byLIV Bergen #3/2017

Page 76

Redaksjonell annonse skrevet i samarbeid med Lakkbar

Lekre negler i ekspressfart Aldri før har freshe negler på hender og føtter vært så tilgjengelig. Lakkbar har endelig åpnet i Bergen, og lover et resultat du ikke kan ta øynene fra. I august åpnet landets 15. filial av Norges første ekspress-konsept innen manikyr og pedikyr, Lakkbar, på Xhibition. Det var innehaver Fanny Randz som tok ideen til Norge, etter hun oppdaget ekspress-manikyr under en mellomlanding på en flyplass i Tyskland. Nå ser hun frem til oppstart i Bergen. – Neglemarkedet vokser og blir stadig satt mer i fokus hos kunden, så nå er vi absolutt klare for å sette farger på Bergen, sier innehaveren.

Randz forteller at gjengen bak Lakkbar gleder seg og er spent på å endelig være med på å utfordre og utvikle neglemarkedet i byen mellom de syv fjell. HVA BLIR BERGENSFAVORITTEN? Lakkbar-sjef Randz er også spent på å se hva nettopp bergenserne ønsker å smykke seg med på hender og føtter. Randz synes det er en stor del av spenningen med å åpne ny butikk:

crazy farger fordi været er oftere grått og trist, sier Randz. NOE FOR ENHVER SMAK Lakkbar er et drop-in-konsept som tilbyr ekspress manikyr og pedikyr. Etter kun 20 minutter er du fest- og hverdagsfin med freshe, velstelte og lekre negler til en god pris. Lakkbar fører det verdenskjente merket Orly L.A., og tilbyr dessuten «girl manicure» for dem opp til 12 år. Randz lover god stemning og perfekt resultat hos den første manikyr-ekspressen i Norge:

– Vi er alltid like nysgjerrige på hvordan vi blir tatt imot av andre byer. Vi ser at trender kan variere på korte avstander. Det er faktisk veldig gøy, sier Randz, som forteller at det på ulike steder i Norge kan variere mellom bestselgere.

– Hos oss får du alltid et smil, profesjonelt utført arbeid, og et resultat du ikke kan ta øynene fra! ▗

Noen steder foretrekker kundene korte og naturlige negler, gjerne en fransk manikyr, mens andre plasser er det flere som foretrekker lengre negler med stilig dekor.

• Orly er produsert i L.A. • Orly er av beste kvalitet og har lang holdbarhet • Orly er vegansk • Orly er ikke testet på dyr • Orly inneholder ingen skadelige stoffer

– Så å se hvilke trender som faller i smak i Bergen blir spennende. Jeg kan tenkte meg at her vil kunden velge litt mer spreke og

76 | byLIV

VISSTE DU DETTE OM ORLY?

www.bergensentrum.no


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.