Page 1

BROCHURE Begijnenstraat 8 te Oss


BESCHRIJVING

Ontdek de onvermoede schoonheid van de oude stad. Oss staat niet bekend om zijn karaktervolle panden, maar als u dit pand kunt kopen mag u van geluk spreken. De sfeer, het karakter en de fantastische afwerking zijn ongeĂŤvenaard. Hier hoeft u niet voor naar Den Bosch of Nijmegen, dit is een oase in de binnenstad van Oss, met de voordelen van een grote stad, maar niet de nadelen ervan. Oss heeft een heel gevarieerde winkelstand waar men terecht kan voor exclusieve merkkleding, maar ook voor de dagelijkse boodschappen. De markt in Oss is bekend tot in de omstreken en Theater de Lievekamp bezorgt u een heerlijk avondje uit. Tot besluit een diner in een van de gezellige restaurants in de stad of in de Weverij, ons beroemde restaurant met ster. Dan weet u het zeker: om comfortabel te leven hoeft u Oss niet uit. Dit huis past in het comfortabele plaatje dat u voor ogen heeft. Dit huis past bij u.

BESCHRIJVING


STAMKAART ALGEMEEN VRAAGPRIJS KOOP CONDITIE AANVAARDING SOORT WONING

€ 685.000,- k.k. Kosten koper In overleg Stadsvilla

Woonoppervlakte Inhoud woning Perceel oppervlak Bouwjaar

290 m² 975 m³ 331 m² 1791

DETAILS Gemeentelijk Monument Sierwerkplafonds met ornamenten Visgraatparket, paneeldeuren en binnenluiken Marmeren schouw in woonkamer Glas in lood. Moderne keuken in landhuisstijl met inbouwapparatuur en granieten aanrechtblad. Moderne sfeervolle badkamer, wit sanitair en taupekleurig tegelwerk, ligbad inloopdouche en vloerverwarming. Renovatie van het huis is geschiedt in 2002. Hierbij is het hele huis zeer grondig en met uiterste zorgvuldigheid verbouwd. De originele ornamenten zijn behouden gebleven. Met veel aandacht voor de originele elementen is modern comfort toegevoegd aan dit oude woonhuis, bijvoorbeeld optimale isolatie van gevels, vloeren, dak, ramen etc. CV ketel 2004 combi. Volledig vernieuwd leidingnetwerk, gas, water, elektra en riolering. Eigen parkeerplaat(sen) naast het huis.

STAMKAART


BEGANE GROND

U betreedt dit voorname huis via de hal. Aan de rechterkant ligt de vierkante woonkamer met ensuite-deuren naar de eetkamer. Aan de linkerkant treft u een ruime studeerkamer, geheel in stijl, evenals een garderobe en toilet. De moderne keuken bevindt zich aan het einde van de lange hal. De keuken is voorzien van gebrand graniet aanrechtblad, gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de u de fraai onder architectuur aangelegde achtertuin. Voorts is er een bijkeuken die thans in gebruik is als waskamer. Aan de zijkant van het huis bevindt zich de deur naar de fietsenberging en nog een bijkeuken, ook via de tuin is deze bijkeuken te bereiken. Het hele huis is met de grootste zorg en precisie gerenoveerd en onderhouden. U betrekt als het ware een nieuwbouwhuis tussen oude muren. Onder het huis is een grote kelder met meer dan voldoende ruimte voor een grote wijnvoorraad.

BEGANE GROND


WOONKAMER


EETKAMER


BEGANE GROND


VERDIEPING

Een heel ruime overloop in een chique blauwe kleur met in het midden de trap. Alle kamers zijn in verschillende kleurstellingen gedecoreerd. Twee grote slaapkamers (ca. 22 m²) en een compleet ingerichte kleedkamer (3e slaapkamer) staan tot uw beschikking evenals de smaakvol ingerichte badkamer. Ligbad, seperate douche, badmeubel en toilet in een ruime opstelling en zeer luxueus afgewerkt. Vanuit de badkamer is er ook toegang tot een royaal balkon. De trap naar de zolderverdieping geeft toegang tot twee grote ruimtes waarvan er één nu is ingericht als gastenverblijf, compleet met separaat toilet en een douche. De andere ruimte is als atelier ingericht. Door de uitstekende isolatie en daglichttoetreding zijn hier perfecte slaapkamers van te maken.

VERDIEPING


SLAAPKAMER


SLAAPKAMERS


BADKAMER


ZOLDERVERDIEPING


TUIN


De tuin is een plaatje, de ontwerpster Bernadette den Bieman heeft zich hier alweer van haar beste kant laten zien. De sfeer past perfect bij het huis en met de dubbele vijver lijkt tuin nog dieper. Eenvoudig in onderhoud, een groen hart voor de tuin is belangrijker dan groene vingers. Want dat hier met liefde en plezier in gewerkt wordt is heel erg zichtbaar. Dit huis heeft geen voortuin, wel ligt er nog een strook grond naast het huis waardoor u bij de zij-ingang kunt komen. Twee parkeerplaatsen zijn beschikbaar en als u zou willen heeft u de mogelijkheid er een garage bij te bouwen. Een oase in Oss, beter kan ik het niet beschrijven.

TUIN


IMPRESSIE


IMPRESSIE


RONDOM DE GROTE KERK


KADASTER KADASTER


OMGEVING

OMGEVING


DOELSTELLING

Blommers en Greve Makelaars stelt zich ten doel om in de wereld van het vastgoed een betrouwbare partner te zijn voor mensen en bedrijven die gebruik willen maken van onze dienstverlening. Wij verzorgen aankoop, verkoop, verhuur, en taxaties van woningen en bedrijven. Wij streven ernaar om de toonaangevende dienstverlener te zijn op het gebied van de makelaardij in onroerend goed. Dit willen wij realiseren door middel van de enthousiaste inzet van onze medewerkers. Zij krijgen binnen het bedrijf de gelegenheid hun specifieke talenten te ontplooien en kunnen rekenen op de kennis en kundigheid van hun collega`s. Wij zijn een vitaal makelaarskantoor die zich naast een tomeloos enthousiasme voor het makelaarsvak ook inzet voor de stad Oss waarin wij gevestigd zijn. Met raad en daad dragen wij bij aan de leefomgeving, het ondernemersklimaat, de culturele en maatschappelijke ontwikkelingen van de stad. Inzet van de internet en sociale media vinden wij een toegevoegde waarde in de huidige tijd, al is de grondslag voor het contact met onze relaties een gesprek van mens tot mens. Daarom zijn wij aanwezig op diverse netwerkbijeenkomsten en bijeenkomsten ten behoeve van kunst, cultuur en maatschappelijk belang. Wij zijn ons bewust van het belang van duurzaam ondernemen, juist in de vastgoed- en financiële wereld. Wij discrimineren niet. Wij zijn zuinig met energie en grondstoffen. Wij streven naar een juiste verhouding van privé en werk omdat een gezond privéleven van onze medewerkers nodig is voor het plezier in het werk. Wij werken met plezier. Van elke NVM makelaar kunt u verwachten dat de aangeboden dienstverlening van hoge kwaliteit is doordat de NVM hoge eisen stelt aan haar makelaars. De meerwaarde van Blommers en Greve Makelaars is een onuitputtelijke bron van zin en inspiratie waaruit elke dag opnieuw keuzes worden gemaakt die de makelaardij in een nieuw daglicht zetten. Dit doen wij met daadkracht en doorzettings vermogen om voor onze cliënten het hoogst haalbare te bereiken. Voor onze verrichtingen vragen wij een courtage waarvan wij een gezonde bedrijfsvoering kunnen realiseren en wij onze dienstverlening optimaal uit kunnen voeren. Wij doen eerlijk zaken, met ons valt niets te ritselen en wij houden ons verre van louche praktijken.

DOELSTELLING


WAARBORGSOM Op verzoek van verkoper zal bij het sluiten van de koopovereenkomst tot meerdere zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper binnen een bepaalde tijd een waarborgsom c.q. bankgarantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom worden verlangd.

ALGEMENE KOOPVOORWAARDEN BROCHURE Hoewel deze brochure met zorg is samengesteld kunt u hieraan geen rechten ontlenen. Deze is bedoeld als uitnodiging om in gesprek te komen. KREDIETWAARDIGHEID Mocht u naar aanleiding van deze brochure een afspraak voor een bezichtiging willen maken dan ontvangen wij u hartelijk in de woning. Zorg dat u bekend bent met uw financiĂŤle situatie, met name een onbekende BKR-notering kan voor veel vertraging zorgen. KOOPOVEREENKOMST De overeenkomst wordt gesloten op basis van een NVM-koopakte volgens het laatste model vastgelegd door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van een koopovereenkomst wordt men geacht bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

BOUWTECHNISCHE KEURING Koper wordt in de gelegenheid gesteld de woning voor het sluiten van de koopovereenkomst te laten keuren door een erkend bouwtechnisch bureau om eventuele bouwkundige gebreken vast te stellen, danwel de woning te laten controleren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en/of grond op enige verontreiniging te laten onderzoeken. De kosten voor deze keuring komen voor rekening van de koper. BEDENKTIJD Een aspirant-koper die in zijn hoedanigheid van consument een woning koopt, krijgt drie dagen bedenktijd om de koopovereenkomst te ontbinden. Deze bedenktijd begint om 0.00 uur van de dag die volgt op de dag dat de tussen partijen opgemaakte en door beide partijen ondertekende akte (in kopie) aan aspirant-koper ter hand is gesteld, voor welke ontvangst aspirant-koper een ontvangstbevestiging ondertekent. Deze bedenktijd eindigt tegen 24.00 uur van de laatste dag die van de bedenktijd deel uitmaakt. Indien de bedenktijd op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag eindigt, wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is. De bedenktijd wordt, zo nodig, zoveel verlengd, dat daarin tenminste twee dagen voorkomen die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is. Blommers & Greve Makelaars Molenstraat 55 5341 GB Oss T 0412 695 000 F 0412 637 965 E info@bgoss.nl W www.blommersgreve.nl

ALGEMENE KOOPVOORWAARDEN

Begijnenstraat 8, Oss  

Een oase in de binnenstad van Oss

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you