Bastadgruppen_2024_FI

Page 1

Monitor

South West Matterhorn

Top Swede Guardio

Smila

ATG

bastadgruppen . com

Jatkuva pyrkimys eteenpäin

Båstadgruppenin perusperiaatteena on ollut laatu vuodesta 1907 asti, alkaen Båstadtoffel-kengistä. Toimintamme laajennuttua yritysostojen myötä lähes 120 vuoden kuluessa olemme kehittäneet korkean palvelutason, joka keskittyy saatavuuteen ja saavuttavuuteen. Tärkeimpien periaatteidemme mukaisesti parannamme jatkuvasti toimintaamme ja pyrimme sitä kautta vaikuttamaan alan kehitykseen. Voimme väittää, että olemme olleet monessa ensimmäisten joukossa, ehkäpä jopa ensimmäisiä: sporttisissa työkengissä, naisten malleissa ja työvaatteiden monissa innovatiivisissa yksityiskohdissa sekä laajamittaisessa kestävän kehityksen työssä ja ennen kaikkea digitaalisissa työkaluissa. Nämä ovat innovaatioita, joita kaikki alallamme tavoittelevat.

Viime aikoina myös ympäröivä maailma on lähtenyt mukaan. Yhteistyökumppaniemme tarpeiden laajennuttua ja työtahdin kiristyessä kasvaa jälleenmyyjistämme aiempaa suurempia. Tuotteidemme käyttäjät vaativat entistä mukavampia ja muodikkaampia designeja yksilöllisesti mukautettuihin vaatteisiin ja kenkiin. Vaatimusten kasvaessa jatkamme etulinjassa tärkeää kestävään kehitykseen ja sosiaalisen vastuuseen liittyvää työtämme.

Sinun haasteesi ovat meidän haasteitamme

Kaikki työmme perustuu siihen, että teemme asiakkaidemme arjesta mahdollisimman helppoa. Se on toki helpommin sanottu kuin tehty, mutta me otamme jokaisen haasteen vastaan:

- Käyttäjien tarve suojalle, mukavuudelle ja modernille tyylille.

- Tukea ja tietoa siitä, mikä tuote sopii mihinkin ammattiin parhaiten.

- Innovatiivinen, digitaalinen alusta vaivattomaan tilaamiseen, tuotetiedoille ja yksinkertaisemmille liiketoimille.

- Äskettäin rakennettu yhteinen robotisoitu varasto kaikille tuotemerkeille.

- Vastuullisuus sekä tuotteiden käyttöiän että ympäristön ja sosiaalisen vastuun suhteen.

- Båstadgruppen tarjoaa kauppiaille parempaa kannattavuutta, kustannustehokkaamman logistiikan ja tyytyväisemmät loppuasiakkaat

bastadgruppen.com 2
bastadgruppen.com 3 Sisältö Båstadgruppen 03 Tuotemerkit 04 Monitor 06 South West 08 Matterhorn 10 Top Swede 12 Guardio 14 Smila 16 ATG 18 Partner brands 20 Skechers Salomon Under Armour Björn Borg Puma 8848 Kestävä kehitys 22 Yhteystiedot 24 BASTADGRUPPEN . COM Sixton Reebok Cofra Toimisto/asiakaspalvelu Tel. +46 431-732 00 info@bastadgruppen.com Båstadgruppen AB BOX 1031, SE-262 21 Ängelholm, Sverige

OUR BRANDS

bastadgruppen.com
4
bastadgruppen.com bastadgruppen.com 5

Monitor tarjoaa innovatiivisia hybridikenkiä: ne ovat laatunsa puolesta turvakengät, mutta tuntuvat urheilu- tai vapaa-ajankengiltä.

Tuotemerkkimme ydin on parantaa jatkuvasti kenkiämme käyttäjien mukavuusvaatimusten pohjalta. Teemme sen neljällä alueella:

Mukavuus

Nojaamme pitkään kokemukseemme, kun kehitämme seuraavaa malliamme. Laaja osaamisemme jalan anatomiasta sekä käytössämme olevat kehittyneet tuotantotekniikat luovat perustan pyrkiessämme valmistamaan entistä mukavampia kenkiä.

Turvallisuus

Monia työkengistämme voisi paremmin kutsua turvakengiksi. Käyttäjiemme suojaaminen on tuotekehityksessämme keskeistä. Innovatiiviset ratkaisut oikein toteutettuna – toimme esimerkiksi ensimmäisinä markkinoille hiilikuituisen kärkivahvikkeen – ovat tie seuraavan sukupolven työkenkiin.

Ominaisuudet

Huolella valitut materiaalit, laadukas käsityö ja innovatiivinen ajattelutapa ovat saaneet aikaan edistykselliset työkengät, jotka ovat kevyet, jotka hengittävät hyvin ja joissa on kehittynyt iskunvaimennus. Nämä takaavat ihanteellisen toimivuuden ja mukavuuden kahdeksaksi tunniksi päivässä ja jopa pidempään.

Design

Haluamme tuoda esille, että design on toinen osa-alue, jolla ajattelemme eri tavalla kuin muut ja erotumme joukosta. Tyyli on yhtä tärkeää kuin mukavuus. Käytämme yhtä paljon aikaa kenkien visuaaliseen identiteettiin kuin niiden toimivuuteen. Käyttäjien tulee voida valita itselleen mieluisa vaihtoehto kaikista näkökulmista.

bastadgruppen.com
Monitor – turvallista mukavuutta uudella tavalla
6
bastadgruppen.com 7
bastadgruppen.com 8

South West

– ympäristöä säästäviä vaatteita sekä töihin että arkeen

South West tarjoaa nykyaikaisia yritysvaatteita ja kevyitä työvaatteita. Pääpaino on ympäristöä säästävissä ja mukavissa perusvaatteissa, joissa on huolella harkittuja yksityiskohtia ja joihin ihmiset mielellään pukeutuvat –sekä töihin että vapaa-aikaan.

Ajaton design ja korkea laatu

Filosofia South Westin takana on se, että vali koiman tulee olla huolella suunniteltu. Erilaisten vaatteiden ja värien yhdistämisen tulee olla help poa, jotta saadaan aikaan ainutlaatuinen mallisto. Vaatteiden tulee sopia joka tilanteeseen – sekä töihin että vapaa-aikaan. Fiksut toiminnot lisäävät sekä tyyliä että käyttömahdollisuuksia. Kaikkein tärkeintä on se, että vaatteiden tulee olla vastuul lisia sekä ihmisten että ympäristön kannalta.

Intohimona kestävä kehitys

Jo kauan ennen kuin asia nousi poliittiseen kes kusteluun, South West paneutui siihen, mikä on terveellistä ja oikein puhuttaessa materiaaleista ja tuotannosta. Suuri määrä South Westin vaatteita on valmistettu joko osittain tai kokonaan ympäri stöä säästävistä materiaaleista. Se on meidän DNA:ssamme ja me tiedämme, että vastuulliset liiketoimet ovat tuottavia liiketoimia. Eri organi saatioiden monet sertifikaatit ovat osoitus laajas ta kestävän kehityksen parissa tekemästämme työstä.

bastadgruppen.com

Viihdy töissä ja vapaa-ajalla

South West on pidetty mallisto. Vaatteet ovat tyylikkäitä, käytännöllisiä ja huolella suunniteltuja. Ei ole väliä, työskenteletkö ulkona vai sisällä, istutko paljon paikallasi vai onko elämäntapasi aktiivinen. Töissä tai vapaa-ajalla. South Westin vaatteissa on tarkoitus viihtyä – EVERYWEAR.

9

Matterhorn – ulkovaatteet kaikkiin tilanteisiin

Matterhorn-vuoren ainutlaatuisen muodon innoittamana Matterhorn suunnittelee ulkovaatteita – takkeja ja housuja – jotka sopivat sekä työelämään että aktiiviseen elämäntapaan. Klassinen, ajaton design ja modernit mate riaalit.

Innoitus 4 478 metriä merenpinnan yläpuolelta

Innoitus takkeihimme tulee tietenkin vuoresta, jonka mukaan ne on nimetty. Ainutlaatuisesta muodostaan tunnettu Matterhorn sijaitsee Alpeilla Sveitsin ja Italian välissä, lähellä Zermattin laskettelukeskusta. Jos takki toimii näissä oloissa, se toimii missä vain.

Tuotekehityksemme perustan muodostavat ulkoilmaelämä ja ulkoliik unta. Siksi pystymme rikkomaan rajoja ja kehittämään tuotteitamme jatkuvasti uusien materiaalien, toiminnallisuuden ja mallien avulla. Näin syntyy ulkokäyttöön tarkoitettu vaate, joka sopii niin kävelylle, veneilyyn kuin tunturiinkin – mutta ennen kaikkea työkäyttöön.

Sekä työhön että aktiiviseen elämään

Matterhorn on hyvä valinta monesta syystä: ympäristötyömme, vaatteiden laatu, harkittu toiminallisuus ja ajattomat mallit. Valitsitpa minkä vaatteen tahansa, voit luottaa siihen, että se sopii yhtä hyvin työhön kuin vapaa-aikaan.

bastadgruppen.com
10
bastadgruppen.com 11
bastadgruppen.com 12

Top Swede – vain paras on kyllin hyvää

Top Swede valmistaa työ- ja mainosvaatteita sekä turvakenkiä käyttäjän tarpeiden pohjalta. Mitkään olosuhteet eivät ole liian vaativia.

Käyttäjille kehitetty

Kun Top Swede perustettiin vuonna 1998, tavoitteena oli kehittää vaatteita, jotka täyttävät käyttäjien toimivuus- ja mukavuusvaatimukset. Vaatteiden tuli myös olla sovitettuja käyttäjien työtehtäviin. Nämä tavoitteet olemme saavuttaneet. Meillä on laaja tuotevalikoima, josta löytyvät tuotteet useimpiin tarpeisiin.

Mallistomme keskittyvät olennaiseen. Uusien vaatteiden kehitystyössä johtoajatuksenamme on parantaa vaatteiden laatua ja käytettävyyttä entisestään. Alihankkijoitamme koskevat tiukat vaatimukset, ja teemme tiivistä yhteistyötä testauslaitoksen kanssa. Näin pystymme takaamaan, että vaatteemme täyttävät niille asettamamme erittäin tiukat vaatimukset. Valikoimamme täyttää luonnollisesti myös alan standardien ja suojaluokitusten vaatimukset. Vaatteillamme on myös laeissa ja asetuksissa vaaditut sertifikaatit, mutta lisäksi sertifikaatteja, joiden meidän mielestämme pitäisi olla itsestäänselvyyksiä.

Laatua ja toimivuutta

Hankauskestävyys, repäisylujuus, värinkesto ja mittapysyvyys varmistetaan huolellisesti, ja sama koskee kaikkia harkittuja ominaisuuksia, jotka on kehitetty toimimaan.

Modernia muotoilua

Meille oikein pukeutuminen tarkoittaa myös tyylikästä pukeutumista. Haluamme, että vaatteidemme käyttäminen tuntuu käyttäjistä hyvältä – kaikissa tilanteissa.

bastadgruppen.com
13

Tieteeseen perustuvaa turvallisuutta

Henkilönsuojaimet, joka on kehitetty rakennusalan ja teollisuuden työntekijöille. Tieteen ja innovaation avulla tuodaan markkinoille merkityksellisiä tuotteita.

Maailman ensimmäinen suojakypärä, jossa on

MIPS-turvajärjestelmä

Turvallisuuden ja mukavuuden yhtäaikainen parantaminen on suuri haaste. Armet-sarjan suojakypärissä se kuitenkin toteutui. Armet on maailman ensim mäinen suojakypäräsarja, jossa on MIPS-turvajärjestelmä. Monet kutsuvat sitä markkinoiden mukavimmaksi suojakypäräksi. MIPS-turvajärjestelmä ehkäi see iskuista päähän kohdistuvaa kiertoliikettä, mikä vähentää aivovaurioita. MIPS-järjestelmän ovat kehittäneet Karolinska Insitutetin ja Kuninkaallisen teknisen korkeakoulun (KTH) tutkijat Ruotsissa.

Kulutusta kestäviä ja pitkäikäisiä materiaaleja

Guardion insinööreillä on yli 20 vuoden kokemus henkilönsuojaimien kehittämisestä. Teemme tiivistä yhteistyötä johtavien tavarantoimitta jien kanssa, jotta saamme käyttöömme parhaat materiaalit. Meille on tärkeää käyttää materiaaleja, jotka suojaavat tehokkaasti, mutta jotka lisäksi kestävät kulutusta hyvin ja säilyttävät laatunsa pitkällä aikavälillä.

bastadgruppen.com
Guardio
14
bastadgruppen.com 15
bastadgruppen.com 16

Smila - tyylikästä ja samalla käytännöllistä

Smila pukee sinut tyylillä, ylpeydellä ja sinusta huolehtien. Sanotaan, että jos haluaa pitää huolta muista ihmisistä, on ensin huolehdittava itsestään. Siksi meistä tuntuu hyvältä, kun saamme luoda työvaatteita hoito- ja hoiva-alalle. Valmistamme tyylikkäitä ja mukavia vaatteita sinulle, joka käytät päiväsi muiden ihmisten auttamiseen.

Mukavuutta koko päiväksi

Keneltäkään ei jää huomaamatta, että työ hoito- ja hoiva-alalla on vaativaa ja alaan kohdistuu korkeita vaatimuksia. Hygieniasta tulee huolehtia, liikkumisen tulee olla helppoa ja hoidettavien on pystyttävä tunnistamaan työtekijät. Siksi valitsemme materiaalit ja värit huolella ja pohdimme tarkkaan yksityiskohtia ja saumoja. Smilalle hyvä istuvuus ei tarkoita ainoastaan sitä, että vaatteet istuvat hyvin. Vaatteet tuntuvat lisäksi mukavilta päällä ja myötäi levät vartalosi jokaista liikettä, jokaisen työtunnin aikana. Samalla tavalla kuin työssäsi vaaditaan hellyyttä, voimaa ja osaamista, myös vaatteemme ovat miellyttäviä, vahvoja ja fiksuja.

Kestävää monista näkökulmista

Smilan vaatteilla on pitkä elinikä, ja ympäristövastuulla on kehitystyössämme ja tuotannossamme merkittävä rooli. Smilalla on muun muassa OEKO-TEX-sertifikaatti ja noudatamme lisäksi REACHin, Amforisin ja Kemikaliegruppenin sääntöjä ja asetuksia.

Laatua koviin vaatimuksiin

Työvaatteiden on kestettävä kovat hygienia- ja toimivuusvaatimukset. Vaatteita käytetään usein ja tiukoissa tilanteissa. Ne pestään toistuvasti korkeissa lämpötiloissa. Kun ompelemme Smilan vaatteet huolellisesti laadukkaista materiaaleista, varmistamme niiden pitkän käyttöiän.

bastadgruppen.com
17

ATG®:n käsineiden suunnittelua, tuotekehitystä ja tuotantoa ohjaavat innovatiivisuus ja laatuajattelu. Koska oikeiden käsineiden valitsemisen pitää olla asiakkaille helppoa, valikoimassa on vain neljä eri mallia: MaxiFlex®, MaxiCut®, MaxiDry® ja MaxiChem®. Ne kaikki ovat kestäviä, mukavia ja miellyttäviä iholle, sillä ne on tehty ihmisen hienostuneimmille työvälineille, käsille.

Mukavuutta, kestävyyttä ja hoivaa käsille

ATG® ei kehitä käsineitä yksi kerrallaan, vaan keskittyy teknisiin ratkaisuihin, jotka täyttävät mahdollisimman monta tarvetta. Tekniset ratkaisut keskittyvät kolmeen ydinalueeseen: mukavuuteen, kestävyyteen ja hoivaan käsille. Ne yhdessä luovat yhdenmukaisen käsinekokemuksen.

Tekniset innovaatiot tekevät ATG®-käsineistä ainutlaatuisia

Hengittäväksi käsineeksi suunniteltu ja kehitetty MaxiFlex® on muodostunut kuivien ympäristöjen tarkkuutta vaativien töiden mittapuuksi yhdistämällä erinomaisen mukavuuden ja luokkansa johtavan

on suunniteltu henkilöille, jotka tarvitsevat viiltosuojausta haastavissa ympäristöissä. Käsineet eivät sisällä dimetyyliformamidia tai vaarallisiksi luokiteltuja aineita (REACH).

käsineissä yhdistyvät mukavuus, hyvä ote ja suojaus öljyltä, mikä takaa hallitun suorituskyvyn vaativissa olosuhteissa.

ovat uuden sukupolven kemikaalinkestävät käsineet. Ne ovat mukavat, suojaavat ihoa ja tarjoavat ihanteellisen otteen.

bastadgruppen.com
ATG
18
bastadgruppen.com 19

PARTNER BRANDS

bastadgruppen.com
20
bastadgruppen.com bastadgruppen.com 21

Båstadgruppen Kestävä kehitys

Tässä kestävän kehityksen suunnitelmassa kuvaillaan Båstadgruppenin sitoutuminen ympäristönsuojeluun, sosiaaliseen vastuuseen, vastuullisiin hankintoihin, asiakkaiden sitouttamiseen, innovaatioihin ja jatkuviin parannuksiin näihin alueisiin keskittymällä. Båstadgruppen pyrkii vaikuttamaan myönteisesti planeetan ja yhteiskunnan hyvinvointiin ja samalla varmistamaan liiketoimintansa menestyksen pitkällä aikavälillä.

Ympäristöasioiden hallinta:

– Pienentää hiilijalanjälkeämme ottamalla käyttöön energiatehokkaita käytäntöjä ja investoimalla uusiutuviin energialähteisiin.

- Minimoida jätteen syntyminen ja edistää kierrätysaloitteita kaikessa toiminnassamme.

- Kannustaa kestävien materiaalien käyttöön ja vastuullisiin hankintoihin toimitusketjussamme.

Sosiaalinen vastuu:

- Edistää monimuotoista ja osallistavaa työympäristöä, jossa arvostetaan tasa-arvoa, kunnioitusta ja kaikkien työntekijöiden yhtäläisiä mahdollisuuksia.

- Tukea paikallisyhteisöjä kumppanuuksilla ja aloitteilla, jotka edistävät koulutusta, terveyttä ja hyvinvointia.

- Varmistaa oikeudenmukaiset työkäytännöt ja turvalliset työolot kaikessa toiminnassamme ja toimitusketjussamme.

Vastuulliset hankinnat:

- Sitoutua vastuullisiin hankintakäytäntöihin asettamalla etusijalle toimittajat ja kumppanit, jotka noudattavat eettisiä ja kestäviä standardeja.

- Edistää toimitusketjumme läpinäkyvyyttä ja jäljitettävyyttä tuotteiden alkuperän ja kestävyyden varmistamiseksi.

- Tehdä yhteistyötä toimittajien kanssa kestävän kehityksen käytäntöjen parantamiseksi ja myönteisen muutoksen luomiseksi.

Asiakkaiden sitouttaminen:

– Lisätä asiakkaidemme tietoisuutta kestävien valintojen tärkeydestä ja niiden vaikutuksista ympäristöön.

- Tarjota kestäviä tuotevaihtoehtoja ja valistaa asiakkaita niiden eduista.

– Kuunnella asiakkailta saamaamme palautetta ja parantaa kestävän kehityksen työtämme jatkuvasti heidän tarpeidensa ja odotustensa pohjalta.

Innovointi ja tutkimus:

- Investoida tutkimukseen ja kehitykseen kestävien ratkaisujen ja teknologioiden kehittämiseksi ja toteuttamiseksi.

- Edistää innovointia tekemällä yhteistyötä kumppaneiden, yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa kestävyyshaasteisiin vastaamiseksi.

- Kannustaa työntekijöiden luovuutta ja tarjota resursseja kestäviin innovaatioihin yrityksessä.

Jatkuvat parannukset ja raportointi:

- Asettaa mitattavissa olevia päämääriä ja tavoitteita, jotka edistävät kestävän kehityksen aloitteitamme.

- Seurata ja arvioida suorituskykyämme säännöllisesti ja raportoida avoimesti kestävän kehityksen työstämme.

- Sitoutua ulkoisiin sertifiointeihin ja käytäntöihin kestävän kehityksen käytäntöjemme vahvistamiseksi ja kehittämiseksi.

bastadgruppen.com

22
bastadgruppen.com bastadgruppen.com instagram.com/bastadgruppen facebook.com/bastadgruppen linkedin.com/company/bastadgruppen 23

Yhteystiedot

bastadgruppen.com
24

Toimisto/asiakaspalvelu

Tel. +46 431-732 00 info@bastadgruppen.com

Postiosoite

Box 1031 SE-262 21 Ängelholm Sweden

Käyntiosoite/pääkonttori (Sweden)

Fraktgatan 1

SE-262 73 Ängelholm Sweden

bastadgruppen.com bastadgruppen.com 25
bastadgruppen.com

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.