Page 1

BUTLLETÍ AMPA ESCOLA SANT ANDREU DE BORRASSÀ

ACTIVITATS AMPA ESCOLA SANT ANDREU DE BORRASSÀ CURS 2012-2013

SETEMBRE 2012

Diumenge 16 de setembre de 2012 Com cada any, l’AMPA organitza la sortida Camins de Borrassà, una excursió per conèixer diferents entorns del poble. La caminada de l’any passat va servir per conèixer diferents racons del veïnat de Vilamorell i els seus voltants. L’itinerari transcorria per aquest veïnat, amb un recorregut total de 8,5 Km i una parada a mig camí per esmorzar i agafar forces. Aquesta caminada va comptar amb l’assistència de 122 inscrits.

DESEMBRE 2012 Dissabte 2 de desembre de 2012 Per la festa de Sant Andreu de Borrassà, l’AMPA es va encarregar del servei de bar i entrepans del Concert Nit Revival, amb música dels anys 80, que se celebrava al Centre cívic i social l’Ateneu. Va ser una nit divertida, amb molta música i xerinola!

Diumenge 16 de desembre de 2012 Arriba el Nadal i arriben les quines. Aquest any la quina de l’AMPA va comptar amb una quina solidària amb el projecte de l’ONG Bicicletes Sense Fronteres, per qui es van recollir un total de 231 euros. També s’ofereix servei de bar, amb creps i entrepans.

CURS 2012/13

1


BUTLLETÍ AMPA ESCOLA SANT ANDREU DE BORRASSÀ

Nadal 2012 Amb l’arribada de les festes de Nadal, arriba l’època de la cantada de nadales. El divendres 21 de desembre a la tarda, pels carrers del poble, els nens i nenes, i pares acompanyants, recorren els carrers cantant nadales. Sempre hi ha algú que els ho agraeix amb alguna sorpresa dolça... També es canten nadales a la Missa de Nadal i a la Nit de Reis.

ABRIL 2013 Dimarts 23 d’abril de 2013 Parada de llibres i roses a la plaça de l’Ajuntament. Com cada any, rebem la visita dels nens i nenes de l’escola i de les famílies. També venem el llibre Records d’un poble català, del borrassanenc Ramon Bretx, del qual se’n venen 62 exemplars, al llarg de tot el curs.

JUNY 2013

Diumenge 2 de juny de 2013 Novament la Fira del Corpus a Borrassà. L’AMPA, com els altres anys, ofereix el servei de bar, creps i entrepans. També disposa d’una parada amb el llibre d’en Ramon Bretx i productes de “merchandising” de l’escola (gorres, samarretes, bosses, etc.).

Dissabte 8 de juny de 2013 Abans que arribi la calor forta, a pedalar una estona! Celebrem la bicicleta popular, amb un circuït per a petits i un trajecte més llarg per als més atrevits. Aquest any, a més, amb l’afegit del fang degut a les pluges dels dies anteriors. I per agafar forces després de tot l’esforç, entrepà, beguda i fruita per a tots els participants! La bicicletada d’enguany va comptar amb 130 inscrits. CURS 2012/13

2


BUTLLETÍ AMPA ESCOLA SANT ANDREU DE BORRASSÀ

Divendres 21 de juny de 2013 Amb l’arribada del final de curs, arriba també l’hora dels comiats. Per això es porta a terme un sopar pro-escola com a clausura del curs escolar. Aquest any, i degut a les condicions meteorològiques adverses, el sopar no es va poder realitzar al pati de l’escola com s’havia fet en ocasions anteriors i es va portar a terme al Centre cívic i social l’Ateneu.

JULIOL 2013 Dissabte 27 de juliol de 2013 Per amenitzar les caloroses nits d’estiu què millor que una nit envoltada de música i gresca. Arriba el playback a Borrassà! 18 cançons fan moure l’esquelet a petits i grans. El públic es diverteix moltíssim. I per fer passar la calor, “mojitos” al bar de l’AMPA!

CURS 2012/13

3


BUTLLETÍ AMPA ESCOLA SANT ANDREU DE BORRASSÀ

AMPA, ESCOLA I FAMÍLIES

Pel que fa a la col·laboració entre l’AMPA, l’escola i les famílies, us detallem les actuacions que es porten a terme:

SERVEI D’ACOLLIDA MATINAL Aquest servei, que es porta a terme a l’escola de 8.30 a 9 hores, té una molt bona resposta per part de les famílies. El realitza l’Olga Gironella i la mitjana aproximada d’alumnes és de 12. Cal esmentar que aquest servei es realitza a través del Consell Esportiu de l’Alt Empordà.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS Les activitats extraescolars que s’han portat a terme aquest curs han estat les següents: -

Gimnàstica rítmica, els dilluns de 13.50 a 14.50 hores: 4 alumnes.

-

Dibuix, els dilluns de 16.30 a 17.30 hores: 12 alumnes.

-

Anglès, els dimarts de 16.30 a 17.30 hores i de 17.30 a 18.30 hores: 12 alumnes.

-

Patinatge, els dimecres de 16.30 a 17.30 hores: 8 alumnes.

-

Hip Hop, els divendres de 16.30 a 17.30 hores: 9 alumnes.

-

Música, els dimecres de 17 a 18 hores, durant el primer trimestre de curs: 5 alumnes.

CURS 2012/13

4


BUTLLETÍ AMPA ESCOLA SANT ANDREU DE BORRASSÀ

Aquest any no es va realitzar el Casal de Nadal, pel fet que els dies festius eren pocs, però sí que es va proposar un Casal de Setmana Santa que finalment no es va portar a terme degut al baix nombre d’inscripcions.

EXCURSIONS Aquest any l’AMPA ha subvencionat íntegrament la sortida que tots els nens de l’escola van fer al Festival Internacional del Circ de Figueres. També va subvencionar una part de la sortida de final de curs (30 euros/nen), les colònies al Llac de l’aventura de Ventalló.

ACTIVITATS AMPA Recordar que els nens de l’AMPA també tenen els tiquets gratuïts a la bicicletada i al sopar de final de curs.

COL·LABORACIONS AMB L’ESCOLA Altres col·laboracions puntuals que realitza l’AMPA amb l’escola són: els regals del tió de Nadal i de Reis; i la xocolatada pertinent, i l’organització i l’esmorzar de la festa de final de curs. L’AMPA també assumeix el cost de les fotocòpies realitzades a l’escola, el cost del curs passat va ser de 618,16 €. L’AMPA és present també a les reunions de Consell Escolar.

XANDALLS ESCOLA També recordem que al llarg del curs l’AMPA posa a la venda el xandall de l’escola per a totes aquelles famílies que ho desitgin.

GORRES I FOTOGRAFIES Cada any, l’AMPA regala als nous alumnes de P3 una gorra de l’escola i, a tots els alumnes, a final de curs, una fotografia de tota la classe i una fotografia de grup de tots els alumnes de l’escola.

Podreu trobar tota aquesta informació juntament amb fotografies de les activitats de l’AMPA de cursos anteriors a l’apartat que l’AMPA disposa a la web de l’escola: https://sites.google.com/site/escolasantandreuborrassa/informacions-de-l-ampa

CURS 2012/13

5

Butlletí AMPA Escola Sant Andreu curs 12 13  

Recull de les activitats fetes durant el curs 12/13.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you