Page 1

REUNIÓ DE PARES CINQUÈ CURS 2016-2017


Equip de mestres TUTORIA: 5è A: Irene Clapés 5è B: Isabel Vela ESPECIALISTES Música: Gènia Casellas English: Fina Gómez Plàstica en anglès: Maria del Pino Francès: Sara Clarà Socioteca: Clara Sales Ed. Física: Francesc Soler Ed. Especial-Suport: Anna Rubau Religió: Jaume Juanola


Com ens organitzem ❖Fem diferents agrupacions: - mig grup : anglès, català i matemàtiques. - grup sencer. - grups cooperatius. - individidual. En funció de l’activitat.


Treball de llengua • LLENGUA CATALANA: fem una sessió de mig grup, on treballem l’expressió escrita, preparem el guió de l’emissora i el text per penjar al blog i una sessió de grup sencer on expliquem els nous continguts i deures. Aquest any som “escriptors” i treballarem diferents tipus de textos. • LLENGUA CASTELLANA: treballem els continguts amb activitats competencials. El teatre ens ajudarà en el treball de l’expressió oral i escrita.


•EMISSORA: Cada setmana un grup de cicle 3 és el responsable de preparar el guió de l’emissora. Això implica a tot el grup classe ja que es treballa dins les sessions de llengua. *PETJADES: La revista de l’escola juga un paper motivador en el desenvolupament competencial de les llengües. *BLOG: Els alumnes de 4t i 5è compartim la pàgina del blog. Comencem aquest curs. *SOCIOTECA: Setmanalment amb la Clara. *ASSEMBLEA: Setmanalment dediquem el temps que sigui necessari.


•LECTURA: Mínim 4 díes a la setmana durant 30’ alternant català i castellà. •ESPAI TIC: Setmanalment a l’aula d’informàtica. Escriure els textos treballats prèviament a classe, els escrits de la revista, el guió de l’emissora, els comentaris del blog i recerca d’informació. Activitats de reforç i/o d’ampliació J click i Edu 365.


Llengües estrangeres ❖ 1 hora d’anglès en gran grup (mig grup de 5è A i mig grup de 5è B) i 1 hora en mig grup ❖ 1 hora de francès amb el grup classe. ❖ Plàstica en anglès.


Treball de matemàtiques

❖ Sessions amb mig grup i grup sencer.

❖ Espais Matemàtics : Diferents activitats i jocs on els alumnes treballen continguts de matemàtiques (de numeració, càlcul, geometria, estadística, mesura… de manera autònoma i al seu ritme d’aprenentatge). ❖ Utilitzem una metodologia competencial -partint de de dades significatives per l’alumne – interrelacionant les diferents àrees.


Projectes de Medi - Treballem el Medi Social i Natural a partir de la metodologia de Projectes. - Desenvolupa les competències socials i personals. - Metodològicament és multidisciplinar, ja que ajuda a la interrelació de les diferents àrees: llengua, matemàtiques, plàstica…


* El primer projecte està lligat a la Setmana de la ciència: Matèria i energia. •Visió històrica: Continuarem treballant “El pas del temps”. Partint de la prehistòria continuarem avançant. • Temes puntuals. •Treballem a partir del que l’alumne aporta: recerca i el·laboració d’informació a l’aula Tic i des de casa. -Exposicions orals, murals, dossiers... - Convidem a les famílies a participars: tallers, xerrades...


Espais: • Els espais a l’aula estan pensats i organitzats amb la intenció que els nens i nenes puguin desenvolupar, treballar, consolidar i ampliar d’una manera més lúdica les seves capacitats cognitives, comunicatives, expressives, emocionals, d’equilibri personal,relacionals i socials. • Els espais que hem dissenyat són : Espai d’Atenció i memòria, Espai d’escriptura, Espai de Construcció, Invents i Plàstica, Espai Matemàtic i Espai de Biblioteca.


Deures Tres dies a la setmana per consolidar la feina feta a classe, recerca d’informació i lectura diària. 5è A: dilluns (matemàtiques i dictat) , dimecres (castellà), divendres (català). 5è B: dimarts (castellà), dimecres (matemàtiques i dictat), divendres (català) ASPECTES PRÀCTICS

* Una reunió de tutoria al llarg del curs (dijous 12’30h) i /o sempre que es consideri necessari. * Dos informes: desembre i juny. *Pares delegats/ acompanyanys sortides. * Sortides.


Moltes grĂ cies !

Reunió de pares 5è 16-17  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you