FANZINE BLOG DEL BRESSOL OCT2012

Page 74

Fanzine Blog del Bressol Nº2 Octubre 2012

JÚNIOR MASCULÍ. S.A.Natzaret 60 – 77 C.B.Argentona Publicado el 29 octubre, 2012 por blogdelbressol Avui ens hem il·lusionat perquè només començar el partit hem agafat un avantatge

lliga.

Hem vist un St. Andreu amb moltes ganes i molta força que ha començat el partit donant-ho tot, però com sempre, la confiança no porta res de bo. El St.Andreu s‟ha relaxat de tal manera que a 53 segons del final del primer quart l‟Argentona ha empatat el marcador i ha acabat guanyant-lo de 6. A partir d‟aquí ja no han sigut capaços de remuntar el marcador, l‟equip visitant ha agafat un avantatge de 10 punts i ja no l‟han deixat anar, i han guanyat el partit amb 17 punts amunt.

El St. Andreu ha perdut la sang freda i la capacitat de reacció al tercer quart, el poc encert a l‟hora de ficar les cistelles també ha col·laborat perquè s‟acabessin de perdre els nervis. A més a més, l‟Argentona ha fet un feroç marcatge de 2 contra 1 i no deixaven de petja als jugadors locals que no eren capaços de fer dos bots de pilota seguits, de manera que en el tercer i quart temps semblava que l‟Argentona tingués 6 ó 7 jugadors a pista mentre que el St. Andreu només tenia realment 2 lluitant amb totes les seves forces.

Per acabar-ho de rematar, després de tot el partit sense gaires faltes per part dels dos equips, el St. Andreu a l‟últim quart s‟ha posat en bonus, cosa que encara els ha posat més nerviosos, s‟han carregat de faltes, perdent fins i tot a un dels pivots per 5 i han donat la possibilitat a l‟Argentona d‟anar sumant punts de tir lliure que ha acabat amb l‟avantatge de 17 punts amunt per l‟equip visitant. Nois, en diverses ocasions ens heu demostrat que podeu fer-ho. Teniu l‟experiència dels anys que porteu jugant, la capacitat, només us falten les ganes. No heu de caure en errors de mini perquè sou júniors. Quant poseu les botes a la pista heu de posar també el cor i l‟ànima. Ho podeu fer. Intente-ho. Lluiteu. No sempre es pot guanyar, però hi han partits que no es poden perdre. Perquè la vostra satisfacció serà la nostre alegria. Perquè el vostre orgull per la feina ben feta, es guanyi o es perdi, serà