Page 1

de l’Estany

2018

L’Agenda

MARÇ FEB

OCI CULTURA

GEN

ACTIVITATS

L’Agenda de l’Estany

Data de publicació: 18.01.2018

El cicle de tallers i xerrades “A l’Estany actuem per una vida saludable”, la Festa de la Dona i la Festa de la Primavera, estan subvencionades per:

L’agenda de l’Estany és una publicació trimestral que ofereix l’Ajuntament de l’Estany per a difondre tots els actes culturals del poble. No dubteu a notificar-nos qualsevol curs, exposició, festa, competició... En definitiva, qualsevol acte que organitzeu. Podeu adreçar-vos a estany.dinamitza@estany.cat, o bé directament a la Casa de Cultura. Podeu consultar la versió electrònica a www.estany.cat i www.viulestany.cat. Imatge portada: La Crosa. David Cid. www.estany.cat www.viulestany.cat @viulestany

Horari Centre Visitants: Matins de dilluns a diumenge, de 10 a 14 h Tardes, primer divendres laboral de mes, de 17 a 20 h Podeu demanar visites guiades a mida, per grups i famílies. Telf. 93 830 30 00-ext 4


DIA A DIA Febrer DISSABTES 3, 10 i 24 DE FEBRER I 3 DE MARÇ d’11 a 13 h ESCOLA IOGA PER A NENES I NENS N ENS (Cicle: A l’Estany actuem per una vida saludable) GRUP B: DE 8 A 12 ANYS Impartit per Bhakti Valls. Organitza: Ajuntament de l’Estany. Activitat gratuïta. Inscripció imprescindible a l’escola. Places limitades.

DISSABTES 3, 10 i 24 DE FEBRER I 3 DE MARÇ d’11 a 13 h SALA POLIVALENT DE LA CASA DE CULTURA IOGA PER A ADULTS I L’AMPA (Cicle: A l’Estany actuem per una vida saludable) Impartit per Eli Vidal. Organitza: Ajuntament de l’Estany. Activitat gratuïta. Inscripció imprescindible trucant al 93 830 30 00, abans del 31 de gener. Places limitades.

DIUMENGE 4 De 10 a 13 h CENTRE VISITANTS ITINERARI TEMÀTIC: DOMINI DE L'AIGUA. Visita guiada al Centre de Visitants, mina i itinerari del Domini de l'Aigua. 3 hores de visita guiada. Preu: 3€ (majors de 18 anys), 1€ (de 8 a 17 anys), fins a 7 anys gratuït. Inscripció imprescindible trucant al 93 830 30 00, abans del 2 de febrer. Organitza: Centre de visitants / Ajuntament de l’Estany.

DIVENDRES 9, de 19 a 21 h SALA POLIVALENT DE LA CASA DE CULTURA XERRADA 1: DE CAP A PEUS (Cicle: A l'Estany actuem per una vida saludable) Un record, una emoció, un pensament; qualsevol estímul ambiental, alimentació, clima… és captat pel nostre organisme i transformat en salut o malaltia. Què hi puc fer jo? La cavitat abdomino-pelviana és el centre del nostre cos. Hi conflueixen les emocions, la nostra posició i l'estrès del dia a dia. Pren consciència i aprèn a comunicar-te amb aquesta part tan important del teu cos. Xerrada gratuïta a càrrec d'Emma Carner (metgessa) i Elena Cabello (Fisioterapeuta). Organitza: Ajuntament de l’Estany.

Febrer

DIUMENGE 11, 16.30h LOCA

CARNESTOLTES INFANTI

Vine a Jugar, Ballar i Berenar. Preu: 1 € Organitza: Associació Cultura

DIVENDRES 16, de 19 a 21 h CASA DE CULTURA

XERRADA 2: DE CAP A PE

(Cicle: A l'Estany actuem per u La postura no és només pe també l'expressió de les nostr Hi ha molts factors que pod energètic en el nostre cos i a físiques com mentals. L'acupu l'equilibri i per tant, al benesta Xerrada gratuïta a càrrec d posturòloga) i Marina Jimé Acupuntora) Organitza: Ajuntament de l’Es

DIVENDRES 23, de 19 a 21 h LA CASA DE CULTURA

XERRADA 3: DE CAP A PEUS (Cicle: A l'Estany actuem per u Posem en pràctica tot el que h passades?...deixa't sorprendre Xerrada gratuïta a càrrec d'Em Organitza: Ajuntament de l’Es

Març

DIUMENGE 4, de 10 a 13 h C RUTA GRAUGÉS

Excursió pels indrets que ins poble. 3 hores de visita guiada. Preu: 3€ (majors de 18 anys), anys gratuït. Inscripció imprescindible tru del 2 de març. Organitza: Ajuntament de l’Es


Març DEL 5 AL 12 DE MARÇ

AL SOCIAL CINE

IL

.

al i Recreativa de l'Estany.

h SALA POLIVALENT DE LA

EUS

una vida saludable) er mantenir l'equilibri, sinó res emocions. den provocar un desequilibri l'hora generar malalties tant untura ens permet retornar a ar. de Montse Martínez (Podoénez del Barco (Psicòloga-

FESTA DE LA DONA Durant tota la setmana, hi haurà activitats per a la dona: tallers “especial dia de la dona”, sortida al teatre, ... Organitza: Ajuntament de l’Estany.

DIJOUS 22, 20 h "CAL RECADER", CASTELLTERÇOL TROBADA: CLUBS DE LECTURA DEL MOIANÈS Amb el llibre d'en Ramon Solsona "Allò que va passar a Cardós". Si voleu participar-hi, recolliu el llibre a la Sala de Lectura de l'Estany. Organitza: Sala de Lectura.

DIVENDRES 30 (DIVENDRES SANT), 16.30 h LOCAL SOCIAL CINE CINE FAMILIAR Organitza: Associació Cultural i Recreativa de l'Estany.

DISSABTE 31 (DISSABTE SANT), d’11 a 23.30 h FESTA DE LA PRIMAVERA

stany.

Programes a part Organitza: Ajuntament de l’Estany.

h SALA POLIVALENT DE

S una vida saludable) hem compartit a les xerrades e... mma Carner (metgessa) stany.

Abril DIUMENGE 1 (DIUMENGE DE PASQUA), de 10 a 11.30 h CENTRE DE VISITANTS VISITA GUIADA CENTRE VISITANTS I MINA Preu: 2€ adults, gratuït menors de 18 anys. Inscripció imprescindible trucant al 93 830 30 00, abans del 30 de març. Organitza: Centre de visitants.

CENTRE VISITANTS

DIUMENGE 1 (DIUMENGE DE PASQUA), 18 h LOCAL SOCIAL CINE EL JOC DEL QUINTO

spiraren el poeta del

A benefici de l'ADF Quercus. Organitza: Associació Cultural i Recreativa de l'Estany.

1€ (de 8 a 17 anys), fins a 7

DILLUNS 2 (DILLUNS DE PASQUA), 10 h LOCAL SOCIAL CINE

ucant al 93 830 30 00, abans

stany.

CAMPIONAT DE FUTBOL EN PLAYSTATION 4 Per a totes les edats. Organitza: Penya Barcelonista de l'Estany.


CURSOS I TALLERS Activitats fixes DIMARTS, de 18.30 a 20.30 h LOCAL SOCIAL CINE TENNIS TAULA Un cop al mes es farà en DILLUNS, amb monitor.

DIMARTS, de 21 a 22 h LOCAL ASSOCIACIÓ GENT GRAN CANT CORAL Organitza: Associació de la Gent Gran.

DIMARTS I DIJOUS , d’11 a 12 h HOTEL ENTITATS GIMNÀSTICA Organitza: Associació de la Gent Gran.

DIMARTS I DIJOUS, de 17 a 18 h HOTEL ENTITATS IOGA

DIMARTS I DIJOUS, de 20.30 a 21.30 h LOCAL SOCIAL CINE ZUMBA

DIMECRES, de 19 a 20 h HOTEL ENTITATS TEEN IOGA. Ioga per a adolescents.

DIMECRES, de 20 a 21 h HOTEL ENTITATS PILATES

DIJOUS, de 19.30 a 20.30 h LOCAL ASSOCIACIÓ GENT GRAN XERREM EN ANGLÈS Organitza: Associació de la Gent Gran.

DIVENDRES, de 16.30 a 18 h LOCAL ASSOCIACIÓ GENT GRAN TEIXIR AMB LLANA Organitza: Associació de la Gent Gran.

DISSABTES, de 18 a 19 h LOCAL SOCIAL CINE CURS DE BALLAR SARDANES Organitza: Associació de la Gent Gran.

DISSABTES I DIUMENGES, de 17 a 19 h LOCAL ASSOCIACIÓ GENT GRAN JOCS DE TAULA Organitza: Associació de la Gent Gran.

1R DIVENDRES DE MES, de 18 a 19 h LOCAL ASSOCIACIÓ GENT GRAN NOVES TECNOLOGIES (mòbils, ( mòbils, tablets, ...) Organitza: Associació de la Gent Gran.

3R DIUMENGE DE CADA MES, 17 h SALA POLIVALENT DE LA CASA DE CULTURA CINE CLUB Organitza: Associació de la Gent Gran.

EXPOSICIONS Gener– Febrer DE DILLUNS A DIUMENGE, de 10 a 14 h SALA POLIVALENT CASA CULTURA EXPOSICIÓ DAVID CID (Prorrogada fins al 28 de febrer) Organitza: L’Ajuntament de l’Estany.

TAULELL INFORMATIU La Marató Durant la Fira de l’Estany, gràcies als viatges en tractor, es van recaptar 251€ per la Marató de TV3 (enguany dedicat a les malalties infeccioses).

Arxiu fotogràfic Es fa una crida per recollir fotografies del món tèxtil de l’Estany (interiors de les fàbriques, maquinària,...), per a l’arxiu fotogràfic de l’Ajuntament. Adreceu-vos a la Sala de Lectura. Moltes gràcies!

Agenda gen feb març '18  

Agenda cultural de l'Estany - gen feb març '18

Agenda gen feb març '18  

Agenda cultural de l'Estany - gen feb març '18

Advertisement