BioBag ZENZO Miljø brochure

Page 1

ZENZO

KVALITETSPRODUKTER OG TOTALLØSNINGER TIL AFFALDSHÅNDTERINGBIOBAG ZENZO

VELKOMMEN TIL ZENZO MILJØ BIOBAG ZENZO har et indgående kendskab til miljørigtige og effektive affaldsløsninger til både det offentlige og private rum. Vi har samlet et godt udvalg af produkter indenfor affaldshåndtering, som alle er kendetegnet ved høj kvalitet, godt design og funktionalitet. Vi tilbyder affaldscontainere, helt eller delvist nedgravede affaldscontainere samt batteribokse, affaldshuse, containerskjulere og affaldsspande til kildesortering. Hvis du vælger vores ZENZO totalløsning for nedgravede affaldscontainere, leverer vi containerne, sørger for tilladelser, installation, belægning og aflevering af et system, som er helt klar til brug. Endelig kan vi hjælpe med et stort udvalg af bioposer til indsamling af madaffald og andet organisk affald. Vi håber du vil blive inspireret af denne brochure og har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores produkter, så ring på 70 27 19 00 eller gå ind på zenzo.dk.

INDHOLD Containerskjulere

4

Affaldshuse Weland Siebau

5 6

Affaldscontainere Contenur

8

Delvist nedgravet container Z-Bin R-Bin

10 12

Fuldt nedgravet container Elkoplast H&G

15 16

ZENZO Totalløsning

18

ZENZO Service

19

Kildesortering

20

3


BIOBAG ZENZO

FINBIN WELAND

CONTAINERSKJULER MODUL / FINBIN

En affaldscontainer er sjældent et kønt syn, men med enkle vægge eller containerskjulere kan affaldscontainerne nemt skærmes af. Vores Modul containerskjuler fra FinBin findes i to størrelser og kan rumme flere forskellige standard affaldscontainere på hjul. Modul fås med beklædning i pulverlakeret aluminiumsplade, aluminiumsbeklædning eller træpaneler i flere farver.

MODUL / FINBIN

Når affaldscontainerne skal tømmes, åbnes frontlågerne på containerskjulerne og de fyldte affaldscontainere kan nemt rulles ud og ind igen.

Skærmvæggene fra svenske Weland fås i moduler med eller uden overdækning. Alle produkter er i vedligeholdelsesfrit pulverlakeret aluminium og i en gedigen konstruktion, som kan leveres i mange forskellige størrelser.

THEBE / WELAND

4

CARME / WELAND


BIOBAG ZENZO

WELAND

AFFALDSHUS ZENZO har et stort udvalg af affaldshuse til håndtering, sortering og afskærmning af affald i containere. Vores svenske producent Weland er specialister i overdækninger produceret i vedligeholdelsefrie og robuste materialer, som kan holde til det nordiske klima.

TELLUS MED OVERDÆKKET CYKELPARKERING / WELAND

Affaldshusene er modulopbyggede og fremstillet i pulverlakeret aluminium. Husene kan bygges i størrelse efter behov og kan fx udbygges med overdækket cykelparkering, aflåst rum og leveres med sedumtag.

TELLUS / WELAND

TELLUS / WELAND

Oplagsbygning til farligt affald på Vestforbrænding i København. Bygningen på 63m2 er specielt udstyret med store skydelåger i strækmetal. Der er indsat plexiglas i de øverste felter, for større lysindfald.

TELLUS / WELAND

OPLAGSBYGNING VESTFORBRÆNDING / WELAND

TELLUS / WELAND TELLUS / WELAND

5


BIOBAG ZENZO

SIEBAU

AFFALDSHUS Siebau affaldshus er et fleksibelt modulsystem, som giver mulighed for at skræddersy et affaldhus, både hvad angår størrelse og design. Modulsystemet består af stolper/ profiler i fuldgalvaniseret stål og et stort udvalg af forskellige former for vægelementer i henholdsvis lameller i træ eller komposit, bølgeplade i stål, stålplade med udstansning, fladstål eller vandfaste trespa facadeplader. Der er mulighed for etablering af grønt tag. Siebau leverer også stålcontainere, som kan bruges som miljøcontainer, materielcontainer eller redskabskur. Alt er i tysk topkvalitet og i et smukt og enkelt design, som passer til både ældre og ny dansk byggestil.

6

HILLERØD / SIEBAU


BIOBAG ZENZO

Robust og vedligeholdelsesfrit affaldshus med stolper og rammer i galvaniseret stål og vægge i 1 mm bølgeplade i galvaniseret stål. Stolper og vægge kan lakeres i valgfri RAL farve. Alle elementer er helt klar til montering fra fabrikken. 4 års garanti på konstruktion i galvaniseret stål og 10 års garanti på rammer.

Med SIEBAU modulsystem kan man også bygge en affaldsgård til afskærmning af affaldscontainere. Der er det samme store udvalg af vægelementer, som kan tilpasses i både længde og højde.

Til større boligbyggerier og boligforeninger er Siebau container et godt bud på et praktisk og robust redskabsskur, som er nemt og hurtigt at installere. Med mulighed for at beklæde nogle af siderne af containeren med træ, samt de mange farvemuligheder, kan containeren fremstå som en pæn og velintegreret del af det øvrige byggeri.

Det er muligt at forberede containerens tag til sedumtag. Tagafvandingen foregår via en indvendig tagrende, der løber frit på siden.

Har du brug for ekstra lagerplads eller midlertidig lagerplads på en byggeplads, genbrugsstation, materielgård eller andre steder, er Siebau container velegnet. Tag- og vægelementer er i galvaniseret stål, med mulighed for lakering i ønsket RAL farve. Som standard leveres containeren med gulv i robuste OSB-plader. Hvis containeren skal bruges som miljøcontainer leveres den med opsamlingskar i 3 mm galvaniseret og væsketæt stålplade med aftagelige riste i galvaniseret stål.

7


BIOBAG ZENZO

AFFALDSCONTAINERE

CONTENUR OVAL IGLOO / CONTENUR

Vores affald skal i videst muligt omfang sorteres, genanvendes og indsamles på en økonomisk og bæredygtig måde. Contenurs affaldscontainere, med en volumen på op til 3600 liter, kan etableres i områder, hvor det er vanskeligt at etablere fuldt eller delvist nedgravede containere. Samtidig er Contenur containeren også en langt billigere løsning end fuldt nedgravede containere. Man kan således, for en god pris, indsamle store mængder affald og begrænse antallet af tømninger og dermed kørsel og mandetimer med store skraldevogne. 8

2SIDE SYSTEM 3600 / CONTENUR


BIOBAG ZENZO

Contenur containerne er fremstillet af rotationsstøbt lineær polyethylen med høj densitet, som gør dem yderst robuste over for vand, UV lys og flittig brug, samtidig med at de kræver meget lidt vedligeholdelse.

Containerne tømmes med to-krogsystem og fås i flere størrelser og farver. Indkast kan tilpasses til forskellige typer af affaldsfraktioner, så det er nemt at sortere affaldet korrekt. Er certificeret i henhold til Europæisk Standard EN 13071. 2SIDE SYSTEM 3600 / CONTENUR

2Side System Igloo containerne … fås i størrelserne 2000, 2800 eller 3000 liter. Containerne er fremstillet i rotationsstøbt plast med høj densitet og et 2-krogsløftesystem i rustfrit stål med overlappende bundklapper, som forhindrer spild af perkolat ved tømning. Containerne kan leveres med manuel lås og fodpedal til åbning af indkastlåg. Kan leveres med tilpasset indkast til forskellige affaldsfraktioner. Indkasthøjde er iht. bygningsreglementets krav til tilgængelighed. MåL: 2000 L: H 160 x D 160 x B 110 cm 2800 L: H 160 x D 160 x B 145 cm 3000 L: H 160 x D 160 x B 180 cm 2SIDE SYSTEM 3600 / CONTENUR

2SIDE SYSTEM 2000 / CONTENUR

Oval Igloo container… …har en volumen på 3000 liter, er fremstillet i rotationsstøbt plast og leveres med flere forskellige indkast til affaldsfraktioner som glas, papir, pap, plast og restaffald. Containeren måler H: 160 x D 151,5 x B163,3 cm og kan nemt sættes tæt sammen til en affaldsø, hvor flere affaldsfraktioner indsamles. Løftesystemet er i rustfrit stål og containeren tømmes med et to- krogssystem. Bundklapperne overlapper hinanden, så der ikke spildes perkolat under tømning. God plads på fronten af affaldscontaineren til skiltning.

 9


BIOBAG ZENZO

VITABIN

DELVIST NEDGRAVET CONTAINER HADERSLEV / Z-BIN

Z-BIN Z-Bin er et delvist nedgravet affaldssystem, som er produceret i robuste og genanvendelige materialer med et stort fokus på design og brugervenlighed. Containeren findes i 11 størrelser og har en kapacitet fra 0,2 til 5 m3. Den er produceret i 100 % genanvendelig og kraftig plast med lav vægt, så containeren er nem at håndtere. Z-Bin fås med inderpose i plast eller en fast inderbeholder i enten plast eller metal. Z-Bin kan leveres med perkolatopsamler.

FREDERICIA / Z-BIN

Z-Bin containeren kan beklædes med lameller i enten træ, aluminium, stål eller komposit. Det robuste indkastlåg findes i 6 forskellige farver, således at de forskellige affaldsfraktioner nemt kan adskilles. Z-Bin serien er kompatibel med andre lignende systemer på markedet.

ÅRHUS / Z-BIN

10


BIOBAG ZENZO

Z-Bin leveres med mulighed for flere forskellige former for aflåsning og tilpasning af indkasthullet til henholdsvis glas, papir og større hul til blandet affald. Z-Bin leveres også med dobbelt tromleindkast, der er fuldt integreret i låget. Låget fås i flere farver, så de forskellige affaldsfraktioner er nemme at skelne imellem.

ÅLBORG / Z-BIN

Tømning af Z-Bin foregår via toppen med krogsystem eller gasfjederåbning. Proceduren er enkel og kan nemt udføres af én mand. Containerens øverste del følger ikke med op når inderbeholderne tømmes.

Dermed virker den som en sikkerhedafskærmning og hindrer adgang til containerhullet for operatøren og forbipasserende.

Låget på Z-Bin er nedfældet således at det slutter tæt og ikke blæser op ved for meget vind.

ÅRHUS / Z-BIN

Z-BIN FÅS I MANGE STØRRELSER

200L

300L

1500L

1000L

750L

3000L

2000L

1500L

5000L

3000L

2200L

11


BIOBAG ZENZO

VITABIN

DELVIST NEDGRAVET CONTAINER R-BIN Indenfor delvist nedgravede affaldscontainere er R-Bin et modulopbygget system, som kan tilpasses præcist til det antal affaldsfraktioner, man skal sortere i. R-Bin containeren kan deles i flere rum. Hvis containeren bruges til en enkelt affaldsfraktion kan den rumme 5 m3. Hvis den deles i to rummer den 2 x 3 m3 og hvis man deler i fire kan R-Bin rumme 4 x 1,5 m3. R-Bin containeren består af en firkantet betonkasse, som graves delvist ned i jorden. Inderbeholderen fås som standard sæk, forstærket sæk eller galvaniseret stålbeholder. Med den firkantede form kan R-Bin sættes tæt sammen og stadig have nem adgang til indkastet for brugeren. Med R-Bin kan man indsamle store mængder affald og samtidig begrænse brugen af plads over jorden. Dertil er der driftsbesparelser i færre tømninger og mindre kørsel med store renovationsvogne. 12

R-BIN MED TRÆBEKLÆDNING

R-BIN KAN SÆTTES TÆT OG STADIG HAVE NEM OG BRUGERVENLIG ADGANG TIL INDKASTET


BIOBAG ZENZO

R-Bin har to forskellige krogsystemer til tømning.

Inderbeholderen fås som standard sæk, forstærket sæk eller som fast beholder i galvaniseret stål. Der er mulighed for bundkar til opsamling af væske. R-Bin installeres, så den yderste beton kasse måler mindst 80 cm over jorden. Dette fungerer som et sikkerhedshegn for renovatøren og forbipasserende ved tømning.

R-BIN MED BEKLÆDNING I KOMPOSIT.

En R-Bin ... kan rumme fra en til fire forskellige fraktioner kan beklædes med træ, rustfrit stål, sort, grå eller brun komposit eller folie med print efter eget valg har indkast formet efter affaldsfraktion som fx papir eller glas har indkastlåger i hvid, sort, blå, rød, grøn eller gul – en god måde at vise tydelig forskel på, hvad man skal lægge i containeren kan aflåses

R-BIN MED BEKLÆDNING I RUSTFRIT STÅL

1250 850

1900

Type

SOLO 5000L

DUO 3000L

SOLO DUO 3000L 1500L

DUO SOLO 1500L 3000L

QUARTET 1500L

R-BIN KAN INDDELES PÅ FLERE FORSKELLIGE MÅDER, SÅ MAN FX KAN HAVE FLERE MINDRE AFFALDSFRAKTIONER SAMLET I EN CONTAINER

13


BIOBAG ZENZO

FULDT NEDGRAVET CONTAINER

ELKOPLAST

KØBENHAVN / ELKO

ELKOPLAST Fuldt negravede affaldssystemer er et miljøvenligt og økonomisk valg, når det drejer sig om indsamling af større mængder affald. Elko containerne fra Elkoplast indeholder så store mængder affald, at det giver færre tømninger og kørsler. Det betyder mindre CO2 udledning og drifts-besparelser. Den nedgravede opsamlingcontainer er produceret i 2,5 mm varmgalvaniseret stål. Indkastsøjlen er i 2,5 mm galvaniseret pulverlakeret stål og indkasttromlen er i syrefast rustfrit stål. Containerne leveres i flere størrelser med enten 1, 2 eller 3-krogs-system. Hvis man ønsker en mere strømlinet indkastsøjle kan krogene skjules.

HELSINGØR / ELKO I GALVANISERET STÅL

Der er mulighed for dobbelte beholdere, med delt indkast, så man opnår to affaldsfraktioner i én løsning. KØBENHAVN / ELKO

14


BIOBAG ZENZO

Fuldt nedgravede affaldscontainere giver mulighed for:

Effektiv sortering af mange fraktioner. Beholdere i størrelserne 3m3 , 4m3 og 5m3 . Færre tømninger, som giver færre kørsler og dermed mindre CO2 Certificerede og godkendte løsninger.

KØBENHAVN / ELKO

INDKAST TIL GLAS / ELKO

INDKAST TIL PAPIR OG RESTAFFALD/ ELKO

En sikker, praktisk og robust løsning Sikkerhedshegnet beskytter renovatøren og forbipasserende under tømning. Containerne er sikret mod skadedyr. Containerne er sikret mod brand/påsat brand. Da affaldet ligger under jordens overflade, giver det færre lugtgener.

YDRE BETONKASSE ETABLERES

HELSINGØR / ELKO

15


BIOBAG ZENZO

H&G

FULDT NEDGRAVET CONTAINER HELSINGØR / EUROPAPLUS

H&G Designet på H&G containerens top er helt stilrent og enkelt. Ikke mindst pga muligheden for at skjule løftekrogene. H&G affaldssystemet består af en varmgalvaniseret stålcontainer, som ligger under terræn i en solid betonkasse. Toppen med indkast er, som standard, fremstillet i rustfrit stål men kan også leveres i galvaniseret stål. Muligheden for materialer, som rustfrit stål, understreger at H&G i højeste grad lever op til tysk grundighed og kvalitet.

HILLERØD / EUROPAPLUS

Med H&Gs nedgravede affaldscontainere får du en miljøvenlig og driftsbesparende løsning, idet containerne rummer store mængder affald og derfor ikke skal tømmes så ofte. Det nedsætter både tid, kørsel og CO2 udslip.

BRØNDBY / EUROPAPLUS

16


BIOBAG ZENZO

H&G leverer Containere på 3m3 , 4m3 eller 5m3 . Skjulte løftekroge som standard. Certificerede og godkendte løsninger. Fås med lameller eller belægning i containeren til reduktion af støj fra glas. Indkast med ”soft” luk. Automatisk sikkerhedsgulv ved tømning. Minimale lugtgener, da affaldet er under terræn. Nem og tydelig affaldssortering.

TISTRUP / EUROPAPLUS

HILLERØD / EUROPAPLUS

NEM OG HYGIEJNISK TØMNING

H&G leverer indkast formet efter affaldsfraktion. Kombineret med tydelig skiltning er det nemt for brugerne at sortere affaldet korrekt.

H&G kan leveres med kroge skjult under en lille låge i toppen, som nemt kan åbnes, når containeren skal tømmes.

BRØNDBY / EUROPAPLUS

17


BIOBAG ZENZO

ZENZO

ZENZO TOTALLØSNING Udover vores store udvalg af nedgravede affaldscontainere tilbyder ZENZO også en Totalløsning, hvor vi hjælper dig igennem et projekt fra start til slut. Når du har valgt et af vores systemer, hjælper vi dig igennem resten af processen. Med en Totalløsning står ZENZO for:

• Rådgivning ved udregning af nødvendig volumen og antal affaldsfraktioner ift. placering og beboersammensætning

• Projektledelse • Indhentning af godkendelser fra fx kommune og brandmyndigheder

• Klargøring af område • Kranaflæsning af alle elementer til projektet

• Etablering af betonkasse • Bortkørsel af jord/foretagelse af jordprøver

• Reetablering af område incl. belægning

• Koordinering ift. ibrugtagning og brugervenlig mærkning af affaldsfraktioner Ring på 70 27 19 00 og hør mere om ZENZO Totalløsning.

18

Med ZENZO Totalløsning hjælper vi med at forberede og planlægge etablering af nedgravede affaldscontainere. Helt fra starten af projektet til containerne er installeret og står klar til brug.


BIOBAG ZENZO

ZENZO SERVICE

Et nedgravet affaldssystem er robust og giver mange fordele ift. både drift, miljø og omgivelser. For at systemerne kan holde i mange år, er det vigtigt, at de vedligeholdes og rengøres. Med en ZENZO serviceaftale sørger vi for:

• Vask af den indre stålbeholder. Beholderen spules med 150 bar vand. Bundklapperne på beholderne rengøres grundigt

• Vask og sugning af den yderste betonkasse

• Rengøring af indkastesøjle og indkasttromle - både ud- og indvendig

• Årlig servicegennemgang med udførsel af funktionstest og smøring, så systemet virker optimalt

Med en serviceaftale bliver alle containere vasket og suget med jævne mellemrum. Containerne får en årlig servicegennemgang med funktionstest og smøring, så systemerne holdes i topform.

• Installering af lugt neutraliserende blokke for at undgå eventuel ubehagelig lugt fra specielt madaffald, når det er varmt Ring på 70 27 19 00 og få et tilbud, der gør det nemt at vedligeholde nedgravede affaldssystemer.

19


BIOBAG ZENZO

KILDESORTERING ENVIROBANK PÅ TISVILDE STRAND / LEAFIELD

Med den stigende mængde affald, og dermed de øgede udgifter til bortskaffelse, giver sortering og genbrug en stadig mere attraktiv økonomisk fordel – og ikke mindst mening. ZENZO har produkter til affaldssortering i alle størrelser og til alle formål. Vi har udendørs affaldsbeholdere til kildesortering, batteribokse, kildesortering til køkkenskabe og bioposer til madaffald.

ENVIROBANK PÅ FREDERIKSBERG / LEAFIELD

ENVIROBANK I BONBON LAND / LEAFIELD

Vores sortiment af bioposer er stort, og rummer flere størrelser indenfor poser og sække til madaffald, som er velegnet til virksomheder og institutioner.

Kildesortering i det offentlige rum Har du problemer med for meget affald i for små affaldsspande på offentlige pladser og fællesarealer? Vores udvalg af affaldsspande med stor volumen er alsidigt, og med mulighed for effektiv affaldssortering i flere fraktioner, som fx glas, plast og restaffald. Affaldsspandene er i robust plast, som gør dem lette at håndtere og tømme. Vores affaldsspande er yderst velegnet til fx parker og på strande, hvor man bl.a. skal affaldssortere for at opnå det Blå Flag. MAXI 140 I BONBON LAND / LEAFIELD

20


BIOBAG ZENZO

Batteribokse Til udendørs indsamling af brugte batterier er BatBox en yderst robust batteriboks. BatBox er udført i pulverlakeret stål med bundplade i syrefast rustfrit stål, som er nødvendig for at sikre lang levetid for boksen. En kombination af batteriboks og affaldsløsning i nærmiljøet er optimal. Brugere får nemt ved at komme af med deres batterier og man begrænser mængden af batterier i den almindelige dagrenovation.

BATBOX PÅ MILJØSTATION / FINBIN

BioBag 10 liter

BioBag 20 liter

MAXAIR KØKKENSPAND / BIOBAG

BioBag BioBag bioposer er det oplagte og meget miljøvenlige valg til indsamling af madaffald. Vores bioposer er bl.a. lavet af majsstivelse og er fuldt komposterbare og nedbrydelige. Poserne er bioaffald i sig selv og efterlader ingen former for mikroplast efter kompostering.

BioBag komposterbare hundeposer

• BioBag posen, kombineret med MaxAir ventileret køkkenspand, gør sortering af madaffald nemt og hygiejnisk • Vi har poser, sække og linere til containere til madaffald i størrelser fra 35 til 240 liter.

• Vores små poser fås i 8, 10, 20 og 30 liter. Poserne er beregnet til hygiejnisk foring af beholdere og • BioBag biopose er fuldt ud komposkraldespande, mens sækkene er sterbar, helt uden mikroplast og er tykkere og beregnet til transport certificeret i henhold til den euroaf tungere mængder. pæiske standard EN13432

BioBag 80 liter

BioBag 120/140 liter

BioBag 240 liter

Pelly Kildesortering En yderst funktionel og stabil løsning til affaldssortering i køkkenet. Findes i flere modeller, som passer til standard køkkenskabe. Fremstillet i robust plast i farverne lys- eller mørkegrå.

PELLY FLIP TIL AFFALDSSORTERING I KØKKENET / PELLY

PELLY MOUNTED TIL AFFALDSSORTERING I KØKKENET / PELLY

21


BIOBAG ZENZO

ZENZO LEVERANDØRER Vi er meget omhyggelige, når vi vælger vores leverandører. Design, kvalitet og funktionalitet er i fokus og det samme gælder hos vores leverandører. Udover de syv vi her nævner, har vi andre samarbejdspartnere der fx er specialiseret i affaldsspande til kildesortering både inden- og udenfor.

Det svenske firma Weland er specialister inden for affaldshuse, buslæskure, cykeloverdækninger og rygepavilloner. Overdækningerne er produceret i pulverlakeret aluminium, som resulterer i lette og ikke mindst vedligeholdelsesfrie produkter. Alle overdækninger er i modulsystemer og kan tilpasses til ethvert formål.

Siebau har designet og produceret sine overdækninger i kompromisløs kvalitet siden 1946 og er i dag Tysklands førende producent indenfor sit område. Siebaus modulsystemer er baseret på et profilsystem med stolper og rammer i galvaniseret stål, som kan kombineres med vægbeklædning og tag i flere forskellige materialer og farver.

Contenur er en international virksomhed med hovedsæde i Spanien og har siden 1984 udviklet og produceret affaldscontainere i robust rotationsstøbt plast til hele verden. Contenurs containere er en god løsning til indsamling af større mængder affald på steder, hvor det ikke er muligt at etablere fuldt eller delvist nedgravede containere.

VitaBin i Belgien producerer delvist nedgravede affaldscontainere i robust og genanvendelig plast. Containerne er en god og prisvenlig løsning, som også er udformet i et enkelt og stilrent design. Z-Bin og R-Bin fås i flere størrelser og med mulighed for flere rum i en enkelt container. Containerne er kompatible med andre tilsvarende affaldscontainere på markedet.

Elkoplast er en tjekkisk familiejet virksomhed, som siden 1997 har specialiseret sig inden for produkter til affaldshåndtering. Elkoplasts fuldt nedgravede affaldscontainere er den optimale og robuste løsning, hvis man vil have et affaldssystem, som holder i mange år og som kan rumme store mængder affald.

Det tyske firma H&G producerer nedgravede affaldscontainere i høj kvalitet og i et stilrent design. I mere end 20 år har H&G været en pioner inden for fremtidsorienterede affaldssystemer og arbejder fortsat med at udvikle løsninger, der forskønner byrummet og gør det muligt at bortskaffe affald på en hensigtsmæssig og miljørigtig måde.

BioBag International AS er en af verdens førende virksomheder inden for udvikling og produktion af certificerede komposterbare og biologisk nedbrydelige produkter i bioplast. BioBag har et stort udvalg af poser og sække i bioplast til affaldshåndtering. 22


BIOBAG ZENZO

ZENZO KAN MEGET MERE

ZENZO OUTDOOR ZENZO OUTDOOR er specialiseret i spændende, smukke og funktionelle produkter til det udendørs byrum. Vi sætter design og kvalitet højt, så du kan regne med gode og holdbare produkter og ikke mindst originalt design. Vi har et stort sortiment af udendørs møbler, bænke, betonmøbler, betonelementer, cykelparkering, affaldsspande, belysning og meget mere. Vi tilbyder også vedligeholdelsesfrie rygerum og overdækkede cykelparkeringer i robust og stilrent design. ZENZO OUTDOOR leverer hele projektløsninger, hvor vores betonmøbler tilpasses kundens specifikke behov, uanset om der er tale om en parkour løsning eller byrumsinventar til en park eller et torv. Ring på 70 27 19 00 og hør mere eller se vores store udvalg på zenzo.dk.

SIEBAU CARPORT OG VINDFANG Vores tyske leverandør Siebau producerer carporte og vindfang, som er yderst velegnede til både nybyggeri og renovering af eksisternede byggeri. Siebau carporte er modulopbyggede, så størrelsen på en carport, eller en længere konstruktion med flere parkeringspladser, kan tilpasses fuldstændigt til det areal, man har til rådighed. Siebau vindfang til døre er et modulsystem, hvor form og farve og til dels materiale kan sammensættes efter ønske. Det fås som udhæng over døren eller en overdækning i både L, T og U form. Se mere på zenzo.dk.


Denne brochure er til din inspiration og viser bare et udvalg af vores store sortiment. Gå ind på www.zenzo.dk og se det hele, eller ring til os på 70 27 19 00 og hør om alt det vi kan.

BIOBAG ZENZO FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD +45 70 27 19 00 W W W.ZENZO.DK


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.