Weinsberg 2024

Page 1

HUSVAGNAR CaraOne CaraCito CAMPER VANS CaraBus CaraTour [OUTLAW] CUV X-Cursion CUV MED ALKOV CaraHome HELINTEGRERAD CaraCore HALVINTEGRERAD X-Cursion Van CaraCompact CaraLoft Ford CaraSuite
www.weinsberg.se 2023 / 2024
PÅ VÄG

DIN SEMESTER! UPPTÄCK NYA SIDOR.

Du är hemma ute, på resan upptäcker du nya sidor av dig själv och din WEINSBERG. Oavsett om du reser med en CUV, Camper Van, husbil eller husvagn. Vi delar din passion och finns med dig med genomtänkta detaljer. Och det känner du varje semesterdag.

HUSVAGNAR

Cara One

Familjehusvagnen med 11 passande planlösningar.

Med briljant rumsplanering, omfattande utrustning och genomtänkta detaljer kan du här räkna med fullständig komfort i WEINSBERG-kvalitet.

Ditt semesterhem.

16 Cara Cito

Hittar rätt fordon för dig med hjälp av precisa frågor. layoutfinder.weinsberg.com

Den första helt elektriska husvagnen.

CaraCito är en okomplicerad typ. Därför satsar den på fullständig elutrustning och klimatanläggning. Den är konsekvent modern och nedskalad till det allra viktigaste, och har allt som behövs för den perfekta reseupplevelsen.

Ungdomligt boende på språng.

CAMPER VANS

Med fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din egen individuella WEINSBERG. configurator.weinsberg.com/se

En Camper Van med klassiskt fräsch design.

Kompakt från utsidan, men vad gäller utrustning, utseende och bekvämlighet är CaraBus en jätte. Denna

WEINSBERG Camper Van klarar smala gator lekande lätt och hänför med sin eleganta interiör. Tack vare multifunktionella utrustningslösningar och fiffiga detaljer kan du njuta av semestern dygnet runt.

Med klass på alla vägar.

En Camper Van med modernt avspänd design.

Obekymrad som den är har CaraTour inget emot sportiga tag. Med sin billiknande kördynamik förblir WEINSBERG Camper Van cool på alla långa resor och är redo för varje äventyr. Den gedigna och originella interiördesignen ger gott om plats och innehåller många genomtänkta detaljer. För en avspänd och sorglös semester

En Camper Van med separat garage i bakänden.

CaraBus / CaraTour 630 MEG med separat garage i bakänden. Den kombinerar ett enormt, separat lastrum med ett fullvärdigt boendeutrymme. Det gör denna bil till ett perfekt resesällskap för de som älskar äventyr. Passionerad multitalang.

Alla specifikationer inkluderar delvis extrafunktioner som finns tillgängliga mot extra kostnad. Icke-bindande representation: Illustrationerna i layoutexemplen är icke-bindande schematiska framställningar. De faktiska fordons- och utrustningsfunktionerna kan skilja sig åt. Vissa fordons- och utrustningsegenskaper garanteras inte av illustrationerna och kan därför inte förväntas baseras på dem. Var därför noga med att få information från din återförsäljare om fordonets och utrustningens specifika egenskaper innan du gör ett köp.

4
08
Bus
Cara
[OUTLAW ] 44 36
28 Cara Bus www.weinsberg.com/caraone
Cara
/
Tour
Cara Tour
www.weinsberg.com/carabus www.weinsberg.com/caratour www.weinsberg.com/outlaw
www.weinsberg.com/caracito Planlösningsguide
Konfigurator MIN EGEN WEINSBERG

HALVINTEGRERAD /

54 X-Cursion Van

VAN

HALVINTEGRERAD / VAN

64 Cara Compact

Cara Loft Ford HALVINTEGRERAD

Många nya PLANLÖSNINGAR

Den nätta och smidiga halvintegrerade i van-klassen.

CaraCompact har smidigheten från van-klassen, men utrymme som i en riktig halvintegrerad husbil. Nätt på utsidan men rymlig på insidan. Dessutom med möjligheten att välja mellan två olika chassin. Oavsett om du vill ha extra Mercedes-komfort eller en sportigare modell så är CaraCompact alltid en äkta WEINSBERG: genomtänkt, optimalt utrustad och perfekt för vardagsbruk.

Något alldeles x-tra.

Kördynamik som i en Camper Van, plats som i en halvintegrerad.

www.weinsberg.com/caracompact

Cara Suite 90

Många nya PLANLÖSNINGAR

Den halvintegrerade med uppfällbar säng och högst ståhöjd.

Med fantastisk takhöjd och praktisk uppfällbar säng erbjuder CaraSuite gott om plats för fina semesterupplevelser. De många sovplatsmöjligheterna och den mysiga känslan gör den till ett perfekt familje- eller flergenerationsfordon. En bekväm storhet.

Den familjeanpassade alkovhus- bilen med extra plats på höjden. Med sin alkov och genomtänkta uppdelning erbjuder CaraHome stor plats för härliga semesterupplevelser. Beroende på planlösning kan den inrymma mellan 4 och 6 sovplatser. Mobilt familjeparadis.

Den halvintegrerade med störst lastutrymme.

Med en genomgående takhöjd på 2,15 meter och enorm lastkapacitet är nya CaraLoft Ford som en mobil loftvåning. Denna suveräna halvintegrerade husbil erbjuder gott om plats för fantastiska semesterupplevelser. Den passar perfekt för par och imponerar med en enastående känsla av rymd. Ett generöst tilltaget allround-fordon.

Cara Core

Den helintegrerade med oslagbar utrustning och känsla.

En skicklig kombination av nytta och design. Denna husbil andas dynamik och kvalitet. 100 % wow-känsla, 100 % WEINSBERG DNA. Stilmedveten trendsättare.

Stor på semestern. Kompakt i vardagen. Nya X-Cursion CUV är ditt campingfordon för varje dag. X-CURSION CUV

Mer info på s. 50 eller på: xcursion-cuv.com/en-int

5 HUSBILAR
80 106 100 Cara Home MED ALKOV HELINTEGRERAD
www.weinsberg.com/caracore
HALVINTEGRERAD www.weinsberg.com/carahome
www.weinsberg.com/carasuite
Ett dynamiskt under av utrymme i den kompakta van-klassen.
X-Cursion Van är något alldeles x-tra. Vad som gör den så speciell? Det är en äkta WEINSBERG och samtidigt något helt annorlunda. Den första WEINSBERG på VW-bas – med förvånansvärt kompakta yttermått och ett helt nytt, innovativt inredningskoncept.
www.weinsberg.com/xcursion-van
www.weinsberg.com/caraloft-ford

Vad gör våra pro -

dukter så speciella ?

Summan av många detaljer.

WEINSBERG DNA. Låter mäktigt. Det är det också. Tack vare våra medarbetares passion och erfarenhet (många av dem är själva stora campingentusiaster) vet vi vad som krävs ”där ute”. Hos alla WEINSBERG modeller hittar du därför kompetens från minsta skruv till de stora förvaringsutrymmena. Kompetens går inte alltid att se. Men den känns alltid.

KOMFORT OCH HÄLSA.

Textilier är viktiga inredningsinslag. Hos WEINSBERG är de inte bara av hög kvalitet och perfekt bearbetade, utan erbjuder också det lilla extra vad gäller design.

Sittbänk vid matplatsen. De nya sittdynorna har en komfortfunktion och större sittdjup.

Skensystem. Våra överskåp är försedda med ett genomgående skensystem för större vridningsstabilitet.

Perfekt byggprecision. Den precisa pluggtekniken ger en särskilt stabil möbelkonstruktion.

Cozy Home-paket. Känn dig som hemma. Visa dina färger eller var diskret – med Cozy Home kan du skräddarsy inredningen.

MÖBLEMANG OCH

KVALITET.

Fullskaligt möblemang. I varje WEINSBERG finns en avgörande kvalitetsstandard: Hantverk, lång livslängd och glädje i många år.

6 WEINSBERG DNA KOMPETENCE

GFK-tak och takhuv med LFI-teknik. High-Strength GFK-taket är hagelbeständigt och står emot alla väder. Den maskintillverkade takhuven av LFI isolerar, är UV-beständig och enkel att reparera.

PERFEKT FORDONSTEKNIK OCH LÅNG LIVSLÄNGD.

Säkerhet är vårt mål. Vi vill att de framtida ägarna till våra fordon alltid ska känna sig trygga. Och det under väldigt många år. Sandwichkonstruktion. Konstruktionen i flera lager med integralisolering och större stödyta på karossgolvet ger större stabilitet och bättre isolering.

FORDONSTEKNIK OCH FÖRSÖRJNING.

Vi vill att våra kunder ska få den ultimata reseupplevelsen. Därför

är vi mycket noggranna när vi väljer våra partner och använder bara det som vi verkligen tror på. BWTvattenfiltret för hygieniskt rent vatten är ett sådant exempel.

WEINSBERG KOMPETENSER

TRUMA iNet X och centralt placerad LED-styrning. En snabb blick räcker för att kontrollera vattennivå och elektronikförsörjning.

Easy-Travel-Box. Hela försörjningstekniken på ett centralt ställe. Via luckan i sidoväggen når du snabbt och enkelt alla viktiga delar.

Hantverksskicklighet, know-how och innovationsanda är sedan årtionden tillbaka en del av WEINSBERGS DNA. weinsberg.com/kompetenz

7
KOMPETENCE

CaraOne

FAMILJEHUSVAGNEN MED 11

PASSANDE PLANLÖSNINGAR.

CaraOne är den absoluta föregångaren bland WEINSBERG-husvagnarna. Med sin flexibla utrustning passar denna familjevän för alla grupper av resenärer. De 11 planlösningarna är helt olika, men har en sak gemensamt: En trivsam miljö och detaljer av hög kvalitet.

HÖJDPUNKTER CaraOne

• Upp till 7 sovplatser

• 11 planlösningar

• Maximal plats och förvarin

• Flexibla badrums- och sänglösningar

• Planlösningar med uppfällbar säng

11 PLANLÖSNINGAR FÖR ALLA CAMPINGTYPER

8 CaraOne
> Läs mer

HEMMA ÄR DÄR DU ÄR.

Ramona & René. Vi älskar naturen, resandet och friheten. Idén att köpa en husvagn kom ganska spontant. Med CaraOne var det kärlek vid första ögonkastet, den är det perfekta, familjevänliga resesällskapet. Vi är ju numera fem som reser, med våra två barn och den fyrbenta Nito.

LÅT OSS UPPTÄCKA VÄRLDEN IHOP.

9

CaraOne

RYMLIG

på planlösning i 60 cm och 70 cm bredd.

10 CaraOne De båda
PUH
540 EUH erbjuder tack vare förhöjd box 2,09 m takhöjd på insidan – här i 540 EUH
planlösningarna med uppfällbar säng 390 DET BÅGFÖNSTER SOM FINNS SOM TILLVAL GER MER LJUS I INTERIÖREN.
och
13 CM EXTRA TAKHÖJD I ALLA PLANLÖSNINGAR MED UPPFÄLLBAR SÄNG.
STORT URVAL AV PLANLÖSNINGAR MED OLIKA LÄNGD OCH BREDD. DITT SEMESTERHEM.
En för alla. CaraOne är en riktig tusenkonstnär bland husvagnar. Par, ensamcampare och familjer hittar bland de 11 planlösningarna garanterat den passande lösningen för just sina semesterdrömmar. Med genomtänkta funktioner, flexibla använd-ningsområden och gott om förvaringsutrymme kommer varje campingpersonlighet till sin rätt. Med WEINSBERG får du dessutom oslagbart mycket för pengarna!
GASOLFÖRVARING FÖR OPTIMAL HANTERING.
Instegsdörren TREND finns beroende
Stort och lättillgängligt garage. Här ryms allt som familjen kan behöva. Här i 550 QDK STYRKOR
390 PUH med stor panoramaruta.

SEMESTERKÄNSLA FRÅN FÖRSTA STUND.

Fantastisk rumsplanering. Den runda sittgruppen med direkt anslutande kök skapar en känsla av öppen planlösning – här i 540 EUH
HEMTREVLIGT VAR ORDET.
11

PRAKTISK OCH MED STORT LJUSINSLÄPP.

I detta generöst tilltagna boende finns gott om plats att trivas –här i 450 FU

KÄNN ER SOM HEMMA.

Bekvämt för både umgänge och sömn. Dinetten är hjärtat i varje husvagn. Här träffas familjen, här äts det frukost och smids planer för dagen. Och det bästa? De bekväma sittplatserna kan enkelt omvandlas till sovplatser.

480 QDK – Generösa utrymmen. Dinetten kan även användas som sovplats med en längd på 183 cm.

Optimal yteffektivitet kring dinetten – här i 420 QD

12 CaraOne DINETTE

LÅNGT KÖK. EN RYMLIG KLASSIKER.

GOTT OM FÖRVARING.

Köket övertygar med en rad genomtänkta detaljer –här i 540 EUH

Gott om plats och snygg stil. WEINSBERG köken övertygar med en rad genomtänkta detaljer. De enhetliga möbelövergångarna ger uttryck för ett tydligt designspråk, i kombination med de exklusiva WEINSBERG möbelhandtagen uppstår en stilfull miljö.

PANORAMAKÖKET.

GOTT OM PLATS OCH FANTASTISK UTSIKT.

13 MATLAGNING
390 PUH – Ofantligt mycket förvaringsutrymme och rörelsefrihet.

LÄNGSGÅENDEENKELSÄNGAR.

GOTT OM PLATS

ATT STR ÄCKA

UT SIG.

Sköna enkelsängar som övertygar med bästa sovkomfort tack vare EvoPore-HRC-madrasser som standard – här i 540 EUH

Drömlika möjligheter. Oavsett om ni är två eller reser med ett eller flera barn – tack vare de olika sänglösningarna i CaraOne hittar alla sin favoritsovplats.

VÅNINGSSÄNG I 2 VÅNINGAR. OVANFÖR ISTÄLLET FÖR BREDVID VARANDRA.

UPPFÄLLBAR SÄNG. OPTIMAL YTEFFEKTIVITET.

Den uppfällbara sängen övertygar med sin användarvänlighet och flexibilitet – här i 540 EUH

FRANSK SÄNG. DEN ELEGANTA RUMSLÖ SNINGEN.

Den franska sängen erbjuder gott om förvaring i sänglådan – här i 450 FU.

TVÄRSTÄLLD DUBBELSÄNG. BEKVÄM OCH PLATSEFFEKTIV.

Klassisk tvärställd dubbelsäng – här i 550 QDK

14 CaraOne SOVA

Mångsidigt, snyggt och praktiskt. Alla badrumsvarianter i CaraOne är genomtänkta in i minsta detalj. Här utnyttjas varje centimeter för att ge dig ännu mer plats och svängrum för att göra dig redo för dagen.

KOMPAKTBADRUM. LITET RUM, SMARTA LÖSNINGAR.

Stort och modernt badrum med många förvaringsmöjligheter – här i 420 QD

15
Många förvaringsmöjligheter och egen duschkabin – här i 550 QDK
LÄNGSGÅENDE BADRUM. TVÄTTSTÄLL UTANFÖR DÖRREN.
BADRUM BAK. LITE UTÖVER DET VANLIGA, SÅ MYCKET RÖRELSEFRIHET.
450
FU – Badrum och tvättställ åtskilda från varandra.
UNDERHÅLL

CaraCito

DEN FÖRSTA HELT ELEKTRISKA HUSVAGNEN.

CaraCito är konsekvent annorlunda. Det börjar med den helt elektriska utrustningen och slutar med det oslagbara mervärdet för pengarna. Att för den skull tumma på kvaliteten är dock inte CaraCitos stil. Istället satsar den hellre på en avskalat ungdomlig interiördesign som tål att visas upp.

> Läs mer

HÖJDPUNKTER CaraCito

• Upp till 7 sovplatser

• 5 planlösningar

• Ungdomlig interiördesign

• Helt elektrisk & gasolfri i serietillverkning

• Luftkonditionering med värmefunktion som standard

16 CaraCito

KÖRA IVÄG, KOMMA FRAM OCH KÄNNA SIG HEMMA DIREKT.

Susi, Max, Phil & Pebbels. Med vår lille Phil och hunden Pebbels beger vi oss till Leukermeer i Nederländerna. Det är den första resan i vår splitternya CaraCito, som vi jublade över redan vid köpet. Den helt elektriska utrustningen, enkla hanteringen och moderna interiören uppfyller alla våra förväntningar. När man reser med en småtting har man ju vissa särskilda krav och i CaraCito vet vi att vi har allt vi behöver. Här har vi komfort nästan som hemma – och inget står längre i vägen för avslappningen!

17
NÄR SOM HELST.
BÄSTA BOENDET

CaraCito

UNGDOMLIGT BOENDE PÅ SPRÅNG.

Prisvärd och lätt att manövrera. Campingsäsongen är den bästa tiden på året. Och med CaraCito har du precis rätt resesällskap! Den helt elektriska utrustningen med kombinerat värmeoch klimatiseringssystem som standard är inte bara perfekt för dig som är ny campare, utan passar också optimalt för att hålla en behaglig temperatur under hela campingsäsongen. Och allt detta hållbart och utan jobbiga gasolflaskbyten! Förälska dig i det nya sättet att campa!

Enkel kontroll av Luftkonditionering och uppvärmning med hjälp av medföljande fjärrkontroll.

DEN PERFEKTA HUSVAGNEN FÖR NYA CAMPARE OCH SÄSONGARE. VALET

EFFEKTIV HELT ENKELT HÅLLBAR CAMPING.

18 CaraCito 450 FU
STYRKOR
ÄR DIT T : EL ELLER
G ASOL.
HELT ELEKTRISK UTRUSTNING. CaraCito är helt elektrisk som standard, men finns även som gasolvariant.

KONSEKVENT MODERN. KONSEKVENT ANNORLUNDA. KONSEKVENT ELEKTRISK.

Enormt köksutrymme med induktionshäll och diskho i rostfritt stål – här i 390 QD

DEN PERFEKTA HUSVAGNEN FÖR NYA CAMPARE OCH SÄSONGARE.

19

UNGDOMLIGT BOENDE. AVSKALAD DESIGN MÖTER KO MF ORT.

Helt enkelt briljant. Avskalad design? Ja, tack. Minskad komfort? Absolut inte! Även vad gäller mångfald och valmöjligheter lämnar CaraCito inget övrigt att önska. Interiören är inspirerad av det moderna boendet. Avskalat och elegant med enkla linjer och luckor med trycköppning.

DINETTEN. HUSVAGNENS HJÄRTA.

RUND SITTGRUPP. AVSLAPPNAD GEMENSKAP.

20 CaraCito DINETT
450 FU – Den runda sittgruppen erbjuder komfort, överskåpen praktisk förvaring.

De bästa ingredienserna för reseköket. Hur skapar man ett ungdomligt boende i ett husvagnskök? I CaraCito med hjälp av stor flexibilitet, för här erbjuds i princip allting. Stort eller litet pentry, här är valet ditt. Induktionshällen ger den användarkomfort som du är van vid hemifrån.

Den som bestämmer sig för gaspaketet lagar mat på en klassisk gasspis med 2 plattor.

21 MATLAGNING LÄNGSGÅENDE KÖK. RYMLIG KLASSIKER. KOMPAKTKÖK. HEMTREVLIG MILJÖ FÖR LYCKAD MATL AGNING. INDUKTIONSHÄLL.
LAGA MAT PRECIS SOM HEMMA.
470 QDK – Laga mat med stil i det fantastiskt kompakta pentryt med effektiv LED-belysning som standard. 390 QD – Köket smälter snyggt in i rumskonceptet.

LÄNGSGÅENDE ENKEL- SÄNGAR. GOTT OM PLATS ATT STRÄCKA UT SIG.

En längd på upp till 200 cm ger mer än tillräckligt med plats för att sträcka ut sig ordentligt – här i 470 EU

Bättre sömn. För att vara en prismedveten husvagn erbjuder CaraCito ovanligt stora valmöjligheter, även i sovrummet. Den finns tillgänglig med enkel- eller dubbelsängar, fransk säng eller med extra våningssängar för familjer. Alla lösningar erbjuder givetvis stor bekvämlighet och komfort.

TVÄRSTÄLLD DUBBELSÄNG. RYMLIG OCH MÅNGSIDIG.

I den tvärställda dubbelsängen kan du sträcka ut dig ordentligt – här i 390 QD.

FRANSK SÄNG. CHIC PLATSEFFEKTIVITET

22 CaraCito SOVA
450 FU – På den stora sovplatsytan i den franska sängen kan du sova gott. 2-VÅNINGSSÄNG. SOVPLATS FÖR UNGA RESENÄRER. 470 QDK – Våningssängen ger två extra sovplatser.

Perfekt genomtänkt. Alla kan bygga stort, men för att utnyttja en begränsad yta optimalt krävs erfarenhet. Precis det märks i badrummet i CaraCito. Det har en tydlig och öppen utformning med enastående detaljer. Med andra ord: Allt annat än standard.

LÄNGSGÅENDE BADRUM. ENASTÅENDE RUMSKÄNSLA.

450 FU – Ytterst praktisk. Badrummet med dusch och WC är avskilt från hörntvättstället.

Det rätvinkliga tvättstället utnyttjar ytan optimalt – här i 450 FU

BADRUM I BAKÄNDEN. ALLT CENTRALT SAMLAT.

KOMPAKTBADRUM. ÖVERRASKANDE RAFFINERADE DETALJER.

23 UNDERHÅLL
500 QDK – De många förvaringsmöj- ligheterna erbjuder plats för allt som en resenär kan behöva. 470 QDK – Tvättstället är vid behov utfällbart eller stuvas undan ovanför kassettoaletten.

HIGHLIGHTS. CaraOne.

Kylskåp med AES-funktion. Beroende på planlösning med 98 eller 133 liter.

Gott om förvaringsutrymme. Under den U-formade dinetten kan du förvara många reseutensilier.

Lättillgängliga gasolavstängningskranar. Monterade i den övre bestickslådan.

TREND-instegsdörr.

Tillgänglig i 60 cm och 70 cm bredd beroende på planlösning.

Kylskåp med AESfunktion. Beroende på planlösning med 98 eller 133 liter.

Uppfällbar säng som standard. Med den praktiska uppfällbara sängen skapas extra sovplatser i planlösningarna 390 PUH och 540 EU.

13 cm extra takhöjd i alla planlösningar med uppfällbar säng. Även du som är lång kan utan problem stå upp i CaraOne. (390 PUH / 540 EUH)

EvoPoreHRC-madrasser. För optimal sovkomfort.

En detalj som sticker ut är den multifunktionella våningssängen. I kombination med tillvalsluckan till garaget kan du omvandla den till ett stort garage.

Färskvattentank. Praktiskt placerad under enkelsängarna.

Exklusiva WEINSBERGmöbelhandtag. De moderna och robusta handtagen känns sköna i handen och sätter sin prägel på designen.

Elegant interiör. För oöverträffad boendekomfort i hela fordonet.

Utdragbar ribbotten. Med rullbäddsfunktionen förvandlas de två enkelsängarna till en stor sovplatsyta.

24 HIGHLIGHTS
Husvagn

HIGHLIGHTS. CaraCito.

Induktionshäll. Lätt att använda, precis som hemma.

Klimatanläggning med värmefunktion som standard. För en perfekt rumstemperatur i hela fordonet.

Handtagslösa luckor. Nätt och elegant.

LED-belysning som tillval. Snygg och energieffektiv.

Upp till 133 liter stort kylskåp. Rymmer allt som familjen behöver.

Sidolampor och den markanta WEINSBERGbakljusramp. För en säker inparkering.

Förvaringsutrymme under den franska sängen. Tillgängligt på in- och utsidan.

Gasolpaket som tillval. Gör det möjligt att använda gasdriven värme och en klassisk gasspis om så önskas.

Litium-jon-batteri. Förhöjd energikapacitet med bara 12 kg totalvikt (tillval).

Öppningsbara dubbelglasade fönster. För bättre isolering.

Einhell – One Night Stand. Minst en natts självförsörjning av elkomponenter utan eluttag (tillval).*

* Observera att den möjliga användningstiden för ett batteri per laddningscykel beror på och är begränsad av olika faktorer, såsom antalet och energiförbrukningen hos de olika strömförbrukarna, batteriets ålder etc. En minimal användningstid per laddningscykel kan därför inte garanteras.

Produktavvikelser i ett paket kan förekomma beroende av planlösning.

25 HIGHLIGHTS

Den kompakta familjeplanlösningen med upp till 5 sovplatser.

FÖRDELAR:

• Barnvänlig planlösning med 2-våningssäng

• Längsgående dinett

• Upp till 5 sovplatser

Den smidiga vagnen för lätta dragfordon.

FÖRDELAR:

• Tvärställd dubbelsäng

• Dinett 4 sovplatser

Den yteffektiva med panoramakök och fantastisk utsikt.

FÖRDELAR:

• Panoramakök

• Rund sittgrupp

Uppfällbar säng som standard

• 4 sovplatser

Köksmiraklet med gott om förvaring för livsnjutare.

FÖRDELAR:

• Tvärställd dubbelsäng

• Dinett

• 4 sovplatser

Relax-boendet för avslappnad komfort.

FÖRDELAR:

• Fransk säng

• Rund sittgrupp

• 4 sovplatser

Den bekväma vagnen med lounge-karaktär.

FÖRDELAR: Längsgående enkelsängar

• Rund sittgrupp

• 4 sovplatser

Den klassiska planlösningen med maximal yteffektivitet.

FÖRDELAR: Tvärställd dubbelsäng

• Dinett

• Barnvänlig planlösning med 2-våningssäng

• Upp till 7 sovplatser

Den chica och familjevänliga husvagnen.

FÖRDELAR : Fransk säng

• Dinett

• Barnvänlig planlösning med 2-våningssäng

• Upp till 7 sovplatser

Den flexibla semesterlägenheten på rull.

FÖRDELAR:

• Längsgående enkelsängar

• Rund sittgrupp

• Uppfällbar säng som standard 6 sovplatser

2-rumslägenheten för resor.

FÖRDELAR:

• Rund sittgrupp

• Barnvänlig planlösning med 2-våningssäng

• Upp till 7 sovplatser

Förvaringsexperten med hjärta för familjer.

FÖRDELAR:

• Tvärställd dubbelsäng

• Dinett

Barnvänlig planlösning med 2- eller 3-våningssäng

• Upp till 7 sovplatser

Garage i bakänden

26 Husvagn PLANLÖSNINGAR. CaraOne . 390 QD 420 QD 480 QDK 540 EUH 400 LK 480 EU 550 UK 450 FU 500 FDK 550 QDK 390 PUH
MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR
Idealisk för FAMILJEN
Idealisk för FAMILJEN Idealisk för FAMILJEN
Idealisk för FAMILJEN som standard
Idealisk för FAMILJEN UPPFÄLLBAR SÄNG som standard UPPFÄLLBAR SÄNG

PLANLÖSNINGAR. CaraCito.

390

Det funktionella och lättmanövrerade resesällskapet.

FÖRDELAR:

• Tvärställd dubbelsäng

• Dinett

• 4 sovplatser

470

Den bekväma med enkelsängar.

FÖRDELAR:

• Längsgående enkelsängar

• Rund sittgrupp 4 sovplatser

Det mysiga familjeboendet.

FÖRDELAR:

• Tvärställd dubbelsäng

• Dinett

• Barnvänlig planlösning med 2-våningssäng

• Upp till 7 sovplatser

450

Chict och hemtrevligt boende.

FÖRDELAR:

• Fransk säng

• Rund sittgrupp

• 4 sovplatser

500

Semesterproffset för sex personer.

FÖRDELAR:

• Tvärställd dubbelsäng

• Dinett

• Barnvänlig planlösning med 2-våningssäng

• Upp till 7 sovplatser

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

27 MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR
FU QDK QD 470 EU QDK
MIN EGEN HUSVAGN
Idealisk för FAMILJEN Idealisk för FAMILJEN

CaraBus

EN CAMPER VAN MED KLASSISKT FRÄSCH DESIGN

Slingriga innerstadsgator eller vidsträckta strandpromenader: Oavsett väg tar dig din CaraBus överallt dit semesterlusten styr. Samtidigt erbjuder den mer plats än den nätta konstruktionen ger sken av och övertygar med sitt eleganta utseende.

HÖJDPUNKTER

CaraBus

• 7 planlösningar

• Upp till 5 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

• Variabel bakre del med stort lastutrymme

• Tillgängligt i Ford och Fiat

• Planlösning med högt tak ochuppfällbar säng

• Utmärkt rumklimat och hög boendekomfort

MED UPPHÖJB ART TAK.

28 CaraBus
ÄVEN
> Läs mer

VARDAG? VAD ÄR DET?

Vanessa & Sven. Det här är vår premiärtur i en Camper Van, fulla av förväntan och ganska exalterade. Vår åtta dagars tripp tar oss från Freyung via Köln till Sylt. CaraBus är perfekt för detta - du kan faktiskt köra lika snabbt som med en bil, och det är absolut en fördel med ett avstånd på 1 300 km och en medförare som vill komma till sin destination som snabbt som möjligt.

STAD, LAND, HAV. MED CAMPINGBIL OCH CYKEL.

29

UPPLEV VÄRLDEN

MED STIL.

Utforska vår kompakta campervan CaraBus och njut av en härlig semester, när och var du vill! Oavsett om det är på Fiat Ducato eller Ford Transit: CaraBus är din mångsidiga följeslagare som är fullt utrustad för camping – perfekt för såväl spontana äventyr på slingrande bergsvägar som avslappnade körningar på motorvägen, utan vardagsstress. Vill du ha mer? Lägg då till det upphöjbara campervan-taket och njut av två våningar med komfort och trivsel i CaraBus! Upptäck alla planlösningar nu!

15 CM MER RUMSHÖJD.

CaraBus Ford

DIN VÄN PÅ NYA VÄGAR.

MQH-TAK. EN UNIK BOENDELÖSNING.

CaraBus

MED KLASS PÅ ALLA VÄGAR.

30 CaraBus
STYRKOR
600 DQ 600 MQ Ford

LJUSA ÖPPNA YTOR.

31
Elegant rumslösning. De raka linjerna i köket med kylskåpet i frontplacering lämnar ytorna fria – här 600 MQ Ford.

Rena linjer och genomtänkt. Kompakt konstruktion, eleganta linjer och detaljer som bestickförvaring som standard. Köket och matplatsen i CaraBus har allt man kan önska sig. Vridbara förar- och passagerarstolar gör snabbt om dinetten för två till en matplats för fyra personer.

GENIALA LÖSNINGAR FÖR AVKOPPLANDE STUNDER.

32 CaraBus DINETT EASYENTRYBORD. MER PLATS UTAN STÖRANDE BORDSBEN
MED STIL
ÄT
PÅ RESAN.
För större bordsyta utan störande bordsben. Komfortfunktion som tillval: De ställbara dynorna i sittgruppen gör långa resor ännu bekvämare – här i 540 MQ

NÄTT KONSTRUKTION PERFEKT FÖR

ENERGIEFFEKTIVT KYLSK ÅP.

33 MATLAGNING
LIVSNJUTARE. Inklusive 30 liter frysfack (tillval upp till 150 liter). Takskåp med gångjärn i rostfritt stål. I lådan med praktiska fack ryms en hel del – här i 630 ME. Samstämd möbeldesign med rundade kanter och mjuka linjer – här i 630 ME.

LÄNGSGÅENDE ENKELSÄNGAR. TILLRÄCKLIGT MED PLATS ATT STRÄCKA UT SIG BEKVÄMT.

Öppna helt enkelt de stora bakdörrarna och känn dig lika fri som om du sov mitt ute i naturen – här i 630 ME

Behaglig boendemiljö. Vackra ytskikt, trä och tygklädsel med andningsfunktion på sidoväggarna samt ett genomtänkt belysningskoncept skapar en hemtrevlig känsla. Mitt i naturen.

TVÄRSTÄLLD DUBBELSÄNG. RYMLIG OCH MÅNGSIDIG.

Den generöst tilltagna sängen i den bakre delen av bilen är en skön plats att dra sig tillbaka till och slappna av – här i 600 MQ Ford

RUM UPPÅT TAKSÄNG.

600 MQH. Högt tak med utdragbar Easy-Slide-säng med kullager.

34 CaraBus SOVA

RENA LINJER OCH HÖG KOMFORT I FIAT.

Inbyggda väggfack drar blickarna till sig och erbjuder praktisk förvaring – här i 630 ME.

GENOMTÄNKTA FUNKTIONER.

Vridbar skiva med underliggande förvaringsfack – här i 630 ME.

En optisk och funktionell höjdpunkt som finns som tillval i Voltage-paketet.

Helt enkelt praktiskt. I badrummet kombineras en avskalad design med fiffiga funktioner. Väggfack, extra förvaringsutrymme i skåpen och det rumsbreda handfatet gör badrumsrutinen på liten yta till en stor njutning.

LÅG KANT IN TILL DUSCHKARET.

För ökad säkerhet i våtutrymmen.

Ännu mer förvaringsutrymme i det praktiska överskåpet ovanför det stora, ergonomiska tvättstället 600 MQ Ford

35 UNDERHÅLL
SÖMLÖS LEDAD BANA. RENA LINJER OCH HÖG KOMFORT I FORD. 600 MQ Ford

CaraTour

EN CAMPER VAN MED MODERNT AVSPÄND DESIGN.

Du vill bara komma iväg? Allt är redo. Med sportig avspändhet såklart. CaraTour är en riktig äventyrare och passar för alla sorters resplaner. Samtidigt erbjuder den oväntat mycket plats och lastutrymme trots sin kompakta konstruktion. Här finns dessutom klassens största sängyta, där det går alldeles utmärkt att bara ta det lugnt.

HÖJDPUNKTER

CaraTour

• 7 planlösningar

• Upp till 5 sovplatser

• Upp till 4 sittplatser med säkerhetsbälte

• Klassens största sovplatsyta

• Billiknande kördynamik

• Trendigt, sportigt formspråk

• Tillgänglig på Ford och Fiat chassi

36 CaraTour
ÄVEN MED UPPHÖJBART TAK. > Läs mer

ÄNTLIGEN UTE IGEN.

Sven & Philipp. Andra klagar på när det snöar mycket, vi åker till Alperna mitt i vintern. Som friåkare och campare älskar vi svängar och kurvor både i snö och på väg. Då gäller det att ha rätt fordon. Och CaraTour kan verkligen kallas för rätt fordon. Den är sportig, snabb och antar utmaningen på vilken slingrande väg som helst.

SPORTIGT ÅK

BÅDE PÅ VÄGEN OCH I PISTEN.

37

COOL STIL FÖR AVSLAPPNADE SEMESTERSTUNDER.

CaraTour får dig att le redan när du börjar köra. Den genomtänkta interiören imponerar med sin moderna stil i trendiga gråa toner och många praktiska detaljer för sportiga turer bort från vardagen. Dags för semester: upplev den kompakta CaraTour på Fiat Ducato, Ford Transit eller med det smarta upphöjbara Camper Van-taket för att få ännu mera flexibilitet och frihet. Både praktiskt och coolt!

CaraTour Ford CaraTour

38 CaraTour
FÖR EN AVSPÄND OCH SORGLÖ S SEMESTER. 205 CM TAKHÖJD.
STYRKOR
935 LITER LASTVOLYM. 600 MQ Ford 600 MQH RIVSTARTA COOLT.

ÖPPNA VYER.

39
Överskåpen sträcker sig från köket och hela vägen till bakpartiet och bidrar till en unik och ljus rumskänsla. Genomtänkt detalj: Kylskåpet är tillgängligt både från in- och utsidan – här i 600 MQ Ford

Rumskonceptet ger stor rörelsefrihet vid matlagning och dukning – här

600 MQ Ford

OPTIMERAT RYGGSTÖD.

Omvandlingsbart. Tillvalet delbart baksäte med justerbara ryggstöd – här i 600 ME

BORD.

40 CaraTour
Lättåtkomligt, utan störande bordsben. DINETT
EASY- ENTRY- 24 " SMART TV. MODERN OCH AVSLAPPNAD DESIGN INTERIÖRT.

I köket med utfällbar extraskiva finns mycket arbetsyta för matlagning – här i 600 MQ

GENERÖST ÖVERSKÅP MED SOFTCLOSEFUNKTION.

BESTICKLÅDA MED PRAKTISKA

ELEKTRISK TÄNDNING.

Avspänd design. CaraTour är ett strå vassare än andra fordon i sin klass tack vare sin stilrena och moderna interiör. Den bekväma dinetten och det högkva-litativa köket med stämningsbelysning ger en avspänd semesterkänsla.

SÅ FUNKTIONELLT KAN ETT CAMPINGKÖK VARA.

Praktiskt: Energieffektivt 95 liter stort kylskåp och delat glasskydd för ren njutning i köket – här i 600 MQ

41 MATLAGNING
FACK.

LÄNGSG ÅENDE ENKELSÄNG BEKVÄMLIGHET PÅ BÅDE LÄNGDEN OCH BREDDEN.

De längsgående enkelsängarna har gott om utrymme för den som vill sträcka ut sig – här i 600 ME

STÖRRE KOMFORT. GARDEROBEN UNDER KYLSKÅPET.

Vilsam enkelhet i sovutrymmet. Utseendemässigt satsar CaraTour på modern design med fokus på tydlig funktion och förvaringsutrymme. Den stora sovplatsytan och det lättskötta tyget ger avkoppling. Välj bara hur du vill sova.

TVÄRSTÄLLD DUBBELSÄNG. GOTT OM PLATS.

Den generöst tilltagna sängen i bakänden erbjuder gott om plats – med hjälp av en sidotillsats kan ytan utvidgas till över 200 cm – här i 600 MQ Ford

RUM UPPÅT TAKSÄNG.

600 DQ. Vad vore en Camper Van utan praktiska lösningar?

42 CaraTour SOVA

SNYGG LOOK. MODERN DESIGN I FIAT.

Bakom de rena linjerna finns enormt mycket förvaringsutrymme. Rullgardinen i fönstret försvinner bakom listen när den inte behövs – här i 600 MQ

LÄTTSKÖTT TVÄTTSTÄLL MED RUNDADE HÖRN.

Vattenkranen kan även användas som utomhusdusch via tillvalsfönstret.

Med iläggsdelen för duschkaret uppstår extra boyta.

Genialt rumskoncept. Badrummet kombinerar modern design och smarta funktioner, som den vridbara kassettoaletten med eldriven pump eller tvättstället med lättskött yta – lika brett som badrummet.

KOMPLETT UTRUSTAT BADRUM.

AVSL APPNAD BADRUMSRUTIN I FORD.

Den högkvalitativa kombirullgardinen håller både insekter och nyfikna blickar borta – här i 600 MQ Ford

43 UNDERHÅLL
DETALJ – OCH LÄTT ÅTKOMLIG
PRAKTISK

PASSIONERAD MÅNGSYSSLARE.

CaraBus / CaraTour 630 MEG [OUTLAW] med separat garage. Den kombinerar ett enormt, avskilt lastrum med ett fullvärdigt boendeutrymme. Det gör denna bil till ett perfekt resesällskap för de som älskar äventyr.

HÖJDPUNKTER [OUTLAW]

• Upp till 5 sovplatser

• Upp till 4 sittplatser med säkerhetsbälte

• Separat, fullt utrustat vardagsrum

• Finns som CaraBus och CaraTour

• Inbyggt garage på baksidan

• Airline-skenor med fästöglor

> Scan me

Mobil verkstad och hem. Den följer med dig till jobbet under veckan och på helgen vart du vill.

Plats för din hoj och mysigt boende. Med [OUTLAW] får du båda delarna.

KOMPANJERAR DIG PÅ VAD DU VILL.

[OUTLAW] är den första serietillverkade Camper Van:en i världen som direkt från fabriken är perfekt utrustad för att transportera din utrustning. På nätterna förvarar du allting i det avskilda garaget där bak, på dagarna tar bilen dig snabbt och säkert till nästa upplevelse!

På natten är det bara det separata garaget som skiljer dig från ditt fordon, på dagen tar denna camper van dig snabbt till nästa race.

Plats för upp till 4 cyklar. Det är dags att ge sig iväg, ut på vägarna eller i terrängen.

HIGHLIGHTS. ÖVERTYGAR MED GENOMTÄNKTA DETALJER.

Panoramafönster i fram (tillval). För större ljusinsläpp och en känsla av rymd.

102 l färskvattentank. Smidig montering direkt ovanför hjulhuset för att ge mer plats i lastutrymmet.

Regnränna med dimbar LED-belysning. För en behaglig atmosfär i ingångsområdet (tillval).

Integrativ Head-up-Display. Alla uppgifter inom synhåll så att du kan hålla ögonen på vägen.

Laddningsbooster. Snabb och effektiv laddning av batteriet när motorn är igång.

Tempererad avsats inklusive stämningsbelysning.

Easy-Space-förlängning. En unik känsla av rymd utan trång passage i övergången till förarhytten.

Robust och tåligt. Tack vare CPLytorna står bord och arbetsytor emot praktiskt taget allting.

Attraktivt ingångsområde. Ser bra ut redan på långt håll (finns även med läderpanel som tillval).

Easy-Slide-säng. Med de kullagrade skenorna får man en säng i det upphöjda taket i en handvändning.

Stort lastutrymme baktill. Bakdelen rymmer en lastvolym på upp till 935 liter (600 MQ / DQ).

Ombonad känsla. Tygklädsel på sidoväggarna ger extra komfort.

Easy-Entry-bord.

Med TRUMA iNet X och LED-styrningen kan du styra elektronik och värme centralt. Dessutom har man alltid koll på vattennivåerna.

LED-spotlights i sovutrymmet. Energisparande och stämningsfull belysning.

46 Camper Vans
HIGHLIGHTS
Lättåtkomligt, utan störande bordsben.

ComfortSpa-badrum. Det magnetiska duschdraperiet är verkligen praktiskt.

Innovativ myggnätsdörr. För optimalt skydd inomhus.

Smart-TV. För TVunderhållning precis som hemma kan smart-TV:n enkelt anslutas till Internet.

Perfekt förhöjt GFKtak. Lång livslängd, lätt att ta hand om och optimal isolering tack vare en speciell GFK-konstruktion med dubbla skal.

DET GÖR

BESONDERS.

Gångjärn i rostfritt stål. Robusta och långlivade för många års intensiv användning

Airline-skenor med fästöglor.

Handtag helt i metall med tippspärr. Distinkt design och robust utformning.

Enkel tillgång till fordonselektroniken. Platseffektivt monterad ovanför hjulhuset. Förvaringsfack i garaget. Här kan du lägga allt som du ändå behöver igen nästa dag: Skor, handskar, hjälm och mycket mer.

Lättillgänglig passage. Genom den låsbara dörren tar du dig från boendedelen till garaget.

Fönster i sovutrymmet. Myggnät och mörkläggningsrullgardin för avslappnad sömn.

Airline-skenor med fästöglor. För optimal lastsäkring.

Duscha i det fria. I garaget finns varm- och kallvattenanslutningen för utomhusduschen.

Självförsörjande längre. Tack vare lättillgängligt bodelsbatteri, finns även som litiumjon-batteri.

47 HIGHLIGHTS
För optimal lastsäkring. Taklucka i klarglas. För större ljusinsläpp. Brett elektriskt utkörbart trappsteg. För mer komfort vid i och urstigning Det nämnda paketinnehållet är exempel. Produktavvikelser i ett paket kan variera beroende på planlösningen.

PLANLÖSNINGAR. ANPASSADE EFTER DINA BEHOV.

Den smidiga med dynamiska mått.

HIGHLIGHTS:

• Mittdinett

• Tvärställd dubbelsäng

• Upp till 5 sovplatser*

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Den mångsidiga med förhöjt tak.

HIGHLIGHTS:

• Mittdinett

• Tvärställd dubbelsäng

• Uppfällbar säng

• 5 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Den sportiga, snygga och familjevänliga.

HIGHLIGHTS:

• Mittdinett

• Tvärställd dubbelsäng

• Easy-Slide-säng i

• MQH-tak

• 5 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Den generösa med trivselfaktor.

HIGHLIGHTS:

• Mittdinett

• Längsgående enkelsängar

• Upp till 5 sovplatser* 4 sittplatser med säkerhetsbälte

600

Den kompakta med tvärställd säng.

HIGHLIGHTS:

• Mittdinett

• Tvärställd dubbelsäng

• Upp till 3 sovplatser*

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Multitalangen för transport och övernattning.

HIGHLIGHTS:

• Mittdinett

• Längsgående dubbelsäng

• Separat garage i bakänden

• Upp till 5 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

550

Den sportiga med genomtänkt komfort.

HIGHLIGHTS:

• Mittdinett

• Tvärställd dubbelsäng

• Upp till 3 sovplatser*

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

*Upphöjbart tak som tillval för 2 extra sovplatser. Mer information i vår prislista eller på: weinsberg.se/service/kataloge-preislisten

Allroundbilen med klassisk planlösning.

HIGHLIGHTS:

• Mittdinett

• Tvärställd dubbelsäng

• Upp till 5 sovplatser*

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Den kompakta med enkelsängar.

HIGHLIGHTS:

• Mittdinett

• Längsgående enkelsängar

• Upp till 5 sovplatser*

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

48 600 DQ 600 ME 600 MQH 540 MQ 600 MQ 630 ME 630 MEG Camper Vans
MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR
MQ Ford MQ Ford

FÄRGKARTA. FÖR EXTRA STIL.

FORD

DARK CARMINE RED* (METALLIC)

OBSIDIAN BLACK* (METALLIC)

(METALLIC)

CAMPOVOLO GREY* (SPECIAL SOLID)

(METALLIC)

CHROMA BLUE* (METALLIC)

LANZAROTE GREY* (SPECIAL SOLID)

ARTENSE GREY* (METALLIC)

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

49 MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR
*Finns mot en extra kostnad. Färgavvikelser möjliga.
MIN EGEN CAMPER VAN
GREY MATTER* (UNI) FROST WHITE (UNI) MAGNETIC GREY* FER GREY* (METALLIC) BLACK* (METALLIC) WHITE (UNI) SILVER (ALU GREY)* FIAT
NYHET NYHET NYHET

INNOVATIVT KONCEPT MED UPPHÖJBART TAK.

På semestern reser man på dagen och bor på natten. Konceptet med upphöjbart CUVtak ger ståhöjd på campingplatsen, med taket uppe, och full aerodynamik på vägen, med taket nere. När det höjbara taket är öppet får man en takhöjd på 217 cm i bodelen.

DEN FÖRSTA CUV :EN SOM KAN ALLT.

X-Cursion CUV rör sig på ett självklart sätt mellan camping, vardag och körglädje. Den öppnar upp för oanade möjligheter oavsett vilket mål du har. De kompakta måtten garanterar full körglädje, samtidigt som interiören är extremt mångsidig och rymlig. Med plats för fyra resenärer och ett fullvärdigt badrum uppfylls allt man kan önska sig på semestern.

Materialet i det upphöjbara CUV-taket: Andas, är värmeisolerat och helt vattenavvisande.

X-Cursion CUV har ordentligt med förvaringsutrymme i det generösa garaget. Samtidigt förblir yttermåtten kompakta.

50 X-Cursion CUV

STOR PÅ SEMESTERN. KOMPAKT I VARDAGEN.

Specialmodellen EDITION [PEPPER] imponerar med extra utrustning och förmånliga priser som ger dig valuta för pengarna. Den förenar inte bara fördelarna med Urban Class och husbil utan ger dessutom exklusiv design och ännu mera komfort.

INNOVATIV FOLDXPANDKONSTRUKTION BAKTILL.

Den innovativa FoldXPand-konstruktionen maximerar boytan utan att de kompakta yttermåtten förändras.

500 LT 500 MQ 51
DE NYA PLANLÖSNINGARNA FÖR X-CURSION CUV.

STORA LÖSNINGAR PÅ LITET UTRYMME.

Rymlig invändigt trots kompakt storlek. Det genomtänkta rumskonceptet uppfyller allt man kan önska sig och har allt som du annars endast hittar i en husbil – här i 500 MQ EDITION [PEPPER]

PLATS FÖR ALLT VÄSENTLIGT" ÄR DEVISEN FÖR DET KOMPAKTA KÖKET.

I dinetten finns gott om plats och man dröjer sig gärna kvar. Genom att rotera de vridbara förarhyttssätena finns det bekväma sittplatser för 4 personer.

52 X-Cursion CUV DINET MATLAGNING
INNOVATIVA FÖRVARINGSBOXAR. TRIVSEL UTAN KOMPROMISSER.

FLEX-BADRUM. LITEN BLIR STOR.

500 MQ – så smart är det nya Flex-badrummet: när duschen skjuts till det övre läget förvandlas den till en fullvärdig duschkabin med vikvägg och full ståhöjd.

SOVA I FRONTEN.

Fäll bara ner den innovativa fällbara sängen, och vips har du en till mysig sovplatsyta för upp till två ytterligare personer –här i 500 MQ EDITION [PEPPER]

500 MQ – med några få handgrepp kan den höjdjusterbara duschen skjutas uppåt.

Badrumslösningarna: Oavsett om det är multifunktionellt Flex-badrum i 500 MQ eller kompaktbadrum i 500 LT: med ett tvättställ som kan ställas in separat nyttjas det befintliga utrymmet i X-Cursion CUV optimalt. Båda badrumsvarianterna har allt man behöver för att känna sig fräsch på resan.

SOVA I BAKDELEN.

Den praktiska tvärställda sängen bak har tillräckligt med plats för att sträcka ut sig, och är ett perfekt ställe att dra sig tillbaka på.

Du hittar mer information om X-Cursion CUV online. xcursion-cuv.com/en-int

53 UNDERHÅLL SOVA

X-Cursion Van

ETT DYNAMISKT UNDER AV UTRYMME

I DEN KOMPAKTA VAN-KLASSEN.

X-Cursion Van är något alldeles x-tra. Vad gör den så speciell? Det är en äkta WEINSBERG men samtidigt något helt annorlunda! Det är vår första WEINSBERG baserad på VW, med förvånansvärt kompakt yttre storlek och ett innovativt inredningskoncept som präglas av nytänkande.

FINNS ÄVEN SOM EDITION [PEPPER].

HÖJDPUNKTER

X-Cursion Van

• Upp till 4 sovplatser

• Upp till 4 bältesplatser

• 2 innovativa planlösningar

• Basfordon VW T6.1 med 5,88 m fordonslängd

• Kompakt utvändig men med en invändig bredd på 2 m

X-Cursion Van 54
> Läs mer

FRIHET PÅ FYRA HJUL.

Marie och Alexander: Vi startar i Stuttgart och fortsätter längs den italienska Adriatiska kusten till halvön Gargano. På vackra platser njuter vi av frihet och ett glas italienskt vin framför vår X-Cursion Van. På hemresan tar vi oss över bergen i norr för att vandra tillsammans med vår hund Loki. Vår X-Cursion Van ger oss precis den flexibilitet vi behöver under våra resor.

LÄNGS MED KUSTEN, SÅ SOM VI VILL HA DET. SÅ MYCKET FLEXIBILITET – SÅ MYCKET X-CURSION VAN.

55

X-Cursion Van

NÅGOT ALLDELES X-TRA.

Förvånansvärt kompakt på utsidan, riktigt nytänkande på insidan. X-Cursion Van kombinerar otrolig kördynamik med komfort. X-Cursion Van är den perfekta följeslagaren på resan, med smarta rumslösningar, generöst förvaringsutrymme och elegant design.

KOMPAKT STORLEK PÅ UTSIDAN.

X-Cursion Van hanterar smala gator utan problem tack vare sin kompakta storlek.

VÄLDIGT

PRAKTISKT!

Den aerodynamiska takhuven drar inte bara blickarna till sig. Inuti finns även plats för EasyMove-sängen.

56 X-Cursion Van
500 MQ EDITION [PEPPER]
EASY-MOVE-SÄNG
Genom att enkelt fälla ner den skapas en bekväm sovplats för upp till 2 personer (tillval).
STYRKOR

LJUSA ÖPPNA YTOR.

57 INBJUDANDE BODEL. Oavsett om du vill laga mat eller ta det lugnt, finns det alltid gott om utrymme i X-Cursion Van – här i 500 MQ EDITION [PEPPER]

500 LT EDITION [PEPPER] – Genom att vrida på förarhyttssätena skapas gott om plats för upp till 6 personer i den trivsamma Face-2-Face-sittgruppen.

Innovativt användande av utrymmet. X-Cursion Van erbjuder enastående komfort genom genomtänkta detaljer och generösa förvaringsutrymmen. Genom känslan av rymd och de smarta förvaringsmöjligheterna uppfyller den alla dina önskemål.

UNDERBART TRIVSAM.

MQ EDITION [PEPPER]

58 X-Cursion Van
27 " SMART-TV Den stora dinetten med plats för upp till 4 personer är som gjord för härliga middagar – här i 500 PLATS F ÖR DIG OCH MYCKET MER! FACE-2-FACESITTGRUPP
DINETT

Det generösa kylskåpet är smart placerat och har gott om plats för såväl mat och diverse delikatesser – här i 500 MQ EDITION [PEPPER]

I kökslådorna finns tillräckligt med utrymme för att förvara kökstillbehör. – här i 500 LT EDITION [PEPPER]

GENOMTÄNKT DESIGN FÖR MATLAGNINGSGLÄDJE.

LÄNGSG ÅENDE KÖK. FÖRENAR NYTTA MED DESIGN.

500 LT EDITION [PEPPER] – I det välutrustade köket med 2-lågig gasspis inklusive glaslock, djup rostfri diskho och robust arbetsyta blir matlagningen en fröjd.

59
MATLAGNING

EASY-MOVE-SÄNG. FÖR EXTRA SOVUTRYMME.

Fäll bara ner den innovativa Easy-Move-sängen, och vips har du en extra sovplats för upp till ytterligare två personer (tillval) – här i 500 LT EDITION [PEPPER].

KOMMA TILL RO.

Sov riktigt gott. De praktiska sänglösningarna ger tillräckligt med utrymme för att sträcka ut sig, vilket gör det till en perfekt plats att koppla av på. Tillsammans med det genomtänkta belysningskonceptet skapas ytterligare trivsel.

TVÄRSTÄLLD DUBBELSÄNG. TILLRÄCKLIGT MED PLATS ATT STR ÄCKA UT SIG.

500 MQ EDITION [PEPPER] – Den tvärställda dubbelsängen nyttjar hela fordonets bredd och erbjuder tillräckligt med utrymme för att kunna sträcka ut sig ordentligt.

500 LT EDITION [PEPPER] – I en handvändning förvandlas Face-2-Facesittgruppen till en bekväm dubbelsäng.

60 X-Cursion Van
SOVA
61
SÅ LITEN YTA. TACK VARE FLEXBADRUMMET.
SÅ MYCKET BADRUM PÅ
500 MQ – Genom några enkla grepp kan duschen justeras i höjd och madrassen fälls smidigt åt sidan. 500 LT – Kompaktbadrummet uppfyller allt du kan önska dig. Tack vare generös förvaring och praktiska detaljer är det lätt att trivas. 500 MQ – När duschen skjuts till övre läget förvandlas den till en komplett dusch med en vikbar vägg och full ståhöjd på 190 cm.
UNDERHÅLL
500 LT – Tack vare den multifunktionella spegelväggen används utrymmet optimalt och en dusch skapas.

HIGHLIGHTS. ÖVERTYGAR MED GENOMTÄNKTA DETALJER.

Sjusovar-variant i 500 MQ. Easy-Move-sängen finns även som tillval för en person.

Face-2-Face-sittgrupp i 500 LT Har plats för upp till sex personer.

Flyttbart handfat i 500 MQ. Det platssparande handfatet kan flyttas efter behov.

Innovativt flexbadrum i 500 MQ. Tack vare smarta detaljer utnyttjas utrymmet optimalt.

Praktiskt garage i 500 LT. Enkelt att komma åt utifrån och inifrån.

Helt utdragbara lådor. Med många förvaringsmöjligheter för köksredskap.

Rymligt garage i 500 MQ. Tillräckligt med förvaringsutrymme för campingmöbler, sportutrustning och annat bagage.

Ergonomisk instrumentbräda och infotainment-system. Med navigationssystem och många intelligenta assistanssystem blir resan säkrare och behagligare.

Exteriördekor i hög kvalitet. För lång livslängd och stilren design.

62 X-Cursion Van
Det
HIGHLIGHTS
nämnda paketinnehållet är exempel. Enstaka Produktavvikelser i ett paket kan variera beroende på planlösningen.

PLANLÖSNINGAR. ANPASSADE EFTER DINA BEHOV.

500 MQ

Den geniala med plats för fyra.

STYRKOR: Mittdinett

• Flexbadrum

• Rymligt garage

• Tvärställd dubbelsäng

Tillval

Easy-Move-säng

• Upp till 4 sovplatser

• 4 bältesplatser

500 LT

Den genomtänkta med plats för trivsel

STYRKOR:

Face-2-Face-sittgrupp

• Fullutrustat kök

• Rymligt garage

• Easy-Move-säng som tillval Upp till 4 sovplatser

• 2 bältesplatser

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

MIN EGEN HUSBIL
MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR

CaraCompact

DEN MANÖVRERBARA OCH SMALA HALVINTEGRERADE VAN-KLASSEN.

CaraCompact har smidigheten från van-klassen, men utrymme som i en riktig halvintegrerad husbil. Nätt på utsidan men rymlig på insidan. Dessutom med möjligheten att välja mellan två olika chassin. Oavsett om du vill ha extra Mercedeskomfort eller en sportigare modell så är CaraCompact alltid en äkta WEINSBERG: genomtänkt, optimalt utrustad och perfekt för vardagsbruk. > Läs mer

HÖJDPUNKTER

CaraCompact

• Tillgänglig som Fiat och Mercedes-Benz

• Upp till 4 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

• 4 planlösningar

• Liten fordonsbredd

• Otrolig kördynamik

64 CaraCompact
DEN HETA SPECIALMODELLER

VI STANNAR

TILL VAR

VI VILL.

Sarah

av en romantisk semester? Ge oss av tillsammans, stanna där vi har lust och bara njuta av omgivningen! En orsak till att vi passar så bra ihop är vår reslust och spontanitet. Att tumma på komfort och trevligt boende är dock inget som kommer på fråga. I CaraCompact EDITION [PEPPER] har vi den perfekta följeslagaren för våra upptäcktsresor.

PLATS SO M I EN HALVINTEGRERAD, SMIDIG TACK VARE VAN-KLASSEN.

65
Katharina & Andreas. Vår definition

SUPER PRAKTISK.

Den uppfällbara sängen kan enkelt fällas ner och erbjuder då ytterligare en bekväm sovplatsyta.

640 MEG Suite (MB)

MERCEDESSUITE. FÖR FYRA.

Familjesemester i din egen svit! Två sköna sängar, gott om utrymme och smarta detaljer så långt ögat når: CaraCompact Suite (MB) 640 MEG är det perfekta fordonet för fyra personer tack vare den fällbara sängen som är standard.

Under den aerodynamiska takkupan i LFI-teknik döljer sig den platssparande uppfällbara sängen.

Gör modellerna CaraCompact

ditt personliga fordon med OWN! Mer på s. 122

66 CaraCompact
STYRKOR
EDITION [PEPPER] 640 MEGSuite (MB) (MB) till
67
640 MEGSuite (MB) EDITION [PEPPER] – Den uppfällbara sängen smälter elegant in i rumskonceptet. När den är uppfälld märks den knappt och du kan istället utnyttja den trevliga dinetten optimalt.
EN RIKTIG SVIT FÖR ER PÅ RESANDE FOT.

LYSANDE UTSIKTER.

640 MEG (MB)

DEN RYMLIGASTE VANEN I SIN KLASS.

Helt ny storlek. Ingen annan van kan hålla jämna steg med den unika rumskänslan i CaraCompact (MB) 640 MEG. Det perfekta fordonet för 2 till 3 personer som älskar stora ytor och Mercedeskomfort.

BRED SILHUETT, STÅTLIG UTSEENDE.

68 CaraCompact
STYRKOR
I vår premium-cockpit har du perfekt överblick och tillgång till de senaste kör- och assistanssystemen. 640 MEG (MB) EDITION [PEPPER] Gör modellerna CaraCompact (MB) till ditt personliga fordon med OWN! Mer på s. 122

PREMIUM BOENDEKÄNSLA.

69
Oavsett om du vill laga mat eller vila, i CaraCompact (MB) 640 MEG EDITION [PEPPER] har du alltid gott om svängrum.

UNDERBAR T RYMLIG.

Tack vare innerbredden på 212 cm är CaraCompacts Mercedesmodeller bredast i sin van-klass. Det ser och känner man särskilt på den generöst tilltagna boytan –här i 640 MEGSuite (MB) EDITION [PEPPER].

DOLCE VITA MÖTER DOLCE GUSTO.

GENOMGÅENDE DETALJER MED STIL.

Bordsskivan kan förlängas eller fällas in för att spara utrymme på nolltid. Det innovativa bänkkonceptet med lutande bänk gör det lättare att komma in och ut – här i 640 MEG (MB) EDITION [PEPPER]

70 CaraCompact DINETT

HÄR RYMS ALLT DU BEHÖVER.

I de stora lådorna hittar du tillräckligt med utrymme för köksredskap och XXL-kylskåpet förser hela hela familjen med fräscha mat – här i 640 MEGSuite (MB) EDITION [PEPPER].

Vilket rumskoncept! CaraCompact (MB) utnyttjar utrymmet särskilt effektivt genom intelligenta lösningar, som exempelvis utfällbara arbetsytor. Tack vare signaturinredningen i köksskåpen, träet med tvärgående ådring och de harmoniska möbelövergångarna är CaraCompact (MB) tveklöst en äkta WEINSBERG.

SÅ KOMPAKT SOM ETT FULLFJÄDRAT KÖK KAN VARA.

Att kompakt och rymlig inte behöver vara en motsägelse visar sig i köket med utfällbar förlängningsskiva – här i 640 MEG (MB) EDITION [PEPPER]

71 MATLAGNING
142 L KYLSKÅP MED AES-FUNKTION. MED SÅ MYCKET PLATS ÄR DET KUL ATT LAGA MAT.

LÄNGSGÅENDE ENKELSÄNGAR. KOMFORT I FULL LÄNGD.

Med den utdragbara tillvalssängen kan du enkelt omvandla de 200 centimeter långa och 82 centimeter breda enkelsängarna till en dubbelsäng – här i

640 MEG (MB) EDITION [PEPPER]

MER ÄN BARA EN SOVPLATS.

Slumra in bekvämt. Inbjudande, sköna och generöst tilltagna. Sovytorna i CaraCompact (MB) banar väg för vilsamma nätter. Tack vare takkupan i klarglas har du också perfekt utsikt mot stjärnhimlen.

BRA PLATS I TAKSÄNGEN.

640 MEGSuite (MB) EDITION [PEPPER]. Tack vare takfönstret kan du njuta av den bästa utsikten och ett behagligt sovklimat i den bekväma uppfällbara sängen.

72 CaraCompact SOVA
LÄTT ATT GÖRA ENTRE.

TREVLIG DESIGN.

OPTIM AL RUMSPLANERING.

Allt som behövs för en uppfräschning samlat i ett och samma rum. Med låg kant in till duschkaret, praktisk duschvägg och gott om förvaring 640 MEG (MB)

Stil och funktion i perfekt harmoni. Badrummet i CaraCompact (MB) 640 MEG visar hur man kan erbjuda stor komfort på en liten yta. Smarta detaljer, rena linjer och elegant belysning gör badrumsrutinen till en njutning.

COMPACT LÖSNING.

73 UNDERHÅLL
Praktiskt: Dometic-kasettoaletten är vridbar. Det platssparande tvättstället kan skjutas fram och tillbaka efter behov.

600 MEG / MF

EN FLOTT FÖLJESLAGARE.

Bara kör iväg. CaraCompact är en extra smidig husbil, som man gärna kör både till vardags och på semestern. Den kombinerar otrolig kördynamik med mycket plats invändigt. Med det robusta chassit och GFK-taket är den det perfekta resesällskapet för aktiva äventyrare.

TYPISKT VANKLASSEN.

Välputsad aerodynamik, litet luftmotstånd och lågt cw-värde.

74 CaraCompact
STYRKOR
600 MEG EDITION [PEPPER]
74
600 MF EDITION [PEPPER]

NÄTT UTANPÅ, RYMLIG INUTI.

75
MEG EDITION
Tack vare det stora förvaringsutrymmet och den ljusa atmosfären är det riktigt roligt att laga mat på språng – här i 600
[PEPPER]

PERFEKT PLANERAD FÖR LIVSNJUTARE.

Mellan dinett och kök finns det mer än tillräckligt med plats för rörelsefrihet när man lagar mat – här i 600 MEG EDITION [PEPPER]

SLIMTOWERKYLSKÅP PÅ 142 LITER.

KÖK MED UTFÄLLB AR SKIVA FÖR EXTRA ARBETSYTA.

Den praktiska förlängningen med enhandsmanövrering skapar ytterligare arbetsutrymme.

76 CaraCompact DINETTMATLAGNING

FRANSK SÄNG. FÖR MYSIGA NÄTTER.

ENKELSÄNGAR HÄR KAN DU STRÄCKA PÅ DIG.

STÄNG DÖRREN OCH VATTNET STANNAR I DU SCHEN.

LÄNGSGÅENDE BADRUM. TVÄTTSTÄLLET ÄR FRAMFÖR DÖRREN.

600 MF – Toaletten och duschen är separerade från tvättstället.

KOMPAKTBADRUM. DUSCH, TOALETT OCH TVÄTTSTÄLL I

SAMMA RUM.

600 MEG – Allt som behövs för en uppfräschning samlat i samma rum. Med praktisk duschvägg och stilfull LED-belysning.

77 UNDERHÅLL SOVA
600
MF EDITION [PEPPER]
600 MEG

HIGHLIGHTS. ÖVERTYGAR MED

DETALJER.

Sängtrappsteg. Inuti finns extra förvaringsutrymme.

Genomgående sidokjolar. De aerodynamiska linjerna minimerar vindsus och maxar estetiken.

Dynamisk blick och sportigt intryck. Snygg även från utsidan.

Fällbar extraskiva. Den praktiska extraskivan fälls ut med ett enkelt handgrepp och ger mer arbetsyta.

Öppningsbart fönster i taklucka. Det generösa fönstret med mörkläggningsgardin och insektsnät låter ljuset flöda in i husbilen.

Komfort-instegsdörrar som standard. Med personbilsinspirerad stängning, dubbeltätning och 2 utfällbara klädkrokar.

Extra förvaring i 650 MF under den franska sängen. Gaslådan är monterad i klädskåpet utan att förvaringsutrymme går förlorat.

Easy-Travel-boks og bluu-vannfilter. Alle viktige servicetilkoblinger samlet på ett sted, og ikke minst rent filtrert vann.

Praktiskt garage i bakänden. Gott om plats och öppningsbart med bara en hand.

78 CaraCompact HIGHLIGHTS
GENOMTÄNKTA
Det nämnda paketinnehållet är exempel. Produktavvikelser i ett paket kan variera beroende på planlösningen.

PLANLÖSNINGAR. ANPASSADE EFTER DINA BEHOV.

Den nätta med enkelsängar.

STYRKOR:

• Mittdinett

• Längsgående enkelsängar

• Rymligt garage

• 2 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Den rymligaste vanen i sin klass.

STYRKOR:

• Mittdinett

• Längsgående enkelsängar

• 2 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Mercedes-suite. För fyra.

STYRKOR:

• Mittdinett

• Längsgående enkelsängar

• 4 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Den kompakta med stil.

STYRKOR:

• Mittdinett

• Fransk säng

• 2 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

79
640 MEGSuite (MB) 640 MEG (MB) 600 MEG
MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR
600 MF
MIN EGEN HUSBIL

CaraLoft Ford

DEN HALVINTEGRERADE MED STÖRST LASTUTRYMME.

Den utvändiga bredden på 2,32 m ger CaraLoft Ford en sportig kördynamik. Invändigt kombinerar den eleganta halvintegrerade modellen nytta med komfort och erbjuder otroligt mycket förvaringsutrymme och genomtänkta detaljer. Den är den perfekta följeslagaren för alla som vill kunna resa på ett avkopplande sätt.

CaraLoft Ford HIGHLIGHTS

• Upp till 4 sovplatser u

• Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

• 5 planlösningar

• Perfekt fordon för 2 personer

• Generös lastvikt

• Nya genomtänkta planlösningar

80 CaraLoft Ford
> Läs mer

ÄNTLIGEN LEDIGT ÄNTLIGEN UT I NATUREN IGEN.

Julia & Michael. Äntligen ledigt, äntligen ut i naturen igen! Vi har länge sett fram emot ett par dagars avslappning. Vår plan: till foten av Alperna med CaraLoft Ford. Den fortsätter att imponera på oss hela tiden, eftersom vi får plats med så mycket packning. För när allt kommer omkring så handlarvåra resor om matlagning och sport.

MYCKET

81
UTRUSTNING, MYCKET ENERGI OCH MYCKET APTIT.

CaraLoft Ford

ETT ELEGANT ALLROUNDFORDON

Högkvalitativ boendeatmosfär. CaraLoft Ford övertygar med mycket förvaringsutrymme, genomtänkta detaljer och dess höga kördynamik, även i ojämn terräng. Den är den idealiska campingbilen för alla som vill ha det kompakt men ändå bekvämt. Tack vare sin speciella känsla av rymd och interiören i modern design gör CaraLoft Ford sitt namn mer än rättvisa.

ETT DRÖMBOENDE PÅ HJUL.

VÅRT LOFT PÅ VÄG.

Här syns den genomgående sidoväggsdekoren i kombination med tillvalsdörren PREMIUM – på en 550 MF

PACKA IN ALLT! HÄR FINNS ALLTID PLATS.

EASY-TRAVEL-BOX: ALLA ANSLUTNINGAR SAMLADE CENTRALT PÅ SAMMA STÄLLE.

82 CaraLoft Ford
STYRKOR
Förvaring i garaget med enhandsmanövrering.
82 82

EN UNIK KÄNSLA AV RYMD.

83
YTTERST BEKVÄMT.
CaraLoft Ford har en takhöjd på 2,15 meter i hela fordonet – här i 650 MEG

BALANSERAT RUMSKONCEPT.

ÄVEN TRÄNINGSFANTASTER VILL BO BRA.

84 DINETT
550 MF – CaraLoft Ford erbjuder gott om plats även i dinetten och köket, vilket bjuder in till matlagning och gemenskap. UTVRIDBAR BORDSFÖRLÄNGNING. 650 MF – med de vridbara komfortsätena i förarhytten skapas en trevlig sittgrupp.

Snygg och praktisk. Samspelet mellan förvaring och den karakteristiska WEINSBERG signaturinredningen..

KOMPAKTKÖK. LAGA MAT MED STIL.

Med bästa utrustning. I CaraLoft Ford hittar du ett fullvärdigt kök med 3-lågig spis och glaslock, djup diskho i rostfritt stål och fällbar arbetsskiva. Tack vare funktionella komponenter som HPL-köksskivorna och den rejäla arbetsytan blir matlagningen ännu roligare.

MATLAGNING MED STOR RÖRELSEFRIHET.

TOPPENPLACERING FÖR INGREDIENSER OCH

KÖKSUTRUSTNING.

85 MATLAGNING
Besticklåda med praktiska fack. 550 MF – tack vare den innovativa placeringen av kompaktköket smälter det vackert in i rumskonceptet. 650 MEG – Gasspisen med 3 plattor och glaslock inbjuder till matlagning tillsammans med diskhon i rostfritt stål.

LÄNGSGÅENDE ENKELSÄNGAR. TILLRÄCKLIGT MED PLATS ATT STRÄCKA UT SIG BEKVÄMT.

600 MEG – de trivsamma enkelsängarna imponerar med en längd på upp till 201 cm och EvoPore HRC-madrass som standard.

Med tillvalet konvertering enkelsäng till dubbelsäng så blir hela ytan en rejäl dubbelsäng.

Massor av plats i sovutrymmet. CaraLoft Ford bjuder på modern design, stora ytor för trivsel och lättskötta textilier. EvoPoreHRC-madrasserna är standard och borgar för hälsosam sömn.

FRANSK SÄNG. GENIAL LÖSNING FÖR AVKOPPLADE STUNDER.

550 MF – Den franska sängen erbjuder en särskilt elegant rumslösning.

86
SOVA
CaraLoft Ford
EN
BLIR TVÅ.

BAKRE BADRUM. DUSCHRUM DE LUXE.

Gott om plats vid tvättstället och i duschen – här i 650 MF

I spegelskåpet finns gott om plats för hygienartiklar.

FLEX-BADRUM. MYCKET PRAKTISKT.

Göra sig i ordning med svängrum. I badrum met är det väsentliga fokus: plats, förvaring och uppfräschning. Genomtänkta detaljer som den låga ingången till duschkaret ger extra komfort.

87 UNDERHÅLL
600 MEG – tack vare den höj och sänkbara duschen med vikvägg skapas en fullvärdig duschkabin med en ståhöjd på 1,90 meter.

HIGHLIGHTS. ÖVERTYGAR MED GENOMTÄNKTA DETALJER.

LFI-takkåpa. Markant design och robust kvalitet.

Intelligent lösning. Garderoben under sängen i 600 MEG.

Flyttbart tvättställ. Kan placeras ovanför duschen eller toaletten efter behov.

133 l kylskåp med AES-funktion. Erbjuder gott om plats för allt som man behöver på semestern.

Instegsdörr PREMIUM med insektsskydd. Stänger ute alla insekter (tillval).

Överskåp med kvalitativa gångjärn i rostfritt stål. Med stora förvaringsmöjligheter för köksredskap.

Stämningsfull belysning. Skapar en mysig känsla i husbilen.

Gaslåda på längden. Lätt att komma åt och mer ståhöjd invändigt (650 MF och 650 MEG).

Lättillgängliga gasolavstängningskranar. Monterade i den övre bestickslådan.

88 CaraLoft
HIGHLIGHTS
Ford
Det
nämnda paketinnehållet är exempel. Enstaka Produktavvikelser i ett paket kan variera beroende på planlösningen.

PLANLÖSNINGAR. ANPASSADE EFTER DINA

BEHOV.

550 MG Ford

Den kompakta med dynamisk storlek.

550 MF Ford

Gott om utrymme och trivselfaktor.

STYRKOR: Mittdinett

• Tvärställd dubbelsäng

• 2 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

600 MEG Ford

Den eleganta för livsnjutare.

STYRKOR :

• Mittdinett

• Längsgående enkelsängar

• 2 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

650 MF Ford

Allroundbilen med somhemma-känsla.

STYRKOR: Mittdinett

• Fransk säng

• 2 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

650 MEG Ford

Den generösa med plats för semesterglädje.

STYRKOR :

• Mittdinett

• Längsgående enkelsängar

• 2 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

STYRKOR:

• Mittdinett

• Fransk säng 4 sovplatser

• Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

89 MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR
MIN EGEN HUSBIL
NYHET NYHET NYHET NYHET

CaraSuite

DEN HALVINTEGRERADE MED UPPFÄLLBAR SÄNG OCH HÖGST STÅHÖJD.

CaraSuite ger dig den perfekta kombinationen av resekomfort och sovkomfort. På utsidan ser den kompakt ut, på insidan är den enorm: den halvintegrerade med den högsta ståhöjden imponerar med gott om svängrum. De många sovplatsmöjligheterna och den mysiga känslan gör den till ett perfekt familje- eller flergenerationsfordon.

> Läs mer

CaraSuite HIGHLIGHTS

• Upp till 6 sovplatser

• Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

• 7 Planlösningar

• Uppfällbar säng som standard

• Upp till 2,15 meter takhöjd

90 CaraSuite

JÄTTECOOLT, SOM EN KRYSSNING PÅ LANDSVÄG.

Peter, Paul & föräldrar. Vissa åker på ö-luff, vi åker på vägkryssning! Vi cruisar fram med vår CaraSuite och kan på så sätt åka precis vart vi vill. Vår vägkryssare är perfekt eftersom den till och med har skilda rum för barn och föräldrar och även rymmer våra leksaker.

DET PERFEKTA FAMILJE- ELLER FLERGENERATIONSFORDONET.

91

DEN HALVINTEGRERADE MED UPPFÄLLBAR SÄNG.

Med den bekväma uppfällbara sängen och de övriga sovplatserna kan CaraSuite enkelt rymma upp till sex personer för en härlig familjesemester. Med generös takhöjd och rymlig boyta erbjuds också gott om utrymme att sträcka på sig och röra sig fritt. Dessutom ger dess eleganta silhuett en behaglig körupplevelse på alla vägar.

92 CaraSuite STYRKOR EN BEKVÄM STORLEK.
EN ENORM UPPFÄLLBAR SÄNG. SVÅRT ATT TR O UTIFRÅN.
CaraSuite
DEN MÅNGSIDIGT STORA.
CaraSuite Ford
700 ME
550 MG Ford

NEDFÄLLBAR KOMFORT.

93
LÄTT ATT TRIVAS.
Behaglig atmosfär i CaraSuite tack vare den fantastiska takhöjden, den generöst tilltagna dinetten och de stilfulla linjerna – här i 700 MEG Ford
94 CaraSuite DINETT
HANDTAG HELT I METALL MED TIPPSPÄRR. Tack vare de vridbara tillvalssätena FIAT-Captainchair och den längsgående sidobänken får upp till 6 personer plats i den trivsamma dinetten – här i 650 MF Det snyggt designade överskåpet med sina många förvaringsmöjligheter är en riktig höjdpunkt i det kompakta köket. PLATS FÖR UPP TILL 6 PERSONER TACK VARE DEN LÄNGSGÅENDE SOFFAN.

Kylskåpet på 133 liter med AES-funktion är både praktiskt och effektivt eftersom energikällan väljs automatiskt.

Det längsgående köket erbjuder många funktionella element, såsom robust arbetsyta och diskho av rostfritt stål med glaslock. Ett kök som är perfekt för långa utflykter och resor – i 650 MEG Ford

Mer plats, mer förvaringsutrymme, mer njutning. Vis-à-Visköket i CaraSuite är redo för långa familjeutflykter och har gott om möjligheter för att förse alla med god mat. Det breda köksblocket kan förresten användas av två personer samtidigt – för perfekt teamwork och roligare matlagning.

VIS-À-VIS-KÖK. STORARTAT KÖKSKONCEPT.

95 MATLAGNING
LÄNGSGÅENDE KÖK. GENOMTÄNKTA DETALJER MED GOTT OM FÖRVARINGSUTRYMME.
Köket i CaraSuite ger gott om plats för matlagning och förberedelser – här i 650 MF

LÄNGSGÅENDE ENKELSÄNGAR. GOTT OM PLATS.

700 MEG Ford – Två stora enkelsängar som med en rullbäddsfunktion kan slås ihop till en dubbelsäng. EvoPore HRCmadrasserna finns som standard överallt ombord.

TVÄRSTÄLLD DUBBELSÄNG. PRAKTISK OCH TRIVSAM.

Campingsemester för alla. I CaraSuite finns möjlighet att välja mellan tre olika sovplatsytor och sängvarianter i bakänden. Föräldrar kan ladda batterierna i lugn och ro i de bekväma sängarna i bakänden, medan barnen stannar upp lite längre i den uppfällbara sängen.

60 CM TAKHÖJD I DEN UPPFÄLLBARA SÄNGEN.TILLRÄCKLIGT MED PLATS FÖR ATT SOVA OCH KOPPLA AV.

FRANSK SÄNG. EXTRA ELEGANT RUMSLÖSNING.

Superpraktiskt: Fäll bara ner den uppfällda sängen och vips har du en till mysig sovplatsyta.

650 MF – Fransk säng med extra förvaring.

96 CaraSuite SOVA

RYMLIGT BADRUM. DEN RYMLIGASTE LÖSNINGEN.

700 MEG Ford –Dusch och toalett med tvättställ är åtskilda från varandra. På så vis kan de användas av två olika personer samtidigt.

BAKRE BADRUM. OTROLIGT MYCKET SVÄNGRUM.

650 MF – Praktiska vägg- och takhållare för duschmunstycket ingår som standard.

Mångsidigt, snyggt och praktiskt. Badrummet i CaraSuite är den perfekta platsen för en avslappnad start eller avslutning på dagen. Det kan till och med användas av två personer samtidigt, har slittåliga ytor och många möjligheter till förvaring. Helt enkelt välplanerat och välbyggt.

97 UNDERHÅLL
Rymlig dusch med praktisk duschvägg. Med täckdelen för duschkaret uppstår extra boyta.

HIGHLIGHTS. ÖVERTYGAR MED GENOMTÄNKTA DETALJER.

Belysning. Den indirekta belysningen på lådorna skapar ett varmt intryck.

Förvaringsfack i läder. Lättillgänglig förvaring i snyggt läderutförande.

Uppfällbar säng med säkerhetsnät. Möjliggör extra sovplatser och är säker på båda sidorna tack vare fallskyddet.

Enastående takhöjd. Det är lätt att trivas med en takhöjd på upp till 2,15 meter.

Easy-Travel-Box. Enkel tillgång till alla serviceanslutningar i Easy-Travel-boxen och till bluuwater-vattenfiltret.

Garage. Det rymliga garaget i bakänden med enhandsmanövrering gör resan extra bekväm.

Exteriördekor i hög kvalitet. För lång livslängd och en snygg stil.

Magnifik rumsplanering. Ger tillräckligt med plats för hela familjen.

98 CaraSuite HIGHLIGHTS
Det
nämnda paketinnehållet är exempel. Enstaka Produktavvikelser i ett paket kan variera beroende på planlösningen.

PLANLÖSNINGAR. ANPASSADE EFTER

Familjeplanlösningen med upp till sex sovplatser.

STYRKOR:

• Mittdinett

• Fransk säng Uppfällbar säng som standard

• 6 sovplatser

• Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

Den mindre modellen med fyra sovplatser.

STYRKOR:

• Mittdinett

• Tvärställd dubbelsäng

• Uppfällbar säng som standard

• 4 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Den rymliga med plats att sträcka ut sig.

STYRKOR :

• Mittdinett

• Längsgående enkelsängar

• Uppfällbar säng som standard 4 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Den rymliga reskamraten.

STYRKOR:

• Mittdinett

• Tvärställd dubbelsäng Uppfällbar säng som standard

• Rymligt garage

• 5 sovplatser Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

Den rymliga modellen med fokus på familjer.

STYRKOR:

• Mittdinett

• Fransk säng

• Uppfällbar säng som standard

• 6 sovplatser

• Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

Den stora med praktiskt förvaringsutrymme.

STYRKOR :

• Mittdinett

• Längsgående enkelsängar

• Uppfällbar säng som standard

5 sovplatser

• Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

Den mångsidiga med familjekänsla.

STYRKOR :

• Mittdinett

• Längsgående enkelsängar

• Uppfällbar säng som standard

• 5 sovplatser Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

99
650 MF 650 MG
MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR
700 ME
DINA BEHOV.
650 MEG Ford 650 MF Ford 550 MG Ford 700 MEG Ford
MIN EGEN HUSBIL
NYHET NYHET

CaraHome

DEN FAMILJEANPASSADE ALKOVHUSBILENMED EXTRA PLATS PÅ HÖJDEN.

Föreställ dig att aldrig mer behöva boka ett rum. Föreställ dig att ha en rymlig semesterlägenhet överallt i världen. Föreställ dig att alltid ha boendet med dig. Upptäck den familjeanpassade alkovhusbilen med extra plats på höjden.

HÖJDPUNKTER CaraHome

• Upp till 6 sovplatser

• Upp till 6 sittplatser med säkerhetsbälte

• 4 planlösningar

• SUPERLIGHT-teknik (650 DG)

• Enormt mycket förvaringsutrymme

• Två avskiljbara sovdelar

CaraHome 100
> Läs mer

MOBILT FAMILJEPARADIS.

En husbil för hela familjen: Med klassisk alkovkonstruktion, två separata sovdelar och plats för upp till sex personer. Att den trots det är ordentligt slimmad, kan CaraHome tacka sitt sofistikerade chassi, moderna arkitektur och den snygga utvändiga designen. En fröjd för ögat, det är vad den är!

Alkoven. Mysig sovplats med värme som tillval. Med stort ljusinsläpp dagtid och briljant belysning nattetid.

101
ÖVERVÅNINGEN: MYSIGT KRYPIN. Den höga takhöjden är typisk för alkovbilarnas konstruktion och ger en alldeles speciell känsla av rymd – här i 650 DG

DINETT MED 4 SITTPLATSER MED SÄKERHETSBÄLTE.

Dinetten i 600 DKG och 650 DG har fyra sittplatser med säkerhetsbälte. Tåliga textilier och trevlig sittkomfort garanterar avslappnad gemenskap.

HÄR VILL MAN UMGÅS.

Den behagliga ljussättningen skapar rätt atmosfär. Den utfällbara extraskivan skapar tillräckligt med plats för att laga mat tillsammans – här i 650 DG

KÖKSLÅDA MED SOFTCLOSEFUNKTION.

102 CaraHome DINETT MATLAGNING

Perfekt för barn: våningssängen inklusive säkerhetsnät som standard i planlösningen 600 DKG.

TVÄRSTÄLLD DUBBELSÄNG. STOR SOVPLATSYTA.

I den stora dubbelsängen borgar den lätta EvoPore-HRC-standardmadrassen för en god och vilsam sömn – här i 650 DG

HELT ENKELT GENOMTÄNKT.

I en handvändning blir dinetten till en extra sovplats.

Duschmunstycke med behaglig vattenstråle.

103
Inbyggda väggfack drar blickarna till sig och erbjuder förvaring – här i 600 DKG. Låg ingång till duschkaret.
UNDERHÅLL SOVA

HIGHLIGHTS. ÖVERTYGAR MED GENOMTÄNKTA DETALJER.

Soft-close-funktioner. De rymliga utdragslådorna stängs tyst och behagligt.

SUPERLIGHT-teknik (650 DG). En vinst på nästan 30 % mer lastkapacitet.

Centralt placerad manöverdel och det nya TRUMA iNet Xsystemet. En blick räcker för att kontrollera vattennivå, elektronikförsörjning och värme.

Alkoven. Alkoven med tillvalsvärme är en riktig myshörna.

Rymligt garage med enhandsmanövrering. Tillgängligt genom den yttre luckan och från bodelen.

Avskild gaslåda. Nås enkelt via serviceluckan på sidoväggen.

Färsk- och avloppsvattentank. Den busenkla rengöringen av färsk- och avloppsvattentank går även att göra inifrån fordonet.

Allt på sin plats. Central och lättillgänglig hantering av färsk-/ spillvattentank, vattenfilter, frostventil och elanslutning.

Handtagslösa skåp med trycköppning. Ger en modern, elegant design invändigt.

104 CaraHome HIGHLIGHTS
Det nämnda
paketinnehållet är exempel. Produktavvikelser i ett paket kan variera beroende på planlösningen.

PLANLÖSNINGAR. ANPASSADE EFTER DINA KRAV.

550 MG

Ett under av utrymme med plats för familjeresor.

STYRKOR:

• Mittdinett

• Tvärställd dubbelsäng

• Alkovsäng

• Rymligt garage

• 4 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

650 DG

Det superlätta sexpersonersboendet med stor lastkapacitet.

STYRKOR:

• Dinett

• Tvärställd dubbelsäng

• Alkovsäng

• Rymligt garage

• 6 sovplatser

• 6 sittplatser med säkerhetsbälte

600 DKG

Den trivsamma och familjevänliga.

STYRKOR:

• Dinett

• Barnvänlig planlösning med 2-våningssäng

• Alkovsäng

• Rymligt garage

• 6 sovplatser

• 6 sittplatser med säkerhetsbälte

650 MEG

Lastproffset med sovkomfort.

STYRKOR:

• Mittdinett

• Längsgående enkelsängar

• Alkovsäng

• Rymligt garage

• 5 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR
MED SUPERLIGHT TEKNIK MIN EGEN HUSBIL
105

CaraCore

DEN HELINTEGRERADE MED OSLAGBAR UTRUSTNING OCH KÄNSLA.

CaraCore håller gärna låg profil men sticker ut som få. En skicklig kombination av nytta och design. Ett imponerande samspel mellan känsla av rymd, kvalitativa material och enastående körkomfort.

> Läs mer

HÖJDPUNKTER

CaraCore

• Upp till 5 sovplatser

• Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

• 3 planlösningar

• Dynamiskt progressiv design

• Full-LED-strålkastare

• Uppfällbar säng som standard

CaraCore 106

MINDRE STRESS GER MER NJUTNING.

Rudi & Gerlinde. Vi är gamla rävar vad gäller camping. Ny är dock CaraCore, som vi reser med för första gången i år. Men den känns helt rätt. Destinationen är vårt favoritresmål Norge. Helt utan tidspress, och under en årstid när man träffar på fler lokalbor än turister. Vi startar från Bayern och kör uppåt längs fjordarna tills vi når Lofoten. Helt i vår egen takt och dessutom med stil. CaraCore sticker nämligen ut med sin stilsäkra design och passar perfekt för Skandinavien.

107

100% WEINSBERG DNA

CaraCore

STILMEDVETEN TRENDSÄTTARE.

Den helintegrerade husbilen från WEINSBERG. I CaraCore kommer den mångåriga erfarenheten hos WEINSBERG till sin fulla rätt. Här är vi enormt noggranna även med de allra minsta detaljerna. CaraCore kombinerar alla fördelarna hos en helintegrerad husbil med en unik framtoning. Vi ställde nämligen medvetet höga krav på designen på CaraCore: den skulle vara markant, karakteristisk, träffsäker och kraftfull. Detta syns i de rena linjerna, distinkta kanterna och de spännande ytorna. Den bättre halvintegrerade med uppfällbar säng.

FUNKTION OCH DESIGN I SAMSPEL.

PANORA MAVINDRUTA FÖR PERFEKT ÖVERBLICK.

HÖGSTA PRECISION TACK VARE MODERN LFI-TEKNIK.

Synlig och kännbar kvalitet. LFI-komponenterna är både snygga och övertygar med högsta bearbetningsprecision. Maximal byggfasthet garanterar optimal säkerhet.

108 CaraCore
STYRKOR

OTROLIGT MED RYMD OCH ÖPPNA SIKTLINJER.

ÄNNU EN STYRKA: UPPFÄLLBAR SÄNG SOM STANDARD FÖR EXTRA RESEKOMFORT.

Den uppfällbara sängen ingår som standard och smälter elegant in i rumskonceptet. När sängen är uppfälld finns därunder tillräckligt med plats för att utnyttja dinetten – här i 700 MEG

109

L-FORMAD DINETTBÄNK

Valbar L-formad dinettbänk. Sittbänk och utfällbart säte –här i 700 MEG.

Skönhet så långt ögat når. Den helintegrerade konstruktionen skapar en unik känsla av rymd i CaraCore. Med den obrutna siktlinjen har du alltid allt det bästa för ögonen: de bekväma sängarna, det inbjudande köket och husbilens hemtrevliga hjärta, dinetten.

KÄNSLAN AV RYMD ÄR STOR.

Öppen vy skapar en unik atmosfär med mjuk övergång mellan bodel och hytt – här i 700 MEG

KVALITATIVA TEXTILIER OCH BEHAGLIG SITTKOMFORT.

110 CaraCore DINETT

Storslaget. Slim Towerkylskåp med 142 liters volymkapacitet och AESfunktion där energislaget väljs automatiskt.

Perfekt köksplanering. Svängrum är viktigt i köket och ännu viktigare i husbilen. Den öppna atmosfären i CaraCore kommer här till sin fulla rätt och matlagningen blir en njutning för alla sinnen.

LÄNGSGÅENDE KÖK. DEN TIDLÖSA KLASSIKERN F ÖRENAR NYTTA OCH DESIGN.

111 MATLAGNING
VINKELKÖKET HAR EN SNYGG STIL. 650 MEG – Köket med signaturinredning passar perfekt in i rumskonceptet. 700 MEG

STOR SOVPLATSYTA FÖR STORA SEMESTER DRÖMMAR.

EXTRA RYMLIG.

Sovdelen i 650 MEG och 700 MEG med 2 meter långa längsgående enkelsängar.

Härlig sovmiljö. Nu kan du sova med stil. Högkvalitativa detaljer som indirekt belysning skapar en enhetlig atmosfär i CaraCore.

MYCKET

PLATS NÄR SÄNGEN ÄR NEDFÄLLD.

När sängen är nedfälld utgör den en mysig sovplats för två personer – här i 700 MEG

ELEGANT RUMSLÖSNING.

650 MF – Fransk säng med EvoPoreHRC-madrass och förvaringsutrymme under sängen.

112 CaraCore SOVA

Präglas av iögonfallande inredningsdetaljer. Det karakteristiska formspråket hos CaraCore visar sig även i badrummet. Designen har rena och distinkta linjer, och tack vare generös förvaring och praktiska detaljer är det lätt att trivas.

113 UNDERHÅLL
Snygg design i badrummet i 650 MF. Dessutom gott om plats vid tvättstället och i duschen. 650 MEG LÄNGSGÅENDE BADRUM. ALLT I EN LINJE. MED RENA LINJER OCH ÖVERBLICK. KOMPAKTBADRUMMET. STÄNG DÖRRARNA. TILL SOV- OCH BOENDEDELEN, ... ... VIP S UPP STÅR ETT STORTBADRUM. 700 MEG – Elegant design i det största badrummet i sin klass.

HIGHLIGHTS. ÖVERTYGAR MED GENOMTÄNKTA DETALJER.

Manuell eller elektrisk frontgardin. Skapar avskild- het för natten på ställplatsen (finns som tillval)

Vattenburet ALDE-värmesystem och vattenburen ALDE-golvvärme som tillval. Ger en behaglig inomhustemperatur och värmer kalla fötter.

De nya tillvalssätena från AGUTI för förarhytten. Lovar optimal resekomfort.

Instegsdörr KOMFORT. Med personbilsinspirerad stängning, dubbeltätning och utfällbara klädkrokar (finns som tillval)

Softclose-lådor. Fantastisk komfort tack vare mjuk och tyst lådstängning.

Easy-Travel-Box och bluu-vattenfilter. Alla viktiga serviceanslutningar centralt samlade på ett ställe och hygieniskt rent vatten utan kemi.

Den bättre halvintegrerade med uppfällbar säng som standard. Den uppfällbara sängen svängs framåt över förar- och passagerarsätet, så att dinetten kan använ- das även när sängen är nedfälld.

Full-LED-strålkastare. Den senaste tekniken, bästa sikten och säkerheten tack vare den iögonfallande signaturbelysningen.

114 CaraCore HIGHLIGHTS
Det nämnda paketinnehållet är exempel. Enstaka Produktavvikelser i ett paket kan variera beroende på planlösningen.

PLANLÖSNINGAR. ANPASSADE EFTER DINA BEHOV.

650 MF

Den estetiska med öppen rumskänsla.

STYRKOR:

• Mittdinett

• Fransksäng

• 5 sovplatser

• Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

700

MEG

Den stilfulla med personlig bodel.

STYRKOR :

• Mittdinett

• Längsgående enkelsängar

• Rymligt garage

• Upp till 5 sovplatser

• Up till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

650 MEG

Den eleganta med övertygande komfort.

STYRKOR:

• Mittdinett

• Längsgående enkelsängar

• Rymligt garage

• 4 sovplatser

• 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Med

115 MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR
MED SUPERLIGHTTEKNIK MIN EGEN HUSBIL
hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

DÖRRAR. MED MÅNGA INNOVATIVA FUNKTIONER.

Innovativt: Låssystemet med en nyckel med innermönster och ytterhandtag och -lås för instegsdörrar och serviceluckor.

116 MÅNGFALD / DÖRRAR Mångfald
Finns i 600 mm och 700 mm bredd (beroende på planlösning).
1 1 2 2 3 3 4 4 4 1 HUSBIL HUSVAGN Fönster med
Utfällbar klädkrok Paraplyställ Innerlås med indikering 3 4 1 2 UTRUSTNING KOMFORTPREMIUMEXKLUSIVCLASSICTREND Med fönster inkl. mörkläggning • • Flerfunktionellt lås • • Tätning mot slagregn (dubbeltätning) • • • • • Automatiskt stängningssystem • • • • • 2 klädkrokar, fällbara • • • Öppningsreglering med gastryckfjäder • • Paraplyställ • • Dolda gångjärn • • Flerfunktionell kasse • • Centrallås • Coming Home-belysning •
plissé

TEXTILIER. EFTER SMAK.

TURIN

CaraBus, CaraTour, [OUTLAW], CaraCompact, CaraSuite, CaraHome, CaraCore

KOCAELI

WATER CaraCito BLUE STONE

MALABAR

Alla EDITION [PEPPER]-modeller.

STONE

ALU

SWEET CHESTNUT

TILLGÄNGLIG MOT EXTRA KOSTNAD

STONE WATER

DUSK

CaraOne, X-Cursion CUV, X-Cursion Van, CaraCompactSuite (MB), CaraCompact MB, CaraCompact, CaraLoft Ford, CaraSuite, CaraSuite Ford, CaraHome, CaraCore

CaraBus, CaraBus Ford, CaraTour, CaraTour Ford, [OUTLAW], X-Cursion CUV, X-Cursion Van, CaraCompactSuite (MB), CaraCompact (MB), CaraCompact, CaraLoft Ford, CaraSuite, CaraSuite Ford, CaraHome, CaraCore

CaraBus, CaraBus Ford, CaraTour, CaraTour Ford, [OUTLAW], CaraLoft Ford, CaraSuite, CaraSuite Ford, CaraHome

Du kan läsa mer på configurator.weinsberg.com/se

CaraTour

X-Cursion CUV, X-Cursion Van, CaraCompactSuite (MB), CaraCompact (MB), CaraCompact, CaraLoft Ford, CaraSuite, CaraSuite Ford, CaraHome, CaraCore

117 MÅNGFALD / DESIGN
CaraBus, CaraBus Ford, CaraTour, Ford, [OUTLAW]
ACTIVE ROCK
SHADES (Konstläder)
ACTIVE NAVY SZECHUAN
FIFTY
CaraBus Ford, CaraTour Ford, CaraLoft Ford, CaraSuite Ford
SOM
CaraOne, X-Cursion CUV, X-Cursion Van, CaraCompactSuite (MB), CaraCompact (MB), CaraCompact, CaraLoft Ford, CaraSuite, CaraSuite Ford, CaraHome, CaraCore FOREST
STANDARD CaraOne
CaraBus, CaraBus Ford, CaraTour, CaraTour Ford, [OUTLAW]
TILLGÄNGLIGA UTAN EXTRA KOSTNAD
CaraOne BLOOM CaraOne, X-Cursion Van, CaraCompact, CaraLoft Ford, CaraSuite, CaraSuite Ford, CaraHome, CaraCore CaraCito CaraCito SPARKLING VELVET

INTELLIGENT TEKNIK, MAXIMAL KOMFORT.

BLUUWATER. Vattenfiltersystem.

Lätthanterat vattenfilter, som inte lämnar något övrigt att önska vad gäller hygien. Vattenfiltersystemet bluuwater har en filterkapacitet på 8000 l och tar bort de allra minsta partiklarna, mikrober och bakterier till 99,999 % med hjälp av ett högeffektivt ultrafiltreringsmembran. Den kvarvarande användningstiden kan när som helst kontrolleras tack vare en Timestrip-indikator i fordonet och snabbkopplingssystemet Click-and-Ready gör att filterbyte sker droppsäkert. Regelbundna byten av filtersystemet var 6:e månad garanterar högsta vattenkvalitet och en säker vattenförsörjning.

MEDIKITVÄRDECHECK*. Exklusivt reseapotek.

Din WEINSBERG husbil innehåller en värdecheck för ett MediKit. Det innehåller olika apoteksläkemedel som kan vara bra att ha med sig på resan, bland annat värktabletter, allergitabletter och diarrétabletter. På så vis är du alltid optimalt förberedd.**

** I fordonet finns en värdecheck som kan lösas in i utbyte mot ett reseapotek. Medicinska uppsättning innehåller medicin som endast är apotek. Kupongen kan därför endast lösas in på det ansvariga MediKit-postorderapoteket på www.medikit.shop. På www.medikit. shop du kommer också att få ytterligare information om ditt MediKit.

SMART-TV*.

Hemmabio på väg.

PIONEER NAVIGATIONS SYSTEM*. (AVIC – navigation).

Navigation speciellt anpassad för husbilar och camper vans i 44 länder; promobil campingsökare; säker smartphone-drift med röststyrning; högkontrast 9“ multi-touch-skärm; Trådlöst kompatibel med Apple CarPlay, Android och WebLink; integrerad DAB + -mottagare; inklusive 3-års kartuppdatering.

PIONEER HEAD-UPDISPLAY*.

Se på vad du vill, var du vill. Framtidens TV flyttar nu även in i din WEINSBERG. Vid tillvalet TVpaket monteras uteslutande smart-TV-apparater.

På så vis kan du njuta av alla fördelar med video on demand även på resa via en mobil hotspot eller camping-platsens Wi-Fi. Att kunna streama dina favoritserier och filmer ger den där lilla extra guldkanten till din semester.

Den inbyggda Headup-Displayen bidrar till ännu större säkerhet. Alla viktiga uppgifter direkt inom synhåll så att du alltid kan hålla ögonen på vägen. Även vägbeskrivningen från Navgate Evo visas.

118
MÅNGFALD / TEKNIK
* Komponenter tillgängliga som tillval.
Utrustning

LUCKY DOG CAMPER*.

För en djurkul semester.

En av de bästa sakerna med campinglivet: Våra fyrbenta vänner kan följa med på semestern. Lucky Dog Camper erbjuder till- och ombyggnadsmöjligheter som gör resan extra bekväm för alla resenärer. Dessa hundvänliga lösningar är nu tillgängliga för många WEINSBERGhusbilar hos deltagande återförsäljare och inom tillämpliga serier.

VELOCATE GPS-TRACKER*. Mer säkerhet för din WEINSBERG.

L’innovativo sistema di localizzazione GPS di Velocate funziona con il controllo intuitivo tramite app e modalità Silent Alarm. In caso di furto, Velocate 2.0 ti aiuterà a recuperare il tuo autocaravan. L’elevata autonomia fino a 3 mesi senza connessione alla rete elettrica soddisfa qualsiasi esigenza. Il localizzatore GPS Velocate può essere ampliato con sensori Bluetooth e un contatto Reed: così potrai controllare sempre nell’app il livello di riempimento della bombola del gas e la temperatura del tuo WEINSBERG.

Dessutom förbereds hårdvaran, utökas via valfria sensorer (t.ex. dörr- / fönsterkontakt) att bli. Du hittar mer information på www. velocate.com eller www.weinsberg.com.

TRUMA iNet X *.

Gör din WEINSBERG till ett smarthome.

Det praktiska TRUMA iNet X med intuitiv smartphone app kontroll via Bluetooth gör att du kan styra värme, interiör och utomhusbelysning samt TV och radio i ert mobila hem var som helst. Färgdisplayen på 4,3” visar utomhus- och inomhustemperaturen och kan styra enheter från Truma och Dometic. Det intuitiva användargränssnittet gör övervakning och kontroll särskilt trevlig, tydlig och enkel.

Paketet innehåller: 4 kuddar med fjäderfyllning (2 x 60 x 40 cm & 2 x 40 x 40 cm), 2 filtar och matchande bordslöpare.

119119
EARTH PEACH
AVOCADO STONE
MAGNOLIA
AQUA
MÅNGFALD / TEKNIK / UTRUSTNING
* Komponenter
som
tillgängliga
tillval.
COZY HOMEINREDNINGSPAKET*. Valet är ditt.
FÖR ALLA TILLVAL FÖR ALLA WEINSBERG
Värmesystem*

ALLT FÖR ATT GÖRA DIN SEMESTER ÄNNU BÄTTRE.

FRANKANA FREIKOkollektionen hos WEINSBERG.

Finns hos din WEINSBERG återförsäljare eller på: shop.weinsberg.com.

1. Vattenflaska 800 ml Classic Sport av rostfritt stål. Lätt att rengöra. Mått: 7 x 25 cm. Vikt: 256 g. Artikel-nr: 651/023

2. Campingstol av aluminium-rundrör 8 inställningslägen, 76 cm högt ryggstöd. Max. belastning: 100 kg. Ram: Aluminium. Förpackningsmått: 106 x 61 x 10 cm. Artikel-nr: 651/022

3. Campingbord Accordeon från Dukdalf med vädertålig. Sevelitbordsskiva. Kan höjdjusteras: 5–74 cm. Mått: 100 x 74 x 68 cm. Material: Stål. Max. belastning: 50 kg. Vikt: 11 kg. Artikel-nr: 651/021

All information och priser finns online.

Hyr även utomlands!

4. Handvagn med 10 cm breda profilerade hjul och en bärkraft på upp till 75 kg. Mått: 131 x 60 x 98 cm. Vikt: 11,9 kg.

5. Fyra muggar med öra av högkvalitativt resylin. Med antislip-system. Artikel-nr: 651/024

6. Gasoladapterset– innehåller allt som behövs för att ansluta en tryckregulator (G12, Tyskland) till gängse europeiska gasolflaskor. Artikel-nr: 651/025

ATT HITTA DEN RÄTTA ÄR INTE LÄTT…

RENT AND TRAVEL NU OCKSÅ SOM APP

Upplev semestern ännu mobilare med följande funktioner:

• Statusöversikt till bokning

• Push-notiser

• Online-incheckning

• Betalningar

• Instruktionsvideos

• Checklistor

• Information om uthyrningskontor

• Hyrerbjudanden

• Hjälp i nödsituationer och mycket mer…

Du vill köpa ett fritidsfordon, men skulle först vilja testa om det verkligen passar dig? Då är erbjudandet från RENT AND TRAVEL alldeles rätt för dig. Hitta din favoritplanlösning bekvämt på nätet eller hos din resebyrå. Tillsammans med ett nätverk av över 180 uthyrningskontor i hela Tyskland, över 2 350 hyrfordon och över 380 samarbets-resebyråer hjälper dig RENT AND TRAVEL att hitta rätt fordon för dig. Du får dessutom en rad andra fördelar, såsom förslag på resrutter

och ett stort antal samarbeten med camping- och ställplatser. Stort nöje vid semestertestet!

På över 180 uthyrningskontor står fler än 2 350 hyr fordon redo i 11 fordonskategorier.

Kan bokas online på www.rentandtravel.de eller via våra 380 samarbetsresebyråer.

URLAUB MIT DEM WOHNMOBIL 1 2 4 3 6 5
www.rentandtravel.de/app
Hitta alla uthyrningskontor på

WEINSBERG FANSHOP

Finns på: shop.weinsberg.com

1. Stickad mössa med LED-lampa för att hålla öronen varma och för att synas väl. LEDelementet kan laddas via dator eller laddare.

Artikelnr: 86200013

2. Orange mesh-keps av lätt, andningsaktivt och snabbtorkande material. Artikelnr: 86200011

3. Väst dam/herr för svalare dagar. Både praktisk och snygg.

Artikelnr: 86200127 / Artikelnr: 86200120

4. Piké dam/herr med optimal passform, tillverkad till 95 % av återvunnen polyester.

Artikelnr: 86200113 / Artikelnr: 86200106

5. Quiltad picknickfilt tillverkad av 100 % återvunnet PET-material, vattenbesparande. Per såld produkt doneras 2 % av priset till water.org. Artikelnr: 86200035

6. Strumpor med WEINSBERG design av 80 % bomull. Storlekar: 37 - 41/42 - 46. Artikelnr: 86200008

7. Hoodie dam/herr av mjukt och behagligt material. Ett modernt must-have för alla WEINSBERG entusiaster.

Artikelnr: 86200100 / Artikelnr: 86200092

8. Svart baseballkeps av snabbtorkande material med justerbar stängning och 3D-broderad logga av hög kvalitet.

Artikelnr: 86200010

9. Willi WEINSBERG, husvagnslejonet följer med små och stora WEINSBERG entusiaster på alla äventyr. Artikelnr: 86200039

6 8
Upptäck den sensationella lifestyle-kollektionen.
OCH MYCKET MER SOM GÖR DIN WEINSBERG ÄNNU TREVLIGARE.

Din semester. Din stil. Upptäck stark design och ett exklusivt och aerodynamiskt intryck. är för alla som uppskattar det individuella. Gör din WEINSBERG till din stolthet.

DET ÄR DETTA SOM GÖR SPECIELL

• Kraftfull exteriördesign.

• Sportig kylargrill

• Markant front

Du hittar mer på: www.weinsberg.com/own

• Progressiva alufälgar

• Dynamiska luftintag

• Kåpor på sidospeglarna med LED-blinkers

OWN 122
Utrustningar liknande de på bilderna. Extrautrustningen från OWN som ingår ökar vikten på standardfordonet. Modeller i jämförelsen: CaraCompact 640 MEG/640 MEGSuite på Mercedes-Benz-bas. Fler tilläggsalternativ samt juridisk och teknisk information på temat “fordonsvikter” finns på konfigurator.weinsberg.com. Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter och tryckfel. Din WEINSBERG-återförsäljare ger gärna detaljerad rådgivning. Vita kåpor på sidospeglarna med LED-blinkers för förbättrad aerodynamik. Den markanta fronten från OWN ger designen en individuell touch och garanterar ett elegant intryck. Dynamiska luftintag för ett perfekt helhetsintryck.
MÅNGFALD / UTRUSTNING
De progressiva 17” alufälgarna i högglans – sätter ny standard för design.
Utrustning

PERSONLIGHET HAR TRE BOKSTÄVER.

> Scan me
MED DESIGNKOMPONENTERNA FRÅN KAN FASCINATIONEN FÖR DET INDIVIDUELLA UPPLEVAS VARJE ÖGONBLICK.

Hur ska man kunna bestämma sig när alternativen är så många? Inga problem: Med våra praktiska online-verktyg blir valet enkelt. De hjälper dig att hitta din dröm-WEINSBERG.

Konfigurator

Sätt ihop din egen husvagn. Välj planlösning och utrustning och skapa ditt personliga drömfordon på: configurator.weinsberg.com/se

Planlösningsguide

Familjeparadis eller ett äventyrsfordon för två? Ta reda på vilken resekompis som passar bäst för dig på: layoutfinder.weinsberg.com

Hitta återförsäljare

Vi vet: Det är inte helt lätt att välja en enda WEINSBERG! Vår sökmotor för återförsäljare hjälper dig att hitta en handlare nära dig. Inspektera din önskemodell direkt på plats och få utförlig rådgivning. Hitta återförsäljare på:

dealer.weinsberg.com

Besök oss på sociala medier och i vår fanshop! facebook.weinsberg.com instagram.weinsberg.com youtube.weinsberg.com shop.weinsberg.com carablog.weinsberg.com

Uppgifter om leveransomfattning, mått och vikter samt produkternas utseende motsvarar den information som fanns tillgänglig när katalogen trycktes (07/2023). Vi reserverar oss för ändringar av utrustning, tekniska data, serieomfattning och priser. Informera dig i det avseendet hos din auktoriserade WEINSBERG återförsäljare innan köpet. Därutöver reserverar vi oss för mindre färgavvikelser och avvikelser i produktegenskaper om dessa inte går att undvika med anledning av material (t.ex färgavvikelser med ca 2,0 dE mellan lack på plåt och lack på GFK/plast), så länge som de kan anses vara rimliga för kunden. Färgavvikelser kan förekomma av trycktekniska skäl. Se därför till att få omfattande rådgivning om seriens aktuella tillstånd av en officiell återförsäljare för WEINSBERG innan du köper ett fordon. En del av bilderna visar specialutrustning som kan levereras mot en tilläggsavgift, eller funktioner av prototyper/studier som inte motsvarar standard och som i vissa fall inte kommer att finnas tillgängliga som specialutrustning. Dekorationerna på bilderna i katalogen ingår inte i leveransen. Tekniska data och juridisk information, i synnerhet även på temat fordonsvikter hittar du i den aktuella prislistan för WEINSBERG. Denna finns på internetsajten för www.tabbert.com och i vår online-konfigurator på configurator.tabbert.com. Observera att antalet angivna sovplatser kan inkludera sovplatser för både vuxna och barn. Sovplatserna har inte samma dimensioner. Vi rekommenderar därför att du pratar med din WEINSBERG återförsäljare angående måtten på de sovplatser som finns i fordonet så att du kan bestämma om de är lämpliga för den beläggning (vuxna/barn) du tänker ha. För vissa modeller måste ytterligare utrustning väljas till för att uppnå det maximala antalet möjliga sovplatser. Din WEINSBERG återförsäljare hjälper gärna till. Kopiering, vare sig helt eller delvis, är tillåtet endast med föregående skriftligt tillstånd från Knaus Tabbert AG. Med reservation för tryckfel och misstag. Koncept och design: Sery Brand Communications GmbH

R08118487-SE
www.weinsberg.com Knaus Tabbert AG Helmut-Knaus-Str. 1 D–94118 Jandelsbrunn
VALET ÄR LÄTT.

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.