Page 1

RESTAURANT

ZUIVER INSPIRATIEBOEK 2013


Welkom bij Restaurant Zuiver! In ons inspiratieboek vindt u alle informatie die nodig is voor het organiseren van uw verjaardag, jubileum, receptie bruiloft, borrel en/of diner.

Aanvullende informatie Wilt u aanvullende informatie of vrijblijvend een afspraak maken? U kunt te allen tijde bellen, mailen of langskomen.

2


INSPIRATIEBOEK 2013 Inhoud Ruimtes

4

Brunch, lunch & high tea

5

Buffetten

7

Groepsdiners

9

Hapjes

11

Dranken

12

Impressies

14

Overige informatie

15

Annuleringsvoorwaarden

17

3


Ruimtes Zuiver beschikt, naast het restaurant, over twee ruimtes die zich uitstekend lenen voor een intiem diner, receptie of grote feestavond: de Herenkamer en de Zuiverzaal.

De Herenkamer De Herenkamer is uniek vanwege haar authentieke uitstraling. Het is een perfecte locatie voor uw diner tot 20 personen, maar zeker ook geschikt voor een borrel of receptie tot 40 personen.

De Zuiverzaal De Zuiverzaal is multifunctioneel te gebruiken en is ideaal vanwege de afmetingen en de hoogte van de zaal (6 meter). Deze ruimte is zeer geschikt voor uw receptie of feest tot 180 personen.

Beide ruimtes hebben een prachtige, sfeervolle ambiance en een goede akoestiek. Daarnaast zijn de professionele, vriendelijke service en een aangename, ontspannen sfeer een must voor een geslaagd feest. Het personeel van Restaurant Zuiver verricht al het mogelijke om dit waar te maken.

4


Brunch, lunch & high tea Zuiver biedt verschillende mogelijkheden om ’s middags te genieten van een brunch, lunch of high tea.

Zuiver Brunchen à € 26,50 p.p. Zuiver dagsoep Brood geserveerd met grasroomboter Diverse soorten vers afgebakken brood, roomboter croissants en krentenbollen Zoet beleg Diverse soorten jam en hagelslag Boerderijkazen Oude Reypenaar met kleine zout kristalletjes, jonge kaas en crème van geitenkaas Slagers assortiment Beenham met mosterdsaus, rundercarpaccio en ossenworst Visplateau Gerookte zalm, Hollandse garnalen met cocktailsaus en Hollandse haring met gesnipperde uitjes Salades Salade Caprese, pomodori tomaten met Buffalo mozzarella, rundvleessalade en verse fruitsalade Warme gerechten Roerei met uitgebakken spek, quiche met boerengroentes, ham, kaas en kippenragout met bospaddenstoelen

Zuiver Brunchen serveren wij voor gezelschappen vanaf 30 personen.

5


Zuiver Lunchen à € 17,50 p.p. Zuiver dagsoep Schalen met diverse luxe minibroodjes Broodjes belegd met huisgerookte zalm, rundercarpaccio, oude Reypenaer kaas Utrechtse kalfsragout kroket met wit en bruin brood Wij bieden u graag opties aan om uw lunchmenu uit te breiden. Indien u gebruik wenst te maken van deze opties vragen wij u dit van tevoren aan te geven. Uitbreidingsopties  Scrambled eggs met uitgebakken spek  Roomboter croissant  Yoghurt met muesli  Verse fruitsalade  Quiche met geitenkaas en walnoten  Saucijzenbroodje  Kipragout met bospaddenstoelen  Onbeperkt melk/karnemelk  Onbeperkt verse jus d’orange

€ € € € € € € € €

2,00 2,25 2,50 2,50 3,25 3,50 4,50 2,20 5,00

p.p. p.p. p.p. p.p. p.p. p.p. p.p. p.p. p.p.

Zuiver Lunchen serveren wij voor gezelschappen van 10 – 30 personen.

Zuiver High Tea à € 19,50 p.p. Hartig Sandwiches ruim belegd met oude kaas, gerookte zalm, ossenworst en scharrelei salade quiche met ham, kaas, paprika en tomaat Zoet Scones gevuld met rozijnen geserveerd met clotted cream en jam, Belgische bonbons, vanille muffins, vruchtenbavaroise, mini gebakjes, fruitsalade Diverse soorten fairtrade thee

Zuiver High Tea serveren wij voor gezelschappen vanaf 20 personen.

6


Buffetten Voor gezelschappen groter dan 30 personen biedt Zuiver diverse buffetten aan vanaf € 32,50 per persoon. Wilt u een niet maaltijdvullend buffet dan verwijzen wij u graag naar ons Hapjesbuffet op pagina 11.

Boerderij Buffet

Mediterraans Buffet

à € 32,50 p.p.

à € 37,50 p.p.

Vleesgerechten Varkensrugfilet, runderbavette, Kromme Rijn ham

Vleesgerechten Carpaccio, Serranoham, gegrilde kalfsoester, lamsbout

Visgerechten Gerookte zalm, tongfilets, Hollandse haring

Visgerechten Gerookte forel Vegetarische gerechten Weckpotje Antipasti

Vegetarische gerechten Biologische geitenkaas

Salades Salade van couscous Stitra, fetasalade, penne pastasalade

Salades Rundvleessalade, selderijsalade Bijgerechten Boerderij groenten, roseval partjes

Bijgerechten Brood met tapenade en olijfolie, paella, ratatouille, roseval partjes

Amuse Buffet

Walking Dinner Buffet

à € 42,50 p.p.

à € 42,50 p.p.

Amusegerechten Rundertartaar, kalfspastrami, rose zwaardvis, black tiger garnalen, sushi van verse zalm, geitenkaas mousse, brood met roomboter

Bij ons Walking Dinner Buffet worden gerechten deels geserveerd en deels gepresenteerd in buffetvorm, in kleine glaasjes of sideplates. Walking dinner & buffet gerechten Carpaccio van weiderund, roosje Kromme Rijn ham, licht gegrilde runderbavette, gebakken coquille met Hollandse garnalen, op de huid gebakken zeebaars, mousse van geitenkaas

Aanvullende buffetgerechten Runderhaaspuntjes, gegrilde kalfsmedaillon, zeebaars, verse groenten, roseval partjes

7


Barbecue Buffet

Grand Dessert Buffet

à € 34,50 p.p.

à € 9,95 p.p.

Bij ons Barbecue Buffet geniet u van luxe barbecue gerechten zonder dat u zich hoeft te bekommeren om het bereiden van de gerechten. Restaurant Zuiver zorgt voor een bedreven barbecue chef!

Bij ons Grand Dessert Buffet serveren wij heerlijke zoete lekkernijen geïnspireerd door het seizoen, hierbij kunt u denken aan sorbetijs, huisgemaakte chocolademousse, traditionele panna cotta en vers fruit. Deze gerechten worden in buffetvorm gepresenteerd in kleine glaasjes en grote schalen.

Van de barbecue Kipfiletsaté met saté saus, runder Hamburger van Maas-Rijn rund, spies gemarineerde gamba’s, gekruid kalfsworstje, Noorse Zalm Filet pakketje met kruidenboter, groente spiesje, champignons ingepakt in aluminium folie met kruiden boter

Omelet Sibérienne à € 8,00 p.p.

Bijgerechten Aardappel salade, pastasalade, salade met tomaten en feta, vers afgebakken brood met kruiden boter en aioli, frites, diverse koude sauzen

Omelet Sibérienne, ijstaart in de volksmond, is een taart gevuld met diverse soorten ijs, cake en room. De taart is bekleed met vanille kapsel en ingesmeerd met opgeslagen eiwit. Het eiwit wordt afgebrand waardoor er een mooi bruin laagje ontstaat. Het bruine laagje wordt vervolgens gegarneerd met diverse soorten vers fruit.

Zuid-Afrikaanse braai Voor uw Barbecue Buffet gebruiken wij een authentieke Zuid-Afrikaanse braai. Simpel gezegd een barbecue op z’n ZuidAfrikaans; het is dé combinatie van buitenkeuken en buitenhaard!

Zuivere boerderij kazen

Er wordt door middel van de kolenmaker een houtvuur in het midden van de braai gestookt. De kolenmaker zorgt voor een gezellig vuurtje tijdens het koken. Na het barbecueën kunt u genieten van een sfeervol haardvuur.

à € 10,50 p.p. Onze keukenbrigade selecteert voor u een combinatie van diverse soorten kazen uit de streek en daarbuiten. Deze kazen worden begeleid met heerlijk vers afgebakken brood, geperst vijgenbrood, gebrande nootjes en appelstroop.

Ons Barbecue Buffet is seizoensgebonden en serveren wij voor gezelschappen vanaf 40 personen.

8


Groepsdiners Zuiver heeft diverse mogelijkheden om met een groter gezelschap te dineren. Uiteraard is het mogelijk geheel naar uw wens en budget een menu voor samen te stellen. Tevens bieden wij standaard een luxe driegangenmenu en verrassingsmenu’s aan.

Driegangenmenu à € 39,50 p.p. Voorgerechten Carpaccio van weiderund Met basilicumpesto, gedroogde tomaten, salade mesclun en Parmezaanse kaas of Soufflé van geitenkaas en walnoten* Warme soufflé van biologische geitenkaas en walnoten geserveerd met rode biet gekonfijt in hazelnotenolie en een marmelade van rode biet of Gerookte zalmbeignet Gekruide en gerookte zalmbeignets, met een bavaroise van gerookte paling , zwarte radijs, erwtenscheuten salade en venkel hangop Hoofdgerechten Baambrugs speenbig Mals gebraden rugfilet en sparerib met appelstroop, muskaatpompoen, groenten batonnets, aardappelwafel en zoete Fleurie uiensaus of Op de huid gebakken dorade Krokant gebakken doradefilet met inktvis en octopus, gestoofde andijvie, brandade van gerookte schelvis en vis velouté of Boschampignon-knolselderijtaart Ragout van boschampignons en gerookte knolselderij, bladerdeeg deksel en lokale biologische groenten Nagerecht Zuiver snoepen Een selectie van diverse zoete lekkernijen

9


Wij bieden twee opties aan om uw driegangenmenu naar uw wens aan te passen. Indien u gebruik wenst te maken van deze opties verzoeken wij u dit van te voren aan te geven. Opties 1. U kunt het driegangenmenu uitbreiden met een vierde gang: Kreeftenbisquecappuccino of crème van wilde spinazie Supplement € 5,00 p.p. 2. U kunt een hoofdgerecht vervangen met een ander gerecht: Tournedos van ossenhaas, met geroosterde groenten, dikke frieten, King boleet champignon en truffeljus Supplement € 7,50 p.p. Kindermenu Onze jongste gasten bieden wij een heerlijk kindermenu aan! Wij serveren een speciaal kindermenu à € 12,50 per kind bestaande uit frites met een snack naar keuze. De jonge gast heeft de keuze uit een kroket, frikadel of kipnuggets. Tevens is het mogelijk het kind met het dessert mee te laten genieten, u kunt kiezen voor Zuiver Snoepen à € 9,75 per kind.

Verrassingsmenu

Wijnarrangement

Wij serveren een verrassingsmenu dat wij dagelijks samenstellen om u kennis te laten maken met onze keuken. Laat u verrassen door de chef en zijn brigade. Uiteraard zullen wij rekening houden met uw wensen.

Tijdens uw diner kunnen wij zorgen voor een passend wijnarrangement. Wij zullen wijnen serveren die speciaal goed smaken bij de gangen die wij u serveren.

Driegangen à € 39,50 p.p.

Driegangen à € 17,50 p.p.

Viergangen à € 44,50 p.p.

Viergangen à € 23,00 p.p.

Vijfgangen à € 49,50 p.p.

Vijfggangen à € 28,50 p.p.

10


Hapjes Zuiver biedt verschillende mogelijkheden wat betreft hapjes en andere versnaperingen.

Tafelgarnituur à € 2,60 p.p.    

Kaasstengels Kaasvlinders Gebrande nootjes Luxe koekjes

Borrelgarnituur warm à € 0,95 per stuk     

Bitterbal van kalfsragout met Dijon mosterd Loempia gevuld met kip en groenten Kaasstengel met oude Reypenaer Vlammetje met pittig gekruid rundergehakt Kipnugget

Borrelgarnituur koud à € 2,60 per stuk     

Zalm tartaartje met verse kruiden Hollandse garnalen met een cognacsausje Mousse van geitenkaas met gebrande nootjes Parmaham met compote van tuttifrutti Carpaccio van ossenhaas

Hapjesbuffet à € 19,95 per persoon Een uitgebreide borrel zonder dat het een maaltijdvullend diner hoeft te zijn? Ons Hapjesbuffet biedt uitkomst!

      

Lokale biologische broodsoorten met huisgemaakte tapenade en kruidenboter Dun gesneden parmaham met vruchtencompote Carpaccio van weiderund met huisgemaakte pesto en Parmezaanse kaas Gerookte zalm met kruidencrème Oosters gemarineerde gamba’s Dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise Salade van zomergroenten en buffelmozzarella

11


Overige hapjes            

Petitfours Biologische cupcakes (inclusief opdruk naar keuze) Bruidstaart Snackparade (o.a. kaassoufflés, kroketten) Zacht broodje gezond Surprise amuse Warm kaasbroodje Saucijzenbroodje Puntzakje frites met mayonaise Pistolet met warme beenham Mini saté Pan Thai Box (o.a. noedels, groenten, kip)

€ € € € € € € € € € € €

4,00 4,75 7,50 2,25 3,00 3,10 3,50 3,50 3,50 4,50 5,75 5,75

p.p. p.p. p.p. p.p. p.p. p.p. p.p. p.p. p.p. p.p. p.p. p.p.

Dranken Zuiver biedt verschillende mogelijkheden wat betreft dranken. Genuttigde dranken kunnen tijdens uw evenement berekend worden op basis van nacalculatie, maar u kunt ook kiezen voor een drankarrangement.

Hollands drankarrangement Ons Hollands drankarrangement houdt in dat uw gasten onbeperkt gebruik mogen maken van consumpties uit ons Hollands assortiment. De dranken die bij dit arrangement horen zijn bier, huiswijn, frisdranken, fruitsappen, port, sherry, vermouth en overig binnenlands gedestilleerd. De kosten van dit arrangement zijn afhankelijk van het aantal uren dat u kiest gebruik te maken van ons Hollands drankarrangement. De kosten zijn hieronder weergegeven.  1 uur € 9,50 p.p.  2 uur € 15,00 p.p.  3 uur € 20,00 p.p.  4 uur € 24,00 p.p.  5 uur € 27,50 p.p.  6 uur € 30,50 p.p.

Buitenlands drankarrangement Ons Buitenlands drankarrangement houdt in dat uw gasten onbeperkt gebruik mogen maken van consumpties uit ons gehele drankenassortiment. De kosten van dit arrangement zijn hieronder weergegeven.  1 uur € 13,00 p.p.  2 uur € 18,50 p.p.  3 uur € 23,50 p.p.  4 uur € 27,50 p.p.  5 uur € 31,00 p.p.  6 uur € 34,00 p.p.

12


Welkomstdrankjes    

Rosecco Prosecco Kir Royal Champagne

€ € € €

4,50 p.p. 5,00 p.p. 5,50 p.p. 9,50 p.p.

Wijnarrangement   

Driegangen Viergangen Vijfgangen

€ 17,50 p.p. € 23,00 p.p. € 28,50 p.p.

13


Impressies

Locatie, vooraanzicht

Locatie, zijaanzicht

Keuken, chef-kok Richard Boys

Restaurant

Herenkamer

Zuiverzaal

14


Overige informatie Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Ons salesteam is u graag van dienst om al uw vragen te beantwoorden en uw wensen door te spreken. Ook kunnen zij een afspraak voor u maken om uw evenement op locatie persoonlijk te bespreken met onze bedrijfsleider. Menu’s Omdat wij werken met seizoensproducten en onze menukaart viermaal per jaar wisselt, zijn onze menu’s onderhevig aan veranderingen. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte. Ook als u persoonlijke wensen heeft wat betreft onze menu’s is dat geen probleem. Zaalhuur  Herenkamer  Zuiverzaal

€ 175,00 p. dagdeel € 357,50 p. dagdeel

Techniek  Gebruik  Gebruik  Gebruik  Gebruik

€ 29,75 p. dag € 59,50 p. dag Vanaf € 71,50 p. dag € 119,00 p. dag

flip-over scherm microfoon beamer

Capaciteit Indien uw gezelschap groter is dan 200 personen, verwijzen wij u graag door naar ons collega–bedrijf Studio A12. Zij verzorgen voor u evenementen van 100 – 3500 personen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het salesteam via info@studioa12.nl of 030-7440055. Muziek & entertainment De Herenkamer en Zuiverzaal bieden prima geluidsinstallaties voor eventuele achtergrondmuziek. Indien u graag een dj of band bij uw feest of trouwfeest wenst, kunnen wij u daar ook mee helpen. Daarnaast beschikt Zuiver over een prachtige piano. Het betreft een Yamaha U3, 35 jaar oud en compleet gerestaureerd. De Yamaha U3 is een type piano waar pianisten graag op spelen. U kunt deze piano huren voor € 225,00. Geen pianist? Laat het ons weten en wij zoeken een geschikte pianist voor u! Decoratie & bloemen Zuiver werkt samen met een vast stylingbureau. Samen kunnen wij uw wensen wat betreft de aankleding realiseren. Uiteraard kunt u hier ook zelf voor zorgen. Wij kunnen u ook helpen met boeketten of tafelstukken. Onze huisbloemist is een professionele, trendy bloemist. Vervoer Wij hebben afspraken met verschillende busverhuurbedrijven, taxiservices en trouwauto verhuur. Graag zijn wij u hierin van dienst.

15


Film Your Wedding Film your wedding is een jong, creatief, modern en gedreven videoproductiebedrijf welke passie heeft voor het vastleggen van bruiloften op video en liefde voor het monteren tot een onvergetelijke DVD. Film your wedding filmt bruiloften met 2 camera’s Ên bestuurders en biedt daarnaast talloze andere producten zoals een sameday edit, social media edit, save the date, digitale uitnodiging, digitaal videogastenboek en diverse combipakketten. Bij Film your wedding is niets te gek! Tevens bieden zij diverse filmstijlen aan; van het zoetsappige tot filmstijl, van videoclip tot documentaire etc. Voor iedere klant en voor elk budget wat wils! Voor meer informatie: www.filmyourwedding.nl

16


Annuleringsvoorwaarden Onze algemene voorwaarden en de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn van toepassing op het gehele voorstel. Aanpassen van het aantal personen: Voor aanpassingen m.b.t. evenementen tot 20 personen kunt u tot 24 uur van te voren kosteloos het aantal wijzigen. Voor aanpassingen m.b.t. evenementen van 20 tot 40 personen kunt u tot 72 uur van te voren kosteloos het aantal wijzigen. Voor aanpassingen m.b.t. evenementen vanaf 40 personen kunt u tot 7 dagen van te voren kosteloos het aantal personen wijzigen. Binnen deze 7 dagen tot 72 uur voor uw evenement, kunt u maximaal 10% van het aantal personen in mindering brengen. Bij annulering: Bij annulering van 14 dagen of minder doch meer dan 7 dagen voor het gereserveerde tijdstip, berekenen wij 25% van de reserveringswaarde. Bij annulering binnen 7 tot aan 3 dagen voor het gereserveerde tijdstip, berekenen wij 50% van de reserveringswaarde. Bij annulering binnen 3 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip, berekenen wij 75% van de reserveringswaarde. Bij annulering binnen 24 uur voor het gereserveerde tijdstip of bij no-show berekenen wij 100% van de reserveringswaarde. Prijzen Alle prijzen zijn inclusief B.T.W.

17


Zuiver is onderdeel van Brothers Horeca Groep (BHG). BHG beschikt over 7 locaties in Midden-Nederland Studio   

A12 – www.studioa12.nl Unieke evenementenlocatie direct langs de A12, 5 km vanaf Utrecht Vier zalen; gecombineerd en afzonderlijk te gebruiken Evenementen van 150 tot 3500 personen

De Landgoederij – www.delandgoederij.nl  Gelegen langs de Kromme Rijn in een historische omgeving met Kasteel Cammingha op de achtergrond  Evenementen mogelijk tot 1200 personen  Vier zalen; gecombineerd en afzonderlijk te gebruiken Down   

Under – www.downunder.nl Bijzondere locatie aan de Laagravense Plas (Nieuwegein) tot 400 personen Zonnig terras aan het strand met zicht op de plas; hét ultieme vakantiegevoel O.a. wakeboarden en waterskiën, wavesurfen, paintballen en voetgolf

Zuiver   

Gastvrij – www.zuivergastvrij.nl Schitterende oude boerderij, centraal gelegen in Utrecht Met recht één van de mooiste trouw- en feestlocaties Zuiverzaal en Herenkamer, geschikt voor vergadering, receptie en feest tot 200 personen

Restaurant Belle – www.restaurantbelle.nl  Gelegen in idyllische omgeving: aan de Vecht en naast Slot Zuylen  Sfeervol à la carte restaurant , de Herenkamer en de Bellezaal  Ideaal voor een (zakelijk) diner, vergadering of (bruilofts-)feest tot 250 personen The Basket Amsterdam – www.thebasket.nl  Af te scheiden ruimtes, ideaal voor een (zakelijk) diner, receptie of borrel tot 300 personen  Heerlijk ruim en zonnig ‘Dackterraz’  Flexibel team, voor elk budget een feestelijk evenement of zakelijk diner The Basket Utrecht – www.thebasket.nl  Unieke locatie in het hartje van universiteitscentrum ‘De Uithof’ te Utrecht  Ideale locatie voor borrel, zakelijk diner, receptie of (bedrijfs-)feest tot 250 personen  The Lounge: ’s avonds en in weekenden exclusief te huur voor evenementen tot 100 personen

Heeft u vragen? Ons salesteam staat u graag te woord. www.bhg.nl / sales@bhg.nl

18

Zuiver Particulier inspiratieboek  

Zuiver Particulier inspiratieboek