GERnétic International Suomi - tuotekatalogi 2018

Page 1

1

KATALOGI Kauneutta iholle, hyvinvointia keholle

SOINS DE BEAUTÉ PROFESSIONELS


2


3


4

“Täydellinen terveyden ja hyvinvoinnin cocktail, kauneuden tueksi.” GERnéticin tavoitteena on tarjota hoitoja, jotka tuovat esiin ihmisen syvimmän olemuksen ja luo persoonan sekä kehon välille täydellisen symbioosin. Tätä varten GERnéticin bioteknologian laboratorio hakee jatkuvasti markkinoiden parhaita ja aktiivisimpia raaka-aineita, jotka edistävät kauneutta ja terveyttä yhä tehokkaammin. Jokainen GERnétic-tuote perustuu pitkään kokemukseen, laajoihin solubiologian ja gerontologian tutkimuksiin sekä tietojen keräämiseen. GERnétic Internationalin tuotteiden perustana on elimistön oma kyky palauttaa terveytensä ja tasapainonsa. Se edellyttää, että solut saavat niille välttämättömiä ravintoaineita. Laboratoires GERnétic Synthèse käyttää tätä tietoa hyväksi tuotteiden koostumuksia kehittäessään. Tavoitteena on kohdistaa vaikutus juuri niihin soluihin, joiden avulla uudistumiskykyä voidaan tukea ja joiden ansiosta ihon terveys sekä hyvinvointi palautuu. Valkoisen puhtaus ja turvallisuuden tunne yhdistettynä ajattomaan jalometalliin kultaan, kuvastaa arvokkuutta ja perinteitä. Nämä värit löytyvät GERnétic-tuotepakkauksista ja tämä yksinkertaisen hellä liittouma puhuu puolestaan. Tuotteita arvostetaan näyttävien ja kestävien tuloksien pohjalta - GERnétic ei edusta nykypäivän kiirekosmetiikkaa. Tuotteet pohjautuvat vuosikymmenien tutkimuksiin ja soluravitsemuksen oppeihin. Meidän tarinamme löytyy purkin sisältä. Tervetuloa kauneuden, huipputeknologian, hyvinvoinnin ja mielihyvän yhdistävään holistisen medikosmetiikan maailmaan. Tohtori ja biologi Albert Laporte, Laboratoires GERnétic Synthèsen perustaja


5


6

Esittely Medikosmeettisen GERnéticin tavoitteena on kauneus ja kehon hyvinvointi. Päivittäisen tutkimustyön ansiosta GERnéticin tuotteet kehittyvät koko ajan ja vastaavat yhä täsmällisemmin asiakkaiden tarpeisiin. Kaikki ovat tervetulleita tähän kauneuden ja terveyden maailmaan, jossa hoito ja hyvinvointi on tiivistetty jokaiseen tuotteeseen. Solubiologian tutkimuksiin perustuvat tuotteet valmistetaan kasveista, vitamiineista, hivenaineista, aminohapoista, proteiineista ja kasviöljyistä. Niiden vaikuttavat aineet ovat 100 % steriilejä luonnontuotteita ja ne takaavat ihannetulokset ilman yliherkkyysreaktioiden vaaraa. GERnétic Internationalin tuotteissa noudatetaan kosmetiikan hyvien valmistustapojen ISO 22716 -normia ja niiden tehokkaat sekä huippupuhtaat valmistustekniikat vastaavat medikosmetiikan kaikkein tiukimpiin edellytyksiin. Kaikki tuotteissamme käytetyt ainesosat ovat kansainvälisen lääkeaineluettelon mukaisia, tutkituimpia ja turvallisimpia käyttää keholle. Tuotteemme soveltuvat myös erityisherkälle sekä vaurioituneelle iholle - muunmuassa kirurgisten hoitotoimenpiteiden jälkihoitoon.


7

Metodit

Neuvot

GERnéticin pääperiaatteena on jo yli 40 vuoden ajan ollut tuoda solujen ytimeen jokaisen tuotteen sisältämät välttämättömät ravintoaineet. Tätä periaatetta toteutetaan kolmella tavalla:

Tuotteissa käytettävät tehokkaat aktiiviaineet ovat hyvin herkkiä, joten ne lisätään koostumuksiin erittäin alhaisissa lämpötiloissa, jotta niiden täysi teho säilyisi mahdollisimman tehokkaana.

1 - Huipputeknologian tarjoamien menetelmien ansiosta tuotteiden koostumukseen sisällytetään yhä tehokkaampia luonnosta peräisin olevia aktiiviaineita.

Kaikki tuotteet ovat testattu dermatologisessa ja/tai silmälääketieteellisessä valvonnassa. Ennen saapumistaan GERnetic-kosmetologin tai hänen asiakkaansa käsiin jokainen tuotantolinjalta valmistuva tuote on käynyt läpi lukuisat testit, jotka ovat sen tehon, käyttöturvallisuuden ja laadun takeena.

2 - Tuotteissa käytetään hyväksi aktiiviaineiden välistä synergiaa, jonka ansiosta hoitoteho moninkertaistuu ja ulottuu mahdollisimman syvälle ihoon. 3 - Kaikki tuotteet testataan ennen valmistusta, valmistuksen aikana ja sen jälkeen. Näin GERnétic takaa tuotteilleen moitteettoman laadun.

GERnétic Internationalin kaikki tuotteet on ehdottomasti säilytettävä 15°–24°:n peruslämpötilassa, jotta niiden laadun tae pysyy voimassa. Aitoja GERnétic International tuotteita ei myydä internetissä. Tuotteet ovat saatavilla vain koulutetuilta kosmetologeilta.


8

Kasvot SOINS DE BEAUTÉ PROFESSIONELS

Puhdistus & meikinpoisto Démaquillant Douceur Glyco Fibro Derma

Kuorinta

Lotion Aux Acides de Fleurs Ger Peel

Ravitsevaa & uudistavaa hoitoa Synchro Synchro 2000

Kuiva iho Ger Oxy Hydra Ger Tropo Plus Symbiose

Herkkä iho Vasco Argini

Rasvainen & samea iho Nuclea Sebo Ger

Ihon epäpuhtaudet Immuno Octo Peaux Jeunes Peaux Mixtes et Grasses

Silmänympärys & herkät alueet Gel Contour Yeux Masque Yeux Lift Crème

Anti-ageing Cells Life Mito Spécial Plus Cytobi Myo Myoso

Vaalennus & kirkastus Crème Éclaircissante Sérum Dépigmentant

Ihonhoitoa meikin rajoilla Crème GG


9


10

Puhdistus & Meikinpoisto Ilmansaasteet, epäpuhtaudet, meikki ja kuona-aineet saattavat tukkia huokosia ja samentaa ihoa. Edes laadukkaimmilla seerumeilla ja voiteilla ei ole tällöin vaikutusta ihon hyvinvointiin, mikäli iho ei ole täysin meikitön ja puhdas. Tämän vuoksi puhdistus on yksi tärkeimmistä kauneudenhoidon rituaaleista, se aloittaa sekä lopettaa ihonhoidon ja luo tärkeimmän pohjan toimivalle kokonaisuudelle. Kun epäpuhtaudet on puhdistettu, iho tuntuu jälleen pehmeältä ja virkistyneeltä. GERnétic-puhdistustuotteet toimivat harmonisessa symbioosissa ihon kanssa. Ne ylläpitävät terveen ihon pH-tasapainoa ja toimintaa, eivätkä ylipese ihoa suojaavaa tärkeää hydrolipidikerrosta. Huolellisesti suoritetun puhdistuksen jälkeen iho on valmis vastaanottamaan muiden hoitotuotteiden tehokkaat vaikutukset, pintaa syvemmälle.

Démaquillant Douceur Misellipohjainen meikinpuhdistusneste

Rauhoittava ja ihohuokosia supistava misellaaripohjainen puhdistusneste täydelliseen meikin poistoon. Rentouttaa myös väsyneen silmänympäryksen ja valmistaa ihon ottamaan vastaan erityishoitotuotteet. Tuote virkistää kasvojen ihoa miellyttävästi. Puhdistaa myös vedenkestävän silmämeikin sekä huulipunan. Sopii kaikille ihotyypeille. Kostuta vanulappu puhdistusnesteellä ja puhdista kasvot kevyin vedoin kunnes vanulappu jää puhtaaksi vetojen jälkeen. Toista tarvittaessa. Tuotekoko 200ml


11

Derma

Glyco

Fibro

Puhdistusemulsio

Vahvistava kasvovesi

Puhdistusgeeli

Ravitseva puhdistusmaito joka puhdistaa täydellisesti myös meikin. Soveltuu kasvoille, silmänympärysalueelle, huulille sekä decolteelle. Puhdistaa lian, pölyn ja ilmansaasteet iholta sekä ihohuokosilta. Mahdollistaa kuolleiden ihosolujen poistumisen ihon pintakerrokselta tuoden kasvoille täydellistä pehmeyttä ja mukavuutta.

Täydentää puhdistuksen poistamalla viimeisetkin meikin jäljet iholta sekä ihoa himmentävän kuolleen solukon. Tämä alkoholiton kasvovesi sisältää kasvipohjaisen synergiapakkauksen, joka tasapainottaa pH:n ja kirkastaa tehokkaasti tehden ihosta jälleen raikkaan, virkistyneen ja valoisan.

Puhdistaa ja tasapainottaa herkästi rasvoittuvaa epäpuhdasta ihoa ja akneen taipuvaista ihotyyppiä, vahingoittamatta reaktiivista tilaa. Täydellisesti stabiloitu pH-tasapaino vahvistaa ihon vastustuskykyä. Hyvin kevyesti vaahtoava koostumus syväpuhdistaa huokoset mutta ei vahingoita ihon suojakerrosta.

Soveltuu kaikille ihotyypeille. Älä käytä tuotetta ärtyneelle iholle. Erinomainen kumppani Glycopuhdistusemulsiolle.

Soveltuu rasvoittuvalle iholle, johon muodostuu helposti mustapäitä ja aknea. Voidaan käyttää myös vartalonpuhdistukseen.

Glyco soveltuu normaalille, kuivalle, sekaiholle sekä elottomalle, keratinisoituneelle ja herkälle iholle. Ei suositella akneiholle. Levitetään pyörivin liikkein kasvoille ja kaulalle, hierotaan ja puhdistetaan kasvopaperilla tai haalealla vedellä. Tuotekoko 100ml, 200ml

Suihkutetaan ja imeytetään puhdistuksen jälkeen kasvoille ja kaulalle. Puhdistuksen viimeistelyyn vanulappua käyttäen. Sopii myös virkistäviin silmähauteisiin. Tuotekoko 100ml, 200ml

Levitetään kevyesti hieroen kostealle iholle ja huuhdellaan haalealla vedellä. Tuotekoko 200ml


12

Kuorinta Ajan myötä, ihon kyky poistaa kuona-aineita ja kuollutta ihosolukkoa heikkenee ja hidastuu. Tällöin ihon sävy himmenee, se näyttää elottomalta ja siihen voi ilmestyä epäpuhtauksia. Tämä on luonnollinen ilmiö, mutta pelkkä puhdistusrituaali ei tällöin enää riitä säilyttämään ihoa raikkaana ja heleänä, vaan iho kaipaa kuorintaa. Kuorinta syväpuhdistaa ihon pölystä, hiestä, ilmansaasteista ja meikeistä. Kun ihon pinta on kuorittu, puhdas ja pehmeä, se kykenee hyödyntämään ja imeyttämään muut hoitoaineet tehokkaammin. Myös ihon aineenvaihdunnan toiminta paranee ja iho kykenee puhdistautumaan mahdollisista tukkeumista. GERnéticin äärettömän hellävaraiset kuorinnat palauttavat iholle valoisan elinvoiman ja upean hyvinvoinnin.

Lotion aux Acides de Fleurs Kukkahapposuihke

Kuorintojen klassikko. Välittömästi kuoriva kukkahapposuihke paljastaa sileämmän, nuorekkaamman ja tasaisemman ihon jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Frangipanipuun, Freesian, Hibiscuksen ja Liljan happouutteet tuovat ihollesi lumoavaa säteilyä. Kukkaishapposuihkeen tehokkuus perustuu kukkapohjaisiin AHAhappoihin (6%) Tuote stimuloi solujen uusiutumista (48H) tehokkaasti silottaen ja kirkastaen ihoa. Kuollut solukko irtoaa biologisesti aktiivisen vaikutuksen ansiosta päivän tai kahden kuluttua nesteen levittämisestä. Kukkaishapposuihke sopii kaikille ihotyypeille, hellävaraisuutensa ansiosta. Kuorinta ei aiheuta ihon hilseilyä. Soveltuu kuivalle, pintakuivalle ja keratinisoituneelle, pigmentoituneelle ja elottomalle iholle. Älä käytä ärtyneelle, voimakkaasti punoittavalle tai akneiholle. Puhdistuksen jälkeen suihkuta nestettä muutama suihkaus kämmeniin ja taputtele neste kevyin pumppaavin liikkein iholle. Vältä silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa muutama minuutti (ei huuhdella), jonka jälkeen hoitoa jatketaan ihotyypin mukaisilla hoitotuotteilla. Käyttösuositus kerran viikossa. Tuotekoko 20ml


13

Ger Peel Kuorintavoide Tämä kuorintavoide on kehitetty poistamaan kuollutta ihosolukkoa, talitukoksia sekä muita epäpuhtauksia. Kuorinta kiihdyttää luonnollista kuolleen ihosolukon poistumisprosessia, joka on tärkeä ihon ulkonäön sekä uusiutumisen kannalta. Kuorintavoide kirkastaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Älä käytä ärtyneelle äläkä silmänympärysiholle. Levitetään puhdistetulle ja kostealle iholle, tehostaen ongelmakohtia kevyesti sormenpäillä pyörittäen. Huuhdellaan huolellisesti haalealla vedellä. Soveltuu myös huulten ja vartalon ihon kuorintaan. Tuotekoko 50ml, 125ml


Ravitsevaa & uudistavaa hoitoa

14

Synchro kehitettiin alkujaan palovammapotilaiden hoitoon. Potilaat, joiden keho oli palamisen seurauksena shokissa, eivät pystyneet imeyttämään suun kautta annettua ravintoa eikä ravinteita. Biologi ja Tohtori Albert Laporte tiimeineen päätti kehittää täydellisen ravintoseoksen, joka olisi helppo voiteen avulla imeyttää transdermaalisesti suoraan ihon lävitse elimistöön. Päivien kuluessa, Laporte ja hänen tiiminsä havaitsivat merkittäviä parannuksia palovammapotilaiden ihossa sekä yleisessä kehon paranemisprosessissa. GERnétic klassikkovoidetta Synchroa voidaan käyttää kaiken kaikkiaan kaikissa ihon ongelmatapauksissa, joissa tarvitaan solujen toiminnan elvyttämistä ja kudosten uusiutumista. Synchro vahvistaa elimistön kudosten omaa puolustuskykyä ja hidastaa sen vanhenemista, edistää ihon kykyä parantua allergioista, ihottumista, psoriasiksesta, nopeuttaa palovammojen ja arpien paranemista sekä lievittää ihon punoitusta.

Synchro

Ravitseva ja uudistava erikoisvoide Synchron uudistavat aktiiviaineet ravitsevat ihoa ja palauttavat sen elinvoiman. Nimensä mukaisesti se synkronoi ja vahvistaa myös muiden voiteiden vaikutusta ja nopeuttaa tuloksia. Voide levitetään useimpien muiden hoitovoiteiden päälle ja sen voi myös sekoittaa Immuno-naamion kanssa. Voiteen uudistavat aktiiviaineet virkistävät, ravitsevat ja pitävät yllä ihanteellista solujen uusiutumista sekä palauttavat ihon elinvoiman. Synchro on koko GERnéticin perusta ja jo useamman sukupolven luottokumppani kauneudenhoidossa. Klassikkovoidetta voidaan käyttää kaiken kaikkiaan kaikissa ihon erityistarpeissa, joissa tarvitaan solujen toiminnan elvyttämistä ja kudosten uusiutumista. Synchro vahvistaa elimistön kudosten omaa puolustuskykyä ja hidastaa sen vanhenemista, edistää ihon kykyä parantua allergioista, ihottumista, psoriasiksesta, nopeuttaa palovammojen, leikkaushaavojen ja arpien paranemista sekä lievittää ihon punoitusta. Täyteläistä voidetta voidaan käyttää päivä - ja yövoiteen tavoin, sekä tarpeen mukaan paikallisesti erityishoitoa vaativille alueille. Voide ei tuki ihohuokosia. Voidaan käyttää niin kasvojen kuin vartalon ihon hoitoon. Sivellään pienen herneen verran aamuin/illoin kevyesti taputellen ja imeyttäen puhdistetulle iholle. Käytetään tapauksen mukaan myös yhdessä muiden GERnétic-tuotteiden kanssa. Älä lämmitä tai hankaa voidetta kämmenissä, jotta pienet molekyylipohjaiset ravintoainesosat eivät vaurioidu. Tuotekoko 30ml, 50ml tai 50ml + 50ml duo-säästöpakkaus


15

Synchro 2000 Ravitseva ja uudistava voide (kevyempi versio) Synchro 2000 sisältää samat aktiiviaineet kuin klassinen Synchro, mutta se on pehmeämpi ja kevyemmän tuntuinen, joten sitä voi suositella erinomaiseksi kosteuttavaksi päivävoiteeksi tai meikinalusvoiteeksi. Soveltuu kaikkiin tapauksiin, joissa vaaditaan kasvojen, käsien, rintojen ja vartalon ihon uudistamista. Sopii kevyemmän koostumuksensa ansiosta erityisen hyvin rasvoittuvalle ja sekaiholle. Kevyen koostumuksen johdosta Synchro 2000 ei ole yhtä suojaava kuin perinteinen täyteläinen Synchro, joten aina kuin mahdollista suosittelemme valitsemaan perinteisen Synchrovoiteen erityisesti vaativien iho-ongelmien hoitoon. Levitetään aamuin/illoin pieni määrä puhdistetulle iholle. Tuotekoko 50ml


16

Kuiva iho Monet ulkoiset ja sisäiset tekijät sekä epätasapainotilat kuivattavat ja ärsyttävät ihoa. Epämiellyttäviä tunteita ihon kiristyksestä, epämukavuudesta ja kutinasta saattaa esiintyä. Kuiva iho janoaa rasvahappoja sekä kosteutusta, elpyäkseen ja löytääkseen tasapainon. Ihon lipidikerros on usein vajavainen ja nämä hoitotuotteet paikkaavat mahdollisia puutteita, tuoden täydellistä suojaa kosteuden menetystä vastaan. GERnétic tarjoaa välitöntä ja pitkäaikaista mukavuutta, ilman yliherkkyyksien vaaraa.

Ger Oxy

Elvyttävä ja kirkastava voide elottomalle iholle SPF 7 Ravitseva ja kosteuttava, ihon mikroverenkiertoa sekä hapensaantia parantava päivävoide. Aktiiviaineilla on rauhoittava, ravitseva ja tasapainottava vaikutus kasvojen ihoon. Miellyttävä koostumus imeytyy nopeasti ja syväkosteuttaa, jättäen ihon täydellisen pehmeäksi. Erinomainen ihon nuorekkuutta lisäävä voide sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille asiakkaille. Voidaan käyttää myös silmänympärysvoiteena. Soveltuu kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvin tapauksiin, joissa ihoa rasittavat ympäristön saasteet ja voimakas meikki. Levitetään aamuin/illoin pieni määrä puhdistetulle iholle. Uusi tuotekoko 40ml


17

Hydra Ger Tasapainottava voidenaamio Pehmeä ja virkistävä naamio, joka ravitsee ihoa ja auttaa tyvisoluja säilyttämään luonnollisen kosteutensa. Stimuloi ja tasapainottaa soluaineenvaihduntaa sekä immuunijärjestelmää ja sillä on tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Soveltuu normaalille sekä pintakuivalle ja kosteuden puutteesta kärsivälle iholle. Toimii hyvin myös herkällä iholla, jossa ei ole ärsytysreaktioita. Naamiota levitetään puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ohut kerros. Annetaan vaikuttaa 15 min ja huuhdellaan huolellisesti haalealla vedellä. Käyttö 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Tuotekoko 50ml

Tropo Plus

Suojaava ja kosteuttava päivävoide SPF 5 Hypoallergeeninen voide joka huolehtii ihon solujen päivittäisestä kosteustasapainosta. Sisältää tehokkaan UVsuojan ja sopii erinomaisesti meikinalusvoiteeksi. Suojaa herkkää ihoa meikkituotteilta, jotka saattavat normaalitapauksessa ärsyttää ihoa. Tropo Plus on normaalille ja pintakuivalle iholle kehitetty päivävoide. Levitetään aamuin/illoin pieni määrä puhdistetulle iholle. Uusi tuotekoko 40ml

Symbiose 24h päivä - ja yövoide SPF 5 Symbiose on kaikille ihotyypeille soveltuva 24h-voide. Erittäin ohut ja kevyt voidekoostumus imeytyy helposti eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Tuote antaa iholle kaikki tarpeelliset mineraalit ja aminohapot, kosteuttaen ja suojaten ihoa tehokkaasti. Kun iho saa tarvitsemansa suojan, se kestää ulkoisia rasitteita paremmin. Symbiose tekee iholle kauniin heleän mattapinnan ja sopii siksi erinomaisesti myös meikinalusvoiteeksi. Levitetään aamuin/illoin pieni määrä puhdistetulle iholle. Uusi tuotekoko 40ml


18

Herkkä iho Iho reagoi emotionaalisiin tunteisiin ja ulkoisiin vaikutuksiin punoittamalla sekä leimahtelemalla, myös kiristyksen tunnetta saattaa esiintyä. Herkkä iho ei ole ihotyyppi, vaan pikemminkin tila joka on väliaikainen tai pysyvä. Herkistymiseen saattavat vaikuttaa monet tekijät, kuten hormonaaliset muutokset, vääränlainen ihonhoito, ruokavalio, ilmansaasteet ja stressi. Kun reagoit nopeasti ja käytät herkän ihon GERnétic-hoitotuotteita, rauhoitat ihon reaktiot nopeasti ja varmasti. Tuotteet ylläpitävät ihon rauhaa sekä suojaa, jonka aikana iho pääsee elpymään ja uudistumaan.

Vasco

Rauhoittava ja korjaava erikoisvoide couperoottiselle iholle Kehitelty erityisesti herkän ja couperoottisen ihon kokonaisvaltaiseen hoitoon. Erittäin hellävarainen ja helposti levittyvä voide. Vasco on verisuonten seinämiä vahvistava erikoishoitotuote joka soveltuu erinomaisesti erityisherkän, punoittavan, elottoman ja huonosti toimivan ihon hoitoon. Parantaa verenkiertoa hiussuonissa ja edistää näin solujen hapen - ja ravinnonsaantia. Korjaa ja vähentää laajentuneita hiusverisuonia. Kiihdyttää ikääntymismuutosten vähenemistä ja parantaa huomattavan tehokkaasti ja nopeasti ihon sävyä. Auttaa muita tuotteita imeytymään nopeammin ihoon, parantaen hoitovoiteiden tehoa 20% Soveltuu herkälle iholle, jossa on couperosaa tai punoittavia laikkuja. Eloton ja ikääntynyt iho saa Vascosta vauhtia uudistumiseensa. Ei suositella akneiholle, varsinkaan jos siinä näkyy tulehdusreaktioita. Sivellään pieni määrä ongelmakohdille ja päälle levitetään esimerkiksi ravitsevaa Synchro-voidetta. Tuotekoko 30ml, 50ml


19

Argini Rauhoittava voidenaamio Tehokas syväpuhdistava naamio, joka säilyttää ihon kosteuspitoisuuden samalla vähentäen ihon pinnan rasvaisuutta. Tuote stimuloi ja elvyttää ihoa sekä tukee ihon immuunijärjestelmää ja vastustuskykyä. Parantaa kasvojen ihoa, supistaa ihohuokosia, kiinteyttää ja nostaa kasvojen kudoksia. Arginin käyttö on hyvin samankaltaista, kuin Immuno-voidenaamionkin. Argini on hypoallergeeninen, jonka vuoksi se sopii erinomaisesti myös erittäin herkälle iholle. Toimii upeana pikakaunistajana. Rauhoittaa herkän ihon reaktiot, epämiellyttävät tunteet sekä couperoottisen punoituksen välittömästi. Soveltuu kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin herkälle iholle, jossa esiintyy punoitusta ja katkenneita verisuonia. Naamiota levitetään puhdistetulle kasvojen ja kaulalle ohut kerros. Annetaan vaikuttaa 15 min ja huuhdellaan huolellisesti haalealla vedellä. Käyttö 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Tuotekoko 50ml


20

Rasvainen & samea iho Rasvoittuva iho kärsii usein elottomuudesta, liiallisesta talivuodosta, laajentuneista huokosista ja päivän mittaan voimistuvasta kiillosta. Se vaatii supistavaa hoitotehoa, joka eliminoi liiallisen öljypitoisuuden kuivattamatta ihoa. Kosteutus on myös ehdottoman tärkeää, jotta rasvoittuvasta ihosta ei tulisi pintakuiva. Pintakuivuus edistää ihon pinnalle nousevien tukkeumien syntyä. Me autamme Sinua löytämään ihosi tasapainon. Hoitotuotteet palauttavat iholle luonnollisen talintuotannon rytmin ja virheettömän sekä raikkaan kokonaisuuden.

Nuclea

Korjaava ja tasapainottava erikoisvoide Voimakkaasti rauhoittava ja supistava voide, joka tuo ihoon välittömästi raikkautta ja hyvinvointia. Sen uudistava teho stimuloi solujen toimintaa ja vahvistaa ihon vastustuskykyä. Nuclea on tehokas erikoishoitotuote kasvojen ihossa esiintyviin yleisiin epätasapainotiloihin. Voide rauhoittaa ja tasoittaa ihon väriä. Nuclean erityisominaisuuksiin kuuluu hyvin tehokas solujen stimulointi sekä vastustuskyvyn lisääntyminen. Voidetta käytetään hyvin pieniä määriä sellaisille ihoalueille, joita on hyvin vaikea saada uusiutumaan. Nuclea on edistyksellinen ja voimakkaasti uudistava tuote kaikkien ihotyyppien erikoisongelmien hoitoon. Se virkistää solutoimintaa, tehostaa kollageenisynteesiä, uudistaa, ravitsee ja rauhoittaa. Hoitokohteita ovat mm. ikääntynyt ja epätasaisen sävyinen iho, laajentuneet ihohuokoset, tulehdukset ja akne, aknearvet, vitiligo, maksaläiskät ja allergiareaktioiden karhentama iho. Parantaa ihon suojautumiskykyä tulehduksia vastaan Levitetään aamuin/illoin pieni määrä puhdistetulle iholle. Synchroa suositellaan tukihoidoksi, jolloin Nuclea levitetään Synchron päälle. Aamuisin Nuclean päälle suositellaan ihotyypin mukaista päivävoidetta. Tuotekoko 30ml


21

Sebo Ger Tasapainottava ja syväpuhdistava hoitovesi Sebo Ger tuo ihoon mineraaleja ja sopii erityisesti rasvaiselle, seka - ja epäpuhtaalle iholle. Alkoholiton kasvovesi täydentää puhdistusta ja hillitsee rasvoittumista. Iho hengittää paremmin ja sen oma luonnollinen raikkaus palaa takaisin. Supistava hoitovesi on kevyesti antibakteerinen. Sebo Ger puhdistaa, tasapainottaa ihon toimintoja ja on erittäin hellävarainen hoidettaessa tulehtunutta aknea. Soveltuu akneiholle, sekaiholle ja runsaasta talinerityksestä kärsivälle iholle. Suihkutetaan ja imeytetään puhdistuksen jälkeen kasvoille ja kaulalle. Tuotekoko 200ml


22

Ihon epäpuhtaudet Mustapäät ja epäpuhtaudet saattavat johtua useista eri tekijöistä, niin ulkoisista kuin sisäisistä. Useimmiten ihon pintakuivuus aiheuttaa aktivoitunutta talivuotoa, joka tukkii huokosten toiminnan. Yhtenä sisäisenä tekijänä on myös hyvien rasvahappojen puute ruokavaliossa ja liian prosessoidut sekä rasvaiset ruuat. Nämä hoitotuotteet palauttavat iholle täydellisen tasapainon ja rytmin, jonka avulla saavutetaan puhdas ja virheetön kokonaisuus. Ihohuokoset pysyvät puhtaana, talintuotanto tasapainottuu, lipidikerros vahvistuu ja uusien epäpuhtauksien muodostuminen estyy.

Immuno

Uudistava ja korjaava voidenaamio Puhdistaa, poistaa epäpuhtauksia, supistaa ja uudistaa ihoa. Kun Immunoa sekoitetaan tasasuhteessa Synchroon, saavutetaan erinomainen puhdistava hoitovoide akneihon hoitoon - sekoituksella on myös ihon ikääntymistä ehkäisevä vaikutus. Immuno parantaa myös ihon luonnollista pH-arvoa ja sillä on puhdistava, tasoittava ja virkistävä vaikutus. Se tasapainottaa ihoa psoriasiksen, ihottuman, rosacean ja rasvoittuvan ihon hoidossa. Auttaa tehokkaasti ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja muodostumista ihossa. Soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti jos ihon vastustuskyky on alentunut ja se tarvitsee voimakasta uudistumista. Naamiona: Levitetään puhdistetulle kasvojen ja kaulalle ohut kerros. Annetaan vaikuttaa 15 min ja huuhdellaan huolellisesti haalealla vedellä. Käyttö 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Voiteena: Sekoitetaan tasasuhteessa 1 osa Immunoa ja 1 (tai 2) osaa Synchroa. Synchro parantaa ihon puolustuskykyä ravitsemalla ihoa ja rauhoittamalla tulehdusta. Tämä seos on hoito tulehtuneeseen akneen ja finneihin, ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen, syviin ryppyihin, aknearpiin, epäpuhtaalle iholle, pigmenttiläiskiin sekä venymäarpiin.

Tuotekoko 30ml, 50ml


23

Octo

Ihohuokosia ja mustapäitä puhdistava erikoisvoide Poistaa kaikenlaiset ihonalaiset epäpuhtaudet lopullisesti. Puhdistava ja supistava vaikutus, jonka lisäksi se tasapainottaa talirauhasten toimintaa, liuottaa mustapäitä ja supistaa laajentuneita huokosia. Octo hillitsee talirauhasten toimintaa, kuitenkin estäen ihon kuivumista. Sen antibakteerinen ja puhdistava vaikutus vähentää nopeasti epäpuhtauksia ihossa. Sopii hyvin myös erittäin herkälle iholle. Levitetään aamuin/illoin paikallisesti ongelmakohdille. Päälle lisätään ihotyypin mukainen päivä - tai yövoide. Ei suositella akneiholle. Tuotekoko 30ml

Peaux Jeunes Epäpuhtaan ihon päivävoide Suunniteltu erityisesti nuoren ihon pH:n sekä talinerityksen tasapainottamiseen. Syväpuhdistaa ihohuokoset ja supistaa niitä. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja poistaa finnejä sekä toimii erinomaisena erityisesti murrosikäisten iholle tyypillisten epäpuhtauksien puhdistajana. Imeytyy nopeasti ja jättää iholle heleän mattaisen lopputuloksen. Levitetään aamuin/illoin pieni määrä puhdistetulle iholle. Tuotekoko 40ml

Peaux Mixtes et Grasses Epäpuhtaan ihon päivävoide Rasvoittumista ja aknea hillitsevä tehovoide liuottaa mustapäitä ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. Hillitsee kiiltoa, rasvoittumista ja ehkäisee epäpuhtauksien syntyä. Koostumukseltaan kevyt ja täydellisesti imeytyvä päivävoide. Erinomainen öljyisen rasvaiselle iholle sekä sekaiholle. Vastaava tuote kuin Peaux Jeunes, mutta suunniteltu +25v iholle. Levitetään aamuin/illoin pieni määrä puhdistetulle iholle. Tuotekoko 30ml, 50ml


24

Silmänympärys & herkät alueet Silmänympärysiho tarvitsee enemmän suojaa kuin mikään muu kasvojen alue. Päivittäin käytettyinä GERnéticin erityishoitotuotteet torjuvat tehokkaasti ikääntymisen merkkejä ja säilyttävät silmänympäryksen – ja samalla koko kasvojen – nuorekkuuden.

Gel Contour Yeux

Vapailta radikaaleilta suojaava silmänympärysgeeli Ehkäisee vapaiden radikaalien vaikutuksia, tasaa silmäpusseja ja suojaa herkkää silmänympärysihoa. Todella tehokas suoja ikääntymistä ja veltostumia vastaan. Kiihdyttää kollageenin muodostumista. Hidastaa silmäpussien muodostumista tai jos ne ovat jääneet pysyviksi, Gel Contour Yeux tasoittaa niitä. Turvotusta poistavan ominaisuutensa ansiosta se palauttaa ihon kiinteyden ja elastisuuden. Vahvistaa hiussuonten läpäisevyyttä. Kasvattaa lymfangionien eli imusuonten läpällisten jaokkeiden supistelua, jolloin lymfakierto tehostuu. Soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti jos silmänympärysihosta puuttuu kosteutta ja siinä ilmenee turvotusta, tummia silmänalusia, ryppyjä ja juonteita. Levitetään aamuisin pieni määrä puhdistetulle silmänympärysiholle. Virkistävää tehoa voidaan aktivoida säilyttämällä tuote jääkaapissa. Tuotekoko 25ml


25

Masque Yeux Silmänympärysnaamio Masque Yeux on katsetta tehokkaasti kirkastava naamio, joka rauhoittaa, virkistää ja silottaa silmänympärysalueen ihon muutamassa minuutissa. Edistää lymfanesteenkiertoa ja poistaa turvotusta sekä silmäpusseja. Soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se tehoaa veltostuneisiin silmänympäryksiin, tummiin silmänalusiin ja silmäpusseihin. Levitetään ohuelti puhdistetulle silmänympärysiholle. Annetaan vaikuttaa 10-20min ja huuhdellaan huolellisesti haalealla vedellä. Käyttö 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Mahdollinen nipistely ja kihelmöinti kertoo kosteuden sitoutumisesta ihosoluihin.

Lift Crème

Silmänympärysten, huulten, kaulan ja decolteen voide Täsmävaikutus kohdistuu silmänympärysihon ikääntymisen merkkeihin, silmäluomen - ja kaulan veltostumiin sekä huultenympäryksen ryppyihin. Todellinen anti-age-voiteiden helmi. Sisältää uusimpia aktiiviaineita, joiden ansiosta voide kiihdyttää solujen kasvua, kohottaa selvästi veltostunutta yläluomea, vähentää silmänurkan ilmeryppyjä ja hälventää tummia silmänympäryksiä. Tehokas ja tutkitusti toimiva vaihtoehto invasiiviselle kirurgialle. Levitetään aamuin/illoin pieni määrä puhdistetulle silmänympärysiholle, huultenympäryksille, kaulalle ja decolteelle.

Tuotekoko 30ml Tuotekoko 40ml


Anti-ageing

26

Ennaltaehkäisyssä tuotteet estävät tulehdusten aiheuttamia kronologisia ikääntymismuutoksia. Ne auttavat säilyttämään ja vahvistamaan ihon luonnollisia puolustustoimintoja sekä rakennetta, puhdistamaan toksiineja ja vähentämään ihon epämukavuutta. Nämä tuotteet myös estävät UVsäteilyn aiheuttamia vaurioita, jotka aiheuttavat yleistä valovanhenemista. Tuotteet tarjoavat iholle sen kaipaamia superfood-ravinteita ja auttavat ylläpitämään luonnollista kosteustasapainoa. Stimulaatiossa tuotteiden ainesosat stimuloivat syvävaikutteisesti ihon luonnollisten tukiaineiden tuotantoa (kollageeni, elastiini, hyaluronihappo) jonka avulla ihon rakennetta saadaan kiinteytettyä, täytelöitettyä ja elastisuutta palautettua. Nämä tuotteet aktivoivat voimakkaasti solujen välistä kommunikaatiota ja vahvistavat ihon suojabärriääriä.

Cells Life

Solutuotantoa aktivoiva ja korjaava seerumi Erinomainen ryppyjä tasoittava ja ihoa stimuloiva seerumi. Ainesosat luovat ihosoluille suojakruunun, joka auttaa pidentämään ihosolujen elinikää sekä säilyttämään kosteuden sekä ravinteet solun sisällä. Sen soluväliainetta imitoiva biologinen koostumus on suunniteltu palauttamaan ihon oman elinvoiman ja pitämään yllä sen luonnollista kosteutusta. Hälventää ja tasoittaa rypyt sekä juonteet. Napakoittaa ihon kudoksia. Iho tuntuu välittömästi miellyttävältä ja se on paremmin suojattu ympäristön vaurioittavia vaikutuksia vastaan. Ei väliaikaisia tuloksia, vaan hoitoa ja ennaltaehkäisyä pintaa syvemmältä. Cells Life toimii kollageeni - ja elastiinikudosten rakennepaikkaavana seerumina, tuoden iholle pitkäkestoista kiinteyttä ja elastisuutta vahvistamalla suoraan ihokudoksia. Korjaa tehokkaasti myös syviä aknearpia, epätasaista ihoa ja venymäarpia. Sopii kaikille ikääntyneille sekä kuivuudesta ja mineraalien puutteesta kärsiville ihotyypeille. Päivittäin aamuin ja/tai illoin. Paras osmoottinen vaikutus tapahtuu kuitenkin yöllä, koska ihon korjaustoiminnot ovat silloin tehokkaimmillaan. Levitä muutama tippa otsalle, poskille, leukaan, leukapieliin ja kaulaan. Imeytä hellävaraisesti sivelemällä alhaalta ylöspäin. Korosta erityisesti syviä ryppyjä. Tuotekoko 15ml


27

Myo Myoso

Mito Spécial Plus

Cytobi

Stimuloiva seerumisuihke

Ravitseva erikoisvoide

Silottava tehovoide

Ihon täsmähoitoon kehitetty tyvisoluja stimuloiva ja synergiaa tehostava hoitoseerumi. Uudistava vaikutus, jonka avulla se häivyttää erittäin tehokkaasti ikääntymisen merkkejä iholta. Seerumi kirkastaa loistavasti elottoman ja veltostuneen ihon. Sopii kaikille ihotyypeille. Edistää soluhengitystä (+282%) saaden solut vastaanottavaisemmiksi vaikuttaville ainesosille.

On syvävaikutteinen anti-age – voide, joka vahvistaa voimakkaasti ihon immuunijärjestelmää ja uudistumista. Tuote uudistaa tehokkaasti syviä juonteita sekä arpia ja rauhoittaa nopeasti ihotulehduksia, palovammoja, aknea, lupusta, psoriasista, eryteemaa ja ruusufinniä. Voide luo täydellisen puolustuksen ikääntymistä ja tulehduksia vastaan, tarjoamalla iholle kaikki välttämättömät ravintoaineet ja aminohapot.

Vahvistaa ihon elastisuutta sekä palauttaa ihon jäntevyyden. Rentouttaa ja tasoittaa kasvonpiirteet. Myo Myosolla on napakoittava vaikutus kasvojen lihaksistoon ja ihonalaiskudokseen sekä silottava vaikutus ihon pintaan. Erityinen ryppyihin ja veltostumiseen kehitetty voide palauttaa silmänympärysten, huulten ja kaulan nuorekkuuden. Suositellaan Anti-age voiteeksi +30 ikävuodesta ylöspäin.

Levitään aamuin/illoin pieniä määriä paikallisesti tai koko kasvoille.

Sivellään puhdistetulle iholle paikallisesti ja päälle levitetään ohuelti ravitsevaa voidetta, esim Synchroa, Cytobia tai Symbiosea.

Seerumi imeytetään huolellisesti puhdistetulle iholle, päälle levitetään muut hoitotuotteet ja voiteet. Tuotekoko 20ml

Tuotekoko 30ml

Tuotekoko 30ml, 50ml


28

Vaalennus & kirkastus Tämä tuotelinja vaikuttaa melaniinintuotantoon ja vaalentaa ihon epätaisen sävyn sekä hidastaa pigmentin muodostumista. Pigmenttiläiskät häviävät ja iho pysyy kauniin tasaisena sekä kirkkaana. Tuotteiden sisältämät aktiiviset kasviuutteet ovat hellävaraisia ja kosteuttavat ihoa. GERnéticin vaalentava tuotelinja tarjoaa vastauksen, olipa tarkoituksesi vain kirkastaa ihoa kauttaaltaan tai hävittää ikävät UV-säteilyn aiheuttamat pigmenttiläiskät. Pigmentin muodostumista ehkäisevät ja ihoa vaalentavat aktiiviaineet ovat 100 % luonnonmukaisia.

Crème Éclaircissante Vaalentava erikoisvoide yöksi

Kasvipohjainen, entsymaattisesti vaalentava ja tummia soluja poistava voide, joka estää ja hidastaa pigmentin muodostumista ihossa. Voide suojaa ihoa UV-säteiltä, sitoo kosteutta ja stimuloi solujen uusiutumista. GERnéticin edistyksellinen ihonvaalennuslinja tehoaa kaikista syistä johtuviin ihon tummentumiin sekä pigmenttimuutoksiin. Bioteknologisesti tuotetut kasviaineyhdistelmät vaikuttavat iholla tehokkaasti, mutta turvallisesti. Tuotteiden teho perustuu kahteen vaikutusmekanismiin. Ihon tummia alueita vaalennetaan entsymaattisesti ja kiihdytetään tummentuneiden ihosolujen poistumista ihon pinnasta. Vaikuttaa ihon syvemmissä kerroksissa estäen ja hidastaen melaniinisynteesin eli pigmentin muodostumisen. Käytetään iltaisin puhdistetulle iholle joko kuuriluontoisesti tai säännöllisesti. Vaalentava hoito aloitetaan pelkällä seerumilla ja yövoide lisätään hoitoon, kun pigmentti on vaalentunut. Creme Eclaircissante-voidetta käytetään erityisesti seerumin tuottamien tulosten ylläpitohoitoon ja uusien pigmenttimuutosten ennaltaehkäisyyn. Tuotekoko 50ml


29

Sérum Dépigmentant Vaalentava seerumi SPF 10 Kasvipohjainen luonnonmukainen vaalentava ja kirkastava seerumi tehoaa pigmenttiläiskiin, ihon epätasaiseen sävyyn ja hoitaa epäluonnollisen tummaa ihoa. Sérum Dépigmentant on nestemäinen paikallishoitoseerumi, joka uudistaa ihoa kuorimalla sitä pinnalta ja ehkäisemällä pigmentin muodostumista syvällä ihossa. Suojaa ihoa UV-säteiltä, sitoo kosteutta ja stimuloi solujen uusiutumista. Vaalentava hoito aloitetaan pelkällä seerumilla ja voide lisätään hoitoon, kun pigmentti on vaalentunut. Ihon huolellinen suojaaminen aurinkosuojalla päivisin on ehdottoman tärkeää. Tuotteen kevyestä suojakertoimesta huolimatta, suosittelemme lisäämään päälle Melano-linjan aurinkosuojatuotteen. Levitetään puhdistetulle iholle paikallisesti aamuin illoin. Käytetään niin kauan, että saavutetaan tasainen ihonsävy. Vaikutusta voidaan tehostaa käyttämällä Creme Eclaircissante-voidetta öisin. Tuotekoko 25ml


Ihonhoitoa meikin rajoilla

30

Bioteknologian yhdistäminen meikkituotteisiin luo täydellistä alkemiaa botaanisen - ja mineraalimaailman välillä.

Crème GG

Kevyesti sävyttävä ja kirkastava 6-in-1 kasvovoide SPF 6 Crème GG kirkastaa ihon välittömästi ja tekee siitä tasasävyisen. Sisältää kirkastavia ainesosia, jotka korjaavat ihon sävyä optisesti. Voiteessa on kaikki tarvittava solujen hyvän toiminnan tukemiseen ja ylläpitoon. Täyteläinen voide on miellyttävä levittää ja sen kevyesti peittävä sävy pystyy sopeutumaan käyttäjän ihon väriin niin että lopputuloksesta tulee terveen päivettynyt nudevaikutelma. Tämä 6 in 1 voide sisältää ihoa piristävän, stimuloivan, ravitsevan ja suojaavan kokonaisuuden. Tuotteessa on myös mineraalipitoisia mikrorakeita jotka vapauttavat iholle levitettäessä pigmenttejä ja luovat iholle SOFT-FOCUS pehmytpiirtovaikutelman. Voide tasoittaa ihon sävyä ja silottaa huokosia sekä juonteita. Crème GG sopii niin päivävoiteeksi kuin meikinalusvoiteeksi ja primeriksi. Meikkipohjana: levitä GG-voidetta kasvojen alueelle primerina meikkivoiteen alle, lisätäksesi ihoon täydellistä kuultoa ja tasaisuutta. Sekoitettuna: sekoita muutama tippa kosteusvoiteeseen, vaalentaaksesi sävyä ja saavuttaaksesi kevyen heleän lookin. Täydellinen vaihtoehtovaalealle iholle. Full-volume: levitä GG-voide kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle sekä muutama tippa korostamaan olkapäitä - näin saavutat raikkaan päivettyneen ja kesäisen lookin, joka imartelee ihoasi. Tuotekoko 30ml


31


32

Les Parfaits Säilytä nuorekkuutesi, ikäänny hitaammin - tämä ei ole enää pelkkä haave vaan todellisuutta. Kuka ei olisi haaveillut säilyttävänsä tai palauttavansa kasvojensa nuorekkuuden? GERnéticin laboratorio on tehnyt työtä ihonhoitoon erikoistuneiden tuotteiden parissa jo yli 40 vuotta, tehden laajoja tutkimuksia koskien gerontologiaa ja ihmisen solubiologiaa. Monen vuoden työn tuloksena on kehitetty kolmen tuotteen ajaton sarja, joka ehkäisee äärettömän tehokkaasti kasvojen ihon ikääntymistä. Les Parfaits –linja on kehitetty ikääntyneemmälle +50 iholle kun iho todella tarvitsee erityistä huolenpitoa, paljon tehoaineita, hyvän suojan sekä runsaasti aminohappoja. Les Parfaits – linjan tuotteet sisältävät vaikuttavia ainesosia vähintään 70% tuotepohjasta ja ne ovat valmistettu vahvaan aminohappopohjaan, jonka vuoksi ne sopivat äärimmäisen hyvin ihon vaativiin erityistarpeisiin ja tutkitusti toimivaan ikääntymismuutoksien ehkäisyyn sekä hidastamiseen. Ikääntymismuutosten hidastamisessa, joka on luonnollinen fysiologinen prosessi ja joka aiheuttaa kehon - ja solutuotannon hidastumista, tuotteet imeyttävät syvälle aktivoivia ja vahvistavia ainesosia jotka lisäävät ihosolujen elinikää ja ylläpitävät normaaleja elinvoimaisia toimintoja. Tuotteet vahvistavat ja tiivistävät voimakkaasti myös dermistä.

Le Concentré Réparateur La Crème Jeunesse La Crème Anti-Temps


33


34

Les Parfaits Ihon tehtävä ei ole pelkästään suojata elimistöä eikä sen hoidossa tule keskittyä pelkästään ulkonäköön (heleys, tasaisuus, väri), sillä ihotautilääketieteen ja toisaalta kosmetiikan tutkimukset ovat vahvistaneet ihon merkityksen äärettömän tärkeänä elimenä. Solujen ulkopuolisten entsyymien tehtävä kaksinkertaisten keramidikerrosten muodostamisessa on välttämätön, sillä juuri ne takaavat solujen hyvän kiinnittymisen toisiinsa. Ihon entsyymit säätelevät solumuodostusta ja suojaavat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamalta rasitukselta. Entsyymien toimintaa on siis välttämättä suojattava, sillä ne ovat solujen biokemiallista ”voiteluainetta” ja elämä itsessään.

Le Concentré Réparateur Uudistava tehoseerumi

Les Parfaits -sarjan korjaava ja tehokkaasti nuorentava ylellinen seerumi. Todellinen kauneuseliksiiri, joka sisältää runsaasti soluja korjaavia ainesosia. Korjaa luonnollisella tavalla sidekudoksen soluväliaineen rakennetta. Suojaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa ja stimuloi solujen toimintaa. Äärettömän raikas ja virkistävä sitrus- ja kukkaistuoksuinen koostumus. Soveltuu kaikille ikääntyneille ihotyypeille. Erityisen toimiva tapauksissa, joissa iho on ennenaikaisesti ikääntynyt, siitä puuttuu mineraaleja, kosteutta tai siinä esiintyy ryppyjä, juonteita ja veltostuneita kudoksia. Parantaa kollageeni I synteesiä 117% - kollageeni IV synteesiä 327% ja glykoaminoglykaanituotantoa 267% Stimuloi soluhengitystä 131% ja aktivoi solumuodostusta Luonnollisesti uudelleenrakentaa kudosta parantamalla broblastien toimintaa Imeytetään aamuin ja/tai illoin pieni määrä puhdistetulle iholle. Aamuisin päälle levitetään Creme Jeunesse ja iltaisin Creme Anti Temps-voide. Uusi tuotekoko 17ml


35

La Crème Jeunesse

La Crème Anti-Temps

Napakoittava päivävoide SPF 7

Uudistava yövoide

Torjuu ikääntymisen merkkejä napakoittavan vaikutuksensa ansiosta. Ylellinen ja silottava voide, joka torjuu ryppyjä ja auttaa ihoa saavuttamaan ja säilyttämään nuorekkaan ulkonäön. Solutason korjaava vaikutus. Pitää yllä ihon luonnollista kosteutusta. Suojaa ihoa ulkoisilta vauriotekijöiltä. Aktivoi soluhengityksen. Entsymaattinen kuona-aineita poistava vaikutus. Jättää ihon samettisen pehmeäksi.

Uudistaa ja antaa elinvoimaa kasvojen kudoksille. Sisältää välttämättömien ravintoaineiden yhdistelmän, jonka ansiosta se kiihdyttää elastiinin ja kollageenin muodostumista. Ihon soluhengitys virkistyy. Sisältää rauhoittavia aktiiviaineita, jotka parantavat herkän ihon vastustuskykyä. Täyteläisen samettinen koostumus täydentää voiteen vaikutusten synergian yön aikana.

Neurosensorinen vaikutus rauhoittaa ihoa, poistaa karheuden tunnetta sekä tasoittaa kylmän ja kuuman tuntemusta Aktivoi soluhengitystä ja lisää hapen kulutusta 282%, solumuodostus kasvaa 58% broblastisoluissa Entsymaattinen antitoksiininen vaikutus Stimuloi ihon suojamekanismia ja antaa iholle tehokkaan suojan UVA - ja UVB säteilyä vastaan

Välttämättömien ravinteiden ja aminohappojen lähde La Crème Anti-Temps tarjoaa syvävaikutuksen ikääntymistä vastaan stimuloimalla elastiinin - ja kollageenin muodostusta Arviolta noin 110% nousu ihon hapensaannissa Voiteella on rauhoittava ja ärsytystä ehkäisevä vaikutus, jonka vuoksi se on hyvin suositeltu herkälle ja hauraalle iholle

Sivellään aamuisin iholle, korostetaan juonne - ja veltostumakohtia.

Sivellään iltaisin iholle, korostetaan juonne - ja veltostumakohtia.

Tuotekoko 50ml

Tuotekoko 50ml


36

Merellinen Marine linja SOINS DE BEAUTÉ PROFESSIONELS

Kasvot

Ger Lift Nettoyant Gommant Marine Base de Jour Marine Masque Marin

Vartalo

Huile de Beauté Sels de Bain


37


38

Kasvot Levät elävät ja kasvavat ankarissa oloissa (vuorovesi, voimakas suolapitoisuus, valon määrän vaihtelut) ja niiden on pitänyt kehittää suojakseen vahva vastustuskyky, joka perustuu vitamiinien, entsyymien ja polysakkaridien tuotantoon. Levän kasvuympäristössä ei ole lannoitteita, torjunta-aineita eikä geenimanipulaatiota. Levillä ei myöskään ole juuria ja ne joutuvat hankkimaan ja tiivistämään kaiken ravintonsa meriympäristöstä. Siksi niiden aktiiviaineiden pitoisuudet, erityisesti aminohapot ja proteiinit muodostuvat huomattavasti maalla kasvavia kasveja suuremmiksi.

Ger Lift

Kohottava erikoisvoide Tehokas kasvojen kohotusvaikutus. Ger Liftin koostumus sisältää suuren määrän anti-age-aktiiviaineita ja aktiivisesti kosteuttavia ainesosia, jotka hälventävät ikääntymisen merkkejä. Sisältää meriperäisiä aktiivisia uutteita, jotka kiinteyttävät ihoa ja kiihdyttävät kollageenin muodostumista ja soluhengitystä. Äärettömän miellyttävän tuntuinen iholla. Soveltuu päivittäiseen käyttöön. Iho jää kevyen mattapintaiseksi ja jänteväksi sekä tuoksuu raikkaan merelliseltä. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Suositellaan stimuloivaksi Anti-age tuotteeksi +40 ylöspäin. Stimuloi glykosaminoglykaanien tuotantoa. Parantaa soluhengitystä +131% ja solujen muodostumista +35%. Ainesosat vaikuttavat syviin ryppyihin ja madaltavat niitä 16-20%. Uudistaa, ravitsee ja stimuloi soluja. Ger Lift silottaa ryppyjä ja kiinteyttää kasvoja, ilman sivuvaikutuksia tai ärsytystä. Voidetta levitetään aamuin/illoin pieni määrä kasvoille, silmänympärysten ja kaulan iholle. Päälle suositellaan aamuisin lisättävän Base de Jour päivävoide ja iltaisin Synchro - voide. Tuotekoko 30ml


39

Nettoyant Gommant Marine Hellävaraisesti kuoriva puhdistusgeeli

Kosteuttava geeli syväpuhdistaa ihohuokoset moitteettomasti pohjia myöten ja poistaa kevyiden rakeiden avulla hellävaraisesti kuolleen ihsolukon, tuoden välitöntä kirkastusta ja kosteutta.

Base de Jour Marine Päivävoide SPF 5 Erinomainen päivävoide ja meikinalusvoide mineraalien puutteesta kärsivälle iholle. Elvyttävä ja ihoa kirkasta vaikutus. Säilyttää täydellisesti ihon kosteustasapainon ja ylläpitää ihon kokonaisvaltaista puhtautta sekä hyvinvointia.

Imeyttää ihoon korkean määrän ravitsevia mineraaleja. Raikas merellinen tuoksu antaa uutta virkeyttä.

Voiteessa on runsaasti hivenaineita, jotka ovat välttämättömiä ihon biologisen aktiivisuuden kiihdyttämiseksi. Virkistää ja antaa uutta energiaa. Sopii päivävoiteeksi ja meikinalusvoiteeksi.

Geeliä levitetään kostutetulle iholle erittäin kevyesti hieroen ja huuhdellaan huolellisesti haalealla vedellä. Päivittäiseen käyttöön.

Voidetta levitetään aamuisin pieni määrä kasvojen, silmänympärysten ja kaulan iholle.

Tuotekoko 100ml, 200ml

Tuotekoko 30ml

Masque Marin

Tasapainottava ja mineralisoiva naamio Meriperäinen anti-age-voidenaamio. Imeyttää ihoon korkean määrän ravitsevia mineraaleja ja edistää solujen toimintaa. Todellinen väsyneiden solujen virkistäjä. Tasoittaa, puhdistaa, supistaa, vahvistaa ja elvyttää. Soveltuu kaikille ihotyypeille, joista puuttuu mineraaleja, kosteutta ja joissa ilmenee sameutta, sekaihon epäpuhtauksia, ryppyjä, juonteita ja kudosten veltostumia. Naamiota levitetään puhdistetulle kasvojen ja kaulalle ohut kerros. Annetaan vaikuttaa 15 min ja huuhdellaan huolellisesti haalealla vedellä. Käyttö 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Tuotekoko 30ml


40

Vartalo Huile de Beauté Kaunistava vartaloöljy

Uudistaa solukalvoja, muotoilee vartalon kudoksia ja suojaa ihoa. Sen antioksidanttinen vaikutus tekee öljystä ikääntymistä ehkäisevän työkalun. Vartaloöljyn aktiiviset ainesosat taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan. Vaikutukset: Ravitsee, pehmentää, tasoittaa ja rauhoittaa. Edistää lymfaneste - ja hiusverenkiertoa. Vahvistaa ihon pinnan lipidikalvoa, parantaen kosteutusta. Sopii äärimmäisen hyvin herkälle iholle. Tasoittaa, vähentää stressiä, energisoi, puhdistaa toksiineja ja stimuloi koko kehon immuunijärjestelmää. Vähentää nivelkipuja, kuukautiskipuja, kramppeja sekä ruoansulatushäiriöitä. Sisältää eteerisiä öljyjä, joten tuotteen käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Käyttö vartaloöljynä – levitä vartalon iholle suihkun tai kylvyn jälkeen kun iho on vielä kostea. Käyttö kylpyöljynä – pumppaa runsaasti lämpimän juoksevan veden alle kylpyammeeseen. Käyttö hierontaöljynä – lämmitä pieni määrä öljyä ja tee kevyt sivelyhieronta lymfan suuntaisesti. Tuotekoko 200ml


41

Sels de Bain Rentouttava kylpysuola SPA kylpysuola tarjoaa nautinnollisen ja rentouttavan terveyskylpyhetken. Kylpysuolan merivedestä kiteytetty suolakoostumus, johon on lisätty huumaava eteerinen öljy - on aivan uusi ja ainutlaatuinen kokemus. Magnesiumpitoinen kylpysuola auttaa laskemaan turvotusta, se rauhoittaa, vähentää kramppeja sekä nivelkipuja. Tämä kylpysuola on erinomainen hoitamaan yleistä terveyttä. Kristalisoitu merisuola: erittäin puhdas merisuola, joka sisältää suuret määrät mineraaleja (magnesium, rauta, sinkki, kupari) jotka imeytyvät ihoon (thalassoterapia) Laske 35-37° kylpyvesi ja liuota 50-100 grammaa suolaa kylpyveteen. Sekoita muutama minuutti, jotta luonnon aktiiviaineet vapautuvat veteen. Kylvyn suositeltava kesto on noin 30 minuuttia. Tuotekoko 400g


42

Aurinkotuotteet SOINS DE BEAUTÉ PROFESSIONELS

Melano 30 Melano 15 Melano 50 Gel Après Soleil


43


44

Hyödynnä auringon positiiviset vaikutukset GERnéticin laboratorion aurinkotuotelinja perustuu teknologiaan, joka on alansa edelläkävijä. Näiden tuotteiden ansiosta ihon voi suojata tehokkaasti iästä tai ihotyypistä huolimatta. Voit nauttia auringosta ja säilyttää ihosi silti pehmeänä ja kosteutettuna. Aurinkotuotelinja mahdollistaa « älykkään » ruskettumisen – ihon omat ominaisuudet säilyttäen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että auringossa voisi näiden tuotteiden ansiosta viettää aikaa kuinka kauan tahansa. Huomioithan, että aurinkosuojan lisääminen uinnin jälkeen ja päivän mittaan, on suositeltavaa!

Melano 30

Sun Milk - aurinkosuoja kasvoille ja vartalolle SPF 30 Keskivahva suoja. On suositeltu erityisesti herkälle iholle. Suojaa ihoa tehokkaasti palamiselta ja kuivumiselta. Kevyt koostumus estää pigmenttiläiskien syntyä ja estää auringon aiheuttamia soluvaurioita. Ravitseva ja suojaava emulsio sisältää korkean määrän aktiivisia ja ihoa uudistavia ainesosia. Kaikki Melano-aurinkolinjan tuotteet ovat käyneet läpi dermatologisesti valvotut testit ja ne ovat todistetusti hyvin siedettyjä eivätkä aiheuta ihoreaktioita. Tuotteet eivät sisällä nanohiukkasia ja soveltuvat kaikille ihotyypeille: koko perheen turvalliseen aurinkosuojaukseen niin kasvoille kuin vartalolle. Koostumukset ovat täysin antikomedogeenisiä. Tuotekoko 125ml


45

Melano 15

Melano 50

Sun Milk - aurinkosuoja kasvoille ja vartalolle SPF 50

Gel Après Soleil

Sun Cream - aurinkosuoja kasvoille ja vartalolle SPF 15 Matala suoja. On suositeltu tummemmalle iholle, joka on tottunut tai on luonnollisesti vähemmän herkkä auringolle. Rauhoittava ja ravitseva koostumus ehkäisee ihon kuivumista ja auttaa saavuttamaan luonnollisen rusketuksen. Tuote estää pisamien ja eryteeman muodostumista. Stimuloi kollageenisynteesiä, joka saa aikaan ihon matriisin uudistumisen.

Korkea suoja. On suositeltu vaalealle iholle, joka erittäin herkkä auringolle - myös lasten iholle. Ravitseva koostumus suojaa ihoa palamiselta ja kuivumiselta sen ainutlaatuisten aktiivisten ja uudistavien ainesosien ansiosta. Sisältää anti-UVA - ja UVB filtterit, jotka varmistavat huippulaadukkaan ja korkean suojan auringon haitallisia säteitä vastaan. Voide ehkäisee myös pigmenttimuutoksien syntymistä. Ihosoluillamme on «muisti » ja siksi on tärkeää ja välttämätöntä suojata iho varhaisiästä lähtien.

Tämä geeli rauhoittaa ja viilentää auringossa ollutta ihoa, joka tuntuu polttavalta tai on punoittava ja palanut.

Tuotekoko 90ml

Tuotekoko 125ml

Rauhoittava geeli auringonoton jälkeen

Geeli laskee tulehdusreaktiota, rauhoittaa, rentouttaa ja tasoittaa ihon pinnan punoitusta. Sen syvävaikutus on kudoksia korjaava ja kosteuttava. Tuotteen aktiiviaineet ehkäisevät ihon ikääntymistä ja pidentävät rusketuksen kestoa. Geeli sopii myös hyttysenpistojen sekä lievien palovammojen ja aurinkoihottuman hoitoon. Tuotekoko 90ml


46

Hommes - Miehet SOINS DE BEAUTÉ PROFESSIONELS

Lift Men Gel Men Hydra Men Baume Après Rasage


47


48

Energiaa ja elinvoimaa miesten iholle Yhä useammat miehet haluavat nykyään myös hoitaa kasvojaan. Keski-iän noustessa, ihon hoitaminen ja nuorekkuuden säilyttäminen entistä pidempään ovat muodostuneet tärkeäksi. Kosteutettu ja hyvin hoidettu iho, on valttia niin henkilökohtaisessa kuin työelämässäkin. Erityisesti miehiä varten suunnitellussa sarjassa on neljä upeaa tuotetta. GERnéticin laboratorio on kehittänyt erityisen, juuri miesten iholle sopivan tuotelinjan – sillä nykyisin hyvinvoiva iho ei ole enää naisten etuoikeus. Omasta kehostaan huolehtiminen alkaa huolellisella kasvohoidolla.

Lift Men

Liftaava erikoisvoide Lift Men on suunniteltu erityisesti miesten iholle ikääntymisen merkkien torjumiseksi. Monipuolinen kooste napakoittavia, kiinteyttäviä ja elvyttäviä aktiiviaineita. Imeytyy helposti eikä tahraa. Kevyt voide, joka tuntuu miellyttävältä ja jättää iholle kevyen sitrustuoksun. Sivellään aamuin/illoin ohuelti puhdistetulle iholle ja päälle levitetään Hydra Men-kosteusvoide. Tuotekoko 50ml


49

Hydra Men

Baume Après Rasage

Puhdistusgeeli

Tasapainottava hoitovoide

Alkoholiton partabalsami

Erityisesti miesten iholle suunniteltu puhdistusgeeli, joka puhdistaa ja valmistaa kasvojen ihon ottamaan vastaan muut miesten sarjan tuotteet.

Alkoholiton partabalsami, joka supistaa, rauhoittaa, raikastaa sekä tasaa välittömästi parranajon aiheuttaman ihoärsytyksen.

Jättää ihon pehmeäksi, puhtaaksi ja miellyttäväksi. Iholle jää kevyt sitruksinen tuoksu.

Huipputehokkaat aktiiviaineet elvyttävät ja raikastavat ihoa erinomaisesti ja jättävät sen miellyttävän tuntuiseksi. Suojaa ympäristön vaurioittavia tekijöitä vastaan. Edistää ihon omaa kosteustasapainoa ja tuo siihen happea. Ihosta tulee pehmeä ja tasapainoinen.

Kevyesti vaahtoutuva antibakteerinen geeli puhdistaa ihohuokoset syvältä.

Erittäin kevyt voide, joka imeytyy helposti ja jättää iholle kevyen sitrustuoksun.

Levitetään kevyesti hieroen kostealle iholle ja huuhdellaan haalealla vedellä.

Levitetään aamuin/illoin pieni määrä puhdistetulle iholle.

Sopii kaikentyyppisen parranajon jälkeen (partahöylä tai partakone)

Tuotekoko 90ml

Tuotekoko 50ml

Levitetään puhdistetulle iholle välittömästi parranajon jälkeen.

Gel Men

Pitää osaltaan yllä ihon omaa kosteustasapainoa ja jättää ihon raikkaaksi, pehmeäksi ja samettiseksi. Erittäin kevyt koostumus, joka imeytyy helposti ja tuoksuu hyvin kevyesti. Miellyttävä levittää parranajon jälkeen, ei kirvele.

Tuotekoko 50ml


50

Rintojen hoito SOINS DE BEAUTÉ PROFESSIONELS

Seino Endo Spécial Plus Macro 2000


51


Kiinteät, hyvinvoivat & kauniit rinnat GERnéticin rintojenhoidon tuotelinja on useiden vuosien tutkimustyön tulos. Se vastaa moniin tarpeisiin, olipa kyseessä rintojen kauneuden säilyttäminen, kiinteyden ja kimmoisuuden palauttaminen, rintojen kehittäminen tai niiden pienentäminen. Rintojen muotoon vaikuttaa ihon ja tukilihasten kunto. Iho kannattelee rintoja luoden ”luonnonmukaiset liivit”, jotka vaikuttavat rintojen kiinteyteen. Ihon joustavuus joutuu koetukselle esimerkiksi raskauden, laihtumisen ja normaalin ikääntymisen takia ja siksi siitä on pidettävä erityisen hyvää huolta. Rintojen muodon ja kauneuden ylläpitämisessä on olennaista se, että rinnoista aletaan pitää huolta jo varhain.

Seino

Aktivoiva hoitoneste rinnoille Kiinteyttää ja tasapainottaa rintojen ihoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa. Aktivoivista kasviperäisistä ainesosista valmistettu Seino elvyttää ja kiinteyttää rintojen kudoksia sekä valmistaa ihon ja kudokset ottamaan vastaan muut rintahoitotuotteet. Käytetään rintojen kokonaisvaltaisessa hoidossa. Avaa ihohuokosia ja helpottaa Macro 2000-erikoisvoiteen imeytymistä. Suihkutetaan rinnoille, nänneille ja decolteen alueelle aamuin illoin. Sivellään kevyesti ja annetaan imeytyä, jonka jälkeen hoitoa jatketaan seerumilla ja voiteella. Tuotekoko 200ml

52


53

Rinnat reagoivat erityisen herkästi ravitsemuksen epätasapainoon. GERnéticin laboratorio on kehittänyt tekniikan, jossa puutostiloja korjataan imeyttämällä bioteknologian avulla tuotettuja aktiiviaineita ihon kautta elimistöön.

Endo Spécial Plus

Macro 2000

Rintahoitoseerumi

Tasapainottava rintavoide

Tehostaa rintahoito-ohjelmaa. Tuo kudoksille välttämättömiä ravinteita, jotka edistävät fysiologista tasapainotilaa. Seerumi virkistää rintakudoksen solujen toimintaa, pitää yllä tasapainoa, kiinteyttää ja edistää muiden rintahoitotuotteiden synergiaa.

Voide kiinteyttää, vahvistaa, virkistää ja lisää kimmoisuutta rintojen iholla ja kudoksissa. Sitä käytetään kaikkien epätasapainotilojen hoitoon: veltostuneet rinnat, joista puuttuu ravinteita ja mineraaleja, sekä liian pienet rinnat (atrofia) tai ylisuuret (hypertrofia) rinnat. Täydentää ja korjaa kehon puutostiloja, jotka voivat ilmentyä esimerkiksi hormonaalisina ongelmina (akne, kipeät tai epäsäännölliset kuukautiset)

Suihkutetaan muutama pumppaus aamuisin Seino-nesteen päälle ja Macro 2000 voiteen alle. Käytetään 3 kertaa viikossa, mieluiten aamuisin. Tuotekoko 20ml

Levitetään kevyesti hoitonesteen ja seerumin päälle, aamuin/illoin pieni määrä rinnoille, nänneille sekä decolteelle. Tuotekoko 90ml

Nämä luonnon aktiiviaineet edistävät aminohappojen, vitamiinien ja hivenaineiden tuotannon ja imeytymisen synergiaa. Kasvi- ja meriperäiset luonnon bioaktiiviaineet saadaan suuresta valikoimasta kasveja) sekä merilevistä, jotka sisältävät runsaasti välttämättömiä ravintoaineita.


54

Vartalon hoito SOINS DE BEAUTÉ PROFESSIONELS

Lympho Veinulo Spécial Plus Huile de Massage Adipo Gasta Vasco Artera Somito Anti Stries Lait Corps Douceur Manno Pieds Parfaits


55


Hoikentavat vartalotuotteet

56

Kauniin vartalon säilyttäminen ja vartalon kiinteyden palauttaminen vaatii päivittäistä huolenpitoa ja terveitä elämäntapoja. Vartalon kauneuden kohentamisessa on otettava huomioon erilaisten ongelmien aiheuttajat ja jokaisen henkilön omat erityistarpeet. GERnéticin vartalohoitolinjasta löytyy tarkkaan soveltuva hoitotuote jokaiselle ongelmatyypille, joille jokaiselle on oma perussyynsä. Ikääntyminen, raskaudet, hormonaaliset muutokset ja toistuvat painonvaihtelut aiheuttavat muutoksia vartalonmuotoihin sekä heikentävät ihon joustavuutta, kimmoisuutta ja kiinteyttä. Selluliitti johtuu osin huonosta hiusverenkierrosta, mutta myös kuolleen solukon sekä kuonaaineiden riittämättömästä poistumisesta. Liian vähäisestä kalorien kulutuksesta aiheutuu herkästi rasvakertymiä, joista vartalon pyöreys usein johtuu. Tuotteet tuovat kohdennetun ja äärimmäisen vaikuttavan tehon jokaiseen yksilölliseen tarpeeseen. Huomioithan myös ruokavalion.

Lympho

Lymfakiertoa aktivoiva vartalonhoitoneste On nestekiertoa ja verenkiertoa parantava hoitoneste, joka on perusta kaikille GERnétic-vartalohoidoille. Lympho rentouttaa ja keventää väsyneitä ja herkästi turpoavia jalkoja, jolloin olo tuntuu kokonaisuudessaan paremmalta. Neste vilkastuttaa hiusverenkiertoa, jolloin erikoishoitotuotteiden aktiiviaineet kulkevat kehossa nopeammin ja tehokkaammin eteenpäin. Levitetään aamuin/illoin kevyin sivelyliikkein lymfan suuntaisesti jalkapohjista vyötärölle. Tuotekoko 200ml


57

Vasco Artera

Somito

Rasvakertymiä hajottava voide

Selluliittivoide

Kiinteyttävä voide

Erityinen vartalovoide hoikentamaan ja vähentämään paikallisia rasvakertymiä, sekä tasapainottamaan ja tukemaan ruoansulatusta. Hivenaineet vähentävät makeanhimoa ja avustavat aineenvaihduntaa. Vähentää rasvojen kertymistä adiposyytteihin. Tehostaa rasvojen poistumista +170% estämällä rasvoja säilyttävän entsyymin toimintaa.

On tehokkain voide selluliitin hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Puhdistaa kuollutta solukkoa kudoksista käynnistäen luonnollisen nesteitä poistavan vaikuksen, jonka avulla kuonaaineet poistuvat kehosta nopeammin. Tulehdusta vastustava, toksiineja poistava sekä nestekertymiä vähentävä vaikutus. Pehmentää hiussuonten, laskimoiden ja valtimoiden seinämiä, aktivoi verenkiertoa ja nestekiertoa.

Monet tekijät heikentävät ihon kimmoisuutta, joten on välttämätöntä vahvistaa ihon elastisuutta ja säilyttää näin sen kiinteys. Somito ehkäisee ihon veltostumista ja stimuloi ihon pintakerrosten elinvoimaa. Käytetään yhdessä muiden vartalotuotteiden kanssa, kiinteyttämään vartalon ihoa ja kudosta. Taistelee tehokkaasti veltostuneita lihaksia ja kudoksia vastaan. Kiinteyttää ja tasoittaa veltostuneita ihoalueita (käsivarret, vatsa, reidet, pakarat.)

Adipo Gasta

Levitetään hyvin pieni määrä kerrallaan aamuin/illoin Lympho-nesteen päälle vartalon ongelmakohtiin, jalkapohjiin ja/tai vatsan iholle tukemaan vatsan toimintaa. Tuotekoko 150ml

Levitetään hyvin pieni määrä kerrallaan aamuin/illoin Lympho-nesteen päälle kevyesti sivellen - jalkapohjista vyötärölle. Tuotekoko 150ml

Levitetään hyvin pieni määrä kerrallaan aamuin/illoin Lympho-nesteen päälle vartalon ongelmakohtiin. Huomioi, että voidetta ei suositella selluliitti-iholle. Tuotekoko 150ml


58

Veinulo Spécial Plus Verisuonistoa korjaava seerumi

Parantaa soluhengitystä edistämällä hapenkulkeutumista verisuonissa ja auttaen torjumaan verenkiertohäiriöitä. Neste on verisuonia laajentava ja lisäksi sillä on erityisen voimakas vaikutus valtimoihin sekä hiusverisuoniin. Erinomainen soluja stimuloiva seerumi, joka vaikuttaa hiusverisuonissa poistaen verenkierron ja verisuonten häiriöitä, kuten verisuonten läpäisevyyttä, heikkoutta, suonikohjuja sekä keskus - ja ääreisverenkierron häiriöitä. Suihkutetaan ihoon Lympho-nesteen jälkeen. Hierotaan kevyesti aamuin/illoin hoidettavalle alueelle. Tuotekoko 20ml

Anti Stries

Huile de Massage

Geeli venymäarpien hoitoon

Rentouttava hierontaöljy

Raskaudet ja painonvaihtelut saattavat aiheuttaa venymäarpia ihoon. Anti Stries on kehitetty venymäarpien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon koko kehossa. Voide tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä uudelleenrakentaa ihoa. Tuote on turvallinen ja suositeltava käyttää raskauden aikana ja painonpudotuksen tukena. Stimuloimalla soluaineenvaihduntaa (+187%), geelillä on kudoksia kiinteyttävä ja uudelleenrakentava vaikutus.

Korvaamaton hierontaöljy, joka auttaa rentouttamaan lihasten jännitystiloja. Tuotteessa on rypäleensiemenöljypohja, johon on lisätty eteeristä rosmariini - ja laventeliöljyä. Hierontaöljy jättää ihon pehmeäksi ja miellyttävän tuoksuiseksi. Hierontaöljyn sisältämien eteeristen öljyjen vuoksi, tuotetta ei suositella raskauden ja imetyksen aikana. Rentouttava, nesteitä ja tukoksia poistava, kiputiloja laskeva, verenkiertoa parantava - voidaan käyttää myös kosteuttavana vartaloöljynä.

Ennaltaehkäisyssä levitä geeliä aamuin illoin. Aloita käyttö raskauden alkukolmanneksen jälkeen. Venymäarpien hoidossa geeliä levitetään 2-3 kertaa päivässä, useiden kuukausien ajan. Tuotekoko 125ml

Käytetään vartalohierontaan tai suihkun /kylvyn jälkeen kostealle iholle kosteuttavana ja pehmentävänä vartaloöljynä. Tuotekoko 200ml


59

Manno

Crème Soin des Pieds

Kosteuttava vartaloemulsio

Ravitseva käsivoide

Täyteläinen jalkavoide

Luonnollisten ja biologisten ainesosien ansiosta, vartaloemulsio pehmentää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Erityisesti kuivalle ja ennenaikaisesti ikääntyneelle iholle suunniteltu hoitotuote. Vaikuttaa positiivisesti venymäarpiin, ikälaikkuihin ja aktiiniseen keratoosiin. Pehmeän kermamainen emulsio ravitsee ihoa jättäen sen miellyttävän tuntuiseksi ja joustavaksi. Sopii käytettäväksi kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille.

Hyvin imeytyvä ja ravitseva voide käsille. Ehkäisee ihon halkeilua sekä vahvistaa kynsiä ja kynsinauhoja. Sillä on myös ihoa napakoittava vaikutus. Manno hoitaa myös iän mukanaan tuomia pigmenttimuutoksia.

Huomattavan tehokas ja täyteläinen jalkavoide, joka ravitsee, korjaa ja suojaa jalkoja. Yksi ainoa voide kaikkiin ongelmiin, olipa jalkojen iho kuiva tai vaurioitunut (halkeamat, haavaumat, kuivuneet alueet, liikasarveistumat)

Lait Corps Douceur

Levitetään suihkun / kylvyn jälkeen kostealle iholle. Imeytyy nopeasti. Tuotekoko 200ml

Käytetään aina tarpeen mukaan kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa kuivumiselta. Uusi tuotekoko 40ml

Käytetään aina tarpeen mukaan kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa kuivumiselta. Tuotekoko 50ml


Hoito-ohjelma kasvojen hyvinvointiin 1. VALMISTELU ▢ Démaquillant Douceur ▢ Glyco ▢ Derma ▢ Nettoyant Gommant Marin ▢ Gel Men ▢ Fibro ▢ Sebo Ger ▢ Ger Peel ▢ Lotion aux Acides de Fleurs

AAMU ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢

ILTA ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢

2. STIMULAATIO ▢ Mito Spécial Plus ▢ Cells Life

▢ ▢

▢ ▢

3. AKTIVAATIO Anti-age ▢ Myo Myoso ▢ Ger Lift ▢ Lift Men ▢ La Creme Jeunesse ▢ La Creme Anti-Temps

▢ ▢ ▢ ▢ ▢

▢ ▢ ▢ ▢ ▢

Epäpuhtaudet ja tasapainotus ▢ Peaux Jeunes ▢ Creme Speciale Mixtes et Grasses ▢ Octo

▢ ▢ ▢

▢ ▢ ▢

Herkkä iho ▢ Vasco

Vaalennus ja kirkastus ▢ Creme Eclaircissante ▢ Serum Depigmentant

▢ ▢

▢ ▢

Silmänympärys - ja herkät ihoalueet ▢ Gel Contour Yeux ▢ Lift Creme

▢ ▢

▢ ▢

60

AAMU ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢

ILTA ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢

5. VAHVISTUS ▢ Argini ▢ Immuno ▢ Hydra Ger ▢ Masque Marin ▢ Masque Yeux

▢ ▢ ▢ ▢ ▢

▢ ▢ ▢ ▢ ▢

6. LOPPUHOITO JA SUOJAUS ▢ Baume Apres Rasage ▢ Hydra Men ▢ Tropo Plus ▢ Symbiose ▢ Base de Jour Marine ▢ Melano 15 ▢ Melano 30 ▢ Melano 50 ▢ Creme GG

▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢

▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢

4. UUDISTUS ▢ Synchro ▢ Synchro 2000 ▢ Cytobi ▢ Ger Oxy ▢ Nuclea ▢ Le Concentre Reparateur ▢ Gel Apres Soleil


Kosmetologin neuvot hoito-ohjelmaan

Hoito-ohjelma vartalon hyvinvointiin

61

1. VALMISTELU JA STIMULAATIO ▢ Sels de Bain ▢ Ger Peel ▢ Nettoyant Gommant Marin ▢ Lympho ▢ Veinulo Spécial Plus

AAMU ▢ ▢ ▢ ▢ ▢

ILTA ▢ ▢ ▢ ▢ ▢

2. HYVINVOINTI JA AKTIVAATIO ▢ Vasco Artera ▢ Adipo Gasta ▢ Somito ▢ Anti Stries ▢ Lait Corps Douceur ▢ Huile de Massage ▢ Huile de Beauté

▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢

▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢

3. LOPPUHOITO JA SUOJAUS ▢ Melano 15 ▢ Melano 30 ▢ Melano 50 ▢ Gel Apres Soleil ▢ Manno ▢ Pieds Parfaits

▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢

▢ ▢ ▢ ▢ ▢ ▢

Hoito-ohjelma rintojen hyvinvointiin HYVINVOINTI JA AKTIVAATIO ▢ Seino ▢ Endo Spécial Plus ▢ Macro 2000

▢ ▢ ▢

_________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________ _________________________________________

Kotihoito-ohjelma laadittu pvm:

Seuraava hoito-aikasi

▢ ▢ ▢


62


63


64

GERnĂŠtic - asiantuntijasi

VIERAILE www.gernetic.fi

SEURAA @gerneticfinland

Maahantuoja Be More Cosmetics Oy (02) 779 3600, www.bemore.fi info@bemore.fi


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.