__MAIN_TEXT__

Page 1

BUTLLETÍ INFORMATIU MUNICIPAL

juny 2016

Mediona

51


2

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA NOUS EQUIPAMENTS AL CONSULTORI MÈDIC

ELECTROCARDIOGRAMA A petició de l’equip sanitari de Mediona, l’Ajuntament, va decidir adquirir un nou aparell d’electrocardiogrames donat que el deficient funcionament de l’aparell existent podia provocar errades en les lectures i en la identificació dels pacients. És una adquisició superior als 2500 € que esperem ajudi als nostres professionals. També us comuniquem que hem adquirit un Otoscopi a petició de la infermera.

DESFIBRIL·LADOR A LA ZONA ESPORTIVA DE LA FONT DEL BOSC Amb l’objectiu de vetllar per la salut del nostres veïnat en casos d’emergència, l’Ajuntament de Mediona ha adquirit un altre desfibril•lador, que completa al que tenim al Poliesportiu Antoni Ramallets i el del consultori mèdic. Aquesta nova adquisició es situarà a la zona de l’Agrupació Esportiva de la Font del Bosc. Un desfibril•lador extern automàtic (DEA) és un aparell electrònic portàtil (producte sanitari) que diagnostica i tracta l’aturada cardiorespiratòria (que es detecta quan una persona està inconscient i no respira normalment) causada per una fibril•lació ventricular (llavors el cor té una activitat elèctrica alterada que provoca que no hi hagi efectivitat mecànica) o una taquicàrdia ventricular sense pols (en què hi ha activitat elèctrica i en aquest cas el bombament sanguini és ineficaç). Aquest aparell genera una descàrrega elèctrica que aplicada abans dels deu minuts de l’aturada cardiorespiratòria pot reactivar la funció cardíaca. Sincronitzat amb l’electrocardiògraf, col•locant els elèctrodes sobre la caixa toràcica, provoca una descàrrega de corrent continu a una tensió de 200 a 400 volts durant unes mil·lèsimes de segon.

MONUMENT “GRÀCIES PER DONAR SANG” El passat ple municipal l’Ajuntament de Mediona va signar un conveni amb l’Associació de donants de Sang per cedir els espais municipals i fer propaganda de totes les campanyes. Una iniciativa que ens va agradar és fer un monument als i les donants de sang... d’alguna manera volem expressar l’agraïment de Mediona a qui dóna vida. Ja el tenim en marxa. En Saxa treballa de valent i al final quedarà una gran obra d’art. NECESSITEM RAJOLES DE COLORS, preferentment de tonalitats blaves, PER FER EL TRENCADÍS! Si alguna persona en té a casa rajoles de colors les pot portar al Pantinkillo Mediona que en recollirem!

DES DE L’ALCALDIA Maig florit o maig podrit? Sovint esperem la primavera amb il·lusió i ganes, la renovació i l’energia que es produeix a la natura i la vida en general ens omple i estimula... però aquest any a Mediona la primavera ens ha arribat podrida. Una trucada telefònica 10’ abans de la trobada amb el comitè d’empresa em fa saber que SCA marxa, que no és viable i que la nostra relació s’ha acabat. No m’ho puc creure (tot i els rumors i indicis) però no hi ha solució, tal com em van dir: No cal que diguis res que la decisió està presa i és irreversible... I em queden en l’aire mil preguntes: Aquest era el pla de reducció de sorolls que m’havien promès? Per què volien més aigua? Aquesta renovació de teulada quin sentit té? Per a què tantes reunions a indústria, la Generalitat i Medi Ambient per la nova llicència mediambiental? Totes les promeses de viabilitat són per quedar bé o per prendre’ns el pèl? Encara tinc més preguntes que sortiran quan la solució al personal estigui posada a sobre la taula... preguntes com: què farem amb les naus? Podrem fer més viable el polígon? Serem tinguts en compte en negociar el futur? Setanta dues persones més van al carrer, a l’atur, per no ser rendibles, o productius o competitius... es trenca un projecte, una aposta i un somni... i es trenca unilateralment doncs l’altre part no ha pogut dir la seva en cap moment. Des de l’Ajuntament de Mediona rebutgem aquesta decisió que tant perjudica al municipi i en especial a les famílies perjudicades. Ens comprometem a treballar des de tots els àmbits per cercar solucions i suport a qui ho necessiti i, esperem, en un màxim d’un any tinguem respostes positives a totes les nostres preguntes. SCA ens deixa, merci per tot. Ens veiem!

EL PRIMER MEDIMÀGIC Mediona segueix en marxa amb iniciatives interessants i molt engrescadores. La darrera, de moment, ha arrencat amb el nom de MediMàgic, un festival de màgia que ha nascut per quedar-se, créixer i fer-se molt important. La primera edició s’ha desenvolupat amb l’entusiasme de la novetat però amb la professionalitat de qui fa molt temps treballa, creu i viu la màgia. Des de l’Ajuntament de Mediona s’ha posat tot el que ha calgut i els Amics de la Màgia del Penedès han fet un programa pensant en tota la família i els objectius pels que ha nascut. Fer una jornada complerta de màgia, amb mags de referència i amb la qualitat demostrada no és senzill, només és possible si es fa amb vocació i dedicació. Per això hem de mostrar el nostre agraïment a totes les persones que l’han fet possible. Fa dos anys ens va deixar en Ferran Balaguer que, entre altres aficions, la màgia ocupava un espai molt important a la seva vida. Parlant amb els amics vam decidir que en el seu record i com agraïment del que havia fet per la màgia, seria molt adient crear un festival que segueixi any rere any. Ha estat una jornada plena d’emocions, entusiasme i màgia. Des del matí fins la matinada la col•laboració desinteressada de prop de 20 mags d’arreu ha fet possible una jornada que, de ben segur, no oblidarem mai. I ja pensem en el següent... de ben segur que us sorprendrà i volem que totes les expectatives quedin cobertes i superades amb escreix. Portarem un programa que trencarà esquemes, ho farem a grans dimensions i seguirem pensant que la màgia de la vida no es pot aturar.


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

3

ELS NOSTRES MAJORS En Pepe Diaz (de Santa Anna) i la Balbina Gallart de Cases Noves són els nostres representants de major edat. I es troben molt bé, cosa que vam comprovar en portar-los un petit detall en nom de tot el municipi. El Pepe amb el seu humor i alegria que el caracteritzen, i rodejat de tota la família, ens va rebre a peu dret i va compartir una bona estona de xerrada i anècdotes. Diu que viure fins als 114 anys.

Eleccions i pals al clatell

La Balbina rodejada de tota la família, és la única rebesàvia que hi ha a Mediona i amb el cap clar i les forces senceres estava rodejada dels seus a punt de celebrar l’aniversari d’un besnét. Una alegria que vol compartir amb el poble. Us ho demostrem amb unes entranyables fotos. El Casal CasaNostra vol agrair a tots/ es els/les col·laboradors/es la seva participació a la Festa de la Gent Gran d’enguany: Ajuntament de Mediona, Naulover, Pintures Ventura, Cal Josepet, Bazar Gallego, construccions Josep Ferran, restaurant El Pi de Palamós, Can Vic, perruqueria Carme, Tallers Domènech, germanes Ramallets (El Gat amb Ales), Mª Rosa Pujadó, Aldi, embotits Cal Duch, Cal Rofes i farmàcia Gumà.

SANT ISIDRE A LES CASES NOVES Dissabte 14 de maig a Les Cases Noves de can Pardo es va celebrar la Festivitat de Sant Isidre que, com ja és tradicional, organitza l’associació de veïns i la Comissió de Festes. Un dinar de germanor va aplegar a més de cent persones que van gaudir del sempre genial ambient, boníssim dinar i ball per a tothom amb el duet Axis. El temps va acompanyar i l’esforç dels organitzadors es va lluir en una jornada festiva que va accelerar el programat partit de final de lliga de l’actual campió. Per molts anys!

ACTIVITATS ESPORTIVES/LÚDIQUES ESTIU 2016 Per a nens i nenes: - Cursets de natació, a partir de 3 anys. Del 4 al 29 de juliol, de 16h a 18h ( horari en funció del grup). - Campus de tennis, de 7 a 12 anys. Del 8 al 12 d’agost, de 17:30h a 19:30h. - 7è open Infantil Btt. Premi Vegueria Penedès. 20 d’agost a Cases Noves. - I Campus de bàsquet Mediona Del 5 al 9 de Setembre als matins. Poliesportiu Municipal. - VI Escola de Futbol Mediona. Del 5 al 9 de Setembre a les tardes. Camp de Futbol i Poliesportiu.

Per adults: CAMPANYA COMERÇ ALS BARRIS ANTICS L’any passat ja vam gaudir de la campanya de promoció que es realitzava a 30 pobles de tota Catalunya i va ser un èxit. Aquest any repetim i augmentem donat que és a 32 pobles amb barris antics que podeu gaudir d’aquesta activitat tal com podeu veure al cartell. Qui compra a les botigues associades té o pot tenir un premi consistent en visitar 6 pobles de Catalunya amb activitats organitzades i despeses pagades. També rebrem als representants dels 32 municipis a Mediona i els mostrarem els llocs més simbòlics del terme. Participeu que podeu tenir premi.

- Aquagym Dimarts i dijous a Sant Joan. Dilluns i dimecres a la F. del Bosc. - Fitness al carrer. Del 4 al 29 de juliol. Gespa piscina Municipal. Dilluns i dimecres de 19:15 a 20:15. - Gimnàsia d’hipopressives. Del 4 al 29 de Juliol. Poliesportiu Municipal. Dimecres i divendres de 18.30 a 19:30. - 3x3 de bàsquet 2 de juliol. - Torneig Volei Sorra. Del 4 al 8 de Juliol a les tardes. - 24h futbol sala. 22 i 23 de juliol. - Torneig de Tennis Tot el mes d’agost.

Hem de tornar a votar. No s’han posat d’acord i hem de tornar a dir-los, perquè alguns no saben llegir, que volem que es posin les piles, s’oblidin de personalismes i partidismes per pensar en nosaltres, el poble i les seves necessitats. No hi ha dret que per un apartat tu que em poso jo, per un tacticisme partidista no es posin d’acord en derogar les retallades, treure la reforma laboral, derogar la llei mordaça, apartar la llei d’educació, recuperar la llei d’avortament... en definitiva donar un impuls progressista a un país que en 4 anys ha perdut empenta, il·lusió i drets... Hem de tornar a votar i des d’aquestes línies volem recordar-vos que només hi ha un que s’ha postulat per fer el canvi, un que ha intentat sumar un que necessitava a dos més per poder ser president i que no ha estat possible per les línies vermelles d’altres. Nosaltres apostem per Pedro Sànchez com a únic que pot reunir les forces que garanteixin un canvi imprescindible. També volen recordar que els esdeveniments que estem vivint amb tancaments de fàbriques a Mediona és possible gràcies a una reforma laboral que ha posat en mans dels empresaris el futur dels treballadors i treballadores... hem de donar les gràcies a qui ha fet possible aquesta reforma que ens mata!

CLOENDA CICLE DE PASSEJADES 15/16 Un Cop finalitzades les passejades de la temporada 2015/16, la diputació va organitzar la “Cloenda”, una festa amb tots els municipis participants per a finalitzar la temporada, i només i poden assistir els que hagin realitzat un mínim de passejades, reflectit en el carnet que se’ls i dona i on es van marcant les assistències. Enguany la cloenda es va desenvolupar a Torelló, el passat dia 18 de Maig, on hi ha la previsió de participació de uns 60 municipis i mes de 2000 participants repartits en dos dies. La jornada va ser un èxit, els participants del municipi de Mediona van fer un seguit d’activitats destinades a l’activitat i manteniment físic. L’Activitat principal es una caminada pels voltants dels municipi amfitrió, i també fam fer activitats diverses com ioga i zumba, envoltats de bon ambient entre els participants i organitzadors. La propera temporada, el municipi de Mediona seguirà formant part del cicle de Passejades, esperem la vostra participació, com en els darrers tres anys que fa que i participem.

HORARI DEIXALLERIA LA FONT DEL BOSC DISSABTES: De 10:00 a 14:00 De 16:00 a 18:00 Moltes gràcies per la vostra col·laboraió.


4

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA FUTBOL A MEDIONA

Busques feina? Tens entre 16 i 29 anys? Estàs a l’atur i vols fer formació? Apunta’t al “PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL” Ofereix: Formació, Ofertes de treball, Ajudes a emprenedors, Períodes de pràctiques Informa’t al teu ajuntament: Ajuntament de Mediona Carrer del Dr. Trueta, 10 (Sant Joan de Mediona) Telèfon: 938 98 50 02

En la darrera edició d’aquest butlleti vam comentar que les competicions estaven apunt de finalitzar. L’equip del CF Mediona ja ho ha fet finalitzant en setena posició a la Quarta Categoria Catalana. Pel què fa al futbol base de l’EEM de Mediona, el conjunt cadet de futbol sala que va ser campió de la lliga comarcal escolar, posteriorment va viatjar a Santpedor per disputar la fase territorial, on va caure eliminat. L’equip aleví de futbol-7 també va ser campió de la lliga comarcal i encara està competint, ja que a la fase territorial va superar als campions de l’Anoia,Garraf i Bages. Els benjamins van finalitzar la lliga escolar al mig de la classificació i els prebenjamins, els més petits, van finalitzar les trobades a mitjans de maig. Ara toca reposar i preparar la propera temporada.

Continguts: 1.-Habilitats Bàsiques: ús bàsic dels ordinadors i Internet. 2.- Recerca d’Informació a Internet 3.-E-Participació: adquisició de coneixement bàsic sobre recursos i serveis que podem buscar a Internet. Cal inscripció prèvia a l’ Ajuntament de Mediona Aquest curs té acreditació oficial per part de la Fundació APIP-ACAM que és l’entitat homologada per la impartició de la formació.

PARRÒQUIA DE SANT JOAN DE MEDIONA La Nostra parròquia té una necessitat urgent; la instal·lació elèctrica està malmesa. És un perill i urgeix arreglar-la. Això diu l’informe de l’enginyer. Per tant, ja que la parròquia és “la casa de tots”, hem de procurar col·laborar. És el lloc que tots necessitem i que ens hi sentim units; ja que, des de la infantesa fins el nostre últim adéu als nostres éssers estimats, hi hem viscut molts moments sempre recordats. Si voleu col·laborar podeu fer-ho: • A la col·lecta de la Missa del 1r diumenge de cada mes • O bé, fent un ingrés al compte corrent de Banc Sabadell: ... 1651 1001901 Us agraïm la vostra col·laboració

CANTADA DIA DE SANT JORDI “CANTAIRES DE MEDIONA” El dia de Sant Jordi la coral “ Cantaires de la Font del Bosc “ ens va oferir una audició amb poemes inclosos a l`esglesiola de Sant Pere Sacarrera , es van intercanviar llibres entre tots els assistents, l`acte va ser entranyable , malgrat la pluja els bancs eren plens de gom a gom, gracies a tots els que ho vareu gaudir per acompanyar-nos i fins el proper concert.

JULIOL A EL ROURE L’escola viva El Roure manté les portes obertes durant el mes de juliol perquè tant les famílies que integren el projecte actualment com les noves famílies interessades puguin gaudir i conèixer l’experiència d’acompanyament pedagògic que hem anat desenvolupant des de l’any 2001. El funcionament d’aquestes setmanes serà semblant a l’habitual, tant pel que fa al nombre d’adults acompanyants (ràtio), com pels espais i els materials disponibles. Les propostes d’activitats, com no pot ser d’altra manera, tindran un caire estiuenc. Els adults que porten a terme l’organització i acompanyament són membres de l’equip pedagògic actual del projecte, de manera que es podrà conèixer quina és la nostra funció en l’acompanyament del procés de creixement dels infants. La proposta s’adreça a nens i nenes de tres a dotze anys que estaran dividits en grups i espais diferents. Hi haurà un grup de tres a set anys i un altre de set a dotze anys, cadascun amb dinàmiques independents. Tot i així, hi haurà moments per a compartir tots junts com els esmorzars col•lectius o les activitats en què els grans preparen activitats per als petits. A El Roure donem molta importància al procés d’integració. Integrar-se en la dinàmica d’un ambient amb altres nens i adults desconeguts, requereix d’un temps diferent per a cada nen. En la mesura que el nen se sent segur a través del vincle amb els adults, els altres nens, els espais i materials, estarà en disposició de separarse de la mare o el pare de manera natural per un temps. Per això demanem que els pares estiguin disposats a entrar en un diàleg atent amb els seus fills/es i amb l’equip pedagògic responsable, per garantir així la cura i la comunicació adients sobre l’acompanyament d’aquest procés. Aquest diàleg també comporta acompanyar físicament els fills/ es si ho necessiten i en la mesura en què ho necessitin. El procés és fet a mida de cada família i són els pares els responsables de decidir sobre el seu ritme, en funció de les manifestacions dels nens. L’equip pedagògic acompanyarà els nens i les seves famílies oferint-los el seu punt de vista en tot moment. El criteri que guia aquest procés sempre és que els infants acceptin quedar-se sense la mare o el pare a l’espai amb l’equip. Per tal de fer una aproximació al projecte pedagògic d’El Roure en els seus trets més essencials i per tal de poder acudir a la reunió amb una idea clara de l’experiència o amb dubtes concrets, recomanem que totes les famílies noves interessades a inscriure el seu fill/a, visitin el nostre espai virtual www.elroure.org.


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA “CONEIX MEDIONA” SORTIDA A LES COVES DE LA GUINEU, DE L'ARENA I L'AMETLLA. 16/05/2016 Organitza: l’Associació d’Estudis Científics i Culturals de Mediona (AECCM).

Aquesta vegada l'assistència d'un grup nombrós de participants de la Font del Bosc, va permetre que arribéssim a ser quaranta senderistes. Ens vam trobar davant el Casal a dos quarts de nou del matí per dirigir-nos en cotxes fins l'aparcament del Coll de la Barraca. Deixant enrere les cases vam inciar la pujada pel camí de la Font de Llinars, passant primer per la cova de la Guineu, fins arribar a la mateixa font on vam esmorzar. Tornant al camí del Coll de la Barraca i en sentit ascendent vam arribar al petit nucli de cases colindants a l'esglèsia de Font-rubí. Aprofitant el mirador situat a 712 m vam guadir de les vistes de les comarques properes al litoral i de terres endins. Des d'aquí vam podem veure el castell de Foix i en la part més elevada el Castellot de Font-rubí. Seguint la pista principal vam arribar a la cova de l'Arena, una cavitat artificial i sostinguda per columnes, del segle XIX, contruïda segurament a partir d'un forat natural per treure sorra. A continuació, a tres kilòmetres ens vam desviar a la dreta, salvant un desnivell per visitar la cova de l'Ametlla, molt curiosa per la seva morfologia que presenta una bòveda el·líptica. És d'origen natural i segurament va ser útil per arrecerar el ramat dels pastors. De tornada vam passar pel costat de la masia de Bolet i després de caminar un tram de tres kilómetres per la carena de la Serra de Bolet, situada aquesta a 830 m, vam arribar de nou al Coll de la Barraca. La caminada circular ha sigut de 14 km, en cinc hores i de dificultat moderada.

L’ESCORÇA TEATRE El dia 1 de maig vam participar a la “XIV Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya” de Pineda de Mar amb l’obra “Fum,Fum,Fum”. També ja estem preparant i assajant intensament en l’obra que s’estrenarà per la Festa Major d’enguany , em de dir que és un petit musical de creació pròpia d’un membre de l’Escorça Teatre, “El Recó de la Lluna”.

5

“CONEIX MEDIONA” CAMINADA PER LA RONDA ST PERE SACARRERA I MUNTANYA DE ROCACORBA. 17/04/2016 Organitza: l'Associació d'Estudis Científics i Culturals de Mediona (AECCM)

Hi vam participar 16 senderistes. Ens vam trobar davant el Casal a dos quarts de nou del matí per dirigir-nos cap el Molí, tot travessant la riera a l'altura del torrent de Ginoles, per sortir a l'antic Camp de Pelitre, situat a l'altra banda del Congost i enfront del Castell. Vam continuar la caminada en direcció a St Pere Sacarrera, passant per una de les cotes més altes de la muntanya de Rocacorba, situada entre 560 m i 600 m i que ens va permetre gaudir de les vistes de la muntanya de Montserrrat i la comarca del Penedès. De baixada, travessant la passarel•la nova de ferro de St Pere, vam passar per davant de la capella romànica de St Pere; a continuació deixant enrere l'escola infantil i l'urbanització de la Font del Bosc vam agafar el camí de tornada pel bosc de la Socarrada. En aquesta direcció, abans d'arribar a Ginoles, vam visitar les restes d'un antic forn de calç. La caminada ha sigut de 12.73 km, en quatre hores i de dificultat moderada.


6

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA ESCOLA EPIQUEIA INTERVENCIÓ ARTÍSTICA EN UNA VINYA DE MEDIONA El grup de ganàpies d’Epiqueia ha fet una intervenció artística en una vinya de Les Cases Noves. Una part del grup ha realitzat un treball d’arts plàstiques decorant els pals o guies pels quals s’enfilen els ceps: fer els dissenys o esbossos, preparar les pintures barrejant pigments i anar a pintar a la vinya. Una altra part del grup ha fet un treball més tecnològic muntant una il·luminació dels ceps: adaptar una bici estàtica per generar energia, construir un molí de vent, fer un circuit amb leds i, de nit, sota la lluna, il·luminar la vinya. La part plàstica ha quedat ja a la vinya i la pot anar a veure qui ho vulgui -està situada al final del poble, prop de l’inici del camí que va cap a les Llambardes-, però la part lumínica ha estat una obra d’art efímer de la qual ens en queda la memòria i les fotografies. Les imatges de la portada de la revista que teniu a les mans són un recull fotogràfic d’aquesta obra artística col·lectiva feta sobre el llenç del paisatge de Mediona.

Intervenció artística en una vinya de Mediona Comunitat dels ganàpies d’Epiqueia

TERCER ANY D’ACAMPADA DE LES 4 ESCOLES DE MEDIONA


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

ACTIVITATS MUNICIPALS CONTINUADES

TELÈFONS D’INTERÈS URGÈNCIES Urgències - Bombers - Ambulàncies Mossos d’esquadra... AJUNTAMENT Oficines Poliesportiu El Pantinkillo Casal d’Avis Serveis Socials Sereno EDUCACIÓ Llar d’Infants Nins Llar d’Infants Tangram Escola La Fassina Escola Renaixença Epiqueia El Roure SES Vallbona IES Moli de la Vila Institut Vall del Mediona SANITAT Consultori Area Bàsica Sant Sadurní - Cap Hospital Comarcal Alt Penedès Farmàcia SUBMINISTRES Anaigua Aigües de l’Anoia Aigües i Agrícola de Mediona Endesa Energia Gas Natural TRANSPORT Taxi Hispano Llacunense (HILLSA) Hispano Igualadina SERVEIS AL CIUTADÀ Castell de Mediona Parròquia Novallar

112 93.898.50.02 93.898.58.67 93.898.59.11 93.898.50.02 93.898.50.02 638 .108. 901 93.898.58.71 93.817.87.57 93.898.50.79 93.817.80.13 65.936.10.45 93.898.52.46 93.771.98.00 93.801.10.59 93.546.91.91 93.898.53.02 93.818.30.52 93.818.03.93 93.898.50.51 900.304.070 93.778.82.50 93.818.32.00 90.555.17.98 90.075.07.50 67.006.45.05 93.891.25.61 93.890.11.51 93.898.57.01 93.891.02.65 93.817.87.00

PANTINKILLO Anglès: Iniciació, Intermedi i Avançat Català: Diferents nivells Art i Artesania - Gralla i Timbal - Aprèn a Cosir - Guitarra Informàtica: Actic Bàsic - Actic Mitjà - Ofimàtica - Xarxes socials Eines avançades en TIC : Blogs Eines de Gogle: Gmail, Youtube, Picassa i Drive. Mes informació al Pantinkillo C/ del Molí, 25 - Tel 93 898 59 11 Mail: pij.mediona@diba.cat Horari: Matins divendres de 10 a 12. Tardes dilluns a divendres de 16:30 a 20 CASAL DE LA GENT GRAN “CASA NOSTRA” De dilluns a divendres de 16:30 a 20:00 Taller de Memòria els dimarts de 17:00 a 18:15 C/ Dr. Trueta, 10 bxos.

POLIESPORTIU ANTONI RAMALLETS Futbol 7 Tai-Xi Bàsquet femení i masculí Capoeira Tennis Batucada Dansa Afro-brasilenya Futbol Sala Gimnàstica Gent Gran Pilates Entrenament Patinatge Qi Gong (Txi Kung) Estiraments Sala Fitnnes Ioga Taller Bici Rítmica Més informació al Poliesportiu - Zona Esportiva Tel: 93 898 58 67 - Facebook Horari: 11:00 a 13:00 – 17:00 a 21:00 LA COVA C/ del Pilar, s/n Dansa Integrativa, divendres de 10:00 a 11:15 Dance Lab per a nois i noies de 10 a 14 anys, divendres de 17:15 a 18:15. Dansa Oriental i Tribal Fusió –iniciació, intermedi i avançat-. Organitza: Judith Ramallets (620 215 501) Imparteix: Montse Morilla (616 677 915) AGRUPACIÓ ESPORTIVA FONT DEL BOSC Pàdel-Tennis. Més informació: Agrupació Esportiva A.VV. CIUTAT JARDÍ FONT DEL BOSC Al Local Social: Informació: AVDA.MARISTANY, 29 – tel. 684 368 472

HORARI AJUNTAMENT Tel. 93 898 50 02 De dilluns a dijous, de 9 a 14 hores i de 16 a 18 h. Divendres, de 9 a 14 hores. Nadal, Setmana Santa i Estiu (de 15 de juny a 15 de setembre): de 9 a 14 hores. Dissabtes tancat en tots aquests períodes.

AJUNTAMENT DE MEDIONA Informatiu Municipal Dr. Trueta, 10 – 08773 Tel. 93 898 50 02 Fax. 93 898 52 99 e.mail: mediona@diba.cat www.mediona.cat - Facebook

7

LA CASA VOLADORA Av. Gaudí, 3, 2on Dimarts, de 17 a 18:30: Inventors d’històries, per infants de 7 a 12 anys. Dimecres, de 17a 18 : ImaginACCIÓ, per infants de 0 a 7 anys. Dimarts i dimecres d’11 a 13: Espai col•lectiu-matins oberts. Més informació: 646 260 974, casavoladora8@gmail.com, www.casavoladora.wordpress.com CORAL MEDIONA Assaig cada diumenge de 18 a 20 h. al Casal da la Gent Gran “Casa Nostra” FIRA ARTESANAL “LA VALL DE MEDIONA” Primer diumenge da cada mes Productes ecològics, parades d’artesania, Tallers per a nens/es, Teràpies alternatives i més... Facebook: www.facebook.com/firaartesanalmediona Blog: firaartesanalmediona.wordpress.com/ e.mail: firaartesanalmediona@gmai.com


AGENDA D’ACTIVITATS MUNICIPALS DIA

HORA

4

LLOC

ORGANITZA

ACTIVITAT

Agr. Esportiva Font del Bosc

Agrupació Esportiva Font del Bosc

Jornada de l’Esport

11

11 h.

Zona Esportiva

Els Agullons i Ajuntament

XI MOSTRA DE CERVESA ARTESANA Inauguració Mostra

11

12 h.

Zona Esportiva

Els Agullons i Ajuntament

XI MOSTRA DE CERVESA ARTESANA A ballar a ritme de swing amb BIRRASWING

11

17 h.

Zona Esportiva

Els Agullons i Ajuntament

XI MOSTRA DE CERVESA ARTESANA Cercavila amb XARANGA KRIPTONITA

11

18:30 h.

Zona Esportiva

Els Agullons i Ajuntament

XI MOSTRA DE CERVESA ARTESANA Concert amb BIG BAND EMM VILAFRANCA

11

20 h.

Zona Esportiva

Els Agullons i Ajuntament

A.VV: de la Font del Bosc Teatre del Casal Medionenc

Club de Lectura A.VV: de la Font del Bosc

12 18

18 h.

23

22 h.

28

17:45 h. (sortida)

3/7

Zona Esportiva

Epiqueia

Ajuntament

Club de Lectura A.VV: de la Font del Bosc

XI MOSTRA DE CERVESA ARTESANA Concert amb KRIPTONITA Comentarem el llibre “EL PONT DELS JUEUS“ de Martí Gironell Espectacle teatral “Els tres mosqueters d’Alexandre Dumas” REVETLLA DE SANT JOAN Encesa de la Foguera Sopar Comunitari (Porteu-vos el sopar i la beguda, l’Ajuntament hi posa les taules i les cadires!) Ball amb De Karrinclons Orquestra Sortida al Teatre Goya Obra: “El Preu” d’Arthur Miller Fi de curs amb la sortida comentada a BESALÚ. Informació tel.: 649306174

FESTA DEL “MEDIMÀGIC” 2016 Organitzada per l’Ajuntament de Mediona

Profile for Ajuntament de Mediona

Butlletí Informatiu Municipal 51 - Juny 2016  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona

Butlletí Informatiu Municipal 51 - Juny 2016  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona

Advertisement