Page 1

bezoek a.s. zaterdag de woondag in amsterdam info over alle projecten: www.amsterdamwoont.nl/woondag Woondag: allemaal open huizen in Amsterdam Morgen, zaterdag 22 juni, vindt de Woondag weer plaats. In heel Amsterdam zijn dan veertien nieuwbouw-, renovatieen zelfbouwprojecten open. In veel gevallen kunt u er van 11.00 tot 14.00 uur terecht, maar aanbieders kunnen ook andere openingstijden hanteren. Op www.amsterdamwoont.nl/ woondag staat een overzicht van alle deelnemende nieuwbouw-, renovatie- en zelfbouwprojecten. Die projecten staan ook op de routekaart op deze pagina. De Woondag is een (bijna) maandelijkse dag waarop woningmarktpartijen hun projecten in Amsterdam en omgeving openstellen. Als consument kunt u daardoor meerdere projecten op één dag bezoeken. www.amsterdamwoont.nl/ woondag (voor alle deelnemende woonprojecten in Amsterdam).

ROUTE WOONDAG OPEN HUIZEN

AMSTERDAM WOONT!

1 2

ZATERDAG 22 JUNI, 11.00 TOT 14.00 UUR

Beleef de hoofdstad 5

3

4

8

6

7 9 14 13 11 10 12

1 De Groene Habitat fase 4 Verkoop gestart v.a. € 164.000,o.b.v. canonbetaling. Bouwlocatie B. Merkelbachsingel. www.degroenehabitat.nl 2 Hart van Elzenhagen fase 2 Eengezinswoningen v.a. € 174.500,- o.b.v. excl. erfpacht v.a. € 2.000,- p/jr. Bouwlocatie B. Merkelbachsingel. www.hartvanelzenhagen.nl 3 Blok 0 Houthaven Bouw zelf je huis in de Houthaven. Gevleweg 116. www.blok0.nl

4 Lot in Noord Start verkoop fase 3 Johan van Hasseltweg 118hs. www.lotinnoord.nl 5 Waterlandplein, De Noordertoren Stedelijk wonen met een prachtig uitzicht. Modelwoning IJdoornlaan 251. www.nieuwwaterlandplein.nl 6 Steelvliethof Huis met toekomstperspectief. De Hood, Reimerswaalstraat 101. 12.00 tot 14.00 uur. www.steelvliethof.nl

7 11 Pandjes Eigentijds comfort achter authentieke gevels. Schoolstraat 6a, 14-16. 11.00 tot 13.00 uur. www.de11pandjes.nl

10 Feestelijke opening Amstelkwartier Tal van activiteiten rond de projecten. 13.00 tot 15.00 uur www.amstelkwartier.nl

13 IJburg, Rieteiland-Oost Ruime kavels voor zelfbouwers. Informatiepunt Rieteiland-Oost, Larikslaan. www.rieteiland-oost.nl

8 Wiener & Co. Fase 1 Voorproefje start verkoop. Bouwlocatie Oostenburgervoorstraat. www.wienerenco.nl

11 De Acht Huurappartementen v.a. € 1.075,Modelwoning Amstelvlietstraat 381. 13.00 tot 15.00 uur. www.de-acht.com

14 Fregat fase 2 Verkoop gestart v.a. € 309.000,- v.o.n. Nico Jessekade. www.mooistepuntvanijburg.nl

9 Oostpoort Het nieuwe stadshart van Oost met ruim aanbod. Infocentrum Linnaeusstraat 213. www.woneninoostpoort.nl

12 Villa Mokum Bezoek onze modelwoning. Bouwterrein Spaklerweg. www.villamokum.nl

Bereken online je hypotheek Wil je weten wat je kunt lenen als je een huis koopt? Ga dan naar de hypotheekmodule van De Hypotheker op www.amsterdamwoont.nl. Met een paar muisklikken weet je waar je aan toe bent.

Uitgelicht

Nieuw aanbod te zien tijdens Woondag

De Groene Habitat (fase 4): Eengezinswoningen, met vier kamers en een riante zolder, een grote tuin en hoogwaardige isolatie: v.a. 164.000 euro (op basis van jaarlijkse canon-betalingen).

Tijdens de Woondag van zaterdag 22 juni is op diverse plekken in Amsterdam informatie over nieuw aanbod te krijgen. Het gaat om fases van projecten die net in verkoop zijn (Fregat fase 2, Hart van Elzenhagen fase 2 en De Groene Habitat fase 4) en om een project waarvan op de Woondag zelf een nieuwe fase in verkoop gaat: Lot in Noord. Verder is er project Wiener & Co, dat zaterdag 29 juni in verkoop gaat.

Lot in Noord (nieuwe fase): Tien eengezinswoningen, met vier kamers en allerlei mogelijkheden om uit te breiden: v.a. 195.900 euro (v.o.n. en inclusief vijftig jaar afgekochte erfpacht).

Fregat (fase 2): Tien eengezinswoningen, 117 vierkante meter, drie slaapkamers, overal vloerverwarming, tuin en eigen parkeerplaats: v.a. 309.000 euro (v.o.n., op basis van vijftig jaar afgekochte erfpacht). Hart van Elzenhagen (fase 2): 31 eengezinswoningen, 111 tot 131 vierkante meter, drie slaapkamers (met mogelijkheid om vierde slaapkamer te realiseren) en een tuin: v.a. 174.500 euro (v.o.n., exclusief erfpachtcanon).

Wiener & Co (eerste fase): Waterwoningen, appartementen in pakhuisachtige gebouwen en waterappartementen. Wiener & Co wordt een bijzonder project, met woningen tot 218 vierkante meter: v.a. 395.000 euro (v.o.n.).

Meer informatie over deze en andere Woondagprojecten staat op www.amsterdamwoont.nl/woondag. Op de routekaart op deze pagina staat waar de projecten zich bevinden en hoe laat ze open zijn.

Doe mee met fotowedstrijd Amsterdam Woont Amsterdamwoont.nl, dé nieuwbouwsite van Amsterdamorganiseert een fotowedstrijd. Iedereen kan meedoen. De foto’s moeten het gevoel van wonen en leven in Amsterdam vangen. Een kleine selectie van de foto’s wordt op de site gezet. Wie de mooiste foto aanlevert, krijgt een digitaal jaarabonnement op Het Parool.. De nummers twee en drie krijgen Het Parool respectievelijk een halfjaar en een kwartaal digitaal toegestuurd. De spelregels: Maximaal vijf foto’s per deelnemer. Vereist formaat: minimaal 1.145 x 704 pixels. De foto’s mogen niet ouder zijn dan een jaar. Stuur de foto’s naar info@amsterdamwoont.nl. Zet uw voor- en achternaam en telefoonnummer in de mail. De fotowedstrijd sluit op 31 augustus. Wie daarna nog foto’s instuurt, doet niet meer mee om de hoofdprijs.

Op zoek naar een nieuwbouwhuis of kavel in Amsterdam? Kijk op www.amsterdamwoont.nl, meld u aan voor de e-mail nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuwbouwnieuws. F Amsterdam-Woont

T

@amsterdamwoont

VOOR MEER AANBOD: WWW.AMSTERDAMWOONT.NL/WOONDAG

Profile for Amsterdam Woont

Woondag amsterdam (22 juni, het parool)  

Pagina met artikelen over projecten die tijdens de Woondag Amsterdam van zaterdag 22 juni zijn opengesteld.

Woondag amsterdam (22 juni, het parool)  

Pagina met artikelen over projecten die tijdens de Woondag Amsterdam van zaterdag 22 juni zijn opengesteld.

Advertisement