Tigers clubblad 2013 11 16 nr 05

Page 10

ernstig uit en na consultatie bij de dokter luidt het verdict: Zware verstuiking van de voet, 1 week gips en minstens 3 weken out. Van een pechdag gesproken. We wensen met z'n allen Artiom een spoedig herstel en een vlugge terugkeer bij zijn ploegmakkers. Hij heeft zich immers in zeer korte tijd ontpopt tot een onmisbare schakel in de smalle kern, vooral in defense. We gaan rusten met een geruststellende 37 - 18 voorsprong. Wasocub is niet bij machte iets te ondernemen om zijn achterstand te verkleinen en ook het derde kwart wordt winnend afgesloten (18 - 11). Met een tussenstand van 55 - 29 vangen we de laatste 10 minuten aan. De zege kan ons niet meer ontglippen, maar toch blijven de onzen doorgaan en bewijzen z贸 toch dat ze fysisch in orde staan. Zij hebben namelijk na het uitvallen van Artiom bijna allemaal constant moeten spelen. Moe, maar voldaan en gelukkig sluiten we het 4de kwart af met 19 - 14 en winnen zo de wedstrijd met ruime 74 - 42 cijfers. We scoorden 5 op 20 driepunters en 3 op 6 vrijworpen. Conclusie is: - dat we voor de eerste keer dit seizoen meer dan 70 punten scoren - dat we steeds beter op elkaar ingespeeld geraken en als ploeg zeer goed voor de dag komen Volgende wedstrijd gaat door op 3 november in en tegen Eksaarde BBC Eksaarde was voorlopig de enige ploeg die van ons wist te winnen ( 41 - 48 ) en is tot nu toe de ongeslagen leider. Hopelijk smeren wij ze zondag hun eerste nederlaag aan. Supporters op post Met vriendelijke groeten, Danny Van der Heyden