Page 1

Biblioteca de Cultura Artesana Centre Cultural la Misericòrdia Via de Roma, 1 07012 Palma de Mallorca Telèfons: 971 219 536 / 971 219 531 Fax: 971 219 637 Horari: De dilluns a divendres, de 9.00 a 20.30 h, dissabtes de 9.30 a 13.45 h A/e: bca@conselldemallorca.net www.conselldemallorca.net/biblioteques/bcart.htm

Música a la

BCA


MÚSICA A LA BCA A la col·lecció musical de la BCA trobareu noves seccions especialitzades en jazz, blues i en músiques del món. També hi trobareu una representació dels diferents gèneres musicals, així com algunes de les darreres novetats discogràfiques.

Jazz

Blues

Soul

Aquesta secció està classificada en cinc grans apartats: • Músiques del món (subdividit per criteris geogràfics) • Folk balear • Jazz • Blues i soul • Altres (rock, cantautors, pop, etc.)

Músiques del món

Folk

Per raons d’espai, no tota la col·lecció musical és de lliure accés. Consultau el catàleg o el personal bibliotecari si no trobau als calaixos el que cercau. Per consultar la col·lecció de música clàssica i òpera disposau, també, d’una guia en paper, que podeu demanar al personal de la biblioteca.

Clàssica

Òpera

Música a la BCA  

Punt de llibre de divulgació sobre l'especialització de la secció de música de la BCA en diferents gèneres

Música a la BCA  

Punt de llibre de divulgació sobre l'especialització de la secció de música de la BCA en diferents gèneres

Advertisement