Verdensmålene - for bæredygtig udvikling

Page 1

Verdensmålene

- for bæredygtig udvikling

R

Reklameland A/S


Velkommen Som I kan se over de kommende sider har vi lavet mange forskellige produkter med verdensmålene gennem de sidste år. Vi har også lavet mange flere end du finder i kataloget - herunder en masse tekstiler og tryksager. Vi kan printe verdensmålene på næsten alt, men i kataloget her har vi samlet nogle af de ting vi sælger mest af.

2

SDG produkt katalog


Metal badges Badges med verdensmålene er en populær måde at vise målene på. Visuelt og grafisk flot. Vi laver også disse metal badges som blandt andet magneter, øloplukkere og makeup spejle. Et holdbart badge som kan bruges igen og igen.

Øko badges - stivelse Som noget nyt laver vi badges i biologisk nedbrydelig stivelse. Selv overfladen, som normalt er lavet af plastik, er lavet i stivelse. God til kampagner med fokus på bæredygtighed.

Øko badges - pap Vi laver badges i ren pap. Til den korte kampagne er det er et godt alternativ til vores metal og stivelsesbadges.

kort levetid

SDG produkt katalog

Pap og metalnålen kan efter brug sorteres til genbrug.

3


Badges - med eget design eller logo Sæt jeres eget præg på badges med fx. logo eller mærkesag ud fra verdensmålene.

4

SDG produkt katalog


Metal badges Flotte badges med verdensmålene og logo. Vi laver også disse metal badges i andre varianter, så I kan få jeres motiv som fx. en magnet eller en flot oplukker. En holdbar løsning.

Øko badges - stivelse Miljøvenligt badge lavet af stivelse, der er biologisk nedbrydelig. Alle dele af disse badges er lavet af stivelse. En velegnet variant, når der skal sættes fokus på bæredygtighed.

Øko badges - pap

kort levetid

SDG produkt katalog

Badges i ren pap som med verdensmålene og plads til jeres tekst. Godt alternativ til vores andre typer af badges, hvis du skal bruge dem midlertidigt. Efter brug kan pappet og metalnålen sorteres til genbrug.

5


Firkantede badges Verdensmålene tager sig også godt ud i et firkantet design som på disse badges.

Kvadratiske badges Flotte badges med runde hjørner eller skarpe hjørner. Super fin måde at vise jeres udvalgte mål frem.

Rektangulære badges

Firkantede magneter

Vælg et rektangulært badge og skil dig ud fra mængden.

Alle vores badges fås også som magneter - både til køleskabet og til tøjet. Sæt målene op på tavler til fx. messen eller på kontoret. Flyt rundt på dem og tal om de forskellige målsætninger, som hvert mål repræsenterer.

Her er plads til det udvalgte verdensmål, samt et logo eller et budskab, som passer til lige præcis dit formål.

6

SDG produkt katalog


Navneskilte

Navneskilt til at skrive på Skriv nemt eget navn på skiltet og udskift efter behov. God og fleksibel løsning med de flotte verdensmålsfarver.

Navneskilt til at skrive på + logo Øg synligheden af jeres logo ved at inkludere det på et navneskilt sammen med verdensmålsviften.

Navneskilte + unikke navne Sæt navn på jeres medarbejdere og gør mødet med kunder eller gæster mere personligt.

SDG produkt katalog

7


SDG pins Vi laver alle verdensmålene som mange forskellige produkter, herunder pins, som et enormt populært valg. Vi kan levere forskellige typer af pins, som vist her, men fælles for dem alle er den lange levetid og og det elegante udtryk.

Pin i hård emalje 20mm

Pin med magnet 20mm

Pin med epoxy 25mm

Sæt fokus på verdensmålene med en elegant pin på jakken. Eksklusiv pin i hård emalje med hurtig leveringstid og lang levetid.

Pin med alle verdensmål i hård emalje. Med magnet, så du undgår huller i tøjet.

Hård emaljepin belagt med et lag epoxy. Lidt større version, der er tydelig på jakken eller trøjen.

8

SDG produkt katalog


Pins med udvalgte mål 15x15mm. Printet pin i flotte farver, der repræsenterer verdensmålene. God måde at sætte fokus på enkelte mål.

Emaljepins med eget logo og udvalgte mål I har også muligheden for at få lavet pins, hvor jeres logo og udvalgte mål indgår. Super god måde at tilpasse produktet efter jeres ønsker.

Emaljepins med eget logo og udvalgte mål med magnet til tøjet Praktisk løsning til jer, der vil undgå huller i tøjet ved brug af en pin.

SDG produkt katalog

9


Klistermærker Vi laver flere forskellige typer klistermærker med verdensmålene. Så alt efter jeres behov kan vi tilbyde klistermærker, du kan flytte rundt, klistermærkeark, hvor alle mål er samlet eller enkeltudskårne mål, der egner sig godt til at blive delt ud.

10

SDG produkt katalog


Airstickers - genanvendelige Disse smarte klistermærker er flytbare og genanvendelige. De er lavet uden lim på bagsiden og klistrer fast til overfladen ved brug af nanoteknologi. Hvert ark indeholder alle 17 mål.

Klistermærker på ark Helt færdige stickerark i PP med verdensmålene. Her vist i ca. 50x50mm størrelse. Hvert ark har alle 17 af verdensmålene. Vælg mellem ark på FSC-mærket papir eller som mere holdbare klistermærker i PP-kvalitet.

SDG produkt katalog

Diecut stickers enkeltudskårede Enkeltudskårede klistermærker er gode som strøartikler. Del verdensmålene ud på messer eller i forbindelse med en kampagne

11


ICON

Midlertidige tatoveringer. Sæt målene på kroppen og sæt gang i en snak om et eller flere verdensmål. På den måde sætter du fokus på de udfordringer, som verden står over for frem mod år 2030.

Verdensmål tattoos - enkelte mål

th e rs of olou

the U

S

nited

N

S DG

Udsmyk kroppen med jeres udvalgte verdensmål. Placer et enkelt eller flere mål på fx ag e this p armen eller benet. n on e e s s. as

icon

s la ation

u nc h

ed a

re

de s vised

f Icon

ign o

Verdensmål tattoos - pakke med alle mål Samlet pakke, hvor alle 17 mål indgår. På den måde kommer I hele vejen rundt, og kan fx uddele et af hvert mål.

10,

Midlertidige tatoveringer - med eget design Vi har også mulighed for at designe tatoveringer, så de passer til lige netop jeres mærkesag. Tatoveringerne er lavet med kosmetik sikre farver og overholder EU standarderne BS EN 71-1:2011, BS EN 71-2:2011, BS EN 71-3:2013, BS EN 71-4:2005+A1:2007 De er lavet uden ftalater og anden farlig kemi. 12

SDG produkt katalog


Midlertidige tatoveringer - med eget design Vi laver naturligvis også tatoveringer med jeres design.

SDG produkt katalog

13


Verdensmål flagranke Flag på snor i flot kvalitet, der kan anvendes både ude og inde. Lavet i et tyndt mesh-materiale, så de blafrer fint i vinden.

14

SDG produkt katalog


Balloner - biologisk nedbrydelig En flot kvalitets ballon, der kan bringe smilet frem ved store og små. Pynt op til arrangementer og del ud til de glade deltagere. Biologisk nedbrydelig. Vi sælger også ballonpinde lavet af stivelse. Vi kan pakke dem i specielle antal som f.eks. 25 stk. i grønne + 75 stk. i hvide med logo pakket i en pose til distribution i butikker.

Kageflag Små flotte flag til fx. kager eller andre giveaways. Diskret måde at fokusere på jeres udvalgte mål, mens I forsøder tilværelsen.

SDG produkt katalog

15


Rubiks terning Professorterningen er en designskulptur i sig selv og sætter hjernecellerne igang. Her lavet i et firmas udvalgte verdensmål. Effektiv til at få medarbejderne til at forholde sig til de interne verdensmål.

16

SDG produkt katalog


Brætspils spinner Drej med pilen og diskuter muligheder og udfordringer ved hvert mål. Pilen vælger mål for jer og I tager snakken derudfra. Få jeres egen tekst og logo i midten.

Lykkehjul

17-sidet terning

Vi laver flere løsninger, der kan tilskynde til debat om SDG. Prøv fx at spinne med lykkehjulet og se, hvilket mål det lander på. Tilpas hjulet med jeres logo i midten.

En helt særlig 17-sidet terning - velegnet til debat om verdensmålene. Slå med terningen og forklar de udfordringer din virksomhed kan have med det mål, som du slår.

SDG produkt katalog

17


Nogle af favoritterne:

18

SDG produkt katalog


Verdensmål bolsjer Super fine til uddeling, og vækker altid glæde. De glade modtagere kan sammenligne mål og få en snak om dem, mens de får noget til den søde tand. Bolsjerne er pakket ind i komposterbar indpakning og vi kan printe dem med dit logo fra 2500 stk.

SDG produkt katalog

19


Antibakteriel + genbrugsplast Antibakterielle kuglepenne, med certificeret effekt mod vira - også covid19. Den er lavet i genbrugsplast (fra 0.5l plastikflasker) for et mindre CO2-aftryk.

Naturlig plastik

Raja

Enkel kuglepen fremstillet af plastik lavet af plantemateriale og ikke olie.

Flot kuglepen med mange skrivemeter. Pennen kan kendes på genbrugsmærket placeret modsat pennens clip.

Verdensmål kuglepenne Flotte kuglepenne fra UMA, hvor verdensmålene står skarpt. Med lækker soft touch-overflade, der ligger godt i hånden. Fås i flere flotte klare farver.

lang levetid

20

En kuglepen i rigtig god kvalitet med lang levetid.

SDG produkt katalog


Krus med eget mål

Krus med SDG cirkel

Brug almindelige porcelænskrus til at sætte fokus på et eller flere af verdensmålene. Nudging i verdensklasse, da man ser på det hver eneste dag over kaffen.

Når medarbejdere mødes ved kaffemaskinen kan kruset inspirere til en snak om verdensmålene, og hvad I gør i jeres virksomhed for at nå jeres udvalgte mål.

Ergo måtter Få lavet ergomåtter til jeres medarbejdere med tekst og logo og brug måtten til f.eks. at nudge jeres medarbejdere om virksomhedens valg af verdensmål.

SDG produkt katalog

21


Stofmærker

Nøglesnore i bambus

Flotte stofmærker, der kan stryges og/ eller syes på tøjet og vise enten alle målene eller jeres udvalgte mål frem.

Miljøvenlige nøglesnore, der tilmed er 100% nedbrydelige. Brug dem til fx. at holde styr på adgangskort til messen eller som en flot strøgave.

Kan fås i enten vævet, broderet eller printet kvalitet.

Muleposer En mulepose er altid god at have ved hånden, og er oplagt at dele ud i forbindelse med kampagner og messer. Muleposer ses overalt i gadebilledet og brander jeres virksomhed på en bæredygtig måde.

22

SDG produkt katalog


T-shirts i økobomuld Bær verdensmålene på brystet og send et tydeligt budskab. Opdel fx. medarbejderne i hold og lad dem repræsentere forskellige mål. Lækker kvalitet i økologisk bomuld.

SDG produkt katalog

23


40 hvid

bg.pdf

R

Reklameland A/S

Teglbækvej 6 8361 Hasselager Lige ved Aarhus t 86 32 7006 w reklameland.dk e info@reklameland.dk

Lavet i samarbejde med: