Page 1

Endrapallibres Dossier 15a. sessió (10/12/2010)

L’ESPAI, L’ÚLTIMA FRONTERA... Com viatjar a l’espai sense sortir de casa. Planetes llunyans, éssers estranys, viatges a la velocitat de la llum... Qui no ha volgut viatjar en una nau espacial? Surt més baratet viatjar des de les pàgines dels llibres, així que us deixo uns quants viatges per triar!

La cara oculta de (l’arribada de l’home a) la Lluna YORK, Lewis A partir dels 7 anys Des de que l’home va posar el peu de la lluna fa més de 30 anys molts han posar en dubte aquesta proesa. Els autors d’aquest llibre han investigat el cas a fons i han tret les seves pròpies conclusions.

La peor banda del universo + CD BASE, Graeme A partir dels 7 anys Al planeta Blipp només es poden escoltar velles cançons de fa molts i molts anys i no es pot canviar ni una nota ni una paraula. Així comença l’aventura de l’Sprocc, un jove guitarrista que busca la llibertat musical.Missatges galàctics LOZANO, Pilar A partir dels 8 anys “Hola, extraterrestres, habitants d’altres galàxies. Avui és dijous. Sóc en Xavi. Us he vist al cinema. Us espero. Desperteu-me. M’agradaria molt conèixer-vos”, escriu un dia en Xavi als extraterrestres. I els extraterrestres li responen! Les aventures del megacapità Fonoll PRATS, Joan de Déu A partir dels 9 anys El megacapità Fonoll s’embrca dins la seva nau intergalàctica Cogombre Sideral rumb a la Terra per explorar el planeta. Durant l’exploració observa els estranys comportaments dels terrícoles... Aventura en la tierra SIERRA I FABRA, Jordi A partir dels 10 anys La patrulla més esbojarrada de la galàxia la PG-752 arriba al sistema solar d’incògnit i coneixen a aquests estranys éssers anomenats humans.
El Saltaestrellas ASCH, Frank A partir dels 10 anys “Lo único que quiero es viajar al espacio para separarme de mi hermano tanto como pueda. Se llama Jonathan i es insoportable. En serio”. Ho aconseguirà?

Copèrnic, planeta habitable GALÍCIA, Montserrat A partir dels 12 anys Tot està a punt perquè la cosmonau TERRA II iniciï el seu viatge i la seva nova missió: PH1A. De la tierra a la luna VERNE, Jules A partir dels 12 anys Un clàssic de la literatura de ciència ficció. Jules Verne ens convida a fer una passeig fins a la Lluna dins d’un gegantí projectil.

Mons paral·lels GALÍCIA, Montserrat A partir dels 12 anys Trobareu un recull de contes sobre mons llunyans, l’espai i el temps, i de formes de vida ben diferents a la nostra... O potser no tant. Les veus de Mart SIERRA I FABRA, Jordi A partir dels 12 anys Els últims habitants de la Terra viuen en una colònia artificial a Mart després de l’holocaust que va arrasar el planeta. Tot sembla perfecte a la colònia i tot es basa en l’esperança de retornar un dia a la Terra. Però, no tot és el que sembla... Biblioteca Can Mulà Àrea Infantil – Desembre 2010

L'Univers  

Dossier sessió Endrapallibres

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you