Page 1

A Szer

Elem

„Vagyok a te, mint ahogy te is vagy bennem Vagyok a minden az egyetlen egyben� Szenteltessek meg


TEREMTES Halvany jel, Ha eszreveszed A halk suttogast halld meg Bar a szo uvolt, ordit A sotetben felhomaly vilagit Holott Ibolyalang ragyog be mindent Kitolti a teret, mindent fenybe borit Az ur urt nem tur meg A vagytalansag is vagyhoz vezet Az orokkevalosagot az idoben leled. SzerElem


A szerelem a legtisztabb forrasa Istennek. Altala kotodik ossze az univerzum es valik egyetlen egyseges matrixverzumma. Egyetlen csepp ebbol az elet bolcsojeben kepes egy egesz vilagot letrehivni. Egyetlen szo amit atitat ez az ero kepes teremteni. Nem az szamit hogy dualok vagyunk vagy sem, hanem az a csoda, hogy mit tudunk ezzel az erzessel kezdeni. Meddig merunk el elmenni egymas kezet fogva. Vannak e hatarok? Ha a feny nem egyenesen terjed, akkor a vilag se olyan amilyennek latszik. Ha a szerelem ennel is erosebb akkor a vilag rezgese megemelheto. Az egesz vilagot kepes megmenteni. Annyira magasan rezeg, hogy mar szinte vilagit. Es ez nem foton. A fotonok csak onmagukert kepesek letezni. A szerelem ennel sokkal finomabb. Nem onmagaert letezik, hanem mindig azert ami altala valik lathatova. Vagyis a mindensegert. Ez egyetlen csepp a Mindenseg atfogo de korulolelo erintesebol. Egyetlen gondolat kepes ezt a cseppet megteremteni es aktivalni a verben. Ez jarja at az egesz testet, ugy, hogy a lelek es a szellem fizikailag kerul kapcsolatba egymassal a sziven keresztul. Es ez az a kapcsolat ami hidat kepez a lathato es a lathatatlan vilagok kozott. Ergo az egesz test megszunik harom dimenzios lenni. Ez maga a Mennyorszag. A legteljesebb minosegeben. Aki ezt erinti, az isteni titkokat feszeget. Benne van a teremtes es benne van a kezdet. De mindenki teved, mindenki.

A veg nem szuksegszerusege a kezdetnek. Nem kovetkezik halal a szuletesbol. Aki ezt mondja nem kerult kapcsolatba meg ezzel a rezgessel. Erzed a kiarado energiat a szavak kozott is? Ha lathato lenne, megvakulnal. Probalom szavakba onteni, hogy megfoghatova valjon, de nem lehet. Mert mindenki teved! Ez nem mulik el, ez csak rezeg es az allandosag a legjellemzobb tulajdonsaga. Ez maga Isten.

SzerElem


Ebben a fejezetben felhasznรกlt versek

Szenteltesssek meg (reszlet) Varazs (reszlet) Csepego szilankok (reszlet) A szuletes mindig nehez (reszlet) Az Akheron partjan (reszlet) Profeciak (reszlet) Fenysziv (teljes) Post mortem (reszlet) Teremtes (teljes) Mar lattam mindent (reszlet) Szavak (reszlet) Millennium (reszlet) Jegkiraly (reszletek) Akasha (teljes)

SzerElem

Antheos szerelem teaser  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you