Page 1

green court W e s t w i j k 2 A m s t e lv e e n

24 Luxe appartementen aan de rand van de groene ecologische zone

greencourt 1 en 2


genieten in de hoofdrol Compleet Westwijk Westwijk is dé uitbreidingslocatie van het prachtige Amstelveen. Nieuw kunnen we de wijk niet meer noemen. Westwijk staat al als een huis en de voltooiing van Westwijk2 is nabij. Het grootste deel van de wijk wordt bewoond door mensen die er nooit meer weg willen. Zij hebben inmiddels ervaren hoe het is om te wonen in een gebied waar u werkelijk alles bij de hand heeft. Van de voorzieningen van Westwijk, tot het gezellige centrum van Amstelveen. Veelzijdig Amstelveen Fietsend of met de auto, in beide gevallen bent u zo op het gezellige Stadsplein van Amstelveen voor een middag winkelen of een lekkere kop koffie op één van de vele terrasjes. Amstelveen heeft een prettige, stadse allure, waar u dagelijks van kunt genieten. En wandelt of fietst u graag, ook dan zit u hier op de eerst rang. Westwijk2 ligt namelijk op een steenworp afstand van rivier de Amstel, die u via de Nesserlaan bereikt. Daarbij kunt u de (Kleine) Poel en het Amsterdamse bos praktisch tot uw ‘achtertuin’ rekenen. En bent u al eens bij Silversant geweest? Een absolute aanrader voor een ieder die in een ontspannen ambiance wil genieten van een hapje en een drankje. Laatste deelgebied Er wordt volop gewerkt aan de realisatie van veld 8 in Westwijk2. Veld 8 sluit aan op het bestaande woongebied van Amstelveen en is net even wat ruimer en groener opgezet. Tussen alle laagbouw – aan de ecologische zone – is ruimte gemaakt voor project Green Court: zes kleinschalige appartementengebouwen met totaal 52 appartementen. We starten met de verkoop van de 24 royale en luxe afgewerkte appartementen, verdeeld over twee appartementengebouwen. Lees snel verder en ontdek dat Green Court synoniem staat voor het begin van iets moois.

greencourt

3


green court

4


greencourt

5


Het gemak van Westwijk2 Snel op weg Green Court ligt langs de Burgemeester Wiegelweg, die u direct toegang verleent tot de Bovenkerkerweg. U weet wel, de weg waar de landelijk bekende kaasboerderij ‘Clara Maria’ is gevestigd. Via de Bovenkerkerweg bent u zo op de Beneluxbaan die aansluit op de A9. Amsterdam, Haarlem en Utrecht zijn dus snel en gemakkelijk bereikbaar. En ook niet geheel onbelangrijk: de Zuidtangent buslijn 300 brengt u zonder files naar Schiphol en met sneltram 51 bent u zo in hartje Amsterdam. Alles binnen handbereik Westwijk kent een hoog voorzieningenniveau. In het overdekte winkelcentrum kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschap, een cadeautje voor een verjaardag of een vers brood van de warme bakker. Verder staat Westwijk er om bekend dat de medische voorzieningen bijzonder goed geregeld zijn. In het Medisch Centrum Westwijk vindt u huis- en tandartsen, maar ook voor fysiotherapie, logopedie, verloskunde en de apotheek kunt u er terecht. Prettige gedachte toch, om dit allemaal zo dicht bij huis te hebben. Tijd om te ontspannen Even een ommetje na het eten. Wandelend door de wijk, zult u ontdekken dat de wijk niet is volgestouwd met stenen, ruimte en groen voeren de boventoon. Hier bent u in de gelegenheid om te ontspannen. Veld 8 ligt overigens heel dichtbij bij Sporten partycentrum De Kegel. Het centrum biedt een bijzonder gevarieerd aanbod van sportmogelijkheden, zoals tennis en badminton. En wilt u met de familie een gezellige avond weg? Ga dan lekker bowlen en eten bij De Kegel. Gewoon bij Green Court om de hoek.

6


eren

rn

ar ma Alk

Purm

o Ho

d

A9

A10

arlem

Ha

Amsterdam Centrum

A9

A10

Alm

ere

H aa

A1

m rle

Amstelveen Schiphol

Ha n De

Uithoorn A2

GREENCOURT

sportcentum De Kegel

IN VOORBEREIDING IN VERKOOP

S 

IN ONTWIKKELING SPEELPLAATS

S

GREEN COURT

GEBOUW 1

GEBOUW 2

GREEN COURT

NKER

KERW

EG

S

BOVE

A4

ht rec

ag

Ut

GREEN COURT

Aalsmeer

BURGEMEESTER WIEGELWEG

Situatie Veld 8, Westwijk2.

greencourt

7


naar amstelveen centrum

sportcentrum De Kegel

8


green court

n ss Ne

e

r laa

W estwi j k 2 A m stelveen

bove

green court

Bu

e rg

m

ee

s

r te

w

ie

g

e lw

nker

kerw

eg

eg

Metro/ sneltramlijn 51

greencourt

9


INTERVIEW

‘De natuur als inspiratiebron’ » Interview met Thijs Asselbergs van architectuurcentrale Thijs Asselbergs

Een woonplan dat duidelijk herkenbaar is in het gebied en daarbij perfect aansluit bij de natuurlijke omgeving van Westwijk2 en de ecologische zone. Zo kan Green Court het beste omschreven worden volgens architect Thijs Asselbergs. Samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor het ontwerp van de zes prachtige appartementengebouwen. Thijs: ‘Binnen de stedenbouwkundige randvoorwaarden hebben wij op onze eigen manier invulling gegeven aan het ontwerp. De slanke op zichzelf staande gebouwen hebben een heldere vorm en kleur, wat zorgt voor een mooie overgang naar het groene gebied. De natuur is zonder enige twijfel onze grootste inspiratiebron geweest. De grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht op de ecologische zone en Westwijk2. Daarbij staan de zes gebouwen ver genoeg uit elkaar om de bewoners ook vanaf de zijgevel een mooi uitzicht te geven. Toch vormen appartementengebouwen één geheel en dat draagt weer bij aan een geborgen gevoel. Hier woon je op jezelf zonder alleen te zijn.’ Het groene hart van Green Court Bij het ontwerp was naast functionaliteit, schoonheid en de oriën­ tatie ook de energienorm een uitdaging. ‘Het is misschien een technisch verhaal, maar volgens het bouwbesluit moet het gebouw een energienorm hebben van 0,8. Green Court heeft een energienorm van 0,4. Hiermee is het dus bijzonder energiezuinig én groen. Om dit te bereiken hebben wij gebruik gemaakt van de elementen van de natuur. Aan de kant waar de zon het minste schijnt, is de gevel meer gesloten, terwijl de zonnige zuidzijde juist een open en transparant karakter heeft. Hiermee creëer je op een natuurlijk manier een comfortabel leefklimaat.’

10


» Interview met Gauke Adamse van de gemeente Amstelveen

‘Je moet de natuur zijn werk laten doen’ In de toekomst uitkijken op een ecologische zone. Dat is een privilege die niet iedereen heeft. En als je dan zoiets bijzonders voor de deur hebt, is het natuurlijk leuk om er wat meer over te weten. We vragen tekst en uitleg aan Gauke Adamse. Hij is tuin- en landschapsarchitect bij de gemeente Amstelveen en heeft samen met de stedenbouwkundige van Westwijk2 en de Provincie een fraai stukje natuur tot in het hart van Westwijk2 gebracht. ‘De ecologische zone in Westwijk2 maakt onderdeel uit van de groene AS. AS staat voor de verbinding tussen het Amstelland en Spaarnwoude. Het grootste deel van de verbinding ligt in Westwijk2. In diverse delen in Westwijk2 is de ecologische zone slechts een stroompje, bij Green Court is de zone breder en herkenbaarder. De zone varieert in breedte en diepte, waardoor er een speels en afwisselend geheel ontstaat. Daarbij zorgen de wisselende dieptes ervoor dat er verschillende soorten rietvegetaties kunnen groeien en dat trekt weer bepaalde dier­soorten aan. Als we hier op een mooie dag een ringslang, noordse woelmuis, snoek of waterspitsmuis tegenkomen, is onze missie voltooid. Verder is het aan de natuur om haar werk te doen en aan de bewoners van Green Court om ervan te genieten.’

greencourt

11


HET PLAN

GreenCourt biedt voor ieder wat wils Green Court bestaat uit 52 luxe appartementen, verdeeld over zes appartementengebouwen. Wij starten met de verkoop van twee appartementgebouwen, die ruimte bieden aan twee keer twaalf appartementen. Het kleinschalige gevoel van Green Court wordt versterkt doordat er slechts drie appartementen per woonlaag zijn, hier weet u tenminste wie uw buren zijn. U heeft de keuze uit vijf verschillende woningtypes met twee, drie of vier slaapkamers. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 108 m² tot maar liefst 156 m². Wij hebben enkele woningtypes voorzien van een alternatieve indeling, zodat u het appartement kunt kiezen dat volledig aansluit bij uw woon­ wensen. In de afgesloten, halfverdiepte stallinggarage is een privéparkeer­plaats voor u gereserveerd. Hier bevinden zich ook de extra bergingen. Optimaal genieten Hoewel Green Court dus een bijzonder gedifferentieerd woning­ aanbod biedt, hebben de appartementen ook een aantal belangrijke overeenkomsten. Zo zijn ze stuk voor stuk luxe af­gewerkt met mooi sanitair van Villeroy & Boch en een complete standaard keuken. Daarbij zijn de woningplattegronden bijzonder praktisch, waardoor iedere vierkante meter optimaal tot zijn recht komt. Maar het meest opvallend aan dit plan zijn zonder meer de riante balkons op het zuiden, waarvandaan u uitkijkt op het water en het groen van de ecologische zone. Door het toepassen van grote raampartijen heeft de architect de verbinding met buiten geoptimaliseerd.

14


verdiepingsoverzichten

TRAP

E 133

TRAP

D 135

lift

D 152

lift

E 154

woningtype A woningtype C woningtype B en F

F 153

F 134

woningtype D woningtype E

derde verdieping

openbare ruimten

derde verdieping

parkeerplaatsen bergingen

TRAP

D 149

D 132

lift

lift

F 131

tweede verdieping

tweede verdieping

TRAP

TRAP

D 129

D 146

lift

F 128

F 147

20 m2

B

119 m2

29 m2

C

134 m2

15 m2

D

155 m2

16 m2

E

156 m2

15 m2

F

119 m

25 m2

2

TRAP lift

143 146 149 152

145 148 151 154

147

145 146

144 147 150 153

153

134

stallinggarage en bergingen

B 144

C 145

begane grond

144

125 126

128

129 124

134 131 128 125

lift

133

TRAP

131 132 127

130

108 m2

lift

A 143

143

B 125

begane grond

126 129 132 135

A

TRAP

154

A 126

GREENCOURT 2

lift

124 127 130 133

buitenruimte

eerste verdieping

TRAP

135

GREENCOURT 1

eerste verdieping

C 124

E 148

151

lift

type GBO

152

E 127

ingangen

E 151

F 150

148 149 150

E 130

TRAP

stallinggarage en bergingen

greencourt

15


16


greencourt

17


woningen

APPARTEMENT TYPE A Bouwnrs As 126 en A 143 woonoppervlakte van 108 m² 2 slaapkamers riant balkon van ruim 20 m² op het zuiden living van ruim 60 m² met sfeervolle open keuken complete badkamer met douche, bad en wastafel separaat toilet a  parte bergruimte met wasmachine- en condens­ droger­aansluiting extra berging in de halfverdiepte parkeerkelder privéparkeerplaats in de halfverdiepte parkeerkelder

18


BASIS TYPE A

VARIANT TYPE A

GBO 108 m2

GBO 108 m2

buitenruimte 20 m

buitenruimte 20 m2

2

3 slaapkamers living van ruim 50 m² met sfeervolle open keuken

GREENCOURT 1

GREENCOURT 2

133 130 127 124

152 149 146 143

134 131 128 125

135 132 129 126

153 150 147 144

154 151 148 145

19 WEST1004 GreenCourt Uitklapper-1.indd 1

GREENCOURT

20 02-12-11 17:56


BASIS TYPE A

VARIANT TYPE A

GBO 108 m2

GBO 108 m2

buitenruimte 20 m

buitenruimte 20 m2

2

3 slaapkamers living van ruim 50 m² met sfeervolle open keuken

GREENCOURT 1

GREENCOURT 2

133 130 127 124

152 149 146 143

134 131 128 125

135 132 129 126

153 150 147 144

154 151 148 145

19 WEST1004 GreenCourt Uitklapper-1.indd 1

GREENCOURT

20 02-12-11 17:56


WONINGEN

APPARTEMENT TYPE C

BASIS TYPE C

Bouwnrs Cs 124 en C 145

GBO 134 m2

woonoppervlakte van 134 m²

buitenruimte 15 m2

2 slaapkamers riant balkon van circa 15 m² op het zuiden grote living van 65 m² keuken met mogelijkheid voor een kook-, spoelof werkeiland complete badkamer met douche, bad en wastafel masterbedroom met luxe inloopkast aparte bergruimte met wasmachine- en condensdrogeraansluiting extra berging in de halfverdiepte parkeerkelder privéparkeerplaats in de halfverdiepte parkeerkelder

21 WEST1004 GreenCourt Uitklapper-1.indd 2

GREENCOURT 1

GREENCOURT 2

133 130 127 124

152 149 146 145

134 131 128 125

135 132 129 126

153 150 147 144

154 151 148 145

22 02-12-11 18:16


WONINGEN

APPARTEMENT TYPE C

BASIS TYPE C

Bouwnrs Cs 124 en C 145

GBO 134 m2

woonoppervlakte van 134 m²

buitenruimte 15 m2

2 slaapkamers riant balkon van circa 15 m² op het zuiden grote living van 65 m² keuken met mogelijkheid voor een kook-, spoelof werkeiland complete badkamer met douche, bad en wastafel masterbedroom met luxe inloopkast aparte bergruimte met wasmachine- en condensdrogeraansluiting extra berging in de halfverdiepte parkeerkelder privéparkeerplaats in de halfverdiepte parkeerkelder

21 WEST1004 GreenCourt Uitklapper-1.indd 2

GREENCOURT 1

GREENCOURT 2

133 130 127 124

152 149 146 145

134 131 128 125

135 132 129 126

153 150 147 144

154 151 148 145

22 02-12-11 18:16


variant TYPE C GBO 134 m2 buitenruimte 15 m2 3 slaapkamers living van ruim 50 m²

greencourt

23


woningen

APPARTEMENT TYPE B en F Bouwnrs Bs 125; B 144; Fs 128, 131, 134; F 147, 150, 153 woonoppervlakte van 119 m² 2 slaapkamers dubbele riante buitenruimte op het zuiden grote living van ca. 46 m² met sfeervolle open keuken complete badkamer met douche, bad, wastafel en tweede toilet ruime masterbedroom van ca. 25 m2 a  parte bergruimte met wasmachine- en condens­­ droger­aansluiting extra berging in de halfverdiepte parkeerkelder privéparkeerplaats in de halfverdiepte parkeerkelder

24


BASIS TYPE B en F GBO 119 m2 buitenruimte type B 29 m2 buitenruimte type F 25 m2

buitenruimte type B

GREENCOURT 1 133 130 127 124

134 131 128 125

135 132 129 126

GREENCOURT 2 152 149 146 143

153 150 147 144

greencourt

154 151 148 145

25


26


greencourt

27


woningen

APPARTEMENT TYPE D Bouwnrs Ds 129, 132, 135; D 146, 149, 152 woonoppervlakte van 155 m² 3 slaapkamers riant balkon van circa 20 m² op het zuiden lichte living van ruim 62 m² met ramen aan twee zijden hoofdslaapkamer met ruime inloopkast badkamer met douche, bad, wastafel en tweede toilet tweede badkamer met douche, bad en wastafel aparte bergruimte met wasmachine- en condens­ droger­aansluiting extra berging in de halfverdiepte parkeerkelder privéparkeerplaats in de halfverdiepte parkeerkelder

BASIS TYPE D

variant TYPE D

GBO 155 m2

GBO 155 m2

buitenruimte 16 m2

buitenruimte 16 m2 4 slaapkamers lichte living van ruim 50 m² met ramen aan twee zijden

GREENCOURT 1 133 130 127 124

28

134 131 128 125

135 132 129 126

GREENCOURT 2 152 149 146 143

153 150 147 144

154 151 148 145

29

greencourt

30


woningen

APPARTEMENT TYPE D Bouwnrs Ds 129, 132, 135; D 146, 149, 152 woonoppervlakte van 155 m² 3 slaapkamers riant balkon van circa 20 m² op het zuiden lichte living van ruim 62 m² met ramen aan twee zijden hoofdslaapkamer met ruime inloopkast badkamer met douche, bad, wastafel en tweede toilet tweede badkamer met douche, bad en wastafel aparte bergruimte met wasmachine- en condens­ droger­aansluiting extra berging in de halfverdiepte parkeerkelder privéparkeerplaats in de halfverdiepte parkeerkelder

BASIS TYPE D

variant TYPE D

GBO 155 m2

GBO 155 m2

buitenruimte 16 m2

buitenruimte 16 m2 4 slaapkamers lichte living van ruim 50 m² met ramen aan twee zijden

GREENCOURT 1 133 130 127 124

28

134 131 128 125

135 132 129 126

GREENCOURT 2 152 149 146 143

153 150 147 144

154 151 148 145

29

greencourt

30


woningen

APPARTEMENT TYPE D Bouwnrs Ds 129, 132, 135; D 146, 149, 152 woonoppervlakte van 155 m² 3 slaapkamers riant balkon van circa 20 m² op het zuiden lichte living van ruim 62 m² met ramen aan twee zijden hoofdslaapkamer met ruime inloopkast badkamer met douche, bad, wastafel en tweede toilet tweede badkamer met douche, bad en wastafel aparte bergruimte met wasmachine- en condens­ droger­aansluiting extra berging in de halfverdiepte parkeerkelder privéparkeerplaats in de halfverdiepte parkeerkelder

BASIS TYPE D

variant TYPE D

GBO 155 m2

GBO 155 m2

buitenruimte 16 m2

buitenruimte 16 m2 4 slaapkamers lichte living van ruim 50 m² met ramen aan twee zijden

GREENCOURT 1 133 130 127 124

28

134 131 128 125

135 132 129 126

GREENCOURT 2 152 149 146 143

153 150 147 144

154 151 148 145

29

greencourt

30


woningen

APPARTEMENT TYPE E Bouwnrs Es 127, 130, 133; E 148, 151, 154 woonoppervlakte van 156 m² 3 slaapkamers riant balkon van circa 15 m² op het zuiden lichte living van ruim 55 m² met ramen aan twee zijden hoofdslaapkamer met ruime inloopkast badkamer met douche, bad, wastafel en tweede toilet tweede badkamer met douche, bad en wastafel a  parte bergruimte met wasmachine- en condens­ droger­aansluiting extra berging in de halfverdiepte parkeerkelder privéparkeerplaats in de halfverdiepte parkeerkelder

BASIS TYPE E GBO 156 m2 buitenruimte 15 m2

31

GREENCOURT 1

GREENCOURT 2

133 130 127 124

152 149 146 143

134 131 128 125

135 132 129 126

153 150 147 144

154 151 148 145

32

greencourt

27


woningen

APPARTEMENT TYPE E Bouwnrs Es 127, 130, 133; E 148, 151, 154 woonoppervlakte van 156 m² 3 slaapkamers riant balkon van circa 15 m² op het zuiden lichte living van ruim 55 m² met ramen aan twee zijden hoofdslaapkamer met ruime inloopkast badkamer met douche, bad, wastafel en tweede toilet tweede badkamer met douche, bad en wastafel a  parte bergruimte met wasmachine- en condens­ droger­aansluiting extra berging in de halfverdiepte parkeerkelder privéparkeerplaats in de halfverdiepte parkeerkelder

BASIS TYPE E GBO 156 m2 buitenruimte 15 m2

31

GREENCOURT 1

GREENCOURT 2

133 130 127 124

152 149 146 143

134 131 128 125

135 132 129 126

153 150 147 144

154 151 148 145

32

greencourt

27


variant TYPE E GBO 156 m2 buitenruimte 15 m2 4 slaapkamers lichte living van ruim 40 m² met ramen aan twee zijden

greencourt

33


keuken & badkamer

34


in een sfeer van stijl en luxe Keuken U voelt zich een bevoorrecht mens om zo te kunnen leven. In een sfeer van stijl en luxe, als de bekroning van wat u heeft bereikt. Daarbij past ook een keuken die u laat genieten. Bijvoorbeeld een SieMatic. Niet alleen omdat een SieMatic keuken uw niveau van wonen werke­lijk af maakt, maar vooral omdat een SieMatic altijd optimaal bij u past. Dat is Individueel Design van SieMatic. Onze adviseur gaat uit van uw persoonlijke wensen, uw smaak en uw manier van leven. De hoogte van het werkblad en de bereikbaarheid van de kasten worden precies afgestemd op uw lichaamslengte. Zo ontstaat een keuken die speciaal voor u is ontworpen. Genieten van uw keuken begint met een bezoek aan Eigenhuis Keukens in onze nieuwe showroom in Hoofddorp.

Eigenhuis Keukens IJweg 987 2133 ME Hoofddorp Âť www.eigenhuiskeukens.nl/vestiging-hoofddorp.html

greencourt

35


luxe voor elke dAG Badkamer Villeroy & Boch staat al meer dan 250 jaar voor kwaliteit, innova­tie, design en functionaliteit. Van producent en verkoper van hoogwaardige keramiekproducten heeft Villeroy & Boch zich wereldwijd ontwikkeld tot een gerenommeerde lifestyleaan­bieder. Gespecialiseerd in totaaloplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Daarmee garandeert Villeroy & Boch u zowel de hoogste kwaliteit, als ook langdurig plezier van de producten. Hans Grohe richtte het bedrijf in 1901 in Schiltach op. Nauw­keurig­heid, vakmanschap en precisie zijn eigenschappen die tot aan de oorsprong terug gaan en diepgeworteld zijn in de tradities in het Zwarte Woud. Het succes van de onderneming is mede te danken aan de passie voor water – bron van leven – en aan het feit dat de onderneming nog steeds wordt geleid door de familie Grohe.

» www.villeroy-boch.com » www.hansgrohe.nl

36


greencourt

37


GOED VOOR U en HET MILIEU Koopt u in Green Court dan kiest u voor een bijzonder kwalitatief hoogwaardige woning, die nu al aan de eisen van de toekomst voldoet. Buiten het feit dat de woningen boven de norm geïsoleerd zijn, is er ook gebruik gemaakt van duurzame materialen en een gebalanceerde ventilatie. Daarnaast is er een bijzondere voorziening getroffen rondom het verwarmen én koelen van uw woning. Green Court is name­lijk uitgerust met warmte- en koudeopslag. Door al deze voor­ zieningen hebben de woningen een zeer laag energieverbruik, waar u als koper weer van profiteert. Wat is precies een warmte- en koudeopslagsysteem? Warmte- en koudeopslag is een milieuvriendelijke manier om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. Deze techniek wordt gebruikt om gebouwen en woningen te verwarmen en te koelen. In uw woning wordt een warmtepomp geplaatst die u voorziet van warmte, koud en warm tapwater. Het mooie van deze manier van verwarmen en koelen is dat u geen ontsierende radiatoren meer heeft in uw huis (behoudens elektrische radiator in de badkamer), omdat gebruik wordt gemaakt van vloerverwarming/-koeling. Daarbij heeft u maximale indelings­vrijheid, meer comfort en een gezonder binnenklimaat, omdat er geen stofdeeltjes worden verbrand. Zet de deur maar open Uiteraard vormt dit comfortabele geavanceerde systeem geen belemmering om een raam of deur open te zetten. De temperatuur regelt u eenvoudig met een thermostaat in de woonkamer. Het gebruiksvriendelijke systeem is zo ontworpen dat u één keer de temperatuur instelt en daarna geniet van maximaal comfort.

A++

38


Ruimte voor uw eigen woonwensen Hoewel Green Court een gedifferentieerd woning­ aanbod biedt, is het ook belangrijk dat er daarnaast nog ruimte is voor uw eigen woonwensen. Wij helpen u graag om van een ‘gewoon’ huis uw thuis te maken. Bij Green Court heeft u de keuze uit diverse meer- en minderwerk­­opties, ook wel de kopersopties genoemd. Onder des­kundige begeleiding van een kopersbegeleider kunt u na de aankoop van het huis uw keuzes kenbaar maken. Wij zorgen ervoor dat het meer- en minderwerk (veelal) tijdens de bouw wordt verwerkt, zodat u zich straks alleen nog maar met de aankleding van het huis hoeft bezig te houden. En mocht het nu zo zijn dat u een woonwens heeft, waar geen standaardoptie voor is opgenomen, laat het ons dan weten. Zeker als u er vroeg bij bent is er nog veel mogelijk en kan de kopers­begeleider bekijken hoe wij uw woonwensen kunnen vertalen naar de praktijk. Het is voor ons belangrijk dat het huis wordt zoals u het voor ogen heeft. U moet hier tenslotte wonen.

greencourt

39


De scherpste nieuwbouw­hypotheek voor Green Court, exclusief bij Rabobank Amstel en Vecht. Voor alle aanstaande bewoners van Green Court is er een unieke nieuwbouwhypotheek. Neem snel contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Uw droomhuis is dichterbij dan u denkt!

Een huis moet rust geven. Dat is het idee.

Rabobank. Een bank met ideeën.

www.rabobank.nl/amstelenvecht Tel (020) 454 80 00

40


Colofon Ontwikkeling Westwijk2 is een project van Westwijk Zuidoost CV, een samenwerking tussen AM en Bouwfonds Ontwikkeling. Ontwerp Architectuurcentrale Thijs Asselbergs, Amsterdam Uitvoering BAM Woningbouw Postbus 12190 1100 AW Amsterdam Verkoopinformatie Ludenhoff Groep Makelaars Amsterdamseweg 415 1181 BP Amstelveen Disclaimer De perspectieftekeningen in deze brochure geven een impressie. Het is met recht een “artist’s impression” waarin de illustrator zich soms wat artistieke vrijheden gunt. De reële kleuren van gevels, schilderwerk en dakbedekking kunnen hiervan afwijken. De inrichting van de openbare ruimte is naar de fantasie van de illustrator ingevuld. Ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, kunnen aan deze tekeningen geen rechten worden ontleend. De plattegronden alsmede de afmetingen van sanitair en tegels van alle in deze brochure opgenomen woningen zijn indicatief. Hier is dus geen leveringsplicht aan verbonden. De plattegronden zijn niet op schaal weergegeven. Deze brochure maakt geen onderdeel uit van de contractstukken. Tijdens het eerste gesprek bij de makelaar worden de contractstukken van de woning verstrekt.

T 020 645 94 46 E amstelveen@ludenhoff.nl Lunshof Makelaardij Keizer Karelweg 342 1182 RJ Amstelveen T 020 345 83 45 E info@lunshof.nl Gerard W. Bakker Makelaars Beethovenstraat 87 1077 HR Amsterdam T 020 664 77 76 E info@gwbakker.nl Projectcommunicatie Graphic House, Amsterdam Kenmerk WestMag8GC1, d.d. 10-12-2011

greencourt.westwijk2.nl

greencourt

41


greencourt.westwijk2.nl

Westwijk2 is een ontwikkeling van Westwijk Zuidoost C.V., een samenwerking tussen Bouwfonds en AM.

AM Westwijk-Greencourt  

AM Westwijk-Greencourt Brochure