Page 1

The site is north oriented and virtually square in dimension. The positioning of the building on the site was dictated by a 10m fontage set back . In order to gain maximum nothern exposure and to maximise the rear POS an east west band is positioned as far forward as possible offering the most reponsive foot print. Designed to forge a direct relationshi between inside and outside the house contains 2 longitudnal zones of space located to the north and south of an east-west spine living to the north and sleeping to the south . These spaces are organised about a central entry corridor that bisects the front elevation almost symmetricaly. L shape volume to get private space at backyard

Pathways added

Upper floor added to get more privavy


Bhavesh Garg Architecture Portfolio  
Bhavesh Garg Architecture Portfolio  

Selected Works 2015-2018