a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

ZENZO

KVALITETSPRODUKTER OG TOTALLØSNINGER TIL AFFALDSHÅNDTERING


BIOBAG ZENZO

VELKOMMEN TIL ZENZO MILJØ BIOBAG ZENZO har et indgående kendskab til miljørigtige og effektive affaldsløsninger til både det offentlige og private rum. Vi har samlet et godt udvalg af produkter inden for affaldshåndtering, som alle er kendetegnet ved høj kvalitet, godt design og funktionalitet. Vi tilbyder salg og installation af intelligente affaldsspande samt helt eller delvist nedgravede affaldscontainere. Med en ZENZO totalløsning for nedgravede affaldscontainere leverer vi containerne, sørger for tilladelser, installation, belægning og aflevering af et system, der er helt klar til brug. Du kan også finde løsninger på opgaver, der vedrører bioposer, batteribokse, affaldshuse og containerskjulere. Vi håber du vil blive inspireret af denne brochure og har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores produkter, så ring på 70 27 19 00 eller gå ind på zenzo.dk.

INDHOLD Delvist nedgravet container Z-Bin 4 R-Bin 6 Intelligent container 8 Fuldt nedgravet container Waste Vision 10 H&G 12 ZENZO Totalløsning 14 ZENZO Service 15 Affaldshuse 16 Containerskjulere 18 Fuldmelder og ruteplanlægning 19 Kildesortering 20

3


BIOBAG ZENZO

ZWEVA

DELVIST NEDGRAVET CONTAINER HADERSLEV / Z-BIN

Z-BIN Z-Bin er et delvist nedgravet affaldssystem, som er produceret i robuste og genanvendelige materialer med et stort fokus på design og brugervenlighed. Containeren findes i 11 størrelser og har en kapacitet fra 0,2 til 5 m3. Den er produceret i 100 % genanvendelig og kraftig plast med lav vægt, så containeren er nem at håndtere. Z-Bin fås med inderpose i plast eller en fast inderbeholder i enten plast eller metal. Z-Bin kan leveres med perkolatopsamler.

FREDERICIA / Z-BIN

Z-Bin containeren kan beklædes med lameller i enten træ, aluminium, stål eller komposit. Det robuste indkastlåg findes i 6 forskellige farver, således at de forskellige affaldsfraktioner nemt kan adskilles. Z-Bin serien er kompatibel med andre lignende systemer på markedet.

ÅRHUS / Z-BIN

4


BIOBAG ZENZO

Z-Bin leveres med mulighed for flere forskellige former for aflåsning og tilpasning af indkasthullet til henholdsvis glas, papir og større hul til blandet affald. Z-Bin leveres også med dobbelt tromleindkast, der er fuldt integreret i låget. Låget fås i flere farver, så de forskellige affaldsfraktioner er nemme at skelne imellem.

ÅLBORG / Z-BIN

Tømning af Z-Bin foregår via toppen med krogsystem eller gasfjederåbning. Proceduren er enkel og kan nemt udføres af én mand. Containerens øverste del følger ikke med op når inderbeholderne tømmes.

Dermed virker den som en sikkerhedafskærmning og hindrer adgang til containerhullet for operatøren og forbipasserende.

Låget på Z-Bin er nedfældet således at det slutter tæt og ikke blæser op ved for meget vind.

ÅRHUS / Z-BIN

Z-BIN FÅS I MANGE STØRRELSER

200L

300L

1500L

1000L

750L

3000L

2000L

1500L

5000L

3000L

2200L

5


BIOBAG ZENZO

ZWEVA

DELVIST NEDGRAVET CONTAINER R-BIN Indenfor delvist nedgravede affaldscontainere er R-Bin et modulopbygget system, som kan tilpasses præcist til det antal affaldsfraktioner man skal sortere i. R-Bin containeren kan deles i flere rum. Hvis containeren bruges til en enkelt affaldsfraktion kan den rumme 5 m3. Hvis den deles i to rummer den 2 x 3 m3 og hvis man deler i fire kan R-Bin rumme 4 x 1,5 m3. R-Bin containeren består af en firkantet betonkasse, som graves delvist ned i jorden. Inderbeholderen fås som standard sæk, forstærket sæk eller galvaniseret stålbeholder. Med den firkantede form kan R-Bin sættes tæt sammen og stadig have nem adgang til indkastet for brugeren. Med R-Bin kan man indsamle store mængder affald og samtidig begrænse brugen af plads over jorden. Dertil er der driftsbesparelser i færre tømninger og mindre kørsel med store renovationsvogne. 6

R-BIN UDEN BEKLÆDNING

R-BIN KAN SÆTTES TÆT OG STADIG HAVE NEM OG BRUGERVENLIG ADGANG TIL INDKASTET


BIOBAG ZENZO

R-Bin har to forskellige krogsystemer til tømning.

Inderbeholderen fås som standard sæk, forstærket sæk eller som fast beholder i galvaniseret stål. Der er mulighed for bundkar til opsamling af væske. R-Bin installeres, så den yderste beton kasse måler mindst 80 cm over jorden. Dette fungerer som et sikkerhedshegn for renovatøren og forbipasserende ved tømning.

R-BIN MED TRÆBEKLÆDNING

En R-Bin ... kan rumme fra en til fire forskellige fraktioner kan beklædes med træ, rustfrit stål, sort, grå eller brun komposit eller folie med print efter eget valg har indkast formet efter affaldsfraktion som fx papir eller glas har indkastlåger i hvid, sort, blå, rød, grøn eller gul – en god måde at vise tydelig forskel på hvad man skal lægge i containeren kan aflåses

R-BIN MED BEKLÆDNING I RUSTFRIT STÅL

1250 850

1900

Type

SOLO 5000L

DUO 3000L

SOLO DUO 3000L 1500L

DUO SOLO 1500L 3000L

QUARTET 1500L

R-BIN KAN INDDELES PÅ FLERE FORSKELLIGE MÅDER, SÅ MAN FX KAN HAVE FLERE MINDRE AFFALDSFRAKTIONER SAMLET I EN CONTAINER

7


BIOBAG ZENZO

PROCOMAT

INTELLIGENT CONTAINER Procopress Procopress intelligent affaldsspand kan komprimere affaldet 1:5. Det vil sige at mellem 600 og 800 liter affald kan komprineres og være i en 120 liter container. Komprimatoren er drevet af et solcellepanel, som sidder på toppen af affaldsspanden. Procopress er en ”talende skraldespand”, som kan afspille information eller anden form for lyd, når den benyttes. Affaldsspanden administreres via Clean City Manager webportal og når den skal tømmes, giver den besked via en fuldmelder. Recycler Affaldspanden fås også i en model uden kompresser og anden elektonik. Den er velegnet i grupper af affaldsspande, hvor man har behov for affaldssortering med mange fraktioner og hvoraf nogle af fraktionerne ikke kan komprimeres - fx glas.

8

Procopress affaldsspand tømmes via aflåst frontlåge, hvor en standard 120 liter container på hjul kan trækkes ud. Det giver mulighed for at tømme affaldsspanden i en renovationsvogn med hydraulisk lift. Dermed er der ingen tunge løft eller kontakt med affaldet ved tømning.


BIOBAG ZENZO

GRIBSKOV / PROCOPRESS

Procopress er fremstillet i pulverlakeret stål med indkast i rustfrit stål. På toppen er der monteret et solcelleanlæg, som driver komprimatoren. Affaldsspanden kan leveres med printet folie, som giver mulighed for kommunikation med brugerne om fx affaldssortering og anden relevant information til borgere eller som reklameplads. VEJLE / PROCOPRESS

Procopress administreres via Clean City Manager webportal, som fx sender e-mail beskeder, når affaldsspanden er næsten eller helt fuld og skal tømmes. Systemet planlægger også effektive og driftbesparende tømningsruter. Via webportalen kan flere Procopress affaldsspanden låses og åbnes, hvis man vil undgå hærværk fx nytårsaften.

9


BIOBAG ZENZO

WASTE VISION

FULDT NEDGRAVET CONTAINER ØLSTED / LUMIO

Waste Vision Fuldt negravede affaldssystemer er et miljøvenligt og økonomisk valg, når det drejer sig om indsamling af større mængder affald. Lumio containerne fra hollandske Waste Vision indeholder så store mængder affald, at det giver færre tømninger og kørsler. Det betyder mindre CO2 udledning og driftsbesparelser. Containerne er produceret i 2,5 mm pulverlakeret eller galvaniseret stål med indkasttromle i rustfrit stål. De leveres i flere størrelser med enten 1, 2 eller 3-krogssystem. Hvis man ønsker en mere strømlinet indkastsøjle kan krogene skjules.

ROSKILDE / LUMIO I GALVANISERET STÅL

Der er mulighed for dobbelte beholdere, med delt indkast, så man opnår to affaldsfraktioner i én løsning.

BRØNDBY / LUMIO

10


BIOBAG ZENZO

Fuldt nedgravede affaldscontainere giver mulighed for:

Effektiv sortering af mange fraktioner. Beholdere i størrelserne 3m3 , 4m3 og 5m3 . Færre tømninger, som giver færre kørsler og dermed mindre CO2. Certificerede og godkendte løsninger.

ROSKILDE / LUMIO

INDKAST TIL PAPIR / LUMIO

INDKAST TIL GLAS/ LUMIO

En sikker, praktisk og robust løsning Sikkerhedshegnet beskytter renovatøren og forbipasserende under tømning. Containerne er sikret mod skadedyr. Containerne er sikret mod brand/påsat brand. Da affaldet ligger under jordens overflade, giver det færre lugtgener.

YDRE BETONKASSE ETABLERES

HILLERØD / LUMIO

11


BIOBAG ZENZO

H&G

FULDT NEDGRAVET CONTAINER HELSINGØR / EUROPAPLUS

H&G H&G affaldssystem består af en varmgalvaniseret stålcontainer, som ligger under terræn i en solid betonkasse. Toppen med indkast er, som standard, fremstillet i rustfrit stål men kan også leveres i galvaniseret stål. Muligheden for materialer, som rustfrit stål, understreger at H&G i højeste grad lever op til tysk grundighed og kvalitet. HILLERØD / EUROPAPLUS

Designet på containerens top er helt stilrent og enkelt. Ikke mindst pga muligheden for at skjule løftekrogene. Med H&Gs nedgravede affaldscontainere får du en miljøvenlig og driftsbesparende løsning, idet containerne rummer store mængder affald og derfor ikke skal tømmes så ofte. Det nedsætter både tid, kørsel og CO2 udslip.

BRØNDBY / EUROPAPLUS

12


BIOBAG ZENZO

H&G leverer Containere på 3m3 , 4m3 eller 5m3 . Skjulte løftekroge som standard. Certificerede og godkendte løsninger. Fås med lameller eller belægning i containeren til reduktion af støj fra glas. Indkast med ”soft” luk. Automatisk sikkerhedsgulv ved tømning. Minimale lugtgener, da affaldet er under terræn. Nem og tydelig affaldssortering.

TISTRUP / EUROPAPLUS

HILLERØD / EUROPAPLUS

NEM OG HYGIEJNISK TØMNING

H&G leverer indkast formet efter affaldsfraktion. Kombineret med tydelig skiltning er det nemt for brugerne at sortere affaldet korrekt.

H&G kan leveres med kroge skjult under en lille låge i toppen, som nemt kan åbnes når containeren skal tømmes.

BRØNDBY / EUROPAPLUS

13


BIOBAG ZENZO

ZENZO

ZENZO TOTALLØSNING Udover vores store udvalg af nedgravede affaldscontainere tilbyder ZENZO også en Totalløsning, hvor vi hjælper dig igennem et projekt fra start til slut. Når du har valgt et af vores systemer, hjælper vi dig igennem resten af processen. Med en Totalløsning står ZENZO for:

• Rådgivning ved udregning af nødvendig volumen og antal affaldsfraktioner ift. placering og beboersammensætning

• Projektledelse • Indhentning af godkendelser fra fx kommune og brandmyndigheder

• Klargøring af område • Kranaflæsning af alle elementer til projektet

• Etablering af betonkasse • Bortkørsel af jord/foretagelse af jordprøver

• Reetablering af område incl. belægning

• Koordinering ift. ibrugtagning og brugervenlig mærkning af affaldsfraktioner Ring på 70 27 19 00 og hør mere om ZENZO Totalløsning.

14

Med ZENZO Totalløsning hjælper vi med at forberede og planlægge etablering af nedgravede affaldscontainere. Helt fra starten af projektet til containerne er installeret og står klar til brug.


BIOBAG ZENZO

ZENZO SERVICE Et nedgravet affaldssystem er robust og giver mange fordele ift både drift, miljø og omgivelser. For at systemerne kan holde i mange år, er det vigtigt at de vedligeholdes og rengøres. Med en ZENZO serviceaftale sørger vi for:

• Vask af den indre stålbeholder. Beholderen spules med 150 bar vand. Bundklapperne på beholderne rengøres grundigt

• Vask og sugning af den yderste betonkasse

• Rengøring af indkastesøjle og indkasttromle - både ud- og indvendig

• Årlig servicegennemgang med udførsel af funktionstest og smøring, så systemet virker optimalt

Med en serviceaftale bliver alle containere vasket og suget med jævne mellemrum. Containerne får en årlig servicegennemgang med funktionstest og smøring, så systemerne holdes i topform.

• Installering af lugt neutraliserende blokke for at undgå eventuel ubehagelig lugt fra specielt madaffald, når det er varmt

• Vask af 4 hjuls containere Ring på 70 27 19 00 og få et tilbud, der gør det nemt at vedligeholde nedgravede affaldssystemer.

15


BIOBAG ZENZO

WELAND

AFFALDSHUSE ZENZO har et stort udvalg af affaldshuse til håndtering, sortering og afskærmning af affald i containere. Vi leverer et komplet produktsortiment med funktionelle løsninger, som sikrer en god og effektiv kildesortering og opbevaring. Vores svenske producent Weland er specialister i overdækninger produceret i vedligeholdelsefrie og robuste materialer, som kan holde til det nordiske klima.

TELLUS / WELAND

TELLUS / WELAND

TELLUS / WELAND

TELLUS / WELAND

Affaldshusene er modulopbyggede og fremstillet i pulverlakeret aluminium. Husene kan bygges i størrelse efter behov og kan fx udbygges med overdækket cykelparkering, aflåst rum og leveres med sedumtag. Vil du selv designe dit affaldshus, så gå ind på www.zenzo.dk/ zenzo-miljo/affaldshuse og brug vores konfigurator. Når affaldshuset er konfigureret sendes det til os og vi vender tilbage med et tilbud. 16


BIOBAG ZENZO

FUNKIS / WELAND

TELLUS MED SEDUMTAG / WELAND

TELLUS OVERDÆKNING PÅ RYGAARDS SKOLE I HELLERUP / WELAND

Vores overdækninger kan tilpasses specielle behov, som fx et halvtag, der indbyder til hygge, studier og bordfodbold for skolens elever på Rygaards Skole i Hellerup. Halvtaget er monteret på en eksisterende mur.

TELLUS / WELAND

Oplagsbygning til farligt affald på Vestforbrænding i København. Bygningen på 63m2 er specielt udstyret med store skydelåger i strækmetal. Der er indsat plexiglas i de øverste felter, for større lysindfald.

OPLAGSBYGNING VESTFORBRÆNDING / WELAND

Tellus kan kombineres, så du i samme hus har både overdækket cykelparkering, affaldsrum og måske også et aflåst redskabsrum. Huset kan monteres på enten betonplade, plinte eller fodplader.

TELLUS MED OVERDÆKKET CYKELPARKERING / WELAND

17


BIOBAG ZENZO

FINBIN WELAND

CONTAINERSKJULER MODUL / FINBIN

En affaldscontainer er sjældent et kønt syn, men med enkle vægge eller containerskjulere kan affaldscontainerne nemt skærmes af. Vores Modul containerskjuler fra FinBin findes i to størrelser og kan rumme flere forskellige standard affaldscontainere på hjul. Modul fås med beklædning i pulverlakeret aluminiumsplade, aluminiumsbeklædning eller træpaneler i flere farver.

MODUL / FINBIN

Når affaldscontainerne skal tømmes, åbnes frontlågerne på containerskjulerne og de fyldte affaldscontainere kan nemt rulles ud og ind igen.

Skærmvæggene fra svenske Weland fås i moduler med eller uden overdækning. Alle produkter er i vedligeholdelsesfrit pulverlakeret aluminium og i en gedigen konstruktion, som kan leveres i mange forskellige størrelser.

THEBE / WELAND

18

CARME / WELAND


BIOBAG ZENZO

FULDMELDER OG RUTEPLANLÆGNING 

Effektiv fuldmelder En af udfordringerne ved affaldshåndtering er, at mange containere tømmes uanset om de er fulde eller ej. Det giver unødige omkostninger, tømning af halvtomme containere og dårlig udnyttelse af containernes kapacitet. Med data fra en fuldmelder kan administration, tømning og vedligehold af containeren optimeres væsentligt, med besparelser og hensyn til miljøet som følge.

For at opnå en mere effektiv udnyttelse, tømning og vedligeholdelse, kan affaldscontainere udstyres med en fuldmelder og et elektronisk adgangssystem.

Elektronisk adgang Med elektronisk adgang kan man aflåse affaldscontainere og udlevere et kort til brugerne, som containerne kan åbnes med. På den måde kan man styre hvem, der har adgang til containerene og samtidig forhindre at uvedkommende deponerer affald.

Ved at indsamle information om brugernes adfærd, aflæse fyldningsgraden af containerne og samle data i et centralt system, kan man opnå en meget effektiv og driftsbesparende administration af anlæggene.

Låsen på containeren kan fjernstyres, så man kan åbne flere containere i en bestemt periode, hvor der er spidsbelastning. Fx ved byfest eller andre større arrangementer.

Effektiv ruteplanlægning Med en fuldmelder i en affaldscontainer kan man samle information om containerens fyldningsgrad, hvornår den skal tømmes og hvornår det er tid til vedligehold og reparation. Informationerne samles i et webbaseret administrationssystem, som kan udregne meget effektive indsamlingsruter og gøre opmærksom på hvornår det er tid til vedligehold af containerne. Det giver besparelser da tid og energiforbrug ved tømning effektiviseres.

19


BIOBAG ZENZO

KILDESORTERING ENVIROBANK PÅ TISVILDE STRAND / LEAFIELD

Med den stigende mængde affald, og dermed de øgede udgifter til bortskaffelse, giver sortering og genbrug en stadig mere attraktiv økonomisk fordel – og ikke mindst mening. ZENZO har produkter til affaldssortering i alle størrelser og til alle formål. Vi har udendørs affaldsbeholdere til kildesortering, batteribokse, kildesortering til køkkenskabe og bioposer til madaffald.

ENVIROBANK PÅ FREDERIKSBERG / LEAFIELD

PIONEER / LEAFIELD

Vores sortiment af bioposer er stort, og rummer flere størrelser indenfor linere og sække til madaffald, som er velegnet til virksomheder og institutioner.

Kildesortering i det offentlige rum Har du problemer med for meget affald i for små affaldsspande på offentlige pladser og fællesarealer? Vores udvalg af affaldsspande med stor volumen er alsidigt, og med mulighed for effektiv affaldssortering i flere fraktioner, som fx glas, plast og restaffald. Affaldsspandene er i robust plast, som gør dem lette at håndtere og tømme. Vores affaldsspande er yderst velegnet til fx parker og på strande, hvor man bl.a. skal affaldssortere for at opnå det Blå Flag. STERIBIN / LEAFIELD

20


BIOBAG ZENZO

Batteribokse Til udendørs indsamling af brugte batterier er BatBox en yderst robust batteriboks. BatBox er udført i pulverlakeret stål med bundplade i syrefast rustfrit stål, som er nødvendig for at sikre lang levetid for boksen. En kombination af batteriboks og affaldsløsning i nærmiljøet er optimal. Brugere får nemt ved at komme af med deres batterier og man begrænser mængden af batterier i den almindelige dagrenovation.

BATBOX PÅ MILJØSTATION / FINBIN

BioBag 10 liter

BioBag 20 liter

MAXAIR KØKKENSPAND / BIOBAG

BioBag BioBag bioposer er det oplagte og meget miljøvenlige valg til indsamling af madaffald. Vores bioposer er bl.a. lavet af majsstivelse og er 100% komposterbare og nedbrydelige. Poserne er bioaffald i sig selv og efterlader ingen former for mikroplast efter kompostering.

BioBag komposterbare hundeposer

• BioBag posen, kombineret med MaxAir ventileret køkkenspand, gør sortering af madaffald nemt og hygiejnisk • Vi har poser, sække og linere til containere til madaffald i størrelser fra 35 til 240 liter.

• Vores små poser fås i 8, 10, 20 og 30 liter. Poserne er beregnet til hygiejnisk foring af beholdere og • BioBag biopose er fuldt ud komposkraldespande, mens sækkene er sterbar, helt uden mikroplast og er tykkere og beregnet til transport certificeret i henhold til den euroaf tungere mængder. pæiske standard EN13432

BioBag 80 liter

BioBag 120/140 liter

BioBag 240 liter

Pelly Kildesortering En yderst funktionel og stabil løsning til affaldssortering i køkkenet. Findes i flere modeller, som kan monteres i en køkkenskuffe, på indersiden eller i bunden af et køkkenskab på flere forskellige måder. Fremstillet i robust plast i farverne grå eller hvid.

AFFALDSSORTERING MONTERET I BUND AF KØKKENSKAB / PELLY

I KØKKENSKUFFE / PELLY

PÅ SIDE I KØKKENSKAB / PELLY

21


BIOBAG ZENZO

ZENZO LEVERANDØRER Vi er meget omhyggelige når vi vælger vores leverandører. Design, kvalitet og funktionalitet er i fokus og det samme gælder hos vores leverandører. Udover de seks vi her nævner, har vi andre samarbejdspartnere der fx er specialiseret i affaldsspande til kildesortering både inden- og udenfor.

ZWEVA i Belgien producerer delvist nedgravede affaldscontainere i robust og genanvendelig plast. Containerne er en god og prisvenlig løsning, som også er udformet i et enkelt og stilrent design. Z-Bin og R-Bin fås i flere størrelser og med mulighed for flere rum i en enkelt container. Containerne er kompatible med andre tilsvarende affaldscontainere på markedet.

Waste Vision leverer nedgravede affaldscontainere i høj kvalitet i flere forskellige størrelser og udformninger. Med til sortimentet hører fuldmelder og software til at styre driften af et større antal nedgravede affaldscontainere. Hollandske Waste Vision blev grundlagt i 2003 og arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre sine produkter.

Det tyske firma H&G producerer nedgravede affaldscontainere i høj kvalitet og i et stilrent design. I mere end 20 år har H&G været en pioner inden for fremtidsorienterede affaldssystemer og arbejder fortsat med at udvikle løsninger, der forskønner byrummet og gør det muligt at bortskaffe affald på en hensigtsmæssig og miljørigtig måde.

Det hollandske firma Procomat leverer vores intelligente affaldsspand Procopress, som både komprimerer affald med energi fra solceller og afspille lyd. I udviklingsarbejdet er Procomat meget optaget af at forbedre produkterne, så de er så miljøvenlige som muligt. Både når vi taler om produktionen af Procopress og dens funktionalitet.

Det svenske firma Weland er specialister inden for affaldshuse, buslæskure, cykeloverdækninger og rygepavilloner. Overdækningerne er produceret i pulverlakeret aluminium, som resulterer i lette og ikke mindst vedligeholdelsesfrie produkter. Alle overdækninger er i modulsystemer og kan tilpasses til ethvert formål.

BioBag International AS er en af verdens førende virksomheder inden for udvikling og produktion af certificerede komposterbare og biologisk nedbrydelige produkter i bioplast. BioBag har et stort udvalg af poser og sække i bioplast, samt specialprodukter til fx landbruget. BIOBAG ZENZO er et datterselskab i BioBag koncernen og fører et stort og varieret sortiment af BioBags produkter. 22


BIOBAG ZENZO

ZENZO KAN MEGET MERE

ZENZO OUTDOOR ZENZO OUTDOOR er specialiseret i spændende, smukke og funktionelle produkter til det udendørs byrum. Vi sætter design og kvalitet højt, så du kan regne med gode og holdbare produkter og ikke mindst originalt design. Vi har et stort sortiment af udendørs møbler, bænke, betonmøbler, betonelementer, cykelparkering, affaldsspande, belysning og meget mere. Vi tilbyder også vedligeholdelsesfrie rygerum og overdækkede cykelparkeringer i robust og stilrent design. ZENZO OUTDOOR leverer hele projektløsninger, hvor vores betonmøbler tilpasses kundens specifikke behov, uanset om der er tale om en parkour løsning eller byrumsinventar til en park eller et torv. Med vores byrumsinventar stræber vi efter at gøre byrummet mere attraktivt og funktionelt for alle. Ring på 70 27 19 00 og hør mere eller se vores store udvalg på zenzo.dk.


Denne brochure er til din inspiration og viser bare et udvalg af vores store sortiment. Gå ind på www.zenzo.dk og se det hele, eller ring til os på 70 27 19 00 og hør om alt det vi kan.

BIOBAG ZENZO FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD +45 70 27 19 00 W W W.ZENZO.DK

Profile for Birgitte Enghave

BioBag ZENZO Miljø brochure  

Advertisement
Advertisement