Page 1

TRENDNIEUWS VAN OPTIEK VAN WELY HERFST | WINTER 2013

LUXURY EYEWEAR Lindberg&Cartier

BRILLENTRENDS Herfst | winter 2013

OOGZORGWEKEN Gratis oogmeting met netvliesfoto

ZORGVERZEKERAARS Geld tegoed?

EN VEEL ACTIES

3


3


WE ZIJN ER KLAAR VOOR... Voor u ligt ons nieuwe magazine Insight, het tweede nummer alweer, dit keer voornamelijk gericht op de optische monturen, brillenglazen, contactlenzen en natuurlijk de sneeuw. Want ogen en sneeuw, dat is iets om rekening mee te houden. Een zonnebril opzetten is niet genoeg, maar dat leest u in dit magazine. Het jaar 2013 bracht ons veel moois, zowel zakelijk als privĂŠ. Maar in plaats van terug te kijken blikken wij vooruit, naar de toekomst die wij met optimisme en vol verwachting tegemoet treden. We zijn er helemaal klaar voor. Afgelopen september waren we in Parijs op de Internationale Optiekbeurs Silmo. Hier hebben we veel nieuws gekocht waaronder het trendy brillenmerk Suzy Glam en Hamburg Eyewear. In de nabije toekomst komen nieuwe monturen van Rolf in buffel gecombineerd met hout en ....G-Star eyewear. Dit merk lanceerde onlangs hun nieuwe brillenlijn, kwaliteit gegarandeerd! Genoeg om naar uit te kijken! Ons team ziet u graag (weer) in onze winkel waar we u van dienst zijn op de manier die u van ons gewend bent... klantvriendelijk, kundig en professioneel. En uiteraard...zichtbaar vernieuwend!

Diederik van der Heijden Optiek van Wely

In deze insight 3...WE ZIJN ER KLAAR VOOR! 4 | 5 BRILLENTRENDS herfst winter 2013 6 | 7 LUXURY EYEWEAR met Lindberg & Cartier 8 | 9 SCANDINAVIAN STYLE monturen uit Noord-Europa

10 | 11 BRILLEN VOOR KIDS met Nike, Vingino en JFRey 12 GELD TERUG van uw zorgverzekeraar? 13 HOORN...het nieuwe alternatief 14 | 15 SNOW&EYES sneeuwbrillen en korting op uw Oakley sportbril 16 | 17 OOGZORGWEKEN met actie: korting op glazen van Essilor 18 | 19 CONTACTLENZEN nieuws en een aantrekkelijke actie : 50%korting op het aanmeten van contactlenzen 20 | 21 OGENBLIK de glazen van Essilor : Anti-Fatigue en S2 Series 22 | 23 GEZICHT ACHTER UW ZICHT kennismaken met ons team en het andere gezicht van Optiek van Wely - goede doelen en inleveractie oude bril! 3


Bril 4


5


Goud BRILJANT

Lindberg Precious is verkrijgbaar in 18 k. (750) Groenlands geel- en witgoud of in platina (950). De oppervlakken zijn glanzend gepolijst, mat of gehamerd. Lindberg heeft een speciaal hardingsproces ontwikkeld waardoor het mogelijk wordt om heel dun 18 k. gouddraad of goudplaatmateriaal en duurzaam platina te gebruiken. Dit komt de flexibiliteit en veerkracht ten goede, zonder dat dit ten koste van de elasticiteit en sterkte gaat. Er zijn monturen met afzonderlijk gezette briljanten van de hoogste kwaliteit: Top Wesselton VVS. Een speciaal onderdeel van het Lindberg Precious concept zijn de unieke hoornen veren waar 18 karaats geel- en witgoud ingelegde plaatjes de veren met de gouden draaddelen van de scharnieren en het brilfront verbinden. Met zorg gemaakt in Denemarken...een lust voor uw ogen!


Iconical

TRINTIY

Trinity by Cartier

In 1847 neemt Louis-Francois Cartier het juweliersbedrijf over van zijn leermeester Adolphe Picard en in 1888 creëert hij het eerste overbekende Cartier ART DECO-armbandhorloge. Samen met zijn zoons Louis, Pierre en Alfred groeit het bedrijf en worden de luxe, kwaliteit en design opgepikt door de rijksten der aarde. Royalty, filmsterren...echtgenotes van welstandige zakenlieden staan in de rij. Bekend zijn de ontwerpen met de panters bezaaid met diamanten, briljanten en smaragden, in 1914 voor het eerst gebruikt op een dames- horloge. Het huis Cartier haalt motieven en inspiratie uit de gehele (dieren-)wereld.

In 1924 ontwerpt Louis Cartier de eerste ‘Trinity’- ring, die bestaat uit drie afzonderlijke ringen in rood-, geel-, en witgoud, onlosmakelijk met elkaar verbonden. En wie kent niet de ‘Tank’- horloges , de ‘Santos’-lijn en ‘Les Must de Cartier’. Tijdloze klassiekers en draagbaar bij verschillende gelegenheden. De ‘Trinity’-ring vormt de inspiratiebron voor de laatste brillencollectie van Cartier die ook de naam ‘Trinity’ draagt. Optische monturen en zonnebrillen in diverse kleuren (waaronder Cartier-rood) en materialen, altijd voorzien van de iconische ineengevlochten ring en gemaakt met ultieme Cartier-perfectie.

7


Adidas sneeuwbrillen met neuspads en draagkoord

SPORTS

+

SNOWeyes Heerlijk...winter! Bescherm uw huid, smeer en smeer! Heel belangrijk is de optimale bescherming voor uw ogen. Optiek van Wely voert een uitgebreide collectie sneeuwbrillen. De keuze is groot...maar er is meer dan alleen de keuze van een leuk modelletje... Waarom is uw gewone zonnebril niet goed genoeg voor een stevige wandeling in de sneeuw? En waarom zou u een speciale sneeuwbril aanschaffen? Tijdens de wandeling voelen uw ogen ineens branderig aan. Uw pupillen verkleinen en de neiging ontstaat de ogen te sluiten. Wanneer u uw ogen niet goed beschermt, kan sneeuwblindheid het gevolg zijn van een langdurige blootstelling aan de witte sneeuw en de reflecties van de zon.Het sneeuwoppervlak weerkaatst een grote hoeveelheid UV-stralen waardoor het oog schade kan oplopen: 8

er ontstaan kleine puntvormige brandwondjes op het hoornvlies. Wintersporters en bergbeklimmers hebben een verhoogd risico, maar tijdens een sneeuwwandeling in uw eigen woonplaats is de reflectie van licht in de sneeuw net zo schadelijk voor uw ogen als op uw vakantiebestemming. De speciale sneeuwbril is uitgerust met gepolariseerde glazen en een speciaal UV-filter, dat schadelijke straling tegenoudt. Vraag ook naar de werking van spiegelglazen.

SYMPTOMEN SNEEUWBLINDHEID • pijnlijke en rooddoorlopen ogen • gevoel van zandkorrels in ogen (irritatie) • veel knipperen (lichtschuwheid) • tranende ogen • krampachtig gesloten ogen De symptomen verschijnen pas enkele uren na de blootstelling. Genezing treedt meestal na 24 uur op en er zijn geen blijvende gevolgen.


Oakley Frogskins: kekke bril in veel kleuren met spiegelglas

UV-FILTERS UV-licht komt in drie varianten voor: UV-A,

UV-B en UV-C. UV-A en UV-B kunnen voor sneeuwblindheid zorgen met als gevolg oogaandoeningen op de lange termijn. UV-C wordt tegengehouden door de ozonlaag. Houd er ook rekening mee dat het ouder oog gevoeliger is voor de invloed van UV-licht. Het is dus van belang een zonnebril met een goed UV-filter aan te schaffen. Vraag ernaar bij ons in de winkel!

GEPOLARISEERDE GLAZEN

Als je in de sneeuw kijkt ontstaan er veel hinderlijke reflecties, vergelijkbaar met die van een nat wegdek. Dit zijn de zogenaamde horizontale schitteringen, die de verticale lichtgolven ook verstoren en het gezichtsbeeld vervormen. Een zonnebril met gepolariseerde glazen brengt uitkomst, ze filteren/reduceren de horizontale schittering uit het gezichtsbeeld en optimaliseren uw zicht. Ideaal voor op wintersport en in de auto.

U sport toch niet in uw business suit, of op uw hoge hakken? Waarom dan wel met uw reguliere bril? De OAKLEY sportbril stelt u in staat werk en sport te combineren en geeft u een sportieve uitstraling. Gemaakt met het OAKLEY Three-point Fit systeem, bij de veren en de neuspads. Uw montuur zit altijd goed. Ook verkrijgbaar met ultradunne glazen. inclusief glazen vanaf

249

*

,-

*Vraag naar de voorwaarden

9


WIJ ZIEN HET ANDERS...

Contactlenzen voor elke gelegenheid Ze zijn handig, comfortabel en een uitstekend alternatief voor een bril. Er gebeurt veel in de wereld van de contactlenzen. Nieuwe materialen en technologieën zorgen ervoor dat er nog meer mogelijkheden zijn wanneer u ze draagt of wilt gaan dragen. Weet u eigenlijk wel wat er allemaal mogelijk is? Een kennismaking met een andere manier van kijken... • multifocale contactlenzen • contactlenzen met UV-filter • nachtlenzen • dag/sportlenzen • weeklenzen • maandlenzen • harde of zachte contactlenzenlenzen • torische contactlenzen (lenzen met een cylinder) • scleralenzen (contactlenzen op medische indicatie)

Dé oplossing bij leesklachten

MULTIFOCALE LENZEN Wanneer u last krijgt

van leesklachten (presbyopie) heeft u een ander soort contactlenzen nodig (voornamelijk bij het ouder wordende oog) en kunt u uw reguliere contactlenzen niet meer dragen. De oplossing? Multifocale contactlenzen, die zo ontworpen zijn dat verschillende afstanden (dichtbij, veraf en alles wat daartussen zit) worden gecorrigeerd. Wanneer u beter zicht nodig heeft voor dichtbij en op de tussenstand of wanneer u niet ‘aan’ de leesbril wilt, veel werkt met computer en/of smartphone/tablet kunt u nu overstappen. Vraag onze contactlensspecialist naar deze lenzen want ze zijn niet voor ieder oog geschikt..

10


Contact OOG

OP VERTOON VAN DEZE BON

50% korting* op het aanmeten van uw nieuwe contactlenzen! *Vraag naar de voorwaarden en vergeet niet vooraf een afspraak te maken. Actie geldig tot en met 31 december 2013.

Nachtlenzen ...iets voor u?

NACHTLENZEN

Lekker actief in alle vrijheid, zonder bril of lenzen? Hardlopen, tennissen, voetballen of zwemmen, u kunt lekker actief zijn zonder bril of lenzen en toch alles scherp blijven zien. De oplossing? Nachtlenzen, die u alleen draagt als u slaapt. Hoe comfortabel wilt u het hebben? Nachtlenzen zijn speciale contactlenzen die u in doet vlak voordat u naar bed gaat. Terwijl u slaapt corrigeren de lenzen uw ogen. Bij het opstaan doet u de lenzen weer uit en ziet u de hele dag scherp, zonder bril of contactlenzen. Er is een minimale gewenningsperiode. Nachtlenzen hebben geen direct contact met het hoornvlies, ze drijven op een laagje traanvocht, ook wel ‘traanfilm’ genoemd. Dankzij de speciale vorm van de lens zorgt deze traanfilm ervoor dat de voorkant van uw hoornvlies iets platter wordt. Na het dragen van nachtlenzen kunt u één tot twee dagen scherp zien. Stoppen met het dragen van nachtlenzen? Geen probleem, uw ogen krijgen vanzelf weer hun oorspronkelijke vorm terug. Alleen met bijziendheid en een sterkte niet hoger is dan -5.00 Dioptrie. Vraag ernaar in de winkel!

!

VOOR TIPS OVER ONDERHOUD & HYGIËNE

BEL: 0165 - 53 43 84

KIJK OP WWW.WELY.NL 11


12


EN ONTVANG UW GRATIS NETVLIESFOTO ter waarde van 50,-

Uw netvlies is het vlies aan de achterkant van uw oog. Hier worden licht en kleuren waargenomen via de oogzenuw en de informatie wordt doorgegeven aan de hersenen. In de hersenen vindt de bewustwording van wat we zien plaats. Een netvliesfoto is een onderzoek naar de conditie van de bloedvaten in het achterste deel van het oog, in en rondom het netvlies. Het maken van een netvliesfoto (ook wel fundusfoto genoemd) is dus zeker geen overbodige luxe, we sporen afwijkingen vroegtijdig op, waardoor uw zicht optimaal behouden blijft. Wij werken dus ook preventief. De netvliesfoto krijgt u via e-mail thuisgestuurd.

De naam Optiek van Wely staat voor kwaliteit. Al vele jaren. Onze oogzorg is excellent te noemen. Dat is ook noodzakelijk, want zicht is een groot goed. Probeert u maar eens een uur met uw ogen dicht de wereld te verkennen! Ons team bestaat uit optometristen, orthoptisten, contactlensspecialisten en opticiens. Het komt ook voor dat u door uw eigen huisarts naar ons doorverwijst. Tijdens onze oogzorgweken in november en december staan oog en oogzorg extra in het zonnetje. Aantrekkelijke kortingen op glazen van topkwaliteit bij de aanschaf van een volledige bril, een gratis oogmeting en een gratis netvliesfoto ter waarde van 50,- . Kom snel naar de winkel voor het maken van een afspraak voor een oogmeting!

13


Beauty

SCANDINAVIAN style

14


Het wordt ook wel de ‘Scandinavian Style’ genoemd en het is in! Minimalistisch design, doorspekt met intelligente eenvoud, prachtige kleuren en lichtgewicht materialen. Vorm volgt functie en niet andersom. De designer als kunstenaar, meester in eenvoud en het weglaten van versieringen. Innoverend apart, maar niet overschreeuwend. Wij voeren Lindberg, Mykita, Ørgreen en Öga, merken afkomstig uit Noord- Europa. Ze hebben allemaal één overeenkomst: het design. Vaak maakt de designer gebruik van materialen zoals titanium, waarbij duurzaamheid en flexibiliteit gegarandeerd zijn. Een overzichtje...

15


ogen

KINDER

...DIE NOG VEEL ZULLEN ZIEN...

...Verdienen het beste montuur en de beste glazen. De kinderbril is hip. Vooral veel kleur en afwijkende modellen. Het dragen van een bril is voornamelijk ‘fun’ geworden. Ronde brillen geven uw kind een eigenwijze look. Het pilotenmontuur is voor de kleintjes vertaald naar een draagbaar montuur in kleurig kunststof. Dit seizoen is de bril uitgevoerd in twee of meerdere kleuren een echte eyecatcher. Voor de kleine fashionista’s is er natuurlijk de roze of paarse ´dames´-bril van JFRey, uitgevoerd in lichtgewicht titanium. Vingino brengt stoere brillen voor tomboys en tomgirls.

MAM!!

IK GA NOOIT MEER NAAR SCHOOL!

Ineens. Uw kind geeft aan niet meer naar school te willen. Op zich niet zo heel vreemd, maar het kan óók symptomatisch voor een onderliggend probleem zijn. Zichtverlies! Tijd om uw ogen goed open te houden. U merkt dat uw kind bij het televisie kijken dichtbij het beeld kruipt. Er zijn ook andere signalen. Toch maar even naar de ogen laten kijken als u de volgende zaken opmerkt bij uw kind: veel in de ogen wrijven en turen - knipperen met de ogen en fronsen - zich vaak stoten en steeds onhandiger lijkt te worden - de leerresultaten op school onverklaarbaar achteruit lijken te gaan.

Nike geeft het begrip stoer en uiterst flexibel een nieuwe lading met hun VORTEX-line. IJzersterk en toch trendy! Kinderogen verdienen natuurllijk ook de beste oogzorg. Dan bent u bij Optiek van Wely aan het goede adres. Wij hebben alle specialismen in huis om de ogen van uw kind optimaal te kunnen controleren en door te kunnen meten. Opticien, optometristen en orhoptisten maken zich sterk voor zicht en ooggezondheid. Tot en met 8 jaar gaat uw kleintje rechtstreeks door naar de orthoptist, die gespecialiseerd is in oogzorg voor kinderen.

Ravotten & spelen verplicht!

De kinderbril voldoet aan speciale eisen, deze brillen moeten ´kidsproof´ zijn; de spel- en ravotfactor is hoog. Anders gezegd, het montuur dient oersterk - duurzaam - flexibel - kleurig - licht - robuust - comfortabel te zijn. Bij het uitkiezen van een bril voor uw kind letten wij dus niet alleen op de gezichtsvorm maar ook op de ‘draagbaarheid’ van een montuur. De glazen worden na een uitgebreide meting op maat gemaakt, wij adviseren u graag!

*vraag naar de voorwaarden

17


Geld...

terug van uw zorgverzekeraar? Het is weer bijna eind van het verzekeringsjaar en hét moment om te bekijken of u nog geld terug kunt krijgen van uw zorgverzekeraar. Bij aanschaf van een nieuwe bril kunnen wij het tegoed rechtstreeks innen bij de zorgverzekeraars. Uw tegoed wordt dus direct verrekend met het uitstaande bedrag, wij nemen de afhandeling met de zorgverzekeraar voor onze rekening! Dat is makkelijk! Hieronder een overzichtje van de grootste zorgverzekeraars en hun vergoedingen. Vraag ons gerust om hulp als u er niet uitkomt met uw zorgverzekeraar.

CZ

50+ : Plus : Top :

Brillen/glazen Brillen/glazen Brillen/glazen

max. 100,- per 2 kalenderjaren max. 100,- per 2 kalenderjaren max. 200,- per 2 kalenderjaren

Brillen/glazen Brillen/glazen Brillen/glazen

max. 100,- per 3 kalenderjaren max. 150,- per 3 kalenderjaren max. 150,- per 3 kalenderjaren

glazen glazen glazen

max. 150,- per 1 kalenderjaar max. 300,- per 1 kalenderjaar max. 450,- per 1 kalenderjaar

VGZ Aanvullend/beter: Aanvullend/best: Jong pakket:

ONVZ Optifit Topfit Superfit

Zilveren kruis Achmea Beter af plus 2 sterren Beter af plus 3 sterren Beter af plus 4 sterren

18

glazen glazen glazen

max. € 100,- per 3 kalenderjaren max. € 150,- per 3 kalenderjaren max. € 250,- per 3 kalenderjaren


HOORN

Al eens gedacht aan een hoornen bril? De uitstraling bestaat uit een combinatie van elegant, understated en luxe. Maar een bril van hoorn is het perfecte alternatief voor iedereen met een huidallergie.

Hoorn...hét alternatief

•het materiaal is licht •het alternatief bij huidallergie •hoorn neemt lichaamstemperatuur aan •hoog draagcomfort •unieke kleurcombinaties •ieder montuur is uniek Het montuur van hoorn van Hoffman, maar ook dat van Lindberg, heeft niets meer gemeen met de klassieke hoornen monturen. De technieken die gebruikt worden bij de productie zijn al jaren gelijk, maar het kleurgebruik, design en de afwerking zijn helemaal van nu.

In harmonie met de natuur gewonnen Het hoorn van de waterbuffel worden duurzaam en diervriendelijk gewonnen. Alleen het meest attractieve materiaal wordt geselecteerd voor productie van een montuur, dat in veertig stappen plaatsvindt. Er worden 4 lagen hoorn volgens een ingewikkeld procedé met elkaar verlijmd, gevormd en gesneden. Daarna wordt het montuur in wording gepolijst en komt glans en kleur optimaal tot zijn recht. Een uitgebreid natuurlijk kleurenpalet, waarin u vast een kleur vindt die u flatteert. 19


TIPS VOOR GLAZEN

OGENBLIK

Deze keer staan de glazen centraal. U kunt kiezen uit vele soorten glazen. Hieronder onze tips waardoor kijken nog comfortabeler wordt!

Het werken met beeldschermen kan zeer vermoeiend zijn voor uw ogen. Maar liefst 60% van alle mensen tussen de 20 en 45 jaar heeft er zo nu en dan last van. De symptomen kunnen verschillen. De ĂŠĂŠn krijgt jeukende of branderige ogen. De ander wordt overgevoelig voor licht. En weer een ander krijgt hoofdpijn. Het Essilor AntiFatigue glas kan al deze oogproblemen verminderen en zelfs voorkomen.

Anti-fatigue glazen by Essilor

Visuele vermoeidheid is geen ziekte. U heeft er dan ook geen medicijnen voor nodig. Het is een omkeerbaar proces dat verschillende oorzaken kan hebben. Stress, airconditioning en licht, maar ook een verkeerde brilsterkte en oververmoeidheid kunnen er aan ten grondslag liggen. Verder kunnen mensen die langdurig turen, bijvoorbeeld naar een beeldscherm of naar een film in de bioscoop, last krijgen van visuele vermoeidheid. Wat doet het Essilor Anti-Fatigue glas? Als u op korte afstand kijkt, bij-

voorbeeld als u leest of achter de computer zit, moeten uw ogen een inspanning leveren om scherp te zien. Het Essilor Anti-Fatigue brillenglas zorgt er voor dat deze inspanning ondersteund wordt. Het geheim zit in een lichte sterkteverandering onderin het glas. Op die manier worden uw ogen als het ware ontzien. Met als resultaat dat u minder (visueel) vermoeid raakt. Essilor Anti-Fatigue kan visuele vermoeidheid dus verminderen en in sommige gevallen zelfs helemaal voorkomen.

20


Kies de volledig gepersonaliseerde brillenglazen van Varilux In het dagelijks leven speelt personalisatie een steeds grotere rol. Zo ook bij de aanschaf van een multifocale bril. Het oog bevat namelijk net zoveel persoonlijke kenmerken als een vingerafdruk. Daarom is het van belang dat er een goede oogmeting plaatsvindt, waarbij het multifocale Variluxbrillenglas wordt afgestemd op úw ogen. Hierdoor ziet u

scherp en comfortabel op alle afstanden. Wij beschikken over de kennis, geavanceerde meetapparatuur en een uitgebreid Varilux glas­assortiment waardoor we de perfecte brillenglazen voor úw ogen leveren. Kies daarom voor Varilux, volgens brildragers wereldwijd het beste multifocale brillenglas.

Multifocale glazen by Essilor

UW OOG IS NET ZO PERSOONLIJK ALS UW VINGERAFDRUK

Essilor is de uitvinder van Varilux multifocale brillenglazen en behoort tot de top 30 van meest innovatieve bedrijven ter wereld, met 5600 patenten. Essilor wordt al jaren als beste beoordeeld door brildragers wereldwijd. Essilor, seeing the world better. www.essilor.nl

www.varilux.nl


t h c i gez

...achter uw zicht

Uw ogen...onze grootste zorg. Het oog is een van de meest ingewikkelde en gevoelige zintuigen waarover wij beschikken. Dat merkt u na een uurtje met de ogen dicht! Ieder oog is uniek en bij Optiek van Wely realiseren wij ons dit maar al te goed. Alleen het beste is goed genoeg. Daarom wordt de oogzorg bij Optiek van Wely geleverd door een ijzersterk team bestaande uit louter specialisten. Dynamisch, professioneel, veelzijdig, kundig en uitermate klantvriendelijk. Wij zijn er voor u en verzorgen de zorg voor uw ogen met ons gehele team, van montuur tot optometrisch onderzoek, van contactlens tot doorverwijzing naar de oogarts. Totaalzorg is ons motto en altijd....zichtbaar vernieuwend!

CTL

CTL

ORT

ORT

OOG

CTL

OPT

ORT

OOG

CTL

OPT

ORT

OOG

OOG

OPT

Onze oogzorg is verdeeld in vier disciplines, ieder herkenbaar aan een eigen icoontje en een eigen kleur. OOG voor onze opticiens, CTL voor onze contactlensspecialisten, OPT voor onze optometristen en ORT voor onze orthoptisten. Wij noemen dit oogzorg in een oogopslag en deze signalering zal in de toekomst worden uitgerold binnen onze organisatie, zodat u makkelijk uw weg kunt vinden.

22

Marga

Diederik

Tim

Arno

Anke

Kelly

Susan

Carlo

MariĂŤlle

Esther

OPT


HET ‘ANDERE’ GEZICHT VAN OPTIEK VAN WELY Colsensation Naast de verantwoordelijkheid voor uw

ogen vinden wij het nemen van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ook erg belangrijk. U heeft dat misschien al gezien in de media. Wij maken ons als team hard voor activiteiten die geld opbrengen voor diverse goede doelen. Colsensation, de beklimming van de Mont Ventoux, is er een van. Hiermee steunen wij het onderzoek naar diverse vormen van kanker. Want er is geld...veel geld nodig. Jaarlijks gaat een team van Optiek van Wely de uitdaging aan.

Colsensation ‘Kom op tegen kanker’

Vuurwerkbrillen Onze ‘Veilige-ogen-actie’ in 2012 waarbij

wij 1000 vuurwerkbrillen ter beschikking stelden voor een aantal basiscsholen in Roosendaal was een doorslaand succes. Kinderogen die nog veel moeten zien verdienen immers de beste preventie. In 2013 houden wij ook weer een actie met vuurwerkbrillen op diverse scholen. In 2014 staan er ook weer goede doelen-acties op de agenda!

Vuurwerkbrillenac

tie 2012

Lever uw oude bril (montuur en glas) in bij Optiek van Wely en ontvang 25,- korting op de aanschaf van een compleet montuur (inclusief glazen). Optiek van Wely zorgt dat uw bril een tweede leven krijgt bij mensen die uw oude bril graag willen dragen!

Mariëlle

Adri

Wouter

Wim

Yolanda

Marloes

Lisette

André

Brigitte

Peter

Spelregels U ontvangt de korting eenmalig, ongeacht het aantal brillen dat u inlevert. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden.

23


Thymann

Nieuwe markt 66 4701 AL Roosendaal t 0165-53 43 84 www.wely.nl

f

Optiek van wely insight winter 2013  

Magazine over optiek, oogzorg, contactlenzen, optometrie, orthoptie van Optiek van Wely uit Roosendaal.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you