April Books najaar 2023

Page 1

najaar 2023

K.A. Tucker

Mariana Zapata

• In het wilde weg

• Met liefde van Lukov

Mazey Eddings

• Eén plus één

@reading the books @pennyleest @leowithbooks @elinewildelezen @proudbookjunkie @femleest @boek.enbeest @booksanddreamz @wij testen het.nl @manon neke @kimcoenen #aprilbooks @bookstagram ilona

Strik erom

Wat is het beste cadeau, aan jezelf of iemand anders? Natuurlijk: een boek! In deze najaarsbrochure vind je boeken die zich daar uitstekend voor lenen. Zoals het heerlijke kerstverhaal Strik erom van Lisanne Stam, dat niet eens pakpapier nodig heeft om een cadeautje te zijn. Of Spoedcursus kerstgevoel van Louise Bay, over een moderne Scrooge die een hekel heeft aan alles wat feestelijk is – en dan naar de kersthoofdstad van Engeland moet om zitting te nemen in de kerstcommissie...

Natuurlijk is het najaar niet alleen kerst. Het is ook de debuutroman van Nicole Schelling, Ongeremd, een fantastisch new adult-verhaal over een alleenstaande moeder en de man die haar leven op zijn kop zet. En het is In het wilde weg van K.A. Tucker, de populaire roman over stadsmeisje Calla dat naar Alaska gaat om afscheid te nemen van haar vader – en dan kennismaakt met piloot Jonah. Ook is het Met liefde van Lukov, de enemies-to-lovers-romance van Mariana Zapata die zich afspeelt in de wereld van het kunstschaatsen. En natuurlijk is het Vuurwerk, het eerste deel van een nieuwe serie door Ryanne Veldkamp. Meer dan genoeg verhalen om je in te verliezen, dus, of om een strik om te doen!

Eigenaar en uitgever, April Books petra@aprilbooks.nl

Petra
Kruijt

K.A. Tucker

In het wilde weg

3 oktober

pagina 5

Nicole Schelling Ongeremd

11 oktober

pagina 12

Mazey Eddings Eén plus één

3 november

pagina 10

Emma Anna Wie zonder zonde is

9 november

pagina 16

Louise Bay Spoedcursus kerstgevoel

30 november

pagina 15

Mariana Zapata Met liefde van Lukov

1 december

pagina 8

Suzanne van Bilderbeek Vleugelvrij

19 januari 2024

pagina 18

Stefanie London

Pootjes op Park Avenue

17 januari 2024

pagina 17

Lisanne Stam Strik erom

26 oktober

pagina 14

Suzanne van Bilderbeek Vleugelslag

23 november

pagina 18

Ryanne Veldkamp Vuurwerk

12 december

pagina 7

Trish Doller Van de kaart

5 januari 2024

pagina 20

Dit is mijn favoriete boek van haar, en ik heb ze allemaal gelezen.

Hoover

In de wildernis gaat haar hart sneller kloppen

Calla Fletcher was twee jaar toen haar moeder haar meenam weg uit de wildernis van Alaska en weg van haar vader Op haar zesentwintigste is het drukke leven in Toronto het enige wat ze kent. Daar komt verandering in als haar vader haar laat weten dat zijn dagen geteld zijn Calla vertrekt naar Alaska met het plan alles te halen uit de tijd die haar nog met haar vader gegund is.

Waar ze niet op rekent, is Jonah – de stille, mysterieuze en trotse piloot van het chartervliegtuigbedrijf van haar vader Hij is een Alaska-man tot op het bot en hij vindt Calla maar een verwend stadsmeisje dat niks te zoeken heeft in de wildernis Zij is vastbesloten zijn ongelijk te bewijzen, en langzaam maar zeker krijgt ze gevoelens voor Jonah. Maar Calla is niet van plan in Alaska te blijven en Jonah zal er nooit weggaan Ze moet niet dezelfde fout maken als haar ouders Maar heeft ze nog een keus?

Titel In het wilde weg

Auteur K.A. Tucker

Verschijning 3 oktober 2023

Uitvoering paperback

Formaat 13,5 x 20,7 cm

Omvang ca. 350 pagina's

ISBN 9789464820546

Prijs € 20

ISBN e-book 9789464820553

Prijs e-book € 8

NUR 343

Vertaling Marleen Ziemerink

Omslagontwerp By Hang Le

over de auteur

K A Tucker is de auteur van meer dan dertig boeken, waarvan In het wilde weg (Engels: The Simple Wild) de bekendste is Ze woont in de buurt van Toronto

7
@katucker

Begin van een nieuwe Ryanne Veldkamp-serie!

Drie jaar geleden verloor Mandy haar vriend door een stom ongeluk Sindsdien is ze radeloos en kapot van verdriet Maar als ze op haar werk overgeplaatst wordt naar een andere locatie en daardoor moet verhuizen, gaat er een knop om: ze gaat het leven een nieuwe kans geven

In het appartement waar ze gaat wonen, krijgt ze een nieuwe buurman: Lars. Hij is knap en leuk en spontaan en hij weet Mandy zin te geven in het leven Zijn enigszins roekeloze aard maakt haar echter ook bang, want ze weet hoe snel iets heel erg mis kan gaan. Is haar liefde voor Lars sterker dan haar angst? En hoe kan Lars deze relatie verenigen met zijn vrijheidsdrang en bindingsangst?

Ryanne Veldkamp zette zichzelf definitief op de kaart als new adult-auteur van eigen bodem met haar Breekbaar-serie. Ze was onder andere te gast bij Omrop Fryslân en ontving talloze laaiend enthousiaste reviews

Titel Vuurwerk

Auteur Ryanne Veldkamp

Verschijning 12 december 2023

Uitvoering paperback

Formaat 13,5 x 20,7 cm

Omvang ca. 400 pagina's

ISBN 9789464820386

Prijs € 20,-

ISBN e-book 9789464820393

Prijs e-book € 8

NUR 343

Omslagontwerp Gaby Berendsen

kMetlila leur op snee! 7
@xryanschrijft
© Fotonel
Auteur beschikbaar voorpromotieactiesen signeersessies
“Ik hou zoveel van je.
Als ik niet met jou kan schaatsen, wil ik helemaal niet schaatsen.”

Enemies-to-lovers door Mariana Zapata

Na zeventien jaar – en ontelbare gebroken botten en verbroken beloftes – weet Jasmine Santos dat haar kansen als kunstschaatser bijna verkeken zijn Maar dan krijgt ze het aanbod van haar leven van een arrogante idioot die al tien jaar de hoofdrol speelt in haar dromen – om hem voor een rijdende bus te duwen, that is Toch zet het voorstel van Ivan Lukov haar aan het denken Misschien is het tijd om alles te heroverwegen. Inclusief Ivan Lukov zelf.

Deze slow burn romance is misschien wel het bekendste boek van Mariana Zapata, en zeker een van de meest geliefde Het is haar geheel eigen interpretatie van de enemiesto-lovers-trope, en een leeservaring die je niet snel zult vergeten

♥ Een van de bekendste en meest gelezen boeken van Mariana Zapata

♥ Cover art zoals de Engelse versie die lezers al kennen

♥ Auteur heeft talloze fans op TikTok, Instagram, Goodreads

over de auteur

Mariana Zapata woont met haar man en twee honden in Pagosa Springs, Colorado. Ze schreef al dertien romance-boeken

Eerder verscheen in het Nederlands Alle wegen leiden naar Rhodes

Titel Met liefde van Lukov

Auteur Mariana Zapata

Verschijning 1 december 2023

Uitvoering paperback

Formaat 15 x 23 cm

Omvang ca. 500 pagina's

ISBN 9789464820560

Prijs € 25

ISBN e-book 9789464820577

Prijs e-book € 10

NUR 343

Vertaling Félicia Gravenberg

Omslagontwerp Letitia Hasser, RBA Designs

highlights
@marianazapata 9

Authentiek, gevoelig en intens romantisch.

Als een Taylor Swift-song in boekvorm.

- Ali Hazelwood

Eén plus één is... een probleem

Sommige dingen staan vast. De zon komt op in het oosten en gaat onder in het westen Zwaartekracht bestaat Indira mag Jude niet Jude mag Indira niet Maar wat gebeurt er als deze jeugdvijanden ontdekken dat ze alleen op elkaar kunnen vertrouwen?

Op papier heeft Indira alles voor elkaar. Een geweldige baan, een vriend en een auto. Wat wil een eindtwintiger nog meer? Maar als ze haar vriend betrapt in een innige omhelzing met een vreemde, gaat dat op papier perfecte plaatje in vlammen op

Jude heeft niets voor elkaar Als arts die de afgelopen drie jaar de wereld heeft rondgereisd om noodsituaties en humanitaire crises te behandelen, heeft hij moeite om zich aan te passen tijdens een korte reis naar huis voor de bruiloft van zijn beste vriend.

Indira gaat naar dezelfde bruiloft, en ze ziet er huizenhoog tegenop Zo erg zelfs dat ze nog liever met Jude gaat dan in haar eentje Dus besluiten ze elkaars plus-één te zijn Niet dat ze elkaar ineens mogen of zo Helemaal niet, hoor. Zelfs niet een klein beetje. Of… toch wel?

♥ Succesauteur met veel fans op bookstagram en booktok

♥ Laatste deel in een driedelige serie

♥ Cover art zoals de Engelse versie die lezers al kennen

♥ Ook verkrijgbaar: Niet weg te poetsen en Haar allerbeste fout

over de auteur

Mazey Eddings is een neurodiverse auteur die er haar missie van heeft gemaakt om geestelijke gezondheidsproblemen uit het verdomhoekje te halen Dat doet ze in haar 'verhalen voor ieder brein' met zoveel liefde en humor dat ze er fantastisch in slaagt.

@mazeyeddings

Titel Eén plus één

Auteur Mazey Eddings

Verschijning 3 november 2023

Uitvoering paperback

Formaat 13,5 x 20,7 cm

Omvang ca. 350 pagina's

ISBN 9789464820584

Prijs € 20

ISBN e-book 9789464820591

Prijs e-book € 8

NUR 343

Omslagontwerp Monique Aimee

highlights
11

Een ontembare man, een onrembare liefde

De 22-jarige Yara heeft twee dingen overgehouden aan haar eerste relatie: een gezonde dosis wantrouwen ten opzichte van mannen, én haar vierjarige zoontje Boaz. In haar eentje en met hulp van haar familie zorgt Yara dat hij een veilige, fijne jeugd heeft Dat niet iedereen zo met zijn kind omgaat, blijkt als ze kennismaakt met de vader van Boaz' schoolvriendje Sem. Remco is geobsedeerd door zijn werk, dumpt Sem te pas en te onpas bij Yara thuis en ziet er veel te sexy uit in zijn witte overhemd en dikke auto.

Als Yara merkt dat ze steeds meer begint te verlangen naar deze man, is ze doodsbang voor de impact die dit zal hebben op haar en Boaz' leven. Is ze er wel klaar voor dat alles op z ' n kop gezet wordt? En is er daadwerkelijk meer tussen hen dan simpele lust en aantrekkingskracht?

Titel Ongeremd

Auteur Nicole Schelling

Verschijning 11 oktober 2023

Uitvoering paperback

Formaat 13,5 x 20,7 cm

Omvang ca. 350 pagina's

ISBN 9789464820461

Prijs € 20

ISBN e-book 9789464820478

Prijs e-book € 8

NUR 343

Omslagillustratie Funzig

Omslagontwerp Gaby Berendsen

over de auteur

Nicole Schelling ontdekte haar liefde voor new adult als lezer en niet lang daarna zelf als schrijver.

Dat ze haar roeping heeft gevonden, blijkt wel uit de vele positieve reviews van haar novelles Ongeremd is haar eerste volledige roman – en zeker niet de laatste.

13
@nicoleschelling auteur
© Studio Foto & Zo
Auteur beschikbaar voorpromotieactiesen signeersessies

Kerst vier je met een strik erom!

Mirre werkt voor een kerstpakkettenbedrijf, Kerstravaganza, dat bijzondere, high-end kerstpakketten samenstelt Maar dan worden ze ingelijfd door de grote concurrent Kerst-en-klaar en moet ze voor de volgende kerst samenwerken met ongeïnteresseerde Sylvester, die geen oog heeft voor wat bijzonder is, maar alleen een keiharde onderhandelaar is Voor zo min mogelijk geld stelt hij de kerstpakketten samen van de gigant Mirre vindt Sylvesters werkwijze verschrikkelijk; hij kan daarentegen haar creativiteit niet begrijpen

Het tweetal gaat met tegenzin samen naar Oostenrijk om inspiratie op te doen Dat blijkt een grote uitdaging Lukt het hen om harmonieus de samenwerking aan te te gaan? En wat heeft de trip in petto dat wellicht het mooiste cadeau zal zijn?

Lisanne Stam verrast met een enemies-tolovers-romance in feestdagensferen!

Titel Strik erom

Auteur Lisanne Stam

Verschijning 26 oktober 2023

Uitvoering paperback

Formaat 13,5 x 20,7 cm

Omvang ca. 300 pagina's

ISBN 9789464820423

Prijs € 20

ISBN e-book 9789464820430

Prijs e-book € 8

NUR 343

Omslagontwerp Anouk Heitink, Another View

Auteur beschikbaar voorpromotieactiesen signeersessies

over de auteur

Lisanne Stam is de auteur van verschillende grappige feelgoodverhalen, waaronder Dank je feestelijk en het kerstverhaal De kerstbachelorette Haar liefde voor de feestdagen komt ook weer heerlijk tot uiting in Strik erom

14
@lisannestam
© Sabrina Bijvoet Fotografie

Kerst ontvluchten? Dacht het niet!

Sebastian kan kerst niet uitstaan Hij heeft gewoon niks met dat overdreven vrolijke gedoe In het bedrijf waarvan hij de CEO is, zijn dus alle kerstversieringen uit den boze, net als kerstmuziek en kerstcadeaus. En de feestdagen zelf? Die ontvlucht hij door naar een tropisch eiland te vliegen, vol cocktails in plaats van glühwein maar dan wordt hij op weg naar het vliegveld gebeld door zijn oma. Ze heeft haar enkel verzwikt en heeft Sebastians hulp nodig als hoofd van de kerstcommissie in Snowsly, de ‘kersthoofdstad’ van Engeland –oftewel de laatste plek waar hij wil zijn in de dagen voor kerst.

Maar voor zijn oma doet hij alles

Als hij aankomt in Snowsly, maakt Sebastian kennis met Celia Sommers. Samen met deze zelfbenoemde grootste kerstfan aller tijden moet hij de kerstmarkt organiseren Celia is vastbesloten om hem te overtuigen van de magie van kerst, en Sebastian zet alles op alles om die missie te laten mislukken Maar hoe langer hij met haar samenwerkt, hoe meer hij bevangen raakt door haar charmes – en daardoor ook door de charme van kerst. Zal het Celia lukken om Sebastian binnen twee weken het kerstgevoel bij te brengen?

over de auteur

Louise Bay is de bestsellerauteur van verschillende sexy romcoms, zoals de Mister-serie en Dokterserie Ze woont in Londen en houdt van regen, make-uploze dagen, olifanten en champagne

Titel Spoedcursus kerstgevoel

Auteur Louise Bay

Verschijning 30 november 2023

Uitvoering paperback

Formaat 13,5 x 20,7 cm

Omvang ca. 288 pagina's

ISBN 9789464820447

Prijs € 20

ISBN e-book 9789464820454

Prijs e-book € 8

NUR 343

Vertaling Kirsten Groen

Omslagontwerp Villa Grafica

15
@louisesbay

Emma Anna nu bij April Books

Een jonge vrouw die niet in sprookjes gelooft. Een pastoor die niet durft te geloven wat hij verkondigt Een ontmoeting waardoor langzaam hun geloof in de liefde wordt hersteld.

De 22-jarige Anna houdt van de grenzen opzoeken, zeker ook in de mannen met wie ze omgaat Dat staat haaks op haar thuissituatie bij haar zeer gelovige opa en oma, die haar hebben opgevoed. Elke zondag gaat ze mee naar de kerk Voorheen vond ze dat saai, maar sinds de komst van de nieuwe pastoor Corneel weet de kerk haar interesse veel meer vast te houden.

Corneel is bijna dertig en al zijn hele leven celibatair Als hij in contact komt met Anna, staat alles wat hij heeft opgebouwd op losse schroeven. Hij wil vasthouden aan wat hij zichzelf en de Kerk heeft beloofd, maar kan zich tegen zoveel aantrekkingskracht onmogelijk verzetten

Titel Wie zonder zonde is

Auteur Emma Anna

Verschijning 9 november 2023

Uitvoering paperback

Formaat 13,5 x 20,7 cm

Omvang ca. 450 pagina's

ISBN 9789464820409

Prijs € 22

ISBN e-book 9789464820416

Prijs e-book € 8

NUR 343

Omslagontwerp Covers by Jules

over de auteur

Emma Anna is de auteur van vele indrukwekkende romans, waaronder Een zee in Elysium, Omdat ik altijd al de jouwe was en Achter hoge bergen Deze roman is haar eerste bij April Books

16
@emma.anna author
Auteur beschikbaar voorpromotieactiesen signeersessies

Wat doe je als de ware ook degene is die je hart heeft gebroken?

Scout Myers is vastbesloten om te bewijzen dat ze eindelijk alles op een rijtje heeft Dus als de kans zich voordoet op een promotie bij Paws in the City, het talentenbureau waar ze werkt, grijpt Scout die met beide handen aan Maar dan is er een afzegging voor een belangrijke fotoshoot en moet zij het snel oplossen. Gelukkig kent ze de eigenaar van de perfecte hond: de man die ze jaren geleden heeft verlaten

Ze gaan samenwerken en het voelt net als vroeger, afgezien van al die slepende, onopgeloste spanningen Maar Scout weet niet zeker of ze klaar is om de redenen waarom ze haar ex heeft verlaten onder ogen te zien, en wanneer hun plannen om de scheiding af te ronden wel heel reëel worden, begint ze zich af te vragen of hun relatie misschien toch een tweede kans verdient

Dit boek is het tweede deel in de serie Stad op pootjes, waarin eerder de heerlijke romcom Een teckel in Prada verscheen

Formaat 13,5 x 20,7 cm

Omvang ca. 350 pagina's

ISBN 9789464820607

Prijs € 20

ISBN e-book 9789464820614

Prijs e-book € 8

NUR 343

Vertaling Kirsten Groen

Omslagontwerp Gaby Berendsen / Sasha Bondar

over de auteur

Stefanie London is USA Todaybestsellerauteur van romcomverhalen Stefanie komt oorspronkelijk uit Australië en woont nu in Toronto Haar boeken zijn grappig, sexy en natuurlijk romantisch.

17
@stefanielondon © jimmyamerica.com

Terug in Amsterdam heeft Alessa niet alleen heimwee naar Matthew, maar ook naar Florida Om zich uiteindelijk te kunnen vestigen, moet ze eerst onopgeloste zaken afhandelen. Niet alleen Eric maakt het haar lastig, door een onverwachte wending uit het verleden ziet Alessa in dat haar pad leidt naar een ander continent: Sydney, Australië.

Kan Alessa het aan om meer van zichzelf en haar verleden te leren kennen, om de waarheid onder ogen te komen, met enkel Matthews hulp op flinke afstand? Je leest het in het derde en laatste deel van de Bevrijd me-trilogie.

Alessa wil in het tweede deel van de Bevrijd me-trilogie een ding: antwoorden Dan kan ze weer verder met haar leven Dat blijkt minder makkelijk dan gedacht. Nu Matthew terug is in Amerika, lijkt het leven gewoon door te gaan Tot hij weer oog in oog staat met Alessa en de keuze die hij maakte minder makkelijk voelt Om Alessa de antwoorden te geven waarnaar ze zoekt, moet hij een hoop oud zeer opgraven en tegelijk een balans zien te vinden tussen de liefde en zijn gezin

Liefde over alle grenzen heen

Het verhaal van Alessa en Matthew, dat in Amsterdam is begonnen in Vleugellam, gaat in de twee vervolgdelen Vleugelslag en Vleugelvrij verder én dieper dan ooit Via de VS en Australië moet zowel Alessa als Matthew spoken uit het verleden onder ogen zien om een toekomst vorm te geven. Lukt het hen om hun leven samen te brengen? Je leest het in het driedelige epos Bevrijd me, het meest indrukwekkende werk van Suzanne van Bilderbeek tot nu toe

Lees ook deel 1:

over de auteur

Suzanne van Bilderbeek begon als self-publishing auteur en zette zichzelf op de kaart met haar duologie Zolang je bij me blijft en Zolang je van me houdt Met de trilogie Bevrijd me geeft ze haar lezers opnieuw een intens liefdesverhaal dat lang zal beklijven @suzannevbilderbeek

Auteur beschikbaar voorpromotieactiesen signeersessies

Titel Vleugelslag

Auteur Suzanne van Bilderbeek

Verschijning 23 november 2023

Uitvoering paperback

Formaat 13,5 x 20,7 cm

Omvang ca. 300 pagina's

ISBN 9789464820508

Prijs € 20

ISBN e-book 9789464820515

Prijs e-book € 8

NUR 343

Omslagontwerp Gaby Berendsen, Studio Font

Titel Vleugelvrij

Auteur Suzanne van Bilderbeek

Verschijning 19 januari 2023

Uitvoering paperback

Formaat 13,5 x 20,7 cm

Omvang ca. 300 pagina's

ISBN 9789464820522

Prijs € 20

ISBN e-book 9789464820539

Prijs e-book € 8

NUR 343

Omslagontwerp Gaby Berendsen, Studio Font

19
© Joy
van der Valk

Op de weg naar liefde heb je geen gps nodig

Carla Black reist al bijna tien jaar in haar eentje de wereld rond in haar vintage Jeep Wrangler en stopt alleen lang genoeg om geld te verdienen voor haar volgende avontuur. Ze doet niet aan liefde en gaat nooit naar huis.

Eamon Sullivan is een hedendaagse cartograaf die digitale kaarten maakt Zijn werk helpt mensen hun weg te vinden, maar hij is degene die zijn gevoel voor richting kwijt is Hij is ongelukkig op zijn werk, onlangs gedumpt en zijn enige grote droom is letterlijk tot stilstand gekomen

Het lot brengt ze bij elkaar als Carla in Dublin aankomt voor de bruiloft van haar beste vriendin en Eamon haar moet ophalen van het vliegveld. Maar wat een eenvoudige rit door Ierland zou moeten zijn, wordt al snel gecompliceerd door omwegen vol chemie, onverwachte gevoelens en een kans op liefde – als ze er maar voor durven kiezen

over de auteur

Trish Doller debuteerde in 2012 met een YA-roman en schreef in 2021 voor het eerst een roman voor volwassenen Dat was Wind in de zeilen, het uitstekend ontvangen eerste deel in de serie over de Beck-zussen, gevolgd door Eiland in zicht en nu dus Van de kaart

Auteur Trish Doller

Verschijning 5 januari 2024

Uitvoering paperback

Formaat 13,5 x 20,7 cm

Omvang ca. 250 pagina's

ISBN 9789464820485

Prijs € 20

ISBN e-book 9789464820492

Prijs e-book € 8

NUR 343

Vertaling Bernice de Vries

Omslagontwerp Anouk Heitink, Another View

20
@trishdoller

Een dubbeldikke bundel vol verleiding in uniform

Uitvoering paperback

Formaat 13,5 x 20,7 cm

Omvang ca. 450 pagina's

ISBN 9789464820621

Prijs € 20

ISBN e-book 9789464821116

Prijs e-book € 8

NUR 343

Omslagontwerp Gaby Berendsen

Met korte verhalen van maar liefst 10 auteurs: Melissa Blad, Marieke Duchatteau, Patricia van Dam, Nicole Schelling, Ryanne Veldkamp, Suzanne van Bilderbeek, Emma Anna, Lisanne Stam, Renée Olsthoorn en Yentl Spijk

22
Najaarsprospectus 2023 April Books, Hilversum www aprilbooks nl www instagram com/aprilbooks nl www facebook com/aprilbooks nl info@aprilbooks nl

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.