Page 1

Alutraden NYTT

FEBRUARI 2013

Vi har precis avslutat 2012 och kan konstatera att det blev ett helt okej år. Vi ser en styrka att vi är representerade i så många olika segment i en ”lågkonjunktur”, vilket gör att vi inte påverkas så dramatiskt om en bransch viker kraftigt. Det är också en av anledningarna till att vi har en enorm kompetens på Alutrade, vi vet oftast varje kunds specifika krav och behov. Vi tror på tillväxt för oss under 2013. Det kommer inte att ske utan hjälp ifrån våra kunder och vår duktiga personal. Under 2013 kommer vi att öka vår marknadsnärvaro genom att besöka nya och befintliga kunder oftare. För övrigt måste jag nämna att vi just nu söker ytterligare en innesäljare för att stärka oss när marknaden tar ny fart. Mattias Söderqvist VD

Alutrade firar 30-årsjubileum

2013 är året då Alutrade firar 30 år som aluminiumleverantör. Det har varit 30 utvecklande och händelserika år, då vi har gått från att vara en renodlad trader till en komplett leverantör av aluminium som är med i hela processen - från idé till färdig produkt! 1983 var året då Alutrade grundades av Christer Björstad. Det började med ett brunt skrivbord under trappan i huset i Vetlanda. Med 16 års erfarenhet, från en av Sveriges största aluminiumleverantörer, utvecklades tankar och idéer om att starta en egen verksamhet. Christer hade upptäckt att det fanns ett starkt behov i svensk industri av udda dimensioner och legeringar. Detta grundade Alutrade. Idag har vi den stora koncernens kraftfulla resurser och familjeföretagets smidighet. Vår långa erfarenhet av aluminium tillsammans med vår solida ekonomi gör oss till en trygg och stabil partner.


UPDUNHW

Kompletta visuella lÜsningar frün Baldursson Datadekal AB Baldursson skapar helhetslÜsningar fÜr alla former av exponeringsbehov. Sortimentet bestür av allt frün affischer och banderoller till dekal och dekor, skyltar, exposystem, vepor och mer därtill.

Tvü frügor till Bragi Baldursson, VD: - Hur länge har Alutrade varit Er leverantÜr? �-Vi har varit kund hos Alutrade sedan 2006�. - Är Ni nÜjda? �-Vi är nÜjda och allt fungerar utmärkt.�

pü väggen permanent, vill man sedan byta bild efter behov gÜrs detta enkelt. Dess6LGD utom är det kostnadseffektivt och miljÜanpassat. Vi levererar även profiler till expoprodukter süsom stübord och fÜrrüdsutrymme till montrar. Profilerna levereras direkt frün verk i lünglängder till Baldursson.

Pü nästa sida ser ni exempel pü stübord, WellArt samt fÜrrüdsutrymme, som levererats av Baldursson till Alutrades monter pü Elmia Subcontractor 2012. Läs mer om fÜretaget pü www.baldursson.se

2 FRĂ…GOR

Alutrade levererar listprofiler till Baldurssons egenpatenterade displayanordning WellArt, som är tryckt pü wellpapp. En av fÜrdelarna är den lätta monteringen. Aluminiumramen monteras


Givande mässa på Elmia Subcontractor 2012 Årets mässa på Elmia Subcontractor i dagarna fyra, blev mycket lyckad. Många viktiga kontakter knöts och vi fick nöjet att träffa både gamla och blivande kunder. Vår monter i A-hallen var välbesökt under Nordens ledande underleverantörsmässa för industrin. En mässa som präglades av framåtanda och kämpaglöd. De rådande tuffa tiderna märktes inte av, utan de flesta verkar ha tagit fasta på att det är i tuffa tider man gör de bästa affärerna. Förutom profiler från en rad olika branscher och med en rad olika användningsområden, fanns WellArt-tavlor, ståbord och förvaringsutrymme från Baldursson Datadekal AB på plats, samtliga med profiler från Alutrade. Tack alla Ni som besökte vår monter!

VISSTE DU ATT... ...vi just nu söker en Innesäljare för att stärka upp säljorganisationen. Läs mer på www.aluminium.se ...Alutrade har högsta kreditvärdighet och har tilldelats AAA-diplom varje år sedan 2007. ...vi levererar allt inom aluminium; standardmaterial, kundanpassade profiler, plåt etc, tillsammans med förädling och ytbehandling.

”Alutrade - mer profil kan du inte hitta”


B Kundnöjdhet i fokus

Alutraden Nr. 1 - Februari 2013 Utgivare: Alutrade AB

Vi är stolta och glada över årets resultat i vår kundnöjdhetsmätning. Denna genomförs varje år, som ett led i vår ISO-certifiering.

Postadress: Box 165 351 04 VÄXJÖ

Ett slumpmässigt urval kunder får betygsätta oss inom områden som leveranssäkerhet, kvalitet, servicegrad och tillgänglighet. Vi är särskilt nöjda över resultatet för 2012, som visar på att vi har väldigt nöjda kunder. Årets resultat var det bästa hittills, sedan 2004. Det ger oss om möjligt än mer drivkraft att ständigt förbättra oss och ta till oss värdefulla synpunkter som kommer upp.

Besöksadress: Älgvägen 10 352 45 VÄXJÖ

Stort tack till Er som deltog! Era svar hjälper oss att hela tiden bli bättre och optimera oss.

Redaktion: Åsa Brittsten

Telefon: 0470-74 54 00 Fax: 0470-74 54 10 info@alutrade.se www.aluminium.se

Ansvarig utgivare: Mattias Söderqvist Tryck: Eklundens Grafiska, Växjö Copyright © 2013 Alutrade AB

Alutraden nr. 1 -13  

Alutrades nyhetsbrev

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you