Page 1

SALGSBOK FOR DINA TEA


2


SALGSBOK FOR DINA TEA

FORORD

I Dina Tea Blends vil du bare finne 100% rene, økologiske krydder og urter, som blir økologisk dyrket av bønder i Sri Lanka. Vi vil gjerne gi noe tilbake til samfunnet og til tedyrkerne som gjør våre teer mulige å produsere. Vår hengivenhet er er bærekraftig fairtrade– virksomhet. Med hver slurk du drikker av teen, hjelper du arbeiderne fra fattigdom til velstand. Teen inneholder den aller høyeste kvaliteten av håndplukkete, organiske blader.

3


STRATEGI

Vi vil få frem et design som skal se litt håndlaget ut, samtidig som vi finner inspirasjon fra de fem elementene inn i teksturen. For å få det til å se litt håndlaget ut, vil vi bruke virkemidler som håndskrevete fonter. Vi har tenkt å bruke litt tynne fonter for å få et litt sexy uttrykk. Vi vil lage etiketten litt avlang og smal, med litt informasjonstekst på. Farger vil vi variere litt fra teboks til teboks, ut i fra de fem elementene. Budskapet vårt er å få frem at Dina Tea er en økologisk te som er håndplukket og produsert på Sri Lanka.

4


SALGSBOK FOR DINA TEA

VERDIORD

ØKOLOGISK, HÅNDLAGET, SEXY & EKSKLUSIVT

5


INSPIRASJON

6


SALGSBOK FOR DINA TEA

PLANET, PEOPLE, PURPOSE & PASSION

7


LOGO

I logoen har vi tatt utgangspunkt i en D for Dina Tea. Logoen er en firkant, hvor det er en D i negativ, og resten av formen er formet som en bratt bakke, som i fjellene der teen kommer fra. Vi tok med de organiske bladene som teen lages av, med to blader og en knopp. Vi har valgt å bruke logoen i negativ på en farget bakgrunn på forsiden av tepakken. Vi har satt en logo regel om at logoen skal brukes i negativ på farget bakgrunn. På baksiden har vi en hvit etikett, der har vi valgt å bruke logoen i positiv. Logoen skal kun brukes i positiv og negativ alt etter bakgrunnsfarge.

8


SALGSBOK FOR DINA TEA

FONTER

Vi valgte å bruke den groteske fonten Helvetica Neue – Ultra Light på overskrifter fordi denne fonten er veldig tynn og elegant, og litt sexy, som kunden ville ha. Denne fonten har vi brukt stort på etiketten for å få frem navnet på teen, og for å skape størrelseskontraster.

Adobe Garamond Pro

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ a b c d e f g h i j k l m n o p q r st u v w x y z æ ø å 1234567890

På brødteksten har vi brukt antikvafonten Adobe Garamond Pro som er en lettlest brødtekst, og skaper en fin kontrast mot Helvetica Neue- Ultra Light.

Helvetica Neue - Ultra Light

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ a b c d e f g h i j k l m n o p q r st u v w x y z æ ø å 1234567890

Ha lo Handwrit er

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r st u v w x y z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

En del av konseptet vårt var at man skal skjønne at et er en te som er håndplakket, derfor har vi brukt fonten Halo Handwriter, som er en håndskrevet font. Denne brukte vi på navnet på te-serien, underoverskrifter og på baksiden av etiketten hvor det står litt informasjon om teen.

9


JOY, VELVET, INSPIRATION, CHILL OUT & BLISS

10


SALGSBOK FOR DINA TEA

ILD, JORD, TRE, VANN & METALL

11


PURE JOY

Rødt, rosa, lilla og himmelblå er sentrale farger. Sommer, middagstid på døgnet, varmt klima og syd er stikkord. Dette er sommerens energi. Det er varme, lidenskap, pasjon og glede. Arketypen til ilden er troll– mannen, han som får alt til å skje. Den røde fargen får frem sterke følelser, tenk på en tyrefekter arena hvor de bruker rødt til å hisse opp oksen. Organisk svart te med kanel, kardemomme, ingefær, kryddernellik og pepper. Det varmende krydderet åpner hjertet ditt og gjør deg mottakelig for kjærlighet og glede rundt deg. Dette er ildenergien, og vi har tatt utgangspunkt i fyrverkeri, fordi dette symboliserer glede, lidenskap og magi. Det symboliserer også trollmannen, som er som nevnt arketypen for denne perioden. Vi lagde et rødt mønster ut i fra dette. Her valgte vi å bruke rødt, fordi det er fargen for ild, kjærlighet og sommer. Dette er kjærlighetsteen. Etiketten er i samme rødfarge som mønsteret.

R: G: B:

0 0 0

C: 0 M: 0 Y: 0 K: 100

12

R: G: B:

0 0 0

C: 0 M: 0 Y: 0 K: 100

R: 170 G: 42 B: 49 C: M: Y: K:

23 96 85 15


SALGSBOK FOR DINA TEA

13


PURE VELVET

Gul, rustrød, beige, brun og grå er sentrale farger. Sensommer, ettermiddag, fuktig klima, retning sentrum og søt smak er stikkord. En nærende energi. Det er en Indian summer, tiden hvor moder jord gir oss en sødmefull opplevelse gjennom modnete søte frukter og bær. Organisk svart te med vanilje. Den rike smaken av svart te blandet med vanilje. Den vekker deg med en deilig subtil smak. Her har vi laget et mønster med utgangspunkt i sanddyner. De får en spesiell og fin form når det blåser vind i sanden. Vi har lagd mønsteret ut ifra skyggene i sanden som oppstår når dette skjer. Vi har gitt mønsteret en litt brun-beige farge. Den ser ut som sand og jord. Sanddyner i vind forbindes med sensommer, og det er her vi har hentet inspirasjonen. Etiketten har den samme bruntonen som mønsteret.

R: G: B:

0 0 0

C: 0 M: 0 Y: 0 K: 100

14

R: G: B:

0 0 0

R: 142 G: 137 B: 100

C: 0 M: 0 Y: 0 K: 100

C: 44 M: 37 Y: 67 K: 9


SALGSBOK FOR DINA TEA

15


PURE INSPIRATION Grønt i alle nyanser er sentrale farger. Vår, morgen, vind og øst er stikkord. Denne symboliserer ny begynnelse og vekst. Det er energien som får knoppene til å briste om våren. Her finner vi inspirasjon, visjon og nye tanker. Arketypen i treelementet er pioneren, han som går først og viser vei. Organisk grønn te med sitrongress. Den gir innsikt og inspirasjon til ditt sinn og din sjel med beroligende og fredelig klarhet. Den grønne teen har en frisk og god kvalitet og er elsket av te-elskere over hele verden. I dette designet tok vi utganspunkt i de bladene som blir plukket til te-dyrking. Vi fant formen på et te-blad og lagde et mønster ut av dette. Dette mønstret har vi brukt på emballasjen. Vi gjorde bladene i en grønne nyanse, samme farge som bladene har på våren, og som tre-energien har. Vi valgte å gjøre mønsteret ensfarget så det ikke skulle ta for mye oppmerksomhet fra etiketten. Etiketten har den samme grønnfarge som bladene.

R: G: B:

0 0 0

C: 0 M: 0 Y: 0 K: 100

16

R: G: B:

0 0 0

R: 139 G: 143 B: 57

C: 0 M: 0 Y: 0 K: 100

C: 48 M: 31 Y: 97 K: 8


SALGSBOK FOR DINA TEA

17


PURE CHILL OUT

Turkis, sort og mørkeblå er sentrale farger. Vinter, natt, kulde og nord er stikkord. Dette er vinterens og nattens energi. Stillhet og ro. Naturen sover. Arketypen er filosofen. Grønn Chai Tea med Kokos – Økologisk grønn te med kardemomme, ingefær, kryddernellik og kokos. Beroligende for kropp og sinn. Nyt en fredelig og avslappende chill out opplevelse. Mønsteret og strukturen her har utgangspunkt i bambus stenger, for å få et eksotisk og elegant uttrykk. Vi la bambus stenger i et firkantet mønster. Bambus forbinder vi med noe beroligende og eksotisk. Vi valgte en rolig turkisfarge som passer godt til vannenergien. Etiketter har samme turkisfarge som mønsteret.

R: G: B:

0 0 0

C: 0 M: 0 Y: 0 K: 100

18

R: G: B:

0 0 0

R: 54 G: 171 B: 161

R: 53 G: 189 B: 178

C: 0 M: 0 Y: 0 K: 100

C: 73 M: 10 Y: 43 K: 0

C: 69 M: 0 Y: 37 K: 0


SALGSBOK FOR DINA TEA

19


PURE BLISS

Gull, sølv, metallic og hvit er sentrale farger. Høst, kveld, tørke og vest er stikkord. Dette er høstens energi. Trærne slipper bladene og vi kan ta det med ro og høste det vi har sådd. Dagene er kjølige tørre og klare. Vi tekker oss innover og holder oss inne i våre hus. Arketypen er alkymisten. Pure Bliss er en hvit te. Hvit te er laget av unge, håndplukket knopper og tørket løv. Den milde og friske smaken av denne herlige blandingen vil fylle deg med lykke og gi deg en smak himmelen for å friske opp dagen. Dette er metallenergien, og det er der vi har tatt utgangspunktet i designet. Vi fikk inspirasjon fra strukturen i en metallplate, og prøvde å gjøre mønsteret i bakgrunnen enkelt, og spennende. Mønsteret på emballasjen er mørkt grått på en litt lysere grå bakgrunn. Etiketten har samme gråtone som mønsteret. Denne er tatt ut i fra metallplaten, med logo og informsajonstekst på.

R: G: B:

0 0 0

C: 0 M: 0 Y: 0 K: 100

20

R: G: B:

0 0 0

C: 0 M: 0 Y: 0 K: 100

R: 109 G: 161 B: 118

R: 75 G: 78 B: 80

C: M: Y: K:

C: M: Y: K:

59 46 46 12

67 58 55 35


SALGSBOK FOR DINA TEA

21


TEPOSER

For å gjøre konseptet mer unikt og eksklusivt har vi valgt og lage poser til hver og en tepose i pakken. Posene har fått samme mønster som på boksen. Emballasjen utenpå teposene har vi lagd som en trekant, siden dette er fasongen på teposene.

22


SALGSBOK FOR DINA TEA

23


Dina Tea, studentwork  

Salesbook from Dina Tea

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you