__MAIN_TEXT__

Page 1


-2-

INHOUD INHOUD

-2-

ACTIEF & FUN

-3-

1.

Bodyboarden & Indoor Surfen ................................................................. - 3 -

2.

4x4 Offroad Experience .......................................................................... - 4 -

3.

Archery Tag .......................................................................................... - 4 -

TEAMBUILDING

-5-

1.

Expeditie Poolcirkel ................................................................................ - 5 -

2.

Down Under Winterspelen....................................................................... - 7 -

3.

VR-Experience: Moordspel ...................................................................... - 8 -

4.

VR-Experience: La Casa de Papel ............................................................. - 9 -

5.

Break-in Box....................................................................................... - 10 -

6.

Escape Room ...................................................................................... - 10 -

7.

Virtual Reality Experience ..................................................................... - 11 -

SPORT & SPEL

- 12 -

1.

Shooting Experience ............................................................................ - 12 -

2.

Quizspel ............................................................................................. - 13 -

3.

Laser Point Shooting ............................................................................ - 13 -

4.

Golf Clinic ........................................................................................... - 14 -

WORKSHOPS

- 15 -

1.

Aboriginal schilderen............................................................................ - 15 -

2.

Didgeridoo spelen ................................................................................ - 15 -

3.

Schermen ........................................................................................... - 16 -

4.

Sieraden maken .................................................................................. - 16 -

5.

Koe schilderen .................................................................................... - 17 -

6.

Roofvogelworkshop of demonstratie ...................................................... - 18 -

OVERIGE MOGELIJKHEDEN

- 19 -


-3-

ACTIEF & FUN 1.

Bodyboarden & Indoor Surfen

Bodyboarden is meer dan op uw buik door het water spetteren. Het is een kwestie van balans, techniek en plezier! Behalve een normale 'ride' maken waarvan u hoopt dat die zo lang mogelijk duurt, kunt u allerlei trucjes doen met het board. Het geeft een onvoorwaardelijk gevoel van vrijheid wanneer u het water, dat met meer dan 60 kilometer per uur over de kunstmatige golf wordt gepompt, langs u hoort razen. Doordat u vlak boven het water zweeft, heeft u een enorme snelheidsbeleving! Eén van de nieuwste sportieve activiteiten bij Down Under is het indoor surfen op onze Wavesurfer. De Wavesurfer is de nieuwste sensatie op het gebied van avontuurlijke watersporten. Eindelijk wordt de ultieme droom van elke surfer of bodyboarder waar! Een oneindige golf... Facts ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Wavesurfer: De Wavesurfer is te boeken op de halve uren Surfen en bodyboarden kunnen niet tegelijk plaats vinden Wanneer je geen ervaring hebt, begin je met bodyboarden Minimaal aantal deelnemers bedraagt 6 personen Bodyboarden: maximaal aantal personen bedraagt 20 personen Surfen: maximaal aantal personen bedraagt 10 personen Zwemdiploma is verplicht Instructie en wetsuit zijn inbegrepen

Kosten Wavesurfer Bodyboarden 1 uur: 2 uur:

€ 24,50 p.p. € 34,50 p.p.

Indoor Surfen 1 uur: 2 uur:

€ 32,50 p.p. € 45,00 p.p.


-4-

2.

4x4 Offroad Experience

Gewoon voor de lol met uw collega’s het 4x4 rijden beleven? Deze uitdagende activiteit is geschikt voor bedrijfsuitjes, teamdagen, vrijgezellendagen en andere leuke uitjes. Ervaar de beleving als de wagen net door de plassen heen komt en voel de sensatie wanneer u in één keer net boven de heuvel uitkomt. Met 4x4 terreinrijden bij Down Under is een brede grijns gegarandeerd! Groot voordeel is dat bij minder mooi weer deze activiteiten gewoon door kan gaan. Tijdsduur: Aantal personen: Kosten:

3.

1 tot 2 uur vanaf 10 t/m 18 personen € 52,50 p.p.

Archery Tag

Een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten: Archery Tag! Een spel waarbij iedere deelnemer een pijl en boog heeft. Hiermee probeert u om op de tegenstander en de targets van het andere team te schieten door zelf achter obstakels te zitten. Door de speciale pijlen is het een leuke en 100% veilige activiteit. Daarom is de minimale leeftijd van Archery Tag 12 jaar! Net als bij de activiteit Paintball nemen twee teams het tegen elkaar op in het speelveld! Bij Archery Tag krijgt iedere speler een pijl & boog waarmee u op de tegenstander en de targets van de tegenstander schiet. Samen met het team probeert u alle targets van het andere team raak te schieten. Archery Tag is een volledig veilig spel, de speciale pijlen doen geen zeer en is daarom geschikt voor jong & oud. Ga de strijd aan met pijl & boog en schakel samen de tegenstander uit. Bent u klaar voor teamwork, spanning en adrenaline dan is Archery Tag de activiteit voor u!

Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten: Leeftijd:

1,5 uur vanaf 15 personen € 29,50 p.p. vanaf 12 jaar


-5-

TEAMBUILDING 1.

Expeditie Poolcirkel

Bij de Expeditie Poolcirkel nemen teams het tegen elkaar op in 3 activiteitmogelijkheden. Bij iedere activiteit kunnen er punten behaald worden. Na 3 activiteitenrondes wordt de finale gespeeld. De finale bestaat uit het maken van een vuur waar een touw mee doorgebrand moet worden. De uiteindelijk behaalde punten van de finale tellen dubbel! Een leuk en spannend programma met winters getinte activiteiten. Organisatie De deelnemers kunnen het beste vooraf ingedeeld worden in een team. Dit bespaart op de dag zelf een hoop tijd. De teams zullen door middel van een roulatieschema de onderdelen af gaan. Begeleiding Dit programma staat onder begeleiding van professionele instructeurs. Instructeurs die weten waar de veilige grenzen van de mogelijkheden van de deelnemers liggen en zorg dragen voor een veilig, maar vooral ook gezellig verloop van het programma. Er kan een programma samengesteld worden door een keuze te maken uit 3 van de volgende activiteiten: Sneeuwvlakte oversteken Probeer geblinddoekt de sneeuwvlakte over te steken zonder een mijn te raken. Wanneer dit wel gebeurt mag de volgende van het team het proberen. Wanneer iedereen van het team aan de overkant is stopt de tijd. Een leuke vertrouwens- en communicatieopdracht voor teams. Kerstboom bouwen Bouw een kerstboom van bamboe en elastiek. Zonder andere hulpmiddelen moet u ervoor zorgen dat het ontwerp overeind blijft staan. Samenwerken, technisch- en ruimtelijk inzicht zijn belangrijke competenties om deze klus met elkaar te klaren. Langlaufen en sneeuwbal transporteren Bouw met uw team in een Z-vorm een knikkerbaan van bamboestokken, elastiek en dakgoten. Welk team weet de meeste ballen in de emmer te laten eindigen en daardoor de meeste punten te behalen? Skistokkenspel Het skistokkenspel is een spel waarbij het aankomt op intelligentie en een vaste hand. Het beginnende team laat de stapel met skistokken vallen waarna het andere team nog twee stokken mag verplaatsen zodat het voor het startende team moeilijker wordt. IJsblokkenspel Bij dit reuzenspel moeten de teams zo slim mogelijk blokken uit de toren halen en weer bovenop de toren plaatsen. Aanraken is pakken. Laat een team de toren omvallen dan wint het andere team de punten. Goed communiceren en technisch inzicht zijn nodig om de juiste blokken te pakken.


-6-

Zwevende sneeuwballenspel (alleen binnen mogelijk) Zweefbal is een leuk en uitdagend spel. Bij dit spel wordt er continu lucht door de kegels geblazen, waardoor de sneeuwballen omhoog gaan. Dit spel kan met twee teams tegelijkertijd gespeeld worden. Denkt u dat uw team wint door de meeste sneeuwballen in de mand te krijgen? Of wint uw team door het snelste een bal van de ene naar de andere kant van het kussen te verplaatsen? Winterse Pubquiz Een mini winter pubquiz. Weet uw team de antwoorden op alle vragen? De sleutel tot succes is de kennis van alle teamgenoten zo goed mogelijk te benutten en om daarmee zo veel mogelijk punten te scoren. Vuur maken (finale spel, vast onderdeel) Schat hierbij goed alle mogelijkheden en gevolgen in. U gaat tijdens de finale namelijk met de beschikbare materialen een vuur maken dat het touw boven de vuurschaal moet doorbranden. Punten tellen tijdens dit finale spel dubbel! Tijdsduur: Aantal personen: Kosten:

2 uur, 30 minuten per onderdeel vanaf 20 personen â‚Ź 29,50 p.p.


-7-

2.

Down Under Winterspelen

Tijdens de winterse spelen van Down Under gaat u het in teams in de onderstaande spelen tegen elkaar opnemen. Welk team behaald de meeste punten en wordt de winnaar van dit leuke winterprogramma? Klask Klask is onweerstaanbaar met zijn dynamische combinatie van snelle actie, behendigheid en tactiek! Klask is niet alleen verschrikkelijk leuk om te spelen, er is ook tactisch inzicht en snelle handen en hersenen voor nodig. Denkt u dat u snel genoeg bent en een geweldige oog-handcoördinatie heeft? Of wilt u stug verdedigen, uw tegenstander uit zijn tent lokken en op het juiste moment terugslaan? Het magnetische spelmechanisme van Klask is uniek en uitdagend voor jong en oud. De spelers hebben onder het Klaskbord controle over de magneten. Beide spelers proberen te scoren en ondertussen de witte pionmagneten in het middenveld te ontwijken. Biatlon Zorg dat u de oplichtende doelen zo snel mogelijk raakt. Bij dit ‘reactie schieten’ gaat het niet alleen om een razendsnelle reactie; u moet natuurlijk ook het doel zien te raken. Dat lukt alleen met uiterste concentratie en een vaste hand. Het aantal schoten, de wachttijd tussen schoten en de snelheid waarmee de doelen oplichten kunnen worden gevarieerd. Hierdoor biedt dit spel voor zowel ervaren als onervaren schutters altijd voldoende uitdaging. IJshockey sjoelen Sjoelen anno 2020! Bij dit spel is het de bedoeling om zo snel mogelijk de eigen speelhelft vrij te spelen van sjoelpucks. In het midden van het speelveld zit een balkje van hout met daarin een gat waar de stenen doorheen geschoten moeten worden. Het schieten gebeurt door middel van een elastiek wat op beide speelhelften gespannen is. Degene die als eerste de eigen speelhelft vrij heeft van stenen wint!

Tijdsduur: Aantal personen: Kosten:

2 uur, 40 minuten per onderdeel vanaf 20 tot 60 personen € 29,50 p.p.


-8-

3.

VR-Experience: Moordspel

Een enerverend VR-reality spel waarbij door slim samenwerken een brute moord kan worden opgelost. Is uw team in staat de juiste aanwijzingen met elkaar te verbinden en maakt u de virtuele wereld weer een stukje veiliger? Een raadselachtige moord heeft plaatsgevonden op een vermogend hoteleigenaar. In zijn eigen hotel nota bene. Vragen rijzen op: waarom is hij gedood? Hoe heeft de moord plaatsgevonden? En wie heeft deze brutale moord op zijn of haar geweten? Uw team kan het oplossen, maar de aanknopingspunten liggen in de virtuele wereld. EĂŠn van u zet daarom als eerste de VR-bril op en stapt in die virtuele wereld. Kijk goed rond en vertel je tafelgenoten wat je ziet. Er gebeurt daar van alles, maar alleen als er goed wordt samengewerkt en gegevens uit beide werelden aan elkaar worden gekoppeld zal het lukken het mysterie van deze gruwelijke moord op te lossen. Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

1 uur vanaf 12 t/m 20 personen â‚Ź 22,50 p.p.


-9-

4.

VR-Experience: La Casa de Papel

Dit VR-reality spel is gebaseerd op de populaire Netflix-serie ‘La Casa de Papel’. Onder begeleiding van “el Professor” lost u samen met uw team de meest uiteenlopende en uitdagende raadsels op, zodat u ongezien de Koninklijke Munt kunt verlaten. Door middel van de speciale Oculus Go VR-bril is dit spel onderverdeeld in verschillende virtuele levels. Combineer de aanwijzingen uit de echte wereld met de puzzels uit de virtuele wereld en bundel uw krachten. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk biljetten uit de beruchte kluis weet te veroveren binnen 90 zenuwslopende minuten. Dit spel is ook te spelen met twee teams tegen elkaar. Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

1,5 uur vanaf 12 t/m 20 personen € 27,50 p.p.


- 10 -

5.

Break-in Box

Voor u staat een kist. In de kist zit een mysterieus verhaal dat u met uw team moet oplossen. Maar de eerste vraag is: hoe krijgt u de kist eigenlijk open? Een spel waarbij goede samenwerking vereist. De kisten zijn gemaakt door een museummedewerker samen met minimale documentatie gevonden in het museumdepot. De museummedewerkers hebben geen tijd om uit te zoeken wat er in de kisten zit en vragen u dit om te doen. De aanwijzingen bestaan uit pittige puzzels en raadsels. Het is en soort omgekeerde escape room: u moet niet ergens uit, maar juist ergens binnen zien te komen. Wie weet als eerste de kist te openen, met de inhoud aan de slag te gaan, en het mysterie op te lossen? Probeer samen met vrienden of collega’s de break-in-box te openen en het mysterie te ontrafelen. Er zijn drie identieke exemplaren waardoor u in teams tegen elkaar kan spelen. Welk team lost het raadsel als eerste op? En lukt het de teams binnen de tijd? Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

6.

1,5 uur vanaf 8 t/m 21 personen € 240,00 per box, maximaal 7 spelers per box (minimale afname van 2 boxen)

Escape Room

U bent in de vergaderruimte en alles lijkt zijn gangetje te gaan, totdat er hard op de deur wordt geklopt en er een overvaller binnenstapt. U wordt niet zomaar overvallen, nee u wordt gegijzeld! Door wie dan? Wie is die overvaller en wat wil hij?! Dat blijkt allemaal tijdens de audio-fragmenten die u vervolgens te horen krijgt. Alles wordt dan duidelijk, maar dat wil niet zeggen dat het makkelijk is te ontsnappen. Dat wordt namelijk een hele klus. Eén ding is zeker, er is maar één doel… Can you escape? Door de spanning, het oplossen van raadsels, puzzels en verschillende cryptogrammen is samenwerking een prioriteit! De klok tikt als nooit tevoren. Is de groep stressbestendig, weten ze de juiste taken te verdelen en samen te werken als één team?! Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

1 uur vanaf 15 personen € 32,50 p.p.


- 11 -

7.

Virtual Reality Experience

Deze compleet nieuwe dimensie ervaart u op onze eigen locatie. Beleef de kriebels in de buik als u van de hoogste rollercoaster af gaat, gooi sneeuwballen op collega’s of ontmantel samen met collega’s een bom, zodat deze niet recht in uw ogen ontploft. Of bevind u zich liever diep in de zee tussen de meest mooie vissen van onze planeet? Alles is mogelijk in de Virtual Reality. Met elke VR bril kan met maximaal 6 à 7 personen tegelijkertijd gespeeld worden. Minder deelnemers per VR bril kan natuurlijk ook. Het is mogelijk om deze activiteit met 50 personen te ondernemen. Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

1 of 2 uur vanaf 10 personen € 250,00 per uur per set


- 12 -

SPORT & SPEL 1.

Shooting Experience

Bij de ‘Shooting Experience’ maakt u kennis met twee van de onderstaande schietactiviteiten. Deze activiteiten hebben een tijdsduur van 60 minuten per onderdeel. Boogschieten Eerst worden er een aantal oefenpijlen geschoten. Onder leiding van een professionele instructeur wordt er aan de techniek en schiethouding gewerkt. Na het schieten van de oefenpijlen wordt het serieus, want dan wordt er voor individuele punten geschoten. Hierna worden er teams gemaakt die onderling de strijd aan gaan om de meeste punten te schieten. Kruisboog schieten Na een algemene uitleg over het schieten met een kruisboog en het doornemen van de veiligheid gaan de deelnemers onderling uitmaken wie zich de nieuwe William Tell mag gaan noemen. Na het oefenen wordt het serieus en gaan we voor de individuele punten schieten. Luchtbuks schieten Bij het luchtbuks schieten gaat het om uiterste concentratie en een vaste hand om het doel te kunnen raken. De deelnemers mogen eerst allemaal een paar keer oefenen en dan moet er voor het team zoveel mogelijk punten bij elkaar geschoten worden. Blaaspijp schieten Blaaspijp schieten is tegenwoordig erg populair. Het is voor jong en oud een spannende en uitdagende activiteit. Deze keer geen nostalgische blaaspijp van pvc met pijltjes van papier. U krijgt van ons een echte blaaspijp en u schiet met echte pijltjes. Het lijkt heel erg simpel, maar u zult merken dat er meer oefening en techniek bij komt kijken dan gedacht. Hoeveel punten kunt u bij elkaar blazen? Luchtdruk pistool schieten Altijd een pistool willen schieten? Met onze luchtdrukpistolen kunt u na een korte instructie, snel oefenen met mikken. Lukt het u om de doeltjes om te schieten? Katapult schieten In de middeleeuwen een veel gebruikte strijdwijze, maar hoe accuraat is een katapult eigenlijk? Dat hangt af van de vaardigheid en concentratie van de deelnemer, die natuurlijk de instructies krijgt om de katapult naar zijn of haar hand te zetten. Daarna begint de competitie. Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

2 uur vanaf 16 personen € 35,00 p.p.


- 13 -

2.

Quizspel

Wat is er leuker dan gezellig met vrienden, collega′s, familie of teamgenoten een quiz te spelen? Tijdens de quiz wordt u in verschillende teams verdeeld. Dit zorgt ervoor dat er een gezonde spanning en strijd ontstaat. De sleutel tot succes is de kennis van alle teamgenoten zo goed mogelijk benutten, om daarmee zo veel mogelijk punten te scoren. U ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪

heeft de volgende quiz mogelijkheden: Algemene kennis Winter Jaren ‘90 Sport Hollandse feitjes Wereldquiz Mannen tegen de Vrouwen

Quiz op maat Ook is het mogelijk om een quiz op maat te laten maken. Bijvoorbeeld voor een 25-jarig bestaan van het bedrijf. Wij nemen u en uw personeel mee de geschiedenis in om alle jaren te herbeleven. Uw eigen vragen aanleveren voor deze quiz is hierbij geen enkel probleem. Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

3.

2 uur vanaf 25 personen € 19,50 p.p.

Laser Point Shooting

‘Laser Point Shooting’ is een systeem dat een totaal nieuwe mogelijkheid biedt tot schieten tijdens welk feest dan ook. Middels een draadloze verbinding tussen het wapen, de doelen en de ontvanger kunnen er verschillende spelvormen gespeeld worden. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en ook binnen te plaatsen. Spelvormen die gespeeld kunnen worden zijn bijvoorbeeld reactie schieten en van 501 naar 0 schieten met zo min mogelijk schoten. Tegelijktijdig schieten er twee personen. Omdat het korte schietseries zijn, kunnen er veel mensen deelnemen aan deze leuke en uitdagende schietactiviteit. Tijdsduur: Kosten:

1,5 uur € 450,00 per groep € 100,00 per extra 30 minuten


- 14 -

4.

Golf Clinic

Deze activiteit wordt aangeboden op het nabij gelegen terrein van Down Under. Kom samen met de familie, collega’s of vrienden golfen en verbeter uw slag. Verschillende spelvormen blijven u uitdagen waardoor u individueel, maar toch als groep bezig bent. Of u een geoefende golfer bent of nog volledig nieuw in de sport, wij bieden clinics op elk niveau aan. Hierbij is professionele begeleiding aanwezig die ervoor zal zorgen dat uw slag verbeterd! Wie slaat het verst met de driver of weet de obstakels in het water te raken met een meer technische slag? Kom golfen bij Down Under en voor u het weet bent u een echte golfpro.

Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

1 uur vanaf 5 personen € 26,00 p.p. € 23,50 p.p. (vanaf 10 personen)


- 15 -

WORKSHOPS 1.

Aboriginal schilderen

We kijken als samenleving vaak naar de negatieve dingen in het leven. Vandaag gaan we samen een reis maken naar uw kracht. We gaan deze kracht met stippeltjes op een doek zetten en gebruiken allerlei kleuren die u blij maken. U maakt kennis met de Aboriginal manier van schilderen. Puntjes of stippeltjes zetten is heel rustgevend en als je er eenmaal aan begint, wil je niet meer stoppen! Zo maakt de één een heel abstract kleuren- en vormenspel, een kracht- of totemdier en de ander een levensboom met zijn/haar eigen kwaliteiten. Ook is het mogelijk om een eigen ‘songline’, zo noemen de Aboriginals hun levenspad, uit te stippelen. Dit kan ook zijn in de vorm van uw dromen! Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

2.

2 uur vanaf 15 tot 40 personen € 27,50 p.p.

Didgeridoo spelen

Het geluid van de Didgeridoo is de sound van de ‘spirit’. Het oer geluid dat ons leidt naar de oorsprong van de Aboriginals. Zittend in een kring onder ons overdekte terras of in de beachclub legt onze Didgeridoo docent van alles uit over de historie en het gebruik van een Didgeridoo. Aan het eind van de workshop gaat u proberen de mooie tonen uit de Didgeridoo te krijgen en de Didgeridoo te bespelen. Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

1 uur vanaf 15 tot 40 personen € 27,50 p.p.


- 16 -

3.

Schermen

De deelnemers maken op unieke wijze kennis met de schermsport. Na de introductie start het programma met een korte inleiding. Hierbij wordt de geschiedenis van de schermsport toegelicht en krijgen de deelnemers uitleg over de verschillende disciplines (floret, degen, sabel). Daarna starten we met het voetenwerk. De deelnemers worden in stelling gezet (en garde) en leren de basis voetpassen die voor het schermen van essentieel belang zijn. Als het voetenwerk onder de knie is krijgt iedere deelnemer een sabel, handschoen, masker en vest. Vervolgens worden een aantal aanvallen geleerd en aansluitend de weringen (verdedigingstechnieken). Al snel gaan de deelnemers over tot een duel.

Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

4.

2 uur vanaf 14 personen â‚Ź 35,00 p.p.

Sieraden maken

Tijdens deze workshop maakt u volledig naar eigen inzicht een sieraad, dit kan een armband, enkelband en/of een ketting zijn. Er is een grote variatie aan mogelijkheden en materialen, zowel klassiek als trendy. Voor de sieraden heeft u een uitgebreide keuze aan materiaal zoals hangers, bedels, veertjes, kwastjes en een royale set basiskralen. De workshop leent zich uitstekend voor een gevarieerde groep, biedt voor ieder wat wils. Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

2 uur vanaf 16 personen â‚Ź 39,50


- 17 -

5.

Koe schilderen

Beschilder in alle vrijheid of in opdracht de koe die voor u staat. Groen, bruin, goud- of zilverkleurig, of precies zoals u ze altijd in de wei ziet staan. Het maakt niet uit. Het resultaat is een vrolijke koe die elke woonkamer of kantoor opfleurt. U beschildert een papier-machĂŠ koe van ongeveer 40 centimeter hoog. Onze creatieve instructeur legt eerst uit welke soorten verf u gaat gebruiken en wat de specifieke eigenschappen zijn. Ook gaan we in op het kleurenspectrum en mengen van kleuren. Wij zorgen natuurlijk voor alle materialen en schilderbenodigdheden. Een creatieve en gezellige workshop. Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

1,5 uur vanaf 14 personen â‚Ź 39,50 p.p.


- 18 -

6.

Roofvogelworkshop of demonstratie

De roofvogelworkshop is een unieke belevenis waarbij u zelf aan de slag gaat met roofvogels. Tijdens de 2 uur durende workshop wordt er veel verteld over de roofvogels en de valkerij, dit wordt u echter op een praktijkgerichte manier verteld. U krijgt zelf een handschoen aan en de vogels landen ook daadwerkelijk bij u op de handschoen. Ook krijgt u de gelegenheid een roodstaartbuizerd te laten jagen op een nepkonijn en een valk een ‘loer te draaien’. U proeft de eeuwenoude ambacht. De uitgebreide collectie roofvogels is uniek in Nederland, omdat deze allemaal zijn getraind. U ziet vele verschillende soorten. Denk hierbij aan arenden, valken, buizerds, haviken, uilen en gieren. Na afloop van de workshop ontvangt u een echt valkerij certificaat. Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

1,5 uur Maximaal 30 personen per groep € 985,00 per groep

Naast de roofvogelworkshop is een roofvogeldemonstratie mogelijk. Tijdens onze interactieve roofvogeldemonstratie vliegen zo’n 10 verschillende soorten roofvogels. Denk hierbij aan arenden, haviken, valken, buizerds, gieren en uilen. Door onze grote verscheidenheid zijn we uniek in Europa. Dit maakt onze demonstratie ook boeiend en leerzaam voor jong en oud. Verschillende malen vragen we iemand uit het publiek ons te assisteren. U krijgt dan een handschoen aan en de vogel land op de hand. Daarnaast kan iemand van de groep rennen met een nepprooi voor de roodstaartbuizerd, of er land een klein dwerg uiltje op uw hoofd, een pikkende gier, twee Zuid Amerikaanse haviken die samen gaan jagen, een immense oehoe die over de hoofden zweeft, een zwevende Amerikaanse zeearend, de bloedsnelle valk duikend achter zijn prooi aan etc. Naast de roofvogels zijn er ook andere bijzondere vogels te bewonderen zoals een hoornraaf, kroonkraanvogel en maraboe. Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

45 minuten geen voorwaarden € 685,00 per groep


- 19 -

OVERIGE MOGELIJKHEDEN Eerder genoemde activiteiten zijn slechts een greep uit een tal van mogelijkheden die wij bieden bij onze locatie. Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van activiteiten die wij ook voor u kunnen verzorgen. We vernemen het graag wanneer u speciale wensen heeft zodat wij een offerte op maat voor u kunnen opstellen. Prijzen en beschikbaarheid van onderstaande activiteiten zijn op aanvraag. ▪ DJ-Workshop ▪ Clinic met gastsprekers ▪ Clinic omdenken ▪ Foute Bingoshow ▪ Workshop bonbons maken ▪ Workshop (kruis)boogschieten ▪ Workshop cocktails maken ▪ Workshop glasblazen ▪ Workshop goochelen ▪ Workshop graffiti spuiten ▪ Workshop haka ▪ Workshop keramiek ▪ Workshop luchtdrukschieten ▪ Workshop mozaïeken ▪ Workshop sigaren maken ▪ Workshop Tai Chi ▪ Workshop zakelijk flirten ▪ En nog veel meer… Aanvullende informatie Wilt u aanvullende informatie of vrijblijvend een afspraak maken? U kunt te allen tijde bellen, mailen of langskomen. Tel: 030-2877777 (optie 1) / E-mail: sales@downunder.nl

Profile for Brothers Horeca Groep

Activiteiten Down Under  

Activiteiten Down Under  

Advertisement