412 AsianNL

Page 4

B20 華僑 新 天地

EDITIE225 412 EDITIE

L I F E S T Y L E

2017年3月30日 2006年04月06日

Mijn pre-summer begint al goed in Rotterdam Wanneer de bikini’s al in de winkels hangen, en de warme zonnestraaltjes op mijn zonnebankbruine huid schijnen, dan verlang ik steeds meer naar de zomer. Sommige van mijn vrienden zijn hun ‘summerbody’ aan het creëren, andere vrienden hebben vakanties geboekt, maar hoe dan ook, ik merk gewoon dat iedereen in mijn school en werkomgeving de laatste tijd erg gemotiveerd en vrolijk is. Jawel babes, in de nacht van 25 maart is de zomertijd in gegaan! “Yo, ben je nog in de stad? Ik ga me klaarmaken, dan gaan we vanavond shisha loungen op het terras en bestel maar alvast het eten want ik kom er nu aan.” Het afspreken met mijn Rotterdamse vrienden gebeurt 9 van de 10 keer heel spontaan. Dit zijn leuke ideeën om jouw pre-summer 2017 in te luiden!

Terrassen & loungen

Laat de temperatuur je niet tegenhouden om een drankje te doen aan het strand! De Pier in Scheveningen zal je zeker in de zomerse sfeer brengen. Wanneer de zon ondergaat kun je nog een pof van de shisha nemen bij Manzara lounge met terrasverwarming of Tapas shisha met live dj’s. Ik las ook dat het terras van Hotel New York één van de beste is, dus daar ga ik binnenkort heen!

Zomer door de maag

Ik eet het hele jaar door ijs, oftewel om de dag eigenlijk. Geloof je het als ik zeg dat ik high word tijdens het consumeren van mijn dessert? – Je zou het moeten proberen dan. Ieder hapje brengt me terug naar een paradijs. De populairste en één van de drukste hotspots voor

Italiaans schepijs is De IJssalon in Rotterdam Meent. IJssalon Capri is gelegen in het centrum en daar kun je kiezen uit 40 smaken ijs! Wie gek is op matcha ijs zal ik zeker weten de desserts aanraden van Takumi in Rotterdam.

Een zomerse uitstraling

Maak een tripje onder de zonnebank of doe een paar stevige workouts in het park. Zolang je maar straalt en beter in je vel zit! Of wat dacht je van een outdoor fotoshoot met je beste vrienden? Geef jouw omgeving die ‘het-is-bijna-zomer’ vibe, want iemand moet het goede voorbeeld geven, toch?

Chillen op een boot

Wat nog meer op mijn bucketlist staat, is terrassen op een cruiseschip. De ss Rotterdam heeft een groot terras op het achterdek met 250 plaatsen een zwembad. Er valt veel te zien dus!

Dus, wat ben jij van plan?

Tot slot heb ik de winter inmiddels goed afgesloten met een uitje op de schaatsbaan. Ik vind dat de tijd al rijp is voor meetings op terrassen en cocktails drinken aan het strand. Maak voor jezelf een bucketlist – niet alleen

restaurants maar zet ook attracties zoals het reuzenrad in Blaak op je lijstje, het is de moeite waard als je toevallig in de buurt bent. Volgende

maand vraag ik aan Vivien Tang hoe zij de lente voelt opkomen in Amsterdam en wat zij op haar bucketlist heeft staan.

AsianNL HIT CHARTS RUFUS RILEY’S FAVORITES Rufus Riley, protegé van DJ Irwan, is nauwelijks nog weg te denken uit de clubscene in Nederland. Hij heeft in een paar jaar tijd op bijna alle toonaangevende feesten gedraaid. Elke editie tipt hij drie liedjes met enorme hitpotentie uit zijn dj-set. Zijn top 3 die hij deze keer graag met jullie wilt delen is:

1 Firstman Een Ding

K-pop

2

Asian Drama

1

B.A.P.

Wake Me Up

1

Eternal Love

CN

2

BTOB

Movie

2

Radiant Office

KR

3

Taeyeon

Fine

3

Strong Woman Do Bong-Soon

KR

4

BTOB

Someday

4

Defendant

KR

5

B.A.P.

Diamond 4 Ya

5

You Are Too Much

KR

6

Twice

Knock Knock

6

Perfect Wife

KR

7

GUGUDAN

A Girl Like Me

7

Tomorrow with You

KR

8

GFriend

Hear The Sing

8

Shikaku Tantei Higurashi

JP

9

CLC

Hobgoblin

9

Sanbiki no Ossan Season 3

JP

10

Red Velvet

Rookie

10

Kirawareru Yuuki

JP

G-Eazy & Kehlani Good Life

3 Sean Paul ft. Tory Lanez Tek Weh Yun Heart

Volg Rufus Riley ook op: Facebook: RufusRileyNL Twitter: RufusRiley13 Instagram: RufusRiley13

Soundcloud: RufusRiley13 Youtube: RufusRiley13