Page 1

CONCILIACIÓ I USOS DEL TEMPS: EL REPTE DE LA VIDA QUOTIDIANA Sabies que les dones s’encarreguen en solitari de les tasques domèstiques i de la cura dels nens en un 74% de les llars i què tant sols un 17% dels homes afirma compartir les tasques domèstiques amb la seva parella? I que els 33% dels homes espanyols creu que la dona és la que hauria d’encarregar-se sempre de la majoria de les tasques de la llar? Aquestes reflexions ens fan adonar-nos de la importància de la conciliació, entesa com un procés que comporta trobar solucions a les tensions provocades pels desequilibris entre el temps de treball, la vida quotidiana i la vida personal. Malauradament, s’acostuma a assimilar conciliació amb compatibilització per part de les dones de les responsabilitats familiars amb les laborals, és a dir, que la conciliació només fa referència a les dones. Cal evitar aquest parany, la conciliació no és únicament un problema de les dones, ja que també afecta el conjunt de la societat, homes i dones. Conciliació, usos dels temps, el repte de la vida quotidiana…en definitiva, et volem convidar a trobar respostes a aquestes preguntes i a reflexionar sobre els obstacles, camins i horitzons que ens permetin avançar tots plegats cap a un canvi necessari de rols socials més igualitari i equitatiu.

LLOC I DATA: Biblioteca Municipal (Av. Josep Tarradellas, 16) 29 de novembre de 2011. Hora: De 18 hores a 20 hores. Ponent: Sara Moreno (experta en polítiques d’igualtat)

INSCRIPCIONS: http://viladecansempresarial.cancalderon.info/trobades/conciliacio-i-usos-deltemps-el-repte-de-la-vida-quotidiana/

MES INFORMACIÓ: Ajuntament de Viladecans sgarciach@viladecans.cat o per telèfon al 93 635 18 04

Programa de la Xerrada Conciliacio i usos del temps  

Programa de la Xerrada Conciliacio i usos del temps

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you