Page 1

...better mood

I vårt breda sortiment har vi valt ut produkter som vi tycker passar perfekt in i fast food världen. Produkter som ger en stabil bas att stå på. För fast food handlar ju om att på ett ögonblick leverera god mat till hungriga matgäster. Med den här broschyren vill vi bjuda dig på inspiration så att du kan överraska dina matgäster. För det är där framgångs­faktorn finns. Överraskade matgäster är ofta nöjda matgäster och nöjda gäster kommer tillbaka. Vänd på bladet så hittar du ett smörgåsbord av tips och trix. Lycka till och hör gärna av dig om du behöver mer inspiration.

5i topp Burgare Lithells korvar är SÄRNÄR*

1

Hamburgare 150 g, Lithells | 7515

2

Hamburgare 90 g, Lithells | 7590

3 4

Korv 1

2 3 4 5

5

inn, burk, Varmkorv med sk Lithells | 7440 innfri, Grillkorv 70 g, sk Lithells | 7570 g, Kalaskorv, smal 55 Lithells | 7738 0 g, Kalaskorv tjock 10 Lithells | 7736 lkon 60 g, Wienerkorv av ka 60090 Ingelsta Kalkon |

te n, lak to s, *D vs fri a frå n glu och är tp ro te in mj ölk -, so ja- , äg g-

Torskburgare 70 g, Dagens Rätt Fisk | 1276 Hamburgare 150 g, Samfood/Lithells | 8563 Schnitzel 135 g, Lithells | 414100

5i topplistor Läs mer på baksidan

Älskade fast food

Tillbehör

1 2 3 4 5

Hamburgerdres sing, Gourmet Service | 82225 Räksallad, Gourmet Service | 10825 Cole Slaw, Gourmet Service | 11225 Curry Remoulad, Gourmet Service | 83125 Hickoryrökt Bac on, Lithells | 4528

Good food...

Vill du veta mer om våra produkter eller kika på nya recept? Gå in på www.atriafoodservice.se

Hamburgare • Dagens lunch • Korv & Tillbehör

Själva tanken med fast food är att det ska gå fort, eller hur? Slow food är något helt annat. Fast food är bra mat här och nu, precis när du är hungrig – mat på direkten. Det måste vara gott, det måste gå snabbt. Dessutom får den gärna vara gjord på råvaror av god kvalitet. Det är här den skicklige fast food-kocken skiljer ut sig. Att med enkla medel trixa till ätupplevelsen med spännande tillbehör, en ny sås, personligt kryddade röror som lite extra sting i räksalladen eller en coleslaw gör faktiskt skillnad.


DE LUXE BURGARE

Hamburgare

Friterad rödspätta på rågbröd med curryremoulad

Krispiga Nuggets

Baguette to Take-Away

Suverän kycklingrätt som fungerar lika bra i lunchserveringen som i grillkiosken. Sätt lite asiatisk touch med chillistark nudelsallad och toppa med rostade sojabönor.

Ha alltid ett bra Take-Away alternativ. Varje lunchgäst som tar med sig lunchen ut är en bonusgäst. Mackor är gott, Sous-vide är enkelt, mackor är bäst.

Fiskburgare med rotmos, pepparrot och sallad

LÅT DINA KUNDER VÄLJA

SOUS VIDE ÄR SMART MAT

Chicken nuggets med nudelsallad och dip-sås

Dagens lunch

Tjejburgaren nummer ett

Kan man kombinera snabbmat med husman? Javisst! En fiskburgare med rotmos och krispigt grönt har alla rätt. Den här tar fast food till nya höjder.

Smörrebrödsspätta

Danskarna är mästare på enkla luncher som smakar smått fantastiskt. Smörrebröd med spätta och curryremoulad – enkelhet när den är som bäst.

Tillbehör

Baguette med rostbiff, potatissallad och kaprisströssel

Hemrullat är godast

Tunnbrödsrulle till lunch – oj vad gott! Korvkioskfavoriten uppgraderar du enkelt till en riktigt bra lunch med fräscha grönsaker. Gött mos!

Älskade oxbringa

Lunchkrogarnas paradrätt och kockarnas favorit – en klassiker helt enkelt. Med Sous-vide kan alla lyckas med denna prisvärda och annars lite tidskrävande rätt.

Varmkorv i tunnbröd med räksallad och rårivna grönsaker

KRYDDIGT! Klassisk hamburgare med coleslaw och citronmarinerad rödlök

Grillat isterband med vinägrettpotatis Isterband med grillrandiga ränder

Hamburgare 2.0

Kungen av fast food har fått nya kompisar. Hamburgaren är en bra bas att bygga på. Var generös med lyxiga tillbehör, nöjda gäster kommer tillbaka.

Smålands stolthet med snygga grillränder. Halva matupplevelsen sitter i ögonen, eller hur? Jobba med uppläggningen och tillbehören. Fransk potatissallad ger det där lilla extra.

Rimmad oxbringa med potatis, sås och pepparrot

Burgare med vitt kött

Här är burgaren för all dem som inte äter rött kött. Gör något ovanligt av något vanligt – vips så har du en ny spännande rätt på menyn, snyggt serverat i pitabröd. Välj Quornfilé om du önskar ett helt vegetariskt alternativ.

Korv

PROVA SJÄLV Recepten på korv och burgare, hittar du på www.atriafoodservice.se Lycka till!

Kycklingburgare i pitabröd med hemgjord fetadressing

Dagens Rätt Grönt är djupfrysta grönsaker och frukter av högsta kvalitet. Produkterna djupfryses vid perfekt mognad, när färgerna är som snyggast och smaken som godast.

Dagens Rätt Fisk har ett av marknadens bredaste sortiment av djupfryst fisk. Här finns allt från filéer, panerad och sprödbakad fisk till gratänger och surimi.

Ingelsta Kalkon producerar och säljer svenskt kalkonkött och har genom nyskapande och tradition inspirerat oss svenskar till spännande och välsmakande matupplevelser.

Guldfågelns kycklingar är garanterat svenska. Det är kläckta i koncernens kläckeri i Skåne och uppfödda i stallar på Öland eller hos utvalda uppfödare i södra Sverige.

2008 gjorde vi en storsatsning och förbättrade våra Sous vide produkter ytterligare. Samtidigt relanserades produkterna under varumärket Voilà – premium från Lithells.

Med målmedvetna satsningar på hög kvalitet och en utvecklad känsla för nyheter och trender har gjort det lilla familjeföretaget till ett av landets största matvarumärken.

Gourmet Service producerar majonnäsbaserade produkter som dressing, röror och såser. Dessutom har de ett trevligt sortiment av fisk- och skaldjurspatéer.

Quorn är ett svampprotein med flera hälsosamma egenskaper, vilket ger ett sortiment av fiberrika, proteinrika och fettsnåla produkter.

Good Fast Food  

Atria Foodservice Good Fast Food sortimentsfolder

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you