Page 1

™ Rookie, The Jim Morries era un jugador de beisbol que mai va aconseguir sortir de la segona divisió i, a més, també va patir una lesió que va posar fi a la seva carrera fa dotze anys. Ara es entrenador de beisbol en un institut de Texas. Un dia, el seu equipo li va proposar un tracte: si aconsegueixen guanyar el campionat regional, Jim podrà presentar-se a les proves d’un equip de primera divisió.

™ Seductores, Los ™ Separados ™ Sherlock Holmes: juego de sombras ™ Sombras tenebrosas ™ Sueño de una noche de invierno ™ Topo, El ™ True blood (4a. temporada) ™ Último boy scout, El

Us mostrem una selecció dels DVD’s de cinema que han arribat nous a la biblioteca durant aquest mes. La resta també els podreu trobar a l’expositor de novetats de DVD’s identificats amb l’etiqueta de NOVETAT.

Ja podeu saber la temàtica dels DVD’s amb els nous “pictos” que trobareu a les caràtules dels DVD’s:

BIOGRÀFIC

™ Vengadores, Los ™ Viajeros y magos

ACCIÓ Dondup es funcionari d’un remot llogaret de Bután. El seu somni es anar-se’n a Estats Units per buscar-se un futur. Quant finalment comença el seu viatge, comparteix el seu trajecte per carretera amb un recollidor de pomes, un venedor de paper d’arròs amb la seva filla, i un monjo budista que, mitjançant una història mística, l’adverteix del perill que suposa l’ànsia de voler viatjar a una terra somiada.

™ Walking dead, The (2a. temporada)

FANTÀSTIC

ANIMACIÓ

HISTÒRIC

AVENTURES

SUSPENS

BÈL·LICA

CINEMA MUT

CIENCIA-FICCIÓ

MUSICAL

COMÈDIA

OEST

CURTS

POLICÍAC

DOCUMENTAL

ROMÀNTIC

DRAMA

SÈRIE TV

ERÒTIC

SOCIAL

FAMILIAR

TERROR


™ 20.000 leguas de viaje submarino ™ Albert Nobbs

™ En el camino

™ Amanece que no es poco

™ Escenas de un crimen

™ Amos de Brooklyn, Los

™ Eva

™ Animal Kingdom

™ Exit through the gift shop

™ Árbol de la vida, El

™ Exorcista, El (exemplar en Blue-Ray) La historia segueix la vida de Jack, a través de la innocència de la infància fins la desil·lusió dels seus anys de maduresa, en el seu intent de reconciliar la complicada relació amb el seu pare. Jack es sent com una ànima perduda en el món modern, en busca de respostes sobre l’orígen i significat de la vida, a la vegada que qüestiona l’existència de la fe.

™ Funestas vacaciones de Mr. Bean, Las ™ Gangs of New York ™ Grupo 7

™ Asesinos de élite ™ Batalla en Seattle

Àngel, un jove bo i intel·ligent, aspira a ser inspector de policia. Rafael, en canvi, es un policia expeditiu, contundent i arrogant. Per la seva part, Miguel i Mateo, formen part del “Grupo 7”, un conjunt de policies sense escrúpols, disposats a tot per tal d’aconseguir els seus objectius

™ Bunraku

™ Guerra de los botones, La

™ Buscarse la vida en América (1a. temporada)

™ Habitación del pánico, La

™ Cañones de Navarone, Los

™ Hay alguien ahí (1a. i 2a. temporada)

™ Capitán América

™ Invención de Hugo, La

™ Cuando te encuentre

™ John Carter

™ Dictado

Daniel accepta acollir a casa seva a Julia, la filla d’un amic de la infància que acaba de suïcidar-se. Mentre Laura, la seva dona, va aconseguint que Julia recobri les ganes de viure, Daniel comença a sentir amenaçadores, algunes de les accions de la nena, que desperten dins d’ell les pors i sentiments d’un passat que havia decidit enterrar.

™ Downton Abbey (2a. temporada)

™ Juego de Tronos (1a. temporada) ™ Men in Black 3 ™ Nombre de la rosa, El ™ Nothing personal ™ Nunca es tarde para enamorarse ™ One day ™ Pelayos, The ™ Perdona si te llamo amor ™ Rec 3

Novetats de cinema març-abril 2013  

Darreres adquisicions en DVD arribades a la biblioteca

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you