ved at man fører hånden mot LED-belysningen. LED-­belysningen har fem forskjellige valgfrie farger. Krever strøm. Finnes også i sotet speilglass til en annen pris. 6166527 Geberit Kr 12 449,-

4. Geberit Sigma50 betjeningsplate, sort

Sigma50 betjeningsplate med stort og lite skyll, elegant design. En imponerende betjeningsplate i herdet glass og metall. Finnes i flere farger til en annen pris. Gir badet et elegant uttrykk. 6165897 Geberit Kr 2 866,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

65


comfort.no

På en elegant, stilfull og usynlig måte er nå alle komponentene integrert i sisternemodulen.

1

2

3

1. TECElux 400 WC Terminal med «sen-Touch» – betjening

TECElux kan kombineres med praktisk talt alle toalett­ skåler og dusjtoalett. Det store glasspanelet beskytter veggen for vannsøl, slik at resten av veggen ikke må flislegges. Glassplaten i hvitt eller sort harmonerer med ethvert bade­romsdesign. Den mest avanserte modulen tilbyr en unik løsning: Et toalett med karbonfilter sørger for frisk luft uten ventilasjon, berøringsfri spyling med «sen-Touch», og justerbar sittehøyde. TECElux leveres i flere varianter med mange valgmuligheter på glassplatene. Priser uten klosettskål og sete. P002107 TECE Kr 18 063,-

66

COMFORT PRODUKTKATALOG

2. TECE innbygningssisterne

Komplett sisterne med alt nødvendig installasjons­utstyr. 10 liters tank, innfesting av varerør for alle systemer, enkel betjening av utløps- og innnløpsventi. Enkel vannmengderegulering: 4,5–6 – 7,5–9 liter. Bredde 50 cm, høyde 112 cm. 6122302 TECE Kr 1 795,-

3. TECE profil innbygningssisterne med ­Sealingbag 1220 mm

Sealingbag kan benyttes i våtrom med påstryknings‑ membran som tettesjikt foran sisternen, dersom det er enkel tilgang til utskifting av sisternen fra til­støtende rom. Bredde 50 cm, høyde 112 cm. 6122374 TECE Kr 5 893,-

4

4. TECElux WC-modul 100 med manuelt betjeningspanel

TECElux det absolutte komforttoalettet – og tilbyr et vell av funksjoner, uten at disse er synlige. TECElux WC-modul 100 har sisterne med dobbel spyling og såpeinnkast for ­rengjøringstabletter. Pris inkluderer ikke veggskål og sete P002074 TECE Kr 17 562,-


comfort.no

1

2

3

1. TECEnow betjeningsplate, hvit

Rimelig betjeningsplate i moderne design. På grunn av det spesielt flate designet på bare fem millimeter og de markerte kantene gir den et diskret uttrykk på badet. Leveres i svart, hvit, matt eller blank, forkrommet plast. BxH: 220 x 150 mm. For TECE innbygningssisterner. 6122461 TECE Kr 362,-

2. TECEsquare betjeningsplate, hvitt glass/ knapper børstet rustfritt stål

Denne prisbelønte betjeningsplaten egner seg i moderne bad. En stor knapp for full flush og en mindre for redusert flush. Modellene i glass kan monteres helt i plan med vegg når installasjonsramme benyttes. 6122208 TECE Kr 3 134,-

TECElux Mini elektronisk betjeningsplate

4

3. TECEloop betjeningsplate forkrommet for dobbeltspyling

Betjeningsplate for TECE innbygningssisterne, laget i plast, for topp eller frontbetjening. For montering utenpå vegg. H145 x B216 x D6 mm 6122259 TECE Kr 1 126,-

4. TECEsquare II betjeningsplate

I børstet rustfritt stål og med en tykkelse på kun 3 mm. Gummidempere gir en svært behagelig følelse og hindrer støy ved bruk. Overflate behandlet mot fingeravtrykk. B220 x H150 mm. 6122476 TECE Kr 3 042,-

5

5. TECElux Mini elektronisk betjeningsplate

Er en elek­tronisk, betjeningsplate i glass for TECE innbygningssisterne. Spylingen skjer berøringsfritt eller ved hjelp av et lett trykk på betjeningsplaten. Med nattlys funksjon. Individuell programmerbar med fjernkontroll (tilvalg). 6122151 Hvit TECE 6122152 Sort TECE Kr 6 158,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

67


Element svingfoldedør og Element fastfelt

68

COMFORT PRODUKTKATALOG


Dusj & ­ usjkraner d En deilig varm dusj kan starte dagen på en god måte. For å kunne velge riktig dusj er det lurt å være kjent med sine egne behov og ønsker, da utvalget av dusjløsninger er stort. Vi har både standardløsninger og avanserte tekniske løsninger med moderne design – til store så vel som små baderom.

COMFORT PRODUKTKATALOG

69


Dusj & ­dusjkraner

KUN HOS COMFORT

1

2

1. Element rund dusjhjørne 80x80 eller 90x90

Løsningen har hev/senk funksjon og 6 mm herdet sikkerhetsglass. Sølv, aluminiumsprofiler, høyde 195cm. 6310484 80x80 Element rund dusj Kr 4 995,6310487 90x90 Element rund dusj Kr 4 995,6310491 Bunnskinne 90 x 90 cm for buet dusjvegg, sølv Kr 799,Ved bruk av rørgjennomføringsprofil økes målene med 3,2 cm. 6310492 Rørgjennomføringsprofil Kr 499,-

70

COMFORT PRODUKTKATALOG

2. Element rett dusjvegg hev/senk

Dusjen består av to hev/senk.dører og kan kombineres i flere størrelser, 70, 80, 90 og 100cm bredde. Sølv almminiumsprofiler og herdet 6 mm glass. Høyde 195 cm. Pris gjelder kun en dør, for komplett hjørne benyttes to dører. 6310482 Element rett Kr 2 495,- per dør 6310489 Bunnskinne 100x100 cm for rett dusjhjørne Kr 799,6310492 Rørgjennomføringsprofil, sølv Kr 499,6310493 Veggprofil for nisjeløsning, sølv Kr 1 295,-


Dusj & ­dusjkraner

KUN HOS COMFORT

1

1. Element fastfelt

Stilren dusvegg til walk-in løsning med elegant støttestag for ekstra stabilitet. Fleksibel montering. 8 mm herdet sikkerhetsglass. Beskyttende gulvlist i aluminium. Fastfeltet kan kombineres med Element rette dusjdører og Element svingfoldedør. Høyde 195 cm. 6310643 B: 80 Kr 2 665,6310644 B: 90 Kr 2 795,6310645 B: 100 Kr 2 945,-

2

2. Element svingfoldedør

Moderne inn- og utsvingbare foldedører er plassbesparende og praktiske løsninger, spesielt på små bad. 6 mm herdet sikkerhhetsglass og hev/senk i hengslene. Stilfullt håndtak for godt grep. Foldedøren kan kombineres med Element rette dusjdører og Element Fastfelt. Høyde 195 cm. Venstre 6310646 B: 80 Kr 3 825,6310647 B: 90 Kr 3 985,6310648 B: 100 Kr 4 095,Høyre 6310537 B: 80 Kr 3 825,6310538 B: 90 Kr 3 985,6310539 B: 100 Kr 4 095,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

71


Dusj & ­dusjkraner

1

2

1. Dansani AIR 1403 Corner med 80 cm dør, 40 cm fast panel og 80 cm sidevegg

Dansani AIR er en serie eksklusive dusjavskjerminger i stilrent design med 8 mm herdet glass. Dusjhjørne 120 × 80 cm i høyde 200 cm med dør på fast panel og sidevegg montert med elegant arm og gulvbeslag for en luftig løsning. Glass med Easy­Care-behandling, som letter pleie og rengjøring. Kan suppleres med loddrette transparente tetningslister mellom glass og vegg for å oppnå en tettere løsning. Fås i flere varianter og størrelser. P001391 Dansani Kr 16 165,-

72

COMFORT PRODUKTKATALOG

2. Dansani Match modell I

Dansani Match fastvegg med 30 cm vendbart endepanel for ekstra avskjerming. Dansani Match er en serie brukervennlige, vendbare dusjløsninger i høy kvalitet, moderne design og med gjennomtenkte detaljer. Syv grunnmodeller i forskjellige størrelser, som kan kombineres i en rekke varianter av dører, foldedører, fastvegger osv. De mange modellene og kombinasjonsmulighetene gjør det enkelt å velge akkurat den dusjløsningen som passer. Sateng profiler og EasyCare glass P002110 Dansani Kr 4 095,-


Dusj & ­dusjkraner

1

3

1. Dansani Match modell A+D+2/3

Dansani Match 140x80 cm dusjhjørne med fastvegg og svingdør. Dansani Match er en serie brukervennlige, vendbare dusjløsninger i høy kvalitet, moderne design og med gjennomtenkte detaljer. Syv grunnmodeller i ­forskjellige størrelser, som kan kombineres i en rekke varianter av dører, foldedører, fastvegger osv. De mange modellene og kombinasjonsmulighetene gjør det enkelt å velge akkurat den dusjløsningen som passer. Sateng profiler og EasyCare glass P002111 Dansani Kr 7 700,-

2. Dansani Match modell B+B

2

4

3. Spirit Rund

Spirit Rund 90 x 90 cm Alu-Natur Klarglass. Vår Spiritserie er allerede en moderne klassikker. Enkle å montere, dørene kan felles både inn og ut. 6288225 Macro Design Kr 7 295,-

5

5. Spirit U

Spirit U 95 x 82 cm Alu-Natur Klarglass. Spirit U er en smart og stilren dusjløsning. Markedets mest fleksible dusj, kan plasseres trinnløst asymmetrisk. 6288501 Macro Design Kr 11 395,-

4. Spirit Rett

Spirit Rett 90 x 90 cm Alu-Natur Klarglass. Enkle å montere, dørene kan felles både inn og ut. En del av den moderne Spiritserien. 6287828 Macro Design Kr 7 295,-

Dusjhjørne med to foldedører som kan foldes inn når dusjen ikke er i bruk, og gir ekstra god gulvplass på badet. Str. 90 x 90 cm. P002043 Dansani Kr 7 190,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

73


Dusj & ­dusjkraner

TILPASSET

LINC 13 14 590,-

LINC 13 14 590,-

Yttermål 150–1 000 x 200–1 000 mm Høyde 2 000 mm øvre kant profiler Klart glass 6 mm 15 års garanti og Svanemerket

SKRÅKAPPET

ARC 4

17 290,-

ARC 4

17 290,-

Nisjemål 350–1 900 mm Høyde 2000 mm til øvre kant glass Klart glass 8 mm 15 års garanti

SAMME DUSJ — SAMME PRIS.

Vinkler og kroker og skråtak kan ved første øyekast sette kjepper i hjulene i baderomsplanleggingen, men faktum er at det finnes mange smarte løsninger for akkurat bad med skrå vinkler. Her ser du eksempel på to av våre grunnmodeller som har blitt skreddersydde for å passe i baderommen med en benk eller et skråtak i veien. Måltilpassningen er kostnadsfri innen angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet, det faste med uttak eller hull til rørgjennomføring. Spør forhandleren din eller les mer på inr.no 74

COMFORT PRODUKTKATALOG


Dusj & ­dusjkraner

2

1

4

1. Vikingbad leddet dusjhjørne

Dusjhjørne med foldbare dører for optimal plass­ besparelse på badet ditt. I størrelsen 90x90cm. Glasset er nanotech behandlet for enklere rengjøring. Leveres som avbildet med veggfester og dørhåndtak. Kan kombinere alle tilgjengelige størrelser til et hjørne, samt at man kan kombinere leddet dusjdør med andre dusjløsninger fra VikingBad. Dørene kommer i andre størrelser til en annen pris.Frakt kan tilkomme. 6312742 Vikingbad Kr 6 990,-

2. LINC Angel dusjhjørne, klart glass

Finnes i yttermål 70, 80, 90 og 100 cm. Vegg­profilene fås i blank, matt eller hvit finish. 51202399 INR Kr 7 590,-

3

5

3. ARC modell 4 klart glass, beslag i blank krom En estetisk nisjeløsning med en dør og en fast glassvegg. Lages på mål mellom 35 – 190 cm. 10402500 INR Kr 17 290,-

4. LINC Modell 4 klart glass

Et smart valg for deg som ønsker en pen og romslig dusj i et mindre rom. Veggen hindrer at døren for eksempel slår mot vasken. Å bruke en eksisterende vegg er en smart måte å skape en praktisk dusjløsning på. Bestilles på mål mellom 35-200 cm. Kan også leveres i andre glassfarger til andre priser; Frostet, Opal frost og grått. 50402300 INR Kr 14 590,-

6

5. SYNC MODELL 12 klart glass

Med denne modellen kan du plassere en hjørnedusj i bad med begrenset plass. Dørene foldes inn på midten, noe som gjør at modellene fungerer bra hvis du for eksempel har et toalett eller et baderomsmøbel helt inntil. Fås i ni faste mål. 91202399 INR Kr 11 190,-

6. ARC modell 12 klart glass, beslag i blank krom

Et svært pent og stilrent dusjhjørne uten unødvendige detaljer. Det 8 mm tykke glasset som er karakteristisk for hele ARC-serien, kommer virkelig til sin rett i dette minimalistiske dusjhjørnet. Dørene har magnetlister for å beskytte glasskantene og tette godt. Med modellene i ARC-serien skaper du et stilrent uttrykk, og rom for deg selv – og dine tanker. 11202500 INR Kr 16 090,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

75


Dusj & ­dusjkraner

1

2

3

4

5

6

1. BRIC modell 2, 90 × 90 cm

Sobert og pent dusjkabinett med frostede bakvegger. Kabinett med signalhvite profiler og klart glass i front for et sobert utseende, samtidig som de frostede bakveggene skjuler eventuelle rør på baksiden. Kabinettet har skyvedør med gripelist og kar i støpe­marmor. Høyden på karet er 13,5-15,5 cm avhengig av hvor langt ut/inn bena skrus. 62032299 INR Kr 11 190,-

2. VikingBad Roma dusjkabinett 90 × 90 × 211 cm Pluss

Roma dusjkabinett med et stilrent design. Leveres med hvite eller grå profiler og med hvitt eller klart bakglass. Aluminiumsprofiler med magnetlist. Dusjkar i solid støpemarmor, nanotech-­behandlet glass for enklere rengjøring og avtagbart frontpanel. Velg mellom 190 cm eller 211 cm høyde. Frakt kan tilkomme. 6311991 VikingBad Kr 16 990,-

76

COMFORT PRODUKTKATALOG

3. VikingBad Lima dusjkabinett 90 × 90 × 210

Flott og stilrent dusjkabinett med integrert termostatbatteri og dusjsett. Dører med doble trinser for stabil gange, samt nanotech-behandlet glass og frigjøringsmekanisme for enkel rengjøring. Solid dusjkar med avtagbart frontpanel. Profiler: sølv, hvit eller grå. Bakglass: klart, hvitt eller frostet. Velg mellom 190 eller 210 cm høyde. (100 x 100 cm kommer kun i 210 cm høyde). Frakt kan tilkomme. 6312207 VikingBad Kr 11 790,-

4. Macro Design dusjkabinett Flow Semi 91 × 91 cm Enkle å montere, skjult avløp plassert i hjørnet av støpemarmorkaret, 20 års garanti. Flow kabinettene med ny slank design, med rette linjer og har ingen synlige skjøter. Velg mellom ulike paneler, med eller uten hyller, skjult eller synlig dusjtermostat. P001877 Macro Design Kr 15 595,-

5. Macro Design dusjkabinett Flow Rett 91 × 91 cm

Flow Rett 91 x 91 cm med klartglass, hvite profiler. Skjult avløp, dusjsett og støpemarmorkar. Velg mellom ulike paneler, med eller uten hyller, skjult eller synlig dusjtermostat. Her vist i hvit matt, klarglass, servicehylle, høyde 202 cm. Leveres uten termostatbatteri. 6288685 Macro Design Kr 15 695,-

6. Element Fasett dusjkabinett 90 x 90 og 100 x 100

Stilrent og funksjonelt dusjkabinett. Enkel rengjøring. Leveres i 90x90 og 100x100, høyde 206 cm. Hvite profiler i aluminium og 5 mm klart herdet sikkerhetsglass i front og dør. Acryl dusjkar, dusjsett, såpeskål og avløp med vannlås. Dørene kan hengsles høyre og venstre. Dusjbatteri tilkommer. P001828 Element Kr 8 985,-


Dusj & ­dusjkraner

Vikingbad Roma dusjkabinett

COMFORT PRODUKTKATALOG

77


Dusj & ­dusjkraner

1

2

1

3

3

6

1. VikingBad Roma steamdusj 90x90cm

Nyhet! Steamdusj er luksus i hverdagen. Roma steamdusj er en stilren steamdusj med dusjkar i støpemarmor. Leveres med hvite eller grå profiler og hvitt eller grått bakglass. Frakt kan tilkomme. 6312093 Vikingbad Kr 29 990,-

2. VikingBad Steamdusj Tokyo 120 120x90cm

Tokyo steamdusj kombinerer flott design med kvalitet og funksjonalitet. Dusjkaret og taket i steamdusjen er laget i støpemarmor og alt sikkerhetsglass er 8 mm tykt, dette gir en meget solid steamdusj. Tokyo leveres med bl.a. termostatstyrt blandebatteri, takdusj med trope­regn, kontrollpanel, akupunkturdyser, steam m/timer og avtagbart frontpanel i aluminium. Frakt kan tilkomme. 6312438 Vikingbad Kr 43 290,-

78

COMFORT PRODUKTKATALOG

3. VikingBad Steamdusj Tokyo 100x100 cm

Tokyo steamdusj kombinerer flott design med kvalitet og funksjonalitet. Dusjkaret og taket i steamdusjen er laget i støpemarmor og alt sikkerhetsglass er 8 mm tykt, dette gir en meget solid steamdusj. Tokyo leveres med bl.a. termostatstyrt blandebatteri, takdusj med troperegn, kontrollpanel, akupunkturdyser, steam m/ timer og avtagbart frontpanel i aluminium. Frakt kan tilkomme. 6312433 Vikingbad Kr 40 490,-

4. Porsgrund Showerama 10-5 Comfort pentagonal, 90x90 cm, hvit/klar

Et stort og romslig dusjkabinett i topp kvalitet og med klassisk design. Komplett med alt av utstyr; takdusj, hånddusj, blandebatteri og integrert hylle. Svært rengjøringsvennlig med glatte flater, ingen bruk av silikon og hjul under dusjkaret. Høyde 215 cm. P002106 Porsgrund Se Comfort.no for pris. Tilgjengelig fra mai 2018.


Dusj & ­dusjkraner

! NYHE T

4

COMFORT PRODUKTKATALOG

79


www.purus.no


Dusj & ­dusjkraner

DESIGNSLUK

– Eksklusiv detalj på baderommet! Mulighetene er mange på badet – nå kan selv sluket se ut som et smykke, eller gå i ett med flisene om det er det du ønsker. Helheten på badet er viktig, og sluket spiller en viktig rolle.

Sluk? Kanskje ikke det første du ­tenker på når du skal pusse opp badet, men hvis du er opptatt av helheten bør du faktisk begynne med å t­ enke på sluket. Designsluk er et av flere ­elementer på baderommet som må ­planlegges tidlig i prosessen for å kunne m ­ ontere det ned i gulvkonstruksjonen. ­Designslukene fra Purus, Purus Line og Purus Corner, finnes i flere varianter, som eksempelvis i gull, høyglans sort, Tile Insert, samt rustfritt stål i ulike m ­ ønstre – mulig­hetene er mange. ­Risten kan også byttes ut etter at sluket er montert dersom man ønsker ­variasjon.

Både Purus Line og Purus Corner finnes i en variant der flisen erstatter risten, Tile Insert. Dette gir en følelse av at sluket går i et med gulvet, som skaper et ­lekkert helhetsinntrykk. Purus Line og Purus Corner er godkjente for montering inntil vegg, som gjør det enkelt for håndverkeren å legge ensidig fall. Dette gir også muligheten til å velge store fliser, du unngår blant annet ­unødvendig kapp. Designslukene er lekre på oversiden og smarte på undersiden. Slukene passer i alle typer gulvkonstruksjoner, både betong- og trebjelkelag. Et stilig gulvsluk som oppfyller dagens krav til funksjonalitet, sikkerhet og design.

Les mer om designsluk på comfort.no/inspirasjon-og-rad/ COMFORT PRODUKTKATALOG

81


Dusj & ­dusjkraner

1

2

3

4

5

6

1. Oras Optima rain shower takdusjsett med ­dusjkran og hånddusj

Hjemmespa med rain shower som sprer vannet skånsomt. Optima rain shower takdusjsett med dusjkran med grepsvennlige hendelratt og hånddusj med tre innstillinger. Velg mellom avslappende myk stråle, en vanlig forfriskende eller en ekstra myk og energivennlig stråle. Dusjkranens hendelratt er enkle å bruke, og har skåldesperre. Økovennlig mengdekontroll for å spare energi. 4200509 Oras Kr 7 190,-

2. FIMA Elisabeth bade- og dusjbatteri Med fast stang. Hodedusj og hånddusj. I flott italiensk, nostalgisk design. 4405037 FIMA Carlo Frattini Kr 13 525,-

82

COMFORT PRODUKTKATALOG

3. FIMA Spot Light dusjsett

Spot Light er et komplett sett med dusjtermostat, dreibar hodedusj og ny elegant hånddusj. Stangen kan kappes til ønsket høyde . Øvre del med hodedusj kan dreies til siden. Både hodedusj og hånddusj er produsert med antikalk overflate. 4405062 FIMA Carlo Frattini Kr 5 745,-

4. Hansgrohe Crometta E 240 1jet Showerpipe

Stor dusjglede til en god pris. 240 x 240 mm vinkeljusterbar hodedusj, krom/hvit hånddusj med to stråletyper og termostatarmatur med sikkerhets­ sperre. I samlet system til enkel installasjon. Med høyde- og vinkeljusterbar dusjholder og 1,6 m rengjøringsvennlig slange. 4244222 Hansgrohe Kr 7 366,-

5. hansgrohe Croma Select S 280 Air 1jet Showerpipe

Nyhet! Sving- og vinkeljusterbar hodedusj Ø 280 mm, krom/hvit hånddusj med tre stråletyper som velges med trykk på Select-knapp og termostatarmatur med sikkerhetssperre. I samlet system til enkel installasjon. Med høyde- og vinkeljusterbar dusjholder og 1,6 m rengjøringsvennlig slange. 4244243 Hansgrohe Kr 10 510,-

6. FIMA Spillo up dusjsett, svart

Elegant løsning med dusjtermostat, hodedusj og hånddusj i svart, trendy farge. Dusjstang har teleskopfunksjon for høydejustering. 4405058 FIMA Carlo Frattini Kr 9 995,-


Dusj & ­dusjkraner

ET BAD SOM MATCHER DINE BADEROMSDRØMMER! unidrain® har lansert dansk design i verdensklasse i form av eksklusive dusjvegger i serien GlassLine. Dette er et unikt produkt, som ikke bare løser en byggeteknisk utfordring, men som også tilfører baderommet eleganse, estetikk og økt verdi. Dusjveggene er helt unike ved at de monteres fast i gulvet for å gi maksimal beskyttelse mot våtromsskader. Konseptet er gjennomtenkt, testet og sikrer enoptimal, vanntett løsning. Unidrain AS | Dynamitveien 14 C | 1400 Ski post@unidrain.no | www.unidrain.no COMFORT PRODUKTKATALOG

83


Dusj & ­dusjkraner

1

4

5

3

Circolo – serien har et avrundet og klassisk design med flere kombinasjonsmuligheter.

2

1. Circolo hodedusj

3. Circolo hånddusj

Kan også fås med 15 cm rett stang for takmontering. 4501638 Design: Centro Ricerca Fima Kr 879,-

4. Circolo Hodedusj med regn/ vannfall

Hodedusj rund Ø 250 mm. 4501637 Design: Centro Ricerca Fima Kr 2 195,-

2. Circolo termostat

3-veis med runde hendler. Komplett m/ innbygningsboks; 4405034 + 4501639 Design: Centro Ricerca Fima Kr 8 990,-

84

COMFORT PRODUKTKATALOG

Sylindrisk med slange og veggfeste. 4501641 Design: Centro Ricerca Fima Kr 1 695,Avrundet hjørne. Kan kombineres med hånddusj og/eller badekartut. 4501642 Design: Centro Ricerca Fima Kr 8 695,-

5. Circolo badekartut

Rund badekartut. 4501643 Design: Centro Ricerca Fima Kr 1 495,-

ANBEFALTE KOMBINASJONER: A = 1+2+3 B = 1+2+5 C = 1+2+3+5 D = 2+3+4 E = 2+4+5


Dusj & ­dusjkraner

1 4

5

3

Piazza – serien har rette linjer og et stramt design, og har flere spennende kombinasjonsmuligheter.

2

1. Piazza hodedusj

3. Piazza hånddusj

Kan også fås med 15 cm rett stang for takmontering. 4501638 Design: Centro Ricerca Fima Kr 879,-

4. Piazza hodedusj med regnfall/vannfall

Firkantet 200 x 200 mm. 4501644 Design: Centro Ricerca Fima Kr 2 645,-

2. Piazza termostat

3-veis med firkantede hjørner. Komplett m/ innbygningsboks; 4405035 + 4501639 Design: Centro Ricerca Fima Kr 10 590,-

Firkantet med slange og veggfeste. 4501645 Design: Centro Ricerca Fima Kr 1 995,Firkantet hjørner. Kan kombineres med enten badekartut eller hånddusj. 4501646 Design: Centro Ricerca Fima Kr 8 595,-

5. Piazza badekartut

Firkantet badekartut. 4501647 Design: Centro Ricerca Fima Kr 2 045,-

ANBEFALTE KOMBINASJONER: A = 1+2+3 B = 1+2+5 C = 1+2+3+5 D = 2+3+4 E = 2+4+5

COMFORT PRODUKTKATALOG

85


Dusj & ­dusjkraner

1

2

3

4

5

6

1. Hansgrohe Croma Select E Vario dusjsett

Krom/hvit design og stråleskifte med ett knappetrykk. Velg mellom den store hånddusjens stråletyper Rain, IntenseRain og TurboRain ved å trykke på knappen. Moderne design i krom med hvit stråleskive som passer inn på de fleste baderommene. Med 65 cm stang, 1,6 m rengjøringsvennlig slange og justerbar dusjholder. 4245153 Hansgrohe Kr 1461,-

2. Oras Apollo dusjsett

Maksimerer selv den minste vannmengde, og gir deg en sjenerøs dusj. Hånddusjen er ergonomisk utformet, glideren er moderne og den separate dusjbraketten øker dusjens brukervennlighet. En stødig og romslig sjampoholder gir praktisk lagringsplass, og den gjennomsiktige holderen kan lett tas av og vaskes. Oras Apollo er også tilgjengelig som sparedusj med bare 7 l / min i vannmengde. 4203002 Oras Kr 799,-

86

COMFORT PRODUKTKATALOG

3. Oras Sensiva dusjsett

Med både normal- og massasjefunksjon på strålen. Hendig heisautomatikk som gjør det enkelt for barn å regulere dusjhøyden. 4203032 Oras Kr 1 248,-

4. Element dusjsett lux

Dusjsett med fem innstillinger: Massasje, soft, rain, normal og sparestråle. Dusjstang 80 cm, dusj­slange 150 cm og såpeskål. Justerbart veggbeslag. 4501662 Element Kr 899,-

5. Hansgrohe Crometta Vario dusjsett 65 cm

To stråletyper i krom/hvit hånddusj med stang og slange. Stråletype: Rain, IntenseRain. Valg av dusjstråle med dreibar stråleskive. Dusjhodestørrelse: 100 mm. Dusjholderens vinkel kan justeres med 45°. 1,6 m rengjøringsvennlig slange med kuleledd i tilkobling for å hindre at dusjslangen krøller seg sammen. 65 cm stang, Ø 22 mm. 4244216 Hansgrohe Kr 661,-

6. Element dusjsett standard

Med normal stråle. Dusjstang 80 cm, dusjslange 150 cm og såpeskål. 4501659 Element Kr 499,-


Dusj & ­dusjkraner

1

2

3

4

5

6

1. FIMA Zeta dusjkran

Moderne dusjtermostat i kubistisk form. 4405056 Fima Carlo Frattini Kr 3 845,-

2. FIMA Spot dusjtermostat

Med skåldesperre og keramisk tetning I italiensk design. 4405039 Fima Kr 1 845,-

3. Oras Oramix dusjkran

Trykkstyrt dusjkran som holder jevn temperatur uansett. Skåldesikker. Trykkstyrt automatkran som meget raskt og presist reagerer på trykkendringer i ledningsnettet og som holder vanntemperaturen som innstilt. Passer i anlegg hvor det er flere tappesteder på samme lednings­­trekk og hvor varmtvannstemperaturen er konstant. 4200518 Oras Kr 1 295,-

4. Hansgrohe Ecostat 1001 CL dusjtermostat

5. Oras Nova termostat dusjkran/badekarkran

Oras Safira er tidløs og slitesterk og kommer også i ulike variasjoner. Tilpass veggkranen til ditt vaskerom med ønsket tutlengde og evt tilbehør som en hånddusj. 4200536 Oras Kr 2 390,-

6. Element Dusjtermostat m/dusjkobl. ned Mengde og skoldesperre 4341964 Element Kr 1 245,-

Ny dusjtermostat i slankt design. Med skoldesperre ved 40 °C og mulighet til vannsparer. 4244212 Hansgrohe Kr 1 993,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

87


Dusj & ­dusjkraner

Hånddusjer leveres med ulike stråletyper. Hva med en hånddusj med massasjestråle?

1

2

3

4

5

6

7

8

1. Hansgrohe Croma Select E Vario hånddusj

Hånddusj med tre stråletyper i moderne design. Velg mellom den store hånddusjens tre stråletyper Rain, TurboRain og IntenseRain med ett trykk på en knapp. Moderne design i krom med hvit stråleskive som passer inn på de fleste baderommene. Dusjhode Ø 110 mm. 4245172 Hansgrohe Kr 659,-

2. Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet hånddusj Velg stråletype med et tastetrykk på hånddusjen. Med Select-tasten på hånddusjen Raindance Select E 120 kan du raskt skifte mellom tre forskjellige stråle­ typer. For første gang har Hansgrohe kombineret to stråleskiveteknologier i en og samme dusj: Store åpninger med luftinnblanding for den myke ­RainAir-strålen, små åpninger for den kraftige Rain-­strålen. Velg også en konsentrert, masserende Whirl-stråle. 4245033 Hansgrohe Kr 1 229,-

88

COMFORT PRODUKTKATALOG

3. Hansgrohe Croma 100 Multi hånddusj

Med dusjregn, massasje og enkel mono-stråle byr denne hånddusjen på noe for de fleste. Et dusjhode med Ø 100 mm og QuickClean antikalk-funksjon gir full dusjglede og enkel rengjøring. Krom. 4244946 Hansgrohe Kr 769,-

4. Hansgrohe Crometta Vario Hånddusj

Hånddusj med en diameter på 100 mm i krom/hvit design. Drei stråleskiven for å skifte mellom stor Rain-stråle og kraftig IntenseRain. 4244214 Hansgrohe Kr 271,-

5. Oras Apollo hånddusj

Behagelig hånddusj som er lett å rengjøre. Med kalkavvisende silplate. 4203028 Oras Kr 238,-

6. Element hånddusj lux

Fem innstillinger: massasje, soft, rain, normal og sparestråle. 4501663 Element Kr 369,-

7. Element hånddusj Piccolo

Enkel håndusj med normal stråle. 4501664 Element Kr 249,-

8. Element hånddusj standard Med meget god dusjstråle. 4501661 Element Kr 199,-


Dusj & ­dusjkraner

1

2

1. FRONT blandebatterivegg, rund takdusj

Front gir godt med oppbevaringsplass i de skjulte hyllene bak selve blandebatteriveggen. Blandebatteri­ veggen fås i svart og hvit utførelse, og du supplerer selv med flisene du vil kle veggen med. Veggens bredde kan reguleres ut fra to intervaller, og passer dermed til fliser i de fleste størrelser. 80000501 INR Kr 14 790,-

3

3. Fresh Baderomsvifte INTELLIVENT Hvit

Viften har to hastigheter, stille (silent) eller maks. Viften er kulelagret og ekstremt stillegående (21dB). Forbruket er kun 5 watt. Det er ikke nødvendig med ekstern separat bryter, viftene har innebygd 2-polet bryter som standard. IP44. F197272 Fresh Kr 3 495,-

4

4. Fresh Baderomsvifte INTELLIVENT Svart

Viften har to hastigheter, stille (silent) eller maks. Viften er kulelagret og ekstremt stillegående (21dB). Forbruket er kun 5 watt. Det er ikke nødvendig med ekstern separat bryter, viftene har innebygd 2-polet bryter som standard. F197274 Fresh Kr 3 495,-

2. Pax Calima ventilasjonsvifte m/appstyring

Helautomatisk baderomsvifte. Viften leveres fra fabrikk ferdig innstilt for kontinuerlig drift på lav hastighet og med aktivert fukt-, lys- og bevegelsesdetektor. Dette gir en sunn luftsirkulering og et bedre inneklima i hele huset. Pax Calima kan styres fra mobiltelefon via Pax app. Her får du tilgang til en hel rekke ulike funksjoner og innstillingsmuligheter. Lavt lydnivå, IP44 tetthetsnivå, 5 års garanti og for kanaler med dimensjon Ø 100–125 mm. Også for 12 volt. P015501 PAX Kr 3 799,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

89


Luv Badekar, Duravit 90

COMFORT PRODUKTKATALOG


Badekar & kraner Det finnes like mange badekar som det finnes behov og det er viktig å være sikker på valget man tar. Badekaret skal kanskje brukes til avslapping og velvære hos noen og til praktisk vask av små barn hos andre. Eller begge deler? Vårt utvalg av badekar med eller uten massasje er bredt.

COMFORT PRODUKTKATALOG

91


Badekar & kraner

1

2

3

1. Duravit badekar for innbygging eller panel, 2 ryggstøtter, 180 x 80 cm

Elegant design, med fokus på det essensielle. Design av Phillipe Starck. Inkludert avog overløpssett, bensett, tettningslist, samt feste til badekar. Mulighet for tilkjøp av nakkestøtte, spasystem og panel i forskjellige varianter. Frakt kan tilkomme. P001247 Duravit Kr 15 475,-

2. Duravit badekar for innbygging eller panel, 2 ryggstøtter, 180 x 80 cm

Rektangulært badekar med minimalistisk design. Inkludert av- og overløpssett, 2 ryggstøtter, bensett, tettningslist, samt feste til badekar. Mulighet for tilkjøp av avlastningsputer, spasystem og panel i forskjellige varianter. Velegnet for armatur i karkant. Frakt kan tilkomme. P001253 Duravit Kr 19 950,-

92

COMFORT PRODUKTKATALOG

4

3. Interform badekar Nemo 160x100/70 Høyrevendt

Asymmetrisk badekar, leveres med klikkventil, uten overløp. Tilgjengelig i høyre- og venstrevendt utførelse. Pris uten panel. Kan og leveres med massasjesystem mot tillegg i pris. 50411 Interform Kr 15 690,-

4. Interform badekar med Microsilk NEMO 160x100/70

Stilren modell med god dybde. Leveres med klikkventil, uten overløp. Microsilk er hydroterapi basert på mikrobobleteknologi. De små mikroboblene har en svært helsebringende effekt da de trenger inn i hudens porer. 50491 Interform Kr 36 990,-


Badekar & kraner

1

1

2

1. Element bade- og massasjekar 160 x 70 cm

Et symetrisk, minimalistisk badekar som får plass selv på et lite baderom. Avløp i ­fotenden. Leveres med klikkventil, uten overløp. Tilgjengelig i str 180 x 80/170 x 75/160 x 70. Plass for vulstmontert armatur på str 180 og 170. På str 160 anbefales veggmontert armatur. 9030 Element Kr 7 995,9031 System 1 Kr 16 995,9032 System 2 Kr 26 995,-

2. Oberon badekar 1800x800

Badekar i elegant design for innbygging. Leveres også i lengde 1600mm og 1900mm. Overløp må bestilles separat. Frakt kan tilkomme. UBQ180OBE2V-01 Villeroy & Boch Kr 13 778,-

9034 Frontpanel 160 cm Kr 1 995,9035 h/v Endepanel 70 cm Kr 1 195,-

System 1 = 8 vanndyser, 6 ryggdyser, variabel lufttilførsel, ozonator System 2 = 8 vanndyser,10 luftdyser, 6 ryggdyser, variabel lufttilførsel, ozonator 2 fotdyser

COMFORT PRODUKTKATALOG

93


Badekar & kraner

N Y HET

BADEKAR 1

– ditt valg

Vurdér størrelsen på badet. Tenk på lengden og dybden på badekaret i forhold til størrelsen på de som skal bruke det – har badet plass til den lengden du trenger på badekaret? ­Badekar finnes i mange størrelser, med og uten massasje­system, i ulike stiler og ­materialer, og for én eller flere ­personer. Valgmulighetene er mange. Hos våre forhandlere kan vi bestille de aller fleste typer badekar.

Velg riktig første gang Husk å ikke forhaste valget av badekar. I enkelte boliger kan det være vanskelig å få karet inn på badet og monteringen kan være omfattende – avhengig av hvilket kar du velger. Det er da lurt å føle seg trygg på valget i forkant, for det er ikke alltid ukomplisert å angre. Budsjett Har du avklart budsjettet ditt i forkant av prosessen kan du enkelt velge bort badekar som er uaktuelle. Er du ­imid­ler­tid opptatt av å velge et badekar som skal leve lenge, være komfortabelt, ­slitesterkt, lett å rengjøre og med eventuelle spesielle funksjoner, 94

COMFORT PRODUKTKATALOG

Det er lettere å ende opp med det ­riktige badekaret når du vet hva du har plass til på ­badet og de rette f­ orutsetningene for å velge ligger til grunn.

kan det lønne seg å se på valget som en investering før du lar budsjett begrense ­valgmulighetene. Budsjett bør avhenge av behovet ditt. Materialet på bade­karet spiller også en rolle for pris og avgjør om det er lett å rengjøre og vedlikeholde, hvor lang levetid som kan forventes, samt badekarets utseende.

Behov og bruksområde Dersom du har tenkt gjennom hva badekaret skal være for deg er sannsynlig­ heten større for at du ender opp med et badekar du blir fornøyd med: Familietid og ­praktisk bruk, ­alenetid og spafølelse, massasje eller luftbobler, plass til flere av ­gangen, nedfelt kar i gulv, design og utførelse eller badekar og dusj i ett.

2


Badekar & kraner

3

4

1. Nyhet! Luv Badekar

Elegant badekar designet av den danske designeren Cecilie Manz. Velegnet til karkant armatur. Badekaret er i det matte og robuste materiale Durasolid A, som gir en varm og behagelig badeglede! Tilpasset høyre hjørne m/panel og bensett. 2 ryggstøtter. Frakt kan tilkomme. Kan også leveres som venstre hjørne og back to wall. Leveres også som frittstående til en annen pris. P002101 Duravit Kr. 45 743,-

2. VikingBad Badekar Dybe

Badekar med rene linjer og tidløst design, leveres med sluk og overløp. Dybe badekar er helstøpt og har ikke avtagbart frontpanel. Mål 180 x 75 x 56 cm. Frakt kan tilkomme. 6137754 Vikingbad Kr 15 990,-

5

4. Interform badekar VIENA betong look

Viena – nå tilgjengelig i grå kompositt. Den røffe betonglooken gjør at dette ­badekaret passer like godt på hytta som hjemme. Leveres uten overløp, med ­klikkventil i grå utførelse som badekaret. Justerbare ben. Kapasitet 290 liter. Også tilgjengelig i hvit og sort utførelse til en annen pris. 30030 Interform Kr 31 990,-

5. Villeroy & Boch Squaro Edge 12

Et plasseringsvennlig badekar i eksklusivt design med mål 180 x 80 cm og dybde på 45 cm. Karet er laget i porefri Quaryl med høyglans hvit overflate. Kan også leveres med flere andre farger på frontpanel og for innbygging i størrelse fra 1600mm til 1900mm til en annen pris. Leveres med overløp og ben. Frakt kan tilkomme. UBQ180SQE7PDV-01 Villeroy & Boch Kr 36 646,-

3. VikingBad Badekar Oval

Stilrent og flott badekar som leveres med sluk og overløp. Toppkanten på Oval er bred nok til å kunne m ­ ontere karkantbatteri etter eget ønske.Man kan også sette opp gulvstående ­blandebatteri. Oval badekar er helstøpt og har ikke avtagbart frontpanel. Mål 180 x 95 x 60 cm. Frakt kan tilkomme. 6136094 Vikingbad Kr 14 290,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

95


Badekar & kraner

1

2

3

4

5

6

1. Interform badekar/massasjekar ODIN

Norskprodusert bestselger. Badekaret leveres med klikkventil, uten overløp. Plass for vulstmontert armatur. Mulighet for tilkjøp av ulike massasjesystem. Kapasitet 250 liter. Pris uten paneler. 30110 Interform Kr 9 270,-

2. Interform badekar OYSTER

Kult frittstående badekar i matt kompositt, får plass selv på et mindre baderom. ­Leveres med overløp og klikkventil i hvit utførelse som badekaret. Kapasitet 276 liter. 30050 Interform Kr 39 490,-

3. VikingBad massasjebad Kong 180 Standard

Stilrent og tidløst massasjebad med 21 dyser. Leveres med blant annet vann­ massasje med luftregulering, vannsensor (hindrer tørrkjøring), avtagbart frontpanel, ­kontrollpanel, hånddusj m/justerbart hode, m.m. Leveres også som vanlig badekar. Frakt kan tilkomme. 6136064 Vikingbad Kr 29 590,-

96

COMFORT PRODUKTKATALOG

4. VikingBad utendørs massasjebad Royale II

Massasjebadet har gode ergonomiske seter med 32 dyser i rustfritt stål, isolert låsbart lokk som er ekstra forsterket, LED-lys, vannfall, syntetisk vedlikeholdsfritt kabinett og startsett med pleiemidler. Mål 200 x 200 x 89 cm (5-6 personer). Frakt kan tilkomme. 6135102 VikingBad Kr 77 990,-

5. VikingBad massasjebad Raet (A104) Standard

Kontrollpanel m/fjernkontroll, radio, 20 dyser, vann­massasje, hånddusj, automatisk vannpåfylling via vannfall og avtagbart panel (front- og 2 endepanel). Frakt kan tilkomme. 6137027 VikingBad Kr 24 490,-

6. VikingBad massasjebad Sund

Sund massasjebad har 32 dyser (20 vann + 12 luft). Karet har blant annet en justerbar luftkompressor med forvarme som gir oppvarmet luft til bunndysene. Varmeelement (1,5kW) for vedlikeholdsvarme av vannet som kan justeres fra 35°C til 43°C. Termostatstyrt blandebatteri med innfelt vannfall.Frakt kan tilkomme. 6136197 VikingBad Kr 40 790,-


Badekar & kraner

1

2

1. Interform badekar CUBE

Lekkert frittstående badekar i matt kompositt. Leveres med overløp og klikkventil i samme utførelse som badekaret. Justerbare ben. Kapasitet 276 liter. 30040 Interform Kr 28 290,-

2. Interform badekar/massasjekar LOKE

Loke med sin asymmetriske kompakte form får plass selv på et lite baderom. ­ Leveres i høyre- og venstrevendt utførelse. 10 luftdyser, 6 vanndyser, 2 fotdyser, variabel lufttilførsel, ozonator og automatisk tørrblåsing. Badekaret leveres med klikkventil uten overløp. Pris uten panel. 40402 Interform Kr 28 390,LOKE 155X100 frontpanel 40502 Interform Kr 2 300,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

97


Badekar & kraner

1

2

3

4

5

6

1. Hansgrohe Ecostat 1001 CL kar/dusj termostat

Termostat i enkel design med metallgrep. Med sikkerhetssperre ved 40 °C og mulighet til å stille inn makstemperatur som gjør armaturet sikkert i bruk for alle. Forkrommet overflate. Leveres ekskl. rosetter og kupplinger. 4244213 Hansgrohe Kr 1 995,-

2. Oras Oramix trykkstyrt dusjkran med tut

Trykkstyrt dusjkran med kartut som holder jevn tempe­ratur uansett. Trykkstyrt automatkran som meget raskt og presist reagerer på trykkendringer i ledningsnettet og som holder vanntemperaturen som innstilt. Passer i anlegg hvor det er flere ­tappesteder på samme ledningstrekk. Ved trykkfall vil temperaturen ikke påvirkes. ­Temperaturrattet er utstyrt med sperreknapp for å hindre skålding. Design by Harri Koskinen P001873 Oras Kr 1 885,-

3. FIMA Elizabeth badekar-og dusjsett

Dusjsett i nostalgisk design med takdusj og hånddusj, samt badekarkran. Bestillingsvare. 4405037 FIMA Carlo Frattini Kr 13 525,-

98

COMFORT PRODUKTKATALOG

4. FIMA Elizabeth badekarbatteri med hånddusj

Nostalgisk løsning for badekar med dusjløsning. Bestillinsvare. 4405048 FIMA Carlo Frattini Kr 5 124,-

5. FIMA Spot badetermostat

Med skåldesperre og keramisk tenting. Vender er inkludert. 4405049 FIMA Carlo Frattini Kr 2 695,-

6. Oras Eterna termostatstyrt kar- og dusjkran med EcoLed-trykknapp

Barnevennlig og med vannmengdestyring. Termostatstyrt kar- og dusjkran som beholder innstilt temperatur uansett temperatur­endringer på varmt­vannet. Kran er utstyrt med en sperreknapp for barnevennlig bruk. Sperreknappen kan omgås ved å holde inn knappen mens man vrir (forhåndsinnstilt til 38 °C). Tuten fungerer som vender og bestemmer om vannet skal renne fra dusjen eller fra tuten (90° svingvinkel). 4200638 Oras Kr 3 950,-


Badekar & kraner

1

2

3

4

5

6

1. FIMA Spot badekarkran

Karkantkran med separat hånddusj for montering på badekarkant eller annen horisontal flate. 4405052 Fima Carlo Frattini Kr 7 995,-

2. FIMA Spillo Up badekarkran

Karkantkran for montering badekarkant eller annen horisontal flate. Separat hånddusj og påfyllingstut. Bestillingsvare. 4405051 Fima Carlo Frattini Kr 8 495,-

3. FIMA NEXT karkantkran

For montering på badekarkant eller annen horisontal flate. Separat hånddusj og påfyllingstut. 4405044 Fima Carlo Frattini Kr 11 105,-

4. FIMA Zeta badekarkran

Italiensk design. Et perfekt supplement for de fleste bad; takket være klassisk, men moderne stil, som kombinerer skarpe linjer med myke former. Utviklet i ­samarbeid med designerene Meneghello Paolelli Associati. Med badekartut, vender og ­separat hånddusj med slange. 4405046 FIMA Carlo Frattini Kr 7 445,-

5. Oras Nova

Termostat kar- og dusjkran. Temperatur rattet er utstyrt med sperreknapp ved 38° C for å hindre skålding. Med EcoFlow kontroll. Kranen har smussfilter og tilbakeslagsventiler. 4200536 Oras Kr 2 390,-

6. Element veggbatteri

Ettgreps, med tilbakeslagsventil i dusjtilkobling og ekstra vannuttak. Kan påmonteres svingbar utløpstut mot tillegg i pris. 4341177 Element Kr 1 595,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

99


Håndklær fra Sealskin

100

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­ tilbehør Baderommet kan enkelt fornyes med nytt tilbehør. Nye håndklær, badematter og håndsåper er elementer som på en enkel og rimelig måte gir badet et mer personlig preg og et visuelt løft.

COMFORT PRODUKTKATALOG

101


Baderoms­tilbehør

Bow håndkletørker fra INR

1

102

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­tilbehør

1

2

4

5

1. INR Bow håndkletørker

Den elektriske håndkletørkeren BOW er med sin myke bue like pen med som uten håndkle. Lengden er 1700 mm og fås i flere lakkerte utførelser. LED-lyset nede som er rettet mot gulvet, er en flott detalj som gir behagelig lys når det er mørkt. 80000641 INR Kr 5 590,-

2. INR Mark håndkletørker, 1750 mm

MARK er en håndkletørker med kantete utførelse. Håndkletørkeren har to kroker til oppheng. Velg mellom blankpolert rustfritt stål eller valgfri farge på NCS-skalaen. 80000073 INR Kr 3 890,-

3

3. INR Mark håndkletørker, 850 mm

En mindre håndkletørker med en krok til oppheng. MARK er en håndkletørker med kantete utførelse. Velg mellom blankpolert rustfritt stål eller valgfri farge på NCS-skalaen. 80000074 INR Kr 3 190,-

4. DRY håndkletørker, høy

Gjør livet på badet ditt enda mer behagelig! Håndkletørker i polert rustfritt stål med firkantet ramme. Str. 500x1212 mm. Dyp 112 mm. 80W. 220-240 V AC. Timer 2/4 timer. Fk706 Smedbo Kr 5 060,-

6

7

6. Håndkletørker tre, høy

Håndkletørker i smart plassbesparende design. Polert rustfritt stål med tre kroker. Høyde 1720 mm. Dybde 80 mm. 30 W. 220-240 AC. Fk710 Smedbo Kr 2 977,-

7. Håndkletørker tre, kort

En mindre håndkletørker som tar liten plass på badet. Polert rustfritt stål med to kroker. Høyde 900 mm. Dybde 80 mm. 11W. 220-240 AC. FK 711 Smedbo Kr 2 498,-

5. Pax håndkletørker Tango

Maskulin håndkletører med stramt design i firkantrør. Leveres med 2-polet av/på bryter. For skjult elektrisk tilkobling. P037073 Pax Kr 7 275,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

103


Baderoms­tilbehør

Outline sminkespeil i krom fra Smedbo 4

104

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­tilbehør

1

2

3

7

5

1. Bordspeil m/ LED-lys

Bordspeil med LED belysning og smart sensor. Lyset slås automatisk på når du ser inn i speilet. Lekkert speil med høyeste kvalitet. 7 x forstørrelse. Oppladbart. Foretrukket av kjente skjønnhetsbloggere. SST3005 simplehuman Kr 2 235,-

2. Aina bordspeil

Praktisk speil i moderne design som har fri rotering til alle vinkler. Det magnetiske leddet gjør det lett å ta med seg. Str: 17x17x31 cm. 5 x Forstørrelse. Krom. 1049 GoBad Kr 503,-

6

3. Liv speil

Rektangulært speil med sugekoppfester. Speilet har fri rotering til alle vinkler og det magnetiske leddet gjør speilet lett å ta med seg. Str. 14x22 cm. 5 x forstørrelse. 1051 GoBad Kr 428,-

4. Outline sminkespeil krom

8

6. Art speil

Speil i moderne skandinavisk design med praktisk krok for håndkle. WK 350 Smedbo Kr 1 193,-

7. Nalin Bordspeil

Frittstående sminkespeil i krom med LED-lys. 5 x forstørrelse. Fk484e Smedbo Kr 1 610,-

Speil med sortlakkert ramme i metall med vippe­funksjon. Gummibeskyttelse på undersiden av fot­platen. 3 x forstørrelse. 2810 GoBad Kr 397,-

5. Outline sminkespeil sort

8. Outline Lite speil med krok

Frittstående sminkespeil i sort med LED-lys. 5 x forstørrelse. FK484EB Smedbo Kr 1 610,-

Speil med selvklebende krok for oppheng i dusjen. Praktisk krok til barberhøvel øverst på speilet. FK 620 Smedbo Kr 233,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

105


Baderoms­tilbehør

Nova fra Zone

106

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­tilbehør

Årets farge

1

3

2

4

5

1. Baderomsserie Ume

2. Baderomsserie Nova

Pedalbøtte 381086 Zone Kr 699,-

Pedalbøtte 352045 Zone Kr 699,-

Såpeskål 351031 Zone Kr 149,-

Såpedispenser 381071 Zone Kr 399,-

Såpedispenser 351029 Zone Kr 249,-

Tannbørstekrus 351030 Zone Kr 149,-

Tannbørstekrus 381076 Zone Kr 199,-

3. Nalin baderomsserie svart

Baderomsserien Ume er i en tidsriktig design med et velbalansert uttrykk. Serien fås i fargene black, white, grey, nude og maroon red, som er årets farve for 2018.

Toalettbørste 381081 Zone Kr 699,-

Baderomsserien Nova har et enkelt og elegant formspråk. Fås i hele 8 fine farger: black, white, grey, rose, azure blue, petrol green, dusty green og cream. Toalettbørste 351032 Zone Kr 399,-

Såpedispenser produsert i keramikk/tre. Svart/krom. 2814 Gobad Kr 205,Tannglass 2812 GoBad Kr 112,-

Såpekopp 2811 GoBad Kr 136,-

6

4. Outline Lite pedalbøtte

Pedalbøtte i hvit lakkert rustfritt stål. Med soft-close funksjon - lokket går ned mykt og sakte ved lukking. Leveres med en innebøtte som er lett å rengjøre. Volum: 6 liter. FK662 Smedbo Kr 563,-

5. Poppis Pedalbøtte 3l

Pedalbøtte med dempet lukking av lokket. Håndtak som kan trekkes ut og skyves inn. Med løs, innvendig bøtte i svart plast og bærehanke. H: 26cm. Ø 26,5cm. D099001 Duschy Kr 399,-

6. Pedalbøtte Retro 30 l krem fra simplehuman

Dempet lukking av lokket. Lekkert design med innerbøtte i plast for mindre lukt. Stålpedalen er konstruert til å tåle over 150 000 tråkk. Fingerprint proof og antiskliknotter. Høyde 70 cm. Fåes også egne avfallsposer til som virkelig tåler 30 L avfall. 10 års garanti. Film på Youtube. SCW1259 simplehuman Kr 1 899,COMFORT PRODUKTKATALOG

107


Baderoms­tilbehør

Baderomsserie fra Villa Collection, Jasmine Pomegranate 108

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­tilbehør

1

2

4

5

1. Durance flytende såpe

Marseille såpen blir laget på gammelt tradisjonelt vis. Såpebasens hovedingredienser er vegetabilske oljer som olivenolje og kokosnøttolje. Såpen inneholder naturlig glyserin noe som gjør såpen spesielt godt ­egnet for tørr og sensitiv hud. Såpen rengjør huden godt og etterlater en frisk og ren duft. Cotton, 300 ml D140148 Terrigeno Kr 149,-

Rose, 300 ml D140112 Terrigeno Kr 149,-

Marseille håndkrem 300 ml oliven D140202 Terrigeno Kr 225,-

2. Klesvask Cotton

Durance flytende klesvask tilsatt eteriske oljer. Klær og sengetøy blir rent og velduftende. Effektiv mot flekker. Passer både til maskin og håndvask. Kan også brukes på ull og silke. Er laboratorietestet mot husmidd, og anbefales for allergikere. Med en fantastisk duft av bomullsblomst. 1 L. D44448 Terrigeno Kr 195,-

3. Tøymykner Cotton

Durance tøymykner med eteriske oljer. Passer til både hånd og maskinvask. Nydelig duft av bomullsblomst. 1 L. D44548 Terrigeno Kr 195,-

6

3

7

4. Durance duftlys med Cotton Flower Håndlagde duftlys, laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken. La lyset brenne i minimum 1 time for å utnytte voksen best mulig, og for å hindre at lyset brenner skjevt. Med fantastiske dufter laget av Durance sin egen parfymør i Grasse (Frankrike). Brennetiden ca 40 timer. D45248 Terrigeno Kr 215,-

5. Durance romspray med Cotton Flower

Delikat og frisk duft til rommet. Alle duftene til Durance er laget i Grasse, ved hjelp av den fabelaktige nesen til Durance sin egen parfymemaker. Romsprayen fås i mange unike dufter. 100ml. D42048 Terrigeno Kr 215,-

8

6. Duftlys med lokk, Jasmine ­Pomegranate

Flott duftlys med deilig lukt. Sprer hygge, stemning og atmosfære. Duft av granateple. Finnes i 4 ulike duft/farge­ varianter. Brennetid. 45 timer. 4608380 Villa collection Kr 229,-

7. Duftlys, Jasmine Pomegranate

Duftlys med duft av granateple. Sprer hygge, stemning og atmosfære. Finnes i 2 ulike duft/fargevarianter. Brennetid: 35 timer. 4607380 Villa collection Kr 149,-

8. Duftolie, Jasmine Pomegranate

Nydelig duft. Sprer hygge, stemning og atmosfære. Finnes i 8 duft/fargevarianter. Varighet er min. 2 mnd. etter åpning. 4612380 Villa collection Kr 279,COMFORT PRODUKTKATALOG

109


Baderoms­tilbehør

Prime håndkleserie fra Zone

110

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­tilbehør

Årets farge

1

2

3

4

1. Prime Håndkleserie

Ultramykt håndkle laget av utvunnet bomullsgarn. Håndklær i et meget mykt materiale som gir en følelse av luksus. Finnes i forskjellige farger. Badehåndkle 70x140 cm 372018 Zone Kr 299,-

Håndkle 50x100 cm 372015 Zone Kr 149,-

3. Porto håndkleserie

Eksklusiv håndkleserie fra Sealskin produsert i sertifisert økologisk bomull. Finnes i flere forskjellige farger. Gjestehåndkle, 30x50 cm, hvitt V346412 Sealskin Kr 69,-

Gjestehåndkle, 30x50 cm, grått V346408 Sealskin Kr 69,-

Serien er produsert i økotex-sertifisert bomull og håndklærne bevarer sin form, høye sugeevne og mykhet vask etter vask. Finnes i flere forskjellige farger.

Håndkle, 60x110 cm, hvitt V346212 Sealskin Kr 199,-

Håndkle. 60x110 cm grått V346208 Sealskin Kr 199,-

Badehåndkle 70x140 cm 381058 Zone Kr 249,-

Badehåndkle, 70x140 cm, hvitt V345812 Sealskin Kr 299,-

Badehåndkle, 70x140 cm, grått V345808 Sealskin Kr 299,-

2. Classic Håndkleserie

Håndkle 50x100 cm 381053 Zone Kr 129,-

Håndkle 50x70 cm 381047 Zone Kr 99,-

4. Portofino håndkleserie

Mix&match håndklær fra Sealskins eksklusive ­håndkleserie Portofino. 100% bomull. Alle størrelser har påsydd hempe til oppheng. Grå- og aquamønstret med grå kant Gjestehåndkle V356411 Sealskin Kr 62,-

Hvit- og sortmønstret med sort kant Gjestehåndkle V356412 Sealskin Kr 62,-

Håndkle V356211 Sealskin Kr 209,-

Håndkle V356212 Sealskin Kr 209,-

Badehåndkle V355811 Sealskin Kr 309,-

Badehåndkle V355812 Sealskin Kr 309,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

111


Baderoms­tilbehør

1

112

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­tilbehør

2

5

1. Dusjhylle

Såpekurv med bunnplate forkrommet messing. DK3005 Smedbo Kr 1 053,-

2. Dusjhylle i tre etasjer

Dusjhylle i krom. Har kroker på baksiden for oppheng av håndkle. D058733 Duschy Kr 496,-

3. Dusjhylle Kabina

Hylle i polert rustfritt stål med høyglans finish. Med håndklekroker på baksiden.H 77 x B 22 x D 13 cm og 10 års garanti. 34165 GoBad Kr 991,-

3

4

6

8

7

9

4. Sideline dobbel såpekurv

I forkrommet messing. Såpekurv med bunnplate. Total høyde: 765 mm. Kurvenes størrelse: 250 x 130 mm, høyde: 70 mm. DK3041 Smedbo Kr 1 910,-

5. Sideline dusjkurv for dusjarmatur

Praktisk dusjkurv i messing som henges over ­dusjarmaturet. DK 3048 Smedbo Kr 1 157,-

6. Dusjnal inkl. holder

Dusjnal inkl. selvklebende holder og 1 reserveblad. Forkrommet messing. DK 2110 Smedbo Kr 568,-

7. Baderomskrakk i plexiglass

Solid og stødig baderomskrakk i plexiglass. Trendy og stilig krakk, til bruk både inni dusjen såvel som andre steder. H 48,5 cm, B 33,5 cm D 23,5 cm. Finnes også i hvit og sort. L525018 Esbada Kr 1 038,-

8. Renate benk krom med hvit sete

Praktisk benk med plass for to, oppbevaringshylle for håndkle etc. Polstret mykt sete i hvit skai. 3691 GoBad Kr 1 292,-

9. Baderomskrakk Esbada

Elegant og praktisk til baderommet. Praktisk oppbevaringshylle. Tilgjengelig også med hvit sete. L700912 Esbada Kr 1 199,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

113


Baderoms­tilbehør

Baderomsmatte Trellis fra Sealskin

114

COMFORT PRODUKTKATALOG


Baderoms­tilbehør

1

2

3

4

5

6

7

1. Triangle skittentøyskurv

Skittentøyskurv i trendy mønster med håndtak i imitert skinn. 80% bomull og 20% polyester. Vannavstøtende innside. V882012 Sealskin Kr 259,-

2. Speckles skittentøyskurv

Skittentøyskurv i trendy mønster med håndtak i imitert skinn. 80% bomull og 20% polyester. Vannavstøtende innside. V892012 Sealskin Kr 259,-

3. Badematter Trellis

Trendy bomullsmatte i sort og hvitt mønster. Brukes like gjerne i gang og soverrom som på bad. V213613 Sealskin Kr 309,-

8

4. Badematter Trellis

Bomullsmatte i trendy mønster. Grå og hvit. Brukes like gjerne i gang og soverrom som på bad. V213614 Sealskin Kr 309,-

5. VINTAGE grå badematte 50x80

Myk og deilig baderomsmatte i trendy farge. V655412 Sealskin Kr 309,-

6. VINTAGE mørk grå badematte 50x8

Myk og deilig baderomsmatte i trendy farge. V655413 Sealskin Kr 309,-

7. VINTAGE sand badematte 50x80

Myk og deilig baderomsmatte i trendy farge. V655465 Sealskin Kr 309,-

8. Flow badematte

Deilig tykk og myk badematte med sklisikker bakside. Fås i størrelse 50 x 80 cm og 65 x 65 cm i 6 fine farger: black, anthrazite, grey, white, nude og maroon red. Her vist i sort. Badematte 50 x 80 cm 381059 Zone Kr 349,Badematte 65 x 65 cm 381064 Zone Kr 349,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

115


Baderoms­tilbehør

1

2

3

1. Art baderomsserie

Art baderomsserie representerer skandinavisk design på sitt beste. Serien er både kreativ og unik på sin måte, og gir ditt baderom et personlig preg. Veggmontert såpedispenser i porselen WK369P Smedbo Kr 1 015,Toalettpapirholder WK341 Smedbo Kr 435,Tannglass med holder WK343P Smedbo Kr 543,-

116

COMFORT PRODUKTKATALOG

Toalettbørste med holder WK333P Smedbo Kr 1 058,Håndklekrok WK359 Smedbo Kr 515,-

2. Toalettpapirholder med wc-børste

Frittstående toalettpapirholder med børste og firkantet fot. Produsert i blank krom. Rett og stilig i ­uttrykket. Toalettrullholder er i perfekt høyde ifht ­toalettet. Høyde 71 cm. L406133 Esbada Kr 935,-

3. House baderomsserie

Baderomsserie i polert messing. Bakplatens kubistiske form fremhever de funksjonelle delenes myke og rene linjer. Tannglass i porselen. RV343P Smedbo Kr 465,Toalettpapirholder. RV341 Smedbo Kr 425,Dobbel krok med skjult innfesting. RV356 Smedbo Kr 405,-


Baderoms­tilbehør

1

3

2

4

5

1. Håndklestativ

3. Urban toalettrullholder

2. Håndklestativ Stige

4. Urban krok

Rett, stilig og praktisk håndklestativ med 3 armer. Frittstående i krom utførelse. B 45 x H 85 cm. L401033 Esbada Kr 759,-

Håndklestativ stige med firkantede rør. 10 års garanti. Stigen passer utmerket også som stumtjener. Krom utførelse. H: 170 x B: 45 cm. L419733 Esbada Kr 829,-

Stilig serie fra Tiger i matt sort design. Toppplugg byttes ut med mørk grå eller kobber farge. Industriell og trendy. Kan limes med Tigerfix 1, skruer følger med i pakken. T315412 Tiger Kr 349,-

5. Slimline

Håndklestativ Slimline 2 armet. Stilrent og funksjonelt i blank krom finish. 543219 Normark Kr 999,-

Krok i matt sort design. En del av den stilige serien fra Tiger. Toppplugg byttes ut med mørk grå eller kobber farge. Kan limes med Tigerfix 1, skruer følger med i pakken. T317112 Tiger Kr 189,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

117


Oras Cubista 118

COMFORT PRODUKTKATALOG


Kjøkken & vaskerom Noe av det mest brukte på et kjøkken er kjøkkenkranen og vasken. Her finnes det mange ulike varianter, både med tanke på design, men også funksjon og brukervennlighet. Det har den siste tiden også kommet en rekke nye løsninger til vaskerommet som gjør klesvasken både hyggeligere og mer effektiv med innebygd strykebrett, romslig benkeplate og god oppbevaring.

COMFORT PRODUKTKATALOG

119


Kjøkken & vaskerom

1

2

3

1. Stena 150D-WT

Vendbar kjøkkenvask med en stor og en liten kum samt avrenningsfelt for nedfelling. Leveres med vriventil i stor kum og manuell kurvventil i liten kum samt overløp, to batterihull (ett for blandebatteri og ett for vriventil i forkant), og vannlås. 6320513 Intra Kr 2 986,-

2. Cristalite Primus

Kjøkkenvask i slitesterkt granittmateriale. En praktisk kum med avrenningsfelt og innfelt overløp. For nedfelling og underliming.Leveres med vannlås. 6320461 Intra Kr 4 554,-

120

COMFORT PRODUKTKATALOG

3. Intra Frame 60SH

IntraFrame er en tidsriktig og fremtidsrettet kjøkkenvask. Kjøkkenvask for nedfelling, under-/eller plan­ liming med en stor og en liten kum. Leveres med oppløftventil, overløp og stor avløpsrist i stor kum og manuell kurvventil i den minste. Vannlås, såpedispenser og skyllekurv i sort plast er inkludert. 6320057 Intra Kr 8 090,-


Kjøkken & vaskerom

Frame 60 SH med tilhørende skyllekurv i sort plast

COMFORT PRODUKTKATALOG

121


Kjøkken & vaskerom

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1. Logis 220 kjøkkenkran m/ avstengning

1-greps kjøkkenkran i enkel design. 120° svingtut og god plass under tuten. 4242278 Hansgrohe Kr 3 766,-

2. Metris Select 320 kjøkkenkran

Som en del av en flytende arbeidsgang på kjøkkenet skrus vannet på og av med et trykk på Select-knappen foran på tuten. Med den store knappen kan vannet også styres ved å trykke med håndbak, underarm eller albue. Select-knappen er mekanisk, krever ingen elektrisitet eller ekstra utstyr. Vannmengde og temperatur velges med det ergonomiske grepet. 110°, 150° eller 360° svingtut. 4242281 Hansgrohe Kr 5 731,-

3. Talis S2 Variarc kjøkkenkran

1-greps kjøkkenkran med 150 graders svingtut og 50 cm uttrekkstut. Installasjon foran vindu mulig, armatur kan legges flatt. QuickClean antikalk-funksjon. 4243456 Hansgrohe Kr 4 895,-

122

COMFORT PRODUKTKATALOG

4. Focus E2 kjøkkenkran

1-greps designkran med 120 graders svingtut og avstengningsventil for oppvaskmaskin. 4242238 Hansgrohe Kr 3 904,-

5. Focus 260 kjøkkenkran

1-greps kjøkkenkran med flott design. 110°, 150° eller 360° svingtut og god plass under tuten. Grep kan plasseres til høyre eller venstre. 4242229 Hansgrohe Kr 2 496,-

6. Talis Select S 300 kjøkkenkran med uttrekkstut

Slå på og av vannet med Select-knappen på toppen av den uttrekkbare tuten. Dra ut tuten opptil 50 cm og slå på vannet der du skal bruke det, f.eks. over den store kjelen. Du trenger ikke avbryte arbeidsflyten for å betjene armaturet, og kjøkkenarbeidet blir mer effektivt. Med 110°/150° svingtut og normalstråle. 4242286 Hansgrohe Kr 6 125,-

7. Optima kjøkkenkran med smart avstengningskran

Kjøkkenkran med grepsvennlig hendel, høy tut og elektronisk avstengning for oppvaskmaskin. Tutens svingradius er fabrikkinnstilt til 120° (kan begrenses til 0° eller 60°). Ventilen for oppvaskmaskin lukkes automatisk etter 4 eller 12 timer. Batteridrevet, 6 V. 4200379 Oras Kr 3 390,-

8. Optima berøringsfri kjøkkenkran

Kjøkkenkran med grepsvennlige hendler for varmt- og kaldtvann, berøringsfri funksjon, temperaturdisplay med varselindikator for varmt vann, høy svingbar tut med perlator og smart avstegningskran for oppvaskmaskin. Kranen er utstyrt med smussfilter. 4200377 Oras Kr 7 465,-

9. Aventa kjøkkenkran med høy tut og ­avstegningskran

Kjøkkenkran med uttrekkbar tut som gjør kranen lett å skylle med. Spennende kran med god tuthøyde som gir plass til de største kasserollene. Tutens svingradius er fabrikkinnstilt til 60°, men kan justeres til 110°. 4201742 Oras Kr 5 133,-


Kjøkken & vaskerom

1

2

Oras Optima

Se hele vårt sortiment av kjøkkenkraner på

Comfort.no

3

1. Oras Safira med høy tut

Kjøkkenkran med høy svingbar tut. Tutens svingradius er forhåndsinnstilt på 120 grader (Kan begrenses fra 0-60 grader). Det er også innebygd alternative begrensninger for vanntemperatur og maksimal vannmengde. 4200415 Oras Kr 1 990,-

2. Safira kjøkkenkran med sidegrep

Kjøkkenkran med høy svingbar tut, sidegrep og avstengning for oppvaskmaskin. Tutens svingradius er forhåndsinnstilt på 120° (kan begrensestil 60°). Det er også innebygd alternative begrensninger for vanntemperatur og maksimal vannmengde. Finnes også uten avstengning for oppvaskmaskin til en annen pris.. 4200407 Oras Kr 3 825,-

3. Safira 1035F – lav modell

Kjøkkenkran med avstengning for oppvaskmaskin. Med svingbar tut og perlator. Tutens svingradius er forhåndsinnstilt på 120° (kan begrenses til 40°–80°). Det er også innebygd alternative begrensninger for vanntemperatur og maksimal vannmengde. Finnes også uten avstengnig for oppvaskmaskin til en annen pris. 4200412 Oras Kr 1 595,-

4

4. Oras Kjøkkenkran Safira fritidsbolig med beholder

Kjøkkenkran med varmtvannsbeholder for fritidsbolig. Vannmengde 5 L /min. Bruksområde fra + 35 til + 85 grader celsius (anbefalt + 60 grader celsius). Kranen og varmtvannsbeholderen bør ikke installeres separat. 4200411 Oras Kr 3 990,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

123


Kjøkken & vaskerom

1

2

3

KUN HOS COMFORT

5

4

6

7

1. Element kjøkkenkran, lav modell

Ettgreps kjøkkenkran med lav støpt tut. Med innebygget vannspareeffekt. Finnes også med avstengning for oppvaskmaskin til en annen pris. 4340787 Element Kr 1 045,-

2. Element kjøkkenkran, høy modell

Ettgreps med høy rund tut uten avstengning. Med innebygget vannspareeffekt. 4340788 Element Kr 1 445,-

TIPS!

3. Element kjøkkenkran med avstengning, høy modell

5. Skinny kjøkkenkran i sort utførelse.

Ettgreps med høy rund tut og avstengning for oppvaskmaskin. Med innebygget vannspareeffekt. 4340791 Element Kr 1 745,-

Funksjonell kjøkkenkran med dreibar tut med uttrekk. Hånddusj med egen knapp for spyling. Lagerføres i krom,sort og hvit. 4402158 FIMA Carlo Frattini Kr 6 495,-

4. Skinny kjøkkenkran

6. Capo kjøkkenkran

Belønnet med ”Red dot design award”. Funksjonell kjøkkenkran med dreibar tut med uttrekk. Hånddusj med egen knapp for spyling. Lagerføres i krom, sort og hvit. 4402153 FIMA Carlo Frattini Kr 4 995,-

Med dreibar tut m/uttrekk. Hånddusj m/egen knapp for spyling. Lagerføres i krom, hvit og sort. 4402148 FIMA Carlo Frattini Kr 3 795,-

7. Capo kjøkkenkran i hvit utførelse.

Med dreibar tut m/uttrekk. Hånddusj m/egen knapp for spyling. Lagerføres i krom, hvit og sort. 4402149 FIMA Carlo Frattini Kr 4 495,-

8. Fluid kjøkkenkran

De fleste italienske FIMA-kranen kan bestilles i følgende utførelser mot tillegg i pris 124

8

COMFORT PRODUKTKATALOG

Prisbelønnet kjøkkenkran med uttrekkbar tut. Bestllingsvare. 4402143 FIMA Carlo Frattini Kr 6 405,-


Kjøkken & vaskerom

1

3

2

KUN HOS COMFORT

4

6

1. Classic Kjøkkenkran krom

Lekker nostalgisk kjøkkenkran i italiensk design. 4402139 FIMA Carlo Frattini Kr 3 595,-

2. Matrix kjøkkenkran

Med dreibar tut. I italiensk design. 4402132 FIMA Carlo Frattini Kr 2 595,-

3. Spillo up kjøkkenkran

Kjøkkenkran med høy dreibar tut. I italiensk design. 4402154 FIMA Carlo Frattini Kr 2 595,-

5

7

4. Matrix kjøkkenkran

Med høy tut og hånddusj. Høyde: 57,5 cm. I italiensk design. 4402131 FIMA Carlo Frattini Kr 4 995,-

5. Swing kjøkkenkran

Designet av Meneghello & Paolelli. Svingbar ­kjøkkenkran m/bevegelig hånddusj m/spyleknapp. Høyde 57 cm. Bestillingsvare. 4402136 FIMA Carlo Frattini. Kr 7 595,-

8

7. Spot kjøkkenkran

Enkel kjøkkenkran med dreibar tut. 4402156 FIMA Carlo Frattini Kr 1 395,-

8. Spot kjøkkenkran med uttrekkbar tut

Kjøkkenkran med uttrekkbar tut og egen knapp for dusjfunksjon. Egner seg også godt til vaskerommet. 4402155 FIMA Carlo Frattini Kr 2 276,-

6. Brick kjøkkenkran

Med høy tut og hånddusj med spylefunksjon. Italiensk design. H 57,5 cm. Bestillingsvare. 4402133 FIMA Carlo Frattini Kr 7 295,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

125


Kjøkken & vaskerom

QUOOKER – DEN KOKENDE VANNKRAN NÅ BLIR DIN HVERDAG ENDA LETTERE!

Med din Quooker kan du få 100° C kokende vann direkte fra kranen til kaffe, te, rengjøring, desinfisering, matlaging og mye mer. Les mer om Quooker på www.quooker.no 4 gode grunder til at du skal ha en Quooker: 1 Plassbesparende – du kan kaste din gamle vannkran,

vannkoker og kaffemaskin.

2 Energibesparende – den har et lavt standby-forbruk

på under 45 øre om dagen.

3 Tidsbesparende – lynhurtig te, kaffe, pastavann, baby-

mat m.m.

4 Sikkerhet – barnesikret betjeningsgrep og kran

med dobbeltvegg, som ikke blir varm.

Quooker Flex

Quooker Fusion Square 3-i-1

Quooker Fusion Round 3-i-1

Quooker Nordic Såpedispenser

Quooker TwinTap-sett Nordic Round

Quooker TwinTap-sett Nordic Square

Krom 15.500,-

Krom 14.500,-

Krom 14.500,-

Krom 1.990,-

Krom 16.500,-

Krom 16.500,-

Rustfritt stål 16.500,-

Børstet krom 15.500,-

Børstet krom 15.500,-

Børstet krom 2.490,-

Børstet krom 17.500,-

Børstet krom 17.500,-

Rustfritt stål 17.500,-

Rustfritt stål 17.500,-

Rustfritt stål 2.990,-

Messing 21.900,-

Messing 21.900,-

Messing 19.900,-

Messing 19.900,-

Messing 4.990,-

Aldret messing 23.900,-

Aldret messing 23.900,-

Aldret messing 21.900,-

Aldret messing 21.900,-

Aldret messing 5.990,-

Black 17.500,-

Black 17.500,-

Black 2.990,-

QUOOKER FLEX

– DEN KOKENDE VANNKRAN MED FLEKSIBEL UTTREKKSSLANGE FLEX er den nyeste innovasjonen fra Quooker. En vannkran med kokende vann, og med fleksibel uttrekksslange til varmt og kaldt vann. Se mere på www.quooker.no 126

COMFORT PRODUKTKATALOG


Kjøkken & vaskerom

COMFORT PRODUKTKATALOG

127


Kjøkken & vaskerom

1

1. Vaskerom Annika hvit

Praktiske og funksjonelle kvalitetsmøbler. Ferdig monterte vaskeromsmøbler med skuffer, benkskap og halvhøye skap for plass til vaskemaskin og tørketrommel. Hvitmalte- og lakkerte MDF-dører. Rustfri oppvaskbenk og støttebein i krom. Benkeplater i hvit laminat og håndtak i krom. Vegghylle inkludert hyllebeslag i stål. Pris eks. armatur. P001559 Vedum Kr 25 177,Pris henviser til bildet merket med nr.1

128

COMFORT PRODUKTKATALOG


Kjøkken & vaskerom

1

1. Elsa hvit vaskerom

Praktisk kvalitetsmøbel. Skapløsning med skuff, sider og tak, og plass til opphøyd hvitevare. Oppvaskbenkskapet har skuff med fullt uttrekk. Benkeskapet har uttrekkbart strykebrett og to trådkurver. Laminat-benkeplate inkludert utslagsvask. Hylle med hyllebeslag i stål. Støttebein i krom, avfallssortering, aluminimsbunn, håndtak i krom og barnesikring er inkludert. Pris eks. armatur. P001858 Vedum Kr 24 342,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

129


Kjøkken & vaskerom

1

2

1. Linn Bad vaskerom hvit matt

Vaskerom i hvit matt vist i 250 cm bredde. Linn Bad har oppgradert vaskerommet sitt, og tilbyr nå ulike løsinger inne i skapene slik som uttrekkbart strykebrett, skittetøyskurv og diverse hyllesystemer. Her vist med benkeplate i sort granitt. Hylle i 120 cm hvit høyglans gir ekstra plass til oppbevaring. Prisen inkluderer ikke benkeplate, støttebein eller innredning i skap. P001884 Linn Bad Kr 20 810,-

2. Linn Bad vaskerom med hjørne i hvit høyglans

Linn Bad vaskerom vist i hvit høyglans. Skuff under vaskemaskin og tørketrommel løfter opp i arbeidshøyde, og gir masser av plass til oppbevaring i skuffene under. Praktiske løsinger som uttrekk for høyskap, uttrekk for underskap og skittentøyskurver gjør klesvasken til en lek. Prisen inkluderer ikke benkeplate, støtteben eller innredning i skap. P001915 Linn Bad Kr 38 150,-

130

COMFORT PRODUKTKATALOG


Kjøkken & vaskerom

1

1. Linn Bad vaskerom hvit matt

Linn Bad vaskerom – mest mulig skap på minst mulig plass. Vaskerom vist i hvit matt i 260 cm bredde. Skap over vaskemaskin og tørketrommel gir bonusplass på mindre rom. Overskap over hele benkeplaten gir mye plass til oppbevaring. Prisen inkluderer ikke benkeplate, støttebein eller innredning i skap. P001888 Linn Bad Kr 18 100,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

131


Kjøkken & vaskerom

2

3

1

4

5

1. Vaskekar VK 50 NF PK

3. Intra Frame 605 X

2. Omnia 600SF kjøkkenvask

4. Utslagsvask GUB 460

I rustfritt stål. Vaskekar for nedfelling i benk. Mål: 55,5 x 45,5 x 23,0 cm. Inkludert hull for overløp. Pris eks. armatur. 6320031 Intra Kr 3 224,En stilren modell med stramme linjer og avrundede hjørner. Omnia er tilpasset det moderne, skandinaviske kjøkkenet der alle detaljer har sin naturlige funksjon. Omnia har universal flens, som gjør at den kan brukes til nedfelling, underliming og planliming. 6320004 Intra Kr 6 179,-

6

IntraFrame er en tidsriktig og fremtidsrettet kjøkkenvask. Kjøkkenvask for nedfelling, under-/eller plan­ liming med en stor kum. 6320188 Intra Kr 7 079,Utslagsvask GUB 460 til veggmontering. Mål: 45,0 x 33,5 x 24,5 cm. Bakplate i rustfritt stål. Kan leveres med bøtterist. 6320003 Intra Kr 1 295,-

5. Smartline vannlås – for utslagsvask, vaske­ maskin, oppvaskmaskin, kjøkkenvask m.m.

God, tidløs design med mange fordeler. SMARTLINE – et avløpssystem som er tilpasset den moderne, designbevisste rørlegger og forbruker. 2206968 Pipelife Kr 485,-

132

COMFORT PRODUKTKATALOG

7

6. Element veggbatteri

Ettgreps, med tilbakeslagsventil i dusjtilkobling og ekstra vannuttak. Element er Comforts egen merke­vare. 4341177 Element Kr 1 595,-

7. Element S-tut for vaskebatteri

Element svingbar tut fåes forskjellige utførelser og størrelser. Her vist som S-tut 150 mm 4342815 Element Kr 406,-


Kjøkken & vaskerom

1

Mudin Avløpsåpner

2

5

XXL Boblebadrens

6

9

Norenco Glassfornyer

10

Mudin Express Avløpsåpner

Garder Boblebadrens

Perfekt Acrylpolish

1. MUDIN Avløpsåpner

Effektiv avløpsåpner. Trenger gjennom vann, åpner og løser opp. Mudin avløpsåpner har en egenvekt på hele 1,6 kg pr. liter. Skånsom mot plast, betong, stålrør, loddinger, rustfritt stål og gummi. Ph 14. Smører rørene og forhindrer rask tiltetting. Dreper illeluktende bakterier. 149 Norenco Kr 179,-

2. MUDIN Express Avløpsåpner

Vår beste avløpsåpner! Løser opp på få minutter. MUDIN EXPRESS er 100 % vannløselig og danner ikke forsteininger i røret. Er supereffektiv mot hardt fett, hår og slam. 707 Norenco Kr 199,-

3. Sour Power Avløpsåpner

En syrebasert avløpsåpner som er meget effektiv. Sour Power er meget etsende og bør brukes med forsik­tighet. Skånsom mot plastrør. Løser opp: tekstiler, papir, bind, hår og fett. Egenvekt: 1,85 kg. Frysepunkt: -10°C. 367 Norenco Kr 373,-

4. Sanicid Sanitærrens

Egner seg utmerket til rengjøring og desinfisering av dusj og badekar, vegg og gulvfliser i våtrom. Fjerner effektiv hudfett, bakterier, fotsopp, vortevirus og microorganismer. 147 Norenco Kr 110,-

3

7

11

Sour Power Avløpsåpner

Kalkfjerneren

Krystallklar

5. XXL Boblebadrens 1 & 2

Renser og desinfiserer rør og slanger i boblebad. Gjør rørene helt rene. Uten klor. Brunt og skittent skum kommer ut av rørsystemet og all forurensning fester seg i skummet. Skylling av rør og slanger er ikke nødvendig før bruk. 110 Norenco XXL rens 1: Kr 99,111 Norenco XXL des. 2: Kr 99,-

6. Garder Boblebadrens

Garder flytende boblebad-desinfeksjon. Fjerner lukt og bakterier. Tilsettes i det brukte ­badevannet og kjøres i sirkulasjon i 10 minutter før vannet tappes ut. Effektiv mot Listeria og virus. Brukes hver gang før vannet tappes ut. 148 Norenco Kr 157,-

7. Kalkfjerner til dusjkabinett

Effektiv og miljøvennlig rengjøringsmiddel. Fjerner kalk effektivt fra fliser, dusjkabinett og armaturer. 0,5l spray. 174 Norenco Kr 99,-

8. Maxgel Syrevask

Fjerner øyeblikkelig rustrenner og kalkflekker som har sittet i årevis. 0,75 L. 223 Norenco Kr 146,-

Sanicid

4

8

Maxgel Syrevask

12

Fug Rens

9. Norenco Glassfornyer

Fjerner gammel inngrodd kalk fra glassvegger i dusj og på fliser. Har du prøvd alt uten å bli fornøyd, har vi endelig funnet produktet for deg. Glasset blir som nytt. Kan også brukes på nedsotet glass i peis. 118 Norenco Kr 198,-

10. Perfekt Acrylpolish

Fjerner riper og flekker fra badekar og servanter av akryl, plast og kunstmarmor. Får din vask eller badekar til å skinne som nytt. Enkel i bruk. 421 Norenco Kr 119,-

11. Krystallklar

Beskyttende usynlig film som forhindrer at kalk, fett og såperester fester seg i dusjkabinettet. Gjør rengjøringen enklere, da vannet preller av glasset. Effekten varer fra 6–12 måneder. For best mulig resultat påføres Krystallklar etter rengjøring med Norenco Glassfornyer. 100 Norenco Kr 139,-

12. Fug Rens

Effektiv og enkel rengjøring av fuger som fjerner all inngrodd smuss. Hold flasken oppned mens du påfører FUG RENS direkte i fugene, la det virke i 1–2 min før du fjerner FUG RENS med klut eller papir. Kan også spyles av. Fugene vil se helt nye ut! 115 Norenco Kr 149,COMFORT PRODUKTKATALOG

133


Varmepumpe fra NIBE

134

COMFORT PRODUKTKATALOG


Vannbåren varme Visste du at en varmepumpe av høy kvalitet, sammenlignet med tradisjonelle oppvarmingskilder, kan halvere utgiftene til oppvarming i en normal husstand? Et varmeanlegg som er riktig installert og driftet øker boligens komfort gjennom jevn og rimelig varme. Dette er noe av det vi i Comfort har lang erfaring i å hjelpe våre kunder med. Alle som idag fyrer med fossilt brensel må innen inn­gangen av 2020 bytte ut oljekjelen med en varmeløsning i boligen som henter energi fra naturen. Vi gir deg tipsene til hvordan du går frem!

COMFORT PRODUKTKATALOG

135


Vannbåren varme

UTSKIFTNING AV OLJEFYR

Fra 2020 blir det forbudt å fyre med fossilt brensel. Hvis du i dag har en oljefyr hjemme betyr dette at du må finne alternative oppvarmingskilder før 2020. Men hvordan går du frem, og hva skal du erstatte oljefyren med? Teknisk fagsjef i Comfort, Conrad Ekholt, har samlet alt du trenger å vite på ett sted! 136

COMFORT PRODUKTKATALOG

Mellom 30.000-40.000 husstander må fjerne oljefyren før 2020. Å bytte ut oljefyren til en alternativ energikilde trenger ikke å være så dyrt som du tror, og kan betale seg over tid gjennom lavere utgifter til oppvarming og et vesentlig bedre miljøfokus. Frem til forbudet trer i kraft ved inn­gangen av 2020, tilbyr nå også ENOV­A til­skuddsordniger til deg som skal bytte ut oljefyren. Enova er et statlig organ som arbeider for Norges omstilling til lavutslippssamfunnet. Dermed er dette definitivt det rette tidspunktet å skifte til et varmesystem som benytter fornybar energi. I 2018 kan man motta dobbel støtte for fjerning av oljefyren, det vil si opptil 50 000 kroner., i 2019 minsker denne støtten til halvparten, og fra og med 2020 mottar man ingen støtte. Vi i Comfort hjelper deg med å fylle ut søknaden til Enova. Les mer på Comfort.no/boligvarme.

Varmeløsninger i flere prisklasser Comfort har varmeløsninger i flere prisklasser. El-kassetten er den rimeligste løsnin­ gen for gjenbruk av eksisterende vannbårent varmeanlegg. Kostnad for denne løsningen pleier normalt ligge et sted mellom 20 000,- og 30 000,-*. Dobbelmantlet-bereder er to tanker i én som gir deg både forbruksvann og akkumuleringstank til det vannbårne varmeanlegget, mangler en i tillegg til muligheten for å oppgradere til varme­ pumpe løsningen senere. Kostnad for denne løsningen vil normalt ligge et sted mellom 40 000,- og 70 000,-*.


Vannbåren varme

Conrad Ekholts beste tips ved fjerning av oljefyr: Varmepumpen er det mest miljø­ vennlige og energieffektive alternativet og som kan bidra til at du sparer penger på strømregningen. Avhengig av hvilken varmepumpe du velger vil kostnad for denne løsningen normalt ligge mellom 130 000,- og 250 000,-*. Fremtidig oppvarming nesten kostnadsfritt Ekholt opplyser at mange nok kan ende opp med å velge oppvarmning med strøm fordi det tilsynelatende ser ut som det rimeligste alternativet på grunn av den relativt lave installasjons­ kostnaden. De fleste tar da ikke høyde for at kostnadene i fremtiden vil avhenge av strømprisene. – Dersom man velger varmepumpe som primær varmekilde vil kostnadene i ettertid være betydelig lavere enn om man for eksempel benytter seg av strøm som oppvarmingskilde. Dersom man har god tilgang på ved kan man varme opp vann til vannbåren varme med en vedovn med vannmantel. Mange vil faktisk få fremtidig oppvar­ ming nesten kostnadsfritt, og i tillegg er det miljøvennlig, forteller Ekholt.

Steg 1: Start planleggingen i god tid: Det er ikke så lurt å koble ut oljefyren og -tanken midt på vinteren. Kanskje bor du i en kommune som ikke krever at tanken skal fjernes, men kun saneres og fylles igjen? Steg 2: Finn frem informasjon om både oljefyr og –tank: Tankens alder, størrelse og gjerne materiale. Siste tilstandskontroll av oljetan­ ken kan være svært nyttig for dem som eventuelt skal sanere tanken. Steg 3: Gjør deg opp noen tanker om budsjett: Hvor mye har du råd til å betale for en erstatningsløsning? Ta med støtten du kan få fra Enova (opptil 50.000 kroner i 2018). Hva om du tar den summen med penger du bruker på fyringsolje idag og går til banken og spør hvor mye ekstra du kan låne med det beløpet. Lånebeløpet vil være høyere enn det det koster å sette inn en varmepumpe. Erfaring viser at en gjennomsnittsbolig bruker 3000 kr i måneden på olje. Summen av økte lånekostnader og strøm du må tilføre varmepumpen pr. måned vil være ca 1000 kr billigere enn oljekostnaden. Det betyr at man sparer på å bytte fra oljefyr til varmepumpe fra dag 1. Steg 4: Kontakt forhandler av erstatningsløsning Vi i Comfort har lang erfaring med å finne gode, miljøvennlige varme­ løsninger som passer din bolig. Steg 5: Montering Nå kan du lene deg tilbake og overlate jobben til ekspertene. Steg 6: Send fakturaene til Enova og få noen av pengene tilbake! Kos deg med det nye inneklimaet mens du oversender alle fakturaer du har mottatt i prosjektet til Enova, og få inntil 50.000 kroner i støtte.

Ta kontakt med din lokale Comfort-rørlegger, så finner vi sammen en ny, energieffektiv løsning til din bolig.

* Prisene i denne artikkelen er ment som referansepriser. For et konkret pristilbud, ta kontakt med din lokale Comfort-rørlegger

COMFORT PRODUKTKATALOG

137


Vannbåren varme

Vær trygg på at jobben blir gjort riktig

– bestill ferdig montert 138

COMFORT PRODUKTKATALOG


Vannbåren varme

U D R E T K PRODU KAN STOLE PÅ! Arjonfloor® Styr temperaturen i huset med mobilen! Med Armaturjonnssons vannbåren gulvvarme, Arjonfloor®, er styringen enkel. Med en app på telefon eller iPad kan du selv kontrollere gulvvarmen med ønsket temperatur og natt-/dagsenking. Behagelig for både deg og lommboken din. Armaturjonsson er én av få som har SINTEF godkjenning på vannbåren gulvvarme.

COMFORT PRODUKTKATALOG

139


Vannbåren varme

Bygg med design du kan føle Vår nye termostat Uponor Smatrix Style med sensor for driftstemperatur optimerer inneklimaet, øker trivselen og senker energikostnadene

Nyhet

Den smale og elegante termostaten er utviklet for å supplere interiøret Med smarthusteknologi: Reguleres enkelt via smarttelefon og nettbrett med Uponor Smatrix Wave PLUS Smart Home gateway Passer perfekt i nybygg og kan tilpasses ditt eksisterende Smatrixkontrollsystem for vannbårne varme- og kjølesystemer www.smatrixstyle.com/no

140Comfort_AD_Smatrix_Style180x273.indd COMFORT PRODUKTKATALOG 1

07.11.2017 12:50:54


Vannbåren varme

TECE TECE gulvvarmefordeler gulvvarmefordeler

Gulvarmerør Gulvarmerør montert montert på på trinnlydsmatte trinnlydsmatte

Digital Romtermostat Romtermostat med med LC LC display display Digital

Gulvvarmeskap med med glassfront, glassfront, for for innfelling innfelling ii vegg vegg Gulvvarmeskap

TECEfloor vannbåren varme

Stor fleksibilitet, enkel montering og energieffektivt TECEfloor TECEfloor gulvvarme gulvvarme brukes brukes som som et et lavtemperatur lavtemperatur varmeanlegg varmeanlegg ii nye nye og og renoverte renoverte hus. hus. En jevn varme avgis utover gulvflaten og sørger for et optimalt romklima. En jevn varme avgis utover gulvflaten og sørger for et optimalt romklima. På På grunn grunn av av den den store store varmeflaten varmeflaten oppnås oppnås optimalt optimalt komfortnivå komfortnivå ved ved en en betydelig betydelig lavere lavere romtemperatur, romtemperatur, noe som gir en energibesparelse fra 6 – 12%, sammenlignet med panelovner og radiatorer. noe som gir en energibesparelse fra 6 – 12%, sammenlignet med panelovner og radiatorer. Trådløs gulvvarmestyring gulvvarmestyring via via radiosignal radiosignal er er lett lett å å programmere programmere og og er er foretrukket foretrukket ii boliger. boliger. Rekkevidde Rekkevidde ii hus hus Trådløs oppført med lettvegger er 50 meter. Systemet er utviklet med tanke på forbrukeren, med enkel innstilling oppført med lettvegger er 50 meter. Systemet er utviklet med tanke på forbrukeren, med enkel innstilling og og betjening. betjening. Produktfordeler: Produktfordeler: • • Lave Lave investeringsinvesterings- og og driftskostnader driftskostnader • Høy komfort • Høy komfort • • Fritt Fritt valg valg av av romutforming romutforming • Lavtemperatursystem Lavtemperatursystem (effektiv (effektiv bruk bruk av av fornybar fornybar energi) energi) • • Mange ulike analoge/digitale romtermostater å • Mange ulike analoge/digitale romtermostater å velge velge mellom mellom

COMFORT PRODUKTKATALOG

141


Vannbåren varme

BYTT TIL NYTT

og reguler gulvvarmen fra mobilen › Bytt kontrollenheten › Bytt ut romtermostatene

Har du et gulvvarmeanlegg som kunne trenge en oppgradering? Roths Touchline passer til alle typer gulvvarmesystemer. Med dette systemet får du romtermostater med energibesparende funksjoner. Du kan regulere gulvvarmen med en app til din telefon eller nettbrett. Touchline+ app

Touchline kontrollenhet Leveres med 4, 8 eller 12 kanaler Touchline romtermostat Leveres i hvit eller sort høyglans

Det eneste du må gjøre er å bytte ut romtermostatene og kontrollenheten. › Enkel montering › Du trenger ikke å legge nye rør › Du må ikke bytte fordeler › Det koster lite, men har stor effekt

German quality since 1947 ROTH NORGE AS · Jongsåsveien 4 · 1338 Sandvika · Tel. +47 67 57 54 00 · E-mail: service@roth-norge.no · roth-norge.no · facebook.com/RothNorge

142

COMFORT PRODUKTKATALOG


Vannbåren varme

Roth komplette gulvvarmesystemer Roth komplette gulvvarmesystemer – mange muligheter, bredt sortiment – mange muligheter, bredt sortiment Når du velger et gulvvarmesystem fra Roth, velger du Vannbåren gulvvarme er et vel utprøvd oppvarmingssystem som blir valgt i mange nybygg. Med vannbåren Vannbåren gulvvarme er et vel utprøvd oppvarmingsgulvvarme får du en fremtidssikker, trygg, fleksibel og fremsystem som blir valgt i mange nybygg. Med din. vannbåren for alt en behagelig oppvarming av boligen gulvvarme får du en fremtidssikker, trygg, fleksibel og fremfor alt en behagelig oppvarming av boligen din.

samtidig kvalitet, komfort og trivsel. Våre lavtbyggende Når du velger et gulvvarmesystem fra Roth, velger du at gulvvarmesystemer er meget energieffektive. Det gjør samtidig komfort og trivsel. Våreoppnår lavtbyggende du sparerkvalitet, energi, samtidig som du raskt ønsket gulvvarmesystemer er meget energieffektive. Det gjør at temperatur og komfort. du sparer energi, samtidig som du raskt oppnår ønsket temperatur og komfort.

Fordeler med vannbåren gulvvarme: › Maksimal komfort Fordeler med gulvvarme: › Hygienisk og vannbåren allergivennlig › Maksimal komfort Miljøvennlig og økonomisk › Hygienisk og allergivennlig Fleksibel innredning/møblering › Miljøvennlig og typer økonomisk System for alle bygg › Fleksibel innredning/møblering Enkel regulering av romtemperaturen › System for alle typervelegnet bygg til Passivhus Lavt energiforbruk, › Enkel regulering av romtemperaturen › Lavt energiforbruk, velegnet til Passivhus

Fordeler med hurtigregulerende gulvvarmesystemer: › Perfekt valg til lav-energi-hus med hurtigregulerende gulvvarmesystemer: › Fordeler Responstid helt ned mot 24 minutter. › Perfekt valg tilvåre lav-energi-hus Du kan legge systemer oppå et eksisterende gulv › Responstid helt ned minutter. - noe som sparer degmot for 24 både tid og penger › Du våre oppå et eksisterende gulv Fåskan heltlegge ned til 14 systemer mm byggehøyde - noe som sparer deg for både tid og penger › Fås helt ned til 14 mm byggehøyde

Roth Clima Comfort system

Roth Compact® system

Roth Clima Comfort system › 17 mm byggehøyde › Rask responstid, kun 18 minutter › 17 byggehøyde gir økt komfort Godmm varmefordeling › Rask responstid, kun 18 Perfekt til renovering av minutter bad › God varmefordeling Valgfritt overgulv gir økt komfort › Perfekt til renovering av bad Legges oppå eksisterende gulv › Valgfritt overgulv › Legges oppå eksisterende gulv

® system Roth Compact › 14 eller 24 mm byggehøyde › Rask responstid, kun 24 minutter › 14 24 mm byggehøyde Laveller turtemperatur sparer energi ›(spar Rask inntil responstid, kun 24 minutter 20% på strømregningen) › Lav turtemperatur sparer energi Mulighet for nattsenkning inntil 20% på strømregningen) ›(spar God varmefordeling gir økt komfort › Mulighet for nattsenkning Valgfritt overgulv › God varmefordeling gir økt komfort › Valgfritt overgulv

Ta kontakt med din lokale rørlegger, eller les mer på www.roth-norge.no Ta kontakt med din lokale rørlegger, eller les mer på www.roth-norge.no

German quality since 1947 German quality since 1947 ROTH NORGE AS · Jongsåsveien 4 · 1338 Sandvika · Tel. +47 67 57 54 00 · E-mail: service@roth-norge.no · roth-norge.no · facebook.com/RothNorge ROTH NORGE AS · Jongsåsveien 4 · 1338 Sandvika · Tel. +47 67 57 54 00 · E-mail: service@roth-norge.no · roth-norge.no · facebook.com/RothNorge

COMFORT PRODUKTKATALOG

143


Vannbåren varme

vaillant.no

Perfekte oppvarmingsløsninger til din bolig!

geoTHERM 36/4 - vegghengt væske/vann varmepumpe for boliger med lavt varmebehov! • Gir en effekt opp mot 3 kW • Passer perfekt for lavenergihus og passivhus • Plassbesparende installasjon - bygger bare 2 kvm • Rimelig og effektiv varmeløsning • Stillegående – ned til 42 dB • Oppvarming av både boligen og varmtvannet • Kjøling om sommeren via passiv kjøling • Online tilkobling og betjening via app r varmepumpe Vaillant sine e! tt gir Enova-stø

aroTHERM luft/vann varmepumpe - utnytt uteluften for å få maks varmekomfort! •

Leveres i 5, 8, 11 og 15 kW

Energivennlig og miljøvennlig oppvarming

Lønnsom drift og lite vedlikehold

Forbruk og besparelse i kWh i regulatorens display

Mulighet for online tilkobling og KNX samt betjening via app

Enkel og rimelig installasjon

Innebygget energimåler (trenger kun måling av tilskudd)

www.vaillant.no/www.adjøolje.no

144

COMFORT PRODUKTKATALOG


Vannbåren varme

vaillant.no

Den ultimate varmepumpen ved utskifting av oljekjelen!

for 00 kr i støtte Få opptil 50.0 e! p n varmepum n a /v e k s æ v din

flexoTHERM og flexoCOMPACT væske/vann varmepumper • 5, 8, 11, 15 og 19 kW uten varmtvannsbereder Systemlabel

• 5, 8 og 11 kW med integrert varmtvannsbereder på 184 liter • Meget lavt energiforbruk og meget høy effekt • Opp mot 65°C turtemperatur • 10 års garanti på kompressoren • Innebygget el-kolbe på 9 kW • Komplett integrert energimåler (som gir 10.000,- kr i ekstra støtte fra Enova) • Online tilkobling og betjening via app www.vaillant.no/www.adjøolje.no

COMFORT PRODUKTKATALOG

145


Vannbåren varme

Bosch er Europas største produsent av varmeprodukter. Våre kvalitetsmaskiner leverer ikke bare blant de beste innen energibesparing, men de ser også bra ut!

Lekkert design på innedeler - den energieffektive luft/vann-varmepumpen Compress 7000i AW

L

A++ A

Rimelig og fleksibel løsning luft/vann-varmepumpen Compress 3000 AWS II Split

Lekkert design i herdet glass på væske/vann-varmepumpen Compress 7000i LW/M

Avtrekksluft-varmepumpe til nye og eksisterende boliger. Compress 4000 EW

L

A+++ A

A+ B

Se alle våre løsninger på www.bosch-climate.no

146

COMFORT PRODUKTKATALOG

Se hva du kan få i støtte for varmepumper på Enova.no


Vannbåren varme

NIBE F1255 | BERGVARMEPUMPE

TOSHIBA DAISEIKAI 9 | LUFT-LUFT VARMEPUMPE

I Den Svenske Energimyndighetens test står NIBE F1255 som en soleklar vinner i bergvarmepumpe-segmentet.

En ny toppmodell fra Toshiba med energimerke A+++ og SCOP opp til hele 5,3. Det er best i klassen!

Enovatilskudd inntil kr. 50 000,-.

NIBE F2120 | LUFT-VANN VARMEPUMPE

NIBE F750 | AVTREKKSVARMEPUMPE

NIBE F2120 er et gjennombrudd innen effektivitet. En luftvann varmepumpe med SCOP-verdi på over 5,0!

En komplett avtrekksvarmepumpe som dominerer Den Svenske Energimyndighetens test av avtrekksvarmepumper.

Enovatilskudd inntil kr. 40 000,-.

Enovatilskudd inntil kr. 20 000,-. post@abkklima.no

post@abkklima.no

COMFORT BADEROMSDKATALOG 2016 COMFORT PRODUKTKATALOG

45 147


Vannbåren varme

Har du beskyttet varmeanlegget ditt? Når du skal installere et nytt vannbårent varmeanlegg eller beskytte ditt eksisterende, må du å ta hensyn til vannet som sirkuleres. Ved å opprettholde en god vannkvalitet vil du kunne forlenge levetiden, maksimere energieffekten, redusere energikostnader og unngå kostbart havari! Vi tilbyr startpakker til både nye og eksisterende varmeanlegg. Kontakt din lokale Comfort rørlegger for bestilling av startpakken til nytt anlegg, eller bestill en enkel Komfort-test av vannet på eksisterende varmeanlegg. Testen vil raskt vise tilstanden på vannet i varmeanlegget og rengjøringsbehovet.

Våre ansatte og Comfort rørleggeren hjelper deg til å rengjøre, beskytte og vedlikeholde anlegget ditt!

TEKNO LO G I O G S E R VI C E

www.klart-vann.no 148

COMFORT PRODUKTKATALOG


Vannbåren varme

MARKEDSLEDEREN

OSO SAGA BOLIGBEREDER OSO lanserte helt nytt produktsortiment og ny logo i 2017. Produktene ivaretar tøffe EU krav i henhold til ErP-direktivet, og er sterkt forbedret for både rørlegger og sluttbruker.

Den nye SAGA serien (erstatter SUPER) har en rekke unike fordeler: • Solar-ready med ekstra 1/2” anslutning (kan brukes til VV sirkulasjon) • 20 % bedre isolert med NANOPUR™ gir markedets laveste varmetap* • 25 % større vannmengde og 25 % raskere nedtapping med nye ventiler** • 50 % mer motstandsdyktig mot kalk med INCOTEC™ varmeelementer

Kontakt gjerne OSO, vi står alltid til tjeneste! Tlf.: 32 25 00 00 Epost: oso@oso.no Web: www.oso.no

S200

* Iht. EN 12897: SAGA 200 med NANOPUR™ ** Iht. EN 1488 (0,7 l/s) / Tapping av full 200L til tom

THINK FUTURE COMFORT PRODUKTKATALOG

149


Vannbåren varme

OSO Hotwater Direkte elektrisk oppvarmede beredere < OSO RB og RBS - for benk eller skap

Flexi Benk er beregnet for montasje i benk eller skap - NB: Husk vannstoppventil! Flexi-serien er perfekt der plassen er liten. Passer inn i alle standard kjøkkenbenker (RBS 140 må stå rett på gulv). Et svært fleksiblet alternativ som kan dekke varmtvannsbehovet for opptil 4 personer. RB 30 RB 50 RBS 80 RB 120 RBS 100

-

NRF NRF NRF NRF NRF

Annonse OsoHotwater

nr. 8010203 nr. 8010207 nr. 8010211 nr. 8010216 nr. 8010218

OSO RBX og RBSX - varmtvann 3 x raskere >

Flexi Benk Xpress er beregnet for montasje i benk eller skap - NB: Husk vannstoppventil! RBX og RBSX har to varmeelementer og vekseltermostat, og varmes opp 3 ganger raskere - uten større strømforbruk! RBX 120 - NRF nr. 8010221 RBSX 100 - NRF nr. 8010224

< OSO Slank RD - for vegg, gulv eller skap

RD er lett å plassere i mindre boliger, leiligheter og hytter. Kan monteres stående på gulv, i benk/skap eller hengende på vegg. RD har ikke stillben, men veggbrakett medfølger. RD er gunstig der plassen er liten. RD 30 RD 50 RD 100 RD 150

-

NRF NRF NRF NRF

nr. 8010153 nr. 8010157 nr. 8010163 nr. 8010172

OSO Wallsmart W - for veggmontasje >

Wallsmart plasseres på vegg med medfølgende brakett. All rørmontasje er under, hvor de nødvendige ventiler er fabrikkmontert. Kan henges nesten helt oppe under taket. Wallsmart har IP-klasse 44, og kan plasseres i våtrom. W 30 W 50 W 80 W 100

150

COMFORT PRODUKTKATALOG

-

NRF NRF NRF NRF

nr. 8000721 nr. 8000722 nr. 8000723 nr. 8000724

OSO HOTWATER


Vannbåren varme

OSO Hotwater Indirekte oppvarmede beredere og varmesentraler

< OSO Optima EPC Serie - varmesentraler

Optima-serien er markedets mest avanserte varmesentraler, med optimale enøkfordeler. EPC-serien leveres i flere volum og dekker boligens behov for forbruksvann og romvarme, med elektrisk oppvarming og/eller alternative varmekilder som solfangere, varmepumpe, biokjel m.m. Se mer om Optima på www.oso.no.

Annonse OsoHotwater

EPTC

EPTRC

EPC

EPC EPC EPCI EPTC EPTRC

300 360 360 400 400

-

NRF NRF NRF NRF NRF

nr. 8000266 nr. 8000267 nr. 8000277 nr. 8000279 nr. 8000281

EPCI

OSO Optima EPC HT - erstatter oljekjelen >

EPC HT er beregnet for høytemperatur varmeanlegg, og har innebygget 15 kW el-drift / backup. EPC HT er den perfekte erstatningen for oljekjele, med mulighet for ettermontering av en høytemperatur varmekilde som f.eks. varmepumpe, gass- eller biokjel m.m. EPC 300 HT - NRF nr. 8000268

EPC HT

NYH

ET

< OSO Delta Coil DC - Energimerke A

Delta-serien fra OSO er verdens første boligvarmebereder med ErP energimerke A i hele volumspekteret. Perfekt for effektiv bruk av energi fra alternativ energikilde. Stilren, funksjonell og enkel å plassere. Tilgjengelig våren 2016. Også andre Delta-modeller blir tilgjengelige på sikt: Delta Sun Coil DSC, Delta Geo Coil DGC og Delta Twin Coil DTC kommer på markedet snart. DC 200 - NRF nr. 8000314 DC 300 - NRF nr. 8000316

DC 200

Se alle våre produkter på

www.oso.no

OSO HOTWATER

COMFORT PRODUKTKATALOG

151


Vannbåren varme

Titanium ECO Høiax Titanium Eco er en av markedets best isolerte bereder. Alle ventiler er skjulte og isolerte for å forhindre varmetap. Koblingsrommet, toppen og bunnen er også isolerte. I tillegg er toppen vridbar i 360° for enkel montering. Finnes i fire størrelser, som hver er tilpasset ulike varmtvannsbehov: 120 for 2-3 personer, 200 for 3-4 personer, 250 for 4-5 personer og 300 for 5-6 personer. For informasjon vedrørende tappeklasse og energiklasse, besøk www.hoiax.no. 8025141 Titanium ECO 120 8025142 Titanium ECO 200 8025144 Titanium ECO 250 8025143 Titanium ECO 300

152

COMFORT PRODUKTKATALOG


Vannbåren varme

1

2

3

4 En lys ide for dem som trenger varmt vann i en fei!

5

6

LIGGENDE

7

7 8

1.Titanium ECO Expand Varmtvannsbereder med integrert ekspansjonskar, som forhindrer at varmtvann går tapt. Med ekspansjonskaret ferdig koblet og skjult, reduseres installasjonstiden, noe som gir en både penere og kostnadsfornuftig løsning. Legionella-sikker. 8025223 Titanium ECO Expand 200 8025224 Titanium ECO Expand 300

2.Titanium Pro ECO 250 Varmtvannsbehovet til en moderne familie er vesentlig større i dag enn tidligere. Det dusjes oftere og det dusjes lenger. Når vi legger til store dusjhoder med jet, massasje og rainfall, er det ikke rart det går unna på varmtvannet. Titanium Pro ECO 250 er tilpasset varmtvannsbehovet for 4–5 personer. 8025145 Titanium Pro ECO 250

4. Expressberedere Med expressbereder fra Høiax får du varmt vann klart til tapping opptil tre ganger raskere enn med en standard varmtvannsbereder – uten å bruke mer strøm. Expressberedere finnes i flere varianter som passer til ulike behov og plasseringsløsninger. 8025221 Titanium Express ECO 200 8025222 Titanium Express ECO 300 8026218 RSBX ECO 120 8026219 RSBX ECO 140

5 og 6. Liggende beredere Høiax er den største produsenten i Norge av liggende varmtvannsberedere, som passer ypperlig der hvor takhøyden er lav, f eks i krypkjellere, over himlinger, i badstuer osv. 8025472 Quadro L 110 (firkantet, hvit) 8025218 Titanium ECO 200 liggende 8025219 Titanium ECO 300 liggende

9

3. Titanium Extreme ECO Varmtvannsbereder for ekstreme forhold med svært salt- og kalkholdig vann. Ny produksjonsteknologi sikrer berederen mot oppbygging av kalk og klorider. 8025208 Titanium Extreme ECO120 8025209 Titanium Extreme ECO 200 8025211 Titanium Extreme ECO 300 7 og 8. Benkeberedere Høiax RSB ECO 120 og HeatEx® ECO er benkeberederne som passer ypperlig i leiligheter og andre steder hvor det er begrenset plass til en varmtvannsbereder. 8025146 HeatEx ECO 20 8025204 HeatEx ECO 30 8026216 RSB ECO 120 9. Quadro Slanke varmtvannsberedere Tilpasset montering i baderoms- eller kjøkkenskap. Skumisolerte og strømbesparende. 8025475 Quadro S 60 8025476 Quadro S 110 8025477 Quadro S 160 COMFORT PRODUKTKATALOG

153


154

COMFORT PRODUKTKATALOG


Hytte, hjem & fritid Behovene kan være ulike på hytta og hjemme, og vårt brede produktutvalg vil dekke selv de vanskeligste behov. Husk at det du ikke ser av arbeid i vegger og gulv er det viktigste. Våre rørleggere kan det de driver med og vil hjelpe deg med å velge de tekniske produktene som passer enten på hytta eller hjemme. Får du jobben gjort av en av våre rørleggere trenger du ikke bekymre deg for det du ikke ser.

COMFORT PRODUKTKATALOG

155


Hytte, hjem & fritid

1

2

3

4

5

6

5. Impression i130

7

8

Elegant dampdusj med vanlig dusj og dampbad. En spa opplevelse å ha i ditt eget hjem og kler rommet som ett møbel. Kan fås i svart eller hvit.Dampssystemet betjenes med touchpanel. Impression er tilgjengelig i to størrelser og hjørnekabinett. Vegger kan speilvendes så det passer ditt baderom.Også mulighet for å kjøpe Damparmatur. 96074950 TyløHelo AS Kr 74 250,-

6. Gaveforpakning Blonde 1. Tylø Combi Compact 4

3. Sense Sport 6

2. Elite Touch Betjeningspanel

4. Sense Combi Pure 6

Tørrbadstue, våtbadstue og damp i en ovn. Utstyrt med termostat og mekanisk timer. Maks 3 timer driftstid. 0–9 timers forvalg. Kan koples til både 2,2 kw og 4,5 kw. 62305000 TyløHelo AS Kr 18 625,Tylø sitt elegante Elite touch panel gjør at du kan opprette og lagre flere forskjellige brukerprofiler og lagre favoritt innstillingene. En flott funksjon er å stille inn ulike tidsplaner for ulike ukedager. Andre funksjoner som standby, ekstra vifter, og mulighet for duftpumpe betjening. 72005000 TyløHelo AS Kr 9 563,-

156

COMFORT PRODUKTKATALOG

Tørrbastue. Sense sport kan leveres i 6kW og 8kW. Ovnen betjenes manuelt i fremkant av ovnen med termostat og mekanisk timer. 61001018 TyløHelo AS Kr 8 550,I Sense Combi ovnene får du tørrbadstue, våtbadstue og damp i en ovn. Ovnen har Tylø ThermoGuard for å ikke få brannskade hvis man tar på dekslet. Pure Panel fra Tylø medfølger. Kan også fås med Elite panel. Ovnen har også standby funksjon for å være så energisparende som mulig. 61001080 TyløHelo AS Kr 19 500-

Presangforpakning med det man trenger til en badstue. Pakken inneholder lekkert sett med bøtte i aluminium, Hygro og temperaturmåler, sleiv og duftessens. Lyst treverk. Kan også fås i mørkt treverk. 90152882 TyløHelo AS Kr 2 413,-

7. Doft Classic Collection 4-pack

Eteriske oljer i presangforpakning. Inneholder Eucalyptus, Peppermynte, Lavendel og Sitrus. 90023030 TyløHelo AS Kr 566,-

8. Ben til Sense ovn

Bein til Sense ovner 6kw, 8kw og 10 kw. Plasseres enkelt under ovnen hvis veggfeste ikke er mulig. Lakkert i svart. 90001060 TyløHelo AS Kr 1 383,-


Hytte, hjem & fritid

SMARTLINE KROM ®

- når rør blir design Rør

Bend

Grenrør

40mm 15° 220 70 94

40x40mm 90° 40mm 30°

220 71 08

220 69 48

40mm 45° 220 70 98

40x40mm 45° 220 71 05

40mm 67° 220 71 01

Overganger 40mm 88° 220 71 03

40x32mm 220 71 53

50x40mm

Gjengedeler

220 71 16

Dobbelmuffe 40mm 220 71 12

Bend 88° 40mm x 1 1/2-1 1 1/4” 220 71 76

Løpemuffe 40mm 220 71 14

Overgang 40mm x 1 1/2 ” 220 71 74

40mm 1m 220 70 03

Skjøtenippel 40mm 220 71 19

Overgang 40mm x 1 1/2-1 1/4” 220 71 75

Et rørsystem i krom er perfekt for deg som skal pusse opp badet, kjøkkenet, vaskerommet eller teknisk rom hvor røranlegget blir synlig. Rør og rørdeler overflatebehandlet med krom, gir badet et moderne design, samtidig som den samme jobben som et Smartline-system skal gjøre!

se utvalget på pipelife.no COMFORT PRODUKTKATALOG

157


Hytte, hjem & fritid

Pioneering for You

Sirkulasjonsdre pumper for min boliger ....

GARANTI

5 ÅR

Velg villa-pumpen som passer best til dine mål og behov ... Med Wilos brede utvalg av villa pumper, dekker vi alle behov! Dersom du er ute etter en pumpe med alle tenkelige funksjoner, velger du en Stratos PICO. For grunnleggende behov, så er Yonos PICO et utmerket valg, og med PWM-kontroll og Molex-tilkobling er Varios PICO svært egnet. Uansett valg av pumpe, så er energiforbruket alltid minst mulig, og ved utbytte vil Wilo-Pumpebytte lede deg til det riktige valget. Fem års produktgaranti gjelder for alle PICO-pumper. Telefon 22 80 45 70 | www.wilo.no

Wilo-Stratos PICO 158

COMFORT PRODUKTKATALOG

Wilo-Yonos PICO

Wilo-Varios PICO Pioneering for You


Hytte, hjem & fritid

2

1

4

1. Gårdspumpe kompl. m/sylinder

Nostalgisk gårdspumpe for gravde brønner. Kan leveres også uten sylinder for dekor. G0101 EMS Teknikk Kr 5 440,-

2. Hyttepumpe

Vedlikeholdsfri hyttepumpe i rustfritt stål med 20 liter trykktank. Enkel montering. P1144 EMS Teknikk Kr 4 020,-

3

5

6

3. GLI 50 Lensepumpe

5. Sentrifugalpumpe CPI

4. Sirkulasjonspumpe A klasse

6. Sirkulasjonspumpe

I rustfritt stål. Senkbar lensepumpe som avgir stor mengde vann ved lavt trykk, for tømming av kjellere og lignende. Leveres med nivåvippe og 10 meter el-kabel. Vedlikeholdsfri. P1411 EMS Teknikk Kr 3 573,Energibesparende og energieffektive sirkulasjons­ pumper med innebygget variabel hastighetsregulering beregnet for både varme- og kuldemedier. P2292 EMS Teknikk Kr 2 106,-

Stort bruksområde. Eks.Trykkforsterking, vannforsyning, vanning. Muligheten for sammenkobling av flere pumper gir driftsikkerhet og mulighet for service/ reperasjon uten at anlegget blir trykkløst. P1506 EMS Teknikk Kr 11 075,Energibesparende og energieffektiv sirkulasjonspumpe med innebygget variabel hastighetsregulering beregnet for både varme- og kuldemedier. Inkl. Modbus kommunikasjonsmodul. P2314 EMS Teknikk Kr 9 284,-

COMFORT PRODUKTKATALOG

159


Hytte, hjem & fritid

Sunwind tilbyr løsninger for en mer komfortabel fritid

Selv om hytta di ligger milevis fra nærmeste trafostasjon, eller mangler opplegg for vann og kloakk, kan du få det like behagelig som hjemme.

Spør din lokale Comfortforhandler om hvordan du kan få bedre komfort på hytta.

Sunwind tilbyr løsninger som gjør at du kan ta deg en dusj, slappe av i badstuen etter skituren, lage mat på gassblusset, komme frem til varm hytte, og ikke minst få strøm i stikkontakten.

VARME

160

COMFORT PRODUKTKATALOG

VANN

ENERGI


Hytte, hjem & fritid

Forbrenningstoalett Sunwind El-dorado Med El-dorado forbrenningstoalett tar vi hyttekomforten et skritt lenger. Med dette toalettet kan du få tilnærmet samme komfort som hjemme selv om hytta skulle ligge milevis fra vann og kloakk. Toalettet forbrenner avfallet til miljøvennlig aske ved hjelp av høy varme. Nødvendig med 230V, 10A kurs. • Hygienisk og brukervennlig • Enkel tømming, kun aske som sluttprodukt • Trenger ikke vann eller avløp, tillatt overalt • Høy kapasitet, inntil 12 personer per døgn • Enkelt vedlikehold, “click and release” på hovedkomponenter • Energieffektivt - lukket forbrenningskammer • Enkel installasjon • Høy kvalitet på alle komponenter • Nemko-godkjent

Alt om Sunwind El-dorado Følg QR-koden for å se filmen, installasjonsskisser og lese alt om forbrenningstoalettet Sunwind El-dorado.

TOALETT

GASS

BADSTUE

COMFORT PRODUKTKATALOG

161


Hytte, hjem & fritid

GEBERIT SILENT-PRO

STIKKMUFFE LYDDEMPET

Nyhet. Geberit Silent-Pro avløpssystem reduserer merkbart lydene fra naboens sanitærutstyr. Geberit Silent-Pro oppfyller alle relevante krav til lydisolering og brannsikring, er enkelt å montere og en integrert del av Geberit-systemene. Installer enkelt, og hør aldri mer fra det igjen. www.geberit.no/beholdroen

162

COMFORT PRODUKTKATALOG


Hytte, hjem & fritid

Er drikkevannet ditt trygt? «Vannet mitt lukter dårlig og ble plutselig misfarget etter mye nedbør, er det trygt å drikke?». Dette er noe mange med egen vannkilde opplever. Vi registrerer en betydelig økning av samme spørsmål fra de med innlagt kommunalt vann som også opplever problemer med klor, dårlig lukt og smak, i tillegg til kokepåbud når nedbørsmengdene tar helt overhånd. Analyse på drikkevannet kan gi deg et svar på om vannet du og din familie drikker er trygt og fri for bakterier, forurensning eller stoffer som kan være helsefarlig. Bestill en vannprøve i dag!

Våre ansatte og Comfort rørleggeren har kompetanse til å finne den beste løsningen for deg!

T EK N O LO GI O G SE RVIC E

www.klart-vann.no COMFORT PRODUKTKATALOG

163


Hytte, hjem & fritid

Velg rør-i-rør rør-i-rør system fra TECE Velg TECE Unngåvannskader vannskader når når uhellet uhellet først er ute! Unngå ute!

rør-i-rørsystem systembestår bestårav avet et dobbelt dobbelt rør rør og og fordelerskap. fordelerskap. Vannet EtEtrør-i-rør Vannet renner renner ii det detindre indre røret,omkranset omkranset av avdet detytre ytrerøret. røret. Hvis Hvis skader skader oppstår, oppstår, og røret, og lekkasjer lekkasjer skjer, skjer,fanger fangerdet det ytrerøret røretopp oppvannet vannetog ogleder leder det det til til fordelerskapet fordelerskapet og og videre ytre videre til til et et sluk. sluk. Slik Slik unngår unngår man kostbare vannskader! man kostbare vannskader! Allemoderne modernebygg byggmå måforholde forholdeseg segtiltilden den Tekniske Tekniske forskrift forskrift ii PlanPlan- og Alle og bygningsloven bygningsloven som somkrever kreveratatrør rør og deler skal kunne skiftes ut og alle vann-installasjoner skal være sikret mot lekkasjer. og deler skal kunne skiftes ut og alle vann-installasjoner skal være sikret mot lekkasjer. TECElogo nordic, TECEflex nordic og Unipex: TECElogo nordic, TECEflex nordic og Unipex: • Alle tekniske installasjoner er skjult i veggen • Alle tekniske installasjoner er skjult i veggen • TECEs Innerrør i polyetylen (PEX) tåler høy temperatur, er smidig, korrosjonsbestandig og har minst • TECEs Innerrør i polyetylen (PEX) tåler høy temperatur, er smidig, korrosjonsbestandig og har minst 50 års levetid 50 års levetid • Moderne komponenter i messing eller støt- og slagfast PPSU kunststoff • Moderne komponenter i messing eller støt- og slagfast PPSU kunststoff • Meget lang levetid på rør og deler • Meget lang levetid på rør og deler • Rask og enkel montering for rørleggeren • Rask og enkel montering for rørleggeren • Teknisk godkjent fra Sintef • Teknisk godkjent fra Sintef

164

COMFORT PRODUKTKATALOG


Hytte, hjem & fritid

ENKLERE renhold BEDRE inneklima

Östberg sentralstøvsugere leveres med 9, 10.5 og 12 meters slange. Med en sentralstøvsuger går renholdet raskere og enklere, samtidig som du får et bedre inneklima. Sentralstøvsuger anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund.

Løxaveien 13, 1351 Rud | T: 67 17 77 00 | post@ostbergnorge.no COMFORT PRODUKTKATALOG

165


Hytte, hjem & fritid

GLAVAFLEX® EN SMART NYHET! EN NY SERIE RØRISOLASJON, UTVIKLET SPESIELT FOR NORSKE FORHOLD.

ISOLASJON FOR KALDE RØR OG VVS-INSTALLASJONER

Rørisolasjonen kommer i smarte pakninger som gjør det enkelt å velge riktig, som tåler en støyt og som passer inn i bilen.

Enkelt å velge rik t ig ! med Glava® rør-app Last ned fra App Store eller Google play.

166

COMFORT PRODUKTKATALOG


Hytte, hjem & fritid

Uponor Tappevannsystem PEX Rør-I-Rør system for tappevann, nå også med Uponor Waterguard Vannstoppsystem

Scann QR koden for å lese mer om Uponor Waterguard og tappevannsystem RiR

COMFORT BADEROMSDKATALOG 2016 COMFORT PRODUKTKATALOG

167 46


Hytte, hjem & fritid

Q-Bic Plus eneboligpakker

– lokal overvannshåndtering n Sikret for fremtidens nedbør n Enkel dimensjonering med online beregningskalkulator n Ved spørsmål kontakt teknisk service på tlf.nr: 22 30 92 50

Frakoblet kommunalt nett Inspeksjonskum

Mulig med tilkobling til kommunalt nett

168

COMFORT PRODUKTKATALOG


Hytte, hjem & fritid

Vi har alt du trenger av

SLANGER

Kobling av dusjkabinett Rustfrie trykkslanger i mange varianter og lengder

Berederslanger Fra 30cm til 125cm

Kobling av toaletter og servanter Rustfrie kortslanger fra 20cm til 50cm

• Et komplett spekter som dekker alle behov. • Alle slangene har innerslange i silikon som gjør at alle slangene er utrolige lette å jobbe med.

T.M.CHRISTENSEN VVS DETALJER AS COMFORT PRODUKTKATALOG

169


Hytte, hjem & fritid

Komfort i hjemmet med GRUNDFOS ALPHA2 Driftssikkerhet er et nøkkelord for ALPHA2 som har en lang rekke nye funksjoner, som alle sikrer at sirkulasjonspumpen går problemfritt og effektivt under selv de mest krevende forhold - år etter år, hele pumpens levetid. Med AUTOAdapt-funksjonen - som er ALPHA2s fabrikkinnstilling analyserer pumpen varmeanlegget, finner den optimale innstillingen og justerer driften løpende etter endringer i behovet.

SCALA2 Selvsugende, alt-i-ett vannforsynings- og trykkøkningspumpe som er rask og enkel å installere. SCALA2 gir perfekt vanntrykk i boliger med opptil 3 etasjer og 8 tappesteder - og er en av de mest stillegående trykkøkningspumpene i sin klasse.

Kontakt GRUNDFOS Norge for spørsmål og rådgivning Tlf: 22 90 47 00 E-post: kontakt-no@sales.grundfos.com

170

COMFORT PRODUKTKATALOG


Hytte, hjem & fritid

FRIHET MED GRUNDFOS SOLOLIFT2 Bygg kjøkkenet eller badet der du ønsker, uten å tenke på eksisterende røropplegg. Ved å kombinere innovasjon med en moderne livsstil, er SOLOLIFT2 et stort steg fremover i pumping av avløpsvann. Nyskapende teknologi i SOLOLIFT2 gjør at det ikke lenger er et problem å innrede et bad på loftet. Utnytt den tilgjengelige plassen maksimalt ved å innrede et vaskerom eller et ekstra kjøkken i kjelleren. Kontakt GRUNDFOS Norge i dag, og få råd og veiledning om hvilken SOLOLIFT2 som passer til ditt neste prosjekt. Tlf: 22 90 47 00 E-post: kontakt-no@sales.grundfos.com

COMFORT PRODUKTKATALOG

171


Hytte, hjem & fritid

Du finner oss alltid på

comfort.no Bestill rørlegger

Finn inspirasjon

Finn en rørlegger i nærheten Finn en av rørlegger deg i Følg oss på:

Comfort.no

172

Comfort.no

COMFORT PRODUKTKATALOG

Comfort

nærheten av deg


Hytte, hjem & fritid

COMFORT PRODUKTKATALOG

173


Hytte, hjem & fritid

174

COMFORT PRODUKTKATALOG


FAGHANDLERE OSLO Comfortbutikken Skøyen AS, ­Harbitzalléen 2A, 0275 Oslo Tlf: 22 06 27 30 – post@comfortskoyen.no Comfort Storo AS Grefsenveien 56, 0487 Oslo Tlf: 23 40 10 40 – storo@comfort.as Comfort Bryn AS Østensjøveien 60, 0667 Oslo Tlf: 22 76 15 70 – bryn@comfort.as Comfort Lambertseter AS Raschsvei 40, 1153 Oslo Tlf: 23 16 89 50 lambertseter@comfort.as AKERSHUS Comfort Asker, Rørkompaniet AS Kirkeveien 54, 1395 Hvalstad Tlf: 66 77 60 20 – asker@comfort.as

Comfort Halden, F.Jørgensen AS Jernbanegata 10, 1767 Halden Tlf: 69 17 86 10 – halden@comfort.as

Comfort Kopervik, Comfort Karmøy AS Sundvegen 26, 4250 Kopervik Tlf: 52 84 80 60 – karmoy@comfort.as

Comfort Aukra, Rørpartner COM AS Aukraringen 15, 6480 Aukra Tlf: 71 17 39 11 – aukra@comfort.as

Comfort Mysen, Askim & Mysen Rør AS Moreneveien 1, 1859 Slitu Tlf: 69 84 60 10 – mysen@comfort.as

Comfort Vigrestad, Mæland Rør AS Langgata 15, 4362 Vigrestad Tlf: 51 43 73 01 – vigrestad@comfort.as

Comfort Averøy, Langset Rør AS Kårvåg, 6530 Averøy Tlf: 71 51 24 79 – averoy@comfort.as

Comfort Rakkestad, O.M. Støles Rørhandel AS, Storgata 4, 1890 Rakkestad Tlf: 69 22 21 15 – rakkestad@comfort.as

Comfort Egersund AS Jernbanevn 22, 4370 Egersund Tlf: 40 00 18 31 – egersund@comfort.as

Comfort Sunndal, Sunndalsrør AS Industriveien 43B, 6600 Sunndalsøra Tlf: 71 69 48 10 – sunndal@comfort.as

Comfort Haugesund AS Longhammarveien 7, 5536 Haugesund Tlf: 52 84 80 70 –haugesund@comfort.as

Comfort Eide, Brovold VVS AS Vika 4, 6490 Eide Tlf: 71 29 65 07 – eide@comfort.as

HORDALAND Comfort Askøy, Nilsen VVS AS Tlf: 56 15 12 70 –askoy@comfort.as

SØR-TRØNDELAG Comfort Surnadal AS, Surnadal Varme & Sanitær AS Øraveien 10, 6650 Surnadal Tlf: 71 66 16 51 – surnadal@comfort.as

BUSKERUD Comfort Strømsø, Jensen Varme & Sanitær AS, Tordenskioldsgate. 55, 3044 Drammen Tlf: 32 20 63 20 – stromso@comfort.as Comfort Modum, Thon & Co AS Strandgata 13, 3340 Åmot Tlf: 32 78 14 40 – modum@comfort.as

Comfort Jessheim, B&O Forberg AS Trondheimsvegen 83, 2050 Jessheim Tlf: 63 93 66 00 – jessheim@comfort.as

Comfort Lier, Flis & Bad AS Husebysletta 19, 3414 Lierstranda Tlf: 32 24 28 40 – post@comfort-lier.no

Comfort Lørenskog, Kristiansen & Støkket AS Strømsveien 229, 1472 Lørenskog Tlf: 67 91 10 10 – skarer@comfort.as

Comfort Hønefoss, Hønefoss VVS AS Osloveien 4, 3500 Hønefoss Tlf: 32 13 91 00 – honefoss@comfort.as

Comfort Lillestrøm, Comfort Akershus Rør AS Adolph Tidemandsgt. 40, 2000 Lillestrøm Tlf: 64 84 14 40 – lillestrom@comfort.as Comfort Råholt, B & O Forberg AS Gladbakkveien 21, 2070 Råholt Tlf: 63 95 21 20 – raholt@comfort.as Comfort Ski, AquaFlis AS Nygårdsveien 59, 1400 Ski Tlf: 64875800 – post@aquaflis.no HEDMARK Comfort Kongsvinger, Vinger Flis og Bad AS Brugata 49, 2212 Kongsvinger Tlf: 62 81 54 36 – kongsvinger@comfort.as Comfort Kirkenær, AS Arve Weldingh VVS, 2260 Kirkenær Tlf: 62 94 64 40 – kirkener@comfort.as Comfort Hamar, Hamar Rørleggerbedrift AS Aslak Boltsgate 51, 2316 Hamar Tlf: 62 55 03 30 – hamar@comfort.as Comfort YC Rør Hamar, YC Rør AS Storhamargata 44 – «Melkefabrikken», 2317 Hamar Tlf: 62 54 38 10 – hamaryc@comfort.as Comfort Elverum, YC Rør AS Dammenveien 2, 2406 Elverum Tlf: 62 40 05 20 – elverum@comfort.as OPPLAND Comfort Fagernes, Fagernes Rør AS Bygdinvegen 2, 2900 Fagernes Tlf: 61 35 78 00 – fagernes@comfort.as Comfort Vågå Strømstad Rør og varme AS Vågåvegen 40, 2680 Vågå Tlf: 64875800 – vaga@comfort.as ØSTFOLD Comfort Fredrikstad, Arne Nilsen AS Gelertsens gate 7, 1608 Fredrikstad Tlf: 69 31 02 03 – fredrikstad@comfort.as Comfort Rolvsøy AS Rolvsøyveien 20, 11617 Fredrikstad Tlf: 954 45 315 – rolvsoy@comfort.as Comfort Sarpsborg, Ingard Langsholdt AS Ordfører Thorbjørnsensvei 3, 1711 Sarpsborg Tlf: 69 13 90 00 – sarpsborg@comfort.no

Comfort Nesbyen, Hallingdal Varme & Sanitær AS Alfarvegen 2, 3540 Nesbyen Tlf: 32 07 12 54 – nesbyen@comfort.as Comfort Ål, Ål Rørservice AS Torget 9, 3570 Ål Tlf: 993 25 907 – aal@comfort.as

Comfort Sentrum Rørlegger Bergen AS Strandgaten 212 5004 Bergen Tlf: 942 22 226 – sentrum@comfort.as Comfort Landås, Svalland VVS AS Nattlandsfjellet 1 a, 5098 Bergen Tlf: 55 55 77 99 – landaas@comfort.as Comfort Stord, Stord Rørleggerforretning AS Ringveien 32, 5412 Stord Tlf: 53 40 90 40 – stord@comfort.as Comfort Bremnes, Helle AS Kyrkjegardsvegen 4, 5430 bremnes Tlf: 53 42 81 50 – bremnes@comfort.as

Comfort Fosen, Kjell Lund AS Industrigata 2, 7130 Brekstad Tlf: 72 52 43 66 – fosen@comfort.as Comfort Oppdal, Comfortbutikken Rørsenteret AS Trondheimsveien 49, 7340 Oppdal Tlf: 72 42 24 22 – oppdal@comfort.as Comfort Lade, Badhuset AS Haakon VII gate 19 B, 7041 Trondheim Tlf: 930 46 150 – lade@comfort.as NORD-TRØNDELAG Comfort Steinkjer S-Rør AS Strandvegen 3, 7713 Steinkjer Tlf: 74 13 44 30 steinkjer-S-ror@comfort.as

VESTFOLD Comfort Stokke, Stokke Rørhandel AS Sagveien 2, 3160 Stokke Tlf: 40 00 23 93 – stokke@comfort.as

Comfort Norheimsund, Nils Aksnes & Co AS Sandvenvegen 28, 5600 Nordheimsund Tlf: 56 55 35 30 norheimsund@comfort.as

Comfort Revetal, Gran VVS AS Bispeveien 1045, 3174 Revetal Tlf: 40 00 33 20 – revetal@comfort.as

Comfort Voss, Helge Nikolaisen AS Vangsgata 4, 5700 Voss Tlf: 56 51 26 28 – voss@comfort.as

Comfort Stjørdal, Stjørdal Rør AS Værnesgate 9, 7500 Stjørdal Tlf: 74 84 02 80 – stjordal@comfort.as

Comfort Sandefjord, Sandefjord Rørhandel AS Thor Dahlsgate 7B, 3201 Sandefjord Tlf: 33 48 62 10 – sandefjord@comfort.as

Comfort Odda, Odda VVS Senter Eitrheimsvn 19, 5750 Odda Tlf: 53 64 16 55 – ninasyse@oddavvs.as

Comfort Namsos, Comfort Bjørn Seem AS Havnegata 10, 7800 Namsos Tlf: 74 21 42 00 – namsos@comfort.as

TELEMARK Comfort Notodden, Oskar Johansen AS Telegata 14, 3674 Notodden Tlf: 35 01 02 77 – notodden@comfort.as Comfort Skien, VVS Senteret Skien AS Kverndalsgata 6, 3717 Skien Tlf: 35 90 57 90 – skien@comfort.as Comfort Kragerø, Hjallum AS P.A. Heuchsgata 29, 3770 Kragerø Tlf: 35 98 13 75 – krageroe@comfort.as AUST- OG VEST AGDER Comfort Flekkefjord, Halvorsen Rør AS Løvikgata 15, 4400 Flekkefjord Tlf: 38 32 11 90 – flekkefjord@comfort.as Comfort Kristiansand, AS Reiersen VVS Kirkegata 28, 4612 Kristiansand S Tlf: 38 02 73 73 – kristiansand@comfort.as Comfort Arendal, Centrum VVS AS Myreneveien 26B, 4847 Arendal Tlf: 37 00 11 10 – arendal@comfort.as Comfort Grimstad, Dramsvika VVS AS Reddalsveien 15, 4886 Grimstad Tlf: 37 04 32 22 – grimstad@comfort.as

Comfort Knarvik, AS Haugland VVS Lyngveien 2, 5914 Isdalstø Tlf: 56 35 77 90 – knarvik@comfort.as SOGN OG FJORDANE Comfort Stryn, Kr. A. Vik AS Visnesvegen 7, 6783 Stryn Tlf: 57 87 14 88 – stryn@comfort.as Comfort Førde, Dale Rør AS Floveien 4, 6801 Førde Tlf: 57 72 55 90 – forde@comfort.as MØRE OG ROMSDAL Comfort Fiskarstrand, Rørleggersentralen AS Dalvegen 2, 6035 Fiskarstrand Tlf: 70 19 74 30 fiskarstrand@comfort.as Comfort Valderøy, Valderhaug Rørhandel AS, 6058 Valderøy Tlf: 70 18 20 29 – valderoy@comfort.as Comfort Syvde, A. M. Vik AS 6140 Syvde Tlf: 70 02 31 13 – syvde@comfort.as Comfort Ørsta, ØB Rør AS Strandgata 5B, 6150 Ørsta Tlf: 70 04 84 80 – orsta@comfort.as

Comfort Tvedestrand, Brødrene Vatne AS Tjennaveien 35, 4900 Tvedestrand Comfort Molde, Molde VVS AS Tlf: 37 16 20 25 – tvedestrand@comfort.as Moldegårdsvn. 5, 6415 Molde Tlf: 71 25 50 55 – moldevvs@comfort.as ROGALAND Comfort Stavanger, Ole Løvås AS Comfort Elnesvågen, Gartnerveien 25, 4016 Stavanger Rørpartner COM AS Tlf: 51 58 90 10 – stavanger@comfort.as Eidemsbakken, 6440 Elnesvågen Tlf: 71 26 20 10 – elnesvaagen@comfort.as

Comfort Verdal, S-Rør AS Magnus Den Godes veg 7, 7650 Verdal Tlf: 74 01 99 00 – verdal@comfort.as

Comfort Rørvik, Engstad og Taraldsen Rør AS Strandgata 4, 7900 Rørvik Tlf: 74 39 20 90 – rorvik@comfort.as Comfort Kolvereid, Engstad & Taraldsen Rør AS KSH-Bygget, 7970 Kolvereid Tlf: 74 39 58 08 – kolvereid@comfort.as

NORDLAND Comfort Narvik, Narvik Rørleggerforretning AS Kongensgata 14-18, 8514 Narvik Tlf: 76 94 60 40 – narvik@comfort.as Comfort Mosjøen, Rørlegger’n Stenvall AS Tordenskjoldsgate 26, 8656 Mosjøen Tlf: 75 17 66 00 – mosjoen@comfort.as Comfort Brønnøysund, Brønnøysund Rør AS Sira Erlendsvei 51, 8900 Brønnøysund Tlf: 995 20 899 – bronnoysund@comfort.as TROMS Comfort Tromsø, HT Rør AS Hansjordnesgata 1B, 9009 Tromsø Tlf: 77 65 57 00 – tromso@comfort.as Comfort Harstad AS Kongsveien 14, 9408 Harstad Tlf: 952 59 060 – harstad@comfort.as FINMARK Comfort Alta AS Maskinsvingen 3, 9511 Alta Tlf: 78 44 07 07 – post@comfortalta.no Comfort Hammerfest, Rørlegger Berntsen AS Strandgata 17, 9600 Hammerfest Tlf: 955 20 899 – hammerfest@comfort.as Comfort Vadsø, Bend og Bøy AS Båtsfjordveien 2, 9800 Vadsø Tlf: 78 95 25 82 – vadso@comfort.as Comfort Kirkenes, T. Seyffart Eftf. AS Hans Væggersvei 11, 9900 Kirkenes Tlf: 78 97 21 50 – kirkenes@comfort.as


Vi mener at det er stor forskjell på bad og drømmebad. Vi er tross alt rørleggeren med hjerte for faget, så det er kanskje ikke så rart at vi i over 40 år har realisert mange drømmer...

comfort.no

Comfort produktkatalog  

Vi har samlet alt til badet på ett sted!

Comfort produktkatalog  

Vi har samlet alt til badet på ett sted!