Page 1

Col·laboradors

Expositors ASSOC. DE COL·LECCIONISTES DE Degustacions Vi / Cava PLAQUES DE CAVA DE CUBELLES Vins i Caves Cuscó Berga CA L'ESTER

Degustacions Vi / Cava Degustacions gastronòmiques

EL RACÓ DE LA VILA

Degustacions Vi / Cava Degustacions gastronòmiques

EL RACÓ D'EN PINILLA

Degustacions Vi / Cava Degustacions gastronòmiques

Pg. Marítim cantonada C. Girona, 08880 Cubelles. Tel: 93 895 08 71

Rosa Fonoll i Ventura 1a Tinent d'alcalde - Regidora de Festes i Tradicions, Turisme i Comerç

Em fa una il·lusió especial adreçar-me a tots vosaltres amb motiu de la XXV Festa de la Verema. Una celebració que mostra l'essència i la identitat del nostre poble, i que s'ha consolidat al llarg dels darrers anys com un dels esdeveniments més importants de la nostra vila. A Cubelles encara som terra de vinyes i hortes. Som un poble acollidor, que obre les seves portes a tota la gent que hi ve, tan per viure-hi com simplement per visitar-nos. Sempre estem disposats a atendre els nostres visitants, oferintlos el millor que tenim. Durant aquests dies, Cubelles, a través dels vins, caves i la gastronomia, que són els ingredients principals, presenta a la ciutadania un programa farcit d'activitats per a tots els públics i que combina, de forma excel·lent, la tradició amb la modernitat i la identitat amb el lleure, amb activitats com la música, la cultura, els balls populars, l'artesania, els oficis... Tots aquests elements junts, que es complementen i que fan de la Festa un moment de l'any únic en el que ens unim veïns, veïnes i estiuejants per retrobar-nos, compartir experiències i acomiadar l'estiu. Us esperem a tots i a totes a la Festa de la Verema, que marca les nostres arrels. La que ens ha vinculat a la vinya, el paisatge, la nostra mar i l'agricultura, base de la nostra cultura i de la promoció de la vila. Esteu convidats a sumar-vos-hi a aquesta celebració tan tradicional de la nostra vila, d'identitat i d'orgull. Gaudiu d'aquesta Festa en aquests temps tant difícils per a tots. Aquest és el meu gran desig. DISFRUTEU-LA FORÇA. ESTÀ FETA AMB TOT EL COR PER A TOTS VOSALTRES !!

C. Major, 19 08880 Cubelles. Tel: 609 71 44 94 C. Creu, 6 08880 Cubelles. Tel: 93 895 62 43

KBE KBO

Pg. Mar Mediterrània, 2, local 4, 08880 Cubelles. Tel: 93 895 70 48

Degustacions gastronòmiques

MESON BARBACOA

Degustacions Vi / Cava Degustacions gastronòmiques

C. Sumella, 17 08880 Cubelles. Tels: 650 57 98 87 / 618 43 88 64

QUE BO

C. Major, 14 08880 Cubelles. Tel: 93 895 01 34

Degustacions Vi / Cava

Servei de bar No és permesa l'entrada de menjar i begudes dins del recinte.

Anselm Cabús i Torra Ciril Poch i Lleó Carles Pérez i Castellví Francesc Pujadas i Altero Isidre Rosell i Gual Joan Cortiada i Pujol Jordi Estalella i Ivern Josep Cuscó i Martí Montserrat Martí i Masip Masia Molí de l'Estapé

Raimon Carreras i Massó Masia Molí de l'Estapé

Pedro Hernández i Masegu Robert Monzonis i Gómez Virgilio Serna i Rillo Xavier Toscano i Granell

COPA

COMMEMORATIVA + OBSEQUI: 1,5€

Els tiquets de les degustacions es vendran directament als estands


Dissabte 8 de setembre A la plaça del Mercat

10.00 hores

12ª Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava

A càrrec de l'Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava de Cubelles.

Al Centre Social

(c/ Joan Roig i Piera, 3-5)

11.00 hores

Activitat Infantil: Sessió de Contes "La Verema i altres contes".

A la plaça del Mercat

Divendres 7 de setembre

19.00 hores

Activitats per petits i grans:

Cursa de tonells de vi - Concurs de trepitjadors de raïm.

A la plaça del Mercat

20.00 hores

Inauguració oficial de la XXV Festa de la Verema

Tot seguit, sorteig d'un creuer de la campanya de l'Associació d'Hostaleria i Comerç de Cubelles.

19.00 hores

Cercavila dels Gegants de Cubelles acompanyats dels Trabucaires de Vilanova i la Geltrú - Ball d'en Joan Serrallonga. Obertura dels estands. A continuació activitats per a petits i grans: Cursa de tonells de vi.

21.00 hores

Lliurament dels Premis Pàmpols 2012 i relleu Pàmpols 2011 Tot seguit, arribada del tractor a la plaça amb els trepitjadors infantils i el raïm de l'anyada. Especial Trepitjada de Raïm "25 anys de la Verema" amb la col·laboració d'en Josep Cuscó i acompanyat dels joves de la vila. A continuació gaudirem del tast del primer most.

23.00 hores

Música amb la millor selecció dels anys 80's

00.00 hores

Concert amenitzat pels RAGGATUNNING Patxanga-Disco-Party

Elecció Pubilla i Hereu 2012 i relleu Pubilla i Hereu 2011

21.30 hores

Gran espectacle de ball a càrrec de la companyia WONDER DANCE

amb la participació de la ballarina cubellenca Rosa Carné, campiona del món de "llatins" i amb ballarins campions d'Espanya i Catalunya en modalitats "balls estàndar llatins" i "dansa del ventre".

Activitats paral·leles

Durant els dies 7 i 8 de setembre

Presència del Gegant Charlie Rivel en commemoració del 25è aniversari. Exhibició de veremadora i tractors. Demostració d'oficis i eines a càrrec dels artesans cubellencs: Isidre Rosell Gual - Virgilio Serna Rillo - Anselm Cabús Torra. Exposició d'eines de llenyataire a càrrec de Francesc Pujadas. Presentació de les plaques de cava commemoratives de la Festa de la Verema 2012 i presentació de les plaques de cava de Cuscó Berga a càrrec de l'Associació de col·leccionistes de plaques de Cava de Cubelles. Mercat de Pagès i Mercat Artesà. Tallers per nens a la zona d'artesania.

Dissabte 8 de setembre Sessió de tast de vins a càrrec de Canals & Canals i Que Bo. Informació i inscripcions a la botiga Que Bo (c. Major, 14 Cubelles) Preu: 5€. Places limitades.

Exposicions

Del 3 al 30 de setembre A la sala d'exposicions del Centre Social: Exposició de Programes i Cartells dels "25 anys de la Festa de la Verema".

Els dies 7 i 8 de setembre A l'estand de l'Ajuntament de Cubelles: Exposició de plaques de cava i obsequis dels "25 anys de la Festa de la Verema". Mostra de les varietats de raïm de la vila.

23.00 hores

Ball de nit amenitzat per l'orquestra AQUARIUM

Diumenge 9 de setembre A la plaça del Mercat

09.00 hores acte únic

II Cursa de la Verema 2012 - Puig de Tiula (Cubelles) Informació: www.activatcubelles.cat (Un percentatge de la recaptació de les inscripcions es destinarà a Caritas Cubelles)

12.00 hores DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

Actuació del Cor l'Espiga Cubelles. Hissada de la Senyera i cantada de l'himne Nacional de Catalunya "Els Segadors" Ofrena floral de les entitats, associacions i partits politics. Parlaments oficials. A continuació a la Plaça de la Vila: Exhibició castellera a càrrec dels Bordegassos de Vilanova i la Geltrú.

Programa Festa de la Verema 2012  
Programa Festa de la Verema 2012  
Advertisement