Page 1

Velkommen til

IDRETTENS FESTKVELD Surnadal kulturhus - Lørdag 26. januar KL.18.00

2013


Idrettens Festkveld

Ola Inge Sæther

I motsetning til i fjor har vi i år valgt at arrangementet skal være alkoholfritt, og ønsker med det å være et forbilde om at rusmidler ikke hører hjemme i idretten. Vil til slutt takke for den positiviteten vi har blitt møtt med i næringslivet i Surnadal for vår ide og arrangement. Uten dere har vi ikke kunne gjennomført Idrettens Festkveld og vi merker at idretten også står sterkt i verdi for våre lokale bedrifter. Så igjen en ekstra takk til Surnadal kommune, våre hovedsponsorer og sponsorer. Surnadal Idrettsråd v/Ola Inge Sæther Styrets leder

2

ro

men sykkelkl llhei ub anno

2006

b

T

Surnadal Idrettsråd

Surnadal idrettsråd ønsker med dette hjertelig velkommen til Idrettens Festkveld for året 2012. Vi er glade for å ha fått veldig god tilbakemelding fra fjoråret, og vi var ikke i tvil om at idrettsfesten skulle gjennomføres også i år. Surnadal kommune er fylkets største idrettskommune målt i medlemmer opp mot folketall. Dette gjenspeiler en stor aktivitet av både aktive utøvere og frivillige som gjør en fantastisk innsats. Resultatmessig er vi svært stolte av at Surnadals ulike idrettslag virkelig hevder seg godt både i Norgestoppen og ute i Europa, med norgesmestere, nordiske mestere og ikke minst europeiske mestere! Vi har et bredt spekter av idretter og ser med glede fremover til enda et nytt år med idrettsglede og samarbeid på tvers av idrettslag og grener.

Vi ønsker herved å gi alle dere en fortjent oppmerksomhet på denne kvelden, og håper Egil Søby kan gi motivasjon for videre innsats og noen nye impulser.


EN STOR TAKK TIL VÅRE SPONSORER

INNVENDIGE BYGGEVARER - Veggpanel - Listverk - Utforinger - Takpanel - Tregulv - Hobbyplater - Benkeplater - Dører

MØBLER

- Soverom - Spisestue - Garderobe - Skap og sjenk - Sofabord - Bad

UTVENDIGE BYGGEVARER

- Kledning - Tretak - Elementbygg - OutLiving® kolleksjon: - Hagemøbler - Treheller - Gjerder - Terrassebord - Levegger - Steinheller

www.talgo.no 3


Publikums hederspris de nominerte er: Geir Helge Heggset Både fotballen og håndballen er en veldig viktig del av Geir Helge sitt liv. Han er en fantastisk flink person som stiller opp på alt han blir spurt om. Små oppgaver som store oppgaver er like viktige. Geir Helge stiller alltid opp på trening og kamp. Åpner hallen, henter frem alt av utstyr, henger opp reklame og er ikke minst en ivrig supporter på kampene. Geir Helge har gjort mye for andre i mange år.

Magne Hansen Har over mange 10-år gjort en fantastisk innsats for IL Søya, skikretsen, vinterleikene i Surnadal - og andre klubber. Både som skileder, tilrettelegger og trener - men i de senere år mest som dyktig speaker i både langrenn og fotball.

Trollheimen Ride og Kjørelag Har lagt ned stor innsats for hestemiljøet i Surnadal. Har rekruttert mange til sporten med sin godvilje til å låne bort både hester, utstyr og anlegg til små og store hesteinteresserte. Lykkes med å få realisert planene om ridehall i Surnadal i samarbeid med Rindal og Halsa. Ridehallen har kommet opp og er delvis tatt i bruk for trening.

«Dugnadsgjengen» ved Nordmarka skisenter Kjører opp fine skispor gjennom hele vinteren år etter år. Utbygging av løypenett og anlegg. En positiv gjeng som virkelig står på for skigleden i Surnadal.

Barneidretten ved Mari Vattøy Mari Vattøy for det arbeidet hun gjør i barneidretten. “Åpen hall” er et svært populært tilbud til barn fra 0 år til 4 klasse. Arrangementet er gratis, og det er basert på dugnad. Alle pengene som kommer inn går direkte til barneidretten. ( Til nytt utstyr som kan brukes.) Ideen “Åpen hall” har hun kommet på selv.

4


EN STOR TAKK TIL VÅRE SPONSORER

Din lokale støttespiller!

www.svorka.no

5


EGIL SØBY

Egil Søby er en av skandinavias beste

motivatorer og en ettertraktet foredragsholder. Han er Olympisk mester i kajakk og har en rekke VM og EM gull. 15 nordiske mesterskap, 55 norske mesterskap og 8 kongepokaler. Søby var aktiv konkurranse-seiler i havseiling 1978-1995. Birkebeineren, 9-mila, 7-mila, samt 10 maratonløp. Han har besteget: Elbrus 5642 m.o.h, Kilimanjaro 5895 m.o.h, Aconcagua 6962 m.o.h Golf handicap 13,5.

6

Foredraget "Suksessfaktorer i hverda-

gen, på jobb, idrett og privat" vil omhandle : Humørets betydning og den gode opplevelsen ved å føle seg verdsatt. Om viktigheten av dyktige individuelle i gode team, om hva som styrer oss i hverdagen mentale styringsimpulser og mentale sperrer, og om hvordan fjerne disse. Om stress, stressmestring (Best når det gjelder) om helse (verdien av frukt og grønt), om kraften i Positiv Tenking, visualisering, samarbeid, selvtillit, målsetting m.m.


IDRETTENS FESTKVELD

2013

PROGRAM

Idrettens festkveld Surnadal Kulturhus • lørdag 26. januar kl.18.00

Motivasjons foredrag med Egil Søby: ”Det sitter mellom øra”

Pause med fingermat/alkoholfri drikke

• Innmarsj/presentasjon av klubbene i Surnadal Idrettsråd • Presentasjon av Møre og Romsdal Idrettskrets

Årets Prestasjon

• Presentasjon av MOT og deres arbeid i Surnadal • Årets Ildsjel • Publikums Hederspris

• Avslutning

7


Man trenger ikke vĂŚre stor for ĂĽ vĂŚre god!

Surnadal 8


EN STOR TAKK TIL VÅRE SPONSORER

Surnadal • Halsa • Kristiansund • Trondheim Telefon: 07166 Postboks 54, 6656 Surnadal Telefax: 71 66 27 27 E-post: post@bank.no Internett: www.bank.no

Surnadal

9


Surnadal fylt med aktiviteter Naturen

i Surnadal gir deg ubegrensede muligheter til alle aktiviteter, uansett årstid. Ved foten av Trollheimen ligger Surnadal ved inngangen til et fantastisk fjellområde som innbyr til vandring i vill og vakker natur, eller på utbygde rutenett med merkede stier. Om du ønsker å prøve fiskelykken i dette vakre naturlandskapet finnes det mange fiskevann, både i Trollheimen og i Nordmarka. Her er bestanden av ørret og røye stor. Surnadal kan også by på flere fjorder. Her kan du fiske både fra båt og land. Elva Surna er den største av flere lakseelver i kommunen. Med sine fjell og ubegrensede muligheter er vintersport en selvfølge i området. Her finnes aktiviteter for hele familien året rundt. Trollheimen skaper den perfekte rammen for fotturer.

10

Det er områder for blant annet:

. Telemarkskjøring . Ski . Golf . Skyting . Bueskyting . Motorcross . Klatring . Volleyball . Fotball . Håndball


EN STOR TAKK TIL VÅRE SPONSORER

støtter idrettsglede!

11


Vårsøg No skin det sol e høgste Svealiå. No bli det vår, det kjenne e så vel. Det søng så tongt kring alla dalasiå, og synnåvinn han kjem og gjer me sel. Når sommar’n kjem, da bli det fint e fjellå, da ska e dit og hør kår bekkjinn søng, og kliv te topps e brattast berjestellå, og vea gras og tort og tågberløng. E kjenne lokt tå gras kreng alle haua, og sola skin, og bjøllåinn kleng så kløkt. Å tjønninn legg så blank der e ska laua, med berg ekreng, der e kainn sol me trøkt. Å du, å du, kår sårt og selt e stoinna, når sola skin frå kvite høgdå ned. Da væt e vår’n han e kje lenger oinna at e får levva slik ein sommar te. Da væt e vesst at bekkjinn legg og venta poinn kalle isa med så sval ein drekk. – Når hausten kjem og sistkveldskløva henta, da ska e takk fær sommar’n så e fekk.

Hans Hyldbakk, 1945

T lf. 71 65 71 00 12 12

.

www.v arsog- hot ell.no


EN STOR TAKK TIL VÅRE SPONSORER

Sveen Mek. og Elektro

13 13


Ă˜ravn.2, 6650 Surnadal

støtter idrettsglede!

14 14


EN STOR TAKK TIL VÅRE SPONSORER

Industriveien 6652 SURNA - Telefon 71 66 36 89, Telefax 71 66 37 77 Internett: www.kvanne-industrier.no - E-post: kvanne@online.no

KIAS - Vi lager dører og porter som passer for deg

Elektro AS

Rød PMS 032

15 15


SURNADAL IDRETTSRÅD

GRATULERER SURNADAL IDRETTSLAG MED

Amfi Kreativ AS

100 ÅR MED IDRETTSGLEDE!

Følg oss på facebook www.facebook.com

www.idrettsvekst.no

Programblad Idrettensfestkveld  

Her finner du informasjon hva som skal skje på festkvelden!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you