Page 1

destaquem Zinemaldia Febrer 2013 Barcelona Barcelona es converteix en la capital del cinema basc. Zinemaldia, el cicle organitzat per l'Euskal Etxea, arriba a la vuitena edició i consolida una iniciativa que, any rere any, ofereix la possibilitat de fer arribar al públic català pel·lícules que no acostumen a trobar-se en circuits comercials.

––

Més informació: http://www.euskaletxea.cat/zinemaldia/

................................................................................................................

MicroMUTEK Del 6 al 9 de febrer Diversos espais Noves tecnologies, creació digital i música electrònica tornen a donar-se la mà al festival barceloní MicroMUTEK (Festival Internacional de Creativitat Digital i Música Electrònica). Una cita que compleix en aquest 2013 la seva quarta edició del 6 al 9 de febrer, comptant amb Jeff Mills com un dels grans reclams per als amants del techno.

D'ara endavant. La postfotografia en l'era d'internet i la telefonia mòbil. Del 22 de febrer al 13 d’abril Arts Santa Mònica El pas de la imatge analògica a la imatge digital i l’extensió d’internet i de la telefonia mòbil han canviat radicalment el món de la fotografia fins a un punt de no retorn. L’exposició From Here On o À partir de maintenant.. constitueix la primera gran exposició internacional que presenta el fenomen de la postfotografia en tota la seva complexitat i diversitat.

www.bcn.cat/bibsagradafamilia

Emergència! 2013 16 de febrer CCCB Fidel a un públic inquiet per descobrir nous sons de l’escena local, nacional i internacional, l’Emergència! arriba a la cinquena edició apropant-nos les suggeridores propostes musicals de Tashaki Miyaki (EUA), VIVA, Pájaro, Tiger Menja Zebra, Diego Hdez, Ocellot i Villarroel. Un any més el festival sondeja entre les novetats del panorama musical independent i les presenta en dos escenaris, Hall i Auditori CCCB. Dos ambients diferents per a uns noms que coincideixen en el seu valor ascendent i amb els quals el CCCB vol renovar la seva aposta per la promoció de l’underground musical actual.

Destaquem febrer 2013  

Recull de recomanacions d'activitats a la ciutat de Barcelona.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you