Page 36

Fanzine Blog del Bressol Nº8 ABRIL 2013

20

ABR

Mini: ABB BUFALA 1, 65 – ADEMAR, 80 Gran partit de bàsquet viscut aquest matí al pavelló de Bufalà. Partidode canvis de joc, bones jugades, i sobretot, esportivitat. La victòria visitant d‘Ademar. Com deia bon partit el disputat avui pels nois de Norma i Xavi, tenint l‘al · licient de ser un partit de dos coneguts de la ciutat. I el partit no podia començar millor, amb un parcial realment important per als interesses d‘Ademar. Des de la grada es disfutaba pel joc, i els d‘Ademar s‘anaven 0-11. Però per als taronges, això només feia que començar, ja que Ademar té jugadors de calibre, però ABB també, i el tàndem 13-54 han fet trontollar els fonaments dels visitants (que mes tard es cobrarien) amb un parcial, com diria el periodista, ―apustuflant‖ de 21-6. Total que en un moment ABB es ponia per davant. Després d‘aquests primers dos quarts electrics, el tercer va ser una mica més relaxat per als sorpresos pares que estaven a la grada. al final d‘aquest quart, un 7-6 que sabia a poc. Igual que ultim quart que també va ser alguna cosa mes normal per les edats. Però aquest matí els minis volien guerra, i en aquesta segona part es veurien accions inversemblants,Ademar protagonitza 2. Inicia el 9 vermell cap al 23 i es van passant la bola, però passades picades, fins a colar fins ―la cuina‖. I un altre protagonitzat pel 23, que finta per darrera, es passa la bola per darrere i assisteix sense mirar al 5 que encistella. Pel bàndol Taronja d‘una jugada realment bonica del 54 que després d‘una jugada personal de fintes i reversos acaba ell sol, i una altra del 13 que després de fer un intent de tir al seu defensor fica un triple. Grans moments. Aquest quart entre unes coses i altres estava igualat. Però de sobte Ademar estreny, i surten els que a poc a poc, fan un pas endavant, El 17 Adrià calenta mà i tres triples que fan que Ademar marxi del marcador, a part d‘estar actiu amb l‘11 Marc Volem felicitar al 8 Raúl que avui ha estat molt bé. I realment un bon 5 Ferran que dia a dia es supera. Amb aquests jugadors endollats ABB a perdut una mica l‘intesitat de joc i la diferència es feia palpable 6-20 de parcial, sumant a la festa el 23 amb 12 punts en un moment. Però és que el penúltim quart a tornat a estar fantàstic de joc, on Ademar amb mes encert s‘ha emportat el quart. Finalment l‘últim quart, el punt d‘honor de l‘ABB a fet que els locals, tornessin a fer un parcial preocupant per als visitants 122, però que ja no faria mal al marcador. Gran partit, i grans moments del 13 i 54 per ABB, i el 8,18,23 en global per Ademar, però sense oblidar els moments exemplars abans indicats. Afició de Basquet, afició del Bressol. I no ens agradaria deixar de felicitar a la Norma, per l‘enorme treball realitzat amb els seus nois. La setmana que ve, els del ABB van a la pista de l‘IPSI, partit molt complicat, i Ademar s‘enfronta en un altre derbi badaloní al líder,el Badalonés. Gran partit sens dubte. Salutacions bon cap de setmana i bon básquet GASE GAR