Han Herred Efterskole

Page 1

IDENTITETSDANNELSE • FÆLLESSKAB • FAGLIGT ENGAGEMENT • BEVÆGELSE • AUTENTISKE VOKSNE

PÅ HHE KAN DU KOMBINERE EN VIFTE AF SPÆNDENDE FIRSTFAG ENGLISH First

Håndbold First

Science First

Spring First

Fodbold First

EFTERSKOLE CLASSIC

Aggersundvej 237 • 9690 Fjerritslev • Telefon 98 21 17 75 • www.hhe.dk • info@hhe.dk


Han Herred Efterskole ligger i Skerping 4 km fra handelsbyen Fjerritslev – midt i en utrolig flot natur og tæt på både Vesterhavet og Limfjorden. På HHE er fællesskabet ikke større, end at alle kender hinanden. Vi har en masse fantastiske oplevelser sammen på tværs af klasser og årgange – både på skolen og på ture ud af huset.

UNDERVISNING Ud over boglige fag på 9. og 10. klasses niveau tilbyder skolen en bred vifte af valgfag. Du kan vælge frit mellem flere idrætslige, praktiske, kreative og musiske fag. Så det ville være overraskende, hvis der ikke også er noget for netop dig! Se nærmere på www.hhe.dk

FIRSTFAG / LINJEFAG HHE tilbyder 6 FIRSTfag, som både er for piger og drenge, og du kan evt. kombinere flere af dem. Et FIRSTfag har 3 lektioner om ugen

ENGLISH FIRST er en international klasse med ekstra sprogundervisning. I løbet af året skriver og skyper du med en amerikansk klasse i Berea, Kentucky, og i sidste halvdel af forløbet tager du med hele klassen på tur til USA, hvor du skal bo hos en amerikansk familie og prøve at gå i en high school-klasse. Der er ekstra betaling for turen. Se www.hhe.dk

HÅNDBOLD FIRST er for dig, der har lyst til at udvikle dine tekniske og fysiske evner som håndboldspiller. Vi træner tre gange om ugen og deltager i JHF’s turneringer. Vi er også på en træningstur i en weekend, hvor vi skal besøge en håndboldligaklub og se en ligakamp. SPRING FIRST er for dig, der gerne vil dygtiggøre

SCIENCE FIRST er en linje, hvor du i fysik/kemi får mulighed for at afprøve teoretiske emner i praksis. Vi skal fx besøge et mikrodestilleri for at se processerne i spiritusfremstilling, besøge Coloplast, som fremstiller plastartikler til sundhedssektoren, og besøge Aalborg Universitet for at høre om relevante emner i faget.

dig eller prøve kræfter med spring. Vi tager udgangspunkt i den enkelte elev og bruger meget tid på teknik og grundspring, da det danner basis for den videre udvikling. Vi tager på en weekendtur med springholdet, hvor vi besøger en anden efterskole og prøver deres faciliteter.

Efterskole CLASSIC er et rigtig godt tilbud til FODBOLD FIRST er for dig, der gerne vil være teknisk bedre til fodbold, men også for dig, der elsker den sociale side af spillet. Vi træner tre gange om ugen og deltager i JBU’s turneringer. I foråret er vi på en fodboldtur – fx en weekendtræningslejr med besøg i AaB.

dig, der er interesseret i mange forskellige ting på én gang. Du kan gå på EFTERSKOLE CLASSIC, hvor du har mulighed for at vælge mellem mindst 20 forskellige valgfag. På den måde kan du stifte bekendtskab med fagområder, som du ellers aldrig har haft mulighed for at fordybe dig i.


DE RIGTIGE VALG Vores liv formes af de valg, vi træffer. En af de vigtige beslutninger er at tage på efterskole og at vælge den skole, der passer netop til dig og dine interesser. På Han Herred Efterskole er vi fælles om det faglige engagement og glæden ved at bevæge os. Skolen er en tryg ramme om hverdagen, men samtidig er det vigtigt, at vi alle bliver udfordret.

OPLEVELSER Under opholdet får du mange oplevelser. Vi har bl.a. fællesweekender, besøg hos kontaktlæreren, foredrag, forældredage, gallafest, gymnastikopvisninger, idrætsstævner, dramauge, juletur og deltagelse i sportsturneringer. Desuden tager hele skolen på en skitur. Alle disse aktiviteter er inkluderet i skolepengene. Hvis du vælger English First, vil der være ekstrabetaling for turen til USA.

BESøG SKOLEN Der holdes besøgsaftener ca. en gang om måneden. Her har du og dine forældre mulighed for at se nærmere på skolens faciliteter og høre mere om skoleopholdet. Se datoer for besøgsaftener på vores hjemmeside. Vi ses på HHE!


En lille rundtur i de fLotte faciliteter på HHE Motionscenter

Musik

Springcenter

Torvet

Spisesal

Foredragssal

HHE set fra oven

Bodilsen tekst & foto

Fysik

Elevværelse

Kom og besøg os, så du selv kan se vores faciliteter! Se oversigt over de månedlige besøgsaftener på vores hjemmeside

Aggersundvej 237 • 9690 Fjerritslev • Telefon 98 21 17 75 • www.hhe.dk • info@hhe.dk


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.